Helló !
Masi : igen , a jövő pénteket már tuti biztosra mondták.
A vásárlással én is így vagyok

, Apa szerint most a babaruhákon élem ki a vásárlási kényszeremet , mert egy ideje magamra nem nagyon kellett költeni , de azt veszem észre ,hogy Ő is egyre lelkesebb.
Nekem nagyon tetszettek ezek a plüss rugik , vettem is mindenféle méretben , hogy legyen mit hordani a hidegben.
Büngyi : Akkor nektek hatalmas

fürdőszobátok lehet,ha mosógép meg fürdetőálvány is elfér .Nálunk eleve kint van a szennyestartó , és nem is tudom ,hogy fogok Apával beférni a fürdetéskor, de majd csak megoldjuk !
Evu : Ne búsulj , mert ha császár is lesz a vége , nem azért döntenek így mert Vandának bármi baja lenne és azért ez a legfontosabb , nem????
A savad egyszerűen gáz , tudom ,hogy már sokmindennel próbálkoztál, de homeopátiás cuccot is teszteltél ?
Robinia pseudoacacia 9 CH panaszok : gyomorégés , sok gyomorsav termelődés, éjszaka is égető gyomor, savas hányás fellépése fejfájással .
Adri : Az lenne a legviccesebb, ha végül kisfiad születne ! Azért tényleg döntsetek , mert ha sokat hezitáltok még a végén rossz nevet diktálsz be ,ha megszületik
Nekem Timi nevű ismerősöm van , Erdei vezetéknévvel. De nálam is a Rebeka a favorit.
gátmasszázs : lemondtam róla , mert technikailag kivitelezhetetlen - nem érek el odáig és hátha többet ártana ,ha rosz módszerrel csinálom.
Viszont baba maszírozáshoz is lehet használni az olajat ,így nem vész kárba.
Málnalevelet megvettem , szálas, jövő héttől napi 2,5 dl -t tervezek . Ehhez állítólag 1 evőkanál fű kell.
Általában bírom a gyógyteákat, ugye ez is iható ???