Sziasztok!
Az evésről szeretnék írni Nektek.Tudjátok Lili is úgy tűnt keveset eszik,én meg ubár Dr.Kattogó Brigitta vagyok,így nagyon soxor,sok helyen érdeklődtem a "kollegáktól"

,h most akkor mivan
Ilda!Egymástól teljesen függetlenül mondták azt,h a mai szülőknek és orvosoknak is újra kell tanulni ezt az egész evés kérdést,megváltozott az időjárás,megváltozott a világ és a babák nem minden esetben azért sírnak,mert éhesek.És borzasztó sok a csecsemőnek (10hónapos) elhízott baba,mert magyar mentalitás,ha sír gyorsan etessük meg.
Nem tudom,talán Zsófia mamája véleményét is meghallgatnám ezügyben,de én tényleg azt látom Lilin,h pontosan tudja mikor,mennyire van szüksége.Amikor dög meleg volt 80akat evett és rengeteget ivott,de most két napja betolja megint a 125öket egy szuszra,csont nélkül.
De hát mi nem uígy vagyunk ezzel?Kinek van kedve többször,nagyokat kajálni 40fokos kánikulában
Mindezek ellenére én is nagyon tudok ám aggódni,h mennyit eszik,néha magamban mondtam csak még néhány kortyot,légyszi,csak még 10et,a kaja végén pedig azt vetetm észre,h minden izmom megfeszült...,arcom,vállam,mindenemRájöttem így nem lehet,csupa feszkó lett az etetés vége,ha ezt így folytatnám,akkor tuti kaja-para alakulna ki Lilinél is.Azóta nagyon odafigyelek,h ne figyeljek!
Szóval azt hiszem be kell venni azt a bizonyos Niki féle tablettát és akkor sokkal simábban mennek a dolgok...
Csak nehéz,nagyon nehéz,éppen ma reggel mondtam anyukámnak,miután lehülyézett(nem bántásból!)h szerinte jó-e az nekem,h állanóan szorongok valamiért,nem vagyok én mazo!
Szertnék baromi laza lenni,miközben azon kapom magam,h megint a kezét,a köldökét,a lábát mustrálom,vagy éppen a cumisüveget,h mennyi fogyott belőle
Ez a lábremegés totál kiakasztott
Amikor Lilit hazahoztuk olyan büszke voltam,h baromi erős baba,tartja és forgatja a fejét,megfordult mikor öt hetes volt,stb....Erre egy világ omlott össze bennem,mikor olvastam és a védőnő is mondta,h ez nem biztos,h jó

Lehet,h feszes az izomtónusa
A feszített izomtónus hátterében lehet idegrendszeri probléma.Persze megnézettem vele rögtön,plussz a szomszéd lánykával is,aki humánkineziológus és mozgásterapeuta,nem látták annak,nem is fogllkoztam egészen idáig vele,de most totál off vagyok!
Ráadásul ezzel egy időben elkezdte azt csinálni,h álmában felnyüszít.Csak egy pillanatra és elég keservesen,de nem fájdalamasan.
Tegnap a kopnya Uh előtt egy kevéske pénzt adtam a doktornőnek,h ne csak egy futószalag vizsgálat legyen,mert az előttünk lévő bébik vetkőztetéssel,öltöztetéssel és vizsgálattal együtt,jó ha hat percet töltöttek bent

Tényleg megnézte alaposan,kikérdezett a szüléssel kapcsolatban,vizsgálta a babó szimmetriáját és mindent rendben talált,azt mondta a remegést okozhatja az idegrendszer érése is,de ha spontán nem rendeződik a dolog néhány napon belül,akkor vigyem neurológushoz mindenképp.
De most már annyira kétségbe vagyok esve,h még akkor is elviszem,ha elmúlik!
Én hülye,h nem tudok anyukáról elvonatkoztatni
Ahhoz képest,h az evésről akartam írni,jól kipanaszkodtam magam
Jövök még,csak Lili felébredt!pusz