sziasztok kismamak!
helyzetjelentes:
tegnap voltunk ugyebar uh-n..nagyon szomoru vagyok-mar nem segit az agykontroll-szoval a mehlepenyem (nem ertem a 4D-n minden okes volt) megint rossz helyen tapad, közvetlenül Mini feje mögött, meg belog a mehszaj ele, tehat elvileg megint csaszar.ez meg valtozhat, de mast nagyon nem tudtam meg, csak annyit, hogyha esetleg elkezdenek verezni, akkor hol mutassam meg majd az ügyeletes dokinak a kiskönyvemben, hogy hol a bejegyzes a mehlepenyemröl..mert ha ezentul vereznek, azonnal korhaz es csaszar.ez engem ugy beparaztatott, nagyon sirtam a doki utan otthon a sötetben, persze Laci eszrevette es csak atölelt, hogy minden rendben lesz

mit is csinalnek nelküle...jaj Istenem.megprobalok nem a koraszüles veszelyere gondolni, de ha erzem, hogy folyik belölem valami(sorry), panikszerüen megyek a wc-re leellenörizni, hogy verzek e..szoltam Vanokanak, hogy nyugi, attol, hogy Mate mar kint van, neki meg türelmesen nöni es hiznia kell a pocimban..remelem hallgat ram
3 het mulva lesz vervetelem es az 1. CTG-m

remelem addig (es azontul sem)nem lesz semmi gond!!minden nappal közelebb kerülünk a celhoz, nem jöhet közbe semmi
mar csak holnap van melo..utana testi-lelki atszellemüles!
szerencsere zart vagyok, ez jo hir.ugyhogy bizakodunk apaval
sav:
tegnap ejjel gyomorsavat hanytam..mit mondhatnek?
Missi, persze, szivesen visszajelöltelek, egyertelmü

nagyon sajnalom a cukrodat, most mi a teendö?ja, tegnap en "leszidast" kaptam a sulyom miatt

de en is ugy vagyok, mint te..mar nem tudom miböl vegyek meg vissza

nagyon szepeket vettel
Büngyi, nagyon csini vagy
Cukika, nagyon szoritok, hogy minden ok legyen
megmutatom nektek Matet:

edes, tegnap megneztük, nagyon szep baba
Masi, kepzeld nekem feltörte a cipöm a labamat es begyulladt az egyik labujjam"teteje", ugy kidörzsölte a cipö...naggggyon faj
most ennyi belölem..ideje melozni, delelött a masik irodaban tanitottam be es bankban ügyinteztem..
mindenki nagyon vigyazzon magara, pusszancs nektek