A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok

Par kép Domcsikáról!

Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

A szekbe azert van , tudom nem lehet meg ultetni :(, de mashogy nem sikerult beadni neki a gyogyszert!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Minden oké??
Mindenki eltűnt. De biztos babáztok:)

Melinda, Domcsi nagyon sokat változott. Milyen nagyfiú már.
Te is tegyél fel róla ilyen volt ilyen lett fotókat!
Hogy lássuk mennyit is változott.
A székben úgy ül, mint akinek ez simán megy már. :wink:
Mi is ezt az ikeás etetőszéket néztük ki.

Én úgy élvezem ezt a majdnem rendszert:)
Tudjátok, hogy Emma 2,5 óránként eszik és ez olyan jó. Mert nyugodtan le tudok menni vele sétálni, szomszédolhatunk és utazhatunk. Pl. holnap leruccanunk Szegedre a nagymamához. Nagy út lesz, pont 2,5 órás, ez egy jó alkalom lesz a nagy próbára.
És direkt nem is viszünk magunkkal tejcit.

Mindenkit csókolok! Vasárnap jövök. Addig is élvezzétek a megkezdődött hétvégét az apákkal, babákkal!

Kép
niki30

Ok Niki, majd teszek! Orulok, hogy jólvagytok, és Emma baba is szépen fejlődik! :)

Én is puszilok mindenkit, majd hétfőn jövök valamikor!

Kellemes hétvégét mindenkinek! :)

Kép
elizabeth25

Ilyen volt- ilyen lett :D

Kép 1 órásan

Kép 2 hetesen

Kép 2 hónaposan

Legi

Kép
leglesscat

Sziasztok!

Mindenki eltünt , biztos mindenki babázik. Elég nyűgös napunk volt de most már alszik a kis drágám.
Csajok hozzátok is betévelyednek a bogarak? Ki vagyok akadva hol darázs, hol lepke, hol ilyen fekete bogár, az ablak meg nem lehet zárva ilyen melegbe. Na mindegy. megyek hunyni lassan. Kép

KépKép
rena10

nnna, szóval tök jó ez a játék (ilyen volt ilyen lett) és szerintem mindegyik rengeteget változott, most már olyan nagyon babásak :D :D :D

Nálunk is megy a cumi, de egyre inkább az ujját/ujjait hajtogatja be a szájába és én inkább ujjszopi párti vagyok (játék közben pl. nem fog tudni cumizni, viszont a cumi akkor is ott tud lógni a szájuk sarkában és ezt szeretném elkerülni), de a leszoktatás tényleg lehet, hogy nehezebb.

rena, én is ettől kapok mostanában idegbajt, hogy kis fekete bogarak tömege jön be az ablakokon (pedig 2. emelet :? ) és egyszerűen nem tudok megszabadulni tőlük.

Legi

Kép
leglesscat

Sziasztok, majd jelentkezem, most csak annyit, h. nagyon jól sikerült a tegnapi szegedi út. Emma tündrékisasszony volt. Odafelé és hazafelé is végig aludt.
Na meg a nagymamánál is sokat, séta közben is:)

Legi, Hédi egyre szebb kislány!
Fúú, úgy tetszik. Ő nem éde, meg helyes, hanem egyszerűen szép!
Szívből gratulálok hozzá! Szép kis boldog család lehettek vele!

Kép
niki30

Jajj Csajok, ezeket a képeket muszáj megosztanom veletek.
Néhány közülök tegnap készült Szegeden.

Kép Kép Kép Kép
Kép

Kép
niki30

Hol van mindenki?
Lorci! Hazaértetek már? Hogy sikerült az út? Ricsike hogy viselkedett?

Holnap reggel megyünk oltásra. Jön apa is, mert ki kellett vennie egy szabadnapot, ugyanis a kocsinkkal nem stimmel valami és elviszi szerelőhöz.

Tegnap a szegedi túrán nagyon elfáradtunk. Tudjátok, párom anyukája most látta először. A legszebb rucinkat vettük fel. :)
Nagyon jólesett kimozdulni nekem is egy kicsit. Emma tündér-bündér volt.
Annyira imádnivaló. Biztos ti is észrevettétek, h. mennyit változnak, fejlődnek a babók napról napra.

Riella, mi van az oldallal? Ha tudsz majd, jelentkezz, írj privátba!

Szép estét és szép álmokat!

Kép
niki30

Hol van mindenki?
Lorci! Hazaértetek már? Hogy sikerült az út? Ricsike hogy viselkedett?

Holnap reggel megyünk oltásra. Jön apa is, mert ki kellett vennie egy szabadnapot, ugyanis a kocsinkkal nem stimmel valami és elviszi szerelőhöz.

Tegnap a szegedi túrán nagyon elfáradtunk. Tudjátok, párom anyukája most látta először. A legszebb rucinkat vettük fel. :)
Nagyon jólesett kimozdulni nekem is egy kicsit. Emma tündér-bündér volt.
Annyira imádnivaló. Biztos ti is észrevettétek, h. mennyit változnak, fejlődnek a babók napról napra.

