A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na jó Benó, de Te is tudnál ilyet varrni biztosan :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Durva, ugye? Rögtön küldtem a Norbit, hogy ma reggel azonnal menjen a bankba és zárolja a számláját. Új kártyát 2 hét múlva fog kapni. De azt nem értem, hogy miért nem változtatták meg a számlaszámát. Mi van, ha később is bemegy valaki és a bankos nem veszi észre, hogy az a személyi már nem érvényes és kiadja a pénzt?

Kép
flóra 11

Csak megnézik egy bankba rendesen, hogy jó e a személyi. Nem?

KépKép

KépKép
nadina01

Remélem. Felhívtam megint a fiamat, azt mondja, bejelentette,hogy azzal a személyivel,a régivel ne lehessen kivenni és hogy az aláírását sem ismerheti senki. Hát reméljük.

Kép
flóra 11

Ildó, talán akkor a napokban megjön, ha már érzed is. Ha igen, akkor még előtte le tudod mondani az időpontot, nem? Ha meg nem, akkor legalább megvizsgál megint. Végül is jó sok pénzt fizettél, ezért mehetsz, ha gond van, nem?

KépKép

KépKép
nadina01

Sokat intézkedtünk már a múlt héten ez ügyben. És elég sokba kerül, igen, de szerencsére az apja adott rá pénzt a fiamnak. Legalább ennyi öröm az ürömben. :?

Kép
flóra 11

Ha nem jön meg,akkor bejelentkezem hozzá. Most pillanatnyilag a pocóm nem fáj, csak a melleim.

Kép
flóra 11

Mi lehet veled? :shock: Laborvizsgálatot nem csináltatott multkor?

KépKép

KépKép
nadina01

A munkahelyemről is telefonáltak,hogy az egyik papírt, ami a táppénzhez kell ne küldjem el postán nekik,hanem inkább itt adjam le a biztosítóba, mert 5.-éig ott kell legyen a papír, ha pedig most elküldöm nekik, akkor holnap kapják meg,ők feladják megint postára,küldik a biztosítónak és az 5-ig nem érkezik oda. Tehát simább, ha én magam beviszem. Tehát mindenképp ki kell majd mennem. :(

Kép
flóra 11

Csak a hcg-t nézte, hogy nem vagyok-e terhes. Az eredmény alapján mondta, hogy nem.

Kép
flóra 11

De bonyolult ez nálatok is. :evil:

KépKép

KépKép
nadina01

De lehet, hogy valamelyik hormon nagyon eltér a normálistól, és mondjuk emiatt zavarta be az egész működést. Amúgy meg nem akarlak megijeszteni. Tényleg nem. De jól megnézte ultrahangon, mert a méhen kívülinél is úgy van, hogy a hcg egyre kevesebb lesz. Persze tuti nem ez a baj, de szerintem menj el megint, mert már aggódom én is...

KépKép

KépKép
nadina01

Most nézem, hogy a ciklus 40. napján vagyok.

Kép
flóra 11

Derekad, vagy az oldalad nem fáj? Meg a vállaid?

KépKép

KépKép
nadina01

Nem lehetett méhen kívüli, mert amikor voltam uh-n, egy hete, akkor a méhemben látott valamit, amirúl azt hitte, terhesség. Annak is nézett ki. És a méhemben volt. Ezért nem értem, hogyan lehet alacsony a hcg. Olvasgattam a neten, csak úgy lehet,hogy nem fejlődött tovább. Mondjuk megtermékenyült, csak nem ágyazódott be rendesen vagy hasonló. Mindegy, hagyjuk. Csak jó lenne tudni pontosan, mi volt. :?

Kép
flóra 11

A derekam néha szörnyen fáj és a vállaim is,hátul egészen a lapockámig. De a vállaim máskor is szoktak. Ez már csak nem függ össze ezzel? Derekam mondjuk igen, azt tegnap is rengeteget masszíroztam,mert feküdni se bírtam sehogy. Se oldalt,se hanyatt, hason a melleim miatt sem meg a hasam is fájt úgy.

Kép
flóra 11

Persze, hogy jó lenne tudni, megértelek. De ha nem fejlődött tovább, akkor ki kellett volna már jönnie, és akkor meg kellene jönnie. De lehet, hogy mostanában fog.

