A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

ebéd helyett???
én brassóit ettem.....mmmm az egyik kedvencem,..aztán egy bounty jöhet. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, akartam még írni, hogy nőnapra két üveg Dreher sört kaptam, meg egy tábla csokit. De Rugó közölte a csokit látva, hogy az enyém, a sört meg meghagyta nekem :roll:

Kép
vindolanda

Á, ebéd után.
MOst hamisgulyás-leves volt meg tarhonya.
A csoki volt a desszert.

Rugó viszont papírvirágokat készített nőnapra, tőle azt kaptam 8)

Kép
vindolanda

Péntek este utazunk haza majd.
Délután még angolra megyek, délelőtt meg G. dolgozik.
Mi majd bőröndözünk addig Rugóval.

Kép
vindolanda

sör+csoki. jó kis párosítás :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, jó, hogy kipattant G. fejéből, de mondtam neki, hogy jövőre akár kaphatnék virágot is :lol:
Bár nekem mindegy amúgy, ha nem kapok semmit, sem baj :roll: Általában elfeledkezik róla, nem értem, most hogy sikerült neki ez is :lol: Biztos nagyon összpontosított.

Kép
vindolanda

:-) összpontosított! Ez jó!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok! :)

Na, akkor a világ a rendes kerékvágásába érkezett Vindoéknál. :)

Nekem is hozott vmit a férjuram, csak elfelejtette odaadni... :) És alvitte megint véletlenül a suliba... :) Da ma hazahozza. Azt mondta... :)

Dani alszik, MOST leoihenek. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Pár friss kép:
a fiúk segitenek főzni:
Kép Kép

az új családtag, Bogyó!
Kép

Heni
KépKép
heni81

Vindo áthúzott székek 8) Rugó lepihent kicsit legalább a tv előtt?
Sör + csoki, nálunk volt virág, bár én kijelentettem, hogy ne hogy virággal jöjjön haza, erre hozott.... egy tábla csokinak jobban örültem volna, vagy somlóinak:-)

Zdori az elfelejtetett ajándék 8) tipikus férfi az urad:-) pihizz még lehet!

Panndi sok puszi a kis beteg csajoknak!

Heni
KépKép
heni81

Kb. 25 percet volt nyugiban :?

rángat

Kép
vindolanda

:) én tulipánt kaptam szokás szerint :) majd kiültetem :) csokit nem vett most,de nem baj :)

:arrow:

KépKép
viranka

Csajok. Iszonyat fáj a fejmem. Nem szokott. Mit vehetek be???

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk citromos kávé vagy algopiryn
illetve a patikusok szokták még ajánlani néha a panadolt
jobbulást

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

KAkq elmúlt a fejfájás? Nekem annó a Rubofent mondták, hogy be lehet venni :roll:

Móni mi újság?

Heni
KépKép
heni81

köszi végül gyógyszer nélkül megúsztam

tegnap egész nap fájt a fejem+ hányinger...este 7 kor már aludtam...majd alvással elmúlt, csak aztán Emma hiányolt és volt egy egy kis sírás, na erre riadtam fel = mindig gyomor idegem lesz ha éjjel sírásra kiabálásra ébredek ( emma ) hát most is olyan gyomor görcsöm volt, a gyomorszájam iszonyat görcsben volt....nehezen múlt, azt hittem végem lesz...:-( reggel 8 kor ébredtünk családilag, vagyis én akkor már szóltam hogy ébresztő :-) most a fejem nem fáj..csak éhes vagyok :-()

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk egyél, mert a fej sokszor éhségtől is fáj! mindjárt vége az első trimeszternek, utána jobb lesz!

Heni
KépKép
heni81

Heni: eszek 2-3 óránként meg rengeteget iszik is...de szerintem ez a front is bejátszik.. körülöttem mindenkinek fáj a feje.

KépKép
kaqk
Debrecen

front :evil: én is csak szédelgek egész nap, vérnyomásom valahol a földön :roll: tavaszi fáradság veszi szerintem úrrá magát rajtam :evil:

:arrow: egy jó erős feketét!

Heni
KépKép
heni81

Most nagyon kell a boszitopik segítsége!
Zsozsinak hörghurutja van, a gyerekorvos szerint jelenleg nem műthető, és nem biztos, hogy rendbe jön egy hét alatt.
8 napunk van...

Kép
Kép
Kép
gremese

Zsozsinak+++++++++++++++++++++++++++

Heni
KépKép
heni81

zsozsika: ++++++++++++++++++++++sikerülni fog! Gyógyulj meg!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Halihó!

Bercó éppen Gergővel őrjöng, én meg gondoltam bejelentkezek. Bercó is még mindig betegecske, köhög eléggé, bár már javulgat. A múlt éjjel már nem köhögött.
Most viszont nekem is fáj a torkom, meg köhögök, a hangom is remek. Persze Bercó nem hajlandó délben aludni, így a pihenés nem nagyon jön össze. A Kedves meg állandóan rohangál, sok ügyintézés vár rá. :cry:

Zsozsikának én is sok energiát, fényt és szeretetet küldök, remélem ezzel is támogatom!

Azt azért olvastam, hogy Kaqk milyen szörnyű fejfájással küzdött. Örülök, hogy rendeződött gyógyszer nélkül!

Puszilok mindenkit és nagyon köszönöm a lelki támogatást, nagyon jól esett, esik.
dmaggie

Jobbulást Zsozsinak!

Kaqk, ma egy csomó emberrel beszéltem, akinek fájt a feje :evil:

Nekem ma munkanapom volt, és még a bölcsőde-zárás előtt könyvbemutatón is voltam.

Rugó kezd összepakolni olyan mondat-féléket, vagy inkább szavakat dobál egymás mellé, de egyelőre még nem nagyon ragoz, csak néha (pl. cicás, nyuszók, vizet ...). Meg sokszor nincs rendes állítmány sem. Apa, ne, ucsucs... (Nem akarja felvenni a papucsot.) Meg ilyenek. Nekem arra hasonlít, mikor a Kincs ami nincs-ben Anulu beszél :lol: :lol: :lol:

A munkával ma este végeztem, teregetek egyet, aztán alszok :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Rugó sírva keresi a tegnapi pizza maradékát a hűtőben, nagyon elkeseredett, hogy már nincs meg :roll:

Ma este hazautazunk. Du. még angolra akarok menni. Délben meg már pakoljuk a bőröndöket.

Kép
vindolanda

Hahóóó :roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Jó kis hosszú hvge lesz Vindo 8) szép időt mondanak nagyon , élvezzétek ki a pihizést!

Mi egy kis kertészkedést, meg tavaszi munkálatokat tervezünk a ház körül a hosszú hvgére.

Ma márc.15 ünneplik, avagy megemlékeznek róla az ovisok, nemzeti szinekben pompázott már reggel a játszó szoba:-)

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Vindo: jó pihizést!

HEni: jó kertészkedést!

Mi jól. Emma nagyon izgatott, mert készítettek zászlókat és mennek a Petőfi szoborhoz ma de-t az ovival. Kokárdát is kellett feltenni, csinosan öltözni..:-) 3 napja itthon zászlózik. Rajzoltuk. :-)

szépen süt a nap..jó lenen ha jó idő lenen a hv alatt és kicist kint lehetne lenni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Igen, szép időnek néz ki :D

Rugó rettenetesen nyűgös.

Híreket nézünk: "japán víz" :( Szegény japánok.

Kép
vindolanda

Ma még nagyon csalóka az idő, ha süt a nap, akkor jó, de ha nem, hát elég hideg van :roll: kicsit sepergettünk, szőnyegeket kiporoltuk, kutyát kiengedtük. Hát mindig egyenesen a sziklakertemet környékezi meg és kapirgál :evil: na nem tudom mi lesz igy szegény virágokkal, ha kihajtanak :roll:

De a kutya fázik, mindig egy kis idő után maga megy vissza a pincébe :roll: pedig van neki jó nagy bundája :roll:

Heni
KépKép
heni81

Ah, annyit értetlenkedek ezzel az egri hotellel. A honlapon az áll, hogy 1 gyerek ingyenes, a 2. pótágy árából 50%, erre egész pótágyat , meg pélpanziót akar velem megfizettetni a csaj :roll:

Heni
KépKép
heni81

Nálunk ma tök jó idő volt,ruhák kint száradtak,Bálinton 2 pulcsi+mellény volt csak+sapi :) de annyira élvezte Ő is :)

s du. vittem hittanra+Míra bicaját is vinnem kellett volna :) de a derekam majd leszakadt(mert előtte perecet sütöttem tripla adagot :) ) mikor toltam, így ráültem(16-os mini bicaj) és azon tekertem :) útközben jókat derültek az ismerősök rajtam,de így legalább nem kellett végig kiabálnom az utat Bálintnak(állj meg, várj meg,fékezz,lassíts) tuti izomlázam lesz :)

ja Heni,1* kérdezted milyet vegyetek Péterkének :) mindenképp vigyétek el bicajos boltba és ott próbáltassátok rá 2 méretre :) Mírának 2 éve vettük már teljesen ki van húzva az ülés és kormány de így is kicsi :( így kettővel nagyobbat kerll vennem,mert Ő elég magas csajszi és nincs kedvem jövőre is venni :)

KépKép
viranka

Vera én is sziven szerint egye nagyobbat vennéd, de! ott van Áron is és őt ismerve jövőre ő is tekerni fog, igy 12 colos lesz megvéve, aztán jövőre szerintem eggyel nagyobb Péternek és lemarad Áronak a 12es.

Auchanban próbáltuk a múltkor, tök ügyesen körbe körbe bicózott :D

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Zsozsinak! ++++++++++++++ Gyors gyógyulást a műtét előtt!!!!

Csak gyors bekukk. Nem tudom nagyon követni az eseményeket, de azt kivettem, hogy Vindoék utaznak! Jó pihenést!!! :)

Kaqk! Kitartás a rosszulléthez! :(

Tegnapelőtt szülinapozni voltunk Szeli kis barátnőjénél. Nagyon élvezték a csajok. :)

Közösen fújták el a gyertyát :lol:

Kép

Remélem, nem haragszotok, hogy ilyen ritkán tudok jönni, és nem mindig tudom követni a napi eseményeket... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Köszönjük a pozitív energiákat, Zsozsikám "nem" javul. :)

Mi tegnap már kertészkedtünk. 8) Könnyű dolgom lesz, mert Zsozsi annyit segít! :) Először a köveket szedtük össze - no még van mit.
Abból a nagy homokozóból próbálunk kertet csinálni. Elképzelésem még alig van, no meg pénz sincs sok rá - majd meglátjuk mi lesz belőle.
Gegi inkább szétdobálta, amit összeszedtünk a talicskába, no meg majdnem felborította azt. Olyan ereje van, hogy sokszor lesünk csak az apjával. Majdnem 16 kilós kis izomcsomó a gyerek. Zsozsi meg majdnem 19 kiló.

Kaqk! Sokat gondolok rád, de látom jól vagytok, csak ezek a rosszullétek ne lennének! Elmúlnak ezek is hamarosan!
Tényleg! Neveitek vannak már? Szerinte kislányotok lesz! 8)

Viranka! Én annyit rohangálok a gyerekek után... Nekem is kell egy bicikli.

Mennem kell, megjött combikás dömperem. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Érdekes másfél hetünk volt....újabb tüdőgyulladás, ami később kiderült hörghurut, de elég durva. Tegnap érkeztünk a kórházból....már a gyógyulás útján. Részletekkel majd jövök még később...

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Fleur na most olvasom csak :roll:
ettől függetlenül hívtalak.
Puszi a gyerekeknek

Mesi :D :D
azért még megy a ++++++++++++++++++++

Heni mikor mennétek?

Gergőke már jobban, a vérképe nem a legjobb de nincs nagyobb gond szerencsére. Kapja még az augmentint meg az orrcseppeket. De láza már nincs és a kedve is sokkal jobb. Szerencsére megúsztuk a kórházat.

Biciklim nekem is lesz hamarosan 8)

Regi édesek a lányok :lol:
én nagyon örülök, hogyha ritkán is de jössz :D
jó rólatok olvasni :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur! :( Gyors gyógyulást!!! +++++++++

Móni! Köszi! :)
Nektek is jobbulást! +++++++++++

Szelinek is van biciklije, meg nekem is. :) Délután biztos, hogy kimozdulunk, de még nem tudom, hogy játszótérre menjünk vagy biciklivel valamerre. :roll:

Kisikáltam a fürdőt...
:P

Kép

Kép
regcsiken14

Enyém bicajnak defektje van :( és a féke sem jó :( jövő héten már el kellene vinni bicajosbácsihoz :)

Heni,nekem van 1 eladó mini hauser 12-es bicajom :) bár kicsit felújításra szorul(kerekek laposak+nincs rajta pótkerék) ha érdekel Rval lefotoztatom :)

Mesi,nem kell bicaj,majd futsz utánuk :) tök jó sport :)

ma de. lemostuk Mírámmal a kocsit,látszik milyen szép színe van :) :)
addig Apáék fodrásznál szépültek :)

jah és egy OFF:
Apának volt 1 háromkerekű bicaja,ami eladó.Alig használt,teljesen jó állapotban van.Ha tudtok vkit 45000,- vihető .