Riella, mi van az oldallal? Ha tudsz majd, jelentkezz, írj privátba!

Szép estét és szép álmokat!

Kép
niki30

Sziasztok!
Gyors leszek,amig fel nem ébred írok,aztán majd egyser csak folyt.köv.
Pénteken és szombaton is írtam egy bazi hosszút,mivel 4 napig szalma voltam és estére úgy elfáradtam,hogy miután leraktam babut,csak néztem ki a fejemből...mindkét alkalommal eltűnt a levél,egyik percben még a monitorton volt,mire visszanéztem sehol,at hittem epét hányok,pláne hogy pénteken kipucoltam a nappali ülőgarnitúrát,nagyon szép lett meg a két karom is bedurrant,úgy hogy két pelenka volt vizesen rátekerve,de még igy is írtam,(na jó nem mártirkodom)és semmi eredménye :evil: :evil: :evil: :evil:

És a vicc az,hogy nem is nagyon emlékszem,hogy miket írtam,nálam ez egyszeri és kész,nincs többet.

amire viszont emlékszem ,hogy a doktor néninél minden rendben volt,,nem is csináltak vérvételt,uh-os orvos meg éppen nem volt,szóval majd októberben kell menni megint,addig mászatni kell babucit,de olyan édes volt,vigyorgott ,ahogy tartotta a doktornő ugrált,táncolt,na aztán a mászásnál eltört a mécses,mert akkor már éhes volt.
Most csütörtökön megint oltás,isteni....
Ma jön a fehérvári barátnőm,még nem látta Martint,most lesz a nagy találkozás,kicsípjük magunkat.

Legi Nikinek igaza van Hédi tényleg napról napra szebb.
Lisa Domcsi milyen muszklis,olyan kerek vállai vannak mintha egy teniszlabda lenne alatta,biztos jó kiállású pasi lesz belőle,mert már most is nagyon férfias.
Rena ez a kapucnis szerkó ezzel a hatalmas cumival nagyon vagány párosítás.
Niki az oldallal kapcs. írok neked privit,Emma királylány abban a fodros ruciban,azzal a kalappal,olyan mint egy rózsaszín vattacukor,habos és enni való,imádom!!!!
Amikor meg ül,az első képen olyan fotogén,mint az anyukája. :D :D
Én is teszek pár képet,aztán megyek mert szerintem felébredt.
még nem sír,de a határon autózik
puszi lányok,szép napot

KépKép
riella77

Kép pancsi után szundi Kép anyával fürödtem Kép fürdés után egy akt a verdámban

Doo,Dóri eltűntetek!!
Bogyra hogy álltok a konyhával???
Bringa hogy vagytok??????
puszi

KépKép
riella77

Niki,

Komolyan mondom beajultam a kepektol!
Emmacskat meg kell zabalni. :D

Ezek a kis szoknyacskak, most annyira kedvet kaptam, hogy en is azt adjak ra. Kar hogy esik ez a franya eso. :x

KépKép
horilda

Na megjöttünk az oltásról.
Nagyon simán ment. Állítólag ez már nem olyan belázasodós, becsomósodós oltás. Több minden ellen van, régen külön adtak be mindent. Kaptam kis tájékoztatót, majd elolvasom.
Szal, ici-pici sírás volt csak, aztán egyből mosolyogtunk mindenkire:)
Viszont hazafelé nyunyesz volt nagyon. Dehát biztos ez a ramaty idő.
A Murphy: ugye rossza kocsink, dehát mikor ha nem akkor, mikor vinni kell a gyereket orvoshoz és ráadásul az idő is szar (esik, fúj).
De túléltük. Apa is elkísért, így könnyebb volt.

Kép
niki30

Sziasztok.

Na megjottunk. Ma reggel erkeztunk, mert annyira nem akaraodzott jonni, hogy ugy dontottunk, reggel 5-kor ugyis kel Ricsike, igy utana indulunk. Az odavezeto uton az utolso 30 kilometernel mar nagyon megunta babuka a banant es sirdogalt, meg nevetett felvaltva, nem tudta mitevo legyen! :D AZtan az elso nap eleg nyugos volt. Sokat sirt, szerintem a hosszu ut kikeszitette (megiscsak majdnem 2 oras ut), meg a sok ismeretlen ember, ismeretlen illatok, ingerek...szoval aznap nyugike volt, meg azt hiszem a pocija is fajt. Kicist aggodtam, hogy mi lesz igy, de ejjel a szokasos 8 oras alvas volt es masnaptol mar minden rendben ment. ALudt sokat, evett, mosolygott, nevetett, imadta mindenki. Mi is nagyon jol ereztuk magunkat, pihiztunk ettunk rengeteget :oops: :oops:, szoval klassz volt minden. :)
Ma meg szegenykem mar visszafele nagyon kivolt, sirt sirt az M0 meg beallva, mar en is sirtam vele, mert nem tudtam megnyugtatni es az az igazan fajdalmas siaras volt. De aztan ma egesz jo napja van.....bar ahogy hallom ebredezik, ugyhogy megyek is.
Pusz nektek meg probalok jonni.

Kép

Kép
lorcika

Na itt vagyok. Szoval az elutazas jol sikerult, minden nagyon szuper volt. Ricsike eskuszom naprol napra valtozott, baratnomek is azt mondtak, hogy egyszeruen nagyon sokat fejlodott azalatt a 4 nap alatt is. :)
Vegig olvastalak titeket, nagyon szepek a babak! :)
Bringa menjel a dolgok utan, de ne aggodj, szerintem minden rendben lesz.
Agi nagyon jo, hogy ilyen tanacsokat adtal, en is koszonom Bringa neveben is! :)
Niki, jo, hogy nem volt semmi gond az oltasnal. Megy minden mint a karikacsapas, igaz? ;)
Mar nem is tudom ki mit irt meg, de akepek fantasztikusak, mosz megint megneztem oket! :) Meg meg kepeket!!!!!!

Na mentem, ujabb ebredes. Puszka.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

A mai nap hihetetlen! Csak alszik, nevet, hangokat ad, es eszik.
Barmire lenne idom, de pont ma nem kell foznom, vasalnom se, takaritani sem szukseges meg.

Magcsinaltam a kormeimet, akar alhatnek is, de az valahogy nem megy.

Remelem ha Apja hazaer, akkor is nyugodt lesz.

Csajok, ha ejjel megebred, de egyertelmuen a pocakja miatt, megetessem? Mert eddig ezt tettem, de lehet hogy nem is kellene.
Cumival szerintem visszaaludna, na de nem akarom hogy lustasagbol ne etessem meg.
Vagy ha nem lenne ehes, nem is kerne? Van ilyen baba?

KépKép
horilda

ilda, én is azt hittem h olyan nincs h nem kell neki cici. de most már tapasztalom h van!
Vendég

Sziasztok!

Riella tündéri a babód!!!
Horilda én is így vagyok néha ha felébed éjszaka hogy éhes vagy csak megszokásból ébred, és én adom neki a cumit és ha csak nem alszik,akkor kap teát és ha azután se alszik akkor tuti éhes. Volt hogy elég volt a cumi és volt hogy elég volt a tea de volt hogy tényleg éhes volt. Nekem alszik éjszaka és amikor éjszaka enni kér akkor már tudom hogy lassan napközbe többet kell neki adni.
Niki, Lorcika de jó hogy simán ment az oltás.
Csajok volt már nektek olyan hogy alvásból úgy ébredt hogy nagyon sír? Képzeljétek úgy ébredt Balázs hogy sír vörösödik, nem vesz levegót úgy sír, meg is ráztam picit de aztán megnyugodott. Úgy megilyedtem, biztos rosszat álmodott.
KépKép
rena10

niki, lorcika - jó h jól ment a kiruccanás! gratula nektek és a babáknak is!:)
riella, kedves h hiányoltál, tök jól esik. :)
stella is rég volt már. elmentek nászútra?
rena,nemtom megnyugtat-e, de az enyém szinte mindig sírva ébred.nem mindig kivörösödve bőg, de majdnem mindig sír. egyszer videóra is vettük h még nyitva sincs a szeme, de már bömbizik :lol: kínomban már azon röhögök h biztos azt gondolja magában h "uram isten, egy gyerekkínzó famíliába születtem!" :roll: :lol: :shock: de azért jókat is tud rötyögni ám! ma pl a tükörképére - amin tök meglepődtem, mert úgy tudtam h ilyesmit csak sokkal-sokkal később csinálnak :shock: :D
Vendég

ROBBBBBBANOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
megint elszállt a levél,ilyen nincs ez a babanet szórakozik velem.
Mindenki huny,gyorsan írok.Tegnap megjöttek a barátnőmék,babuci egész este dumált vigyorgott,mintha el akarná mesélni egész eddigi életét,nagyon jól mulattunk rajta,kapott egy pillangós játszó szőnyeget,rátettük,5 perc után a lógó plüss figuráknak dumált de folyamatosan,szét nevettük magunkat.

Niki,örülök,hogy túl vagytok az oltáson,gondoltam rátok,királylány Emma nagyon hősiesen viselte,igazándiból,ez anyuka számára nagyobb trauma ,mint a piciknek,mert a babukáját megszúrják,de ami kell az kell,multkor szó volt a nem kötelező oltásról,az új védőnéni elmondta,hogy kérhetem én is,tudtam,hogy 4 éves a kislánya,erre vissza kérdeztem,hogy -ÖN beadatta a kislányának???-mert ha egy szakember a saját gyerekének beadatja,akkor annak biztos jó oka van,én meg nem értek hozzá,hülye hasonlat,de mikor jött a vízvezeték szerelő,és kötötte a sarok kádunkat,elmondta,hogy lehet ilyen cső meg olyan,ennek ez az előnye annak az,én megkértem,hogy úgy kösse be,azokkal a csövekkel,amilyenekkel magának kötné otthon,oké mondta,lekopogom nincs is baj vele.
Én úgy vagyok vele,hogy minden szakembert úgy kérdezek meg hogy saját magának mit használna,hiszen ő tudja minek mi az előnye, mert ő dolgozik vele,és hát az ember magának a legjobbat akarja,a gyerekének meg mégjobbat jelen esetben.
Szóval védőnéni azt mondta nem adatta be,mert úgy gondolja,hogy a kötelező oltás az népegészségügyi szempontból is fontos és kell,de a nem kötelező már a nevében is ott van a tagadás,pl,itt van a gennyes agyhártya gyulladás elleni oltás,38 féle agyhártya gyulladás van-mondta mind ellen nem ad védettséget,és ha most megbombázza a gyerek immunrendszerét,ez ellen 5 éves koráig védett lesz,de lehet hogy más betegség ellen meg pont kiszolgáltatottá válik.
Bevallom eddig a pontig hezitáltam,aztán itt meggyőzött.
Szóval én úgy gondolom,hogy a babuci nem igazán mozog itt falun olyan közegben ahol esélye lenne elkapni,eme kórt igy nem kérem hogy egyszerre mindkét combját megszúrják,képzeljétek el azt a szitut,hogy megkapja az egyiket sír,atán a másikba is,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!
et most gyorsan elküldöm,mielőtt elszáll

KépKép
riella77

Oké persze megyünk vele jobbra balra nem csak a lakásban tartom,és ilyen alapon bárhol elkephatja,de az esélye mégis elég kicsi.
Most megyek ébred a banda,puszi mindenkinek
szép napot!!!

KépKép
riella77

niki, uilyen kalapunk van, mint emmának :)
Vendég

Doo, tényleg?
Dobjál már Vikiről egy képet akkor!!!!

Kép
niki30

Niki:

Kép
Vendég

hát, mondjuk lehet h ebben a méretben nem kivehető, de uolyan azért, csak mi a karimáját felhajtjuk. de már nagyon passzentos - asszem újat kell vennünk.
Vendég

sziasztok!

még hetekig fogva fog tartani minket a konyha.... seholsem tartunk éppcsak a csempe és a járólap van lerakva... bútorokat összeraktuk itt állnak a szobában, ma du kifestünk aztán bútor fel... maradék helyeket lemérem oda sajna csinálni kell szekit azokat 4 na múlva vágják csak ki a lapszabászatban... azokat is össe kell szerelni, majd felrakni utána ajtókat rendelek... de persze hétvégenként nem vagyunk itthon így nem halad annyira.

Levi túl van az oltáson, napi egy tápi mellet szopik, múlt hét ilyenkor volt 5500 gr és 60 cm.

Kocsi péntekre lesz kész. ennyit rólunk.

Riella, miért kell légzésfigyelő???hol pancsoltattad a bébit?? nem nagyon tudk visszaolvasni inkább csak a képeket nézegetem...

az összes baba nagon cuki:)

majd egyszer tán már jut magamra is idő...

KépKépKép
bogyra

sziasztok

niki, doo nagyon édesek a lánykák és hihetetlenül jól áll nekik a kisruci a kalappal :D nekem nagyon tetszik, amikor a kislányok lányos cuccokban vannak már ilyen piciként is (erre szokta időnként mondani a zuram, hogy cirkuszi majmot csinálok a gyerekből :shock: )

riella, Martin eszméletlen jópasi és látszik, hogy ezt tudja is :wink: :wink:

bogyra, egyszer csak véget ér a felfordulás, kitartás!

Oltáson túl vagyunk, nem volt semmi különös, csak másnap, mintha egy pici hasmenése lett volna, de ennyi.
Mostanában egyre többet "dumál", úgy bírom :lol: :lol: :lol: Amikor csak nekem erőlködik, hogy formáljon kis hangocskákat, én bizony időnként elbőgőm magam, olyan gyönyörű!! :oops: :oops: :D :D (doo, asszem nekem ez az anyaság ) :D

Legi

Kép
leglesscat

Bogyra kitartást!

Doo, de éééédes Viktória:)
És ez a ruha rajta. Fúú de jó. Ez ruha? Vagy kobidressz? Honnan? Nagyon szép. Én is imádom az ilyen csajos göncöket. Ezért is örülök, h. lányom lett, lehet öltöztetni.:)

Kép
niki30

Sziasztok!

Tündériek a babók!!!
Ma egész türhető napunk volt, most aludt el a rágám. Holnap beviszem a munkahelyemre megmutatni remélem bírja majd az utazást. Pénteken megyünk babamasszázsra már alig várom. Kép Kép
KépKép
rena10

köszi a dicséreteket :)

legi, asszem nekem is vmi ilyesmi, bár én csak a szem-párásodásig szoktam jutni :lol:

niki, ez egy body rajta. sógornőmet kértem h szerváljon nekem cuccokat, mert tatabányán semmit nem kapok :evil: (mondjuk a sapija az itteni, a gézengúzból.) asszem a H&M-ben vette a kombidresszt. én különben nem öltöztetem nagyon lányosan, inkább csak ha "reprezentálunk". van egy-két ruhácskája, de nem nagyon szeretem, mert nagyon helyes ugyan benne, de rögtön a nyakában van az egész, ha a karomba veszem :? ezt a bodyt visziont én is nagyon csípem - praktikus is meg szép is. szerencsére kettőt is vett belőle. :)
Vendég

SZiasztok!

Barátnő tegnap haza,el akarta vinni magával Martin babát,mondtam,hogy nem tudna annyit ajánlani amennyiért odaadnám,még kölcsönbe se!!!
Niki,mikor terhes voltam engem sokat kérdeztek a vendégeim,hogy ugye kislányt szeretnék,szakmámból kiindulva,hogy tudjam szépen öltöztetni,mondtam hogy ha lányom lesz örülni fogok neki,és tényleg a legszebb ruhákat fogom tervezni neki,ha meg fiú lesz akkor meg egyformába járatom majd az apjával szinkronba,varrok apának inget,meg neki. :) 8) és nagyon büszke leszek rá,hogy két ilyen jó pasi van az életemben.
Persze most majd a keresztelővel leszek bajban,mert a szalonban lenne kislányra való tiszta csipke habköltemény,de mit adok a fiamra??A türkiz macskás rugiban mégse mehetünk a templomba?!!
Na ez még megoldandó.
Egyébként Dooval az egyen sapitok,tényleg zabálni való,Martinnak is van ilyen sapója,csak természetesen az övé tengerészes.
Tegnap mikor hazajött apa,azt hittem megeszem a babucit,meglátta és olyan elánnal kezdett neki magyarázni,hogy majd elrepült,és vigyorgott...na akkor én igy úgy vagyok,hogy nehéz fokuszálni éles képet,mert tiszta opál a szemem :shock:

Nini ,idecsúszott egy kis marcipános csokika,na gyere szépen a mamához :lol: :lol: :lol: kivégeztem.

Bogyra,tarts ki,konyha ügyben,haladtok,lassan de biztosan,de ha kész lesz nagyon fogod értékelni,mert TE csináltad,és nem egy kivitelező,én már csak tudom,itt nálunk,én meg apa gletteltünk,festettünk,parkettát raktunk stb...és nagyon büszke vagyok rá,és sokkal jobb benne élni igy !!!
A babucit a kerti medencénkben fürdetem ha az idő is úgy akarja,nagyon szereti.
A légzésfigyelőt a kórhában mondták,hogy nem kötelező,de kéne neki,és a zárójára még az is rá van írva,hogy fokozott orvosi és védőnői megfigyelés,lehet hogy e a protokol a intezíves babáknál...ezt ne kérdezd,nem tudom,de jobb félni,mint megijedni.
Ezért van,bár mióta itthon vagyunk használjuk,és tényleg egy megnyugtató érzést ad az embernek.
Jók legyetek lányok,puszi mennem kell,mert valahogy most nem jött neki össze az alvás,kezd szenvedni....

KépKép
riella77

Sziasztok!

Rena! Ki ez a szépséges kislány a kisfiaddal?
Jó babamasszázst! Mi is megyünk majd októbertól (csak akkortól lesz).

Doo, a H&M nagyon jóó, olyan szép és különleges ruhák vannak ott.
Jah, tudom, a sapit nekünk is anyukámék vették Tb-án, tuti a gézengúzban:)

Csajok, pár napra eltűnök. Barátnőmékkel megyünk Balatonra, mert már ő is befonja a szemöldökét a 4 fal között és én is:)
Mi visszük le a csajszikat, az apukák meg jönnek utánunk este.
Szóval izgi.
Jah, Emma picit mintha megfázott volna, tegnap köhögött is (ma már nem), kicsit szortyog. Ilyenkor mit kéne neki adni, nem tudjátok?
Felhívom a dokinőt.

Nem tudom jövök e még, mert jön az unokatesóm, aztán meg pakolászás, ilyenek, de mindenkit csókolok, szép hetet és jók legyetek!
Hiányozni fogtok!

Niki

Kép
niki30

Sziasztok,

Ricsike este fel 9-tol reggel fel 7-ig aludt!!!!!! :) :) Termeszetesen en mar 5-kor felkeltem csore toltott mellekel :D , de o meg szunyalt! :) Most meg 1 ora ebrenlet utan ismet alszik. :shock: Vettunk neki tegnap jatszoszonyeget, el van alatta jo darabig, sok logoka van, ami nagyon nagyon erdekes neki! :)

Bogyra jo, hogy mar haladtok, ha ezt kibirjatok akkor utana nagyon klassz lesz a konyha.

Riella ez a fiuk egyen ingben jarnak otlet nagyon tetszik! :)

NIki jo utat nektek es erezzetek jol magatokat! :) Ricsike nekem is most 2-3 napja szortyog, meg neha kohog. Nem beszeltem dokival (plane hogy szabin van), akkor most link anya vagyok? De amugy meg jol van, neha leszivom az orrat es ennyi.

Nagyon szepek a babak! :)

Na megyek viragot locsolok, elmosogatok, aztan neki esek a kupleraj szobanak, ha Ricsike is hagyja! ;)

Szep napot.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!
először is csak egy gyors KÖSZÖNÖM rebegés Ági Neked,nagyon sokat segítetettél,igazán köszönöm!
most elolvasom a lemaradásom és aztán még jövök!

Kép
bringababa

Na,hát itt vagyok.Újra itthon,tegnap bútoroztunk haza.Húzos nap volt Lilinek,oltás,neurologus és aztán három hét után újra az itthoni ágy.
A szurit jól viselte,akkor még fitti volt,de mire a másik doktornőhöz értünk és elkezdte vizsgálni már eléggé nyűgös és éhes lett,de nem is bántam így legalább látta a dokinő,h mitől tudok úgy megijedni
bocs,mindjárt folytatatom,felébredt..........

Kép
bringababa

na,szóval Lilivel úgy tűnik minden rendben,de azért szeptemberben még kell egy kontroll.
különben édes,aranyos mindenki el van tőle ájulva,tegnap a doktornéni alig akarta megszúrni,olyan édesen vigyorgott rá! :wink: :lol: engem akart nyugtatni nagyon komolyan,de mindig elnevette magát,mert Lili csak vigyorgott-vigyorgott rá :lol:
Ági!még egyszer nagyon köszönöm,h írtál nekem,már akkor elolvastam,de nagyon odavoltam,azért nem is ültem azóta gép elé.
De ahogy látom mindenki jól el van foglalva,mert elég keveset és kevesen írtok.
Én is megyek a dolgomra,mindenkit puszilok!

Kép
bringababa

bringa, azért kár h csak most írsz, mert mindig lestem a vonitokat, most meg már lecsúsztam a hófordulós gratuláról. de ha még így is ér, akkor boldog 2 hónapot nektek!! pusssz.
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Kepzeljetek Elina annyira megtalalta az ujjat hogy ejjel is a cuppanasoktol hangos a szobaja.

Ilyenkor kicsit idegesit, miert nem alszik, nem csak az ehsegtol lehet, mert kajak utan 1 oraval is hallom. Miert nem alszik? Most ez annyira erdekes neki? Azert meg a cumit is elfogadja.

Jajj hol vannak azok az ataludt ejszakak...bar jobb mintha uvoltene keservesen ejjelente. Szoval nem panaszkodom.

Niki, jo utat! Szuper jo lesz Nektek! :D

Lorcika en is ilyenkor leszivom az orrat, amugy meg bekes, biztos nincs bajuk.

Na pussz! Befejezem a takaritastm aztan etetes, utana seta...

Szep napot Mindenkinek!

KépKép
horilda

Lanyok gyorsban jovok. Csak annyit mos,t hogy hogyan is kell kiszamolni mennyit kell enni a babanak?
Valamit megszrozok valamivel, aztan elosztom!! :shock: :lol:
Ricsike ehenkoraszt jatszik par napja, es 2 orankent akar bepuszilni 100 grammot.Megnohetett az igenye? Valakii tudja ezt a kiszamolosdit.MOst rohannom kell.
Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Bocs a közbekotyogásért...
Nagyon régen olvaslak Titeket, Dórit ismerem is egy másik topicból.
Én is májusra voltam kiírva de aztán a babának június szimpatikusabb volt.

Lorcika a kiszámolósdi: a baba súlyát kell megszorozni 150-nel, és elosztani annyival ahányszor eszik egy nap.

Csilla
Vendég

Sziasztok!

Niki te is nagyon fogsz hiányozni nekünk,de érezzétek magatokat jól,reméljük az idő is kedvező lesz a vakációhoz.Azért néha mikor henyélsz a parton vagy pancsolsz gondolj ránk,itthon sorvadó senyvedő anyukákra.
Azt el is felejtettem,hogy a képek alapján rajtad nem is látszik hogy szültél,nagyon csinos vagy,komolyan,apa büszke rád,hogy ilyen asszonykája van.
Bringa végre írtál,már úgy hiányoztál,tök jó,hogy Lilivel minden rendben,mi holnap kapjuk a 3.havi oltást ,én már most kivagyok,de babuci egész nap egy tündér lala volt.
Pedig ha tudná mi vár rá???
Horilda ,Elina édes lehet a cuppogásával ,Martin is csinálja csak ő a cumit zabálja olyan elánnal,hogy kihallani a nappaliba.
Már arra is gondoltam,hogy tetszik neki a hangja,azért csinálja.
most robogok felébredt a főnök,jó éjt

KépKép
riella77

lorci, pont úgy, ahogy cscsi írta, de a súlyát kg-ban számold:pl. 5,22 x 150g és ez a napi adagja g-ban. Persze ez is csak kb. adat.
Nekem folyamatosan van mérlegen itthon (hogy miért az hosszú sztori) és én szívesen méricskélem, egyáltalán nem frusztrál, amikor 130 után egyszercsak 70-nel is beéri. Hédi általában nem eszi meg a napi előírt menniységét, viszont a heti súlygyarapodásánál még így is túlszárnyalja az ajánlottat (150-200g/hét) :shock: :shock:

Niki jó utat! :D :D :D

Bringa, jól elsunnyogtad az aggódásodat, remélem most már megnyugodtál :wink: :wink:

horilda, nálunk is teítéken van a cuppogás, egyelőre a mutató és középső ujja együtt meg külön-külön is a nyerő :lol: :lol:

Legi

Kép
leglesscat

Sziasztok,

Csilla koszi a kiszamolosdit. Ezek szerint Ricsikenek 120 grammot kell nyomnia...hat be is vagja siman az az igazsag! Aztan alszik 1 orat es majd 1 ora nezelodes nevetgeles utan, az oklet ragja (cuppogva!! :D) gozerovel, mint aki menten ehenhal!! :lol:

Bringa orulok, hogy minden oke veletek. :)

Legi Ricsike is 200 grammokat hizik, pontosan tartja ezt a gyarapodast! :)

Na jo megyek, mert hulla faradt vagyok, Bar ma a teraszon szunylatunk 1 oracskat Ricsikevel, o persze rajtam aludt. :)
Meg fejnem is kene...nem akaaarooook!!!!!!! :? 8) :roll:

Joejt mindenkinek!

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!
Már dél is elmúlt és én vagyok az első :roll: :roll: :roll:

Doo!Édes vagy és köszönjük,így utólag is nagyon jól esett :oops:
Igen,bevallom őszíntén nagyon is!
Már csak azért is,mert én az a köszöntgetős fajta vagyok,néha túlságosan is,és ezért bozony soxor koppanok,mert hát ugyi mindenki magából indul ki :oops: :wink:
Tegnap Bogyra is eszemben volt,ha nem baj akkor most én kívánok neki egy Isten éltessent tegnapra névnapja alkalmából! :wink:
Igaza van Leginek,elsunnyogtam az aggódást,azért nem jelentkeztem :oops:
De már minden oké,ragyog a Napsugár! :wink: :lol:

Riella!Nem mondod,h a kis Kókusz már a három hónapos oltást kapja :shock: ?!Most ha hiszitek,ha nem elövettem ujjacskáim és elkezdtem számolni a hónapokat rajta :oops: április,május,június,július,atyavilág! :shock: már augusztus van :idea: :!: :!:
Remélem túléltétek már és minden rendben!

Lorcika!Lili is elképesztő kajálásba kezdett a múlt hét óta,dereng,h olvastam vmit arról,h két hónapos korban van egy nagy táplálkozási kiugrás,meg aztán három hónaposan is..........,meg aztán az a lényeg,h ne nagyon szokja meg az ember lánya az éppen aktuálisat,mert ezek a kölökök folyton folyvást csak változnak az első évben szokásaikat tekintve :roll: :wink: :lol:

Most elküldtem Alexámat a Pólusba játszószőnyeget venni Lilinek,mert a franciaágy kezd valamiféle "szörvájvőr"terppé válni,kb 3perc alatt ér a szélére :shock: Hot line tartjuk a kapcsolatot,látott 7500ért több félét,na meg egy hiperszuperzenélőscsilingelőselemesbeszélőset 15000forintért.Marad az olcsóbbik,mert neki meg tönkre ment az állandó élettársa,a hajvasalója,így a kettő pont kijön a hiperszupi árából.Ez van.Két gyerek,nagyobb odafigyelés,és még több lemondás.De ha az eredmény az,amit Alexámon látok,akkor nagyon is megéri,mert olyan,de olyan rendes testvér és gyerek,h mindenkinek csak ilyet kívánok!Nem mondom,néha táncol az idegeimen,de nagyon hejre kis teremtés vált belőle!
Talán ezért is vagyok elfogult a kosokkal (Doo):wink:

Na lépek,mert lassan ébred Lilájlá,amikor meg dinka,akkor Dilajla,de ő most igazi Napsugár hercegnő-királylány-tündibündi-fényescsillag-kisbaba :lol: :lol: :lol:
Puszi nektek,szép napot! 8)

Kép
bringababa

Bringa, hogy volt ez a neurológus pontosan? csak azért, mert mióta te itt paráztál, én is árgus szemekkel figyelem Viktóriát és volt neki is ilyen remegése.egyszer akkor, miután a hasamra "állíottam" - biztos sok volt neki, többet nem is csinálom, akkor is csak azért, mert annyira élvezte, marha nagyokat röhögött!! :oops: de kisebb rángások vannak nála most is, meg korábban is. eddig fáradtságnak gondoltam, de most úgy veszem észre h nem kizárólag elalvás tájékán csinálja. túró tudja, mi ez. talán semmi. nektek mit mondott a doki?
ági, ha te is tudsz még vmit akkor előre is köszi.

kos: öcsém is az - hát, azt azért szeretném, ha rá nem nagyon hasonlítana. gyerekkorában képes volt dühében olyan módszeresen verni a fejét a küszöbbe h betörött a homloka. meg egyéb hörcsögségek... :shock: kos lányokat is ismerek, mondjuk azok szerencsére konszolidáltabbak. :roll:
Vendég

Sziasztok,

Nahat sehol senki Bringan kivul!!!!!!!!!!!!! :shock: Merre vagytok?
Akkor ugy latszik most 2 honaposan beindulnak a kis zabagepek?? Csak gyozzem tejcisvel, bar az nem nott meg!!! :twisted:

En is most csak gyorsban jovok. Csak annyit, hogy ma megvolt az elso igazi kacaj!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet nalatok mar mind volt hangos kacaj, de nalunk most volt eloszor este!!!! Hat en ugy orultem, ugraltam oromomban, annyira edes votl!!!!!!!!!! :) Kis draga!!!! De jo de jo, mar ugy vartam a hangos nevetest, remelem holnap is produkalja magat!!! :)
Na csak ezt akartam most megyek szunyalni, meg pihizek, mert a jobb oldalamnal lent faj valami. Nem ott van a vakbel??? :shock: Na mindegy. Pusz nektek.

Kép

Kép
lorcika

Doo te is itt vagy hurra!!! :)
Csak meg annyit ferjem kos , de a jobbik fajtabol. Ismertem orult ferfi kosokat, de o csak makacs, meg onfejo!!! :D Csak?? :twisted: :lol:
Na most mar tenyleg mentem.
JOejt!

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt!

Tegnap traumás voltam este ezért nem írtam,voltunk oltáson,tele volt a váró,és bentről csak ordító gyerekhangok jöttek,amitől minden várakozó izgága és türelmetlen lett,és úgy vettem ésre egymást hergelik,még az egész kicsik is.
Golyó épp indulás előtt ébredt fel,gondoltam nem gáz 5 perc az út addig kómázik,aztán amig várunk a sorunkra egetetem.
Olyan nyügös volt,sírt nem akart enni,aztán egyszer csak megállt előttünk egy 2 év körüli kislány a nagy barna szemeivel rám nézett aztán a kezemben síró babára,majd elkezdte simogatni a térdét és a lábát babucinak,hagytam vártam mi lesz,és képzeljétek a fiam abbahagyta a sírást és elkezdett tök nyugisan enni a cumisüvegből.
A kislány mosolygott egyet aztán tovább állt,és leült a padra,várta a sorát,én meg gondolkodtam,hogy ha elsírom magam hülyének néznek,inkább lehajtottam a fejem és nyeltem nagyokat,de a jelenet elgondolkodtatott,és megható volt. :)
Aztán megmértek minket 61 cm és 6900gramm,doki mondta jó a kondink,a védőnéni meg a sérónkat dicsérte és mondta hogy gyönyörű baba kókuszgolyó,arányos és formás,és dundi,és nagyon sok értelem sugárzik a szeméből,na és ha vigyorog nagyon aranyos,hát bevallom,mintha zsírral kenegettek volna,bár lehet hogy ez egyfajta pszichés gondviselés,mert ezután megkértek,hogy fogjam le a baba mindkét kezét,mert szúrnak.
esküszöm én jobban kivoltam ,mint a babám,alig sírt aztán olyan hallgatag lett csak nézett a messzeségbe,és nem nézett rám,hiába beszéltem hozzá,elnézett mellettem,és hihetetlen szomorúság sugárzott a szeméből,azt hittem megszakad a szívem.
Egész este nyűgös volt háromszor altattam el,és egész éjszaka nyögött nyöszörgött álmában,annyira sajnáltam.
Biztos érzékeny lesz ha felnő,mert már egy csomószor észre vettem,hogy megsértődik dolgokon,olyankor egy fordított u betü a szája és törőben a mécses,de ha gyorsan kiengesztelem akkor rendes u betübe hajlik és vigyorog ezerrel,.
Remélem mára elfelejti a sokkot,és jó napunk lesz,ezt kívánom nektek is,egy jó napot,sok mosolygó babát!!
pusza

KépKép
riella77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: