Na.
Timikém, nem írtál magatokról megint semmit, na, majd legközelebb írjál, jó?

Kép is jó lesz.
Heni, tök jó, hogy jól vagytok már, az nagyon gáz lehetett, a 3 perces fájások,

, szegénykém, inkább többet pihenj.

Beni jól van? Mekkora a pocód? Nem muszáj ám írni, inkább majd add meg a számod és írunk neked sms-t, te meg tájékoztatsz minket, hogy vagy. Jó? Gyönyörű lett a szoba fala, csúcs ügyesek vagytok!
Edina, tök jó, hogy 5000 Ft-ból kihoztátok a kocsijavítást, nagyon örülök neki!!!!

És mindjárt itt az Isztambul, ó ó ó ó ó Isztambul!
Zsuzsi, van ez így, hogy nem nézem meg az sms-t, vagy lemerül a telefon, vagy nem találom vagy bármi, bocsi. Tényleg nem túl sok haszna van írni nekem, jól látod.
Tancsu, nagyon sajnálom, hogy a tesódékkal ez a helyzet, és azt is, hogy te vagy a "fal", és igazad van, hogy aggódsz érte, jaj, nem egyszerű ez a dolog, reméljük, a lehető legjobban jön ki majd belőle, és anélkül, hogy te belekeverednél. Hátad? Gergő?
Mártikám, nagyon sok sikert az NST-hez!

Ezt Tancsu szokta mondani.

Az nst-t.

Régen.

Képzeld, kivételesen értettem a doboztáskát, vagy mit, mert ilyet vettünk a múltkor a százasban (lehet, hogy nem írtam) 300 Ft-ért, csak tépőzár nincsen rajta. És valaki pont mondta is, hogy lehetne játszószőnyegnek használni, ki is volt....

passz. De persze ezt nem lehetne, mert kicsi, de gondoltam, pelusnak vagy bárminek tényleg jó, most az elkészült kreatív baromságokat tartom benne, ebben vittem tegnap a Melcsihez is megmutatni őket, a tépőzár viszont tényleg jó lenne rá. És kösz az ötletet. Én is megnézem majd a Rossmannban, kértem a Gy.-tól pénzt, úgyhogy most már meg tudom venni.
Ildó, tök klassz, hogy itthon leszel megint és hogy rájöttek, hogy hiányzik nekik a tudásod, ez nagyon jó.
Szilzivel mi van? Nem hazajött már?