KépKép
viranka

Gyerekek 12 kor, ebéd nélkül, csak kakaóval önszántukból mentek aludni, annyira kifáradtak :D Péterke már kint mondta, hogy ő már nem bir állni :shock: Délután ha felkelnek még traktorozás lesz 8) szántani fognak, lesz nagy élmény megint:-)

Vera az attól függ mennyiért gondoltad, de amiket néztünk az auchanban 11 e voltak és mivel Áronnak is kell majd még, lehet újat kellene venni :roll:

Móni apr. 29 és május 1 - i hétvégén mennénk. Végül úgy alakult, hogy Péterke után 4500Ft + a 2 éjszaka pótágyon, félpanziót is lehet kérni hozzá, de mivel ő nem eszik meg szinte semmit, hát nem tudom.Ott is 50% a kedv.
Ez lesz a 30. szülinapomra az ajándék, hogy együtt a család Egerben :D

Mesi jaj segitség az van nálunk is bőven 8)

Regi ne viccelj, gyere gyakrabban!

Fleur sajnálom:-(

Heni
KépKép
heni81

Heni: mi ilyen olcsó biciklit vettünk anno Zsófinak, olyat, amiből van zsiráfos, katicás, dalmatás, stb, de egy évet bírt csak ki, tönkrement teljesen. A bicikliszerelő 6000-ért javította volna meg, de mondtuk, hogy ne, mert 9000-ért vettük :roll: Így abból futóbiciklit csinált 2000-ért, és vettünk egy komolyabb biciklit 15.000-ért, remélem ez már Fruzsit is kibírja. Igaz, a végén ketten használták a biciklit, mert Fruzsi is egyre többször ráült, de azért még bírhatta volna :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Fleur, sajnálom, remélem már jobban vagytok!

Meis, jó hír, hogy Zsozsi gyógyul :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Katicás volt nekünk is :) :) bár még megy,de mindent nekünk kellett beállítani :( :( elején alig bírta Míra tekerni :)

mindjárt írok püt :)

Fleur,bakkermi történt :( :(

Mesi,hajrá gyógyuljatok :)

most Míra fosik :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
viranka

Hát Csajok! Szeli a motort választotta, én meg szinte végig futottam (kocogtam) utána... :? Asszem a napi torna megvolt... :lol:

Panndi! Nekünk is olyan van, zsiráfos. Még nem sokat használtuk, mert szülinapjára kapta, de látszik rajta, hogy nem egy örökélet. Mi azért döntöttünk ez mellett, mert ami jobb minőségű lett volna, az 25 ezer... Hatalmas különbség volt a kettő között. És hát ahhoz, hogy egy gyerek 1-2 évig használja... nem áldoztunk többet rá. 8)

Mírának jobbulást! :(
Egyik nap nekem is rajtam volt a szapora... :evil: Szerencsére nem tatott sokáig.

Kép

Kép
regcsiken14

Míráét anno két éve 25ezerért vettük.Úgy voltam vele inkább minőség,mint tönkre menjen hamar(katicásból tanulva) :oops: s igaz piros kis narancssárgával,de Balunak a kedvenc színe :) majd pótkereket kell rá vennem mert az szétment :) így megéri,főleg ha még min.2 évet tudjuk használni :) :)
viszont csütörtökön kiderült,Mírus egyik jazzbalettos apukája vett anno nálunk matracot(annyira ismerős volt és rákérdeztem,szerintem én írtam a megrendelőjét is :lol: ) és Ő is bicajokkal foglalkozik :) :) már csak össze kell gyűjtenem a rávalót...

:arrow: anyahiány van :)

KépKép
viranka

Na már két pöttyös lányom van :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Látom mindenki élvezi az első tavaszi hétvégét :)
Grétim biciklizni tanul, minden nap kint vagyunk és azt gyakorolja :) Az Edmond is tud és nagyon fontos, hogy Ő is tudjon 8)

Panndi legalább túl lesznek rajta a lányok :)
jobbulást nekik++++++

Maggie hogy van Bercó?

Vera Míra jobban van már?
Elő se tudtam venni a hímzést még eddig, hogy megnézzem milyen fonal kell :(
Pont összevesztem Z-vel, hogy a hosszúhétvége csak neki pihenés. Én főzzek, mossak, takarítsak, vasaljak, süssek, gyerekekkel foglalkozzak stb...............
Ő felkel 9-kor és elkezd pattogni, hogy miért nincs még megcsinálva ez+az :twisted:
Ő meg csak legózik :twisted:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

itt esik az eső, és sötét is van :evil: 2 nap napsütés után, depis idő
:evil:

Móni majd pihenünk a sirban :wink:

Nekem általában az a pihenés, ha nyugodtam megnézhetem a VVt, kis rafkós gyerekek ám ezek, mert már rámunnak estig, aztán csak az apjukkal akarnak lenni :D én meg ki is használom ám! :roll:

Szombaton kertészkedés volt, robikapáztak, köveket szedtek, aztán délután még traktoroztak is, bár Áron nem mert bele ülni :roll:
Tegnap pedig tescoztunk, meg elmentünk az reg házhoz, olyan aranyos volt Péterke, kérdezgette, hogy ki lakik ebben a házban, mert most az érdekli a legjobban, hogy kik laknak a házakban. Mondtam neki, hogy majd ő fog, ha megnől:-) Aztán azt beszélte, hogy Péterke kicsi háza:-)Aranyos volt:-) Délután még elvitte őket az apjuk a mamához. SZóval teli vannak élményekkel:-) Ma az eső miatt bent vagyunk :?
Igaz m ár össze törtek egy kerámiát, meg valahogyan a föld is kikerült a virágoscserépből, ez utóbbit már takaritják:-) Rögtön mondta Péterke, hogy felporszivózza :roll:

Panndi jobbulást a lányoknak!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Csak naptár-stílusban, és csak rólunk, bocsi, majd, remélek, hamarosan tudok jönni olvasni-reagálni... De ez a mentségem:...

03.11.
Elunk, de alig... En legalabbis. Tegnapra virradolag aludtam harom orat, es azota semennyit. Brutal hanyingerem volt tegnap, ejjelre jott a hanyas-hasmenes, hasmenes Samunak is, mindketto Daninak is... Egesz ejjel magamat, gyerekeket hordtam hanyni-kakilni-furdeni, kinek mi kellett epp, szonyeget takaritottam, agyakat huztam at, azota is orankent hanytam, a legksebb korty viz sem maradt meg bennem, hazajott anyum, azota kicsit jbb, mert legalabb mar ugralni nem kell... Besegit. Vegre ket nap utan mar van bennem fel liter viz... Ja, es lazam van... A sok oklendezestol nagyon hsszan begorcsoltem, es gyogyszer sem maradt bennem. Mostmar megmaradt egy magneb6, es egy algopyrin. Talan kezdek jobban lenni. Dani is lazas volt, hasmenese meg van, hanyni, majd meglatjuk... Meg, hogy Samu is hogy lesz. Most alszanak, en is fekszem.

03.12.-reggel
Ma mar jobban vagyunk. Mar tudok inni, bar az elizo adag meg gondolkozik a visszafordulason... Jo lenne, ha jol dontene, mert a pisim-mar elnezest-de olyan sotetsarga, hogy szinte piros... Azert probalok majd vmit enni is, kivancsian varom a hatast... Gyerekek szepen aludtak ejjel, ugyhogy lassan rendezodunk. Hala Istennek. Koszi a jobbulaskvanasokat.

03.12.-este
Jajj, tevedtem... Delutanra sajnos ismet rosszabb minden... Tudtam vmit enni-inni, de Samu ma hanyt... Jo sokat... O hamarosan a kiszaradas szelen... Kapott Daedalonetta kupot, remelem, a bogre tea mar benne marad, amit lefekves elott megivott... Bar ketlem... Na, mindegy...

03.13.
Na, igazam volt, Samu hanyt ejel, de csak egyszer. Aztan aludt mint a tej... De anyumon kijott, kerte, maradjak font vele, mert most o van soron. O pedig a kiszaradastol hajlamos elajulni. Virrasztottam vele, igyekeztem vmi hanyinger elkenitot bele dkktalni, de folyton kihanyt mindent. Aztan fel haromkor lefekudtunk, addigra megkonnyebbult. Majd hatkor csorgott a telefonom, hogy most ajult el. Ugyhogy hivtam az ismeros apolonot, hogy jojjon, kosson be neki infuziot, mert ciki van... Kapott infuziot, jobban lett, segitettem neki egesz idaig, most a gyerekek lefekudtek, en is ledolok. Apa nem volt itthon ejjel, ezert csak en tudtam anyanak segiteni, Gabor vigyazott a gyerekekre, szerencsere csak aludnia kellett mellettuk. Na, most sztem mar a ferfiak jonnek...

03.14.
Anyum ma mar jobban, most ocsemen a sor. Ot nem en apolom. :) de gyanus nekem, hogy ferjuram most kezd rosszul lenni. Ennyi ember utan mar tudjuk, hogy az emelyges jelentkezesenel egybol be kell venni a hanyingercsillapitot, eroset, s akkor a legrosszabb resze a betegsegnek talan elkerulheto. Meg a nagyimon, apun es ferjemen tudunk kiserletezni, igazunk van-e...

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: