Nenoke, én megyek a felkészítőre, Te is? Ápr.10-én indul a következő sorozat (kb. akkortól tervezem, hogy eljárok), de bármikor lehet menni, mert nem egymásra épülnek az előadások. Dr. Újvári a dokim, csak nem Ő is közös? Megbízom benne. Amennyire sikerült visszaolvasnom a topikot, Neked sem írt a doki vitamint, ez minden esetre közös vonás. (ha azóta változott a helyzet, bocsi.)
Bors is régi magyar név, örülök, hogy van köztetek akinek tetszik. Néhányan már elbizonytalanítottak a munkahelyen... dehát az Apja adta neki a nevet és nekem is nagyon tetszik.
Ckat, lehet, hogy megyek, csak félek, hoyg nagyon munkaidőben van. A dokink viszont ezek szerint nem ugyanaz. Azért kell kitartás ahhoz, hoyg visszaolvass 100 oldalt a topikban.
Igen a MOM-ba. Egy barátnőm vitt el, aki már 26 hetes A csajszi aki tartja aranyos, 4 gyerkőce van, elég rendesen átmozgat..van labdás gyakorlat is..meg mindenféle vérkeringés fokozó, mellizomra, hátizomra..és a végén relax..
Ja és valamilyen ruha is kell!
Még kismama gatyót sem vettem, eddig belefértem egy számmal nagyobb nadrágokba, úgy h nem szorítottak. Na de majd ezután!!!!!
Már nekem is igen szorítottak a nadrágjaim a 9. hét környékén, de csak a pocimon (egyébként is szűk gatyókat hordtam). Egy darabig megoldottam úgy h, csak a cipzárt húztam fel és rá egy hosszú pulcsi csak ezután jött a számnövelés.