A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jaaj, Lányok! Annyira jó érezni, hogy ennyien itt vagytok! :oops: Most már nem is izgulok annyira, csak nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz! :roll: Még mindig facsar a pocim, magzatvíz egyelőre nem folyik. Majd szólok, ha lesz valami, addig megyek, lepihenek!
Az úttól nem félek, (Éva, nekem is pont ezeket mondták az indulással kapcsolatban!)
Az egyetlen parám az, hogy Gergő ne amiatt szúrja el az állásinterjúját ma, hogy aggódik!
Pici Mátéval megdumáltam, hogy maradjon bent még legalább holnapig. Remélem, most is hallgat rám, mint mindig! :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Timi! Mindent bele! Most már itt az ideje, hogy Viktorka előbújjon!!! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Nekem nem néztek streptococcus-t... :( És már megint elfelejtettem rákérdezni. Most már fel fogom írni, hogy mit akarok megtudni a dokitól, ha legközelebb megyek.

Meg azt is elfelejtettem tegnap írni, hogy kicsit hátul van a méhszájam még mindig (mert eleve hátrafelé hajló volt). Nem tudjátok, jelent ez majd valamilyen gondot??? :roll: Remélem, nem!!! De majd ezt is felírom, hogy meg kell kérdezni... olyan béna vagyok, hogy nem tettem... csak mikor kijöttem, akkor jutott eszembe :oops: .

Regina
KépKép
mazsola7

Hajni!
Köszönöm szépen. :):)

Timi! (26)
Igen, ez elképzelhető, mert tegnap a varrat- és kapocsszedés után még vissza kellett tapasztani a sebet, pedig úgy volt hogy már nem fog kelleni és lehet majd rendesen zuhanyozni, stb.

Viszont most így hétfőn újra vissza kell mennem a kórházba, hogy az orvos ellenőrizni tudja hogyan haladt a seb gyógyulása...

De persze az is lehet, hogy túl virgonc voltam, egyre több mindent csináltam a helyett, hogy feküdtem volna - ahogy az orvos mondta.

Csak hát annyira örültem hogy egyre ügyesebb vagyok és egyre több mindent tudok csinálni egy-egy nap. :):)

(Úgy testileg, fittségre, állóképességre, stb. ugyanúgy haladok mint 2004-ben...)

Az anyakönyvi kivonatokat, TB-kártyákat és lakcímbejelentő kártyákat nekünk postán küldik ki, csak az adókártya és a GYES-családipótlék igénylés miatt kell bemenni az illetékes helyekre személyesen. :):)

Holnap megint jön a gyermekorvos, jövőhéten szerdán pedig ismét a védőnő...

Gica!
Arra a 3 napra is annyi táskát vittem, hogy elképesztő.

Csajsziknak bodyk, rugik, törölközők, pelenkák, törlőkendők, hálózsákok, stb. plusz még a saját dolgaim... :):)

(Libero mini-t adtak ugyan a kórházban, de az nekünk természetesen óriási volt, így a Libero Newborn-t otthonról hoztuk - persze ez is kb. a hónuk aljáig felér. :):) )

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Miléna-férj!
Köszönjük a képet! Nagyon édes baba Zéti! Reméljük, szépen gyarapodtok majd, és minél előbb hazamehettek! :D És akkor Te is annyit ölelheted magadhoz, amennyit szeretnéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiskolbi, HŰŰŰŰŰŰHAAAAA! akkor hamarosan érted is izgulhatunk!!!!

Timi????? Merre vagy??? LÁtom, nagyon közeledik az a szülés... :wink:

Irina, ne aggódj, amint látod, mi is szept. elejére vagyunk, de akik előttünk, meg akik utánunk jöttek, azok tényleg lassan babáznak, mi meg kihúzzuk 40.hétig. :roll:
De úgy is akkor jön az a baba, amikor jönni akar! Kár lenne siettetni... :wink: :lol:
Nagyon szép lett a szoba! Én is dobok majd fel képet! Bár apróságok - mint képek a falra, polc - még hiányzik, de azért olyan jó minden nap bemenni oda... :D :D Már csak a baba hiányzik belőle... :lol:

Arc vizesedés... Ma voltam a mhelyemen, ott azt mondták, hogy felpuffadt az arcom... Akkor ezek szerint hamarosan szülök??? :shock: Bár nem bánnám... Szép szülinapi ajándék lenne holnapra... :D :oops: :oops: magamnak... :roll:

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Manófalvi!!!! Nagyon szép lenne, ha holnap babázhatnál szülinapi ajándékként!!! Szorítok, hogy így legyen! :D

Valaki, légyszi mondja meg, mennyire erősek a fájások, ha kezdődnek!!!! Pontosan 10 percenként érzek ilyen nyamvadt fájásSZERŰ dolgokat, de nem nevezném kellemetlen, igazi fájásérzetnek. Figyelek tovább, lehet, hogy csak vaklárma, és beképzelem!

Vadvirág: csak ne olyan hevesen! Vigyázz Magadra! Virgonckodni ráérsz később is! :lol:

Streptococcust nekem se néztek...

Detti
KépKép
kiskolbi

Írtam az előbb, természetesen elszállt... :evil:

Irina: ha esetleg a neten olvastál erről a vajúdásról, be tudnád másolni az oldalt?
Az én strepto eredményem 1 hét alatt lett meg, szerencsére negatív, csak már nem szabad házaséletet élni... :oops:

Mazsola: a hátrahajló méh, csak a fogantatásnál okoz gondot, esetleg nehezebben esel teherbe. De ez nálad már nem lényeg... :D
Nekem is olyan.

Cukika: cukrod rendben van? a magas cukorszint is eredményez óriásbébi, vagy ha esetleg még terhesvitamint szedsz.

Kép
Kép
timi26

Az ősziektől másoltam:
Gabcii írta:
23-án 1.27kor megszületett Ádám Gelllért 53 cm és 3050 gramm.Nagyon gyönyörű baba.

Gabcii:
gratulálok itt is. :) Sok tejcsit, jó egészséget Nektek.

Kép
Kép
h@jni

Kiskolbi,
az elején lehetnek ilyen lájtos fájások, nekem is úgy kezdödött, hogy gyengék, de rendszeresek voltak. Aztán beerösödött rendesen! :wink:
Figyeld csak magad!
Egyébként most én is épp azon parázok, hogy a páromnak állásinterjúja lesz hétfön, amilyen szerencsétlenek vagyunk, tuti akkor fogok nekiállni szülni! :shock: Gyerekre meg ugye akkor kivigyáz? A szülésznö?? :lol: :lol:
De azért én még nem tartok ott, tehát elég kicsi az esélye, hogy már hétfön szülnék.

Manófalvi,
tényleg szép ajándék lenne a szülinapodra egy bébi! Drukkolunk, hogy megkapd! :wink:

Vadvirág,
én is attól tartok, hogy majd nem tudok otthon leállni, hanem pörgök amíg csak bírom! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Gabcii, nagyon nagyon sok boldogságot a kis Ádámhoz és sok tejecskét!!
Hihetetlen, milyen gyorsan zajlanak itt az események!! Megint egy fiúcska! :wink:

Timi,
már nálad sem tart sokáig, van egy olyan érzésem! Hajrá, lassan beindulnak a fiúk is!! :wink:

Niki, te ugye még nem szülsz? Még nem jelentkeztél ma!!

Era,
még neked akartam írni, hogy Beatrice egy erös életrevaló kislány, minden gond nélkül állja a sarat és olyan hamar meg fog erösödni, hogy csak na!!! Már most mennyit gyarapodott, ez olyan jó! Drága kis édes lány! Hamarosan vihetitek haza!! :wink:
Kép nincs esetleg? Biztosan nagyon látszik a fejlödés!

KépKép
KépKép
motiot

GABCII, SZÍVBŐL GRATULÁLOK A BABÁHOZ!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJET KÍVÁNOK!!!

Manófalvi, köszi szépen! Igen, remek szülinapi ajándék lenne a baba Neked! :wink: Remélem, összejön! Mi apával annak örülnénk, ha pl. a hétfői házassági évfordulónkra jönne meg a baba, szép lenne... :D
Most konstatáltam, hogy Ádám már nem lesz kisoroszlán, csak kisszűz... ;-)

Motiot, Kiskolbi, ne aggódjatok az apukák állásinterjúi miatt, tuti nagyon ügyesek lesznek!!! :wink:

Timi26, a latenciáról is Gaskinnál olvastam (akit már többször emlegettem itt az Útmutató szüléshez c. könyve kapcsán). Ezt írja (118. oldal, 58-as lábjegyzet ;-)): "Látencia szakasz: a tágulást közvetlenül előkészítő szakasz, melynek sorána méhszáj fellazul, "érik", felkészül a tágulásra. Ebben a szakaszban a méh keményedése és jóslófájások tapasztalhatók." Ezért ír a könyvében sokszor 2-3 napos vajúdásról, ami elsőre rémesen ijesztően hangzik, de a látenciaszakaszt is beleszámolja.

Kép
Kép
irina

GAbcii Gratula a kisfiadhoz! Hajrá lányok beindul a kisfiús babaeső is.
Timi Mi újs?
Motiot Mi még ráérünk tudod egy idősek vagyunk.

Kép
hajagosné szabó éva

GABCII: NAGY GRATULA ÁDÁMHOZ!!!! MOST JÓ PIHIT, AZTÁN SOK TEJCI-ILLATÚ ÖSSZEBÚJÁST!!!! Várjuk majd a képeket is!! :lol: :lol: :lol:

Köszi, Motiot, figyelem magam! Egyelőre talán ritkulnak a fájáskák, de majd meglátjuk, lesz-e belőle valami komoly! Interjú: majd meglátjuk, talán a Picurkák is megértik, hogy meg kell várniuk Apát a kibújással! :wink:

Most mennem kell, de ha valami történik, értesítelek Benneteket!

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!!

Itt vagyok, csak keszulodes van, jon vissza a nagylanyom Mo-rol :D A parom mindjart indul Londonba, felszedi az o nagylanyat is, meg az enyemet, hogy itt legyenek, mire a mienk erkezik :D :D (marmint a baby :D )
Szoval koszi a vudu-t, eddig kihuztuk, sokat kemenyedik es gorcsolget a hasam, de eddig nem veszes, csak ezt a delutant kell kihuznunk Babukaval, mert nincs Apa, aztan barmikor johet! :)

Ma megyek a korhazba, elvegzik a szukseges vizsgalatokat a csaszarhoz.

Nekem eddig egyaltalan nem vizesedett a labam, de tegnap ota szornyen nez ki.... :?

GABCII! SZIVBOL GRATULALOK A GYONYORU BABADHOZ!!!!!

TIMI, KISKOLBI!! HAJRA, HAJRA!!!!!!!!
Vendég

Na kiporszívóztam, felmostam. 2x ment a mosógép.
Most kicsit pihenek, utána a wc, fürdők, portörlés, ablakpuceválás. :?

Timi, Kiskolbi:
drukkkk Nektek. +++++++++

Most megcsinálom a táblát. :)

Kép
Kép
h@jni

Te, Hajni, azért csínján ezzel a sok házimunkával! :wink:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Kiskolbi, köszi! :oops: tényleg nagyszerű lenne... :D
Fájásaid hogy állnak? Méred azért, ugye?

Motiot, csak +++++++! Beszéld meg a babával, és akkor nem Apa állásinterjúja közben akar majd megszületni! Tuti hallgat Rád! :D

Gabcii, gratulálunk! Jó egészséget és sok-sok tejcit! :D :D :D

Irina, hát akkor ezt megbeszéltük! :wink: :wink: :wink: Nektek küldöm a drukkot HÉTFŐRE! :lol:

Hajni, csak óvatosan ezzel a temérdek házimunkával!!!

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Óvatos vagyok, de holnap dolgozom, este jön haza Marci, hétvégére programunk van, így valamikor megkell csinálni. :?
Kellett nekem ez a nagy ház. :evil: :evil:
Amugy a neheze már megvan. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Meg volt ismét az UH. Az áramlás szerencsére jó, de Gergő továbbra sem viszi túlzásba a növést. Még mindíg 33 hetes méretei vannak. 2190g-ra saccolták. A szülésznő azt mondta hogy szerinte biztos nem fogja hagyni az orvos, hogy kihordjam a 40. hétig, egy-két grammért nem kockáztatja Gergő egészségét.
Azt is mondta, hogy a múlthéten volt egy bölcsőhalál, ugyan újra élesztették a babát, de nem lehet tudni, hogy szenvedett-e károsodást, úgyhogy készüljek fel, hogy eléggé bekeményítettek a csecsemő osztályon. Csak azt nem értem, hogy ha náluk történt a dolog, miért nem jobb, ha az anyjánál van a gyerek. Azt mondják iszonyú sok a szülés, mert a Margit és a Kútvölgyi orvosainak nagy része is oda jár!
Szép kilátások, nagyon szeretném, ha már szeptember közepe lenne és túl lennénk az egészen.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Hajni, nagyon köszi a táblát!

Andi, mit jelent, hogy "bekeményítettek a csecsemőosztályon"? Monitorozzák (légzésfigyelővel) ott a babákat, nem tudod? Amennyire tudom, a bölcsőhalál bárhol (kórházban, otthon is) bekövetkezhet... Még valami: miért nem jó, ha a 40. hétig bent engedi lenni Gergőt a dokid a pocidban? Bocs, ha már írtad, csak most nem jut eszembe, ha van valami sajátos oka...

Kép
Kép
irina

Beke Andi:
leírnád a méreteid a babónak?
Bocsi, h mindenkit ezzel fárasztok, de most ez a legnagyobb parám. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Andi:
ezt én sem értem, ha jó az áramlás akkor miért?? Nektek ( ahogy nekünk is. :cry: ) minden gr számít. :roll:
Nem lehet, h a szülésznőd túl buzgó?? Sztem kérdezz rá a dokinál, nehogy úgy járj mint én, h csak paráztatnak. :evil:

Kép
Kép
h@jni

Hajni! én is ma voltam uh-n. Baba méretek: bpd 92, ofd 97, ac 302, fl 68. kb 2,5 kg-ra tippelt, de nem a gép, hanem a szonográfus. Lányom ilyenkor már 3 kg volt.
meg dokinál, kezdek rövidülni :) na nem nagyon c2000. ctg is volt, de csak szívhangos, méhtevékenységet nem néztek.

judis

Judis:
köszi. :)

Kép
Kép
h@jni

ÁÁ, én még tök zárt vagyok. Sztem majd októberben is itt fogok még irogatni egymagam. :? :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Á, Hajni, dehogy, itt csaknem mindenki leszül hetekkel előbb... :lol:
Meg aztán mindenki jön vissza, ha megvan a pici és napi babahíradót tart! :wink:

Kép
Kép
irina

Gabcii: nagyon nagy GRATULA, és sok boldogságot a kis Ádámhoz!!!

Érdekes, hogy pont tegnap jelentkezett be annyi idő után, szerintem érezte. És ő is a 37. héten szült!!!

Cukika: nem 100%, hogy elkapsz valamilyen fertőzést, de a doki szerint jobb az óvatosság. Majd bepótoljuk októberben!

Anyám szerint ránézésre 1-2 napon belül szülök, de ő már hónapok óta azzal piszkál, hogy mindjárt szülök! De jó lenne tudni már...

Ja, igen mostantól már csak szűz lehet a babóca,ma néztem meg 23-án váltott.
Nem baj, amúgy is sok bajom van a vadóc kis oroszlán kislányommal!
Hátha ő nyugodtabb vérmérsékletű lesz.

Kép
Kép
timi26

Horcsog, merre vagy?

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!
Húú. Pörögnek az események! Mindent bele lányok!

Gabcii!
Gratulálok, és sok boldogságot kívánok!

Lányok!
Milyen érzés, amikor távozik a nyákdugó? (vagy milyen látvány?)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Timi26, én is örülök, hogy szűz lesz. Bár a kínai horoszkóp szerint meg igazi kis Pumuklikra számíthatunk. :roll: Szóval azért lesz itt történés mindig! :lol:

Hajni, ezen kár előre aggódni, hogy mikor születik. Jön, amikor jönni akar/kell... :D :D Addigra az első körben szült kismamik sok-sok hasznos infóval látnak el bennünket! :D

Most ezzel a nyákdugóval felcsigáztatok, azóta minden pisilésnél nézem, nem távozott-e? De ez csak úgy szimplán is távozhat, nem kell hozzá WC-re menni...?????? (Bocs a tudatlanságomért... :? )

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Manófalvi:
nem aggódom. :)
Marcit is túlhordtam 10 nappal, most is felvagyok készülve rá, h időben vagy késve érkezik. :wink:

Kép
Kép
h@jni

A mai méretek:
BPD 83mm, HC 293mm, AC 295mm, FL 68mm
Amint látjátok ezek valóban kisebb méretek az átlagnál. A doki valószínűleg azért nem fogja hagyni, hogy végig kihordjam, mert hétről hétre nagyobb a lemaradás a fejlődésben, de ez max. 1-2 hetet jelent. Petykánál kihúztuk a 39. hétig, akkor is ugyan ez volt a helyzet csak még párosult egy kis magasvérnyomással és a végére alig volt magzatvíz. Nem akarnak túl sokat kockáztatni, mivel olyba túnik én egy ilyen genetiakalag kicsit elfuserélt vagyok, aminek senki nem tudja az okát. Az orvosom egyébként nem egy parázós típus, úgyhogy ha ő azt mondja szülni kell akkor szülünk. Neki köszönhetem, hogy Petykát természetes úton szülhettem, más orvos már nekem esett volna egy nagy késsel.
Jövő hét csütörtökön megyek hozzá, majd akkor eldől, mi lesz.

Irina!
Nem monitorozzák a babákat, csak a szülés után vajmi kevés esélyem van, hogy ott maradhason velünk két órára Gergő, mert Petykát is rögtön elvitték inkubátorba, mondván hogy kicsi, pedig 10/10-es Apgarral született. Csak azt nem értem mitől van nagyobb biztonságban a csecsemőosztályon, ahol tömeg van, mint az anyja mellkasán. Próbáltam intézkedni, de mindenhol falakba ütköztem, úgyhogy most megpróbálom elfogadni a helyzetet, az a pár nap meg majd csak eltelik valahogy.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Motiot: Képzeld el mára virradóra 1390 gr-ról 1450 gr lett a lányom súlya. Mostanában nem csináltam róla képet, mert a nyakában egy vénát preparáltak és le van kötve a nyakicája. Rosszabb esetben a kezét is összekötik a lábával, mert elég eleven és nehogy kitépje az infúziót. Az orrszondát azért a másik kezével ma kitépte :-DDD

Timi26: +++++++++++++++++++++++
Megy a drukk, de mindenkinek ezerrel! + a woodoo is!!!

Azon gondolkodtam, hogy Gremese mindig olyan lendületes volt, nem is lep meg, hogy ilyen hamar megszült! lendület.hu :lol: :lol: :lol:

Beke Andi: No para, mondtam ameddig a flow jó, addig nincs ok aggódni. Valszeg tényleg nem lesz bent a pici a 40.hétig, de biztos hogy minden rendben lesz, mert már érett babaként fog megszületni, tökmindegy mekkora lesz a súlya.

Képzeljétek, ma az egyik anyuka mesélte, hogy azért nem fejlődött a méhében a baba ( 1330 gr 34.heti szülés ), mert olyan pici volt a méhlepénye, mint aszülésznő marka. Ilyen is van. Egyébként tök egészséges a gyerek. Még inkubátorban van, de semmi extra gyógyszer, semmi nem kell neki az anyatejen kivűl.

Szóval, Hajni, Andi NYUGALOM!!!!!!! Könnyű ezt mondani mi?

Gabi: gratula a babához! Tényleg beindult a babaeső!

Puszi mindenkinek!
BEA&ERA
Vendég

Gabcii!
GRATULÁLOK a babához! :):)

Hajni!
Úgy látszik tiszta őrült vagyok, amikor néztem a táblázatot, a cm-ekre figyeltem inkább úgy tűnik és nem vettem észre hogy pont fordítva van a súlyuk, azaz Pálma született 2.600 grammal és Lara pedig 2.300 grammal. Ha esetleg majd még lesz lehetőség, akkor légyszíves cseréld meg... :):)

Motiot, Kiskolbi!
Hát igen, a leírhatatlan boldogság amitől repül az ember, az adrenalin okozta rengeteg energia, stb. - nem egyszerű visszafognia magát az embernek... :):)

Vadvirág
Vendég

Kép

Era:
gratulálok a hízáshoz. Csak így tovább. :)

Andi:
értem, bízz az orvosodban, ő ismeri a terhességed, biztos a legjobbat akarja Nektek. :)
Köszi a méreteket. :) Még ha 1-2 hetet maradna simán lenne 2.5 kg tehát akkor már nem koraszülött és nem is vinnék el. Drukkkk
Nekem 3-4 nap alatt hízott most 200 g-ot. Szval van esély. :wink:
Meg azt olvastam, h a 36. héttől indul be a hízás és heti 200-350 g-ot is híznak. Majd a 39. héten lassul le, a 40. hét után stagnál vagy fogynak.

Kép
Kép
h@jni

U.ERA!
Tök jó, hogy írtad ezt a kismamát, legalább látom, hogy nem vagyok egyedül ilyen genetikai selejtes árú. :? :) :?
Köszi a bíztatást, nektek is sok-sok grammot kívánok, hogy haza mehesetek!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Andi, értem, és teljesen Neked adok igazat: a gyereknek az anyjánál a legjobb -- ha nincs vészhelyzet, és ha csak azért tennék be a csecsemőosztályra, "mert ez a protokoll".

Era, gratulálok a kis Beatrice gyarapodásához és élénkségéhez! :wink:

Kép
Kép
irina

Irina, Hajni!
Köszi a biztatást! Én már 2.3kg-mal is megelégednék.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Gabcii!!

Gratulálok kisfiad születéséhez, sok tejcsit és jó egészséget kívánok!

Nyákdugó: én úgy tudom, hogy nem mindenki veszi észre. Rózsaszínes vérzés.

Sense! Ha kész a babaszoba várjuk a fotókat!

Era! Látod, milyen kis életrevaló babátok van! Már rosszalkodik! Nemsokár otthon lesz a kis család!

Andi! És mi van akkor, ha kisebb lesz a baba? Én pl. nem szeretnék 4 kilós babát!
Csak ne stresszeld magad a súlya miatt, azt megérzi! Próbálj pihenni sokat és örömmel várni, neki csak az számít. Majd megnő idekint! Különben is, most kezd el nagy mértékben gyarapodni! No para!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Na, én már meg sem lepődök az újabb bébik hallatán.
Az első meglepetések után, már úgy kapcsolom be a gépet, hogy na, vajon ki szült meg este, vagy hajnalban :D ? Vagy épp ki készül szülésre :D
Tök jó, most hogy így beindultak az események, csak győzzük követni!!! :lol:

Én ma voltam NST-n, semmi extrát nem mondtak, szerencsére mozgott is, így elég gyorsan átestünk rajta.
És megkérdeztem, itt Veszprémben nem szokás vizsgálni ilyenkor már a kismamát, nem nézik mennyire van tágulva, vagy felpuhulva a méhszáj. Majd ha bekerül a kórházba, csak akkor :? Így fogalmam sincs vajon hogy is állhatok, haladok-e a cél felé én is.
Tegnap este viszont a'szem jóslófájásaim lehettek, mert a derekamból kiindulva kezdett el fájni az egész hasam, és olyan fura volt. De nem fájt erősen, inkább kellemetlen volt, és sikerült közben aludnom is nagyjából.
De azóta megint semmi.

Kép
bfagi

Sziasztok Mammcik!
Miléna Férje! Köszönjük a gyönyörű Fiúcskáról a fotót :lol:
Nagyon szép Baba :lol:

Era! Már nagyon vártunk, drukkolok továbbra is Kisbeának!!!
Kitartás! Nemsokára túl vagytok a nehezén!!!

Aztaaaa Kiskolbi! Hát ez nagyon izgi!!!! Ügyes lesz Máté, tudja mikor kell jönnie, ne aggódj!!!

Irina! A strepto-tenyésztés minimum 3 nap, utána lesz eredmény.

Mazsola!Nekem is hátrahajló a méhszájam, én úgy tudtam nem gond. :roll: Átformálódik terhesség alatt.

Timi! Kitartááááááááááááás!!!!

GABCII! Gratulálok! Várunk majd az élménybeszámolóval, és képekkel!!!!!

Judis! Te most végülis hol is fogsz szülni?

Hajni! Vigyázz Magatokra, próbáld beosztani a teendőket :lol: Egyébként én is zárt vagyok (legalábbis múlthéten még az voltam)
Lehet, hogy az is számít, hogy Nekem még mindig faros a Babám, ma voltunk CTG-n és a csak teljesen fent találta meg a szívhangot.
Meg én is érzem néha, hogy totál keresztbe van, jobb oldalon buksi, bal oldalon popsi... :lol:

BekeAndiiiiiii! Hogy írhatsz ilyet magadról???? NA! Fel a fejjel, el kéne jönnöd egy kicsit jógázni hozzám :lol: :lol: :lol:
Próbálj megnyugodni, és ne bántsd magad kéééééérlek!!! Nincs "genetikai selejtes áru", ha magadról ilyeneket mondasz, a gyermekeidbe is ezt programozod be! Vigyázz ezzel!

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Megszült Kismamik! Aztán rengeteg babaképet tessék mutogatni itt a fórumon!!! :lol:

Andi, osztom Anitja véleményét: ne mondj magadról ilyesmiket. MErt nem is igaz: van már egy kisfiad, akinek Te adtál életet, és most várod a másodikat!!! FEL A FEJJEL!!! :wink:

Kép
Kép
irina

Anita!
Igazatok van, de olyan roszz érzés látni, hogy másoknak, milyen szép gömbölyded babáik vannak. Egyébként csak azért parázok annyira, mert Petykával nagyon küzdelmes volt az eleje és nem tudom, hogy fogom ugyanezt megvalósítani egy kis örökmozgó, anyás lurkó mellett.
Tényleg nem akarok keseregni és nem is vagyok olyan rettenetesen elkenődve, csak egyszerűen folyamatosan jár az agyam, hogy, hogy lesz!!! Esténkén is nagyon nehezen alszom el, mert az egész napos pörgés mellett nincs lehetőségem egy kicsit elmélázni, így ilyenkor indul be az agyam.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Anita!
A jógára már én is többször gondoltam vagy valami másra, mert alapban túl aggódós vagyok. Valahogy meg kellene keményednem a világgal szemben, de eddíg még nem sikerült.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Andi, persze itt nyugodtan panaszkodhatsz, teljesen érthető, hogy sokat aggódsz, tépelődsz Gergő miatt! Mi meg próbáljuk elhessegetni ezeket az aggodalmakat, amennyire lehetséges... :wink:

Kép
Kép
irina

Sziasztok,

Era,
húúú, ez nagyon jó!! Kicsi Bea ennyire ügyes!!! Még rosszalkodik is, ez tök jó! :wink:
Ha így haladtok, akkor ´tenyleg nincs már sok hátra a kórházban!!
Azért képet tehetsz ám fel, nem baj, ha a kis nayka be van kötve! :wink: Attól még ugyanolyan gyönyörü kislány!! :wink: :wink:

Beke Andi,
tényleg ne aggódj a méreteken, ha jól emlékszem Petykánál még ennél a súlynál is jóval kevesebbet mondtál születési súlynak, Gergö pedig még bent lesz egy darabig! Ne aggódj, meg lesz simán az a 2300 gr, söt, még több is! Majd mi megvuduzzuk!!! :wink:
Tudom, hogy nehéz lesz idekint is egy folyton rajtad lógó nagyobbal, ez nekem is nagy parám, de majd csak elleszünk valahogy, majd itt kipanaszkodjuk magunkat! :wink:

Egyébként én is parázok most megint rendesen, mert Ábel olyan kis elesettnek tünk ma délután, még az apja is azt mondta. Az elöbb megmértem a lázát, 39 volt. :shock: :shock:
De nincs semmilyen tünet, nem tudom, hogy már megint mi a fenét és egyáltalán hol szedte össze, de remélem nagyon, hogy nem lesz baj, mert már elegem van.

Én holnap megyek a kórházba, holnap elvileg megtudom a császár idöpontját. Nagyon remélem, hogy meg is vizsgálnak, kíváncsi vagyok, hogy én épp hol tartok, meg a babó mekkora. Mert két napja nekem is nagyn nehéz lett a pocim, állandóan keményedik, egész éjjel kellemetlen mensis görcseim voltak, szóval most valahogy úgy érzem, hogy nem húzzuk ki a végéig. :? De azért én még szívesen adnék magunknak 2 hetet.

Vadvirág,
igen, én is pont erre gondoltam! :wink: :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok !

Gabci : Hatalmas gratula a babához. Kérünk mielöbb képet és beszámolót. SOk tejcit és mielöbbi hazamenetelt. !!!!!

Era : ez aztán igen. Tud élni a kishölgy. Kérünk majd képet is. Nagyon szépen növekszik. Meglátod mindjárt mentek haza.

Hajni : én is ma voltam uh-n meg CTG-n. Akartam írni neked méreteket de most látom, hogy a leletre nem írták rá csak azt, hogy normál értékek és a magzat becsült súlya 2300g.

Az az igazság, hogy nem is szeretném ha olyan nagy babám legyen én megelégszek a 3000g-al. Majd itt kint megnő.

Az én drágaságom annyira jó gyerek, hogy a CTG-n alig mozog. A szülésznő azt mondta, ha ilyen bent akkor ilyen lesz kint is. Bár így lenne. Mondjuk én is meg a párom is jó gyerekek voltunk kicsinek de aztán.

Timi, Horcsog merre jártok ???????

Olyan jó, hogy mindennap születik egy topik baba.

Most lépek kicsit aztán mindjárt küldöm a babaruhákról a képet amit tegnap vettem kint Bécsbe. Annyi jó sok ruci van. Főleg kislányoknak vannak nagyon édesek de fiú rucik is voltak alig bírtam válogatni.

Mindjárt dobom a képeket.
20200310173350

Na vagyok teszek fel képet. Bocsi ha kicsit sok lesz.

Kép . Kép . Kép . Kép . Kép . Kép . Kép . Kép . Kép .

na még van de nem fárasztalak titeket. Ez csak egy kis ízelítő. Persze ezek a rucik nagy része már 68-as méretűek.
20200310173350

Sziasztok!

Na, vegeztem a korhazban, igazandibol csak az altatoorvos kerdezgetett, nem is vizsgaltak, aztan elmondta nagyjabol hogy fog zajlani a csaszar. Spinalis erzestelenitessel fogjak csinalni. A Babukat azonnal odaadjak, es vegig velem lesz, nem viszik el. Ennek nagyon orulok!!!!!!!! :D 3 napot kell bent lennem, es ha minden ok, szombaton hazajohetek.

ERA! En is nagyon orultem a jo hireknek!!! Meglatod, innen mar meg gyorsabban gyarapszik a pindurka! Hipp-hopp otthon lesztek!!

Beke Andi! En is csak azt tudom javasolni, hogy ne programozd be a negativ gondolatokat! Az agyunk nagyon okos: igy mindig az tortenik, amit "hall"...marmint ha allandoan arra gondolsz, valami problema lesz, az el is fog jonni. (gondolj csak bele..ha ehes vagy, korog a gyomrod, valoszinu elobb utobb enni fogsz...) A gondolatnak teremto ereje van!!!! Erre en is par eve jottem ra! Ugyhogy: Csak +++++++++++++++++++ :D
Egyebkent, ha a baba pici, de teljesen egeszseges, azzal az egvilagon semmi gond nincs!! Nekem pl. a nagylanyom igazi puffancs volt, de mindig nagyon-nagyon edesnek talaltam a pindurka torekeny babakat!!! Mi sem vagyunk egyformak! (Megjegyzem, magamnak is jobban tetszem, amikor pindurka es torekeny vagyok... :lol:

Motiot! Hu, akkor holnap mar te is tudod, mikor lesz a nagy nap!!! Egyebkent, az en pocakom ugyanezt csinalja, kemenyedes, menzesz-szeru gorcs, szinte folyamatosan...nem nagyon hiszem, hogy meg 6 napig kitartunk, de a csuda tudja!!!
Jobbulast pici Abelnek! Azert a 39 eleg magas. Mandula?

Na, megyek, mert hamarosan jon a nagycsalad a repterrol :D
Parom azt mondta, hogy egy roplabda-csapatunk lesz. (A Babukank a 4. kislanyunk kozosen.. :D ) En vagyok az 5. no, de en mar csak tartaleknak vagyok jo...vagy labdaszedonek.. :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: