SZiasztok!
Barátnő tegnap haza,el akarta vinni magával Martin babát,mondtam,hogy nem tudna annyit ajánlani amennyiért odaadnám,még kölcsönbe se!!!
Niki,mikor terhes voltam engem sokat kérdeztek a vendégeim,hogy ugye kislányt szeretnék,szakmámból kiindulva,hogy tudjam szépen öltöztetni,mondtam hogy ha lányom lesz örülni fogok neki,és tényleg a legszebb ruhákat fogom tervezni neki,ha meg fiú lesz akkor meg egyformába járatom majd az apjával szinkronba,varrok apának inget,meg neki.

és nagyon büszke leszek rá,hogy két ilyen jó pasi van az életemben.
Persze most majd a keresztelővel leszek bajban,mert a szalonban lenne kislányra való tiszta csipke habköltemény,de mit adok a fiamra??A türkiz macskás rugiban mégse mehetünk a templomba?!!
Na ez még megoldandó.
Egyébként Dooval az egyen sapitok,tényleg zabálni való,Martinnak is van ilyen sapója,csak természetesen az övé tengerészes.
Tegnap mikor hazajött apa,azt hittem megeszem a babucit,meglátta és olyan elánnal kezdett neki magyarázni,hogy majd elrepült,és vigyorgott...na akkor én igy úgy vagyok,hogy nehéz fokuszálni éles képet,mert tiszta opál a szemem
Nini ,idecsúszott egy kis marcipános csokika,na gyere szépen a mamához

kivégeztem.
Bogyra,tarts ki,konyha ügyben,haladtok,lassan de biztosan,de ha kész lesz nagyon fogod értékelni,mert TE csináltad,és nem egy kivitelező,én már csak tudom,itt nálunk,én meg apa gletteltünk,festettünk,parkettát raktunk stb...és nagyon büszke vagyok rá,és sokkal jobb benne élni igy !!!
A babucit a kerti medencénkben fürdetem ha az idő is úgy akarja,nagyon szereti.
A légzésfigyelőt a kórhában mondták,hogy nem kötelező,de kéne neki,és a zárójára még az is rá van írva,hogy fokozott orvosi és védőnői megfigyelés,lehet hogy e a protokol a intezíves babáknál...ezt ne kérdezd,nem tudom,de jobb félni,mint megijedni.
Ezért van,bár mióta itthon vagyunk használjuk,és tényleg egy megnyugtató érzést ad az embernek.
Jók legyetek lányok,puszi mennem kell,mert valahogy most nem jött neki össze az alvás,kezd szenvedni....