Most hívott a nagypapám, hogy lebeszélte valami ismerősével, hogy átvisszük hozzá az autót és megnézi számítógéppel is, hogy tényleg az -e a baja. Úgyhogy mennem kell. Felveszek valami munkás ruhát, mert szerintem megint tolhatjuk.. :evil: Vagy legalább is az udvarból ki kell tolni, aztán meg vontatás :x

KépKép

KépKép
nadina01

Ami még zavar, hogy mensi előtt én már mindig ki tudom tapintani a méhszájamat,mert lent van. Most viszont olyan magasan van, hogy nem érem el.

Kép
flóra 11

Szegény Edina! Azért ez a tologatás szerintem még nem a szervezetednek való dolog. :?

Kép
flóra 11

Jaj Ildó, én már inkább nem írok semmit. Csak nekem a vállaim fájtak, a lapockám, és azt hittem a sok üléstől van, de olvastam valahol a neten, hogy a méhen kívüli kisugározhat oda :shock: Ja és még végbélfájdalom lehet a tünet. (nekem is volt, de azt hittem azért van, mert össze-vissza ettem mindent és persze nem volt rendes székletem, de nem attól volt..)

KépKép

KépKép
nadina01

Megyek,én is elkészülök és kiviszem azt a lökött papírt. :?

Kép
flóra 11

És arra nem mondott doki semmit, hogy fent van a méhszáj?

Nem tolom nagyon, csak olyan light-osan :lol:
Tényleg megyek, mert pizsiben mégse lehet autót cibálni :D

Pussszi

KépKép

KépKép
nadina01

Nem, arra semmit sem mondott. Én már abban sem vagyok biztos, hogy jól tettem-e, hogy átjöttem ehhez a dokihoz. :( Teljesen össze vagyok zavarodva.

Kép
flóra 11

Azért a régi dokinál mindenképp jobb ez szerintem. Csak most akkor csináljon valamit, mert valami nem jó nálad, és ő az orvos, és oldja meg :x

Na tényleg megyek, pussz.

KépKép

KépKép
nadina01

Igen,az ő dolga lenne. De nem akar semmit sem csinálni. Állandóan azt hajtogatja, hogy ő többet nem tehet, más kezelésért mármeddőségi centrumba kell mennünk. Ott pedig minden kivizsgálást megint elölről kezdeni, utazgatni Pozsonyba és mindenért fizetni. :x Most tényleg nincs rá pénzünk. Nekem 9000,- Ft maradt fizuig. A F. az utolsó 2000,- tegnap élelmiszerre költötte. Ennyi. Kifogytunk.

Kép
flóra 11

És nem tudom miért, de elzárták a melegvizet. :x Ez a hét is jól indul.

Kép
flóra 11

A tartalék tartaléka ez már?

KépKép
benó

Lehet, hogy csak csőtörés vagy valami ilyesmi, nem? :wink:

KépKép
benó

Gondolom csőtörés lehet valahol, igen.

Nem, Benó, ez még nem az. Azzal az a baj, hogy az letétben van.

Kép
flóra 11

Hívtam a dokinőt, foglalt. :? Lehet, ez egy jel, hogy mégse hívjam?

Kép
flóra 11

Nincs jel, Ildó, hívjad csak. :D

És így nem lehet bármikor hozzányúlni a tartalékhoz?

KépKép
benó

Megyek teregetni, utána jövök.

KépKép
benó

Bejelentkeztem. Ma 13,30-45-kor mehetek.

Kép
flóra 11

Az jó. :D

KépKép
benó

Beszéltem a Katival is,ő szülésznővér egyébként. Azt mondta,okvetlen menjek kivizsgálásra, mert tényleg valami nincs rendben.

Kép
flóra 11

Akkor megint aggódhatunk. :?

KépKép
benó

Ne is mondd! A gyomrom már a torkomban van az idegességtől. :?

Kép
flóra 11

Úgy megfognám most a kezed, hogy kicsit megnyugodj. :(

KépKép
benó

Jaj, köszönöm. :cry: Hidd el, hogy mióta ez a hercehurca van,én már kikészültem idegileg,pedig erős vagyok. Próbálom tartani magam,de ez már kicsit nekem is sok. Sokk. :(

Kép
flóra 11

Elhiszem, hogy sok. :(

KépKép
benó

sziasztok
most csak emlékezetböl irok

benó: milyen kis szégyenlös vagy :oops: . ne izgulj, ott az lessz a legkisebb gondod, hogy vannak-e a wc-n vagy nincsenek :roll: :wink:
engem pl- egy kicsit zavart, hogy a zuhanyban nem voltak függönyök, de azt is meg lehet szokni./csak 2x találkoztam bent valakivel :wink: /

tancsu: nagyon helyes Gergö. és olyan más. sokkal helyesebb :wink: :wink:
akkor nekem is a 2007-es évet fogják venni a gyeshez?én még jan. végig dolgoztam a feb. meg majdnem /4 nap hiányzott/

márti: én a szülés napától kértem a TGYÁS-t. igy jobban megéri anyagilag :wink: . nekem a munkahely intézte, csak a születési levelet kellett hozzá bevinnem.

edina: köszi a dicséretet :wink: . örülök, hogy olcsón meg fogjátok úszni a szerelést :wink:

ildikó: miutánn a bankban a fiad bejelentette, hogy elvesztette az okmányait, ök ezt beviszik a rendszerbe és ha legközelebb ezt valaki használja, észreveszik. nyugi, más nem férhet a számlához. azért van az aláirási minta és a fényképes igazolvány :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sanyim tegnapelött meggybeföttet evett. Törpe kigúvadt szemekkel nézte, ezért adott neki egy picit a léböl. tök aranyos pofikat vágott hozzá és tetszett neki :lol: .
tegnap meg az én danone banános jogurtomat leste, amiböl adtam neki egy nyalásnyit és az is nagyon tetszett neki. :wink: .
de ebböl még nem lessz rendszer, még ráérünk a HT-val. 8)

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Igen, remélem, hogy így van, Timi, vagyis tudom, hogy így van, de sokszor pl. egyáltalán nem kérik tőlem sem a személyit, talán mert ismernek, azt meg egyáltalán nem látom, hogy ellenőriznék a gépben a személyi számát. Na, de ne bonyolítsuk. Ha eddig nem vették ki,reméljük már nem is próbálkoznak vele. Hiszen nekik is tartani kell a lebukástól.

Kép
flóra 11

Igen, Timi, még ráértek,bőven. Ha csak picit kóstolgat, az nem baj, csak megkóstol más ízeket is. De még bőven elég neki a tejcsid. :wink: És az a biztos. A legegészségesebb, attól baja nem lesz,sőt! :D Én mind a három fiamat 6 hónaposan kezdtem hozzátáplálni. Még akkor is azt mondta a doktornő, hogy csak napjában egyszer, csaupán az ízek szokása miatt. Mondta, ha elég a tejemés látta a babán, hogy elég,mert hízott, akkor felesleges a HT. Féléves kortól mondják,mert aztán már egyre több vitamin és ásvány kell a babának. Tancsu Gerője nagyon fejlett, nagy baba, nem csodálkozom, ha Tancsu hamarabb kezdte. Gergő igényelte már, gondolom a szervezete is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.02 11:43-kor.

Kép
flóra 11

Helló Timi! :D Tök aranyos lehet a kis Törpe, ahogy lesi a kajátokat. :lol:

KépKép
benó

Közben úgy döntöttem,hogy elintézem a postát és abiztosítót is egy kalap alatt, ha megyek a dokihoz.

Kép
flóra 11

Helyes. Én meg úgy, hogy holnap kap a Gy. gyümölcslevest és palacsintát, ma kap anyuéktól hozott rizst + a sütőben tudok neki kis elősütött husit kisütni, ennyi, nincs kedvem most boltba menni. :roll:

KépKép
benó

Hiszen az jó ebéd. Nincs esetleg mellé egy savanyúságod vagy kompótod? Akkor még teljesebb lenne.

Kép
flóra 11

De, biztos van, majd megkuksizom. :D

KépKép
benó

Sziasztok

Van netem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tök szuper gyors,dupla sebesség mint eddig volt....:)
A tv is nagyon jó,szép a kép, és most befizettem előre 2 hónapot,a nagy családi csomagot kapom (53 csatorna),de mivel előre fizettem,igy 2 hónapra csak a kis csomagot kellett fizetni (2x 1190)....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: