Büngyi, sztem a 4 kg-os pelus még nagy lesz az elején. Vegyél kisebb méretben is valamilyet!
A múltkori pocis fotódon tényleg más már az arcod, mint előtte. Jól megnőtt Heléna lekhelye!
Én is ma fogom összeállítani a kórházas csomagot, már egy csomó dolgot megvettem, meg el is kezdtem összerakni.
Akkor a Tena gatyót felpróbálom, hátha nem is lesz jó, erre nem is gondoltam.
Zita, üdv. itt, múltkor nem is köszöntöttelek! És Te is Szegedi vagy? De jó! Hol fogsz szülni, ki a dokid?
Adri, Te vagy az első, akitől azt hallom, szeret vasalni!
Sheepy, ebben az esős időben én is bajban voltam, mit vegyek fel, mert eddig papucsot használtam. De szerencsére nagy nehezen fel tudtam húzni a korábbi cipőmet, úgy örülök. Igaz, kicsit több idő kell hozzá...
Missi, szoknya
Klári, ma vagy lagziban? Jó mulatást!
Evu, grat. az unokaöcsihez, nagyon édes a képen!
Csilla, énrajtam mindig rajtam volt a kis fülbevalóm, sose szóltak, le kellene vennem.
Megvettük a pelenkázót tegnap, kezdek kicsit megnyugodni, hogy ha lassan is, de haladunk. Remélem azért babuka még legalább két hétig bent marad... A férjem még csinálja a födém hőszigetelését, hogyha fűteni kell babóra, ne az utcára fűtsünk. Persze még szerdán nem fogunk ott aludni, még csak pakolgatok egy darabig. Addig anyóséknál. Azért tényleg remélem, babóka az új házba(n)születik.
Mindenkinek további szép hétvégét!Megyek pakolok tovább.
Erika

[/URL]

egyelőre csak ezt dobom,tuti volt alakodalom,sokat táncoltunk,hál isten alábam sem dagadt be!

MAI HELYZETJELENTÉS:33+2