A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hát, ha nem is Emesével kezdődik az oldal, legalább az egyre szebb táblát látjuk!!!

Kép
Kép
timi26

Lányok, sziasztok!
Voltam Gremesénél, jól van (én is lementem hídba a 3 órás szüléstől), nagyon strammul viselte az egész szülést, le a kalappal előtte!!!
Ha jól emléxem, Zsófika 3300 gr-mal és hajjal született -- de minden mást majd elmond Emese, ha visszatér közénk (elvileg szombaton engedik őket haza). Zsófikát nem láttam, mert épp a csecsemősöknél volt, de meggyőződésem, hogy gyönyörű! :wink:

ÓRIÁSI GRATULA MÉG EGYSZER!!!

Kép
Kép
irina

Timi26, mizújs a méhszájaddal? Kinyílt már picit? Ha igen, az jó indikátora a közelgő szülésnek.

Nálunk a mai NST-n továbbra is minden oké volt, a méhszájam még teljesen zárt, úgyhogy Ádi azon az állásponton van, hogy még ráér ő megszületni (a kis kényelmes.... :wink:). Azért szuggerálom neki, hogy a következő két hétben mielőbb szülessen meg.

Kép
Kép
irina

Na, Csajok, most látom, hogy már "mindent" tudtatok (méret stb.), csak nem olvastam el a hozzászólásokat, gyorsan el akartam újságolni a híreket. De akkor valami pluszinfót: Gremeséék kicsi lánya rögtön szopizott is születés után -- nagyon okos kisbaba! :wink:
A gyors szülés hátteréhez: Emesének egyből 4-5 perces fájásai voltak, és mire beértek a kórházba, már félig ki volt tágulva (hm, ez igen!). Szerintem kereszteljük el ennek a szülésnek a módját a "természetes" mellett "expressz-szülés"-nek... :wink:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

GREMESE, HATALMAS GRATULA ZSÓFKÁHOZ!!!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCIT KÍVÁNOK NEKTEK! NEM SEMMI EZ A 3 ÓRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Mmarica, nagyon édes Linike! Amint lesz időd, és energiád, gyere és mesélj!

Vadvirág! Hihetetlen ANYA vagy!!!! :D Még műtét közben is fülig ér a szád... :D :D :D Nagyon édesek a lánykák! :D

Timi26, neked megy a drukk! Főleg, ha már tényleg ilyen magas az érték az NST-n... :D

Eddig én is attól tartottam, hogy hamarabb történnek az események, de a mi Manónk nagyon várat magára... Tuti jól érzi magát odabenn... :lol: Pedig már jó lenne megpillantani és magamhoz ölelni... :D

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!

GREMESE, HATALMAS GRATULA ZSÓFKÁHOZ!!!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCIT KÍVÁNOK NEKTEK! NEM SEMMI EZ A 3 ÓRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Mmarica, nagyon édes Linike! Amint lesz időd, és energiád, gyere és mesélj!

Vadvirág! Hihetetlen ANYA vagy!!!! :D Még műtét közben is fülig ér a szád... :D :D :D Nagyon édesek a lánykák! :D

Timi26, neked megy a drukk! Főleg, ha már tényleg ilyen magas az érték az NST-n... :D

Eddig én is attól tartottam, hogy hamarabb történnek az események, de a mi Manónk nagyon várat magára... Tuti jól érzi magát odabenn... :lol: Pedig már jó lenne megpillantani és magamhoz ölelni... :D

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Bocsi, kétszer ment el... :?

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Irina: köszi az infokat!

A méhszájammal nem tudom, mi a helyzet, utoljára a 35. héten nézte a doki, akkor 2000 volt, most meg szebin van, csak a jövő héten lesz. Persze, ha szülünk, akkor jön, csak előtte nam tudok konzultálni vele.

Kép
Kép
timi26

Hajni,
köszi a frissített táblit!

Megtennéd, hogy a megérkeztünk tábla mellé mindig feldobod a várakozók listáját is? Jó lenne nyomon követni, hogy kikért izgulhatunk a közeljövőben :wink:

Köszi,
silka
silka

Hahó!!

Gremese!!
Hűű,de ügyesek voltatok!!Ez nem semmi!!
Gratulálunk nektek!! :D :D

Marica,Vadvirág!!
Gyönyörűek ezek a csajok!!! :P

Lassan azért már én is szeretnék újra babázni... :wink:

Várjuk a követező bébit!!! :D

ancsi26

Lányok!!

Hogy a francba kell nagyobb betűvel irni???
Pirossal megy,de nem lesz nagyobb!! :oops: :?:

ancsi26

Ancsi,

ugyanúgy kijelölöd a szöveget, mint a színnél, és a "betűszín" mellett találsz egy "betűméret" lenyíló menüt.
(Ha az elküldés előtt ráböksz az előnézetre, akkor látod, hogy sikerült-e a művelet :lol: )

silka
silka

Sziasztok!

Ahhoz kepest, hogy reggel csak dokihoz indultam (a helyetteshez), elküldött UH-ra is és NST-re is, de én ennek nagyon örültem. Titkon reméltem is, hogy a héten eljutok mindkét helyre, de hogy ma! Tiszta boldogság! :lol:
UH: Szelina teljesen átlagos méretű baba, 3 kilósra saccolta a csaj. Méhlepény, magzatvíz is rendben. Úgy örülök, hogy megnézték!!! :lol: Féltem, hogy csak 2 hét múlva tudok menni, amikor megjön a dokim szabiról. Rossz lett volna, mert már kezdtem aggódni.
Képzeljétek, azt is látta a szonográfus csaj, hogy van haja!!! :D Ja! És természetesen már megint az ujja a szájában volt! Nagy cumizós lesz! :D
NST: Nálunk nem néztek fájásokat (egy tappancs volt), csak a babuci pulzusát. Az rendben volt. Nem sokat mozgott, de azért meg lehetett vizsgálni.
A méhszájam egyébként még teljesen zárt (3000), úgyhogy szerintem Szelina még bentmarad szeptemberig. :wink:

Banita! Én ugyanezen gondolkoztam, hogy lehet, hogy elszámolták az időpontot Emesénél és Maricánál. Ki tudja… :roll: Nem mindenkinek ugyanakkor van peteérése. Pláne Emesénél a baba mérete is erre utalt az UH-kon... :roll:

Sense! Szerintem azért is jó lehet a szoptatós melltartó, mert ha bedurran a cicink (és főleg akinek nagyobb), majd húzza a súlya. Jó lesz, ha valami tartja azért otthon is. Van, aki szoptatás idején abban is alszik, mert egyébként fáj neki a melle.
Vagy lehet, hogy arra gondoltál, hogy akkor már inkább mindent leveszel a cicidről a szopinál??? Hát ezt még nem tudom, de egy nap olyan sokszor… nem biztos, hogy az a legkényelmesebb megoldás… nem tudom. :roll:

Hajni! Boldog névnapot!!! Köszi a táblicskut! :)

Anikó80! Hát a baba születése után aztán tényleg csak az én szagomat fogja érezni a baba. Én most tudtam meg, hogy 10-12 óráig le sem zuhanyozhatunk szülés után (legalábbis nálunk), hogy a vérveszteség miatt nehogy elájuljunk, vagy bármi baj legyen. Úgyhogy szerintem jól le leszek izzadva… :oops:

Irina! Emese itt a teát??? Már nem emlékszem, de mintha itta volna, nem? :roll:

Regina
KépKép
mazsola7

Silka:
csütörtökönként frissítek táblát.
Mivel akkor csak a hetet írom át, pl. 34+5-nél a 4-et 5-re.
Ne hari, de nincs energiám naponta átszámolni az egész táblát. :oops:
Ha jó így, akkor szivesen csinálom tovább, de ha nem, akkor átadom annak aki vállalja a napi frissítést.
Sajna meló és Marci mellett ennyire futja csak. :? :oops:

Kép
Kép
h@jni

Csajok:
aranyosak vagytok, de nincs névnapom. :lol: :lol: :lol:
Március. 27 Hajnalka.

Kép
Kép
h@jni

Mazsola:
mivel nekem most a méretek a paráim, így megtennéd nekem, h leírod a mért adatokat? :oops:

Kép
Kép
h@jni

Mazsola, szerintem csak tervezte Gremese, hogy a 37. héttől inni fogja a málnalevélteát. Én sokat iszom, mégis oly zárt vagyok, mint egy dió ;-) (bár a tea csak puhít és a tágulást segíti, ki azért nem nyitja azt a méhszájat, úgyhogy természetesen csak viccelődöm).

Hajni, köszi, hogy egyáltalán csinálod a táblicskut, Rád bízzuk a frissítés gyakoriságát!

Kép
Kép
irina

Hajni!
Persze:
BPD: 90mm, THQ: 93mm, FL: 72mm

Regina
KépKép
mazsola7

Mazsola: köszi. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Irina! Szerintem se tudja felgyorsítani a szülés megindulását, csak nem emlékeztem már, hogy itta-e... És még így is milyen gyorsan ment nekik!!! Tényleg le a kalappal! Irigylésre méltó szülés!!! :D

Hajni! Szívesen! Neked mit mutatnak a számok? Már nem tudom visszakeresni... :oops:
Egyébként nekem is jó a heti 1x-i távlafrissítés, természetesen!

Regina
KépKép
mazsola7

Nagyon kíváncsi leszek, ki lesz a következő közülünk :lol:
Timi26, köszi, mostmár remélem nem tűnök el, csak ha szülni megyek. Bízom én is a viszonylag gyors szülésben. megelégednék a 4-6 órával is.
A málnalevél teát mindenki issza???
Az én méhszájam egy hete 2111, kb 4 hete vannak jóslóim is, mégis egyben vagyunk még.
Az NST-n mért fájásokról, meg annyit, hogy a 20-s fájásokat kb úgy éreztem, mint egy erősebb mensis görcsöt, a 80-nál meg semmit...
Úgyis a kismanók döntik el, mikor akarnak kibújni, mi csak alkalmazkodunk. :lol:
Irina, látom neked is Ádámod lesz. Szép neve lesz a fiadnak :wink:

Kép
Kép
gabcii

Köszi, Gabcii, a Te fiadnak is nagyon szép neve van! ;-)

Kép
Kép
irina

Irina! Koszi a tudositast! Es egyebkent jol van Emese? Szules utan is olyan kis virgonc gondolom.... :D Jaj, biztosan nagyon boldog! :D
Vendég

Hajni,

ok, holnap elvégre úgyis csütörtök van! :lol: Majd max jól eltárolom magamban az infókat. Tényleg! Ki tudom valahogy menteni a táblit a hozzászólásodból?
Meló???? Meddig dolgozol még?

silka
silka

Mazsola:
bpd: 83 mm, fl: 66 mm becs. súly: 2200 g. ( ez volt 35+2-nél.)

Silka:
képen jobb egérgomb, mentés másként. :)

Kép
Kép
h@jni

Silka:
melózni pedig szülésig. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok Mammcik!
Irina, Mazsola! Nem kezdte el inni Emese a teát, múlthét pénteken írta! A 38.héttől akarta inni.
Gabcii! Én iszom a 2. hete, nem érzek eddig semmi különöset, múlthét csütörtökön 3000 volt a méhszájam, vagyis zárt teljesen.

Hajni! Jó így szerintem a tábla, és köszi - múlthéten már írtam, de akkor most is írom, hogy a Jánosba szülünk :lol: Köszike!

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Niki72, igen, Gremese abszolút éber és virgonc volt, amikor nála jártam. ;-) Nagyon lelkesen mesélt a szüléséről, és alig várta, hogy Zsófit visszavigyék hozzá a csecsemősök (persze pár órát velük volt a szülés után, de amennyire én is hallottam, a Péterfyben az a gyakorlat, hogy utána hagyják a kismamát pihenni, tehát elviszik a babát, meg -- gondolom -- elvégzik rajta a protokoll szerinti vizsgálatokat).

Anitja, ezek szerint mi biztosan kísérleti alanyok leszünk, akiken vizsgálható lesz, hogy vajon mennyiben segíti elő a málnalevéltea-ivás a vajúdást. ;-) Én mindenképpen beszámolok róla, hogy észrevehető volt-e bármiféle jótékony hatás.
:lol:

Kép
Kép
irina

Sziasztok Lányok!

Micsoda hírek! :)

Emese!
Nagy-nagy gratula Zsofka babához! És ez a gyors szülés! Ez igen! REmélem mindannyiunknak sikerül Emese példáját követni!
Ezek szerint málnalevéltea nélkül is lehet ilyen szép szülést produkálni...

Vadvirág!
3 nap után csaszival, ikrekkel otthon? Akkor én sem készülök hosszabb kórházi benntartózkodásra... :wink:
Nagyon szépek a lányok és te is annyira kiegyensúlyozott vagy még a műtőasztalon is. Ügyes vagy! :)

Mmarica!
Linike tündéri kislány! :)

Irina!
Jé, én is ma voltam NST-n a Péterfyben. Te mikorra mentél? Én 11 körülre értem oda és kb. 6 kismama volt előttem. Gondolom Te hamarabb végeztél már. És persze Emesét is csak most olvastam. :oops:
De jó lett volna, ha mindkettőtöket megismerhettem volna.
Örülök, h. az Nst-n minden oké volt!

Mazsola!
De jó, hogy Szelinával is minden oké!
Úgy látszik ma volt a vizsgálatok napja. :)

Mindenkinek minden jót és drukk a következőnek születendő kisbabának és anyukájának bárki legyen is az! Mi még kérnénk 2 hetet... :wink:

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Na lányok, volt egy kis para!

Délután elkezdett csöpögni valami belőlem. Igazából nem tudom, hogy vizelet, vagy magzatvíz!
Elrohantam a helyi nőgyógyászatra, ott sem tudta a doki eldönteni. Azt mondja, hogy acsak valami műszerrel lehetne, ami neki nincs.
De a méhszáj még mindig 2000. Úgyhogy most nem tudom, mi van.

Kép
Kép
timi26

Húha Timi!
Lehet, hogy a várakozásnak megfelelően ti lesztek a következőek!!
Hát csak ügyesen! :)

Jelentem: becsomagoltam a kórházi cuccost. 2 sporttáska :oops: . Ha apa meglátja, ki lesz akadva :lol: :lol: Mintha nyaralni mennénk!
Ha minden jól megy hétvégén megcsináljuk a babaszobát. Már annyira várom, hogy készen legyen!
De ilyen babaesőben nem lehet elég korán felkészülni!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Timi! Mennyire csöpögött? Ha a méhszáj 2000, akkor az zárt tökéletesen, csak kezd rövidülni. Nekem is erősebb a folyásom már több hete, nem lehet, hogy csak az volt? Van, hogy (főleg reggel) megyek is fürdeni, mert hirtelen elönt :oops:
De én sosem képzeltem azt, hogy ez magzatvíz, a 31 hetes UH-on is sok magzatvizet látott a doki.
Nyugodj meg, esetleg nem tudsz beszélni a dokiddal?

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Gica, én is sajnálom, hogy nem ismerkedhettünk meg. Kb. 11 volt, hogy végeztem, lehet, hogy láttuk is egymást... De tudod, nincs kizárva, hogy összefutunk még (pl. egy kórteremben) a Péterfyben! :wink:

Vadvirág, gyönyörűek a lányok, és ha tippelhetek: egypetéjűek a kis szépségek... :D

Timi26, hú, ez nagyon izgalmas, gondolok Rád! Nem értek hozzá, de olyan túl sok minden ilyenkor nem csöpöghet az emberből, nem? Úgy értem, hogy vagy nagyon erős hüvelyváladék, vagy magzatvíz... Ez utóbbi esetben menthetetlenül szülni fox! ;-) Drukkolunk!!!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Emese!Gratulálok neked és Zsófkának jó gyorsak voltatok.Kívánok sok-sok tejcsit és örömöt.

Marica!Vadvirág!
Nagyon aranyosak és szépek a lányok.

Tegnap voltam dokinál és 1ujjnyira tágultam ,ráadásul éjjel 3
körül ugy begörcsöltem azt hittem mehetek szülni,jól meg ijesztett minket a hölgyemény,de egyenlőre még várat magára.
Most is vannak görcsök rendesen és elég sűrűn járok wc-re is.
Voltam ma ctg-n is de az meg nem mutattot semmit hát majd meglátjuk.
De nem is érzem túl jól magam.
Ha netán valami van küldök valakinek sms-t.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hajni!

Már kérdeztem nemrég, de valószínű nem volt időd visszaolvasni, hogy Marcinak mikor tartjátok a névnapját?

A méretek szerintem teljesen rendben vannak nálatok. Visszanéztem a legutóbbi uh-t és hogy megnyugodj leírom: 34+0-nál BPD: 83 mm, FL: 66 mm, THQ: 95*104.
Szóval 1 hét különbség van az időben, viszont nekünk végig azt mondták, hogy a baba kb. 2-3 héttel nagyobb a koránál!!! Remélem mostmár megnyugodtál!!!

Timi26!

Megy a drukk! Csak ügyesen! Azért ha van annyi időd a kórházba indulás előtt kapcsold be a számítógépet és írd hogy indultok szülni!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Na, most már parázok!
Ugynis kb. 5 percenként érzek erősebb összehúzódásokat, de még elviselhető!
Mérem még fél órát, aztán beülök egy kád vízben, ha nem múlik akkor hívom a dokimat.

Mindenképpen jelentkezem!!!

Kép
Kép
timi26

Timi!
Hajrá, hajrá! Lehet, hogy holnapra nálatok is megjön a bébi? :wink:

Horcsog!
Húha, akkor Te is már nagyon közel jársz a célhoz! :)

Irina!
Háát, lehet, hogy a végén egy szobában babázhatunk.. Sosem lehet tudni... :)

Sense!
Hát igen, nem semmi cuccot kell összepakolni arra a pár napra, amit az ember a kórházban tölt...

LÁnyok!
FEltennék a fura kérdést. Ha elfolyik a magzatvíz rögtön rohanás a kórházba? Mindenkit Apa visz be kocsival? De mi van, ha Apa éppen dolgozik és nem ér időben haza? Marad a taxi, vagy esetleg mentő? De gondolom a mentő csak a "körzeti" kórházba vinne, nem oda ahol szülni szeretnél, nem? Ti, hogyan tervezetitek a kórházba menetelt, mit tudtok a mentőzésről? Nem, mintha arra készülnék, de egy ismermős említette ezt a mentő dolgot is...

Gica

Kép
gica1

Timi!!!!
Gyerünk, gyerünk! Itt holnapra baba lesz!!! :) Szorítunk!

Gica

Kép
gica1

Timi!
Én imádom ezt! Minden nap jöhet egy baba (persze inkább azoké, akiké már 38. hét körül van és szép fejlett).
Ha itt az időd, drukkolunk!

Kép
granda

Timi:
jaj, de izgi. :) Drukkk és jelentkezz ám. :)

Anikó:
bocsi, nem vettem észre. :(
Január. 9.-én tartjuk Marcus névnapját.
2 okból: az egyik, h június 4-én született, így az messzebb van, a másik, h apukának január 12. a szülinapja. Így az ünneplést, készülődést, főzést egyben letudom. :lol: :lol:
Köszi a méreteket. :)) Neked nem mondták rá becs. súlyt?

Kép
Kép
h@jni

Gica, a mentőbe én bele sem gondoltam. A magzatvíz elfolyása, amennyire tudom, komoly tényező, max. 1 napon belül meg kell születnie a babának (a víz elfolyásától számítva), de persze nyilván számít a fájásgyakoriság is (arra gondolok, hogyha nekem elmenne a víz, de nem lennének még túl gyakoriak a fájásaim, mint pl. Gremesének voltak, akkor én még kényelmesen megfürödnék, hajat mosnék stb.).
Nekem a mentő nagyon "vészhelyzetes", ha valamiért nem tudnék férjet, családtagot ugrasztani kellő időn belül (mondjuk mert túl gyorsan jönnek a fájások, és muszáj menni), tuti, taxit hívnék, max. nézne a sofőr, hogy ráülök egy nagy törülközőre. ;-)

Kép
Kép
irina

Csajok, ígértem korábban egy babaszobaképet, végre sikerült elkészítenem (sajnos minden, pl. a pelenkázó nem fért rá, meg majd felturbózzuk még színes állatkákkal stb. ;-)), íme:
Kép

A "rémes színű kórházi szerkók" képpel még az adósotok vagyok, de azt majd csak a kórházban követjük el apával szerintem... :lol:

Kép
Kép
irina

Jujj Timi! Hát akkor komoly a dolog? Nagyon drukkolok, ne izgulj! Minden rendben lesz!!!

Próbáltam a pocihullámzást felvenni videóra, hát nem sok sikerrel, de azért csináltam egy pocilesőképet :lol:
Kép

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Irina!
Köszi a kórházbamenős infót.
Édes a babaszoba! Jöhet a bébi :) , persze csak amikor már elég fejlett hozzá!
Gica

Kép
gica1

Anita!
Aranyos a leskelődős kép! :wink:
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Timi :lol: Hajrá, Hajrá :lol:
Várjuk a híreket :lol:

Judis Sajnos meg kell cáfoljalak! Nem lehet kapni ilyen betétet :( Nálunk szombaton volt ilyen magzatvíz para, párom körberohanta a kerületet és úgy néztek rá mint egy földönkívülire amikor mondta, hogy mit kér. Hiába mondta, hogy nem én találtam ki, hanem olvastam róla, hogy van ilyen! Azt mondták neki, hogy vigyen engem be az ügyeletre. :? :shock:

Gica Igen, rohanás be! Akkor nem kell várni a fájásokat, mérni az időt. Rögtön kell, hogy lásson az orvos :D Látod Emese is már félig ki volt tágulva. Ez kiszámíthatatlan :D

Fleur Mi 3 inszeminációt és 3 lombikprogramot csináltunk végig :( Egyik sem vált besajnos. Gréti spontán baba, azután fogant, hogy kimondták: MEDDŐ vagyok. Hát Ő rácáfolt :lol: hála istennek. Azt el kell árulnom, hogy alternatív segítséget vettünk igénybe, akupunkturás kezelést és homeopátiás készitményeket kaptam a meddővényilvánítás után, mondván, hogy ártani már semmit sem árthat. Hát nem is ártott :lol: :lol: :lol: SŐT :lol: :lol: :lol:
Én is szorítok nektek. Remélem mindkettőnknek, hamarabb jön a következő baba :lol:

Holnap megyek NST-re és orvoshoz. Kíváncsi vagyok tágultam-e a két héttel korábbihoz képest. Én is azért imádkoztam, hogy szűz jegyű legyen Géta. Holnap ha születik már az lesz :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gica, köszi! ;-)
Jaj, Anitja, ez nagyon édes kép! Azért ha majd megy a hullámzás dokumentálása, oszd meg velünk a felvételeket!

Kép
Kép
irina

EMESE GRATULÁLOK

A kórházba indulásra a szülésfelkészítőn a doki egész pontosan ezt mondta:Akkor kell indulni ha
-elfolyt a magzatvíz. A kismama még fürödhet egyet de aztán indulás
-elfolyt a magzatvíz és a színe zöldes színű késedelem nélkül azonnal el kell indulni.mert a Kicsi akkor bekakilt a magzatvízbe és ez azt jelenti hogy valamiért nem érzi jól magát.
-ha a fájások tízpercenként rendszeresen jelentkeznek és legalább fél percig tartanak. (persze itt számít az is hogy honnan indultok)

A Sotén meg szülés után két órát még a szülőszobán vagy és mindenképpen le kell zuhanyozni mielött kitolnak.

Azthiszem most én is megijedtem egy kicsit és holnap összeteszem azt a kórházi csomagot. :shock: :D

Timi drukkolok :D :D :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

l. Móni, hát ez csodálatos, hogy ennyi hányattatás után spontán úton babátok lett!!!
Én már csak azt nem értem, hogy miért tesznek egyenlőségjelet mindig a meddő = 'nem lehet gyereke' közé, hiszen van, akinél nem ez a helyzet, hanem az, hogy 'nem lett (egyelőre) gyereke', de ettől még képes rá, ahogy Te is...

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: