Sziasztok! "Jó reggelt!" (Hát van alvókánk....) (Na jó, ezt 1 órája írtam(
Hogy vagytok? Hogy bírjátok ezt a h.lye szelet?
Uxi: nekem nem lassú a blog.. Szerintem kisebb képeket tölts fel, ennyi a megoldás! A 4 kg nem sok!! Hát már túl vag y afélidőn! Én is kb. ennyit híztam!
Icu: Ettél mákos tésztát?

) Na nem mondom nekem nem csípte a nyelvem a mák, de akkor is megettem!

Akkor nem messze lakunk majd egymástól, én 20. kerületi vagyok.
Kima75: Ha nem vagy megelégedve, persze, hogy válts! Miért ne lehetne? Na de most olvasom, hogy elmegy.. Hát kész! Felháborító, hoyg vannak ilyen dokik! az én dokim még a tesóm szüléseire is emlékszik és mindig megkérdezi őket..
Szerencsemák: Tök jó, hogy megvettétek a babakocsit!! Mit szólt a barátnőd? Nem ment a Dunának?

) Bocsi, a Mi-s című képért! Nem vettem észre, hoyg nektek is ez a neve, meg nem tudtam, hoyg nem lehet
Idetti: A fogorvost minél hamarabb célszerű megejteni.. Én most voltam (pecsétet nem kaptam), de lilinél elsumákololtam. Azért kell elmenni, mert sokkal gyorsabban romlik a fog, stb... Házidoki meg általános vizsgálat miatt kell, EKGt ő értékeli..
Kati: Ja, kreatív konyha

)) Hát ha mindkettőt ettem volna, muszéj volt megoldani

Sajnálom, hoyg elkeveredett az eredmény, jó lenne tudni mi a helyzet...
Köszönöm az Armillás névvel a véleményéket, remélem sikerül meggyőzni a férjem, de nem sok esélyt adk neki
Ági: Én nem dolgozom, mert mikor terhes lettem, akkor még Lilivel gyeden voltam, most így táppénz. De.. ha dolgoznék.. Tuti a decembert nem vállalnám be a nagy hajtást, de már előtte is otthon maradnék

Én már régóta itthon vagyok, de egy cseppet nem unatkozom
Brigi: Hogy van Marci szeme?
Bogyra, Fel ne add a 4. év elején!!! Ha máshogy nem megy, halassz, de nehogy abbahagyd! Szerintem a dékán el fogja engedni! Az utolsó évben nem hiszem, hoyg szivatni fog!
Jó munkát mára! legalább nincs meleg!
Mérnökasszony: Nehoyg hallgass a védőnőre!!! Miért lenne sok? Nekem az előző védőnőm volt ilyen, amikor híztam 3 kgt a 47 kilómra.. Eldobom az agyam.. Lehet, hoyg irigykednek! nehogy visszafogd magad, nem sok a hízás!! Amúgy nem csak a baba adja ki a súlyt, ott van maga a méh, ami növekszik, a placenta és a magzatvíz...
Nagyon kis aranyos férjed van, hoyg ennyi mindent eltett! Nem semmi!!! Boldog születésnapot neki!! A kártyád remélem még megvan!
Twist: sajnálom, jól megjártad.. és a Hajdú doktonő mondta,m hoyg azért mehetsz hozzá?
Gyöngyi: Ne aggódj.. lehet, hoyg a pohár volt koszos, van nem középsugarasat adtál! Nekem mindig van probléámám a vizelettel, megismételjük, amikor figyelek, hoyg tényleg középsugaras legyen, akkor nem szokott gond lenni! De múltkor volt benne gomba, így Canesten combit kellett hazsnálnom! ne izgulj, baba ebből semmit nem érzékel és lehet kezelni, vbármi is van!!
TúróRudi: Köszönjük, hoyg leírtad, hoyg mi volt! Nekem nincs ilyen érzésem, hogy megjönne, de lehet, hoyg egy ilyen beavatkozás után normális. Eredmény mikor lesz meg? Kitartás, nagyon bátrak voltatok és nemlehet semmi gond a babával!!!
Bogaracska: az ilyen gazdákat ,meg tudnám fojtani! Milyen kutya támadt és neked milyen kutyusod van? Biztos nincs semmi baja a babának, de akkor is

Sajnálom...
lemaradtam az előző fényképedről azt hiszem
Na kész vagyok, visszaolvastam! Nem volt egyszerű!