A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Kép

Úgy látszik nem sikerült a képet csatolni előszörre... :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Jó reggelt mindenkinek!
Látom történnek rosszak jók is, remélem azért az ünnepekre és így az utolsó időre mindenki jól fogja magát érezni, és nagyon boldog békés ünnepeket kívánunk mindenkinnek.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a neten azt írták, hogy a manó ilyentájt sokat alszik. Az én drága kislányom szinte megállás nélkül mocorog, dudorodik, hullámzik a hasam. Ha mocorgok akkor apró döfködéssel jelez, hogy jó lenne ha kicsi nyugalomba tenném a pocim. Ha leülök, lefekszem, akkor rázendit, néha olyan érzésem van hogy kiszakad a pocimon keresztül. Lassan rászánom magam és felrakok egy pocis képet, de nem biztos hogy felférek :oops: .
Mindent összegezve jobbulást akinek kell és kitartást a sok dolgozó apuka mellett.
ui: tennék én is fel vonalzót, de bénuszka vagyok és nem tudom hogy kell. :oops:
Üdv Bogi
budabo

Helló Lányok!

Vagyok ám én is, csak nem igazán jut mostanában időm arra, hogy írjak is, nagyon sűrű volt az elmúlt hét.

A lényeg, hogy túl vagyok az utolsó irodai munkanapon, most már csak itthonról dolgozgatok! Jó érzés, hogy nem kell minden nap a randa BKV-n zötykölödni mostantól. :lol:

A kollégák néhány rugdalózóval, és egy kis babakozmetikummal búcsúztak, nagyon aranyosak voltak.

Aztán volt céges karácsonyi vacsora péntek este, aztán szombaton vizsgáztam, szerencsére 4-est kaptam!! (Azért januárra így is maradt még 3 vizsga, hát majd meglátjuk, hogy törpi mit szól hozzá :) )

Vasárnap anyósomék voltak itt, ma jön a baráti társaság karácsonyi vacsira, aztán utána már lesz egy-két nap pihi is remélhetőleg :?

Közben a hüvelykenetes vizsgálaton kiderült, hogy sikerült egy gombás fertőzést összeszednem :? Hát ennek nem örülök, de a doki megnyugtatott, hogy ne aggódjak, kezeljem szépen, és akkor nem lesz vele gond. Egyébként ezzel kapcsolatban pozitív élmény volt, hogy amikor hívtam őt telefonon, akkor rögtön felvette, ja és a múltkor mondta, hogy nem tud síelni :) Szóval remélhetőleg amikor éles helyzet lesz, akkor sem lesz gond.

Mi jan. 2-án megyünk először CTG-re, nem semmi, hogy már itt tartunk!!!

Kívánok mindenkinek szép békés karácsonyt, vigyázzatok magatokra, és a kis lakókra, meg persze a kispapákra is!!!

Remélem 5-én minél többen összejövünk, már nagyon várom!

Zsufi

KépKép
zsufi74

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.20 14:33-kor.
Vendég

pmonika: nálam is esténként rámtör az ehség, igy majdnem 2x vacsorázok, de azért probálok odafigyelni h késö este már csak gyümölcsöt eszek vagy egy joghurtot.

Zsu: a ferjed egy angyal lehet.

Pandusika: biztosan kicserélik a matracot.

babanyul: én is sokat gondolok arra h mi fog történni. holott már elmondták 1000x de akkor is.

Lányok tegnap este alig kaptam levegöt. feküdtem az ágyon és 1x csak a hátam közepén keresztbe egy nagy fájdalom és alig tudtam levegöt venni. nem tudom mi volt ez. biztos babo vmit csinált a tüdömmel. no meg a jobb bordáimat igazgatja rendesen, néha olyan kellemetlen.
ma megyünk dokibácsihoz délután. holnap jönnek anyukámék, már nagyon izgulok, és várom öket. mi ma barakjuk a fát mert ki kell lognia magát és olyan sürü alul h zt mondta a férjem ez nem fér be az ajton ha leszedjük a hálot. imádom a fenyöillatot.

vigyázzatok magatokra nagyon!!!

Kép
Kép
nicko

Sziasztok!

Iricc, megnéztem a képeket, tényleg nagyon jók lettek! El is döntöttem, hogy manó születése után mi is csináltatunk egy ilyen sorozatot, alig vannak családi képeink, valaki mindig hiányzik :D . Az is nagyon szimpatikus, amit a weboldalon a fotós ír, ezért biztosan őt fogjuk megkeresni. Ugye jól értelmezem, hogy az összes képet megkaptátok cd-n, papírt pedig a kiválasztottakból rendelhetsz?

Látom, már mindenki karácsonyi hangulatban van, most már én is igyekszem ráhangolódni. Ebben a tegnapi nap nem sokat segített, elkaptam egy fincsi hányós-hasmenéses vírust, azt hittem, meg is szülök. Hajnal kettőtől délig hánytam, estére belázasodtam... Mit mondjak, szuper nap volt. Ma reggel jegyezte meg Tamara, hogy még a 4. gyertyát is elfelejtettük meggyújtani az adventi koszorún. De mára már jobban vagyok, igaz, elég gyengének érzem magam. Most apával elmentek játszóházba, így tudok pihengetni.

ZétiVera! Örülök, hogy jobban vagy lelkileg, kellenek az embernek időnként az ilyen megújulások, újrakezdések.

Erika, Zsufi! Üdv a láblógatók között! :lol:

Kép
mist

Iricc, a képeitek nagyon jók, szép család vagytok!

Andrea17, csak megerősíteni tudom a többieket: ne aggódj!! Végülis nem baj az, ha nem átlagos az ember lánya :D az én picikém pl nagyobb egy-két héttel a koránál.

Zsuzsi, ne szégyellj ilyeneket leírni - hidd el, hogy minden családban akad valaki, aki hasonló problémákkal küzd, és ha nálatok nem olyan gyakori, illetve tudtok róla beszélni, és a párod is igyekszik, akkor már jó úton haladtok a "minden rendben" felé. A legtöbb, amit tenni tudsz pontosan az, amit teszel: türelem, szeretet, és egy kis terelgetés. Szerencsémre nekem nem a férjem van ilyen helyzetben, de tapasztalatból beszélek.

Kaandi, örülök, hogy rendben a véreredmnyed, így nyugodtabban tudod várni a karácsonyt :D

Andus, édes a picid :D azért szerintem inkább örülj a jó eredményeknek! :) Ha minden rendben van, azért nem valószínű, hogy megismétlődne ez a dolog.
Amúgy ismerem az érzést: egy spontán vetélés után két évig nem tudtam teherbe esni, és minden orvosi vizsgálatom eredménye tökéletes lett, fogalmuk nem volt róla, miért nem megy. Akkor voltam úgy vele, hogy bárcsak valami icike-picike problémát talánának inkább, amit könnyű orvosolni, és akkor nosza. De végül az egyik vizsgálat úgy "kipucolt", hogy rögtön utána teherbe estem.

Julcsi, ügyes vagy, szép lett a kép! :)

Kreiszi, azt hiszem, megérte lekésni azt a vizsgát :wink:

Amy, első NST??? :shock: huh, de repül az idő tényleg! Kókuszmatracot mi a www.babaholmiolcson.hu boltjában vettünk, kb 8000 HUF volt. (Ott vettük a kiságyat, szóval kézenfekvő volt, hogy elhozzuk a matracot is.)

Zsufi, szerencsére az én dokim se síel :D

Babanyul, nem csodálkozom, hogy berezeltél, a mentőautó nem hangzik valami jól...

Mist, jobbulást!

KépKép

KépKép
stelly

Julcsi: nagyon jó lett a zsiráfos alkotás. A fekvés sajnos erősen javasolt, de azért mászkálok, üldögélek is. Most sem fekszem :oops:.

Hihetetlen, hogy jövő héten már 2009...

Mostanában én sem alszom jól, sokszor minden ok nélkül felébredek éjszaka, pedig a babó általában hagy aludni.

Stelly: a kókuszmatrac, amit vettetek, rétegelt vagy latexált?
yve

gerendai zsuzsi szerintem keresd fel a hozzátok legközelebbi Al-Anon-t. Hidd el, tudnak segíteni.

pandusika tőlem rendszeresen megkérdezik, hogy Karácsonyi baba lesz-e :D mondjuk múlt héten született meg egy ovistárs anyukának a babája, 2 nappal előtte a karácsonyi ünnepségen összemértük a hasunkat, és eléggé egyforma volt méretre :D

amy mi a Mária Nagykerben vettük a matracot, messze ott a legolcsóbb. a 60x120 6700, a 70x140 7600 ft. zippzáras, lehúzható huzattal.

mist az összes fotót megkapjtuk cd-n, előhívással ő úgy tudom nem foglalkozik. de nem is baj, a foto.hu-n rendelem évek óta a képeket, és nagyon meg vagyok velük elégedve.

nekem tegnap sikerült az Árkádban akciósan 6500 ft-ért venni Anita szopis melltartót. Nagyon örülök neki, remek árban volt.

Kép
Kép
Kép
iricc

Köszönöm a megértő, bíztató szavakat, olyan jól esik. Nagyon sötéten festettem le a páromat az előző oldalakon. Nagyon sokszor kedves, aranyos is, szívesen megmaszíroz, és nagyon-nagyon sokat javult a kommunikációnk. Már majdnem mindig tud válaszolni a kérdéseimre, amik az érzelmeit érintik, és még sorolhatnám...Sajnálom, hogy sok rosszat írtam, nagyon bízom benne, hogy méltó lesz az Édesapa elnevezésre (én úgy érzem, ez egy rang, amihez sokkal méltóbbnak kell lenni, mint mondjuk egy "fater"nak, vagy egy "apám"nak...értitek?!)És bocs, hogy róla szóltak az utóbbi hsz-eim...Köszönöm a türelmet.

Amy: Jó nagy a "picitek" nektek is...

És mekkora már a pocitok, Elif, Gjéti, meg aki most hirtelen nem jut az eszembe!

:evil: IMÁDOM A MÁVOT. ÉS ÉLJENEK A SZTÁJKOLÓK, KITARTÁST NEKIK!!! :evil:
Merthogy ma elindultam délelőtt jógára, és a kért speciális vadász- gumicsizmát felkutatni a páromnak, de 1.5 órás ácsorgás után a 3. távolsági buszra sem fértem fel, így lekésve a jógát feladtam a dolgot, és inkább bevásároltam, megvettem a halakat, a húsokat, és mindjárt nekiállok a halászlének, tárkonyos hallevesnek, és a töltött káposztának. Imádok főzni, ilyen "komoly"kajákat meg főleg... :D .Holnap meg újra próbálkozom a busszal. Annak már sikerülnie kell, mert az ajándékot be kell szerezni, és vinni kell a halászlét a párom keresztmamijának a kórházba, aki egy térdprotézis beültetés miatt bent karácsonyozik szegény.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Sziasztok!

Ikverus: Köszönjük szépen a képeslapot! :lol:

Bogi: Várjuk a pocakfotót! :)
Vonalzót tudsz csinálni pl. a nőivonal.hu-n!

Zsufi: Csúnya gombás fertőzés :? , szorgalmasan kezeld magad, és biztos hamar elmúlik!

Babanyul: Hát nem lehetett túl jó élmény a mentőre ébredni! :?

Nicko: Nekem akkor szokott olyan érzésem lenni, hogy nehezen kapok levegőt, ha a hátamon fekszek! :? lehet hogy ilyenkor elnyomnak valami eret a babók! :?
Ja, és ma megcsináltam a pizzás csigát, isteni lett! :lol:

Mist: Jobbulást kívánok!

Én is kívánok Mindenkinek Nagyon Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket! :lol:
zsu83

Zsuzsi: Nekünk nyugodtan kiöntheted a szíved! Meglátod, hogy méltó lesz a párod az Édesapa címre! :)
Jó főzést, biztos nagyon fini lesz!
Jobbulást a párod keresztmamájának! Férjem nagymamája is sajnos a kórházba karácsonyozik! :(
zsu83

sziasztok lányok!

csak gyorsan ,mert nálunk is beindult a karácsonyi sütés és készülődés!

zsufi:gombás fertőzés nagyon szar én a candidával évekig szenvedtem,mondta a nőgyógyi,ha terhes leszek biztosan még rosszabb lesz a helyzet,mert ilyenkor hajlamosabb az ember rá,de semmi bajom nem volt idáig...úgy látszik a bébi jót tesz a híresen rossz vérképemnek és a candidámnak is,mert minden rendben van,mióta ő a pociban van.Ha elfogadsz néhány tanácsot,sokat könnyít majd rajtad-nekem beváltak és tudom,hogy ilyenkor az ember bármit megtenne,csak múljon el a dolog!tehát:gyógynövényes boltban lehet venni anitcandida-teát,ha rendszeres,kúraszerűen iszod akkor nemcsak a tünetek enyhíti,hanem a megelőzésben is segít,és ezt össze szoktam keverni cickafarkfűteával és jó bőven szoktam iszogatni,valamint a cickafarkfűvet kamillával összefőzve ülőfürdőre használni.És a legnagyobb csodaszeer a gombára a grepfriutmagolaj-ami nem olcsó,de mindent pénzt megér,mer nagyon hamar kipucol minden gombát a szervezetből.mindezeket meg tudod venni egy gyógynövényesboltban,nem lesz olcsó,de megéri és jobban szeretem hanyagolni a gyógyszereket ,főleg a terhesség alatt.ha ezekkel kiegészíted a gyógyszeres és kúpos kezelést hamar jobban leszel majd.Bocsi,hogy ilyen részletesen és tudálékosan írtam,de bárcsak nekem mondta volna valaki,hogy mit csináljak akkor amikor szenvedtem vele-sokáig tartott kitapasztalni és kellett hozzá egy szuper eladó a boltban aki értette a dolgát.Mégegyszer,bocs,ha túltudálékosra sikeredett.

gerendai zsuzsi:csatlakozom az előttem szólókhoz,tényleg bátor dolog ilyen problémákat megosztani másokkal.a párommal mi is átmentünk hasonló dolgokon,még a megismerkedésünkkor de mi problémánk súlyosbítva volt még játékfüggéssel és súlyosabb szerfüggőséggel is,de elég hamar túlestünk rajta és semmi extra dolog nem kellet hozzá,csak párom részéről akarat és részemről türelem és szeretet,ami nálad is megvan és most még a kisbaba is segíteni fog a párodnak,hogy átértékelje a dolgokat.sok türelemet és kitartást nektek és hiszem,hogy a szerelem és türelem mindenben segíteni fog.

Mindenkinek nagyon nyugis készülődést kívánok,jó főzést és sütést!
Nekem még fogorvost kell kerítenem,mert fájdogál a fogam és karácsonykor ez nem szerencsés.
mindenkinek szép napot!

Kép
nilabali

Hello Csajok!!!

Úgy örülök, hogy már a 34.hetet taposom !!!!!!!!! Már tényleg "csak" néhány 7 és vége!:))))

Nálam szinte most már naponta bejelentkezgetnek a jóslófájások, kböző időpontokban. Eddig inkább este volt jellemző, de ma napközben is volt már. Fura, 3. terhességem és nem emlékszem egészen pontosan, hogy milyen is az, csak dereng.....ne nevessetek ki!:)))) SZóval a hasam jobb és bal oldalán fájdogált ma közbe alíg bírtam fekvőhelyzetet változtatni, be is keményedett, aztán abbahagyta pár perc múlva. Hát ez volt ma, de nem mindig a hasam alja fáj, igazából nehéz meghatározni, időnként mintha a derekam aljára átsugározna, olyan "zsiger"szerű fájás...
Ti mennyi Magne b6-ot szedtek naponta, már aki ezt szedi???? Én eddig 3x1, lehet, hogy többet kellene? Már erre a 2-3 hétre, mert majd a 36-37 abba lehet hagyni.

Panduska, akkor tényleg nem voltál annyira koraszülött, az már nem gáz.!

Sajnálom a bacis, gombás sorstársakat, ha valaki akkor én is tudom miről beszéltek, hányoooook már a kúp hallatán is:((((( Már nagyon várom a jan elején esedékes negatív eredmény hírét!:) Most érzem az lesz! Bár ez a vegyes baci, állítólag nem vészes, sok mindenkiben mindig benne van.

Julcsi!! nagyon ügyike vagy!!! csak így tovább, GYÖNYÖRŰ lett a képed!!!!

Nekem még nincs is CTG*s időpontom !

Nicko: még mindig nincs hó itt MO-on. Csinálnál valamit????

Kép
kaandi

Húú, annyi mindent akartam írni! De már látom, hogy nem jut eszembe minden!

budabo: szerintem be fogsz még férni a képek közé! :D Ráadásul arra nekem is rá kellett jönnöm, hogy kamu, hogy a hasbaba a nap 90%-át átalussza.... Legalábbis ez nálunk sem jön be. Én inkább attól tartok, hogy amilyen bent, olyan kint! Mert az izgi lesz.... :)

iricc: a ti képeitek meg annyira szuperek, hogy komolyan olyan pozitívhullámom lett tőle, hogy csak na! Tök jó a boldogságot fotóval elcsípni!
Ha rossz passzba kerülnék, tuti rákattintok mégegyszer és végignézem zenével!

Már nem emlékszem, ki kérdezte: mi kókuszmatracot 9000-ért vettünk az Elefániban, de úgy látom a Mária bababolt nyert eddig! És hogy rétegelt meg izémizé? Hmm, ezt én nem tudom. Kókusz, osztjóvan! :)

Pandusika: nektek meg remélem kicserélték a matracot. Pici bosszúság, de általában nem szoktak emiatt nyűglődni!

Zsu, neked meg nem küldtem a hóból, szerintem sejted, hogy miért.... :( (Elmúlt a szépséges hóesés és eső lett belőle... )

babanyul: nekem mindenhol azt mondták (már az előkészítőre gondolok), hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor ne szórakozzunk a kocsinkkal, hanem hívjunk mentőt a fekveszállítás miatt. A kórházban uganis ezt jobban szeretik! El is magyarázta a szülésznő, hogy miért szerencsésebb így! Én úgyis mindig szirénázó mentővel akartam szülni vonulni! Az olyan teátrális és hatásos! Szóval no para!

Most rombolok még süteményt készíteni, a takarítást megcsináltam tegnap, holnap meg nekünk már karácsonyozás van! Juhéjj! Muszáj volt egy nappal meghosszabbítani a karácsonyt, így itthon meg anyóséknál már holnap szenteste van! Utána meg végetnemérő rokonozgatás, kajahegyek és süteményorgia! (jaaaj, és forraltbor...., de nekem sajna nem.... )

Szóval én elpályáztam, mindenkinek nagyon, nagyon boldog és hangulatos karácsonyt kívánok. Mindenki legyen nagyon boldog és kiegyensúlyozott még akkor is, ha nem úgy kerül fel a dísz a fára, ahogyan akarta!

ladmon

Sajna a privát üzenet küldése is meghaladta a képességeimet (egyszerűen nem találtam elküld gombot), így kénytelen vagyok ide másolni!

budabo:

Vonalzót készíteni:

babafalva.hu és a noivonal.hu oldalakon tudsz. Asszem regisztráció után a vonalzók menüpontban válogathatsz.
Ha kiválasztottad a megfelelőt, nyomd meg a vonalzó elkészítése gombot. (nálam ez elmaradt és nem jöttem rá, hogy csak akkor lesz meg, ha ezt is megnyomom.)

Ha megvan, akkor kapsz egy hosszú sort, amiben van mindenféle betű meg ilyenek, ezt kell bemásolni a babaneten a profilodba az aláírás részbe. Valamint az legyen bepipálva, hogy mindig legyen aláírás.

Emlékezetből írtam, és lehet nem teljesen világos. Ha elakadnál, szólj nyugodtan, mert nem venném a lelkemre, ha emiatt lenne szomorú a karácsonyod!! :lol:

Cserébe árulja már el valaki, hol van az elküld gomb a privát üzenet megírása után! :evil:

ladmon

Sziasztok!

Most rövid leszek, mert hulla vagyok... legszívesebben elfeküdnék az ágyon, de nemsokára indulnom kell a tornára.
Elkészültem Én is az egyik adag karácsonyi sütivel, holnapra maradt a másik és még egy nagy bevásárlás is. De legalább haladok, a nagytakarítás már megvolt hétvégén.
A matracot még nem sikerült visszavinni, Apa dolgozik ma is és holnap is (ráadásul holnap ügyel, úgyhogy csak 24-én jön majd haza). Majd szombaton megpróbáljuk, ha nyitva lesz a bolt, talán sikerül...

Amy: örülök, hogy minden rendben volt az UH-n.

Julcsi: hát a rekeszizmomnál is fáj, meg már egyre több helyen. :? A legrosszabb az, hogy akárhogy fekszem sehogy sem jó, mert nagyon elkezd fájni a derekam és a levegővétel is nehézkes. De már csak 5 hét! :) A bőröm is szerencsére már teljesen rendbe jött. Már Én is nagyon várom a találkozót, remélem hogy el tudok rá menni!
El tudnád küldeni privibe a számod, hogy majd tudjalak még ezzel kapcsolatban keresni?

Úgy tűnik, hogy itt sem lesz fehér karácsony. Elolvadt a hó, ami eddig esett, most meg az eső szemerkél folyamatosan. Remélem, hogy karácsony után már nem lesz havazás, mert akkor nem tudom, hogy hogy jutunk haza.

Ezúton kívánok Én is mindenkinek BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!

Panna
pandusika

Zsuzsi: valami oka biztos hogy volt, hogy pont Őt választottad gyermeked apjának :wink: ezért gondolom, hogy ha sikerül újra egy hullámhosszra kerülnötök rendbejön minden. A kari erre tök jó lesz :) És írj nyugodtan ha bánt valami!

Andus ha vagy írj mi van a ti apukátokkal!

Nálunk ma mindkét lábfájós dédi kórházba került, a nagyim vagy kétszáz évig dolgozott a szerencsi csokigyárban és tönkrementek a lábai, és ma a háziorvosa kihívta a mentőt mert lehet hogy mélyvénás trombózis és műteni kell. Délután meg a férjem nagyapját vitték, ő is lábfájós, és gondolom eleshetett mert combnyaktörése van, még róla sem tudni mi lesz. Alakul a karácsony... :( Hát reméljük leáll ez a kórházas hullám, és remélem hogy én leszek a következő de majd csak februárban és nem betegség miatt :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

A rekeszizmomnál (többek között) nekem is szokott fájni, nem is tudok egyáltalán háton feküdni emiatt. Nyomja a kis fenekével meg lábaival a bébi. Nemsoká lehúzódik és sokkal jobb lesz. Sőt, volt igazi valódi jósló fájásom, egyik este menzeszszerű érzés, de nagyon enyhe volt, csak éreztem. Miért is maradnék ki a jóból :)

Zsufi gratula a vizsgádhoz, az a három is biztos menni fog ha bébike engedi :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

mist: jobbulást neked!

zsu: nem tudom mitöl volt de az oldalamon feküdtem. örülök h jo lett a pizzás csiga.

kaandi: nem csináltam semmit. itt sem esett azota de azért még fehér lesz a karácsonyunk. gondolok rátok és én küldtem de nem tehetek rola h nem ért oda :roll:

megjöttünk az orvostol, minden rendben van, méhszáj zárt, a baba kb 2000g. csakugy pislogtam amikor mondta az orvos, nem számitottam ennyire. kérdeztem ezt az NST-t, hát itt a 37. héttöl kell menni, elöbb nem ha nincs baj. én ezt nem értem, ezek nem csinálnak fölöslegesen semmit.

itt áll a szobában a fa, olyan jo illat van. már teljesen lázban vok,mint egy kisgyerek.

Nagyon boldog , békés karácsonyt kivánok mindenkinek!és sok-sok ajándékot kicsiknek és nagyoknak

Kép
Kép
nicko

Ma délután nekem is voltak jósló fájásaim, enyhe görcseim! Vettem be több magnéziumot! Most jobb lett!

Nilabali: A fogfájás nem jó, pláne ünnepekkor! Remélem sikerül találnod egy jó fogorvost!

Kaandi: Én 1000 mg magnéziumot is szedek, ha olyan napom van, na ma olyan volt! :?

Ladmon: Néztem a neten, hogy utána nálatok is átváltott esőbe a havazás! :cry:

Panna: Te is nagyon jól haladsz a karácsonyi előkészületekkel! De azért iktass be egy kis pihenőt is közbe! :wink:

Zétibébi: Jobbulást a dédiknek! Nagyon sajnálom őket! :cry:
zsu83

Nicko: Remélem a férjemnek is ízleni fog, nemsokára jön haza! :D
zsu83

Sziasztok!

Pandusnak, Iriccnek, Andusnak, Bjutinak küldtem privit a számommal. Van valaki, akit elfelejtettem?

Nicko: Ő sem lesz kicsi. :) Szuper, hogy minden rendben! :)

Zetibebi: Jobbulást a dédimamáknak! Nagyon idősek már?

Nem tudom, ki kérdezte, én 3x2 magnéziumot szedek, és nem is fogok január 6-ig változtatni, akkor beszélek újra az orvossal. Az a 36. hét lesz. Szerinte simán lehet ennyit szedni, ő mondta.

Képzeljétek, mi pedig családostul a nagymamánál sütöttünk ma beiglit. Nagyon finom lett. :) Nagyim olyan boldog volt, főleg, hogy a dédunokája is ott volt, Tesóm kislánya, aki persze szokásához híven tündéri volt. Jövő nyáron már nekünk is lesz egy ilyen korú -biztosan- :) tündéri Kisbogyeszunk. :D

Mindenkinek gyönyörű, békés, áldott Karácsonyt kívánok, ha nem jönnék holnap!
Vigyázzatok Magatokra és pihenjetek sokat!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Magnézium: 3x2 magnézium-citrát, ami 3000 mg magnéziumnak felel meg. Aszem viszem a pálmát :)

Papóka 83 éves (ha jól tudom), nagyika 76 (ha jól tudom). Alapvetően mindketten jó állapotban vannak, a nagyimnak különösen tiszta a feje korához képest, papónak meg semmi más szervi baja nincs, makk egészséges, csak a lába, neki is a melója miatt, ő is gyárban volt, de még focizott is. Hát reggel többet tudunk. Köszi a jókívánságokat, hasonlókat kívánok az összes többi kis betegünknek!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Apa ma nem jön haza mert ma van az évzáró céges vacsi, de holnaptól nem dolgozik!!!! :D Nem is kérek semmit karira csak hogy végre megint együtt legyen a csapat! Hú tényleg, vettem neki ajándékba egy nagyon szép könyvet, mindjárt befotózom a borítóját.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszi csajok a gyors válaszokat!! A magne b6-ban mintha azt olvastam volna, hogy 1db 48 mg magn.tartalmaz, de biztos valamit bénán félre olvastam :shock: Szerintetek is?? MErt akkor kimatekozva nem jönne össze a kb 1000 mg a 3x2 vel. Bocsi, na mindegy, belövöm magam hol a 3x2re hol a kevesebbre..:))))))

TÖk jó fejek vagytok, olyan jópofa volt olvasni, hogy mindenki ahogy csak tud, rögtön válaszol, mindenki megemlítette a hsz,.ben!!!:)))

Nicko, köszi, olyan marha jó lenne már végre egy kis hóóóóóóóóóóó,de jó nektek!! Gratula, növekszik a kis André is rendesen!!!
Itt sem csinálják annyival hamarabb, kb a 36.héttől. Az meg csak 1 7 kbség!

Ha nem "találkoznánk" kariig: BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vigyázzatok magatokra, de még lehet, hogy benézek,de ha nem akkor köszöntő ok!

Kép
kaandi

Kép négy állat-apukáról és a gyerekeikről szóló rövidke mese, nagyon nagyon szép rajzokkal, keménykarton a lapja, és csak apa olvashat majd belőle :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép Z most, erőltetett vigyorral, ma kapott 18 hós oltást és nyűgi

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép hát ennyire futja a tehetségemből, a képen minden szalvétából van kivágva és felragasztva, a szarvasok meg a házak, meg minden, eltartott egy darabig körbevágni őket :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép ez lesz Olivér ágya, minden a Zétié volt, az ágynemű is meg az ágy is, olyan jó állapotban maradt hogy nem volt szívem megválni tőle, a kép nem adja vissza az igazi színét, nagyon kellemes halvány lila

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép a pelenkázó, a lapot most vettem, 60cm-st kértem és 70-est adtak, így kicsit lelóg de tök mindegy

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ma jól rátok fogok telepedni :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

húú, nem tudok visszaolvasni, de ha jól látom a karácsony :wink: és a magnézium a téma.
Én béres magnéziumot szedek, mert abban nagyobb dózis magnézium van, mint a sima MAgne B6-ban. 2X1-et szedtem eddig, de a múlt héttől 3X1et kellene. Én megint magamat gyógyítom és akkor szedem, amikor szükségét érzem :D
Ebből egy bogyó 250 mg magnéziumot tartalmaz és nekem a napi 3-tól már megy a hasam. Ne ezzel nem tudom mennyit segítettem.
Ja de tapasztalatból mondom, hogy 1 ujjnyi vörösbor nagyon jót tesz :D
Nagyon nehezen vettem rá magam a kortyra, de a doki győzködött.

És végül: [color=red]NAGYON BOLDOG, BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK![/color]

Pihenjetek sokat és vigyázzatok apukra és picikre.
Ja és ha gond van írjatok én is azt teszem majd :wink:

Orsi

Kép
bjuti

Annyira béna vagyok piros betűket szerettem volna :oops:

Zeti: a könyv gyönyörű!! megsúgod hol lehet beszerezni?

Orsi

Kép
bjuti

Könyv: Líra nevű könyvesbolt, van honlapjuk a szatyor szerint, www.lira.hu, legalábbis ez van ráírva, még nem néztem a honlapot.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Raktam még fel képet a közösbe a gyerekszobás díszeinkről, aszem egyértelmű melyiket csináltam én és melyik bolti :D meg van egy mai pocakos, azt ide nem mertem mert nagyon nyúzott a fejem :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat, ma már egész jól helyrejöttem. Viszont egy előnye van ennek a betegségnek, egy nap alatt fogytam 2 kilót... :lol: Babuci látszólag jól viselte a dolgot, most is majd' kirúgja az oldalamat.

ZétiVera, nagyon jók a fotók, örülök, hogy a hangulatod is hasonló :) .

Iricc, köszi, már közöltem a családdal, hogy készüljenek a február végi fényképezkedésre :D .

Ma mi is sütöttünk püspökkenyeret Tamarával, a sütésből őt nem lehetne kihagyni, azonnal hozza a fellépőjét a konyhapulthoz, és mindent ő akar csinálni.

Holnap már jönnek anyukámék, lehet, hogy szerdáig már nem tudok jönni.

Kívánok mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt!

Kép
mist

Sziasztok.
Zsu: raktam fel pocak képet, bár ez már lassan három hetes :oops:

Kép
budabo

Mist örülök, hogy jobban vagy!
Zéti is hozza a kissámlit utánam a konyhában, onnan látja mit csinálok :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Rövid leszek, mert nemsokára indulunk a szülőkhöz. És mivel pár napig nem leszek gép közelben, mindenkinek békés és boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok! Ja, és persze senki ne felejtsen el pihenni az ünnepek alatt!

Crocus
Kép

Kép
crocus

Jól emlékszek, hogy Andusnak volt egy mézeskalács-recepetje? Mintha itt láttam volna de nem találom, a közösben nincs fent. Ha valaki elmentette megtenné, hogy a közösbe teszi?
Zétit kiütötte az oltás, éjjel tiszta láz volt, én nem tudom milyen gyerek ez, de sem a nurofen a múltkor, sem most a germicid nem húzta le a lázát, már elkezdtem szaunát csinálni a fürdőszobában hogy viszem le fürdőzni mikor magától lement a láza. A képen amit tegnap küldtem is már látszott a szemén hogy nem stimmel. Mostmár jól van, szétszedi a házat úgyhogy aggodalomra semmi ok :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Mindenkinek szeretetteljes, békés, meghitt Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
yve

Én sem vesztem el teljesen az éterben... még... :) Rengeteg a dolog, képtelenség mindenre reagálni, amire szeretnék. :(

Köszönöm a pocakommal kapcsolatos hozzászólásokat! Minden erőnkkel növesztjük mostanában és az eredmény magáért beszél. :D
gjéti: én ha lehet azért maradnék a februárnál, hiszen 16-ra vagyok kiírva, bár lehet akkor járok rosszabbul, mert apóca sem volt egy kismacska súlyú, én meg anno a 4 kg-ommal, hozzá vagy 60 cm-mel határozottan a nehézsúlyba tartoztam... :)

Minden képet megnézegettem már többször is, olyan jó gyönyörködni bennetek. :) Nagyon szépek a pocakok és a csöppségek is!

Remélem a karácsony mindenkinél megtöri a pechsorozatot, és csupa örömöt, szerencsét és egészséget hoz minden babaváró otthonba! (Andus ezt te különösen vedd magadra, de egyébként mindenkire vonatkozik!)

Zsu: lassan tőled is elkelne egy újabb pocakfotó és Amy, Panna is ígérte ha jól emlékszem... :)

Mist: tessék kiláballni teljesen a betegségből és sok- sok sütit sütni leánykád nagy örömére, aztán pedig jól befalni, hogy nehogy több kiló is lemennyen, most nem ennek van itt az ideje. :wink:

Mi egyébként jól vagyunk, sokat ficereg a kölök, a 90 % szerintem nálunk sem igaz alvásügyileg, talán 70-80%. :) Próbálok takarítgatni, megvettem az ajándékokat, de mindent csak óvatosan, és persze így sokkal lassabban megy.

zetivera:
nagyon jól áll ez a frizura szerintem, nem is látszol annyira nyúzottnak mint mondod :), jajj de boldog lennék ha én így néznék ki nyúzottan... Aranyosak a gyerekcuccok!

Julcsi:
nagyon szép harmonikus lett a kép :), a zsiráfokat én is nagyon szeretem, csak így tovább! :)

És nem utolsó sorban:
Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk minden mamának, leendő babának, apukának, testvérnek, rokonságnak és barátnak, plusz a házikedvenceknek is! :)

Kép
Kép
elif

Kívánok mindenkinek nagyon boldog és békés Karácsonyi Ünnepeket!

Kép
budabo

Sziasztok!

Ma este feldíszítjük a fát, már nagyon várom! :lol:
Bence eddig a bordáimat nyomta, most meg nagyon lehúzódott, és a hasam alját nyomja! :?

Julcsi: Jó is amikor a család együtt süt-főz! Biztos nagyon finom bejglit sütöttetek! :lol:

Zétibébi: Hogy vannak a dédik?
Ez a könyv nagyon tetszik, múltkor én is láttam a bevásárlóközpontba! :D
Nagyon aranyos Zéti a képen! :lol:
Nagyon szép a kiságy, a pelenkázó, és a dekoráció is! :wink: :lol:
Megnéztem a pocakfotót is, szépen kerekedsz te is! :wink: :lol:

Orsi: A vörösbort nekem is ajánlotta a doki, lehet hogy kipróbálom, de csak egy kortyot iszok! :)

Mist: Örülök, hogy már jobban vagy! :)

Bogi: Nagyon csini kismami vagy! :lol: Füge baba is nagyon édes! :lol:

Kaandi: Igen a MagneB 6-ba nagyon kevés magnézium van, én a Béres 250 mg-osát szedem, 4*1-et, ha úgy érzem, hogy többre van szükségem!

Elif: Karácsonykor fogok csinálni pocakfotót, és rakok fel a közösbe! :)
zsu83

Látom mindenki készülődik, én is csak egy percre néztem fel. :)
Megnézem a pocakfotókat, aztán megyek is. :D

Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok a szerettei körében!!!

Kép

Kép
gjéti

Jó reggelt, jó készülődést!

Mist: Én is nagyon örülök, hogy jobban vagy! :) Jó sütögetést a kislányoddal!

Elif: Azta, akkor Efehan sem lesz kicsi. :) Nagyon szép Rólad a fotó!
Köszi a dícséretet, sok egyéb mellett újabb képeket is akarok készíteni addig, amíg a Bogyesz megérkezik! Szerencsére ezer dolgot elintéztünk, alig maradt valami januárra, így lesz időm ezekre...

Budabo: Jó nagy a pocid! Nagyon édes és harmonikus a kép kettőtökről Apával. :)

Nilabali: Huhh, Te is őszinte voltál hozzánk... :shock: Mennyi időbe telt, amíg túllettetek ezeken a pároddal???

Zetibebi: Épp arra gondoltam, mikor megláttam a képedet, hogy milyen szép vagy! :) Nem tudom, milyen lehet, ha nem vagy megviselt.... :wink: A pocid is jó nagy, és Zeti és iszonyú édes. :D Jó Karácsonyozást Apával!

Gerendai Zsuzsi: Nem is hittük mi Édesapáról, hogy olyan rossz lenne... Csak biztosan neki is megvannak a rossz oldalai. Kívánom, hogy nagyon szép ünnepetek legyen együtt a finom főztjeiddel!!!
Ja, és sztrájk szerintem is felháborító, de legalább mostanra felfüggesztették! :x

Mindenkinek nagyon szép Karácsonyt kívánok!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!
Köszi Zsu és Julcsi, nagy pocim van, sokat is híztam és mind hasra ment. Apával az egy jó pillanat volt. Nekem szavam sem lehet, mindenben mellettem áll - többnyire - bár a szüléstől még retteg és nem tudja eldönteni, hogy bejön-e vagy sem. Én meg nem nagyon akarom erőltetni, bár jó lenne. Szerintem minden kismama csodaszép, főleg azért mert sugárzik az arcunkról, arcokról a boldogság. Na további jó készülődést, én is a takarítást kellős közepén vagyok. :D

Kép
budabo

Sziasztok lányok!

ma egészen sokan benéztek!

Tegnap végre befejeztema sütést,lett egy csomó linzer,hókifli és néró nevezetű apró süti..........jó időigényes dolog volt..........de vége!
Ma takarítani akartam már reggel,de ma kipattantam az ágyból-szó szerint-és azonnal össze is csuklottam,mert olyat szúrt alul és baloldalt a hasamba,hogy hirtelen kijöttek a könnyeim is.Azóta is olyan érzés van a pociban lent,mintha beszorult volna valami és néha mozdulatra égő,szúró érzés.volt valakinek hasonló érzése?idáig feküdtem,pihiztem,hátha elmúlik,de nem akar,lehet,hogy orvoshoz kéne menni.

julcsi:nekünk a párommal hamar rendeződött ez a adolog,talán fél év alatt,de észre sem vettük,mert akkor ismerkedtünk meg és a szerelem ereje ilyenkor nagyon segít..........pedig akkoriban éjjel-nappal együtt voltunk.Ő rájött,hogy minden függősége csak azért volt,mert hiányzott az életéből valami-valaki,és amikor szerelembe estünk,egyszerűen csodálkzott,hogy hogyan élhetett odáig olyan életformát és egyszerűen mindent maga mögött hagyott.Bár,ahogy ezt leírtam nagyon rózsaszínnek túnik,de nem volt egy fáklyásmenet,mert voltak kemény napok,de tényleg segítetett a fellobant szerelem mindent elviselni,és neki volt nehezebb.

Csatlakozom a többiekhez és én is kívánok mindenkinek nagyon boldog,békés és meghitt karácsonyt!Töltsétek azokkal akiket nagyon szerettek és vigyázzatok a bébibekre és magatokra is!

Kép
nilabali

Nálam is elkészült a linzer, nagyon finom lett, és jól is sikerült, ahhoz képest hogy először csináltam! :)

Bogi: Az én férjem is fél a szüléstől, még ő se döntötte el, hogy végig bent marad-e! A vajúdás alatt biztos bent lesz, de a szülésznőm szerint, ha a vajúdást kibírja akkor a végén tuti hogy nem fog kimenni! :)

Nilabali: Pihenj inkább, hagyd a takarítást!
Próbáltál magnéziumot beszedni? Ha nem akar elmúlni, akkor inkább hívd fel a dokidat, és menj el hozzá, inkább mint a bizonytalanság, hogy mi lehet!
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: