A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina. paramami..:-)

kritikát kritizálni...nem, semmi..:-)

én lassan indulok Emmáért, aztán megyünk anyuékhoz. Fáj a térdem=hideg front jön..ááááááááááááááááááááá nagyon utálom a frontokat

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló!

Panndi miatt jöttem, látom, történnek a dolgok. :) Hajrá!!!

Bocs, ányok, olvasgattam, de írni nem írok... Holnap-holnapután vizsga, utána jövök. :) Ha nem bukom meg egyiken sem...

Pussz!!

Kép
Kép
Kép
zdori

Csak egy villám hsz. :)

Tegnap Mónéknál voltunk 11-20h-ig kb. :shock: :lol:
Rettenetesen jól éreztük magunkat, nagyon klasszul eljátszottak a gyerekek. Hazafelé volt sírás Zsozsinál a fáradtságtól, szegénykém ezerrel üvöltötte, hogy Apukámat akaroooom! :)
Gegi beájult. Hazaérkezve fürdés és alvás.
Pöti nagyon ügyes, egy kis szökős haramia, Gréti meg igazi hölgy. :)
Jól éreztük magunkat, és az ebéd/süti is rettenetesen finom volt!!!
Köszönjük Móni!!! :D

Vera! Tali? Úgy hallom a tojásos nokedlik országában nincs olyan finom, mint amit te főzöl. 8) :wink: :lol:
Egy tali? 8)
Később visszaolvasok.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Felkeltünk, de olyan fáradt vagyok :?

Panndi?????????

Na, szóval ezért nem jött tegnap Móni :D

Dóri, akkor is gyere, ha nem sikerülnek a vizsgáid :wink:

Kaqk, én nem terhesen sem akarnék repülni. Egy parám van az életben, ez az :lol:

Holnap meggyszedés, jönnek anyósomék. G. elutazik Gyöngyösre, este meg fellépése lesz. Nekem talán egyetem, egy megbeszélés. De kocsi nem lesz, így vsz. buszozok :roll:
Szombat diplomaosztó. Az az ügyes hallgatóm megnyerte a kiváló szakdolgozat díjat is a karon, így én is ki leszek tüntetve, tegnap tudtam meg. Persze nincsen igazán rendes ruhám, egy normális kosztüm nélkül létezek tíz éve. És most időm-kocsim sincs elmenni nézni. Talán szombat délelőtt elugrunk Rugóval egy nagykerbe, hátha, a diplomaosztó csak du. lesz.

Kép
vindolanda

Mesi gyertek,én/mi most csak 2 keréken tudunk közlekedni,így Panndiékon kívül mindenki messze van :)

:arrow:

KépKép
viranka

Vera nem szervezel egy talit nálad úgy mint 2 éve? az nagyon jól sikerült:-) szombati napon mi is eltudnánk menni:-)

Heni
KépKép
heni81

Helló, lányok!
Ahá, szóval mennek itt a különbanzájok nagyban! :lol:
Na csak várjatok, érjek rá nyáron!

Panndi??? Most már a napi bejelentkezés dukál! :-)

Vindo, a C&A-ban, ha van Felétek, most le vannak értékelve a tavaszi-nyári kosztümkabátok, kemény 1990 forintért vesztegetik őket (van sötét színben is, apró kékcsíkos tengerészes verzió -- én ebből lőttem egyet, nagyon tetszik, de van bézs csíkos változatban is).

Kaqk, jobb a térded?

Dóri, hajrá vizsgák!!!

Gica, összefuthatnánk majd júliusban valamikor a gyerekekkel együtt :-)

Hm, én is Veráék nyári partijára gyúrok, kérdés, hogy ő tud-e róla, hogy rendez ilyet. :lol:

Mára sok munka gyűlt fel, megyek is, de tuti, hogy még este is lesz mit csinálni.
irina

Na de hülye vagyok: Vindo, gratulálok a remek szakdolgozóhoz és a díjakhoz Nektek!!!
irina

:lol: :lol: :lol: :lol: most már tudok róla :)
most szombat jó és a július 2-ai hv-e :lol:

KépKép
viranka

Vindo, még valami, bénán írtam le, milyen színű kabátok vannak: asszem, van fekete, barnás, tengerészcsíkos kékben és bézsben, de mindenféle átmeneti kabátok is, ill. a kosztüm és a kabát közti átmenetek.
irina

Vera, júl. 2-re szavaznék, a most hétvége nekünk nem jó sajnos. És éljen, éljen, éljen! 8)
irina

Köszi, Irina.
Van CundA itt mellettünk, de kocsi is kellene hozzá. Majd szombaton lesz. A feketét megnézem szerintem.

Éppen port töröltem, de rosszul lettem, szerintem leesett a vérnyomásom. Szédülök és nem tudok fel-le állni a székekre, hogy törölgessek fenn.
Most egy kicsit pihennem kell, pedig már a nagyja meg van :roll: :x

Kép
vindolanda

Halihó,

Panndi: tényleg tessék bejelentkezni naponta!!!!:-)

Bulik: :-) messze vagytok!!!!:-(

Vindo: gratula!!

Ma voltam terheléses cukor vizsgálaton. ez is meg van, mivel jól érzem magam csak 5 hét múlva kell megint menjek. :-)

Tegnap anyuéknál voltunk du-án szalonnát virslit sütni..:-) na most már kezd elég lenni..:-) a sült virsli jobban esett...de azért 2 kenyérkét benyomtam mellé..:-)

Ma cseresznye dzsemet főzök..:-) most először..meglátjuk mi lesz belőle.. :shock: :shock: :shock:

du-án meg megyünk gyerek tornát megnézni Emmának. Jó lenne ha ez bejönne. kedden hipp-hopp ugrálós táncóra, csütörtökön művészi torna..:-) kíváncsi vagyok, nagyon kel neki a mozgás!!!!

lassan :arrow: ebédelni! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Mesi jó volt, hogy itt voltatok :lol:
cicus reggel felébredt és megkérdezte, hogy ma mikor értek ide :lol: :lol:
mondom nem jöttök, erre azt mondta, hogy oké anyu, akkor mi megyünk, de legyenek ott Bálóék is :lol:

Panndi :D

Irina anyuméktól 24.-én jövünk vissza, azt követő héten talizhatunk :D
nagyon kíváncsi vagyok ám a lakásra meg már olyan régen tudtunk dumcsizni is :D

Vera nem tudom a 2.-át, lehet :roll:
Majd megbeszélem Z-vel :)

Vindo jó sűrű hétvégétek lesz :roll:
egy kis meggyet küldhetnél, jó volna főzni megy lekvárt 8)

Kaqk ti se fogtok unatkozni nyáron :)
cseresznye dzsem. magában elég semmilyen ízű, dobd fel egy kis citrommal vagy fahajjal vagy vanilliával.
Én legutóbb almát és fahajat tettem bele. Úgy isteni :wink:

Gica ez a versengés most a korukkal jár.
Nálunk is olyan fokozatok vannak mint Veráéknál.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emma biztos ügyeske lesz akkor, ha táncolni kell :roll:

Móni, adnánk is, mert van vagy 14 fánk, hát, nem mindig tudjuk elosztogatni. Van, hogy Gáborék falujában is árulják, mert az nem egy nagy meggytermő vidék.

De profi vagy lekvárokban :wink:

Képzeljétek, amúgy Rugó a cseresznyét nem szereti, a meggyet imádja. Kifordul a cseresznye a szájából :shock:

Nekem közben hőemelkedésem lett. Valamit benyakaltam, de egyelőre semmi komoly. Csak fázok meg nyűgös vagyok. Rugó bezzeg rángat, itt játsszunk, ott játsszunk :roll: áááá

Kép
vindolanda

Móni: köszi a tippet!! :-)

Vindo: vagy 3 kg-ra beneveznék...meggyre..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, tényleg adunk ám :wink:
Majd adsz egy postacímet, és elvisszük valamikor :lol:

Kép
vindolanda

Vindo: tényleg :-) köszi, vaárnap megyünk anyósomhoz a kerekestelepre, onnan pár percre laktok, szívesen kimegyünk érte...ja a hv-k sűsű..akkor ?????

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, majd megbeszéljük. Vasárnap délelőtt vagyok itthon Rugóval, akkor G. dolgozik.

Kép
vindolanda

ok,:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaptam egy MMS-t, melyen egy újszülött baba van. 70-es számról. Pannditól nekem 20-as számom van.
Most mi van?????????????????

Kép
Kép
Kép
gremese

Téves riasztás! Nem Gábor! Akkor ki küldöz nekem újszülöttről fotót? :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: jaj de izgi!!!!!

Vera nekünk nem jó a julius 2. , akkor van a lagzi. , Most szombaton meg apa dolgozik:-( :-(:-(

Heni
KépKép
heni81

Fél 12-kor még írt a júniusi topikba, hogy rendszertelenek a fájásai :roll: Kinyomoztam. De lehet, belehúzott :wink:

KÖzben szunnyadtam 10 percet, Rugó addig azt játszotta, hogy vasal. jó volt 8)

Kép
vindolanda

Halihó!

Emese, fogalmam sincs, benéztem a júniusiakhoz, mintha mostanság írta volna Panndi, hogy még nem elég rendszeresek a fájások. :roll: Egyébként meg gratulálok a gyönyörű kertetekhez! Hogy mekkora. :roll: Ott aztán elfáradhatnak a gyerekek. Én sem voltam kihegyezve a nacira. :wink: :lol: :lol: Egyébként Bercó kedvenc színe is a rózsaszín. :oops: :lol: :lol:

Irina, látod erről beszéltem. Iszonyat, hogy mennyit dolgozol. Ha Ádi nagyszülőzik, akkor nászutas programokat is csináljatok majd! :lol: :lol: Nekem is ismerős ez az építs sz-ból várat stílus. Sokszor el sem merem mondani a Kedvesnek, hogy miket vettem a munkámhoz.

Vindo, Rugó tudhat valamit. :wink: Jó, hogy mondjátok ezt a meggyet, lehet, hogy én is boltolnék veled. Bár kedden meg Szoboszlóra ugrottunk át a barátainkhoz cseresznyét szedni. Tegnap magoztam mi, mit ne mondjak untam már egy kicsit. Meg meg kell néznem, hogy mi fér be a fagyasztóba. De ha vevő kell, csak szóljatok, lehet, hogy a szomszédaimat is érdekelné.

Gica, szerintem ne bosszantson ez a szójáték. Nagyon is szuper, hogy ilyeneket játszanak, később még hasznát veszik. Egyszerűen csak jól használják a nyelvüket.

Bandázódókra irígy vagyok. :lol:

Panndi, azért kétujjnyinál már nem tart olyan sokáig a burok sem, legalábbis régebben az orvosom azt mondta. Lassan csak megérkezik a kislegény.
dmaggie

Jaj, Vindo, remélem nem lesz komoly azért a dolog! Mit segíthetek?
dmaggie

Kép Kép Kép
dmaggie

(Közép)-távoli várva várt rokon kislány született meg! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Ha már így belejöttem...

Én is ismét küzdök a koszmóval. Miniben jó volt neki a Babe sampon, most is vettünk egyet, meg én is bevetettem a jó öreg fogkefés trükköt hajmosáskor. Nem volt éppen a szíve csücske, de megmutattam neki azt is, hogy miket veszek le a fejbőréről és az sem tetszett neki, így engedékenyebb volt.
dmaggie

:lol: :lol: :lol:
dmaggie

Hát, ez nem semmi póló :wink: Egyem a kis husi lábát.
De itt nincsen rózsaszínben:)
Ez az ominózus fókashow?

Maggie, ne viccelj, csak boldogulok :lol:

Majd megbeszéljük a meggyet, de tőled nem fogadok el pénzt, az biztos.

Emese, gratulálunk a babához :D

Kép
vindolanda

Csak életjel, baba nincs, türelmetlenség van :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Na, ezt úgy írtam, mintha Emese szült volna :oops:
Szóval sok boldogságot nekik.

Hajrá, Panndi.

Kép
vindolanda

Panndi nyugi, ne legyél türelmetlen:-) még akarja, hogy pihizz kicsit mire megérkezik, hv re mondanak erős hidegfrontot, na lehet az majd előhozza:-)

MAggie:-) de helyes kispasi Bercó!!!!!

Vindo nálunk a meggy lefagyott :?

Heni
KépKép
heni81

Nem lennék türelmetlen, ha tudnék pihenni. De napok óta fáj a hasam :?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Maggie,de jó a póló Bercón ( bakker gondolkoztam,Gergő vagy Dávid :oops: ) fókashow :)

Heni,nekem meg csak az 2 hv-e ami jó :? talán még júli közepe vége...

Andi :cry: :cry: nem írígyellek most :) de milyen kutatómunka folyik utánad :lol: :lol: :lol: :lol:

Vindo,G. nem jön Pest fele? mert meggyből én is kérnék :lol: :lol:
jah és nem kalózos lesz csak fiús a HK :oops: nem akart úgy kinézni ahogy Én akartam :)

Amúgy Móni féle cseresznyés almás fahéjas lekvár isteni :) Öcsém kanállal zabálta :) már alig van :cry: szóval muszáj cserkót szereznem és Móni írd le az elkészítését :)

KépKép
viranka

Vera:-( pedig mi szivesen mentünk volna.

Heni
KépKép
heni81

Ismét vagyok. Csak kikapcsolt a gép, van vele valami, még a nagyfehér sem tudja, hogy mi. Gondol egyet és kikapcsol vagy szirénázik. Aztán meg elmentem Bercóért.

Köszi a dicsiket. A pólót szerintem tavaly vettem a CundA-ban. Van még hozzá egy csíkos is. Hehe, azért nem nagyon van neki rózsaszín rucija, de piros, sárga, narancs igen. Amúgy mindent rózsaszínre kell színezni, a rózsaszín cipőket nézegeti, stb. Ha találnék vagány rózsaszín pólót, biztosan vennék neki. Gergő is évek óta keresett, most végre talált egyet, ami tetszik is neki, így ő már rendelkezik rózsaszín pólóval. Tényleg jó húsban van. Tisztára anyja, ez a gyerek. :wink: :lol:

Fókák, csak úgy hátulról tudtam lefotózni, de édesen ugráltak át karikán, labdáztak, tapsoltak, stb.

Viranka, nyugi én is keverem őket. :oops: Meg nagyon hasonlítanak is.

Addig írogatok itt, hogy leég a s.borsóm. :oops:

Panndi, nyugi. Már sokkal kevesebb van hátra, mint eddig bármikor. :wink: :lol:
dmaggie

Tudom már, hogy mit akartam még.

Vindo, szólj és kimegyek érted, elviszlek vásárolni. Holnap csak 11-ig kell bent lennem.
dmaggie

Maggie, drága vagy, de nem fárasztanánk :wink:

Legénykedtem, amíg jobban voltam, kitakarítottam a wc-t, fürdőt, spájzot, erre megint ráz a hideg :x :x :x

Kép
vindolanda

maggie, ez ám a vigasz :lol:

Zsófi délután barátnőzött, mi meg elmentünk hármasban a Duna-partra, jajj, nagyon jó volt, nem is tudom, voltunk-e már hármasban így Fruzsival :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Na, még egy utcsó bekukk.

Panndi, én is ezt játszottam Bercóval. Már szeptember elejétől szülni akartam, állandóan fájdogáltam, a nyákdugó több, mint három hétig kinlódott, egyszer aztán meguntam, feladtam. Elengedtem, rábíztam a dolgot. Ki is tartott végig. Egyszer aztán kirúgta a ház oldalát. :lol: De azért azt kívánom, hogy minél hamarabb láthassátok a kicsikéteket! Édes hármas: :lol:

Vindo, szívesen tenném. Az ajánlatom áll, ha kellek, hívj! :lol: Jaj, Te lány! Lázongáson kívül más tünet? Jobbulást!
dmaggie

Jó reggelt!

Maggie, szédülök és fáj a lábam meg a hasam :roll: Éjszaka még felment a lázam, de most jó, csak nagyon kis gyenge vagyok.
Köszönöm szépen, de most úgy néz ki, maradnak a régi ruhák...

Anyósomék már itt vannak, szerencsére most R. is kiment meggyet szedni, én meg itt dekkolok benn.

Panndi, séta 8)

Rugót bekentem napvédővel, biztos ami biztos :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

ma reggel mi vittük el Péterkét az oviba Áronnal, hát Áron maradt volna, bementünk, levette a cipőjét és húzott befelé, szerencsére itt reggel még nincs gyerek, csak 1 kislány volt és Péter 8kor :roll: :shock: igy még kicsit hagytuk jáccani Áront, aztán Péterke kitalálta, hogy ő is festeni fog a kislánnyal, igy letudtunk lépni Áronnal :roll:

Panndi jó lehetett csak Fruzsival:-)Mi a múltkor egy hv voltunk hármasban, Áron kifejezetten élvezte:-)

Vindo jó meggyszedést mára! meggybor lesz? pálinkát nem szoktatok belőle?

Heni
KépKép
heni81

Panndi: ??
Jó lehetett 3-asban.:-)

Heni: Áron és az ovi :lol:

Vindo: hogy vagy?

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép Kép Kép
Tele szájjal..csokis muffin-t evett közben :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, Maggie, holnap olyan négy óra után-körül vagyok kocsival Debrecenben, beadom a meggyet (olyan fél-fél rekesz körül van a porciótok), ha jó. Kaqk, Ti merre laktok?

Jó képek :D Emma nagyon bájos :D

Heni, meggyborunk már volt, de szerintem most nem lesz. Otthon eladjuk a nagy részét, úgy néz ki.
Sok vele a macera :roll:

Délben sz...ul voltam, de aztán aludtam egy 45 percet, és most jobb.

Kép
vindolanda

Vindo nagyon kimerültél szerintem az elmúlt időben.... vigyáz magadra.

Heni
KépKép
heni81

Vigyázok ám :roll:
Köszönöm.

Kép
vindolanda

Halihó!

Csak egy gyors életjel. Iszonyatosan fáj a fejem. Biztosan jön valami front.

Vindo, édes vagy. Előre is nagyon köszönöm. Jobbulást továbbra is!

Kaqk, gyönyörűek vagytok. Hasonló képe Bercónak is van, a gyereknapon készült az oviban.

Heni, cukkancs Áron. :lol: :lol: Jól fogja magát érezni.

Megyek lefekszem, mert félek elhagyom a fejem.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: