A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na lelépek, mert a levesem kész, de még sütni kéne a húst, utána a palcsintát! Az A. -ék gépe ötkor landol, fél hét körül lesz itthon...

Na ezt jól kiszámoltam itt nektek, de így legalább nem kell rohannom... :wink:

Kép
szilzi

12 évesen sütöttem először.. ez volt az első amit megtanultam és a család már utálta mert mindig megleptem őket palacsinnal...... :D :D :D

Kép
muzsuzska

Korábban Szilvi. :D Már gimista koromban még otthon is mindig nekem kellett palacsintát sütnöm, mert én vékonyat sütöttem és apám azt szerette. A nagyika, mert mindig ő főzött, nem az anyám, vastagokat csinált.

Kép
flóra 11

Ilyet! :D Én nagyon szerettelek volna!!!! :D :D :D

Kép
szilzi

Nekem is menni kéne tankolni és valamilyen gyümölcsöt beszerezni ,mert gyümi hiányom van. :roll:

Kép
muzsuzska

A spar nem szokott vasárnap du nyitva lenni, ugye? :roll:

Kép
szilzi

Lányok butulok. Egy darabig gondolkodnom kellett, hol kell visszamenni az előző oldalra. :lol:

Kép
flóra 11

Nekem a gulyás, a pörkölt kész, fánkok becsomagolva. Megyek én is a többit megfőzni a gyereknek, nehogy éhezzen. :wink:

Kép
flóra 11

Hát ne menj vissza Ildikó! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Most már nem is. :lol: Csak azt hittem, valamiről lemaradok,de szokás szerint vittem a lapaljat. :lol:

Kép
flóra 11

Szilvi, ha így együtt a két vonalzónk, olyan szép magyar színei vannak. :wink:

Kép
flóra 11

Tényleg :D

Na megyek én is, mert sosem leszek kész! Majd elmondom milyen lett a palacsinta! :wink:

Kép
szilzi

Egészségesen élek, vettem tegnap joghurtot, gondoltam minden reggel éhgyomorra beveszek egyet.
Hazajöttem kibontottam és elkezdtem enni(csak gyümist ettem eddig) felkészültem egy savanykás közömbös tejes ízre, erre olyan édesen émelyítő volt,hogy birkóznom kellett vele.......... :evil:
Lement és a gyomron utána furán korgott, szegény nem tudta mit küldtem neki le... :roll:
Most ettem meg a másodikat, ja persze 4 db vettem egyszerre!

Olvastam mi van benne, szétröhögtem az agyam:
tej, cukor, cukorkészítmény,, sűrítőanyag,kukoricakenyényítő,pektin,citromsav,kalcium -citrát,,sovány tejpor,tejfehérjew,élő joghurtkultura........

Királyfi szerint ez tejet akkor látott mikor elment a legelő tehenek mellett a kamion!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muzsuzska 2009.03.01 10:33-kor.

Kép
muzsuzska

sziasztok
szilvi: bocs, hogy tegnap szó nélkül eltüntem, ledobott a net, utánna meg már nem volt idöm vissza jönni

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nálunk nincs nyitva.

Kép
muzsuzska

Beszarok Timinek is van új képe Törpével!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Timi, Törpe lassan a fejedre nő és lehagy!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

szilvi: biztos hiányoztam neki, csak nem mutatta ki :wink:

edina: borzasztó lehetett az éjszakai kiruccanásod :evil: :evil:

ildikó: na, azért nem takaritok ám mindig :!: :!: :!: sokszor elindulok takaritani, csak nem jutok el odáig :twisted: :twisted: . meg a lakás is nagy, mire befejezem, kezdhetem elölröl.
dokidat meg nem értem. pénzt kér töled és cserébe meg arra se képes, hogy megvizsgáljon :evil:

márti: jé, neked is új képed van :shock: . :lol: :wink: :wink:

tancsu: jó szórakozást :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mindenki lelépett..... :roll:

Akkor további szép napot kívánok mindenkinek!!!!!!! :D Megyek dolgozni... :(

Kép
muzsuzska

palacsinta: én egy kis olajat is szoktam tenni a tésztába

daragaluska: én is úgy szoktam csinálni, mint a zsuzska. tojás, dara, só és kb. 1 órát állni hagyom.

zsuzska: azért be ne szarj :lol: :lol:
:wink:

benó: jó sok mindent vetettek :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

mi itt vagyunk :!: :!: :!:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tegnap Törpe nagyon nyügös volt. nem volt el, csak velem. kimentünk sétálni, de a baba kocsiba is visitott, ki kellett egy kicsit vennem, hogy megnyugodjon, anyuméknál is csak egy kis ideig volt el, du. nem akart aludni, este is üvöltött, fürdés is elmaradt.
ma már jobb kedvü, remélem átment rajta :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

dobok nektek pár fotót /úgyis régen volt már/:
Kép nagyon fincsi ez a nadrág
Kép meddig kell még várnom :?:
Kép 4 hónapos nagy fiú
Kép megyünk sétálni

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép
/véletlenül picibe dobtam fel az elöbb/

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mindennel készen vagyok,még el is mosogattam. Most én is ebédelek, aztán nyugodtan tudok a munkámmal foglalkozni délután.

Kép
flóra 11

Mindenki hogy újítgatja az avatar képét. Nekem nincs miért.De ti nagyon csinik vagytok. :wink:

Na és a Törpe! Nagyot nőtt, Timi! És vannak,meg lesznek is ilyen nyűgös napjai, hiszen ő is ki akarja fejezni az akaratát, egyre gyakrabban, meglátod! :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Igazatok volt, elég ez a kaja. A norbika a húst már nem is akarja nagyon vinni, de persze elvitetem vele. Azt mondta,egész hétre elég neki így is. :D Mert vettem még neki sajtot is,pástétomokat,kukoricapelyhet,meg csokigolyókat, amit tejbe tehet. Szal tényleg elég neki. :D

Kép
flóra 11

Megjöttünk anyóséktól.
Csak a Timi kép új az enyém még tavaly készült,de köszi a bókokat.

Szilzi tuti fini lesz a palacsintád. :D

Tancsut is kértem,hogy rakjon már fel új avatar képet mert már egy éve ott áll az erkélyajtónál! :D :D :D

Kép
martik77

Helló Márti!

Na,akkor nálatok megtörtént az anyósozás. :lol: Nálunk is, délelőtt elküldtem a F. anyámhoz,hogy vigye vissza a tálat,amiben a fánkok voltak. :wink:

Kép
flóra 11

Én is korán keltem ma. Talán kicsit pihizek.

Kép
flóra 11

Helló csajok! :D
Mi is hazajöttünk, kaptam megint anyagot, tök jó. :D
Meg a nagyi is ott volt az anyósnál, és hozott nekünk 4 db body-t, darabját 100 Ft-ért vette. :shock: :D :D :D :D

KépKép
benó

Helló!!

Kép
martik77

Visszaolvasok.

KépKép
benó

Kivágtam az anyagot a kutyakabátnak.meg ugyan abból az anyagból vagyis anyaggal(skót kockás)bevontam a nyakörvét is. :D

Kép
martik77

Helló! Ne olvassak inkább vissza, úgyis lassú ez a nyavalyás.
Jó a képed, meg a Törpééké is. :D

KépKép
benó

Köszi.
3-ra megyünk mi is látogatni(kolléganőmet pontosabban a picibabot a kórházban)

Kép
martik77

Nagyon ügyi vagy. :D :D :D

KépKép
benó

Milyen anyagot kaptál??vagyis mihez lesz??? :roll:

Kép
martik77

Biztos nagyon picurka lesz. :D

KépKép
benó

Tudod, még mindig nem kezdtem el a játszószőnyeget, aztán maradék anyagokat találtak, és azt adták oda ahhoz. Vagyis a Gy. vitte ezeket az anyagokat még régebben anyukájához, varratni vele ezt-azt.

KépKép
benó

Értem szőnyeganyag.Akkor biztos szép tarka-barka puha. :D

Megyek készülődök,majd este jövök vagy hamarabb vagy nem tudom. :D

Kép
martik77

Nem olyan pici a baba mert 3400gr és 52 cm-el született.Szóval kis formás lehet. :)

Kép
martik77

Bocs, Mártikám, de a Gy. most megy íjászni és előtte még itt dumált nekem, nem tudtam jönni.

KépKép
benó

Hú, az nagyon cuki. :D
Nem tarkabarka, sajnos, nem lesz ez a játszószőnyeg tarkabarka, mert azok az anyagok tarkabarkák, amik rojtosodnak a szélükön, és a t.....m fogja őket szegegetni, inkább varrok rá olyat, amit nem kell beszegni, tehát piros és fekete polárt hoztam anyóstól, meg adott zöld vásznat is, az is jó lesz biztos :roll: valamire, mert most iszonyatosan beindultam, de sok mindent akarok csinálni, és ezért is nem jó ötlet a szegegetés. :D De lehet, hogy plüss anyagot fogunk majd venni, és abból is teszünk rá valamiket, a fene se tudja. :roll:
És még van, amit szeretnék megcsinálni:
Na, a képen lévő házikót szeretném, ahhoz jó lenne szegős anyag is, mert nem nagy a felület, de nagyon nem vállalok.
Kép

KépKép
benó

És ilyeneket fellógatni az ágy mellé, vagy akárhová. Olyan szépek szerintem. :D

KépKép
benó

visszaolv

KépKép
benó

Sziasztok! Látom megint lekéstelek benneteket. Visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Hát Benó, alaposan beindultál,az biztos. :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Márti,a skótkockás nagyon jót mutat a kutyákon. :wink: Nekem tetszik.

Kép
flóra 11

Helló Ildó!
:D Én visszaolvastam.
Én nem tudok palacsintát sütni, csak egyfélét, vastagfélét, kicsit, amerikai palacsintának hívják, a Gy. nagyon szereti, szerintem nem is bánná, ha pl. holnap csinálnék :roll:, főleg, hogy ilyen ügyes volt, megérdemli, amúgy is megérdemli természetesen, na, mindegy. Megnézem majd, hogy megvan-e a receptek között.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: