A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

én is így tudom az anyaságit ahogy kis-csillag írta.

Én meg várom a doktornőt, de már nagyon álmos vagyok,és még sehol nincs. Jó lenne már a busz fele menni, ma nyügös vagyok, pedig nem szoktam.
Ma már nem jelentkezem, mert későn megyek haza, de holnap írok megint, de ne írjatok túl sokat, hogy tudjam követni :)
Jók legyetek! :wink:

KépKép

KépKép
t.timi

Kis-Csillag nem zajos, mert az iroda ablaka nagyon durván szigetelt. A helikopterek egyedül, amire felkapjuk a fejünket, egyébként semmi zavaró. Meg hát már megszoktam. Nem is tudom, hogy fogom kibírni hajtóműzaj nélkül, ha már nem dolgozok :) 5 éve vagyok itt.
Pedig itt az egyesen olyan csini kis kilátóterasz van, igazán kihozhatna téged :)

Spumi ez durva. Én el sem tudom képzelni a méhszájamat. Most mindjárt rákeresek, hogy néz ki egy méhszáj.

Anka gratula az adatokhoz és a kislányhoz! :)

Kép Kilátóterasz

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

dalmicsek :D
szoktam "vele" beszélgetni is, megdicsérem, hogy milyen ügyesen zárvatart és csak akkor nyilik majd ki, amikor szülünk. például. a többi szerveimmel is szoktam beszélgetni meg mosolyt küldök nekik. megköszönöm hogy ilyen szépen dolgoznak.. hát ilyeneket gondolok én. :)

nagyon jó ez a kép amit felraktál, rögtön utazhatnékom támadt :D:D

Kép
spumilla

Timi: akkor kitartást a délutánhoz! Ebben a ronda időben ne csodálkozz, ha nyügi vagy :( Lehetne végre kicsit jobb idő! Hiszen még csak szeptember van!

Dalmicsek: wow, ez jól hangzik, hogy ennyire szigetelt :D Amikor még Grazba jártunk a reptérre a barátaink gépe elé, akkor sem szoktunk bemenni mert apa azt szokta mondani, hogy nem lehet :evil: Aztán barátnőm is mondta, hogy szabad, minden további nélkül.
No, csak legyen már jó idő, meg vénasszonyok nyara, lehet kivitetem magam :D Utána már úgysem lesz rá lehetőségem egy darabig :)

Spumilla: ez tényleg jól hangzik! Ehhez kell ám az optimizmus, a hit saját magadban! Minden elismerésem! :) :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

rita: itt válaszolok bár odaát írtál de hátha itt elöbb meglátod bár lehet h odaátra is bemásolom. Na nesze neked ez aztán a női határozottság....fogjuk a terhes agyamra. :lol:
Azért írok ott mert képes vagyok követni a dolgokat és nem maradok le és reagálni is tudok mindenkire itt meg mire elolvasok egy egy hsz-t már akar v.melyik gyerekem vmit vagy ha ők nem a mosógép vinnyog h lejárt v ha az sem akkor tuti a netem lassul be mint oly sokszor és csak a reset gomb segít rajta...és egyszerűen nincs anni időm h amit csak akarok leírjam...meg olyan önző h csak magamról írok ha jövök.. :oops:
De ha már ott írtál akkor reagálok is!
Szval megértelek abszolúte és szegény nlzs-t is (mint laptetős bejegyzést sikerült elolvasnom) de azért h mindig rinyáljak h ez rossz az rossz ezért vagy azért aggódom és közben írni meg nem tudok mindenkire akire szeretnék nem is jövök inkább. Éjjel alig alszom ha nem magam miatt akkor az egyik gyerkőm ver fel és utána nem tudok visszaaludni, hajnali 3kor ébredek 6 ig is fennt vagyok és mire kelni kell a böli/ovi miatt zombi vagyok. Utálom ezt az egészet nekem ez a szükséges "rossz" azért h lehessen egy édes csomagom akit imádok. Véárom a végét persze tudom h a vége ami egy újnak a kezdete nem könnyű.
Szóba került a szopi is ami nekem rémálom volt de riogatni sem akarok senkit így azt sem írtam h mennyire másképp vana valóságban mint ahogy hisszük. Ráadásul amint láttad odaát most "komolyabb" bajaim is vannak, lsd a lányom közben a fiam nagyon beteg lett , apa ma hazajött elöbb h levegőhöz jussak, aggódom főállásban és már nem csak a 2 kinnt levőért hanem a 3.ért is. Üldöz a migrén a takonyból egy hónapja nem másztam ki de orrcsepp nélkül abszolúte nincs levegöm, orrcsepp meg terhesen tilos de akkor az o2 hiány vagy ez...szval merő szenvedés de tekintve h az előző kettőnél sem volt jobb most sem várok csodát...csak a végét és az egészséges kislányomat. :roll: ez elég negatvíra sikerált pedig azért nem ennyire rossz a dolog de mondjuk úgy én a tipikus terhes vagyok sem nem áldott sem nem várandós állapotom nem szokott lenni. evvan. Lesz ez még másképp is meg jobb is tudom csak ilyenkor olyan messze a vége pedighát a 23. hét milyen távoli volt mikor még csak indult ez a topik valahol a messziben veszett el mostemeg már itt van...most a 32. hét tűnik ilyen távolinak...

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Sziasztok Kismamik!

Kicsit beleolvastam itt ott az írásaitokba, rég nem írtam. Nagyon kögöhök már második hete, a gyerekem meg ugrál tőle. Kétszer voltam orvosnál, azt mondta múlik. Eléggé kivagyok már ettől.

A hasam egyre nagyobb, a súlyom is megy szerencsére lassan egyre feljebb. Sajna nem nagyon tudok megbarátkozni a testemmel, pedig már most imádom a fiam és akarom és akartam is, de furcsa ez az egész. El se tudom képzelni, mekkora lesz! Már csak cica meg kismama naciban tudok járni. Néha úgy érzem nem is vagyok igazi kismama, mert nagyon le tudok törni.

Kép
krisz0923

játszószőnyeg,ez nagyon jó,élőben még jobb,ezt kaptam szülinapomra,úgy varratta a sogornőm :D

Kép

polya 1:

Kép

polya2:

Kép

játszószönyeg amit én vettem 2000forintért:

Kép

nyári bodyk,auchanas leárazásbol,már a jővő nyárra is gondolok :D

Kép

KépKép
bettike83

Sziasztok! :)

szonce ez nagyon jól hangzik, hogy apa hogy gondozza a babát! :) Már látom, hogy a férjem is ilyen lesz, most, hogy pakolásztam a kis ruhákat, megfogott egyet-egyet, és mormolta, hogy "lesz egy lányom...azta....". :D :D :D

Na, nekem meg azért kellett a kisbetű, mert le akartam írni, hogy hétvégén én is tök beparáztam, valami zselés-nyúlós izé pottyant ki belőlem (bocs...) zuhanyzás után, frászt kaptam, hogy ugye nem nyákdugó? Brrr. De már megnyugodtam. :?

anka gratulálok a szép méretekhez! Uhh, ez az ájulós-fogletörős dolog gáz... Én - bevallom - néha üres gyomorral indulok munkába, ha sietek... :? Pedig ájulós vagyok, na és jó nagy hülye is. :) Köszi a turi-tippet, megyek majd kifosztani a készletet! :)

Én láttam már a méhszájamat, régebben, rákszűrésen a doki "kivetítette" egy monitorra. Hát, nagyon érdekes volt! Én is gondolok rá néha, hogy szép zárt! :)

dalmicsek gratulálok apa munkahelyéhez, ez nagyon jó hír!!! Majd integess pénteken, asszem fél 11-kor, mikor a Bari felé tartó Wizzair-gépbe kászálódunk be! :) Szerinted gáz, ha átmegyek a kapun, vagy egyszeri alkalom nem? Kérjem inkább, hogy motozzanak meg?

kiscsillag nagyon örülök, hogy sikeres volt a receptem, tök jó!!!! :) :) Jó is az, ha házi kenyeret esztek, hiszen legalább tudod, mi van benne, nem igaz? :)

ikres mamik, dupla anyasági: jessssz! király!!

krisz természetes, amit érzel, én is hasonlóképp vagyok, holott évek óta sóvárogtam egy baba után!! :)

bettike ez a vízilovas szőnyeg... nagyon ott van!!! A többi cucc is édes. :) Mi is kaptunk pólyát, de valami modernféle, egy nagy téglalap, és azt kell keresztbe hajtani, ha értitek...

spumilla mosódió-tapasztalat???? Már vettem gyógyszertári illóolajat az öblítéshez (potom áron - 250 ft-ért), de még a mosódióval várok.

Lányok, kész vagyok, holnap indulunk Pestre, pénteken Albánia, és még sehol sem tartok... A férjem reggelig dolgozik, de se bepakolva, semmi... :roll: Ja, én meg itt lógok a neten. Még ma rohantam el új fürdőrucit venni, hihetetlen, akkora melltartót kellett vennem, hogy még anyukám is kinevetett!! :shock: 8)

Kép
salsifraga

salsi

megy a pakolás gyorsan majd ne félj.de jó lesz nektek :) érezzétek jól magatokat.

KépKép
bettike83

helló csajok
Kis csillag
a távírós műsorra kíváncsi leszek de rajtam kívül gondolom többen is:) Ma voltam nőgyógyinál és cicológusnál majd kifejtem.
timi
igazad van amunkát illetően. amíg van energiád és lehetőséged na meg egy könnyű munkád addi sem agyalsz otthon. Én is dologztam volna csak ez a kormány váltás... :evil: kitalálta, hogy feleslegesek vagyunk, jah most úgy néz ki még sem annyira januárban újra indul... :twisted: Tehát.. Na mindegy az már engem nem érint:) Én is novemberig terveztem mert a gyerkőcökkel a december már szünet meg akármi meg én jan elejére várom a virágszálat, de ember tervez.. a többi meg alakul.:)
kicsillag neked nincs a közelben valaki értelmes emberke anyuka vagy baba klubb. Én most halásztam egy januári helyi vagyis a szomszéd települési anyukát, hogy mit szólna ha néha beszélnénk kávé tea stb. Ő is örült, mert ő is kedvel. Itt nálunk elég gyér az értelmes kismami. És ezt nem azért mondom mert én valami kivétel lennék,.. de ez van.
Bettike
te valami üzleti vénával vagy megáldva:) nektek akkor már jó sok mindenetek meg van. Pólyám az előzőkről van én nagyon hívő vagyok. a "régiek" 3 hóig benne voltak. Ezek a kis jégcsapok, meg biztos izzadni nem fognak januárban:) Próbálok vigyázni magamra azzal nincs is gond, csak ne gondolkodjak:) A pólya nem csak szopinál jön jól. Sokkal több pozitív tulajdonsága van mint negatív gyógytesin tanultuk. De én előtte is pólya párti voltam. Van akinek viszont nem jön be nagyon hasfájós meleg, mit tudom én:)
rebeka
igazad van NEM LESZ GOND!!! Te meg kitartás, és pihi amikor csak lehet!! Ha meg nem bírod akor táppénz. nem ér meg annyit, hogy kimerülj vagy valami bajod legyen! Eza zsák hát valami tünemény!!! A többi is . Az meg hogy tele rakod az oldalt kit hat meg nem véges...:)
lenjono
Hát teljesen átélem amiről beszélsz napirend. Annyi különbséggel, hogy nálunk a kisebbik a másodikos, de nem egyszerű. Este tőlük nehéz, mert csak akkor vagyunk együtt nappal azért én küzdök ezzel azzal, és a topik marad vagyis csak olvasó pozíció:) A gyerkeim közül nekem i snyáriak így jó nagy váltás kell:) brrrr Majd a nagy pocakra húzni a harisnyát amikor lehajolni is gázos ,ár néha:)) A Veronika egy ritka név szép és nőies.
csill
Hát a mai nap után jót nevettem azon amiket írtál. a végén egyben összefoglalom a nap eseményeit akkor már világos lesz. Jól esik, hogy nem "csak " én vagyok ilyen hanem mindenki küzd a kis bibijeivel és ha ezt megosztja a "társaival" akik hasonlókkal küzdenek akkor van, hogy nevetünk a végén.
lenojo
én kaja után enyhén oldalra fordítottam de háton alvósok voltak. és ha jött egy kis tej akkor kifojt. De a védőnő mondta, hogy reflex szerűen oldalra fordítják a fejüket ha buknak. Nekem egyik sem volt ilyen.
klem
Hoppá
Már most ilyen agresszor??:) Gyusszira nekem a nőgyógyim rengeteg folyadékot pl kamilla teát javasolt 3 litert 1-2 napig és az áttisztítja és kezeli a vesét. Azt mondta ez a leggyorsabb és leghatásosabb. Nekem bejött. vigyázz magadra!

monka te is csak fél gőzzel!!!

nlzs
ha rossz is de legalább magadnak nem hazudsz, azzal, hogy egy kicsit csalódott vagy! Ez becsülendő!! Ki ne lenne a helyedben? Korzikát ne bánd, soha nem vehetik el azt az élményt. A frank meg majd csak javul. Úgy hogy sehogy na úgy még nem volt!!Neked is vese mosás kamillával nekem tutira bevált. Az ájulás nem gyerek játék lehet nem ártana kivizsgálni. A lenti szurkálás nekem is van és tényleg fájós akkor én valamit mozgok múltkor már mondtam, hogy fejen állok és akkor eliszol a kis ravasz. Hát ez a vacak a rossz vagy inkább kellemetlen tünetekben, hogy az embernek az rinyálja mindenki, hogy milyen frankón kellene érezned magad és minden happy, ehhez képes... :roll: Nekem is soha ennyi folyásom nem volt azért ilyedtem meg anyukám meg már kiabált velem, hogy tiszta hülye vagyok hagyjam abba ez a gyerek majd jan elején fog egészségesen megszületni és fejezzem be és igaza van:) csak amikor az ember ennyire vágyik rá és félti akkor nehéz. nekem is 1-2 t-betét de az elég nedvesen. Azt mondta a dokinőm ez teljesen ok. Hát az év eleji befizetést ne is mond 2-5 osztályos könyv csomag 22.575 Ft. Azt hittem lehidalok. A zsírozott fürdőkád tutkeráj ötlet:) Én vettem egy szárító gépet, mert nem győzöm szírítani télen a ruhákat és penészesedünk. De megéri frankó. ennyi ruha brrrr nem irigyellek. kérdezném, hogy neked a 3 gyerkőc mikor jött hanyadik héten? Mert engem elrettentett a doki, hogy örüljünk ha a 36 hét meg lesz mivel 3-ik de az első kettőm időre 40 hétre jött... Nem tudom. Vércuk éhgyomor de vigyél kaját mert utána jó már enni ha lehet legalább egy pár falatot van ahol egyszer de általában 2 szer. Még hogy negatív jó kedvre derítesz, nekem is ugyan ez az érzésem. itt sokan várnák a nagy pocit bár látom sokan utol értek na de majd utánna:) Bár nekem szépen vissza ment:) Majd a "kulacsok" :oops: :P ilyenen ne stresszelj.
nyufó
te is igazolsz mindenki küzd gondokkal de ezek csak feladatok vagy vizsga amin át kell esni.
salsifraga
Képet a "bálna "pocakokról halljátok itt mindenki hú milyen dagi vagyok és erre jönnek a bombázóbnál bombázóbb képek! szóval nem kell a puder szépek is vagyunk nem csak okosak:)
kis csillag!
Igazad van! az anyagiak terén. Mi szegény családban nőttünk fel sokaknak semmit nem mond az 1-2 kiló babnánért sorba állás szekrény tetején érlelés karácsony előtt és annyi volt. Ha anyu vett egy játékot akkor hó végén kenyérre nem volt. De együtt aludtunk 7 kes :oops: koromig minden este hol én meséltem ho ő és boldog gyerk voltam. nem a pénz a minden!!! csak lassan ezt is elfelejtjük, hogy annak is örüljünk, ha ránk mosolyog valaki. Igaz az is, hogy amikor az ember vállát a hitelek nyomják nem egyszerű, de meg fog az is oldódni csak idő kérdése. A hegedre vannak ilyen hastaró akármik nem jó? A hosszanti vágásnáál azt mondták sokkal kisebb az esély a szét válásra nem tuom hallottam. De ez egy csoda topik!!!!
Igen igen! Mindenki mondja el abúját baját mert lehet azzal segít másokon ahogy a jóhírekkel is!!! Én ma vizsgálathozarra a kényelmes csikóra fekvés közben a ficánka kifeszítette magát erre én szabadkozom, hogy nem szokott ilyen kemény lenni erre a dokinő mondja, ez nem keményedés eeezz kérem a virágszál:) Hát röhögtünk egy jót. sztem nem volt tenyérbe mászó csak őszinte!
Na nőgyógyi másnapra rájöttem, hogy kádban hajmostam és sztem kissé megtelítődtem vízzel és a hígult cuccom miatt volt több...:oops: Így azért már megnyugodtam de elmondtam a félelmem a dokinak mire ő megnyugtatott, ahogy "bele" nézett a "feneketlen teknőbe" semmi jele nincs víznek. Azt mondta, ha szivárogna akkor az folyik a lábszáron nem úgy csak kicseppen. A bővebb azt mondta teljesen normális lehetne több is kevesebb is. A méhszájam teljesen zárt ami megnyugtató mert az előzőeknél a 4 hónapban már nyílott... Viszont kérdeztem a kritikus időt azt mondta, hogy 32 hét egy babócánál kettőnél más elő intézkedések vannak. Viszont amivel kicsit furán érintett, hogy azt mondta utánna, hogy hát azért jó volna ha a 36 ot azért kihúznánk. Én erre nagy szemekkel miért is? Én 40 re készülök na jó jan 1 kicsivel kevesebb:D Erre ő mondta, hogy 3 gyerek az hamarabb szokott némely esetben jönni. Hát mondom ez kklessz ezt eddig nem mondta. nem mintha változtatna valamin is:D De olyan fura volt hallani.
cicolgus:
előjött a rívó picsogó énem amit néha rösstellek de szarok rá ez van. És végeredményként az jött le, hogy vagy valami feminista vagy egy férfi nőgyógyi találta ki, hogy a terhesség egy csodálatos érzés és szárnyallni kell és happy minden. Ehhez képest az átlag nem ez. Igen is félünk féltünk és ezt még szégyelljük is bevallani. Fáj itt ott de próbáljuk magunkat tartani ,mert a másik hogy ki van virulva. Lehet otthon ő is csak piheg de a látszat. Úgy, hogy tök tuti volt. ki kicsit néha depis jó az agykontrolos meditációs cd valamelyik amelyik szimpi. letölthető valahonnan de boltban is beszerezhető kikapcsol. Szóval megerősített abban, hogy nembaj az ha kicsit panaszkodik az ember, mert nem kis teljesítmény ez amit mi véghez viszünk. Jó saját akaratunkból de akkor is nagy terhet ró a szervezetre lásd ájulás meg egyebek viszér aranyér minden féle édesség. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem éri meg, csak jogos, ha néha az ember padlón van. és lehet, hogy egy kedves együtt érző szó és máris átlendül a gödrön. Szóval sztem se kíméljetek. Nah dugulok meg nehogy megint elszálljon mert akkor sírok:) még egyszer mindenkinek kössz az aggódást. és az együtt érzést.
nah ma ennyire tellett honap jövök a következő oldallal:) :P

KépKép
Kép
krisztin76

Nono: :( remélem azért előbbutóbb felépülsz! A terhes takony nem feltétlenül csak megfázás, hanem azok a fránya hormonok is! Én is szinte állandóan taknyos vagyok, pedig nem vagyok megfázva! Nekem a Stérimar bevált nagyon, így tudok aludni éjjel is. De ha mégis valami nyákcucc van a pofiban és az tartja a tüneteket, akkor egy kis Sinupret drazsé, gyógynövényes, terhes is szedheti.
Gyerkőt sajnálom, mi baja? Remélem ő is hamar felépül! Rossz most, mert mióta az eszemet tudom, ilyen hülye, fostos, hideg, esős nyár és őszkezdet még nem volt! Nem csoda ha mindenhol betegek a gyerkők :( Nincsenek sem ők, sem a felnőttek hozzászokva :(
A terhesség nekem is kicsit teher, az áldott állapot akkor érződik, amikor szétrúgják a belsőm és csak röhögni tudok rajta, meg amikor beindulnak felváltva és lerúgják a távirányítót a pocakomról így 22 hetesen :lol: De egyébként nekem is teher, annyira feszül a bőröm, a köldököm körül, már mindkét oldalon, hogy fáj, rossz, így a mindennapos teendőim délelőttre hárulnak, holott azért délutánonként szívesen tennék-vennék még itthon ha egyedül vagyok (Apa délutános 2 hétig..) :roll:
Hidd el, nemsokára itt a 32. hét, amit annyira vársz! Ez tuti, pikkpakk elszállnak a hetek! Vasárnap még én is azt mondtam, csak 10 hetet bírjak ki idegileg, bőrileg :lol: és holnap már csütörtök, nemsokára már csak 9 hét..! Gyorsan elröpülnek a hetek, és előbb-utóbb mindenki arra eszmél, hogy szétkapják alatta a szülőágyat, vagy megejtik a bemetszést és KÉSZ, anyák lettünk :D :wink: És utána meg jövünk a szokásos témával: Ki mennyit tudott egyhuzamban éjjel aludni, kinek hány pelus fogyott el egy nap, kinek mikor bújt ki az első fogacskája, mennyit hízott egy hónap alatt a babó :lol: stb.

Krisz: hasonlóképp tudom neked is mondani, a terhesség pocakosodással jár, de amikor kibújik, elfeleded hogy meghordósodtál, hogy esetleg lett rajtad pár csík :wink:
Sokan csak áhítoznak arról, hogy megéljék ezeket a heteket :( Fel a fejjel, légy büszke anyuka :) :wink:

Bettike: de szépek a pólyák! És ez a vízilovas szőnyeg, brutál jó!! A másik is jó, de a vízipaci viszi a prémet!!! :D

Salsi: egy utazáshoz bepakolni össze lehet 1 óra alatt is :lol: a lényeges dolgok legyenek együtt - iratok, papírjaid, kiskönyved!!!, pénz, fényképezőgép, telefontöltő. Ha a törölköző kimarad, majd vesztek ott :wink: Elutaztok Albániába még most kettesben, ez a lényeg :wink: Mágneses kapun szerintem NEEE menj át! Igazolásod van a kismamiságról te lány! :)
valóban azért jobb a házikenyér, házipékárú, mert tudod mi van benne :wink: No persze ha akadékoskodni akarok, akkor honnan tudjam mi került a lisztbe, vagy milyen méreggel kezelték azt a búzát amiből őrölték :lol: :wink:

Krisztin: ha kell, átdobom emilen :lol: Halálos :lol: Ez ám az Alienes képsorozat :lol: Értelmes anyukák tuti vannak, csak kicsit bezárkózottnak tűnik a környék, de nem baj, ha meglesznek a picik, s megyünk levegőzni, könnyebb lesz barátokra lelni, és most már elviselem hogy "egyedül" vagyok :D Hastartón gondolkodtam, de sehol nem találtam :( Illetve valamikor egy hastartó övet, de 8E-ért :shock: sokalltam, de lehet mégis vennék, viszont akkora meg még nincs a hasam, csak sok benne a rakás! Karácsonyos sztori, ahogy olvastam, eszembe villantak bizony a képek! Ritkán kaptunk mi is a bátyámmal játékot, inkább banán, narancs, zokni, kesztyű és tudtuk bizony értékelni :wink: De most már hiába szeretné az ember hasonlóképpen nevelni a gyerekét, mert nem ezt látják, a suliban ha kicikizik miatta, szóval gáz - elanyagiasodott a világ.. :evil: Ez van, túléljük ezt is :) 8)
Olyant én is hallottam, hogy többedik terhességnél meg van az esélye, hogy korábban jön a baba, de kérem - és ha túlviszed majd 1 héttel? :lol: Erre koncentrálj! :wink: De azt is hallottam, hogy maga a szülés gyorsabban zajlik, de erre sem vennék mérget :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!

Legalábbis remélem nektek jó....iszonyat éjszakám volt, bedugult az orrom nem kaptam levegőt ezért se aludtam, de a forgóim már combközépig fájnak és egyik oldalon se tudok aludni, így csak forgolódtam egész éjjel, a derekam is megszakad...szóval bőven ennyit az áldott állapotról...mindent csak az idő szépít meg....ok persze kibírjuk a gyerek(ek) miatt, meg amúgy sincs választásunk...de per pillanat nem tudok üdvözült mosollyal járni az utcán hogy hurrá terhes vagyok mert mászni is alig bírok....csak attól félek ha most ennyire sz.r mi lesz később mikor igazán nagy lesz a hasam....de azt is túlélem majd:)

kis-csillag, gondolom kenegeted a hasad lelkesen ugye? meg iszol sokat hogy rugalmasabb legyen a bőröd...én a babet használom, csikos maradok( ez genetika) tőle de legalább nem húzódik a bőrőm...drága de egyszer megéri kipróbálni....

édes babarucik, játszószőnyegek:) én addig jutottam hogy apát rá próbálom venni hogy nyomtassa már ki a listámat hogy mi kell egy babának...aztán gőzerővel nekilátok a vásárlásnak....apa tengap nagyon örült a jó hírnek:)))

KépKép

KépKép
msi22

Jó reggelt!

Szonce: Isten éltesse kisfiadat Neve napja alkalmából :)

Kép

Msi: pont írtam Nononak tegnap este, a Stérimar jó cucc. Nekem orrdugulásom szinte az elejétől van, csak néha belehúz, néha nem. Ma éjjel jobb volt. Igaz, fél12-kor aludtam el, és 2x voltam kint.. A forgóim nekem is szétrepednek, de az ágyba magam alá egy jó vastag paplant tettem múlt héten, és így ritka a reggel, mikor úgy kelek. Legjobb egy vízágy lenne :lol: Kenegetni még nem :twisted: nem az én stílusom kenegetni magam, de muszáj lesz, hátha jobb. Inni azt viszont sokat iszok, ha terhes vagyok, ha nem, csapra verve élem életem :lol: De már kicsi korom óta így megy ez :D Hol-merre fogsz vásárolgatni?

Nemsokára indulunk Soroksárra az aukciós bodykért, majd délután hozok belőle képeket :D Legyetek jók, bár az idő még mindig fos. Vigyázzatok magatokra, egymásra, délután jövök!
Kép Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!

Salsi Nem bizonyított, hogy a mágneskapu bármilyen bajt okozna a picinek, DE jobb félni, mint megijedni :!: nyugdtan kérd meg az ellenőrt, hogy elmehess mellette. Félrehúzza neked a kordont. Nekem is mindig ezt csinálja. A múltkor rám is szólt, amikor átmentem rajta, hogy miért is nem megyek el mellette.
A tapizást túl lehet élni, a terheseket óvatosan tapizzák. Arra sincs garancia, hogyha átmész a kapun megúszod a tapit, mert minden 10. random becsipog, ha van rajtad fém, ha nincs.

Hát én is taknyos vagyok már egy ideje, de szerintem nem a hormonok miatt, mert köhögök is. Vettem Oscillococcillumot, de szart sem ért, úgy tűnik nem vagyok ilyen homeomanó.

Fú azért a forgófájás rémes lehet. Nekem eddig csak a keresztcsontom fájdogál teljesen ad hoc. Nem lehet valahogy tornával elmúlasztani ezeket a fájdalmakat?

Spumi sajna csak ronda betegséges méhszájképeket találtam a neten :( Tényleg milyen erős hit kell ehhez az öngyógyításhoz, irigyellek.

Bettike a játszószőnyegek milyen királyak! Annyi mindened van már, én meg még el sem kezdtem.

Lehet, hogy megköveztek érte, főleg Krisztin de én nagyon élvezem a terhességet. Biztosan most értem egy olyan szakaszba, ahol épp nincs semmi panasz. Vagyis minden fájdalom és nyűg teljesen elviselhető. Nem vagyok halálosan fáradt délután sem. Bocs mindenkitől, aki nem viseli olyan jól. Lehet, hogy nálam azért van, mert ez az első babám, nem kell bölibe és oviba vinnem a többi gyerekemet, csak apa van és én és a pocak.
Persze a fránya anyagiak nálam is néha zárlatot okoznak és depresszióba taszít a homályos jövőképem, de magát a pocaklétet imádom.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Sziasztok lanyok !

Latom mindenki depis ettol a hulye idotol ! es jo kis tarsasag vagyunk ... ugyanazok a gondok: Banki hitelek, hatfajas, kemenyedes, csordogalas ... ! gyonyoru.
:cry:
Most epp leharapnam a ferjem fejet ... varom mar tobb mint 2 oraja, mert indulnunk kene Debrecenbe es o meg sehol ! :evil: :evil: :evil:
Az idegessegtol kemenyedek. Ma hajnalban ebresztet a pocaklakom -4.30 ota nem alszom. Es esik az eso !

Bocsi, de nagyon nyugos vagyok.

Este jonnek a batyamek Pestrol, es remelem hogy miutan megcincalom a keresztfiamat, majd jobb kedvem lesz!
Holnap jovok ujjab hirekkel a dokitol.

pusz
klem

dalmicsek
senki nem kövez meg azért mert nem szenvedsz hidd el, inkább veled örülünk meg megy az irigység a részemről:) jó ha nekem se fáj semmim és kapok levegőt akkor én is máshogy érzem magam:)

ismerem a streimart azzal gyilkolom a fiam:(((de mit tegyek vagy sterimár és orrszivás vagy fülszúrás...magának nem szívja ki, orrot meg annyira még nem tud kifújni....utálja, bugyolálni és lefogni kell sajnos...de más választás nincs...

kis-csillag
én is rühellem a rémeket, nem bírom elviselni ha krémes a kezem (azt le is mosom kenés után)de tényleg ajánlom, igazából babaolja, hidratáló mind jó ami segít rugalmasabbá tenni a bőrt...én szerintem 8 hetes koromtól kenegetem magam....

KépKép

KépKép
msi22

Na, még egy bejelentkezés indulás előtt... :)
Még pakolunk. :) A férjem délelőtt még zárat szerelt... :shock: Kezdem tökélyre vinni a "nem idegesítem semmin magam" hozzáállást. Ma este még Pesten találkozunk barátokkal, aztán holnap uzsgyi!
Kivettem egy könyvet, Lelki köldökzsinór-beszélgetek a kisbabámmal a címe. A magzattal való kommunikációról szól.

Ha hazajöttünk, jelentkezem! Addig is sok egészséget mindenkinek, a szomorkodóknak vidulást!!!

Kép
salsifraga

Hinnye :P Jó napot :P

Dalmicsek: az szerintem tök jó, hogy semmi panaszod nincs! Tessék kihasználni minden idődet, mert majd amikor már tolatva Te is könnyebben mész, nem leszel ilyen derűlátó :lol: :lol: :wink: Ruhavásárlással abszolút nem vagy elkésve, hidd el! Megfázásra vannak ám másféle homeós gyogyók is! Nyákoldásra Sinupret, megfázás tüneteire Coryzalia, torokfájásra Homeogene, gégepanaszokra Homeovox, köhögésre Stodal szirup :) Szerintem az Oscillo inkább az influenza tüneteinek enyhítésére illetve megelőzésre jó :roll:
Hoztam neked linket:
http://www.boiron.hu/index.php?lang=hu& ... iteComplex

Klem: kitartást :P Az esti dögönyözés után tuti elszáll a Te depid is :D Én már megláttam a szürke idő szépségét is, jön az almaszezon, finom almás lepényt kell sütni, érik a szőlő, aztán nemsokára Karácsony :wink: Az idegességgel pedig vigyázz, árt a szépségednek, a babának :wink: Szóval SZUSZÁÁÁÁ!!!! :) Nyugalom! :) Drukk a dokihoz, de tuti minden rendben lesz :wink:

Msi: nekem a kedvenc krémem a Dovenak az AntiAge krémje, az illata, az állaga, s hogy könnyen felszívódik. Max. azt tudnám elviselni a hasamon is :roll:

Salsi: egyébként tényleg nincs értelme az embernek minden apróságon idegesítenie magát, totál felesleges, jobb nem lesz tőle :lol: Nagyon jó könyvet vettél ki, ezt nekem is ajánlották! Vigyázzatok magatokra, egymásra! Öltözzetek rétegesen! Csináljatok pár szép képet, hogy legyen mire irigykedni kicsit :wink: :D

Nálam kipipálhatok egy új tünetet pár napja: légszomj.
Olyan szuper érzés, amikor kapkodok a levegőért :lol:
Következő hsz-ba hozom a képeket, átvettem ma a megnyert aukciós bodykat, meg hazafelé még egy turiban is magamhoz ráncigáltam pár db-ot :roll: Nem bírtam ki :roll: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:53-kor.
szonce82

Ezeket a turiban vettem :D
Kép Kép
Ezek az aukciósok, pár darab :D
Kép Kép Kép
Ez egy nagyon-nagyon nagy kedvenc :D
Kép
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Szonce egy picit hagy ellenkezzek. tisztelem és becsülöm a hagyományokat ápoló nem MO-n élő magyar családokat, de én például vidéken nőttem fel itt Magyarországon és Mikuláskor az én anyukám öltözött be (fekete suba és kucsma) mert azt gondolták anyára ugysem fog egy gyerek sem gyanakodni, és a nagyszülőkkel együtt szépen telt az este. Nálunk a sok csoki nem volt sosem hagyomány. Húsvétkor én is készítettem a tojást a locsolóknak, mert a lakótelepen (!) az volt a szokás, hogy szinte minden fiú körbejárt. Egymást érték a locsolók. Én nógrádi lány vagyok és faluhelyen még most is nagy hagyománya van az ünnepeknek. Szerintem általánosítasz úgy, hogy nem láttál mindent.
Egyébként a Miklósos sztorid nagyon aranyos, hogy ezt mondtátok az öcsédnek és ne haragudj, hogy vitára kelek veled, de én szeretek itt élni attól függően, hogy nem könnyű és szeretem Hollókőt a főkötős palóc nénikkel, sőt, még az ultraszocreál szülővárosomat is szeretem, pedig ott aztán a hagyományőrzés (mert azért van!) végképp tájidegen és nem hiszem, hogy MO miatt zárkóznak be az emberek a Te szülőhelyeden.

Ez elég hosszúra sikerült, bocs.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

csillag

aranyos bébi cuccok :)

örülök hogy mindenkinek tetszik a szőnyeg,élőben haláli édes kis szőnyeg :D

dalmicsek

nem vagy egyedül,most én is szuperul érzem magam a kis pocaklakómmal,náha egy kis hányinger,derékfájás,görcs.de ettől függeltelnül jól érzem magam.

kis drágám olyan édes,ma elfelejtettem enni délig :shock: párom megjött nekiálunk enni,2-3 percre rá feléledt a bébim és jelét adta hogy ideje volt leküldeni valami kajcsit :D

KépKép
bettike83

Hol van az a turi Kis-Csillag?
Valahol a soroksári úton?

Nagyon szépek a rucik, én is megnézném magamnak ezt a turit :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:53-kor.
szonce82

A média az tuti hibás egy nagy csomó mindenért.
Én megpróbálok mindenkinek kézzel készíteni ajándékot, szerintem nem szabadna így elanyagiasodnia ennek a világnak, Remélem a lányomnak is át tudom majd adni ezt a szemléletet, bár a szülői értékek az csak egy dolog, a többi nagyon nagy részt a környezet adja sajna.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

NYUFÓ???? HOL VAGY " NAPJA - MINDEN OKÉ????

Te nem szoktál ennyit kihagyni!!!!

Kép
nlzs

Hellóka :)

Sajnos Zalában is egyre inkább háttérbe szorul minden, ami hagyomány (Biztosan vannak olyan kisfalvak, pl. Kerka mentén, ahol még élnek..). Pedig amikor még otthon laktam, és fiatal voltam, húsvétkor nálunk is szokás volt, hogy a falu azon részében lakó összes fiúcsemete jött locsolni rendre. Karácsonyt már írtam, Mikulás is volt, de az akkor, amikor még kicsit voltunk a tesómmal, de egy idő után rájöttünk, hogy a cipőbe, csizmába más rakja az édességet és a virgácsot :lol: De akkor is jó volt - kellemes visszaemlékezni rá. :D

Turi: rossz hírem van ezzel kapcsolatban, Halásztelken túrtam :( Ez meg kiesik tőletek :( gondolom :roll:

200 volt a bodynak darabja, és ezek 56-osok, de voltak nagyobbak is. Jó kis turi, meg most bababizományit akarnak Halásztelken nyitni, de jó lenne :D
A börzén azt hiszem ruhát nem kell vennem, bár apa ragaszkodik, hogy mindkét csemete egy vadonatúj hazahozós együttest fog kapni, ebből nem enged, de édes :D :oops: :D

Pizzát sütök, még benézek közben-közben :D

Kép
kis-csillag
Tököl

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:53-kor.
szonce82

puff neki Halásztelek tényleg messze van, pedig ezek a rucik nagyon szépek :(
Tényleg, ezek a bababizományik olyan helyek, ahonnan lehet bérelni mérleget például?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Mindenki másnak sziasztok, húú én inditottam el a depit a futószallagon, pedig már túlzásnak is érzem amilyen voltam- erre mondanák aludj rá egyet utána máskép látod majd a világot!
Fel a fejjel csajszik!!!!! Nekünk tök jóóóó, neeeem!!???
Tök jó lett a vérképem, csak a vas értéke magas, meg az azt szállító Transzferin ( a neten olvastam, hogy a transz..., magassága vashiányra utal, de nekem az is magas, nem értem), de majd a doki kedden megmondja mi van. De a cukrom normálisan: 5,1, terheléses: 7,3- tök jóóó, tehát betertom tovább is a szénhidrát diétát minden oké lesz.

Nekem, hála istennek nincs nagyon folyásom, csak egy-két csepp víz néha, az meg hogy a babuci szinte egész nap mozog az meg tök jó nem, bár remélem ha kijön kicsit többet fog aludni. A fiaim nem hajlandóak megfogni a hasam, sőt még nézni se szeretik ahogy ugrál a hasam, szekálom is őket," Ti is ott voltatok, hehe..." - "Jaj, ne anya-banya, hát ez az", jön a válasz.
Apa meg imádja, puszilgatja, mesél neki, altatót énekel, a kisebbik fiam (14 éves) meg ugrál a hátán, már most is féltékeny. Már napi szinten vitázunk a névről, mindenkinek más tetszik, anyósom szerint én leszek a szülőszobán ugyis azt mondom amit én akarok. (csak viccel ám)
JA, Tegnap a fiam hascsikarással és hidegrázással jött haza a suliból, egész délután hasmenése volt, minden ki jött belöle, szegény :cry: :cry: :cry: , pedig már így is vonatfütty a drágám, ma nem engedtem suliba, de dokinőt egész nap nem értem el telefonon, biztos megint szabin van, csak igazolás kéne a suliba. Egyébként az uramon kívül mi is mindhárman taknyos-torokfájásos-köhögősek vagyunk, de én ilyenből nem szoktam gondot csinálni, nem szeretem a gyógyszereket, a fiúk se nyügösködő tipusra lettek nevelve, majd a szervezetünk legyőzi, persze éjjel nem jó az orrdugulás, de majd elmúlik.

Megint sűrű hétvége jön, a nagyfiamnak szülinapja lesz, anyósom 60 éves szülinapja is és még 2 barátunké, a városba meg borfesztivál lesz, sajna én nem ihatok

Kép
nlzs

Dalmicsek: szerintem igen, de ahogy nézegettem, több helyen (majdnem mindenhol..) kérnek kauciót, ami többszörös ára a bérleti díjnak. Egy pl.: egyik honlapon találtam, 3-4 ezer lett volna 3 hónapra, de 10-12 ezer a kaució, ezért lehet azt inkább újat veszünk és ha már majd egyszer nem kell, akkor eladom.

Szonce: hol lesz ez a börze nálatok? Én a 18-aiba megyek a Hungexpoba :D

Nyufó tett fel új receptet, aki éhes előtte egyen :D Hmmm :) Nyami :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Nlzs: de ihatsz, 2dl vörösbortól nem lesz ám semmi bajotok :wink:
Hasmarsot sajnálom :( Szép kezdet :cry:
Vérkép tuti, gratula :D Szép eredmények :wink:
Nagyfiadnak, anyósodnak, 2 barátnak boldog szülinapot előre is :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Nlzs mindenkidnek boldog szülinapot!
Fiadnak jobbulást!

Kis-Csillag én is találtam. 5e a kaució és 2e a havi bérleti díj, de 3 hónapra kell bérelned. én még gondolkodom. A légzésfigyuval is így vagyok.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

csillag

akkor nagyon aranyos a párod :) az én párom annyira nem vesz részt a vásárlásaimban,inkább én intézem,én tudom mi kell,sztem ő is igy van ezzel.meg ugye az ideje is kevés.

KépKép
bettike83

Én még semmit nem vettem a picinek, nem állt még rá az agyam, talán jó is, mert még úgysincs rá keret, majd csak a jövő hónaptól talán.
De van ennek jó oldala is, végignézem amiket ti felraktok és kinézem milyen is tetszene nekem ,majd előrébb leszek vásárlásnál. Bár emlékeim szerint a lányos anyukák (irigy-irigy, még mindig) a szaporábbak, talán a lányoknál már babaként is többet kell a rucival foglalkozníííí? :lol: :lol: :lol:
Egy barátnőm szerint 18-án Bécsbe nagy bababörze lesz, ami jó szokott lenni, de szerintem én nem megyek ki vele, ugysem tudnék vásárolni, de Zsuzs te közel vagy hozzá nem? Nem mész?
Aztán vasárnap itt a városba is lesz, majd meglátom, lehet oda elnézek. Még sosem voltam ilyenen, itt alkudozni kell?

Hagyományok: hát gyerek koromban én is jártam nagymamáméknál templomba, ami akkor nekem nagyon tetszet és röhely de az imákat, énekeket még ma is fújom. Tényleg nagyobb volt az összetartás az emberek közt, nekem a családi alusi vasárnapok tetszettek nagyon, a hagyomány, hogy nem lehetett dolgozni, hanem reggel templom, aztán az asszonyok főztek, pont 12-kor ebéd és délután eggyütt az egész nagycsalád, unokatesók, nagynénik, nagybácsik, rokonok, sok-sok mese a régi időkről, háborúról, pletyka a falu többi lakójáról- tök jó volt, sajnálom, hogy én már ezt nem adhatom meg a gyerekeimnek.

elküldöm, nehogy elvesszen, majd folytatom, adok ebédet a nagyfiamnak megjött a suliból.

Kép
nlzs

Pizza betolva a sütőbe, apa meg fog este lepődni :wink: :D
A héten, meg mostanság is ez egy olyan nap, amikor nem panaszkodom annyira, ergó nem kell feküdnöm órákat :D Véégre :D
Most lehet kiröhögtök: Lidocain kenőcsöm volt itthon és ahol fáj az az ideg, egy pöttyöt rákentem és mint akit elvágtak, azóta pörgök ennyire :shock:

Hát igen, Nlzs, előnyben leszel :lol: De nem baj :wink:
Az én jelenlegi meglátásom az, hogy egy lánybabának SOKKAL könnyebb rucit vásárolni, mint egy fiúnak! Friss tapasztalat, a legtöbb ruha ami idehaza van, lányos! És ezért most ráálltam a fiúsokra, nehogy Csongi féltékeny legyen a húgára :lol:

Falusi vasárnapok: család+rokonok együtt össznépi Forma1 nézés jut eszembe néha :lol: És az elmaradhatatlan menü: húsleves, csontleves, ebből főtt hús, zöldségek, fokhagyma- vagy paradicsommártás, sült hús, rántott hús, rizs, krumpli pürének, sütve, savanyúságok és valami sütemény a végére. Egy ilyen menü után lehetett pillegni órákig :lol:
És a pontban 12 órai ebéd mamámnál most is dívik! Sokszor kerültünk ez miatt összetűzésbe, hogy nem értünk ki időben :D
S persze csak azért, mert amíg nem voltam terhes, volt, hogy délután 2-kor ettem először :D Most már én is szeretem ha délben ebéd van! :lol: De biztos azért, mert két Alien szabja meg a napirendem :lol: :lol: :lol:

Csengének megnyertem az overált teszveszen
Subi-dubi :D:D:D

Kép
kis-csillag
Tököl

az én meglátásom szerint is a lányoknak jóval több rucit lehet venni,nagyobb a választék.ugyhogy ha van fiús cucc akárhol is azt meg kell venni :)

KépKép
bettike83

Micsoda csend feküdte meg a topikot :D
Áttöröm egy pillanatra csak:

Kép

Jó éjt mindenkinek :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Totál kész vagyok csajok, hosszú volt a mai nap, de vigyorogtam végig a melóban,mert kiderült,hogy 20nap szabim van még!! :lol: majdnem 1évnyi szabi, 21nap jár nekem..

Salsi:jó utat és sok szép élmény kívánok Nektek!!!

Krisztin:igazad van, sokszor a férfiak találnak ki baromságokat,pl..:fájdalommentes szülésről, csak háton fekve,szétterpesztett lábakkal szülés stb..

Betti: ez a viziló fantasztikus, főleg nagy értéknek számít,ha kézzel készült!

Klem: szorítok a holnapi vizsgálatra!!

kiscsill:nagyon csini rucikat szereztél!

Msi:Gondolom apa úgy érezhette magát, mint aki megnyerte a főnyereményt :D Végre vmi anyagi pozitívum a babók miatt:jah és 3gyerkre már ingyen tankönyv jár, meg ebéd a suliba fél áron, nagyon támogatják azokat akik 3gyereket nevelnek /és örülhet a társadalom,hogy fehér emberekről van szó/
jah babómat kell szívUHni,mert én szívrendell. -gel születtem és nehogy a babónál is gáz legyen.

Nlzs: nem tudom jól értettem e, 5,1 az éhgyomri, 7,3 a 2órási cukor 75grammos terhelés?azt nem nevezném negatívnak, diétáznod kell, és méregetni kajanál a cukrodat,mert kiugró értékeid vannak.
Én is a Dr.Kádár Krisztinához jártam, anno és a férja műtött, kicsit karótnyelt típusú nő,de nagyon jó szakember,oktatja egyetemen a magzati szívuh vizsgálatokat.
Mindig is magas volt a vas,meg transzferrin értékem, ez tényleg vérszegény állapotban lehet, vagy nálunk fent állhat a szívprobléma miatt is, hiszen a szervezet így kompenzálja a fokozott munkát, hogy a szív tudjon egy kicsit pihenni, hogy több vasat termel,hogy jobban és több oxigént tudon megkötni és szállítani a szövetekbe.

Lányok, havi 5rugóért sok szép rucit lehet venni a turiba, és inkább a nagyobb méreteket kell nézni, sőt azon is el kell gondolkozni,hogy kb 6hónapos rucik nyáriasak legyenek a babóknak./mérettel az évszakot egyeztetni/

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

NYufó hol vagy???

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

sziasztok.
23éves vagyok.17.hetes kismama vagyok,második babámmal.12hetes genetikai uhangon mondott a doki egy olyat,h a "plexusok a kamrafalat nem érik el".Nagyon megijjedtem,védőnőm szerint nem kell,valami eltérést láttak a kicsi szívénél,de ez még nem bizti,és ha mégis méhen belül regenerálódik.+várjuk meg az afp eredményt(holnap megyek vérvételre),utánna megint uhang.
Nagyon-nagyon félek,mert nekem van egy 1éves kislányom,akinek agyhártyagyulladása lett,megvakult,és le is marast a kortársaihoz képest.Nem akarok még egy beteg babát.Másodikat sem akartunk,de ha már megadta a jóisten,akkor bíztunk benne,h ő egészséges lesz,és akkor most mégsem....????
Nem tud erről a "plexusról" valaki valamit?Nagyon köszönöm,ha válaszoltok![color=violet]
[/color]
ancsusz23

Jó reggelt!

Avrenim: ez tök siráááály :D Gratula! Akkor így még mennyi is kell melóznod? :)
[Akkor a vércukorértékeknél kb. mennyi az elfogadható? Bár 23-án megyek, úgyis kiderül, jó-e, előtte hány nappal kell visszaszorítani a szénhidrátot? Na nem mintha sok "cukrot" ennék :D]
Az a turi merre van? :D
Nagyobb rucikat én szerintem akkor veszek, ha már hazajöttek a bébik, azt még egyelőre nem akarom elkapkodni :roll: :D

Ancsusz: ne haragudj, én ezt nem tudom sajnos, orvosod nem kérdezted, hogy megnyugodj? Bízz a babádban!

Kép
kis-csillag
Tököl

hu, a végére értem az olvasásnak
már napok óta ezt csinálom :)
picit tulzsufoltak vagyunk, ne hari most nem tudok ugy elmélyedni a témákban.
minden oké.
az nekem is feltünt hogy nyufó elnyuffogott valamerre, biztos előkerül .
megy az épitkezős buli meg már nagyon szorit az idő ugyhogy ma én is megyek hátha tudok segiteni valamiben..
jo pocizást mindenkinek!!

Kép
spumilla

sziasztok lányok,

mindenkinek szép reggelt. sajnos megint el voltam havazva, de most megpróbálok visszaolvasni :oops:

ancsusz: sajnálom nagyon ami a kislányoddal történt, erről a plexusról sajnos én semmit nem tudok, de próbáld meg felhívni az orvosod, ő biztosan segít. remélem minden rendben lesz,
problémamentes és boldog babavárást kívánok nektek

avrenim: akkor ez nagyon jó, hogy ennyi szabid van. így előbb abbahagyod a melót, vagy megtartod későbbre és akkor addig nem kell táppénzre menned? mindkét megoldás mindenképpen előnyös számodra.
majd én is be akaroknézni valami turiba. én amugy a rokonoknak is azt mondtam hogy ha bármi ruhát szeretnének venni, inkább a nagyobb méretet vegyék, mert 56-osból lesz egy csomó és pár hétig lesz jó úgyis csak :wink:

bettike, kis-csillag, nlzs: valóban kislánynak több rucit lehet kapni, de azért nagyon édes kis fiús dolgok is vannak. olyan vagányak tudnak lenni benne :D
kis-csillag: hát a pizzád adott egy jó ötletet, ezer éve nem csináltam de lehet hétvégén meglepem vele apát :D
nagyon édesek ezek a kis rucik, és milyen jó állapotban vannak. jó lenne kifogni valami hasonló turit, csak sajnos a közelemben nem nagyon van ilyen :(

nlzs: gratulálok a szuper vérképedhez, valóban nagyon jó
jobbulást kívánok nektek, remélem hamar túl lesztek rajta. amugy nagyon sokan vannak most ilyen hányós hasmenéses vírusban.

bettike: ez aranyos volt: valóban jeleznek ezek a babák, hogy ideje leküldeni a kajcsit. nekem is ugrál utána :lol:
tündéri a pólya meg a játszószőnyeg, nagyon tetszik :D

salsi: nagyon jó utat kívánok nektek, érezzétek jól magatokat és majd gyere az élménybeszámolókkal :D

msi: jobbulást neked. remélem hamar elmúlik

krisztin: majd rakok még fel ruhákat, csak nem győzöm válogatni. :D de nagyon élvezem
a munkát meg valahogy már csak kibírom, de ha rosszabbodna a helyzet mindenképpen abbahagyom. egyetértek vele, annyit nem ér hogy kikészüljek. sajnos elég feszített nálunk a tempó. járnom kell angol tanfolyamra is, kértem őket hogy ugyan már ne kelljen mert minek erre a másfél hónapra de kötelezővé tették :evil: nem is értem. de erre már végképp nem lesz energiám :oops:

csajok:
egy hét alatt egy csomót nőtt a hasam, nektek is? nem is értettem. nagyon hirtelen kezdtem gömbölyödni. eddig szinte semmi, most meg.... ezzel együtt fel is jött egy kis kg is, de gondolom a gyerek és alkatrészei :oops:

szép napot nektek, majd jelentkezem. csak itt a munkában inkább csak zugolvasó lehetek, mert nem szeretik ha internetezek :D

KépKép
Kép
rebeka85

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:54-kor.
szonce82

Sziasztok,
tőlem csak egy mondatra futja.
Kórházban voltam majdnem egy hetet, nagyon erős napok óta tartó derékfájással, hasfájással, keményedésekkel. Kaptam magnézium kúrát, infúziót, antibiotikumot, a bemenéskori állapothoz képest javultam, de itthon is szigorú fekvés. Méhszáj szerencsére zárt volt, de minden felkeléskor és talpon létkor nagyon fáj és feszül az egész hasam. Iszonyú rossz, lelkileg, fizikailag. Bevallom, nagyon félek, nehogy koraszülés legyen belőle, és kezdek megőrülni, amiért hiába vágyom és szeretem a terhességem, a babám, gyakorlatilag nagyon nehezen viselhető ez az egész. Az egyetlen öröm az egészben a babám mozgása.
Nagyon levert vagyok, nem tudom, miért van ez az egész és még csak a 24. hetet töltöttem be, nagyon sok van még hátra.
Balimamika

Kép
balimamika

rebeka

köszi,sztem is szépek :) én sem veszek már 56os rucikat,inkább nagyobbakat,de abból sem sokat max ha valami nagyon jó látok mert amúgy tele vagyok rucival,egy nagy szekrény tele van a gyerek cuccaival.átválogatva,bezsákolva,most pihiznek.aztán majd egy jó honap mulva átmosom őket és mennek a végleges helyükre.

már annyira elegem van,olan vagyok mint valami rokkant,alig tudok néha felálni,annyira fáj a farcsontom...ha már most ez van mi lesz még később,nem tudok felkelni sem :shock: durva.

KépKép
bettike83

jó reggelt!

balimamika
hát ezek nem túl jó hírek, illetve hogy kijutottál az az, vigyázz magadra és akkor tényleg szigorú fekvés...ha sokat pihensz és elmúlnak ezek a frontok hátha jobb lesz....nagyon szorítok hogy minden rendben legyen és jó sokáig együtt legyetek még...kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
msi22

bettike
ezek hullámokban jönnek, most fáj mert csúsznak a csontok szét, csinálja a babó a kényelmes szobát:) aztán kicsit megáll és utána megint kezdődik elölről... a végére elég jól belejössz majd hogy elviseld a fájdalmat....Balóval volt hogy nem tudtam bemenni dolgozni annyira fájt a forgóm, nem tartott meg a lábam...aztán egy idő után elmúlt...most én is az elmúlós korszakot várom:) neked is kitartás!!! ilyen szutyé időbe az ember nem tud pozitív lenni:(((((de azért próbáljuk meg!!! itt a hétvége:)

KépKép

KépKép
msi22

Találtam ezt az oldalt - http://elenorkismamaruha.gportal.hu/ - és itt khaki kordnadrág kismamiknak minden méretben 3990 ft.
Nézzétek ti is meg! Más nadrágok,felsők is vannak olcsón.
Szép napot!

lasaguilas
Budapest XI. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: