A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nekünk van a családban Huba, de nem fiatal, hanem majdnem hatvanon túli :wink:

Viranka, nem semmi fokozatok :mrgreen:

Maggie, egy kalappal a felvételihez :P
Szerintem próbáljátok ki Bercóval a vendéglőt.

Rugónak borzalmasan bejön, nézi a pincéreket, azt, hogy más asztaloknál miket esznek stb...

Úgy hívják a helyet, ahol voltunk, hogy Malom, sokan járnak oda a m.helyemről is, mindig van egy ismerős minimum. 600 ft körül van a menü, finom is, és választani is lehet 8)

Kép
vindolanda

Na, készen van a torta.
Mennem kell kivenni Bercót.
dmaggie

Nálunk étterem kilőve, Áron nem ül meg :evil: a Egerben is a pincérek, konyhalányok szórakoztatták mig ettünk, mert hogy ő körülnézett :roll: és ugye Áron indul, Péter utána.

Lagziba megyünk jul.2. , na mi lesz ott :roll: én előre félek.

Civakodás, én azért emelem a hangom :roll: elég sokat és próbálok köztük igazságot tenni, mert nálunk csak akkor van civakodás, ha Péter elvesz Árontól valamit :roll: Áronnak vannak dolgai amikre érzékenyen reagál, ha elveszik, kimondottan azok a játékok, amiket ő kapott, an azokat megjegyzi.Motorjára se ülhet más, stb.
Nálunk van egy bünti sarok is, oda sokszor kötelező elvonulni.
Sőt!!! volt már olyan, amikor Áron rosszat csinált, valamit szétszórt és önkéntesen bevonult:-)

Holnap nincsen ovi, valami gyűlésre mennek az óvónők :roll:

Panndi hogy vagy? Gábor nem készülődik kifelé? minden előkészitve?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Csak beleolvasgattam... :oops:

Szeli ma megint elesett a motorral a bölcsiben, és ugyanott felszakadt az álla, mint múltkor... :evil:

Vera! :lol: Nálam is ezek a fokozatok vannak fegyelmezésnél, pedig csak egy gyerekem van... :oops:

Fogyi: A lassú fogyás is visszajön (igaz, szépen, lassan), ha az ember visszaáll az előtte lévő táplálkozásra, én vagyok az élő példa... :?
Most is úgy haladok, mint 2 éve. 1 hét, -1kg. Így már -2kg-nál tartok... :lol: De ha elfoglalom magam, akkor észre sem veszem, hogy kevesebbet eszem. Ezért sokat csavargunk. :) Még 7 kilót kéne fogynom.

Kép

Kép
regcsiken14

... szóval még hosszú út áll előttem... :?

Szelike csak úgy beszél, hogy alig mozog a szája, motyog az orra alatt, gondolom félti a sebét. De úgy meg van szeppenve egész délután... Holnap reggel vissza kell vinnem, nem derült ki, hogy miért, a gondozónőnek mondták. Ilyenkor szerencsére ők egyből viszik a gyerekeket a sürgősségire (közel van). :)

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi, jól vagyunk, Gábor még jól van benn :) Sajnos nem kíváncsi ránk :( Pedig jöhetne, minden készen áll :)

Mi szoktunk étterembe járni a lányokkal, ők is szeretik :) Velük azért nagyjából el lehet menni bárhova, meg hát szokták is, minden vasárnap járunk templomba is, lehet, hogy emiatt is könnyebb nekik más nyugis helyzet.

Holnap megyünk a leendő ovijukba szülőire :) Kíváncsi vagyok, kit kapnak óvónéninek :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Nem is tudom mikor fordult elő ilyen, hogy hamarabb felébredtem mint a gyerekek, és ki is kászálódtam az ágyból. :lol:

Étterem: Zsozsival még lehetne, de Gegivel életveszély. Ő egy percig nem marad meg, megy égbe világba, minden érdekli. Hiperaktív kíváncsi kiskrapek. (Tegnap megint végigmentem géppel a haján :D).

Súly: Kitartás Regi, szerintem nagyon jól csinálod! Rajtam a két gyerek után maradt rengeteg, előtte odafigyeltem, nem volt probléma, pedig én a levegőtől is hízom. :?
Szelinek jobbulást! +++

Nálunk augusztus végén lesz esküvő a családban, ahol Zsozsi koszorús lány lesz, Gegi meg a gyűrűk ura. :lol: Mondtam, hogy varrják rá a gyűrűket a párnára, kordonnal kerítsék el menekülés-mentesen azt a rész,t ahol végig kell mennie, és ha a gyűrűk még is eltűnnének, akkor meg kell várni az első termést a pelenkában. Hosszú esküvő lesz... :lol:

Civakodás: No az nálunk is van. Mikor az Oroszlánnak és a Baknak konfliktusa támad. :roll:
Mi igazi dél-torinói család vagyunk, a gyerekek sem mások. Mi is próbálkoztunk mindennel, (bünti székünk/hiszti székünk is van), és ami beválik, az a sallangmentes és magyarázkodásmentes normál hangnemben történő rászólás/utasítás. Nem kell a rizsa. No azért ez nem mindig talál célba, de kitartónak kell lenni, és a szülő magnézium-szintje is legyen a helyén! :lol:

Verus! No mikor lesz az after-party?! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, Geggentyűcirkuszvilágszámot felvették az ovidába. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

A "nem kell a rizsa"-án azt értem, ha pl. felmászik valahova, nem magyarázkodom, hogy Gegikém hát leesel, beütöd magad, most miért kellett oda felmenni, megmondtam százszor, hogy veszélyes. Gyere le légyszives, mert baj lesz...
GYERE LE! Csak ennyi kell.

Ha lejött vagy csinálta amit kértünk (fenekére rácsaptunk, mikor a konnektorhoz vagy a fűnyíróhoz hozzányúlt), akkor csak UTÁNA, miután abbahagyta amit csinált - magyarázzuk meg mit miért nem szabad. És megértik, de az adott szituációban nem válik be a "rizsa". Remélem értitek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Szasiztok! :)

Viranka, Istenéltessen (utólag :oops: ) szülinapod alklamából!

Panndi, várom már ezt a Gábor-babát nagyon, és mindig rettegek, ha nem jutok ide, hogy lemaradok a születéséről... :)

Megyek, tanulok fizikát, mert ma vizsgázom... Meg biofizikából is...

Sok puszi, bő 1 hét múlva végzek a sulival idénre. :) - Leglábbis remélem, ha nem húznak meg a maradék 4 vizsgámon semmiből...

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Rugó belázasodott az éjszaka. Elkapta Gábortól a kórságot. MOst épp láztalan, hát, majd meglátjuk, mikor megy neki fel újra.

Kép
vindolanda

Dóri, nem semmi dolgokat tanulsz... Hogy én milyen hülye voltam fizikából :lol: Csak ügyesen.

Emese, hát, engem nem szokott hat után kidobni az ágy. Szerintem még sosem tette :lol:
Na, akkor az esküvőn komoly program lesz a Gegi-üldözés :D

Hiszti-magyarázat: Rugóval ebből a szempontból szerencsénk van, eléggé fogékony a magyarázatokra. Ha meg nem, elég finoman nyúl a dolgokhoz, így aztán a legtöbb tevékenység meg van neki engedve felügyelettel. Sokszor kipróbál dolgokat (pl. epilátor, kávéfőző :lol: ), aztán utána nem érdeklik, vagy megtanulja használni ezeket (nem az epilátort).
Ha végképp nem megy, akkor elveszem tőle az adott dolgot. Ha sír, akkor megvigasztalom, és megvárom míg abbahagyja (ehhez néha komoly türelem kell).
Ahogy észrevettem, nála a kiabálás nem segít semmit. Veréssel eddig nem próbálkoztunk. Ha nagyon kivagyok, és ott van Gábor, akkor kirohanok a szobából :lol:
Vagy bezárom magamra az ajtót, és lenyugszok.
A hiszti elég ritka, olyan igazi hisztije, hát nem tudom, ha három hetente van egy, akkor sokat mondok. Kint döbbenetesen tud viselkedni, mindenhol csodálkoznak rajta, hogy milyen nyugodt gyerek. Persze azért ez nem így van itthon, de nagyon tud viselkedni, az tény.

Képzeljétek, megérkeztek a munkahelyi notebookok, jövő hét kedden el is hozom, addig a kari informatikus telepíti fel a programokat rá. Még sosem volt legális programunk notebookon.
Kinéztem egy háttérképet is magamnak, stílszerűen Keith Richards-ot fogom alkalmazni erre a célra:

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://adage.com/images/random/0308/KeithRichards.jpg&imgrefurl=http://adage.com/article/songs-for-soap/keith-richards-ghastly-louis-vuitton/125478/&usg=__WWONKuffo2cDu1pkwOQsQdiRjvw=&h=458&w=539&sz=48&hl=hu&start=0&zoom=1&tbnid=csk1a0QYqOCqWM:&tbnh=123&tbnw=145&ei=drvxTbrsK4nItAbyqvWHBw&prev=/search%3Fq%3Drichards%2Bleibovitz%26um%3D1%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26biw%3D1138%26bih%3D538%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=119&vpy=73&dur=2361&hovh=207&hovw=244&tx=127&ty=128&page=1&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:0&biw=1138&bih=538

Na, most ennyi. Kíváncsi vagyok, meddig bírja láz nélkül Rugó.

Kép
vindolanda

Na, a koránkelők már nincsenek itt, egyedül maradtam :roll:

Kép
vindolanda

Dóri, ne aggódj, nem maradsz le semmiről ;)

vindo: elképzeltem Rugót az epilátorral :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Dóri, nagyon ügyes vagy a vizsgákkal, le a kalappal előtted! Sok sikert a többi kollokviumhoz is!
Majd egyszer azért áruld el nekem, hogy tudod ezt egy csecsemő mellett abszolválni, mert tényleg el nem tudom képzelni. :shock:

Panndi, nagyon izgalmas ez a visszaszámlálás Gábor érkezéséig! :-)

Vindo, jobbulást Rugónak! Remélem, semmi komoly...
Szuper ez a Richards-kép, csak az a ronda Vutton-táska ne lenne mellette. :lol:

Verus, ez csodás! Gratulálok Robinak az ügyes kezéhez!

Mesi, Heni, Regi, Tündi és többi fogyózó: nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább. Nekem is új lendületet kell vennem. Szerencsére amit leadtam, nem jött vissza. De még egy tízes rám is vár, utána már egész klassz lesz minden. :D

Maggie-m, köszi... :oops: Sok sikert majd a felvételihez Neked! Hogy állsz a könyvekkel?

Ádi oviban, nekem dolgoznom kell. Tegnap a muciék a Skanzenben kirándultak, nagyon tetszett neki, és hozott egy olyan nyalókát, amilyet én is ettem gyerekkoromban: piros, kakasformájút. Asszem, ez is nagyon jó a gyerekezésben, hogy az ember mindig újraéli a saját gyerekkorát. 8)
irina

Ja, nálunk júl. 11 és aug. 12. között zár be az ovi, teljesen, ügyelet sem lesz (de nem vinném rá).
:arrow:
irina

Na, a piros kakasos nyalókát nekünk mindig a vásárokból meg a búcsúkból hoztak a nagyszülők :lol: Meg emlékszem a tükrös mézeskalácsra is...

Irina, nekem LV táskám még nem volt, így nincs is bajom vele :wink:

Panndi, érdekes egy látvány, az biztos.

Lassan eljutunk a felöltözésig, én már kikészítettem a ruhámat.

Rugó mintha melegedett volna, aztán kiizzadta :roll:

Kép
vindolanda

Vindo (Rugó-ként kezdtem el írni a nevedet...), nekem nem is lesz LV-táskám, ez tutifix. :lol:
Rugónak a legjobbakat, tényleg.
irina

Sziasztok :)

Étterembe mi is szoktunk járni és nagyon jól viselkednek :) Az a legjobb,mikor bemegyünk és lányom rendeli a toniko/gyömbért magának(volt h. nem kapott citromkarikát és bement-kint ültünk-reklamált és hozták neki :)+a szívószálat)

Dóri,eszem megáll :) biofizika :evil: azt én sem szerettem,de a biokémiát sem :) biztos sikerülni fog :)

Regi,megnyugtató nem csak nálam vannak fokozatok :) bár az is elég sok esetben,ha elkezdek számolni 3-ig :)

Gica,azt még elfelejetettem,nálunk ritkán derül ki ki kezdte :) mert van,h. M. súgja B.nek csinálja ezt-azt,a kis majom megcsinálja-persze nem finoman-aztán kezdődik a hadd-el hadd :) de mi is ilyenek voltunk kicsinek,összefogtunk egyik tesó ellen :)

Vindó,jó kép :) lassan elkészül,kalapján gondolkodom nagyon,h. legyen :) vagyis az megvan ,csak a fejemben nem állt még össze :)
epilátor :)

Mesi,passz,erre még választ nem tudok Neked mondani :) szerintem gyűrűvel nem lesz gond,Ágicáéknál is olyan ügyes volt Petrus :)

ja amúgy ma Én is hajnalban keltem(kész csoda),de idő ideülni nem volt :)

KépKép
viranka

Verus, én is nagyon élveztem a találkozónkat! Vissza foglak hívni, sőt egyszer egy westendes mozizást is csaphatnánk.[/b]
irina

Viranka, már nagyon várjuk a végeredményt :D
Kiírta a skype a szülinapodat :wink:

Irina, mi a bej vele??? :lol:

Rugó hideg pizzát kívánt meg, most végre kisvakondot kért mellé, reggel nyolc óta folyamatosan játszottunk, kicsit már untam...

Kép
vindolanda

Vindo, igazából az a koncepció zavar, hogy ronda tervezői darabokért vagyonokat akasztanak le emberekről, de ez persze nemcsak a LV sajátja. Ja, és az is zavar, hogy a zene fenegyerekei miért a topgazdagoknak szánt cuccokkal fotózkodnak, ha jóindulatú akarok lenni, iróniát sejtek mögötte, ha nem, szimplán pénzt. Nekem ez kb. olyan, mintha egy emberjogi harcos méregdrága szőrmebundában fotózkodnak, de lehet, h túl egyszerű vagyok. :lol: [/u]
irina

a többes szám oka:
[url]http://www.buzzfeed.com/mjs538/iggy-pop-with-a-dior-handbag
[/url]de ez legalább vicces kép
irina

Hát, szerintem sejtsünk benne pénzt :roll:
De engem nem zavar, hogy a világ már csak ilyen.

Meg hát Leibovitz sem fillérekért dolgozik.

Rugó melegszik megint, kezd nyűgösebb lenni.

Kép
vindolanda

Bár nincs igazam, mert ha csak Ozzy Osborne-ra gondolok, a fenegyerekség és a gazdagság, na meg az ízléstelenség egyáltalán nem zárja ki egymást. 8)
irina

Hát nem tudom, elég ambivalens a viszonyom a divathoz meg a dizájnhoz is, mert szeretem a gyönyörű (általam annak gondolt) ruhákat, cuccokat, viszont kiborít, hogy ezekért vagyonokat kérnek el. Míg egy festménynél ez nem bír zavarni.
Azért is szeretem a Zoolander c. filmet, mert annyira jól parodizálja a divatvilágot (a Pret-a-porter meg annyira vacakul), pl. az egyedülálló kezét üvegben tároló David Duchovny formálta kézmodell karakter (kb. olyan, mint a Monty-ék/Galla bélfotómodellje), no meg a nézéstípusaiért sztárolt Stiller :lol: :lol: :lol:
irina

Íme a kézfotómodell és barátja:

[url]
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http ... 80&bih=613[/url]
irina

Ja, a ferrari-nézés, ha jól emlékszem. MIntha lett volna olyan.

Kép
vindolanda

Na jó, eldugultam. :arrow:
irina

Vindo, jaja, volt Ferrari nézés, Kék Acél nézés és a La Tigra nézés. :lol:
De a kedvenceim a benzinnel kocsit mosó fiúk voltak a George Michael zenére. És persze a The Derek Zoolander Center for Children Who Can't Read Good and Wanna Learn to"
irina

Hát, egy csomó területen kérnek el vagyonokat sz... dolgokért. Amíg az emberek vannak olyan hülyék, hogy ki is fizetik, akkor miért ne? Ha őket boldoggá teszi, akkor megérte nekik. Meg szerintük nem is sz...r, akkor lehet, hogy bizonyos szempontból igazuk is van.

Na, ezt hagyjuk abba gyorsan, mert elriasztjuk a fórumozókat :lol:

De ezt még beszúrom:
http://b-oldal.blog.hu/2011/06/09/top10_csunya_rocker

Kép
vindolanda

Vindo, jó arcok!
irina

Ja, az első különösen szép példány :roll:
Igazi Halloween-fíling :roll:

Megyek ebédelni :arrow:

Kép
vindolanda

Befejeztem. Rugó kókadozik, lecsekkolom kell-e neki lázcsillapító :roll:

Kép
vindolanda

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lehet félnék ha vmelyik szembejönne velem az utcán :)

:arrow: robogok tovább :)

KépKép
viranka

Tiszta kóma vagyok :roll:

Kép
vindolanda

Sehol senki dél óta????

na én meg dolgoztam eddig..:-(
Szerencsére Emma aludt, aztán meg jött nagyi..lefoglalta.

még mindig nem tökéletes, egy csomó minden javítani való van..de már így is jönnek érdeklődések, ma meg egy foglalást intéztem.:-)

www.villabluu.com

Mi jobban, kevesebbet köhögünk. A tegnap előtt éjszakánk is katasztrófa volt, ezért tegnap Emma kapott egy nagyobb kapacitású hidegpárásítót, 3 kiváltottam rectodert kúpot.....de szerencsére a párásítás elég volt, semmi köhögés..csak rossz álom miatt keltünk 1000 szer. :-(

alvin és a mókusokban farkasember volt + István lefekvéskor mondat neki h ma nem lesz, pestre megy , későn jön..mikor ő már alszik..na ekkor eltört a mécses, nem akart egyedül lenni, csak sírt..:-(

mi meg nem tudunk sehova eljutni, mert mindent csak velünk..de ma hogy jött nagyi, látom hogy ha ők jönnek érte és úgy mennek el mi maradunk..talán van esély hogy elenged minket kettesben vhova..iszonyat anyás...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát én lettem volna, de rajtam kívül senki, aztán nem is írogattam.

Farkasember... szegény Emma.

Mi továbbra is csak tervezzük a mozizást Gáborral, de ami késik, nem múlik. Most hétvégén Rugó még beteg lesz vsz, jövő szombaton meg diplomaosztó.
Ja, és persze érik a meggy, szóval majd anyósomék is jönnek valamikor, leszedik és elviszik.

Jobbulást Nektek!

Kép
vindolanda

mi meg nemrég értünk haza.kocsi lerobbant benne 2 gyerekkel+hugi akit vittünk haza... hug após elvontatott,sógor hazahozott :) gyerekeim nagyon élvezték :) mi kevésbé :)

KépKép
viranka

Hahó! :)

Már csak 2 vizsgám van hátra!!! :) :) Bár ezek jó nehezek... De nem baj, most még egy hét tanulás gőzerőel, és pihenés utána. :) Tegnapi 2 db 5-ös lett. :)

Jajj, énygyerekeim is élvezék a kocsilerobbanás(oka)t, mi nagyon nem... :) Most remélem egy darabig nem lesz ilyesmi örömökben részük... :)

Megyek is, mert ki is kell takarítani,rendet rakni, ez a pihi, aztán jöhet a munka. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Rugó aludt 12 órát, és úgy tűnik, végleg lement a láza.
Jön, SOS.

Kép
vindolanda

Zdóri: hihetetlen vagy...:-) csak ámulok, :lol:

Vindo: de jó h lement a láza Rugónak!

Emma mostmár majdnem 100% os..néha köhög 1-2-t, de kedve jó, energiája van, eszik jól! :-) én is picit köhizek még de most már jól vagyunk!

Fleur: köszi még egyszer, tegnap végre I hazahozta! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, itt vagyok.

Eddig mozgalmas napunk volt. Megállapítottuk, hogy Rugó már nem lázas. Mivel folyamatosan emlegette a pincér bácsikat, ezért G. úgy döntött, hogy ma kirúgunk a hámból, és étterembe megyünk :shock:
Szolnok felé a négyes úton mindig egy csárdát nézeget G., ha arra megy, és oda ugrottunk el. Iszonyat jót ettünk 8) Én barackos-mandarinos húst választottam füstölt sajttal, rizzsel meg krokettel. Rugóval közösen ettük, ő is belakott. Aztán most ittam egy kávét is, és boldogan hazajöttünk.
Mentem volna angolra két órára, de Rugót nem tudtam levakarni magamról. Megígérte, hogy alszik az ágyon, míg én angolozok. Vittem játékokat neki, 40 percig bírta vele. Utána az angolos lány családtagjait foglalta le :lol: Nekem egy kicsit égett a képemről a bőr, de Rugó boldog volt, szóval gond egy szál sem :mrgreen:
G. addig fát hasogatott, már egy hónapja áll az udvaron vagy kilencven mázsa fa, talán holnap végez.

Most keddig itthon vagyunk.
Letöltöttem neki valami Éliás, a kishajót (vagy mit), most azt nézi, de rá is fér, mert fáradt.

Dóri, te valami különdjíra is pályázhatnál :wink:

Lerobbanó kocsik :?
A miénk még újabbnak számít, csak ha nekimennek, kell javítani, de a 17 éves lada samarával voltak kalandjaink rendesen. Egyszer Db-ben a négysávoson tologattuk éjszaka, G. tolta egymagában, én meg kormányoztam. Egy mellékutcába igyekeztünk, hogy ne legyünk az úton, de elég nehezen haladtunk. Megállt mellettünk egy rendőrautó, gondoltuk, segíteni akar, erre leteremtettek minket, hogy miért nem haladunk gyorsabban akadályozzuk a forgalmat (éjjel) :shock: :shock: :shock:

G. biztos szórakozásból tologatta a 900 kg-s kocsit egyedül, azt gondolták talán...

Na, most ennyi, remélem, irkál még más is ma 8)

Kép
vindolanda

Hahó :roll: :(
Olyan egyedül vagyok :roll:

Töltünk le épp egy filmet estére, de dolgozni is kell utána. G. vett sört is nekem :D

Fürdetem Rugót :arrow:

Na, van egy bolt, ahol egy rendes, de vitathatatlan nemi identitású gyerek a tulaj. Szoktunk oda járni, de úgy emlegetjük, ahogy. Bemegy G. és R. R. megszólal: Szia, b...i bácsi :shock: Jön egy vásárló, R. tétován: Kettő b... bácsi :shock:
Erre tényleg csak annyi jutott eszembe, amit Paula mondott Mézga Gézának. Te Géza, biztos hogy jól neveljük mi ezt a gyereket? :lol:

Kép
vindolanda

Halihó!

A múltkor már nem tudtam jönni, hamarabb elaludtam, mint Bercó. :lol:

Először is, nagyon örülök, hogy jobban vannak a gyerekek és Kaqk is.

Még nem volt alkalmam rá, most ide írom, hogy Nikinek is a legjobbakat kívánom!

Zdori, elképzelni sem tudom, hogy hogyan csinálod. Nagyon okos lehetsz és könnyen tanulhatsz, ha így veszed az akadályokat. Sok sikert a maradék kettőhöz is! Babócákról is írhatnál néha. :wink: :lol:

Vindo, ez igen. Összefutott a nyál a számban. Én is imádom az ilyen gyümölccsel megbolondított husikat, no meg a gombás, hagymás dolgok is nagyon bejönnek nekem. No, meg a kínai, a csípős cuccok. :oops: Az a baj, hogy szeretek enni, na. Igazi Gombóc Artur vagyok. Amit nem ennék meg: béka, pacal, polip, kagyló.
Jóll megoldottad az angolt. :lol:

Kaqk, tuti ez az oldal. Csak én nem láttam az árakat, vagy azt külön kell kérni? Milyenek?

Irina, köszi. Férfiasan be kell vallanom, hogy még szinte sehol. :oops: :oops: Bele kell majd húznom, ráadásul dolgom is lesz elég.

Most már teljesen biztos, hogy Bercó imád énekelni. Sokszor dalra fakad, legtöbbször akkor, amikor este befekszünk az ágyába. Valamelyik este legalább tízszer énekelte el a Bújj, bújj zöld ágat. :lol: :lol:
dmaggie

Vindo, ez a sztori. :lol: :lol:

A múltkoriba mesélte Bogi (szomszédunk) apukája, hogy az egyik utcában igazoltatták a bicikliseket. Éppen arra ment az egyik híres biciklista. Valami postás, akinek egy karja van és így tett meg hosszú utakat. Őt is megállították, majd útjára engedték. Miután elkerekezett, akkor fogta meg az egyik rendőr a fejét és kérdezte a társától: Te egy kézzel lehet egyáltalán biciklizni?
A szomszédunk apukáját sem kell félteni, gratulált nekik.
dmaggie

Vindo, az apró betűset nem tudom elolvasni. :lol:
dmaggie

Na, én meg lemegyek bandázódni, borozni. Majd még visszanézek. :lol:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: