A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló Márti! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :wink:

Kép
flóra 11

Na, na Márti, még a végén elbízza magát a Gy! :lol: :lol: Pasinak ilyet nem szabad mondani! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Lehet ide is az a rossz idő ér el holnapra. :?

Ildó jó,hogy így belevetetted magad a doki keresésekbe.
Tuti lesz valaki,aki segít!!! :)

Kép
martik77

ÁÁÁ megérdemli,ha ennyi mindenhez ért és ezt a Benó nem is mondta. :)

Kép
martik77

Márti,hányszor köszöntelek már a laptetűn! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Látod milyen aranyos vagy!!!

Kép
martik77

Vasalnom kéne, mert holnap nem lesz rá időm szerintem, de nincs kedvem, pedig most is megy a gép! :roll:

Kép
szilzi

Kép

Ennyit tudok segíteni Szilzi! :lol:

Kép
martik77

Helló, én is itt vagyok! :D
Megjöttünk a boltból, én folytatom a varrást, GY. íjat szerel.
Szerintem megvettünk mindent, ami kellett (matrac az ágyba /azt vágnia kell a GY.-nak, kókuszmatrac, tehát a legjobb, és jó áron/, volt, amin spóroltunk, pl. vettünk használt bodykat meg kiskabátot, nem csak újat, meg vettünk használt fürdőkádállványt nagyon olcsón, babatakarót vastagot, puhát, eldobható bugyit nekem, pelenkákat /kb. 2 hétre elegendő, kicsi méretben/, textilpelust fürdeni, tehát nem a 3 e Ft-osat vettük meg stb.). Márti, kb. 2 e Ft-ba kerülnek a felhúzható csilingelők. Vegyek neked?

KépKép
benó

Márti, képzeld ettől az én vasalni valóm nem fogynak! :lol: :lol:

Megyek, mert ha nem akkor holnap stresszelhetek!

Holnap főzés közben jövök!

Puszi

Kép
szilzi

Ez ám a segítség! :lol: Még virtuálisan is kiégeted a ruhát. :lol:

Kép
flóra 11

De jó Benó! :D Ennyi mindent már nem lehet lefotózni sajnos! :(

Kép
szilzi

Nem kell Benó.Köszi,majd szólok időben ha valami eszembe jut.
Atya ég mi mindent vettetek!!! :shock: :D

Kép
martik77

Helló Benó! De jó nektek! Ennyi mindent vettetek! Akkor most van minek örülni és miben gyönyörködni. :wink:

Kép
flóra 11

Látom, vasaltok. :lol:
Vettünk még sapkát, meg fogalmam sincs, na, orrszívót majd hoz, mert nem volt sima, csak porszívós, én meg olyat nem szeretnék, meg textilpelust is hoz majd, de vettünk lázmérőt, műanyag lepedőt a matracra, és légzésfigyelőt lehet bérelni, úgyhogy azt majd bérelni fogunk, úgyhogy ezen is spóroltunk. :D

KépKép
benó

A szándék a fontos Ildó!!! :lol: Kép

Kép
martik77

Hű,még több is van? Befért ennyi minden az autóba? Hányszor fordultatok? :lol:

Kép
flóra 11

Én is sima orrszívót vettem Dömének is olyan volt és szerintem az jó.

Műanyag lepedő??Gumilepedő???

Tancsu azt mondta a kókuszmatracra nem lehet semmit rakni csak a lepedőt mert nagyon befűti a Babot alulról és nem szellőzik vagy valami ilyesmi.

Kép
martik77

Igen, jó,jó,persze. Nagyon rendes tőled Mártika. :wink: Ugye nem fakad sírva az a kis zöld manó? Olyan ártatlan könnyes szemekkel néz. :( :lol:

Kép
flóra 11

Nem.Ez bocsánatkérős nem pityergős. :)

Kép
martik77

Szerintem már nem kell nekik semmi, na, jó, lepedőjük nincs, de van itthon, nem igaz? Tehát próbáltunk úgy vásárolni, hogy nem minden francot megvenni, amit látunk, hanem hogy ne kelljen folyton oda rohangálni. :roll: Szerintetek vettünk felesleges dolgot is? Na, jó, lehet, hogy a kádállvány felesleges, de legalább a pelusozó mellé tudjuk majd tenni, meg tökre nem egyenes székeink vannak, arra nem tudnánk tenni a kádat (a kád a tesóméktól lesz, a padláson van anyuéknál). :roll:

KépKép
benó

Na tényleg lépek vasalni! :(

Kép
szilzi

Én is a sima orrszívót szeretném venni. :D

A matrac meg úgy lesz, hogy matrac + gumilepedő + textilpelus, hogy ha pisilnek, kakilnak, akkor ne a matrac legyen olyan, hanem egy letörölhető/mosható lepedő. :D

KépKép
benó

Értem,de Tancsu valami ilyesmit mondott.Majd ő elmondja.

Szerintem a kádtartó,ha elfértek igen is praktikus főleg mert ti két Babot fogtok fürdeni egymás után.

Kép
martik77

Nálam iszonyat lassan megy el egy hsz. :roll:

KépKép
benó

Én meg megyek pihizni(előtte zuhany)mert elfáradtam.

JÓ Pihit Mindenkinek!!! Kép

Kép
martik77

Minden szupi,amit vettetek. Ruhák a tesódéktól lesznek?

Kép
flóra 11

Oké, majd megbeszéljük részletesen. :D

Jó vasalást, Szilzi! :D

Veletek itt minden ok? Ma nem sokat olvastam rólatok. :oops: :roll:

KépKép
benó

Jó éjt, Márti!

Én is elmosogatok, lezuhanyozok és aztán M1-ről lrsz egy film, azt fogom nézni.

Pá.

Kép
flóra 11

Nagyjából oké.

Kép
flóra 11

Na, jó, akkor sziasztok. :cry: :( :( Jó éjt nektek is! :D :D
Igen, a tesóméktól lesznek ruhák, meg most is vettünk néhányat, az elég lesz, legalább az első időkben legyenek ruhák, utána majd úgyis látjuk, sok-e vagy kevés.

Jó éjt akkor, én meg visszaolvasok.

KépKép
benó

Már itt vagyok. Közben azért lehetek. :wink:

Kép
flóra 11

Na, helló, Ildó! :D
Visszafele haladva:

Köszönöm a Gy. dicséretét, és azt mondja, a kárpitozást az asztalos oktatáson belül kellett megtanulnia, de mindenesetre köszönjük.
:D

Ildó, jó, hogy írtál a dokiknak e-mailt, hétfőn hívd fel az én Bácsimat is, jó? :wink:

Edina, nagyon sajnálom, hogy vontatni kellett a kocsit :evil: :(, marhára rossz lehetett, de még jó, hogy nem egyedül voltál, mikor lerobbant. :roll: :( Öröm az ürömben. :?

Timi, gyönyörű a Törpe, a neme egy babának tökmindegy, én erre a véleményre jutottam. :D

Tancsu, jó mulatást az osztálytalin! :D

A pénzről szólva: Mi is azért mentünk most mindent megvenni, mert a Gy. most kapott fizetést (az enyémhez nem nyúlunk, mert vissza kell fizetnem az A-hitelt, na, mindegy....), és szeretnék mindent elrendezni, tudjátok, EL VAGYOK KÉSVE.... :lol: :lol:

A mosogatásról: ma semmit se mosogattam, a reggelt leszámítva, 0% a teljesítményem.

KépKép
benó

Persze, majd hívom a dokit, bár nem tudom, telefononmit tudna segíteni.

Kép
flóra 11

Nem tudom, esetleg meg kellene kérdezni, van-e e-mailje, ahová leírhatnád, úgy olcsóbb. :wink:

Mártinak írom, hogy örülök, hogy elmentetek abba a szuper cukrászdába, ott tényleg nagyon finik vannak. Legalább kimozdultatok egy kicsit együtt. :D

KépKép
benó

Nálam nagyon lassú ez a babnet. :?
Képzeld, már az első könyvet majdnem befejeztem, még csinosítgatások vannak, apró csiszolások, és már elkezdtem a 2.-at is. :D De nem túl fantáziadús, mindenhol csak bedugdosások vannak, de mindegy, nem? Majd sípolósat úgyis kapnak valakiktől, nem? :wink: :oops: :lol: Jó pofátlan vagyok, mi? De a bababoltos mondta, hogy próbál nekem szerezni sípolót, és akkor a szőnyegre majd teszek. Azt még el se kezdtem.

KépKép
benó

Ügyes vagy! Látod, ezekkel is rengeteget megspórolsz,hiszen ezek drága cuccok. :wink:

Kép
flóra 11

Hát, meg legalább ÉN adhatok nekik valamit, nem csak úgy megveszem.... kilóra.... érted. :roll: :wink:

KépKép
benó

Persze, értem. És valami eredetit. Bár tőled így is a legnagyobbat kapják, az életet. :wink: :D

Kép
flóra 11

Mindjárt megyek csizni.

KépKép
benó

Nekem most reklám van. De menj csak nyugisan. Nekem annyira kell figyelnem,mert nem egy csúcs az adás. :(

Kép
flóra 11

Puszillak, majd még lehet, hogy jövök.

KépKép
benó

Pá, Benó! Jó éjt! Én már ágyikóban vagyok. Ma ilyen korán. :wink: Innen nézem a tévét. :wink:

Kép
flóra 11

Jó éjt! Én is kopok. Puszi :D

KépKép
benó

Napsütéses szép márciusi reggelt mindenkinek!!!! :D :D :D

Itt már most süt a nap egy picit. :D

Jól kialudtam magam.Persze pár megébredést eltekintve. :)

Kép
martik77

Jó korán keltem,hogy még senki nem jött. :( :roll:

Kép
martik77

Helló Márti bagoly! :lol:

Kép
flóra 11

Reggelizek közben. Hoztam a kávémat is ide hozzátok. Remélem jön valaki.

Kép
flóra 11

Ha már tavasz van, csináltam magamnak szép tavaszi hátteret a gépen. :wink:

Kép
flóra 11

Jó reggelt mindenkinek!

Mosógép megy, lehuzatoltam már, most elkezdek főzni! Ma jön haza az A. :D Kíváncsi vagyok milyen volt az út! :D

Majd délelőtt jövök valamikor!

Puszi

Itt is kezd sütni a nap! :D :D

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: