A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Mi is megvagyunk, én most megfázbva, köhögve, meg ma hánytam is egyet, pedig már másfél hónapja kb nem :roll:

Nálunk is mindkét lány megy oviba, Zsófi szeptembertől, Fruzsi decembertől :) Izgi lesz :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt!

Nálunk nov.1től mind a 2 ovis lesz :D Áron már holnap menne :roll: én meg ráállhatok ezerrel a munka keresésére.

Péterke imád oviba járni:-)

Örülök, hogy járhatunk ebbe az oviba:-) jaj áldom az eszem, hogy felhivtam őket:-)

Heni
KépKép
heni81

Én is örülök, hogy felvették Fruzsit is, nem is számítottam rá :) De a csanát is szereti, az oviban is jól fogja érezni magát :) Nekem meg jó, hgy egy helyre hordhatom őket :) Heni, egy csoportba fognak járni a fiúk?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi igen, ott csak egy vegyes csoport van, és max 25 fő, olyan kis családias. A nagyok segitkeznek a kicsiknél, a kicsik tanulhatnak a nagyoktól, szerintem tök jó:-)
Péterke kiscsoportos, mert azért szóban különböztetik őket, de ő azt mondja, hogy ő már nagycsoportos:-)mert szerintem látja, hogy a kicsik mind 1 fejjel kisebbek mint ő:-)

Heni
KépKép
heni81

Panndi: és a csajok egy csoportba lesznek?

Édes Petike a "nagycsoportos"

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaja alig várom hogy 1 óra legyen. akkor lesz rendelése a dokimnak..akkor tudom meg hogy van e már AFP eredmény.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mert ha igen..akkor holnapra kaphatnék uh-ra időpontot!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Gica, Neked szerintem nagyon jó türelmed van az ikrekhez! Cukkerek lehettek az anyák napján ;-)
Köszi Neked és Heninek is a tippet, vettem is már Sinupretet, délután adok Ádinak.

Vindo, én is két napja bealszom, meg vastagon fájt is a fejem. Havi 3-4 nap alig vagyok használható, ez hol front, hol másfajta fejfájás, hol menzesz miatt van.

Verus, Báló szövegei :-) olvastam a FB-on...

Na, fűtés, tegnap bekapcsoltam a szobában az olajradiátort, mert majd megfagytam bent javítás közben, kint meg egy pólóban voltam. Most kitárva az ablak, hadd jöjjön be a meleg -- sajnos a nap nem tud, pedig az lenne a lényeg.

Kis párbeszéd Ádival tegnap:
én: - Jaj, úgy hiányoztál anyának!
Ádi: - Persze, hogy hiányoztam. :lol:

Na megyek, a szokásos feladatok várnak.
irina

Kaqk, akkor ++++++++++++++++++++++ ezerrel!!!
irina

Kreativ gyermek: Kép

Heni
KépKép
heni81

Irina nem déli fekvésü a lakásotok? mintha úgy emlékeztem volna :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, de édes Áron! Nagyon jó a koncepciója! ;-)
De, déli fekvésű a lakás és szerintem ez a legmelegebb az egész házban, de ugye fűtés már április közepétől nem volt és az elmúlt hideg napokban teljesen lehűlt. A nap kb. fél 12-től késő délutánig besüt, csak győzzem kivárni. De azon nevettem, hogy tegnap csontra azonos volt a kinti-benti hőmérséklet, de bent fáztam, kint meg vert a víz, mert vadul sütött a nap. :-)
irina

Mondjuk mi tényleg fázósak vagyunk, most van 23,2 C fok bent, de nekem a 24 körüli lenne ideális. Ez van. :lol:
irina

Délen nálam meleg van, háló, gyerekszoba, sajna ÉK van konyha, nappali, hát ezek sötétebbek is, meg hűvösebbek is, de nyáron meg ezek a helyiségek a jobbak, ha forgatni lehetne a házat!

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Panndi, elfelejtettem, nagyon boldog szülinapot kívánok Fruzsinak!!! Isten éltesse! :)

Még mindig itt. :)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

kaqk, a lányok külön csoportban lesznek, mi így is szerettük volna, és szerencsére így is alakul :) Ez egy új ovi, egy vegyes csoporttal, egy középső csoporttal, és négy kiscsoporttal :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Na, sikerült berángatni az udvarról. Fűnyírót tologattunk az utóbbi fél órában a napon, már azt hittem, lerágom a kezemet :roll:

A 22 fokra mi is ráfűtünk a kályhában este :oops: A 23-ra nem, tegnap már annyi volt.

Kis kreatív Áron :D
Jó óvodának hangzik ez, Heni :D

Hajrá Kaqk!!!

Holnap nekem munkanap (reggel nyolctól megyek interjúzni, aztán Bösz-ben leszek), G. viszont szabadnapot vesz ki. Jönnek anyósomék, és indul a festés a lakásban :shock:
Jó lenne a lakás felét legalább kifesteni a hét végén. Már utálom a felfordulást, nagyon-nagyon-nagyon :?

Kép
vindolanda

Hű, nálunk 21,5 fok a maximum, amire feltűtünk, éjjel annyi sincs, de így si egyik éjjel ki keleltt nyitnunk az ablakot, mert már kezdtem megkukulni :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Heni, esetleg egy kacsalábon forgó ház? ;-)

Panndi, én nagyon örülnék, ha jól érezném magam 21 fokban, mert ez így kész ráfizetés :lol:

Most azért a 23-ban már elvagyok, ne aggódjon senki. 8)

Vindo, sajnálom a felfordulást, nem is tudom, hogy bírjátok.

Dóri, rajtatok a világ szeme! :D

Visszavánszorgok javítani - és ide most olyan képi káromkodást gondoljatok, amelyek a Pif képregényújságban szoktak lenni (pl. egy robbanó bomba mindig volt benne) ;-)
irina

Dóri, köszi szépen :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Irina 23, 2 fok és fázol :)
neked délre kellene költözni :D

Heni de sokan szeretnének forgatható házat 8)
micsoda sorrendbe rakta Áron a lemezeket :D
nem a vállalkozásban fogsz dolgozni?
Nem lesz rossz a közös csoport a gyerekeknek?

Panndi akkor novembertől rengeteg szabadidőd lesz, egészen addig míg Gábor el nem kezd majd mászni :lol:

Vindo nagyon jól áll neki a póló :D

Vera cicus felpróbálta a ruhákat és táncolt bennük.
nagyon örült neki :D

Regi most vettem észre, válaszoltam.

Dóri ami késik nem múlik, de nem is késik még :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fura is lesz nagyon :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi: az jó....mármint a külön csoport, ha van rá lehetőség, kicsit önállóbbak, van saját csoportjuk....másabb élmények, van mit mesélni,....:-)..stb.

Nálunk 20,5 re van állítva. De-t besüt a nap, ..kint azért melegebb van, de mi bírjuk, főleg Emma , én van hogy pulcsiban vagyok!

Na készülök a pénteki lagzira, epilálás, és egy szupi hidratáló maszk..kész! Olyan puha lett az arcom és sima!!!! :-)

Vindo: fűnyíró tologatás... festés..hajráááááááááá:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi: hamarosan itt az idő...hogy le telt! Jaj nem is dicsértem meg a vonalzóna a csajokat! Nagyon édesek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina!
Én melletted vagyok meleget illetően. Mi jó meleg távfűtéshez vagyunk szokva 25 fok, így most a 22 hűvös. 21 fokban meg megfagynánk. :roll:

Azért vannak gyenge pillanataim a türelem terén...

Remélem hatásos lesz a Sinupret!
Emlékszem Pifre. :)

Heni!
Nagyon aranyos Áron.
Nálunk is azt mondják, hogy ők nem kiscsopisak, mert nagyobbak egy jó fél fejjel az ovis kortásaiktól. :)

Ha nincs 2 csopi, akkor jól fogják érezni magukat a közös csoportban is! úgyis külön barátaik lesznek! És úgy érzékelem, hogy a két fiú teljesen más egyéniség.

Panndi!
Akkor mire megszületik a pici napközben 1 gyermekes leszel. :)

Kaqk!
De jó lesz valakinek pénteken! :)

Vindo!
Mire eljő a nyár rendben lesztek! :)

Viranka!
Köszi, akkor majd lemérem a leányzó fejét...

Móni!
Gyerkőcök jól vannak?

Kép
gica1

Gica, igen, mi is évekig a 26 fokos tetőtéri meleghez szoktunk (igaz, az már kiborító volt, télen is pólóban ugrálni, és az aludni is gáz), szerintem évek kellenek, mire átállunk.

Maggie, az imént meghozta nekem a posta a felvételis visszajelzést. Te megkaptad már?
irina

Az egyik Mézga Géza epizódban volt forgatható ház, mikor MZ/X küldött egyet Bp-re :wink:

Nálunk nyáron ez a lakás is képes 30 fokig felmenni, pedig nem is tetőtér, nem emeletes. Csak nagy, déli fekvésű ablakok vannak végig, vagy hat darab.

Kaqk, jó szépítkezést :D

Gica, fotókat is küldhetnél-rakhatnál már :wink:
Nyíregyen voltatok az Ócenáriumban már???

R. tegnap kitalálta, hogy a Holdon két cica lakik. Ki kellett hoznia a távcsövet, hogy megnézze őket. Aztán megint lekapta az egyik csillagász könyvet, és a Holdat leste benne. G. rém büszke volt :oops: 8)

A bambusz átnőtt a szomszédból hozzánk, már van vagy öt-hat hajtásunk :roll: 8) Locsoljuk Rugóval nagy bőszen.

Kép
vindolanda

Felvételiseknek sok sikert!

Kép
vindolanda

Na, takarítok egy kicsit, aztán talán elmegyünk a postára Rugóval :roll:

Panndi, hányás :?
Szerintem hamar hozzászoksz ahhoz, hogy csak egy gyerek lesz otthon :wink:

:arrow:

Kép
vindolanda

Nálunk a gyerekszoba a leghidegebb télen,nyáron meg a legmelegebb :? most 20 fok van a lakásban és tárva-nyitva az ablakok :) de nem fázom :) nálunk R. a fagyosszent :) szerintem ha lenne dunyhája(h. kell leírni?) azzal aludna :)

Móni,örülök :) :) M. kedvencei voltak :) olyan gyorsan hazaértem :)

Dóri :lol: :lol: :lol: :lol: erre nem gondoltál volna fogadjunk :)

Irina,nekünk a pesti lakás galériája volt mindig nagyon meleg :? volt úgy h. télen mostam,kiteregettem,mire a 2. mosásnak vége lett az első adag száraz volt :shock: így lestem én is :)

Én most nagyon lelkes vagyok,megtanultam 1 ú mintát,ami olyan régóta tetszett :) :) :) azt hiszem, du. azt fogom csinálni :) gyerekekért csak 5re kell hittanra menni :) (nemsokára meg patchwork tanfolyam fog indulni,alig várom már :) )

Panndi,nagyon jók a csajszikról a képek :) Te is nemsokára szülsz :shock: pocakfotót kérhetünk? Lányoknak tetszik az új szobájuk?

Amúgy én nem vok híve a vegyes csoportnak :oops: mert míg kicsik addig oké,tanulnak sokat anagyoktól,de szerintem fordítva már nem igaz :oops:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viranka 2011.05.11 11:47-kor.

KépKép
viranka

Sziasztok!

Megvolt az anyák napja, hát Szeli annyira éééédes volt. Nagyon szépen énekelt, fel is vettem vidóra, bár pont háttal áll, de azért remélem, jó lesz! :)
Már mondta a gondozónő, hogy nagyon muzikális, jó a hangszíne, és szépen énekel. Otthon is szokott, de valahogy a bölcsiben kitűnt a többi közül :oops:

Ja, és akkor megmutatom, milyen tortát sütöttem Anyunak anyák napjára, feltettem a gépre:

Kép

És egy múltkori kép, mikor hűvös volt, még kesztyűt is kért. De egyiknek se találtam a párját... :lol:

Kép

A buszmegállóban:

Kép

Tegnap meg Apa szülinapja volt, nagyon finom lett a torta... :)
Hú, tényleg a receptet megígértem... de az most otthon van. Igyekszem begépelni. Kerestem a neten, de nem találtam.

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo: jó takarítást!!

Én meg hiába várom hogy végre utaljanak táppénzt! :evil:

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi: hűha....Szeli akkor mehet énekelni! :-)

torta...ne már..enni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vagy legalábbis vmi sütit!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Verus: tessék, a kedvedért :)

Kép 32+4

Lányok szeretik a rózsaszín szobát, és nagyon várják Gábort. Hajajjj, és én is, de már nagyon. Tök hülye vagyok, tegnap a DM-ben terhességi teszteket nézegettem, hogy milyen jó lesz, ha újra izgulhatunk, van-e valaki odabenn :oops: :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hát, ez nem volt komoly takarítás, csak ami reggelről maradt. Már végeztem is.

Nagyon aranyos Szelina. Rugónak is kellett kesztyű egyik reggel :lol:

Kint bóklászunk megint az udvaron, csak beszöktem :oops: :arrow:

G. csak este jön nyolc körül.

Kép
vindolanda

Panndi: de csinos vagy és a pocid annyira cuki!!!!

elhiszem hogy várjátok Gábort!, de hogy még meg sem született Gábor már vágysz is egy következőre!!!! nem semmiiiiiiiii :D :D :D :D :D :D

Csajok szobája biztos szép!!!!!!

Emmánál most a lila a kedvenc szín! és persze a narancssárga! ami már születése óta. ( szobája, babakocsija...takarók..sok minden narancssárga volt! )

én meg hívtam a dokit.....de nem jókor..hívhatom megint! jaj nem akar ez most sikerülni????????????????????????,

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Látom Gergő is nagyon szereti a tejfölös tésztát! annyira cuki!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi, de édes poci:-) következő terhességi tesz :D

Vera mivel kis létszámú a csoport igy azzal a 3-4 nagycsoportossal tudnak külön foglalkozni mig a kicsik épp rajzolnak, vagy játszanak. Meg ezért fontos nekik , hogy ne kilencre menjen a gyerek, hogy tudjanak velük foglalkozni.

De édes Szeli, Fbn is láttam a képeket, szuperek!

Móni én nem szeretnék a cégben dolgozni, nem biztos, hogy nekünk az jót tenne, persze most is besegitek, de nem tudom elképzelni ezt állandóan.

Kaqk narancsot mi is szeretjük, ez volt P szine, Áronnak már mindenből zöld lett véve:-)

Vindo kutyasz@rt szedünk állandóan, emlékszem te is sokat bosszankodtál ezzel, sikerült némi nevelésre szoktatni a kutyát?

Heni
KépKép
heni81

Hurrrrrááááááááááááááá

Megvan az AFP--és negatív..a számot nem tudom, de a doki+asszisztens ezt mondta..úgyhogy holnap UH! Meg is beszélem pindurkával hogy mutassa meg magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reggel családilag megyünk 3/4 8 ra beutalóért és utána UH! Remélem gyorsan megy és így Emma is láthatja kistesót! és utánna megy oviba! I meg pestre!

KépKép
kaqk
Debrecen

Gergő de édes:-) :D :D :D :D :D :D

Heni
KépKép
heni81

Kaqk!
Jaj, de jó!!!!!!!!!!! Már én is nagyon kiváncsi vagyok, ki lakik odabenn! :)

Nálunk is Zsuzsu lila mániás, Gergő pedig nagy narancssárga rajongó, Alig akar felvenni olyan dolgot, amiben nincs valami kis narancssárga, vagy valami autó...

Heni!
A mi vegyescsopinkban is 9-ig van főleg a nagyokkal való foglalkozás. Meg úgy csinálják, hogy az egyik óvónéni lefoglalja a kicsiket, a másik meg a nagyokkal van.
Egyébként nálunk is szükségmegoldás lett az, hog vegyesbe járnak, de jók az óvónénik és tudják kezelni a korkülönbséget.

Viranka!
Nagyon helyes, tanulj is mindenfélét, mert a Te kezed alól csodák kerülnek ki!

Móni!
De aranyos! :)

Vindo!
Még nem voltunk, de nagyon készülünk már!
Ööööö, hát igen a képek, a farsangit fel akartam tenni, de nem jött össze. Majd igyekszem...

Regi!
Nagyon szép Szeli! De jó, hogy ílyen szépen énekel!
És jól néz ki a torta! Ügyes vagy!

Panndi!
Aranyos poci! Hány gyerkőcöt is szeretnétek?

Kép
gica1

Gica: köszi! :-) azt álmodtam a múltkor hogy azért fáj lent a hasam meg mindenem..mert az UH-n kiderült hogy ikrek lesznek egy fiú és egy lány :-) ..meglátjuk!!!

vegyescsoport: nálunk emma is vegyesben van, 3 és 4 évesek..nincs olyan nagy különbség...nagyon édesen összecsiszolódtak! Külön van nekik foglalkozás, angol is, de torna egyebek együtt van.

FB-ra feltettem, teganp fák madarak világnapja volt..vagy mi.. :oops: Emmáék is virágot ültettek, fel is vette a helyi Tv. csak az Emma csoportja nincs rajta.:-(
De tegnap du-án is meg ma reggel is meg kellett nézni a virágot amit mi vittünk hogy hova ültették és hogy jól van e.:-)

jajajajjajaajja úgy izgulok!

KépKép
kaqk
Debrecen

Én még általános iskolában is összevont osztályba jártam 1-4 ig:-) és itt vagyok, egyetemet is végeztem:-)
egyébként ez a tanárnak nagyobb kihivás, a tudást átadni rövidebb időn belül / lefoglalni a többit, mig a gyerekek másik felével foglalkozni szeretne:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem akkor sem szimpatikus a vegyes csoport :) örülök is h. gyerekeimnek egyforma korú csoporttársai vannak :)

Panndi,de nagy már :) :) elhiszem,h. várjátok már Gábort :)
terhességi teszt :) nemsokára annak is eljön az ideje :)

KépKép
viranka

Vegyescsoport nekem sem tetszik. Persze biztos van előnye, de szerintem ahhoz nagyon-nagyon jó óvónők kellenek, hogy tényleg jól működjön. Én azért is szerettem volna, ha külön járnak oviba, hogy mindkettőnek legyen egy kis magánélete, így itthon is jobban örülnek egymásnak, meg önállóbbak lesznek, és Fruzsi sem utánozza mindenben Zsófit :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Csak gyorsan bejelentkezek, aztán vacsit készítek, stb. Végre ismét van kocsim, így ma munka után ügyintéztem, vásároltam, Bercóval együtt jöttünk haza. Akkor ebédeltem valamicskét, majd most egy kis bundás kenyeret is nyomatok. :lol:

Jó fáradt vagyok. Tegnap este egy szép kis migrénem kezdődött, most is érzem még kicsikét a fejem. Be is aludtam, aztán meg a tévére ébredtem többször is, majd mikor meguntam, kikapcsoltam. :?

Képek gyönyörűek, ölelem a kismamákat és a gyerekeket is!

Irina, én még nem kaptam regisztrációs levelet, de ha névsorban nézzük, akkor én hátrébb vagyok. :wink: :lol: Remélem a héten én is megkapom!

Megyek is dolgomra.
dmaggie

Rugó egy elegáns mozdulattal mindent kihányt :shock:
Magára, földre, aztán lavórba, közben meg én is beleléptem.

Kép
vindolanda

És persze a hello kittys póló is kapott :roll:

Elkért tőlem két szem szotyit, azóta krákogott meg köhögött. Lehet, félrement neki :roll: Vagy nem bírja, mint a kesudiót :roll:

Egy rózsaszín kis lavórral üldögél a tesz-vesz város előtt.

Kép
vindolanda

Most meg zabál :shock:

Kép
vindolanda

Andi,allergiavizsgálaton mi volt?

Móni,holnap küldöm :lol: :oops:

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: