A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ó, nem jó ez a tv-ügy. :? Rohadt pénz. :x

A vasalás se túl jó. Nekem a kimosott babruhák egy halomban állnak és várnak rám. :roll:

A Gy.-éknál nincs elég munka, ezért nem dolgozik. :?

KépKép
benó

Na az se jó,ha sok a munka,de az se ha nincs elég. :?

Ez a Tv már vacakol egy ideje,hiába volt aug-ba csináltatva,most megint baja lett.Már húztuk egy ideje a csináltatást,de ha jön a Kis Vuk ilyenekre nem lesz pénz.Vagyis ne erre keljen már költeni.

Kép
martik77

Mennyi lesz kb.? :?

KépKép
benó

Megyünk majd a postára :D, meg fából karikát venni (nem vasat :lol:).

KépKép
benó

Kb7-8 ezer.Annyit mondtak rá látatlanba.De ugye mikor belenéz akkor derül ki. :)

Kép
martik77

Ja, meg anyuékhoz, mert tegnap lent maradt a legjobb olló. :wink:

Elmondanám, hogy:
- kész van teljesen 1 darab kiskönyv
- 3/4-re kész van a 2. is
- 3/4-re kész van a két ajtódísz
- 3/4 van kész a két db falra vagy akárhová akasztható 3 házikós izé, aminek beszúrtam a képét
- 3/4-re kész van a manó fával kompozíció is a falra
- ugyanennyire egy önálló lógathatós házikó
- a filckép
- a játszószőnyeg viszont 0%-os :? úgyhogy ma elkezdem, csak kicsit pihenjen az ujjam

Azt hiszem, kéne öltözni stb.
Úgyhogy valószínűleg lekopok, puszi nektek :D

KépKép
benó

Vasalok,de vagyok. :D

Kép
martik77

Hát, reméljük, hogy annál azért nem lesz több. :?

Puszi :D

KépKép
benó

mi megyünk, bocsi :wink: :? :D

KépKép
benó

Megjöttünk orvostól. Vettek a Bálinttól vért, törletet a torkából,orrából. Egyelőre kapott lázcsillapítót és köhögésre szirupot. Holnapra készek az eredmények, telefonálnom kell és annak alapján ad majd antibigyót, tehát holnap megint el kell menni ,de aBálintnak már nem, csak nekem a gyógyszerért.

Kép
flóra 11

Visszaolvastam.
Márti, hát ez a tévé, szörnyű,igazán.
Tancsunak a kávéfőző. :? Mindig valami elromlik. :(

Benó, Te viszont ügyi vagy, hogy ilyen szépen haladsz. De szerintem először fejezgesd be, ami 3/4-re van készen,csak aztán csináld a szőnyeget.

Kép
flóra 11

Egy órát várakoztunk az orvosnál. Mikor felálltam, hogy bemenjük,azt hittem a bokámnál fog minden kicsurogni, nagyon rossz érzés volt. :shock: De még kibírtam, míg kivizsgálták a Bálintot, aztán irány a vécé.Persze talán az 5-ket találtam nyitva. :x
Utána két helyre kellett elvinni a vért és atörleteket,majd gyógyszertár,újabb egy óra. :x Mikor végre hazaértünk,gyorsan megint vécé, de inkább le is zuhanyoztam,mert szörnyű, hogy mi jön belőlem,nem részletezem... :? És megint görcsölökés sajna csinálnom kell a munkát, fél háromra pedig tanfolyamon kell lenni. :?

Kép
flóra 11

Van egy jó hír is,ma délelőtt felhívtak egyik suliról, végre magyarról, behívtak megbeszélésre. Március 24-én megyek megbeszélésre. Ez közelebb van valamivel, mint ahol most dolgozom,bár busszal ugyanaz a járat, csak egy faluval előbb szállok le. Viszont van hátulütője is, a helyettes ott száll fel naponta a buszra, ahol majd én leszállok, persze, ha felvesznek. De mindegy, ezzel még nem foglalkozom, még messze a szeptember,addig még jöhet máshonnan is ajánlat. :wink:

Kép
flóra 11

Na végre!!Most majd még több telefonod lesz,beindul az állás dolog!!!!!!

Ez a tv nálunk már húzódik gy ideje(a szerelőhöz vitel),de mint írtam most már muszáj volt elvinni. :?

Francia salátát csinálok,meg rizst és csirkemellet. :)

Nagyon álmos vagyok,de nem fekszek le csak este,nem akarok még egy olyan vacak éjszakát mint ma volt.

Ildó gondolom,hogy megviselhet ez a piri dolog és ez mind azért mert nem akart magától megindulni. :?

Igyál viszont sok folyadékot,mert nagyon le is gyengülhetsz emiatt a kivérzés miatt.

Kép
martik77

Helló Márti!

Igazad van, gyenge vagyok. Egészen remegtek a lábaim, mikor az orvostól jöttem haza. Pedig az ex elvitt minket és haza is hozott autóval. Tehát csak ott ácsorogtam, ücsörögtem, meg szaladgáltam.

Kép
flóra 11

Márti, nem megy a fejembe, hogyan tudtok ilyen gyorsan kifesteni. Nálunk egy helység minimum egy hét, még több is. Mert mi mindig azt csináljuk, hogy kirakodunk, aztán a régi festéket kekaparjuk, kijavítjuk a falon a hibákat, alapozunk és csak aztán festünk. Vagyis így hosszadalmas.
De ti nagyon ügyesek vagytok. :wink:

Kép
flóra 11

Vagyok,és megírom,csak odaég a hús!!!! :( :D

Kép
martik77

Szóval ez egy kis lakás szerintem az erkéllyel együtt 37 négyzetméter.
Mivel csak az előszobát és a két szobát festettük ez nem olyan nagy rész.
A nagyszoba 5x4m-es a kicsi edig 2x3m-es ha minden igaz.Kb annyi.

És nincs nagy bútorunk amik vannak könnye4n mozdíthatóak.
Vagyis Döménél vagy a szekrénysor egyik eleme nálunk a másik 3-om

Az előszoba is kicsi és ott csak egy fogasos cipőtartó fér el.Amit könnyű elmozdítani.
Na kb ennyi.De lefotózom,ha L. felfúr mindent és akkor érteni fogod.

Amúgy nyáron a fürdőnk csempézése nekünk is 1 hétig tartott,pedig az is kicsi.
Kiss lakás! :lol:

Kép
martik77

De azt nem írtam,hogy mi tapétára festettünk,ami fehér volt mindenhol.Szóval megúsztuk az ilyen kapargatást.

Kép
martik77

Remélem a Bálint hamar meggyógyul. :)

Sokkal jobb,hogy most vettek tőle vért,meg a többit,(nálunk ilyen nincs már csak akkor,ha a doki kifogy az ötletekből :? ),mert így holnap az eredményétől függően célzottan kapja majd a gyógyszert,nem csak úgy adjunk neki valamit alapon. :)

Kép
martik77

Én is jobbulást kívánok nektek, Ildó! :idea: :idea: Neked és Bálintnak is! :idea: :idea: Pihenj, ha tudsz, legalább ülj, Ildó, a munka meg talán kicsit eltereli a gondolataidat. :? :wink:

Márti, mi volt éjszaka?
Én most volt, hogy csak 2 óránként keltem fel, tök happy voltam. :lol: Te nem tudtál aludni, vagy mi volt?

KépKép
benó

Nem tudtam visszaaludni több mint egy órán keresztül.Még az L.is felébredt,hogy nem alszom. :?
Lehet amiatt,hogy tegnap du aludtam
Szóval most azért nem fekszek le,hátha így jobb lesz.

Kép
martik77

Adtam a rizses husis ebédből a kutyunak is egy kicsit mert nincs szívem drasztikusan lecsökkenteni a kaja adagját. :)

Kép
martik77

Igazából a talpam meg az egész lábfejem fáj és az zavar a legjobban mikor nem tudok visszaaludni.Annyira hasogat.Biztos a súly meg a víz.Két nagy krumpli lábfej. :)

Kép
martik77

Itten vagyok ám.

KépKép
benó

Kaptam egy ilyet e-mailben:
Az ételnek 7 másodpercre van szüksége ahhoz hogy a szájból a gyomorba érjen.
Egyetlen hajszál tud akár 3 kg-ot is tartani.
Egy férfi pénisze háromszor akkora mint a hüvelykujja.
Az emberi csípőcsont stabilabb mint a beton.
A nők szíve gyorsabban ver mint a férfiaké.
A lábon kb. 1 billió baktérium található.
A nők dupla annyit pislognak mint a férfiak.
Az átlag ember bőre kétszer olyan súlyos mint az agya.
A testnek 300 izomhoz van szüksége ahhoz is hogy lazán álljon.
A nők most kész vannak az olvasással.
A férfiak még mindig azzal vannak elfoglalva, hogy összehasonlítsák a hüvelykujjukat a .....

KépKép
benó

Látom! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Ezt emil küld majd el nekem! :D

Kép
martik77

Na, az én új módszerem (de sokszor elfelejtődik azért éjszaka):
2 kövér párna a talpam alá, oldalt vagyok, a lábaim is oldalt, de nem egymáson, aztán fönt, a lábam között kezdődően, a hasam alatt elvezetve megy egy puha párna, plusz a kezemet a párna alá dugom, így alszom. Így annyira nem kövér éjszakára a lábam. :roll: Mint ha kétszer annyira lenne kövér. :lol:

KépKép
benó

Már Döme szobáját lefotóztam,de annyira világos ez a pisztácia zöld,hogy a színe nem fog látszani ha majd felrakom.

Kép
martik77

Elküldtem. :D

Ne is éheztesd azt a kutyát. :D

KépKép
benó

Nem baj, majd kiélesítjük a képet, mint a CSI-ben. :lol: :lol:

KépKép
benó

Közben varrok, várj, idehozom a cuccaimat.

KépKép
benó

Tisztára varrónő leszel. :D

Kép
martik77

Aha. :lol:
Kíváncsi vagy, miket kreáltam eddig, mi? :lol:

KépKép
benó

Az egyik szlovák suliról,ahol a németet is kellene tanítani megint telefonáltak. Felvennének akkor is,ha németet nem tanítanék,csak akkor nem lenne teljes óraszámom,nem lenne elég a fizum. így nem vállaltam el. De nagyon akarnak szeptembertől, akkor már teljes óraszámba. Majd meglátom. Szalalakulnak a dolgok. :wink:

Kép
flóra 11

Na,csak jönnek akkor az ajánlatok. :wink:

Közben L.visszahozta a tv-t a b.nőm fia segített.
Szuper!!Működik!!7500 ft-ért!!! :? :)

Kép
martik77

Tényleg kíváncsi vagyok Benó!!Főleg mert mindig azt mondod,hogy nem remekművek és a végén kiderül,hogy nagyon is azok! :D :D :D

Kép
martik77

Feljátszom a munkát usb-re és mentem lányok. Nem szoktam késni,de sokat beszélt velem ez a szlovák igazgató és elment az isdő. De nem gond,most már úgyis csak konzultációk vannakés mindenki vár a sorára.

Kép
flóra 11

Jaj, ez nagyon jó, Ildó! Meg a másik megkeresésnek is nagyon örültem! Csak beindulnak az események! :D :D :D :D :D

Hülye piri nagyon fáj még mindig? :? :?

KépKép
benó

Márti,tapéta alap,így már értem. :D Köszike.

Kép
flóra 11

Akkor jó tanfolyamot neked, Ildó! :D :D :D Aztán siess haza! :D

Márti, klassz, hogy jó a tv :D 7500 Ft-ért :?.

KépKép
benó

Hali

Márti mindig ilyen ripsz-ropsz volt,én tökölősebb vagyok festésügyileg is pl...:D

Ildó:eddig tök jól alakulnak a dolgaid,reméljük piri már nem kinoz sokáig és Bálint is hamar meggyógyul..:D

Benó:várom a képeket...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu!!!

Holnap után mi csi???Délelőtt??

Kép
martik77

Abból a 7500 ft-ból mennyi dolgot vehettem volna a babás boltba.Persze ha egyszer bejutnánk oda Tancsuval. :)

Kép
martik77

Helló Tancsu!
:D Ó, a képekre még várni kell. :roll: :lol:

Nekem meg nagyon tetszett a Gergő tortája! :D :D :D

KépKép
benó

Vettem be megint görcsoldót félórával ezelőtt, hogy kibírjam a tanfolyamot. De itthon ülve sem bírok ki fél órát csere nélkül,nem tudom mi lesz velem tanfolyamon. Azt hiszem Liberót teszek magam alá. :? Hatalmas darabok potyognak belőlem. :oops: :( És rengeteg vérmellé. Szörnyű!!!!!! :shock: Legalább ne fájna! :cry:

Kép
flóra 11

Jaj, szegény! És összesen mennyi ideig tart a tanfolyam?

KépKép
benó

Sajnos Ildó ez ilyen! :( :( :(

Azért is mondtam a sok folyadékot!!

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: