A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Ági!
Nekünk Rottweilerünk van, és nagyon tündéri, meg bújós, olyan, mint egy kiscica. VELÜNK! Sosem mondanám másoknak, hogy "nem bánt". Szerintem egy kutya igenis bánt! Szóval minden pocakosnak tessék elkerülni a nagy kutyákat!
Azokat meg végképp nem értem, akik póráz nélkül sétáltatják őket.

Bogaracska!
"csak" (na haragudj a csak kifejezésért, szándékosan idézőjelbe tettem, nehogy félreértésre adjon okot) karmolt, vagy meg is nyomta a pocakod, amikor rádugrott?

Timi
athena

Athena, nekem 2 nagytestű kutyám van, én póráz nélkül sétáltatom őket, de mindig van nálam póráz, hogy rájuk tegyem, ha jön szembe másik kutya, vagy kisgyerek. Ma viszont orvul hátbatámadott minket egy környékbeli kutya, jól összeverekedtek a nagyobbikkal, én annyira megijedtem, főleg miután barátnőm 2 kisgyereke is velünk volt. De aztán kővel és egy szintén környékbeli bácsival megoldottuk...

Kép
szerencsemák

[quote="athena"] írta:athenagi!
Nekünk Rottweilerünk van, és nagyon tündéri, meg bújós, olyan, mint egy kiscica. VELÜNK! Sosem mondanám másoknak, hogy "nem bánt". Szerintem egy kutya igenis bánt! Szóval minden pocakosnak tessék elkerülni a nagy kutyákat!
Azokat meg végképp nem értem, akik póráz nélkül sétáltatják őket.

Látom te egy felelősség teljes "nagykutyás" vagy :)
Félek, hogy te vagy a szabály erősítő kivétel :roll:

Ágnes

Kép
klemencia

Szcsm!

Mindaddig, ameddig hallgat rád, és tényleg visszajön ha hívod, addig nincs baj! Csak én többször jártam úgy, hogy sétáltattam a Rotit, és jött egy másik nagy dög póráz nélkül, és ők is összeverekedtek. A másik kutyát nem tudta a gazdája visszahívni, nem fogadott szót neki. Úgyhogy ment a bunyó. Kénytelen voltam én is elengedni a pórázt, mert a másik anélkül volt, én meg csak akadályoztam az enyémet a pórázzal abban, hogy meg tudja védeni magát.
A másik kutya gazdája csak kiabált a távolból, de hiába. Szóval kénytelen voltam akkorát rúgni a másik kutyába,amekkorát csak bírtam. Pedig sosem bántok állatokat, de ez szükséges volt.

Timi
athena

Sziasztok,
Megpróbálok visszaolvasni :)
Mi Prágában voltunk romantikázni :). Nagyon jó 3 napunk volt!

Kép
Kép
alma26

sziasztok

én is most értem vissza fél du, mire visszaolvastam

nekem a csoki meg paradicsom is simán csinál Ca-oxalát kristályt a pisimben

twist melyik rendelőben voltál a Hajdú doktornőnél? én is megyek sajna, biztos ami biztos mindkét helyre bejelentkeztem holnap le kell mondanom az egyiket hogy ne foglaljam mások elől a helyet

mindegy hová megyek a praxisba vagy az istenhegyire uolyan jók az UH gépek?

megvolt pénteken az UH nekem is ugy tünik (nem 100 %) de 2 kislányunk lesz remélem ezt 2 hét múlva a doktornő is megerősíti

mindenki boldog kivéve a keresztfiam :) de hát még csak 11 éves és lánytesója van

amúgy nekem az UH után is fáj a hasam 1-2 napig

Móni
KépKép
reunion

Szcsm!
Lehet, hogy a doki azért írta fel nekem, hogy jobban pörögjek éjszaka. :lol: :lol:Viccet félretéve: azt mondták, hogy ezt szokták adni, amikor a megnézium nem használ. Marival való terhesség alatt is írni akart a dokim, csak mondtam neki ne írjon, mert nem fogom beszedni. Nem tudom miért írják, mert nem vagyok ideges és nem is szoktam idegeskedni. Inkább a túl nyugis emberek közé tartozom.

Union!
Gratulálok a kislányokhoz! :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

a seduxen az nagyon durva gyogyi nem?
nem nagyon értem hogy kismamának hogyan irják azt fel

én most totál zaklatott vagyok és rosszul alszom éjfélkor kipattan a szemem de én még a sedatif pc-t sem merem bevenni igy citromfűteával kisérletezem egész jól beválik

Móni
KépKép
reunion

Union!
Nekem 2Xfelet írt a doki. Több ismerőstől is hallottam, hogy amikor kismama volt és keményedései voltak vagy elkezdett a méhszáj nyílni, akkor seduxent írtak neki. De mindegy is, mert nem veszem be, mindenesetre, ha találok új dokit kíváncsi leszek Ő mit javasol (mármint nem arra, hogy bevegyem-e vagy sem, hanem a magnézium mellé mit lehetne szedni....)

Kima
Kép
Kép
kima75

Brigi:
Köszi, számítok rád legközelebb, ha munka nyűgöm lesz :D (van is egy, de megpróbálom megoldani először egyedül)! Nem láttam a blogját még, de kíváncsi vagyok rá, elküldöd? Mire nincs energiája ennyi munka és a gyerek mellett! Én nem nagyon szoktam vele beszélni, talán eddig háromszor sikerült..

Kima:
Drukkolok holnapra!!

Reunion:
Nagyszerű hír, gratulálok a lánykákhoz, akkor duplán erősíted a lányok táborát, ránk fér :)

Klemencia:
SZupi, hogy fogunk tudni együtt sétálni! :):)

Kép
cat__

klemencia, icu, köszönöm, ma elég jó napom volt, s folyton ficánkol a baba, s ez oly jó!

pussz mindenkinek!
lilid

Klemencia: Westie-d van? De édi lehet! Imádom őket! Nekem spánielem van:) Szintén kisebb testű. Én sem szeretem a nagy kutyákat. kivéve a szettereket és dalmatákat, aki szelídek és kedvesek. De nálunk is kész őrület a kutyasétáltatás. Mi kertes házban lakunk, így ritkán megyünk, de akkor meg a kóborkutyák üldöznek hazáig, vagy a kerítésen kiugró kutyák akarnak megenni. A gyereksétáltatás is nehéz lesz nálunk, inkább lehet, hogy a másik településre megyek kocsival és ott sétáltatok. ....

Bogaracska, mi lett a pociddal? Karmolások múlnak? Betadin esetleg segítene, lefertőtleníti. Bár már ezen biztosan túlvagy.

Móni, kislányaid lesznek? De jóóó:) Két Lottid lesz:) Nagy gratula hozzájuk! A Praxis magánrendelőben voltam. Itt a honlapjuk: http://www.ultrahang.com
Tök jó volt, hamarabb kaptam időpontot, mint az Istenhegyire. Bartók Béla úton van egy nagy sarki ház 4. emeletén. Egészségpénztárra lehet számlát kérni, kártyával nem lehet fizetni. Amikor a Baross 4D szalonban voltam, nekem is fájt a hasam UH közben és után is, mert ott végig nyomkodták a hasamat és nem is kicsit. De Hajdú doktornő nagyon gyengéden UH-oz, ég és föld a különbség!:)

Kima, hogy vagy ma, haskeményedés? Nekem most bejött, hogy a dokim mondta, hogy MagneB6ból többet vehetek be, ha görcsölök. Tegnap kemény napom volt, így egyszer bevettem a nagy adagot. Tök jól hatott:)
Vendég

Reunion, gratulálok a kislányokhoz! :D

Nekünk nincs kutyánk, nem is lesz (egyikünk sincs túlzottan oda értük), se macskánk (ez utóbbit sajnálom, de valószínű nem lesz, mert a közelben van egy út, amin állat módjára hajtanak az autósok, nem szeretnék havonta kivasaltatni egy macskát :( )
Én halakat szeretnék nagyon, de várni kell vele, míg nagyobbak nem lesznek a gyerekek. Beni most még tuti felmászna az akváriumhoz és magáéra döntené. :?

KépKépKépKépKép
uxi

üdvözlet az újaknak!

Reunion: gratulálok a kislányokhoz!

uxi, Twist:Mi holnap megyünk apával kistarcsára az első szülésfelkészítő foglalkozásra, és majd meg lehet nézni a szülőszobákat, és megismerjük a személyzet egy részét is. Majd beszámolok!

magas vérnyomás: nekem szerencsére nincs ezzel gondom, pénteken is egy kávé után mentem a védőnőhöz , úgy lett 120/60.

köszi mindenkinek az apának szóló jókívánságokat, átadtam őket.

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Mérnökasszony, kíváncsian várom!

Én majd valamelyik későbbire tudok, most nem tudom hova tenni a gyerekeket. Talán októberben.

KépKépKépKépKép
uxi

[quote="twist"]K írta:twistlemencia: Westie-d van? De édi lehet! Imádom őket! Nekem spánielem van:) Szintén kisebb testű. Én sem szeretem a nagy kutyákat. kivéve a szettereket és dalmatákat, aki szelídek és kedvesek. De nálunk is kész őrület a kutyasétáltatás. Mi kertes házban lakunk, így ritkán megyünk, de akkor meg a kóborkutyák üldöznek hazáig, vagy a kerítésen kiugró kutyák akarnak megenni. A gyereksétáltatás is nehéz lesz nálunk, inkább lehet, hogy a másik településre megyek kocsival és ott sétáltatok. ....

Én kertesházak között nem is nagyon merem sétáltani, mert mindig félek, hogy kijön valahonnan egy véreb.
Szerencsére mifelénk nem igen vannak kóbor kutyák, ha pedig már messziről kiszúrom a szabadon kószáló nagyobb kutyákat, még időben irányt tudok változtatni :)
Általában nincs probléma, a lakótepen is inkább kistestű kutyák vannak,de sajnos az ördög nem alszik, ébernek kell lenni nagyon.

A spániel is édes. A barántőmnek volt, fekete, kislány...nagyon jó természete volt. Csak kicsit pufi volt, mert állandóan koldult :lol:

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="lilid"]k írta:lilidlemencia, icu, köszönöm, ma elég jó napom volt, s folyton ficánkol a baba, s ez oly jó!

Helyes! Első a pozitív gondolkodás! Gondolj arra, hogy a baba mindenért kárpótol majd! :)

Ágnes

Kép
klemencia

Reunion gratulálok a kislányokhoz!! :D :D

Kép
arian78

Sziasztok!

Hétvégenként általában nem tudok jönni, de most itt vagyok :P Mindjárt visszaolvasok..
Kinek hogy telt a hétvége?

Mi Lilinek vettünk egy ágyat és most próbáljuk visszaszoktatni a saját szobájába és az új ágyába, mert hozzánk szokott :oops: :roll: Nem egyszerű..

Puszi, visszaolvasom a termést :)

Kép
buborka.

Képzeljétek, tegnap este észrevettük, hogy ömlik a vér a kutyám lábából, van benne 2 nagy lyuk. :cry: :cry: Szegény nagyon sántít, és iszonyúan le van lombozva. :( Este leápoltuk, reggel kötést cseréltünk, de ha nem javul, délután irány az állatorvos. Közvetlenül utána pedig a vadállat kutya gazdája, és megkérdezem, be tudná-e esetleg zárni normálisan a kutyáját, mert nem szeretnék még egyszer ilyen élményben részesülni.

Athena: velünk is előfordul, hogy nem jönnek vissza a kutyáim, de ők még soha nem ugrottak neki maguktól kutyának. Olyan jámbor mindkettő. A tegnapi verekedésnél pl az egyik odébb állt, 20m után megállt és ott várt be minket. Egyébként szerintem tegnap sokkal rosszabb lett volna ha pórázon van a kutyám, mert akkor én is nagyobb veszélyben lettem volna (meg azt mondják, hogy ha pórázon tartott kutyának megy neki a másik, akkor alapból rosszabbul indul a történet, mert a pórázos kutyu már attól ideges, hogy a másik szabadon van)

Reunion: gratula a lányokhoz!

Kima: igazad van, én sem szedném be a seduxen-t (tán még akkor sem ha nem lennék terhes) Szerintem életed egyik legjobb döntése, hogy másik orvost keresel :lol:

ÉS a végére egy jó hír: barátnőm bőröndjéből iszonyú cuki ruhák kerültek elő, már egy ikeás papírzacskó tele van a gyerek gönceivel :lol:

Kép
szerencsemák

szerencsemák
Szegény kutyusod, nagyon sajnálom! Remélem semmi komoly, bár ez a "legrosszabb", amikor ő el sem tudja mondani,mi fáj...

Amúgy a kutya témához annyit, hogy azért a kis kutyák is meg vannak áldva! :roll:
Én Anyuéknék hagytam a huskymat, mindig pórázom közlekedtünk/közlekedünk vele és én is ezt tapasztalom, hogy neki ugranak a kutyák.. Ilyenkor én is elengedem, hagy szóljon, mert szegényt tényleg csak hártáltatom, ha visszafogom és akkor ő a vesztes...
Én a sunyi kiskutyát se bírom, mert azok is kötekednek a nagy kutyákkal általában, vagy az ember lábának mennek!

Szóval jobb kerülni a kutyákat!

Hű, tök jó, hoyg vannak már bébi ruháid!!

Kép
buborka.

Seduxen :arrow: én sem venném be tuti... Bár vannak fura dolgok a terhességnél.. Nekem a dokim mesélte, hogy ha korán indul be a szülés, akkor az infúzióba alkohol is van, mert az oldja legjobban a görcsöket.. és milyen aranyosak olyankor a kismamák, kicsit pityókásan :lol:

Kép
buborka.

Buborka: ez az alkoholos koktél tetszik a szüléshez. Még jobb volna, ha nem infúzióban lehetne kérni, hanem pohárban, kis esernyővel :lol: :lol:

Kép
szerencsemák

szerencsemák
A lényeget nem írtam :lol: Ezt akkor használják, ha jóval hamarabb indul be a szülés.. mert ezzel akár képesek leállítani a méhösszehúzódásokat és leáll a szülés.

Nekem azt tanácsolta a doki, hogy ha nagyon görcsölök és nem segít a magnézium, igyak meg egy fél pohárkával :lol: Ha nem mulasztja el a görcsöket, akkor gáz van és irány a kórház :roll:

Kép
buborka.

ja, akkor visszavonom. Inkább nem kérek koktélt, de ne induljon be a szülés túl korán...

Kép
szerencsemák

Twist

Mennyi Magne B6-ot vehetsz be egy nap?

Lilid

Én úgy látom, hogy nem reménytelen még a helyzet az exeddel. Lehet, hogy csak be van pánikolva ettől a nemvárt helyzettől. Azért viselkedik ilyen zavarodottan. Szerintem mindenképpen adj neki még egy esélyt. Ha még pár évig kibírjátok együtt az is jó a kislányotoknak. Meg neked is. Mert azért egy babával egyedül nem könnyű. Ha már nagyobb, akkor könnyebben megszervezed az életeteket. De amíg kicsi, addig nagyon nehéz lehet. Meg ha élnek ők együtt néhány évet, akkor jobban fognak kötődni egymáshoz és így jobban számíthatsz rá később is. Anyagilag is meg segítségben is.

Én a leírásod alapján legalább is így érzem. Én nagyon házasságpárti vagyok. Mindig a kibékítés pártján állok. Mert szerintem ha 2 ember már tudott élni együtt egyszer, akkor ott biztosan van mindig remény. Lehet, hogy egy nem tökéletes életre van csak remény, de hát mi a garancia arra, hogy mással tökéletesebb lenne. Sajnos több többszörösen is elvált nő él a környezetemben. Az ő példájukból kiindulva, a hiba valószínűleg nem a férfiak készülékében volt.

Persze tudom, hogy sokan nem értenek velem egyet. De nem baj.

Trudi
turorudi6

Sziasztok!

Megvagyunk mi is csak anyukámék voltak nálunk 4 napig. Jól jött a segítség, minden ügyintézni való dolgomat meg tudtam csinálni amíg ők Somára vigyáztak. :)
Ma nagyon hulla vagyok, gyerkőckém reggel 6kor kelt... :cry: úgyhogy most megyek is és alszom egyet én is.

Nagyon jók a blogos képek! :wink: Jó végre arcokat látni a nicknevekhez....

J.

Kép

Kép
somaanya

Clara: megnéztem a képet a blogon. Már értem a smiley-kat :lol: :lol: Ha ezt felteszed avatarnak, számíts rá, hogy néhány aberrált alak meg fog találni :shock: :wink:

Kép
szerencsemák

Sziasztok lányok, szép napot mindenkinek!!

Trudi: sajnálom, hogy ilyen negatív tapasztalatod volt a kórházban. Pedig az ott dolgozók tudják nagyon jól, hogy miért mennek oda a kismamák, lehetnének egy kicsit kedvesebbek is!

lilid: szia és üdv köztünk! Sajnálom, hogy ilyen nehéz dolgokon mentél keresztül. Buborkának igaza van, ha van kedved gyere és csatlakozz hozzánk, mi szívesen meghallgatunk. A vastagbélfekélyt ismerem, nagymamámnak és anyukámnak is van. Vigyázz magadra és ne idegeskedj sokat!

Twist: örülök, hogy minden rendben volt Hajdú doktornőnél! :) Hivatalosan uh-ra majd csak a 32. héten kell mennem, de az még nagyon hosszú idő, ezért döntöttünk úgy párommal, hogy a 25. héten elmegyünk egy 4D-s ultrahangra. A 18. heti uh-n azt mondta a doki, hogy majdnem biztos, hogy kislány, de nem mondta biztosra. Remélem, hogy a 4D-s uh-n biztosat tudnak mondani, mert szeretnék már elkezdeni vásárolni pár dolgot. :)

Pet82: Szia, üdv köztünk!

Szcsm: húú milyen guszta fánkokat csinált a párod, nagyon ügyes!! :)

Reunion: gratulálok a kislányokhoz!! :)

Klári: én is megnéztem a képet blogon! Naagyon jó!!! :D

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Lányok!

A héten megyek a SCAMP nagykerbe, ha érdekel valakit valami szóljon, priviben lebeszéljük! :)

KépKépKép
bogyra

Megjöttem a doki nénitől.

Nagyon elégedett volt a vérnyomásommal, mondta, hogy csak így tovább a sótlan diétával (nem akartam lelombozni, hogy egy percig sem csináltam).
Megdícsért, hogy az elmúlt egy hónapban az előírt 1 kg híztam.
Megvizsgált, azt mondta úgy nő a gyerkőc mint a gomba.
Majd közölte, hogy következő vizsgálat 4 hét múlva, akkor lesz a terheléses cukor is :shock: De sikerült megőriznem lélekjelenlétemet és nem kezdem el zokonva könyörögni, hogy "csak ezt az egyet ne!" :lol:

Ágnes

Kép
klemencia

:) Köszi lányok. Pedig esküszöm, a kép csak simán fagyievős képnek készült :wink:

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Lányok én ma úgy sírtam! Voltam a kórházba kötelező UH-n és kiderült, hogy jelentősen sok a magzatvíz, ami azt mondta az orvos terhességi diabetes gyanuja! Meg menjünk el és csináltassak részletes UH-t a babáról, jelentős elváltozás nincs, de vastag a hasfalam!

Anyósom cukros és elmentünk kiváncsiságból megmérte a cukromat egy db kicsi croissent ettem elötte egy 10perccel azt mondta anyósom az még nem szívodik fel ennyi idő alatt és úgy volt 7,7 cukrom!

Holnap mennem kell megint a kórházba és beszélek az orvosommal mi a teendő! Nagyon félek mert ha nagyon szigorú diéta lesz belőle belepusztulok! Mert tejérzékeny is vagyok meg akkor semmillyen szénhidrát! A sógornőm is így járt muszáj diétázni mert az anyának terhesség után elmúlik de a baba cukros maradhat és szívzavarai lehetnek!
De holnap már többet tudok! Kell mennünk a közeljövőbe 4Dre megint ez miatt is a szervek miatt meg, hogy zavaros-e magzatvíz mert a baba nehogy cukros legyen! Lányok én nagyon félek! :cry:

Meg képzeljétek kértem az orvost, hogy szeretnék kapni képet mert kint van a férjem ( nem engednek be senkit csak a vizsgált személy lehet bent) erre azt mondta az orvos: "Hölgyem ekkora gazdasági válságba képet? Nincs pénze a kórháznak!" :(
Ma nagyon kikészültem! :cry:

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam!

Mindjárt visszaolvasok!

KépKép
ldetti

Szuper a dokid... :x Ki volt ez a jó fej? Bár nekem sem adtak a kórházban, csak a saját dokim szokott adni a magánrendelőben. Hogyhogy nem engedik be a vizsgálatra? Vissza a középkorba?

Nehogy magadra vedd, de mikor még Tatabányán laktam, mindig úgy gondoltam, feljövök majd Pestre szülni, mert az ottani dokik hozzáállása... hagy némi kivetnivalót. Mikor még magánba jártam, oda sem jöhetett be a párom, bár nem voltam terhes. Az itteni dokimhoz a párommal együtt jártunk még rákszűrésre is, én dönthettem el, hogy bent legyen-e Ati, vagy sem.

Klári

Kép
claracroft

ldetti

Nagyon sajnálom a "rossz" hírt... De hidd el, ez legyen a legnagyobb baj! Ha terhességi cukrod van, muszáj betartanod a baba érdekeit nézve!! Támogatunk majd, már olyan jó diabetikus ételek vannak!!
Már félidőben jársz, nem sok van hátra!!!
Most a babucidat kell nézned és ne keseredj el, hogy ez van, más hogy örülne ha "csak" ez lenne!!!!
Kitartás!!!
Lehet, hogy nincs is, csak több egy picit a magzatvized! Van ilyen! Lehet, hogy idővel normális mennyiségű lesz!

Sajnálom, hogy nem kaptál képet :( A 4Dn látja majd a férjed is, kárpótolni fog!!!

Ne keseredj el, nézd mindennek a jó oldalát, még ha most úgy is látod, hogy nagy baj van!!!

Sok puszi!!! :wink:

Kép
buborka.

klemencia

Örülök, hoyg minden rendben volt a dokinál!!!
Hát a terheléses cukorvizsgálattól én is tartok, mert Lilivel kidobtam a taccsot, így érvénytelen lett és újra kellett csinálni az egészet...
Neked is cukros lötty lesz akkor, vagy megúszod a zsömle tej variációval?

Kép
buborka.

Buborka:
Hogy tetszik Lilinek az új ágy? Ma alszik benne először?

Szerencsemák:
Hogy van a kutyus?

Klemencia:
Gratula a jó eredményhez :).

LDetti:
Sajnálom a cukorgyanút! Ne keseredj el, egyrészt még nem is biztos, hogy diétáznod kell, de ha igen, akkor is máshogy gondolj rá, főleg, hogy itt főleg nem rólad van szó, hanem a Babáról! Nem könnyű betartani, de megéri, szinte csak terhességi cukros kismamák vettek eddig körül, és sehol sem született cukros baba :). És anyukám "állandó" cukros és én sem lettem az :). Szóval ezt a pár hónapot akárhogy is, de meg lehet csinálni, nagy eséllyel én így járhatok, úgyhogy ha mégis diétáznod kellene, majd megoldjuk együtt :).

Kép
cat__

[quote="claracroft"]S írta:claracroftzuper a dokid... :x Ki volt ez a jó fej? Bár nekem sem adtak a kórházban, csak a saját dokim szokott adni a magánrendelőben. Hogyhogy nem engedik be a vizsgálatra? Vissza a középkorba?

Nehogy magadra vedd, de mikor még Tatabányán laktam, mindig úgy gondoltam, feljövök majd Pestre szülni, mert az ottani dokik hozzáállása... hagy némi kivetnivalót. Mikor még magánba jártam, oda sem jöhetett be a párom, bár nem voltam terhes. Az itteni dokimhoz a párommal együtt jártunk még rákszűrésre is, én dönthettem el, hogy bent legyen-e Ati, vagy sem.

Szia Klári nem az én dokim hanem egy Uh-s orvos volt, egy bajszos ősz hajú nagydarab nem tudom a nevét, de nem is akarom! :( A Hunyadiba itt T.bányán senkit nem engednek be sehova csak a vizsgált személyt! Ez akkora szemétség! Még tanud sincs ha valami nem tetszik ahogy bánnak veled lehet éppen ezért!

Hát igen nem akarok általánosítani de az itteni orvosok nem semmik, ha lehetett volna választásom én is Pesten szülnék! De ott sem ismerek senkit! És holnap kiderül, hogy fogok-e orvost váltani ugyanis felhívtam a dokimat, hogy azt mondta az uh-s doki, hogy diabetes gyanus vagyok mi a teendő! Erre ő menjek el a magán rendelőjébe! Nem akarok ezért is fizetni hogy megmondja, hogy hova menjek, bemegyek hozzá délelött a kórházba aztán kész ha nem úgy fog velem viselkedni vagy nem fog foglalkozni velem visszamegyek a régi dokimhoz nem érdekel hogy nyugdíjba ment már bánom, hogy eljöttem tőle! Ma nagyon kivagyok! Az összes orvos csak a pénz, pénz, pénz elegem van!

KépKép
ldetti

Sziasztok!

Először is szép estét mindenkinek!

turorudi6, köszönöm a véleményt. Sajnos semmit nem tesz ennek érdekében, mármint a békülésre gondoltam. Eddig csak engem hibáztat, s most is engem hoz ki felelősnek, mert ha elvetettem volna a babát akkor nem szakított volna velem. Végül is ezért költöztem haza, a saját otthonomba. Szerinte ha fél év mulva jött volna a pici akkor minden rendben lett volna, s most ő is boldog lenne. De sajna nem mondhatom azt a gyereknek, h most maradj még ott x hónapot. ezek kifogások!
Biztosan adnék neki esélyt, ha tenne érte valamit, bár apa, aki mellettem van biztosan meglepődne, de megpróbálnék vele beszélni. Sajnos valaki által megjelent az ő ismerősei körében, bár a barátnőim is kaptak belőle, egy szörnyű levél. Ezt természetesen rám akarták, vagy a családomra kenni, s ezáltal kiviharzott hozzám az édesanyjával, s az édesapám jelenlétében üvöltve közölte, h nem adja a nevét a gyerekhez, nem akarja soha látni, szerinte nem is az övé, s kiírja a hirdetőtáblákra, h egy ribanc vagyok. Fél évet éltünk együtt, s ezalatt folyton együtt lógtunk, ha hazajöttem akkor senkivel nem tudtam 20 percet úgy beszélni, h közben ne hívjon fel. Ha pedig ő eljárt spiningre akkor 1 emberhez mentem el vagy türelmesen vártam haza, mert 1 barátnőm él ott, s csak hozzá tudtam menni. Szóval ennyi. Azt aláírom, h volt próbálkozó is, de mindenről tuidott, s előtte közöltem, h a szívem már foglalt. Kell ennél több? Sosem kételkedtem h a barátaival ebédelt, én meg ott maradtam nála egyedül, pedig lehetett volna.

adrienne29! Köszönöm, s igyekszem!

Amúgy talán ma volt az az elmúlt 2 hónapban, h tudtam nevetni. S olyan jó volt!

pussz mindenkinek!
lilid

Egyébként egyetértek buborkával: nagyon finomakat lehet enni diétával is, rengeteg cukros és diétázó ember él a földön, és teljes életet élnek, ráadásul te visszatérhetsz az eredeti étrendedhez szülés után :)

Klári

Kép
claracroft

[quote="buborka."][ írta:buborka.b]ldetti

Nagyon sajnálom a "rossz" hírt... De hidd el, ez legyen a legnagyobb baj! Ha terhességi cukrod van, muszáj betartanod a baba érdekeit nézve!! Támogatunk majd, már olyan jó diabetikus ételek vannak!!
Már félidőben jársz, nem sok van hátra!!!
Most a babucidat kell nézned és ne keseredj el, hogy ez van, más hogy örülne ha "csak" ez lenne!!!!
Kitartás!!!
Lehet, hogy nincs is, csak több egy picit a magzatvized! Van ilyen! Lehet, hogy idővel normális mennyiségű lesz!

Sajnálom, hogy nem kaptál képet :( A 4Dn látja majd a férjed is, kárpótolni fog!!!

Ne keseredj el, nézd mindennek a jó oldalát, még ha most úgy is látod, hogy nagy baj van!!!

Sok puszi!!! :wink:

Szia Buborka aranyos vagy köszönöm szépen a vígasztalást és a támogatást igazad van a baba érdeke a legfontosabb 2évet vártunk rá mire összejött és semmi más nem érdekel csak, hogy ne legyen baja! Bár igazad lenne és elmúlna normálisra! (azt mondták "nagyon jelentős") Majd csak a 28.héten akartunk menni legközelebb 4D-re de addig nem bírnám ki! Nagyon aggódok!

KépKép
ldetti

A terhességi cukorról nekem azt mondta a főorvos, h nagymértékben befolyásolja a szteroid szedése. S még annyit, h nem kell nagyon félni, mert igazából az édességet, s kimondottan a kristálycukrot kell kerülni!
lilid

LDetti:
Sajnálom a cukorgyanút! Ne keseredj el, egyrészt még nem is biztos, hogy diétáznod kell, de ha igen, akkor is máshogy gondolj rá, főleg, hogy itt főleg nem rólad van szó, hanem a Babáról! Nem könnyű betartani, de megéri, szinte csak terhességi cukros kismamák vettek eddig körül, és sehol sem született cukros baba :). És anyukám "állandó" cukros és én sem lettem az :). Szóval ezt a pár hónapot akárhogy is, de meg lehet csinálni, nagy eséllyel én így járhatok, úgyhogy ha mégis diétáznod kellene, majd megoldjuk együtt :).[/quote]

Szia Cat köszönöm szépen! Ari vagy! De kívánom neked, hogy ne legyél cukros ne is mondj ilyet!
És persze a babára gondolok őt féltem nem magamat! És azok a cukros kismamák mind diétáztak volt köztük olyan aki tejérzékeny is volt? Nem tudod?

Nagyon csinos a pocakod a blogon! :D

KépKép
ldetti

[quote="lilid"]A írta:lilid terhességi cukorról nekem azt mondta a főorvos, h nagymértékben befolyásolja a szteroid szedése. S még annyit, h nem kell nagyon félni, mert igazából az édességet, s kimondottan a kristálycukrot kell kerülni!

Szia Lilid! Téged még nem ismerlek üdv!
Én soha semmilyen szteroid félét nem szedtem!
Nem csak az édességbe van szénhidrát hanem pl a tésztába sok gyümölcsbe, kenyérfélékbe... hidd el sokmindenbe!

Na de elég rólam! Ti hogy vagytok kismamák? Még nem sikerült visszaolvasni midjárt megpróbálok!

KépKép
ldetti

Végignéztem a honlapon, jópár dokit ismerek, ebből kettő tuti ősz és bajszos: Hermándi István és Hetényi István, bár Hetényire csak kicsit emlékszem. Én anno Varjú Jánoshoz jártam, ő nagyon kedves volt, Dózsakertben van a magánrendelője, de Varga Zsoltot is kedveltem. Pazár Dániel akkor volt kezdő, azt mondták mára már nagyon nagyképű...

Van egy doki, Lollok Zoltán, akihez szintén jártam, neki van magánban is UH gépe, de ha jól tudom, elég borsos az ára, és Pesten dolgozik a Péterffy kórházban (legalábis régebben ott dolgozott), nem a Szent Borbálában. http://www.lollok.hu/index.html Itt a honlapja.

Klári

Kép
claracroft

[quote="claracroft"]V írta:claracroftégignéztem a honlapon, jópár dokit ismerek, ebből kettő tuti ősz és bajszos: Hermándi István és Hetényi István, bár Hetényire csak kicsit emlékszem. Én anno Varjú Jánoshoz jártam, ő nagyon kedves volt, Dózsakertben van a magánrendelője, de Varga Zsoltot is kedveltem. Pazár Dániel akkor volt kezdő, azt mondták mára már nagyon nagyképű...

Van egy doki, Lollok Zoltán, akihez szintén jártam, neki van magánban is UH gépe, de ha jól tudom, elég borsos az ára, és Pesten dolgozik a Péterffy kórházban (legalábis régebben ott dolgozott), nem a Szent Borbálában. http://www.lollok.hu/index.html Itt a honlapja.

Klári megnéztem rajta van a papíron amit ma kaptam a doki neve de nem akarom ide kiírni! Ha érdekel megírom privibe!
Jó sok dokihoz jártál akkor itt miért váltogattál nem voltál velük megelégedve? A Lollok Zoltánnak tudom, hogy van 4D gépe de ő már csak futószalag módszeres nagyon sok betege van! Én doktornőhöz járok de nem merem kiírni a nevét, hátha valaki beírja keresőbe és kidobja a fórumot, hogy ő róla írtam! :lol:

KépKép
ldetti

LDetti:

Nem tudok arról, hogy tejérzékenyek lettek volna, de mind diétáztak..
Köszi, neked is, titkon én is reménykedem :) (miközben Anyu mindig emlékeztet rá, hogy hogy kell ennem)

Kép
cat__

Érdekel, persze :)

Először simán az SZTK-ba jártam, azért ismerek annyi orvost. Pazárt, Hetényit, Ferenczit (talán ő is bajszos...?) és Vargát még onnan ismerem, ismerek egy nőt is Dr Rojkó, vagy ilyesmi. Vele hihetetlenül rossz tapasztalataim voltak. Aztán rájöttem, hogy a gyermeknőgyógyászati rendelőbe is beengednek, onnantól csak oda jártam, Varga dokihoz. Nekem sajnos nagyon gyakran kellett járnom, akkor még próbálkoztam fogamzásgátló tablettával, és állandó problémákat okozott, valamint a Fellnerben dolgoztam könyvelőként, és a diákokkal közös wc-nk volt... állandóan elkaptam valamit, szinte havonta, bár akkor már javarészt magánrendelőbe jártam. Magánrendelőben csak Lolloknál és Varjúnál voltam. Hát, bevallom, Lollok nagyon jó orvos, de nekem nem volt szimpatikus, hasonlít egy színészre, Rick Moranisra, akki csak idiótákat játszik, és nem tudtam elvonatkoztatni ettől.

Egyedül Hermándi maradt ki... a hentes :) Én nála születtem, de tényleg hentesnek néz ki. A nővérem hozzá járt, onnan ismerem.

Klári

Kép
claracroft

[quote="szerencsemák"]
írta:
szerencsemákldetti: nekem hétvégén volt egy "bekattanásom" akkor vettem meg szinte mindent (illetve utólag még a barátnőm gyerekétől is örököltem).Ne nézz hülyének, mondtam, hogy bekattantam :lol: :lol: Nekünk most van 12 body-nk és 14 rugdalózónk, 6db láb nélküli rugink, 13 ilyen-olyan gatyónk, 14pólónk, 6 pulcsink v kardigánunk,4 sapink, 6pár zokni, 2 hálózsák, overal...Mindez 3 hónapos koráig... :oops: A férjem közölte, hogy mosnom nem nagyon kell, mert minden napra lesz új ruhája a gyereknek...Szerintem ne ebből a listából indulj ki ( :wink: ), de állítólag BOdyból és rugdalózóból kell jónéhány. Sztem valahol a 100. oldal (+/- 5) környékén értekeztünk erről bővebben. Remélem, a dokid tud adni valami tuti tippet, hogy ne szédelegj....

Azta mindenit Szerencsemák te jól bevásároltál :oops: !Hát lehet én is be fogok majd kattanni! De ez természetes legyen elég ruhája a Babácskának! :D

KépKép
ldetti

Szegény Lilid nagyon sajnálom amin keresztül mentél! Kitartást kívánok! Sok férfi megijed a terhesség fogalmától sajnos! De úgy olvasom, hogy te nagyon erős csaj vagy és kívánom , hogy bírd ki az nélkül a nem is nevezem meg milyen pasid nélkül! :cry:

KépKép
ldetti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: