Sziasztok!
Csak naptár-stílusban, és csak rólunk, bocsi, majd, remélek, hamarosan tudok jönni olvasni-reagálni... De ez a mentségem:...
03.11.
Elunk, de alig... En legalabbis. Tegnapra virradolag aludtam harom orat, es azota semennyit. Brutal hanyingerem volt tegnap, ejjelre jott a hanyas-hasmenes, hasmenes Samunak is, mindketto Daninak is... Egesz ejjel magamat, gyerekeket hordtam hanyni-kakilni-furdeni, kinek mi kellett epp, szonyeget takaritottam, agyakat huztam at, azota is orankent hanytam, a legksebb korty viz sem maradt meg bennem, hazajott anyum, azota kicsit jbb, mert legalabb mar ugralni nem kell... Besegit. Vegre ket nap utan mar van bennem fel liter viz... Ja, es lazam van... A sok oklendezestol nagyon hsszan begorcsoltem, es gyogyszer sem maradt bennem. Mostmar megmaradt egy magneb6, es egy algopyrin. Talan kezdek jobban lenni. Dani is lazas volt, hasmenese meg van, hanyni, majd meglatjuk... Meg, hogy Samu is hogy lesz. Most alszanak, en is fekszem.
03.12.-reggel
Ma mar jobban vagyunk. Mar tudok inni, bar az elizo adag meg gondolkozik a visszafordulason... Jo lenne, ha jol dontene, mert a pisim-mar elnezest-de olyan sotetsarga, hogy szinte piros... Azert probalok majd vmit enni is, kivancsian varom a hatast... Gyerekek szepen aludtak ejjel, ugyhogy lassan rendezodunk. Hala Istennek. Koszi a jobbulaskvanasokat.
03.12.-este
Jajj, tevedtem... Delutanra sajnos ismet rosszabb minden... Tudtam vmit enni-inni, de Samu ma hanyt... Jo sokat... O hamarosan a kiszaradas szelen... Kapott Daedalonetta kupot, remelem, a bogre tea mar benne marad, amit lefekves elott megivott... Bar ketlem... Na, mindegy...
03.13.
Na, igazam volt, Samu hanyt ejel, de csak egyszer. Aztan aludt mint a tej... De anyumon kijott, kerte, maradjak font vele, mert most o van soron. O pedig a kiszaradastol hajlamos elajulni. Virrasztottam vele, igyekeztem vmi hanyinger elkenitot bele dkktalni, de folyton kihanyt mindent. Aztan fel haromkor lefekudtunk, addigra megkonnyebbult. Majd hatkor csorgott a telefonom, hogy most ajult el. Ugyhogy hivtam az ismeros apolonot, hogy jojjon, kosson be neki infuziot, mert ciki van... Kapott infuziot, jobban lett, segitettem neki egesz idaig, most a gyerekek lefekudtek, en is ledolok. Apa nem volt itthon ejjel, ezert csak en tudtam anyanak segiteni, Gabor vigyazott a gyerekekre, szerencsere csak aludnia kellett mellettuk. Na, most sztem mar a ferfiak jonnek...
03.14.
Anyum ma mar jobban, most ocsemen a sor. Ot nem en apolom.

de gyanus nekem, hogy ferjuram most kezd rosszul lenni. Ennyi ember utan mar tudjuk, hogy az emelyges jelentkezesenel egybol be kell venni a hanyingercsillapitot, eroset, s akkor a legrosszabb resze a betegsegnek talan elkerulheto. Meg a nagyimon, apun es ferjemen tudunk kiserletezni, igazunk van-e...