Csajok, vazze ahhoz képest hogy szabin vagyok mindennap 8 körül lépek le és 19-20 óra körül érek haza. Tele a hócipőm. PIHENNI AKAROK!
Csilla, arra az agykontrollra én rácuppannék, ha tudsz segíteni. Nem agykontrolozok, de nekem itt a jóga és a meditáció, Mikor szakítottam az előzől párommal, hát izé nagyon oda voltam, akkor egy boszorka ismerős javasolta, hogy egy aranyszínű gyertyára véssem rá a kívánságaim és ekkor meg ekkor égessem el. Hát fölvéstem, alaposan. Akkor voltam 26 éves:
5 éven belül
önálló házikót
férjet
biztos stabil munkahelyet, ahol jól érzem magam,
gyereket akarok
Hát, a házikó még nem teljes, de minden más vészesen megvalósult. Bár a házikóra még van egy évem.
Érdekes, anyu emlékszik arra, hogy kamaszkoromban mindig azt mondtam, hogy 30 éves korom előtt akarok először szülni. Hát jövő áprilisban leszek 30.

még belefér.
Erusverus, én három napja minden áldott nap megyek Kvárról Pécsre az másfél óra út oda meg másfél vissza, és a fáradságon kívül semmi baj nincs. Nem kell túlaggódni.
Csajok kialakult a Babó napi ritmusa. Reggel 6-7 órakor kelt, aztán 12-13 órakor ébred még egyszer, 17-18 órakor kezd el mocorogni, majd a záróakkord az esti lefekvéses beszélgetésünk 22-kor (szigorúan akkor fekszem, Zsolti legnagyobb bánatára). A Zsolti szerint a Jóisten tartsa meg szokását, és ha megszületik is ehhez alkalmazkodjon. Álmodozunk...