A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ildó! :shock: :lol:

Nem megyek oda(anyósék) olyan sűrűn és tudom az én hibám,de én nem tudok velük olyan közvetlen lenni.Mikor megyünk alig várom,hogy eljöjjünk,pedig tényleg rendesek sose meg nem bántottak,de én nem tudok feloldódni.

Kép
martik77

Márti,milyet nem tudsz? Virsliset? Tuti tudsz. Veszel virslit, veszel leveles tésztát. A tésztát irtó vékonyra kisodrod. Vágsz belőle úgy 5cm-s sávokat. Ebbe ferdén beletekered a virslit és olajban kisütöd.

Kép
flóra 11

Zsuzska irta neked! :D

Kép
muzsuzska

Én már totál összezavarodtam, hogy mi van. :roll:

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Végre megjöttem :D

KépKép

KépKép
nadina01

Márti ,igen a te hibád, ha sűrűbben mennél fel tudnál oldódni! Persze ha tényleg elfogadtak és szeretnek is! Az ő unokájukat hordod a pocidba, remélem nagyon fogják szeretni a babót!!!

Kép
muzsuzska

Szia Edina!!!!!!

Kép
muzsuzska

Mi van???

Ki írt mit kinek??? :lol: :lol: :lol:

Na ez most Benósra sikerült! :lol: :lol: :lol:

Ildó az a bajom,hogy nem mindig találom el azt az ízt egy kajcsinál ahogy más csinálja(és úgy ízlik).
És lusta vagyok újra próbálni.
Pedig előbb-utóbb meg kell tanulnom. :)

Kép
martik77

Zsuzsi, igen, fizetem.Mert az egyik az állami, tehát nem az antennáért kell fizetnem, hanem az állami tévéért. Amit sose értek meg, mert én a tót tévét sose nézem, csak fizessem. Meg a rádiót is. :x De gondolom ez nálatok is így van, hogy kötelező. A digit pedig én rendeltem. De azokat is lekapom a 10 körmükről! Mit képzelnek! Már 2 hete nincs adás, de a havi díjat bezzeg elkérik! :x

Kép
flóra 11

:D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Helló Edina!

Kép
flóra 11

Tudom Zsuzsi,de kényelmetlenül érzem magam.Talán mert az én szüleim idősek voltak és akinek rendes szülei vannak azokkal én nem tudok mit kezdeni.

Mindegy.Én se mindig értem magam.

De az biztos,hogy már nagyon várják az unokát. :) :) :)

Helló Edina!!! :D :D :D

Kép
martik77

Nálunk nincs ilyen,hogy állami tv. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Visszaolvasok. Zsuzsi neked új időpontod van tényleg?

KépKép

KépKép
nadina01

Nálunk pár éve megszűnt a kötelező tv díj.

Kép
muzsuzska

Márti: A Zsuzsi írta neked, hogy menj anyóshoz főzőtanfolyamra,nem én,de azért olyan aranyos vagy, hogy állandóan nekem magyarázol. :lol:

Kép
flóra 11

Tévesztettem.Bocsi :oops: :D

Kép
martik77

Edina 1106 oldal laptető!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Jó nektek! Nálunk ez, a tv plussz rádió együtt,az állami, havi 1300,- Ft. Nem sok, de akkor is. :?

A digi kb 3000,- Ft

Kép
flóra 11

Semmi gond,Márti. :wink: Nekem tetszett, ahogy belegabalyodtál. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Neked mennyi a digi, Márti?

Kép
flóra 11

Lehet a Benó hiány teszi!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Igen, igen, olvasom!!! Nagyon jó!!! Az már mindjárt itt van! :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

2700,vagy 2600 valahogy így és a net is ugyan az és ugyan ennyi. :)

Kép
martik77

Csak nekünk Ildó(most tényleg Ildó :lol: )központilag be van vezetve a bérházba azért jobb a vétel és azért nem megy el az adás havazáskor meg ilyen esetekbe.

Kép
martik77

Kép

Kép
muzsuzska

Eddig nekünk sem volt ilyen bajunk. Most azt mondta a pasi, hogy biztosan elfordult kicsit a tányér vagy ilyesmi van. Rendben, erős szél volt,az igaz. De akkor jönnének már ki! :? :x

Kép
flóra 11

Sziasztok....

Nem is akarok beleszólni,sőt hogy őszinte legyek ebből is szivesen kimaradtam volna....
Csak kényelmetlen helyzetbe hoz,hogy látom pl anyám szemén is hogy nem hitte el hogy a hugom itt alszik,de a hugom miatt kénytelen vagyok anya szemébe hazudni,pedig nem szokásom.... :cry:
Egy esetleges válásnál pedig ha bebizonyitják hogy félrelép,akkor perelhetik tőle a gyereket is...az anyósa pedig tényleg mindent megtett eddig a hugom ellen és kétlem hogy pont most adná majd fel.... :cry:

Na téma lezárva,oldja meg....csak féltem...ennyi.... :oops:

Ildó:ügyi vagy hogy rájöttél miért is fizetsz kötelezően...:)

Edina:mizujs veletek????

Heni:hogy megy az idő..... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Lányok én lelépek zuhanyozni és megkeresem a rádiót, tegnap véreztem a kenetek levétele után, rádió elmaradt...........

Most jut eszembe Benóék szexuális élete rendszeres: rendszeresen semmi.....

Nekem meg eztr az 1 hónapot ki kell használni, ki tudja mi lesz utána....... :shock:

Kép
muzsuzska

Zsuzsi ez annyira jó! És már március van, szóval mindjárt kezdődik!

KépKép

KépKép
nadina01

Zsuzska:jó rádió hallgatást... :wink:

Benó éppen megoldja családi válságát.... :wink: ....reméljük sikerül nekik...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Igen Edina!!! :D :D :D :D :D :D Elsírtam magam örömömben!!!!

Kép
muzsuzska

Bizony Zsuzsi, használd ki a hátralévő időt! :wink:

Kép
flóra 11

Amúgy ma szalma vagyok... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Igen, még most használd ki a rádiózást, ki tudja utána mi lesz :D

Szia Tacsu!

Velem amúgy semmi különös. Dolgozom állandóan, ma csak amiatt vagyok már itthon ilyen "korán"mert műszakot cseréltem egy koleganőmmel. Ja és a kocsi kész. Nem fogjátok elhinni, de nem volt komoly baja (5000Ft volt) Az idióta előző tulaj házilag beleszereltetett egy indításgátlót, ami tönkrement, nem is tudtunk róla, hogy van benne ilyen, a pedál alatt volt :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nadina01 2009.03.05 20:02-kor.

KépKép

KépKép
nadina01

Szalma??Hogy hogy???

Kép
martik77

Lányok ,én annyira bizom benne,hogy elsőre sikerülni fog a lombik, hogy el sem tudom képzelni, hogy nem sikerülne, ezért ezen nem is gondolkodom, de a diliházba utána meglátogattok ugye? csak vicceltem mert elsőre sikerülni fog!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Na akkor én azt kívánom,hogy Zsuzsi még most rádiózzon de áprilistól 9 hónapig ne tegye!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Diliház:L.ott dolgozik.Szóval protekció van,de amúgy meg a Babsírástól fogsz majd odakerülni!!! :wink:

Kép
martik77

Az nagyon jó, hogy ilyen olcsón megúsztátok. :wink:

Zsuzsi,ha hiszel benne, az már fél siker. :wink:

Kép
flóra 11

Persze, hogy sikerül elsőre! Ez nem kérdés.

KépKép

KépKép
nadina01

Örülök,hogy ennyivel megúsztátok Edina!!!! :)

Kép
martik77

Igen, szerencse, hogy nem került többe az autó :? És most remélem egy jó darabig semmi baja sem lesz! Sőt ajánlom neki :x

KépKép

KépKép
nadina01

Naná hogy siekrül elsőre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R. elment céges összejövetelre...munka után hazarobogott,átöltözött és lépett....este nem tom mikor jön haza...

Kép

Kép[/
tancsu

Edina:a lényeg hogy megjavult a kocsi és minimális ráforditással...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Én azt hittem tesód nálatok alszik.Akkor ezek szerint nem. :?

Kép
martik77

Lányok, azt még nem is meséltem, hogyan vagyok most itthon. Ugye karantén miatt zárva a suli, de a felnőtteknek ez is munkanap, tehát mindenkiről döntött a főnökség, hogy mi legyen a 4 napjával. Akik helyettesítgettek,azoknak gyűltek a túlóráik, ők kaptak pótszabit, akinek nem volt, azoknak be kell menniük. Nekem ugye honnan lenne túlórám,hiszen nem is dolgoztam. Erre képzeljétek, a holnapi napomat beszámítják normál munkanapnak és közben itthon leszek, mert kitalálták, hogy frissítgessem kicsit a honlapot, de persze ehhez nem kell bemennem,ezt itthon is csinálhatom. :D 3 napra meg be kellett volna mennem, de vettem ki szabit. Dehogy megyek be!
Na,mit szóltok? Ugye mekkora változás a tegnaphoz képest? :lol:

Kép
flóra 11

Tesóm "elvileg" alszik nálunk, "gyakorlatilag" nem...egyszóval én vagyok az alibi,ezzel hozott kellemetlen helyzetbe... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu ne lépj le kérdésem van!!!

Kép
martik77

Szalma? Szegény! Én nem szeretek szalma lenni. :(

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: