Sziasztok!
Na, vegeztem a korhazban, igazandibol csak az altatoorvos kerdezgetett, nem is vizsgaltak, aztan elmondta nagyjabol hogy fog zajlani a csaszar. Spinalis erzestelenitessel fogjak csinalni. A Babukat azonnal odaadjak, es vegig velem lesz, nem viszik el. Ennek nagyon orulok!!!!!!!!

3 napot kell bent lennem, es ha minden ok, szombaton hazajohetek.
ERA! En is nagyon orultem a jo hireknek!!! Meglatod, innen mar meg gyorsabban gyarapszik a pindurka! Hipp-hopp otthon lesztek!!
Beke Andi! En is csak azt tudom javasolni, hogy ne programozd be a negativ gondolatokat! Az agyunk nagyon okos: igy mindig az tortenik, amit "hall"...marmint ha allandoan arra gondolsz, valami problema lesz, az el is fog jonni. (gondolj csak bele..ha ehes vagy, korog a gyomrod, valoszinu elobb utobb enni fogsz...) A gondolatnak teremto ereje van!!!! Erre en is par eve jottem ra! Ugyhogy: Csak +++++++++++++++++++
Egyebkent, ha a baba pici, de teljesen egeszseges, azzal az egvilagon semmi gond nincs!! Nekem pl. a nagylanyom igazi puffancs volt, de mindig nagyon-nagyon edesnek talaltam a pindurka torekeny babakat!!! Mi sem vagyunk egyformak! (Megjegyzem, magamnak is jobban tetszem, amikor pindurka es torekeny vagyok...
Motiot! Hu, akkor holnap mar te is tudod, mikor lesz a nagy nap!!! Egyebkent, az en pocakom ugyanezt csinalja, kemenyedes, menzesz-szeru gorcs, szinte folyamatosan...nem nagyon hiszem, hogy meg 6 napig kitartunk, de a csuda tudja!!!
Jobbulast pici Abelnek! Azert a 39 eleg magas. Mandula?
Na, megyek, mert hamarosan jon a nagycsalad a repterrol
Parom azt mondta, hogy egy roplabda-csapatunk lesz. (A Babukank a 4. kislanyunk kozosen..

) En vagyok az 5. no, de en mar csak tartaleknak vagyok jo...vagy labdaszedonek..