A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szép tavaszt mindenkinek! :D :D :D

A Gy. elkészült a kisággyal és csodagyönyörű lett! :D :D :D Jól megdicsérgettem, a skacoknak is megmutattam (az ágyat)! :D

KépKép
benó

Nem jó ez a babanet már megint nálam. Most tértem ide vissza. :( Ma se találkozok szinte senkivel. :( 10-re megyünk anyóshoz, előtte meg jönnek apuék, megnézik a kiságyat, aztán mennek kirándulni anyu szülinapja alkalmából.

KépKép
benó

Átdolgoztam a bevezetést a munkámban. Most már majdnem tetszik is. :lol:

Kép
flóra 11

Helló Benó! :D Okvetlen kérünk fotót a gyönyörűséges kiságyról! :wink: Kiderül, hogy a Gy. kész főnyeremény neked. Nem elég,hogy egyszerre két gyereket is csinált, most még az egész lakást is felújítja neked, a srácoknak kiságyat szerkeszt, kihasználja a kárpitosi tudását is. :D Ne is mondd, hogy nem sokoldalú. Ha mindehhez még a nyelvvizsgát is leteszi valamikor, akkor már szóba sem fog állni velünk. :lol: Csak Királyfival. :lol:

Kép
flóra 11

Helló! :D

Benó, gratulálok a kiságyhoz! :D Lassan készen lesztek! :D A Gy. tényleg egy főnyeremény, én az A-tól a felét nem merném elvárni! :wink:

Ildikó, akkor Te is haladsz! Mit főzöl ma?

Kép
szilzi

Halihó!!

Visszafeküdtem még mert korai volt nekem ez a kelés. :)

Lassan készülünk,és megyünk a kolléganőmhöz a kórházba bablátogatóba. :D
Azután meg anyósékhoz hazahozni a vérebet. :)

Kép
martik77

Szia Márti! :D

Akkor Te sem unatkozol ma! :D

Kép
szilzi

Remélem nem. :)
Döme majd jön haza az apjától délután,L.meg megy dolgozni éjszakára. :?

Kép
martik77

Hellótok!

Ma csak egyszerű kajákat főzök.Gulyást, jó sűrűt, azt imádja a Norbika, tehát vihet belőle. Csomagolok be neki fánkokat is,amit anyám küldött, csinálok neki kakaós,pudingos tejberizst, diós tésztát és krumplisat is. Egyelőre ezeket találtam ki. Húst most nem, mert spórolnunk kell. :?

Kép
flóra 11

Mit főzhetnék még szerintetek neki? Most egyébként anyós is készített neki rántott húst, tehát lesz hús is neki. Ja, meg azért én is csináltam neki egy adag pörköltet. Ennyi húst kispóroltam a gulyásból.:wink:

Kép
flóra 11

Én is jó sűrűn szeretem a gulyást(kb7 éve ,hogy megeszem).

Krumplisali imádom!!! :)

A többiből nem kérek köszi,ha küldesz!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Sajnos én magamhoz mérem a dolgokat és szerintem ez bőven elég.De ez ugye nem jelent semmit. :)

Kép
martik77

Szerintem is elég Ildikó, főleg ha anyósod is küld valamit!

Én ma palacsintát szeretnék sütni.. Ti hogy csináljátok? Mert nekem sosem sikerül igazán jól :?

Kép
szilzi

Nyugi az én palacsintám mindig olyan gumis és egy kicsit vastag,de megesszük. :)

Mentem,majd jövök. :D :D :D

Kép
martik77

Jó reggelt, hasamra süt a nap! sikerült több mint 8 órát aludnom!!!!!!!!! :shock:

Kép
muzsuzska

Most megnyugtattál Márti! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Aki tegnap megfőzött az ma lustízhat, amíg nem megy dolgozni délután!

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzska! :D
Jól eltüntél tegnap :roll:

Kép
szilzi

Villanytűzhelyen nem tudok palacsint sütni! :roll: Vagyis nem az igazi.

Kép
muzsuzska

Valakinek dolgozni is kell! :wink: Királyfi vette át a gépet! :D

Kép
muzsuzska

Nekem is ezzel van bajom! :D :shock: Akkor neki se álljak??? De nem hiszem el, hogy ezen ne lehetne sütni!!! HAza akrok menni, ott gáz van!!!!!!!!!

Kép
szilzi

Királyfi, Te tudsz palacsintát sütni? :roll: Persze villanytűzhelyen!

Kép
szilzi

Timi, nem azt írtam ,hogy Törpe kislányos!! De Szilvi javított!

Benó, hol a kép a kiságyról???????????

Kép
muzsuzska

Most mégsem a Királyfi van? Nem Ő vette át a gépet? :shock:

Kép
szilzi

Nem tud, üzeni!!! :D Hot panba lehet, kipróbáltuk! :D

Kép
muzsuzska

Tegnap tűntem el, tegnap volt ővé a gép! :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Vettem papírvékony palacsin sütőt villanytűzhelyre, az se lett jó, próbáltam a tefálosba, az se volt jó, két darab szakadt félig nyers után átkevertem a palacsin tésztát smarnivá(császármorzsa). :roll:

Kép
muzsuzska

Most hívott a kolléganőm párja,hogy csak du 3-5ig lehet látogatni.

Na akkor előbb séta,azután anyós.

:)

Kép
martik77

Megyünk anyóshoz, majd jövünk. Puszi :D

KépKép
benó

Ja már értem ZSuzska :D :D :D :D :D

Márti nagyon szép vagy az új fotón! :D :D Is! :D :D

Zsuzska, tegnap vettem egy palacsinta sütőt, teflonosat! :evil: Most már akkor is mond el hogy csinálod, ha kidobom az egészet utána! :roll:

Kép
szilzi

Tancsunak:

Az anyatej ára
A 8/2002. (X. 4.) ESzCsM rendelet meghatározza az anyatej társadalombiztosítási támogatás alapját képező árát valamint a támogatás elszámolásának módját. A rendelet szerint az anyatej társadalombiztosítási támogatás alapját képező literenkénti ára 1800 Ft. Az orvos az anyatejet - a nyilvántartásba felvett csecsemő részére - a 109/2001. (VI. 21.) Korm. rendelet 1. §-ának (2) bekezdése szerinti vényen rendeli az egészségügyi rendelkezés jogcím feltüntetésével.
8/2002. (X. 4.) ESzCsM rendelet az anyatej társadalombiztosítási támogatás alapját képező áráról, valamint a támogatás elszámolásának módjáról
Letölthető jogszabály: (~ 2.87 kB, zippelt rtf

http://www.complex.hu/fontos.php?aev=2002&ane=4

Kép
muzsuzska

Ma mindenki anyóshoz megy? :shock: Nekem elég volt hogy tegnap felhívtam :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép napot Nektek! :D

Kép
szilzi

Márti, nagyon szép vagy!!!!!!!!!

Benó, hol a kép?????????????? :evil:

Kép
muzsuzska

Zsuzska, én itt vagyok ám...

Kép
szilzi

Én úgy csinálom a palacsit, hogy kb fél l liszt, bele 3-4 tojás só, és vízzel elkezdem hígitani, közbe megy a habverő........ Ennyi, én nem cukrozom tejezem stb........

Kép
muzsuzska

Köszi! Én egy pici tejet teszek bele, és megfelezem a dolgokat, mert ha elrontom, ne kelljen sokat kidobni! :wink:

Kép
szilzi

Ha nem sikerül a palacsinta akkor belekeverek búzadarát,mazsolát, citromhéjjat reszelve, állni hagyom picit és mehet a teflonos, olajos sütőbe smarninak! :D :D :D

Kép
muzsuzska

A tejtől szakad, a cukortól leég.........

Kép
muzsuzska

Micsoda palicsintasütés megy itt! Na azért kedvet nem kaptam hozzá! :lol:

Kép
flóra 11

Én, ha nem sikerül, úúúgy beidegesedek, hogy kidobom az egészet a francba :lol: :lol: :lol: :lol: De majd lehet, hogy felhívlak mielőtt repülne! :wink: Du. dolgozol, ugye?

Kép
szilzi

Cukrot nem teszek bele... Bár ha neked nem szokott sikerülni, akkor én nem is tudom minek állok neki!??? :shock: :lol:

Kép
szilzi

Vagy én vagyok béna.......... :oops:

Ildikó grízgombócához ::: én nem olajozom! Két tojás felverek villával, hozzákeverem a búzadarát, csak annyit hogy épp ne folyón aztán állni hagyom hogy közepes kemény legyen. Majd nokedliszaggatón leszaggatom. Só, vegeta mehet bele, vagy zöldségzöld.

Kép
muzsuzska

Én teszek bele tejet is és vizet is.Cukrot nem,mert leragad. Én hártyavékony palacsintákat sütök, nem szokott szakadni, csak néha. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.01 10:17-kor.

Kép
flóra 11

Próbálkozz Drága, még egy tojást bele keversz, nem hígítod halálra stb..................

Kép
muzsuzska

Jó ötlet, Zsuzsi,így diétásabb.Kipróbálom. :wink:

Kép
flóra 11

De Ildikó, neked gáztűzhelyed van, ugye? A villannyal lehet a gond, mert Füreden még én is tudtam sütni! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Én gázon két sütővel sütöm és dobálva forgatom.......... bibibibi

Kép
muzsuzska

Na jó, de Te korábban kezdted! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Akkor nem lesz kemény a gzízgombóc ha van ideje a gríznek dagadni! :wink:

Kép
muzsuzska

Igen, gáztűzhelyem van.Villanyon nehéz,mert vagy túl gyenge, vagy túl erős és nem tudod gyorsan korrigálni a hőt,mert a platnyi tartja vagy lassan melegszik be.Utálom a villanytűzhelyt.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: