A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 januárban szülünk

Sziasztok!

Ildi,

gratulálok a két gyönyörűséghez! Örülök, hogy van tejcsid. :-)

Csibe,

erről a hasmenés dologról nekem is a szülés kezdete jutott eszembe. Egyik ismerősöm is így índított. Meg a Sotén is mondták, hogy természetes jelenség.
A málnalevéltől nem hiszem, hogy lehet szorulás egyébbként, mert pont, hogy lazítja a méh környékét. Köztük a beleket. Valamint méregtelenítő hatása is van. Mondjuk azóta nem tudom volt-e neked. Na mindegy. Hamarosan túl leszel az egészen.
Igen ez tényleg igaz, hogy minden gyerek más. Csak a keresztgyerek annyira féltve volt, hogy nehogy hasra forduljon, hogy én nagyon azt látom, hogy azért nem mászik még. Ha hasra fordítod elkezd nyafogni, hogy nem bírja.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Lego,
Köszönöm :D

Mindenkinek:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma már lehet, hogy nem lesz időm többet felnézni, így most kívánok mindenkinek nagyon boldog, babás, sikeres és egészségben gazdag boldog új évet!

Kép

bingii

sziasztok!
Ildi gratulálok, hogy már otthon vagytok és minden rendben van veletek! sok boldogságot!
nem írok sokat mostanában, de megint a rohadék aranyeremmel szenvedek, alig várom, hogy vége legyen ennek a kínlódásnak, Pandus minden elismerésem a tiéd!
Csibe megkért, hogy írjak majd helyette, mert elromlott a gépük, úgyhogy nincs vele semmi baj, csak nem tud írni...ha valami történik, majd jelzem...ha még itthon leszek :lol:
megyek is, mert nem bírok ülni :?
Kép

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok!
Én is kívánok Mindenkinek nagyon boldog új évet!!! Meg sok tejcsit, meg kevés sírást, meg jó gyarapodást....!!! :D

Vörösbegy: olvastam a blogodban a kínjaidat, nem lehetett semmi. Jól bírod a fájdalmat, én már falnak mentem volna. Most akkor ez a szüléskor is előjöhet Neked? :evil:

Nálunk úgy látszik kezd kialakulni az ÉLET! lassan, de biztosan egyre többet eszünk, de nem is akarom erőltetni, mert abból bukás-hányás-sírás van. :cry:
Hagyom a maga ütemében enni, egyre jobban tudunk büfizni, és szépen alszik utána, legyen az nappal vagy éjszaka.
A hasa ritkábban fáj, és nem is adok neki rá már semmit, ill. csak alkalmanként. Úgy látom, ezek a szerek is csavarhatják a hasát.

Pusza
Vendég

Vörösbegy,
Olvastam tegnap már a blogodban hogy megint kijött az a :evil: kitartást hozzá remélem, hogy szülésnél neked se lesz rosszabb, vagyis szülés után mert én ettől félek :roll: A pocakod szép :D
Vendég

Kép Kép
[size=18]
Uj Esztendo uj jot hozzon,regi jotol meg ne fosszon.S ha mar tobb jot nem is hozhat ,vigye el a regi rosszat.

BUEK[
/size]

Kép

Kép
marcsitita

Blongyinka!
sajnos még el sem múlt... :? ez a legrosszabb az egészben, hogy 3 napja kint van :oops: most szerencse, hogy nem sima szülés lesz, hanem császár...dehogy bírom a fájdalmat, itt örjöngtem két napig...mostmár megszoktam, de nem tudom elképzelni sem, hogy lesz olyan, hogy nem fáj semmim... :twisted:
örülök, hogy kezd beállni a napirendetek, tudja az a kismanó, hogy mikor mennyi kajcsi kell neki...hagyni kell a saját ritmusukat kibontakozni, csak így tovább...

Pandácska: én pont abban bízom, hogy a császár után megszűnik, hiszen nálam pont a kismedencei vénás pangás okozta, mint a kismamiknál általában...ha az ok megszűnik, elvileg ez a rohadalom is :twisted: ha nem akkor nem is tudom mi lesz, erre gondolni se merek...
köszi, a te pocid is nagyon cuki, tetszik, hogy kinőttétek a pulcsit :lol:
Marcsitita: neked se sok van már hátra, szép a pocakod!

BUÉK MINDENKINEK!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Ildi!

Urtica Urens nem akkor kell, ha nincs elég tej? :shock:
Klassz Neked, hgy van sok tejcsid!!!
Mindenkinek jó gömbit még egy kicsit. Bulizzatok!!!!
Kösz aki megnézte a képeket, jól esik a dícséret!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Sziasztok Csajok!

Az éjjel együtt vajúdtam Tóthzsu-val, meg még valakivel, talán Legoval, de nem biztos. Az tuti h 3an voltunk...

Csajok, van valakinek vmi frappáns/vicces kisbaba született sms-e?

Mindenkinek boldog új évet kivánok!

Ha valakinek éjjel születne babája, akkor az kapna valamit az államtól??? vagy már nincs ez az akció?

Kép
Kép
Kép
konkri

Hahó Csajok!!!

Konkriiiii,neeeemáááá'!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Én is szültem éjjel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Akció... :lol: :lol: :lol: volt valaha "akció"????? :lol: :lol: Egyet szülsz kettőt kapsz????? :P :P :P

BUÉK Mindenkinek!!!Sikeres,babaesős,boldogságban és tejben úszós Új Évet kívánok.:)
Vendég

Úgy a mellbimbóm, hogy szét b@sz az ideg tőle... mit csináljak???

Még nem gondoltam bele nagyon, de én nagyon érzékeny vagyok a mellbimbómra - pl ideges leszek és gyűlölöm, ha akkor érintik meg ha kemény hmmm - ez persze a szexben nem valami jó tulajdonság, de mi lesz így velem a szoptatáskor???? :( Eddig úgy voltam vele, hogy majd lesz valahogy szoptatáskor, de most hogy így ég, eléggé kétségbe estem.

Kép
Kép
Kép
konkri

BÚÉK!!!!!!!!!!!!!!

Ma esett végre a hó, ki is mentünk!És bőgtünk, mert ránkesett a hó és naggggggggyon hideg volt, de aztán bealudtunk a kocsiban!

Kép

Kép

Kép
Vendég

Tyú Lafi!

Végre láttam én is az arcod! De kis helyes vagy! :) Látom családi favorit szín a zöld. Nekem is :)

Kép
Kép
Kép
konkri

A zöld és kék!!!!Konkri, hááát azért lehetne helyesebb....de köszi!
Vendég

Hello Lafi!
Jók a képek! :D Figyu! Nektek van szempillátok? :wink: Nekünk csak valami kis hajszálvékony pihe-puha szöszi valami.. :lol:
Vendég

Blongyi, van hajjaj, de akkora, és csak felül.Mi nagyon szőrösek vagyunk mindnehol, tőlem örökölte...(nekem sajnos, neki jó). szóval mi hátunkon is szőrösek vagyunk kissé nagyon sajnos, remélem, lekopik, a hajunk nagy és hosszú és sok, van szempilla is.
Vendég

Lafi! Szerintem lekopik. a kisebbik hugom füle is szőrös volt és lekopott... Azért Hunornak még korai, hogy a háta szőrös legyen :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Hello!
Lafi: szerintem is lekopik... :lol: mondjuk nem izgulok , mert a Vini ugyanilyen volt, haja sem volt sokáig. Most olyan sűrű, hosszú a szempillája meg a haja is.
Érdekesség képen kérdeztem,hogy milyen különbségek vannak koraszülött és koraszülött között. :rol
Mondjuk nekem a 2 gyerek között is van különbség. Vinike nagyon sokáig nem is emelgette a fejét, már kezdtem rosszra gondolni, de az utsó pillanatban megindult. Most, hogy látom ,hogy Milán milyen erős, tartja magát ölben, fordulni akar a hasáról, egészen korán emelgeti és fordítja a fejét..stb, sajnálom szegény nagyobbik fiamat,hogy mennyire gyengécske volt, pedig ő 1 héttel később született.
Aztán vígasztalom magam, hogy szép, okos "nagyfiú" lett belőle, mondjuk ehetne egy kicsit jobban is. Úgy látszik mi "csak" ilyeneket tudunk, akik nem akarnak jól enni.... :lol:
Vendég

Blongyi, bevált a cumi???Férjed talált nagyobblyukút???Vgy megmaradtatok a kicsinél???Anyatej-ügyben mire jutottatok???
Vendég

Hááát, nekünk nem jött be a cumi :? Csóri gyerek teljesen meglepődött és fuldoklott, elfelejtett nyelni

:lol:

Anyatej ügyben meg inkább le sem írom,hogy mire jutottunk...vannak a páromnak furcsa kifogásai, amit el kell fogadnom. :roll:

Szombaton nagyon szépen evett, több alkalommal elfogyasztotta a 100/110 gr-ot, stabilan a 60-90 gr-okat eszi, éjjel jön rá a "zabálhatnék".
De pl. azt észrevettem,hogyha hány, akkor az egész napi kaja el van szúrva. Biztosan hányingere van, vagy fáj a torka, nem tudom.
Ma pl. kevesebbeket eszik. Ilyenkor a kórházi dokinő szavai csengenek a fülembe, hogy: "Türelem, türelem, nem erőltessen semmit!" Piszok nehéz megállni, de lassan járj tovább érsz...

Ha belegondolok, hogy 2 héttel ezelőtt úgy adták ki, hogy 20-30 gr-okat evett.., vagy pl. a csecsemősök a kórházban éjjel alig tudtak 5 gr-ot lenyomni a torkán :shock:
Majd csak megerősödünk mi is... :roll:
Vendég

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Vörösbegy: szép a pocid :)

Lafi: Hunor betojás, annyira aranyos!! :D

Blongyinka: teljesen igazad van, nem kell erőltetni. De ezek szerint nagyon szépen haladtok már a kajálással.

Pandi: tényleg nőtt a pocid és nagyon csini :)

Ma is berendeltek NST-re, kis lurkó nagyon jól érzi még magát idebent :) Azért kiváncsi vagyok mit mond 2-án a doki, akkor megyünk uh-ra
Most már lassan jönnek majd a babák!! :D

KépKép
lorcsi

Mindenkinek nagyon boldog gyereksírástól hangos új évet kívánok.

Nagyon szépek a babák, és a pocakok is csinosak.

Pandi hihetetlen, hogy te nem híztál semmit, nagyon csinos vagy. Ha ma abba hagyod a gyógyszereket, lehet, hogy nemsokára meglesz Dorka? Bár gondolom szeretnéd ha még egy kicsit bent maradna a pocakodban.

Kép
andi1975

Jó reggelt.:)
BUÉK

2008. január.... ez jelent valamit???? :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
Hihetetlen,hogy eljött ez is,most már nyugodt szívvel várhatjuk a Csöppségeket.:)

Tegnap nagyon sz@rul voltam.:( Kezdtem aggódni,hogy nem húzzuk ki az évet 2in1...de mégis itt vagyok...Kicsit meggyötörve...keveset aludtam.
Komolyan mondom úgy néz ki az egész fejem mint akit felfújtak.Totál felpüffedt az arcom... :cry:
Vendég

Lafi,
Nagyon jók a képek! Úgy alszik ez a baba, mint egy mormota nagyon édes :D

Ma végre betöltöttük a 36. hetet :D . Mennyire vártam ezt a napot, álmodoztam róla szülőszobán. Tegnap este jól kibőgtem magam azon, miközben tapiztam a baba ágyát, hogy eljutottunk eddig és ez a legnagyobb ajándék amit csak kaphattunk mindketten... nincs több gyógyszer, se magnézium kiváncsi vagyok meddig bírja így a pocim. Még egy hétnek örülnék, de majd meglátjuk, lehet több is lesz belőle, vagy kevesebb.

Andi,
Köszönöm! Hát a mai naptól bármikor jöhet nem tudom hogyan reagál majd a méhem, a gyógyszer hiányra :roll: 9 hétig szedtem, plusz az infúziós, injekciós kezelés, azért az sok idő gondolom megszokta, hogy valami lazítja.

Lego,
Délután pihenjél le! Front van, szerintem erős mert folyamatosan keményedek én is, pedig ennyit nem szoktam biztos te is ezt érezted.
Vendég

sziasztok lányok!
BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!
hát igen, ahogy Lego is mondja, elérkeztünk a topic címünkhöz :lol: hihetetlen...
Lafi! ELÓSZÖR IS SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED! és nagyon jók a képek, tök jól nézel ki, igazi, ragyogó, boldog anyuka vagy, nagyon jó a hajad! Hunor pedig továbbra is zabálnivaló! :lol:

Konkri! erre a mellbimbó dologra inkább nem is mondok semmit, csak hogy legyen szilikonos bimbóvédőd...már a kórházban is...nekem is nagyon érzékeny...és amíg nem edződött hozzá a szoptatáshoz, megkínlódtam :? de jobban nem akarlak elrémiszteni...viszont csodálatos szenvedés, mert közben már látod az értelmét, hiszen ott a babád...

Lorcsi: köszi és jó nst-t mára :lol: , igen lassan beindulunk mostmár szépen sorban... :lol: kiváncsi vagyok ki lesz az év első babája...mármint itt nálunk :lol:

Andi: viszont kívánom neked :lol:

Lego: a felpüffedt arc tudod mit jelent? :lol:

Pandácska: gratulálok ehhez a naphoz, ügyes vagy, megcsináltad...annyira el tudlak magam előtt képzelni, ahogy bőgve tapizod a kiságyat...hamarosan ott lesz már Dorka...kiváncsi vagyok mikor jön... :lol:

Tóthzsu: ti buliztatok tegnap? :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy,
Köszönöm a névnapi köszöntést,aranyos vagy!Olyan édes volt tegnap, én már félig bekómálva vártam az éjfélt, erre a baba, felriadt 2 perccel előtte és együtt vártuk meg a himnuszt, egy szava nem volt, és koccintottunk tápival és pezsivel.Aztán néztük a tüzijátékokat miközben a kezemben zabbantott.

Már 180-200 grammokat eszik, iszonyat módon fejlődik!!!!

Gratulálok mindenkinek, ez a TI hónapotok lesz!!!!Ki lesz az első (igazi) januári topikos baba????

Lego, Vörösbegy, Panda, ti gyanúsak vagytok nekem :wink:

Pandus, hát megsírattál, elképzeltelek!!!!És örülök, hogy elérted a 36-ot, itt már minden okés lesz!!!
Vendég

Esik a hóóóóóóóóóóóóóó, megyünk sétálni!

Kép
Vendég

Hát és ami még ma eszembe jutott, el is sírtam magam.... :oops: csütörtökön leszünk 4 hetesek, és én akkor töltöttem volna a 40. hetet.....csütörtökön lett volna a kiírt időpont (Mazsi, neked is)....néha eszembe jut, milyen lettem volna még, mekkora lett volna a hasam, aztán meglátom a babát, és rájövök, mennyire szerelmes vagyok belé, imádom ezt a kiskrampusz Zümmögőt!!!!
Vendég

Sziasztok itt az új évben és az egyik legszebb hónapban! :lol:

Mostanában nem tudom mi van velem, de mindenen elbőgöm magam. Ahogy most visszaolvastam is elpityeredtem...tök lökött vagyok...ma vhogy attól is elérzékenyültem, hogy olyan szépen hullik a hó és annyira szép fehér minden.

Lego: puffadsz??? Az tudod, hogy minek lehet a jele???? :lol:

Este olykor amúgy rám is rámtört az aggódás...csomószor azt éreztem, hogy na most folyik el a magzatvíz (igaz fogalmam sincs, hogy milyen érzés az :lol: )és nagyon sokat keményedtem, úgy fél óránként, de szerencsére 2in1 léptünk át az új esztendőbe :)

Lafi: de jó, hogy végre mutattál magadról képet. Aranyosak vagytok nagyon így együtt :) Boldogságos névnapot!:)

Konkri: én is a mellbimbóvédőt akartam neked javasolni, ahogy Vörösbegy is, de nem lehet, hogy a babánál majd másképpen viszonyulsz a dologhoz? ;)

bingii

Lafiiiiiiiiiiiiiiii: hát ez a kép!!!!!! Nagyon jóóóóóóóóóóóóóó! Hunor babán az a mosoly mindent elárul :D

bingii

Lafi! csak ismétlem magam, de tényleg kivirultál! és nagyon jól áll ez a melír is :lol:
klassz volt így az éjféletek! ja és nem vesztettél látod semmit, hogy már lassan 4 hete babázol!
én gyanus???? szerintem én túlhordom Barnit...se egy derékfájás nincs már, keményedés 1-2 naponta...kutya bajom...kivéve az aranyeremet :twisted: az a vicc, hogy most jobb lenne emiatt hamarabb túllenni a császáron, de el nem indulna...pedig úgy szenvedek :twisted:
na nem panaszkodom újév első napján, mert akkor egész évben ezt fogom csinálni, csak elmeséltem :lol:
Bingi, én is bőgőmasina lettem megint...este a hóesésen, a himnuszon, a himnusz után a fiúk Máté Pétert hallgattak és énekeltél enyhén ittasan, na azt végigzokogtam... :lol:
ha elfolyik a magzatvíz? mintha bepisilnél de nem tudod megállítani :lol: úgy várom én is :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Hunor mint egy jóllakott napközis :lol: :P :P nagyon édes...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Hahó.:)

Lafiiiii,hát ez elképesztő!!!Gyönyörűek vagytok!!!
Boldog névnapot kívánok.
Hamarosan Hunor már a hófordulót ünnepli,nem semmi.:):):)
Miért is vagyunk gyanúsak?????:P

Vörösbegy,Brigi
Hát igen,tudom mit jelent,de nem hinném,hogy hatással lesz rám(nk)...:( 20án is itt ülök majd és irigykedem a babákban.:) Amugy nem akarom siettetni Hédit,de 2 napja pocsékul vagyok,bár ez a fuldokló köhögés is rásegít,lefáraszt.:(

Bingiii
3-4-3-4-3-4-3-4-3-4?????? :lol: :wink:

Pandus
Gratulálok! Én tudtam,hogy így lesz.:) Csodás dolog a kiságy mellett könnyezni,hihetetlen,hogy ilyen gyorsan eltelt ez a 8-9 hónap (tele aggódással).

Konkri
SZUUUUUUUUSZÁÁÁÁÁÁÁ......:):)
Én is vettem bimbóvédőt...bár Dorkánál nem volt gondom,de jobb ha van.Szerintem is szerezz be egy párat.:)
Vendég

POZITIV GONDOLKODÁS FŐPRÓBA:

ÉN MA SZÜLNI FOGOK...
ÉN MA SZÜLNI FOGOK...
ÉN MA SZÜLNI FOGOK...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Úgy legyen. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bocival mi lehet????

És Pocok? Semmi hír?
Vendég

Vörösbegy: drukkolok és azt mondom:
ma szülni fogsz
ma szülni fogsz
ma szülni fogsz
:lol: :lol: :lol: hátha segít
Amúgy nem láttad az APja lányát c. filmet? Most volt tegnap előtt...hát azt is végigbőgtem :D Szegény uram meg azóta "depis", mert meghalt benne a kismama...de mondtam az csak film volt, ilyen nem lesz:)

Én este csak azt éreztem többször úgy a nagy semmiből, hogy mentem bepisilek...de az nyílván csak Maja feje volt a hólyagomon :D

Lego: nekem öcsém is január 4-én született :lol:

bingii

Cső Csajok!

Boldog új évet! (ez csak az lehet)

Lafead család gyönyörűséges! Lafi, mekkora ez a rugi Hunoron?
Láttam mostanában más kismamát is testközelből, de rólatok az igazi boldogság, kiegyensúlyozottság sugárzik így együtt. Szerintem ezért is eszik ilyen sokat Hunor. Bár szerintem belőled nagyon sok nyugalom árad és ezt biztos érzi ő is.
Te sokat beszéltél hozzá míg a hasadban volt?

Pocokról semmi hír még, mi 3án megyünk nst-re, majd meglesem - remélem nem csak őt, hanem őket. Talán... de mint írtam, szerintem ez hogy nincs fogadott dokija és szülésznője, ráadásul szilveszter volt, összevont osztály... szerintem így nem esik neki egy doki se önszántából, ha nem látnak bajt...

Lorcsi: nincs kedved telefonszámot cserélni? mert látom h nst-n is elkerüljük egymást, te 2án én 3án, és ez az msn se akar öszejönni, pedig úgy nézem h 2 nap csusziban vagyunk. Lehet hogy együtt fekszünk majd bent?

Köszi a bimbóvédő tanácsot csajok. Hát ahogyismerem a saját bimbóimat - nehéz azt is elképzelnem, hogy így jobb lesz, mert a kemény bimbómhoz semmit se tudok elviselni, ha hozzáér. olyankor depresszió, idegeség, stb tör rám. Volt már hogy legszivesebben a pasit is jól képen töröltem volna... :oops: De Marcellért mindent! Nem érdekel ha szúr ha fáj... Én úgy szeretem mikor erőteljesen mocorog, akkor tudom hogy ügyes és erős. De engem még sose rúgot meg úgy hogy azt mondtam volna, hogy na ez fájt.

Vörösbegy, a mi hasunk kb. egyforma, de én nem látom olyan nagyon nagynak, és nehezemre esik elképzelni, hogy egy ilyen kisbaba kibújása fájni fog. Olyan jó lenne megtapasztalni, előre gyakorolni a fájások átvészelését.

De én nagyon hülye vagyok - a szempillás babona ugyebár visszatért - és azt kívántam hogy legyen könnyű szülésem és sose találom el... rgo most emiatt picit para vagyok. De ma és holnap éjszakás az uram, így most sokat fogok tudni beszélni Marcussal :) ő tegnap óta erősen partyzik a hasamban.
Most már várom én is a kis drágámat, és ebben a fránya utolsó időben rámtör a babona, nézem a horoszkópokat... hááát... az astronet miatt holnapra várom az akciót :), de fizikai jelét nem tapasztalom fájdalmakban, talán csak a duzzadt hmmm, és a bimbóim...

Csajok új év, új élet!

Kíváncsi leszek hogy ez 2008. is hoz e olyan jót mint 2007. Ahogy Vörösbegy is írta a blogjában - nem kell ennél jobb, ha olyan lesz minden mint tavaly, az a legjobb, legboldogabb dolog lesz a világon. Szeretném megállítani az időt most!

Ja én az új frizkó miatt folyton püffedtnek látom az orcám, de ma reggel az enyém is... Hááát végül is álmomban Legussal és Tóthzsuval vajúdunk együtt (ami nem fájt). Én még szülni sose szültem álmomban???

Kép
Kép
Kép
konkri

Hát akkor én jól fordítva működök sírás ügyben, mert mi tegnap össze is vesztünk az urammal, de én mint egy kőszikla... :) én nem sírok. Lehet hogy egy érzéketlen tuskó vagyok. :( vagy majd szülés után jön rám a depi???

Csajok jó volna már szülni, de mégse... jó így is nem? jó "terhesnek"/várandósnak lenni... miért nem vagyunk kenguruk? hogy néha még visszadughatnánk a kicsinyünket? Úgy volna jó, ha minden reggel eldönthetnénk, hogy ma a kezemben akarom e tartani vagy a pocakomban, amikor biztonságban van és csak az enyém...

Ti nem érzitek ezt, hogy jó volna szülni, de mégse?

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, ez a kék ruci 46-os, de végre kezdi kinöni és az 50esek már nem olyan nagyok rá!A pocakban semmit sem dumáltam, valahogy nem hittem benne vagy nem láttam értelmét vagy egyszerűen nem fogtam fel agyilag, hogy baba van ott....akkor annyira máshogy viszonyultam a babához, örültem meg minden de nem volt kézzelfogható, ezért is volt lelkifurim, ellenben most, na most imádom, dumálok hozzá stb...
Vendég

Lafi: köszi ez megnyugtat, mert mindig úgy bánt mikor a védőnő is nyomja a rizsát hogy "beszéjni kell a gyerkőccel" - így, mert hogy hallgat a gyerek az anyjára a hasban - na az enyém nem éppen. Beszélek vele, de annyit mint egy kinti emberrel... És sztem úgy is érzi, hogy lélekben felé vagyok fordulva...

Kép
Kép
Kép
konkri

de nem annyit

Kép
Kép
Kép
konkri

Lafi: nagyon jól nézel ki! Hunor tündéri. Sztem már kicsi rá az a rugi, majd szétpattan rajta.Jobb ha kicsit log a lábán, hogy ha a feneke alatt tartod akkor is kényelmes legyen neki. Irto sokat eszik!!! Ügyes fiú!

Konkri: erre jó a kendő, abban tudod akár egész nap hordozni, neki is nagyon jó és neked is

Blongyi: sztem kösd magadra Marcellt, javulni fog az étvágya is meg az alvása is tőle

A neten rá tudtok keresni a www.hordozokendo.lap.hu-n , minden info ott van, bár a jo kötési modok angolul vannak csak meg de van rajz is hozzá.

Kép
Kép
normajeane

Ajánlom mindenkinek a figyelmébe Vörösbegy blogját!!!:)))

http://fioka.freeblog.hu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajrá Erika!!!!
Mindent bele.:)
Vendég

KonKriszti!!!:)
A bimbóvédő nem feltétlen ér hozzá a bimbóhoz.Szépen rásimul az udvarra.:) De megértem a problémád...idegesítő tud lenni amikor ennyire érzékeny...pláne a bimbó.

Csajok én estére tök jól vagyok...nem tudom mi lehetett velem a napokban,de koppkopp jól vagyok.:) Nem szülünk...jöjjön amikor jönni kell.:)
Vendég

Legus! Úgy érzem hogy még én se, és hát az álmom szerint egyszerre vajúdunk... :), ami ugye nem fog fájni :)

Az előbb Lorcsival msneztünk, olyan jó, hogy itt és ott mindig a terhességünkről van szó... vagyunk ugye mi, meg az uraink és érthető hogy a mi agyunk ezen jár folyton, de néha ha másokkal beszélgetek azon kapom magam, hogy szegények biztos unják a terhes dumámat :)

Hajrá Vörösbegy! Azért remélem annál a dokinál történik meg a nagy esemény akinél szeretnéd! :) Hullámozzunk Csajok! :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Vörösbegy,
Ügyesek legyetek nagyon drukkolunk!!!!!!!!
Vendég

Ja és nem tudom, hogy mivel töltsem az elkövetkezendő napokat... :( most uram sincs, nappal aludni fog... aztán 3tól itthon lesz 4napot, akkor legalább dumálni tudok vkivel, de most már ő se köt le annyira.

Mielőtt befekszem szeretnék mindent kimosni, vasalni, takarítani, ágyneműt húzni. Szerintetek ablakot mossak még gyorsan :) :) :) ???

Kép
Kép
Kép
konkri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: