A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!!

Bondi - állati jó dumái vannak Otinak!! Hangosan olvastam őket hogy Apa is hallja és bazinagyokat nevettünk! El is kezdett csuklani a gyerekem :lol:
Én vagy 8 évig gyártottam a kv-kat nagyüzemben, úgyhogy mindenféle jókat tudok kreálni! Egyébként én is csak a nagyon light-os kv-t szeretem, az itthoni receptem a következő: 2,5 dl forró tej, 1 csapott teáskanál Nescafé classic (a többi istant kv nekem keserű) ugyanennyi cukor és ugyanennyi Nesquik kakaópor. Ha igazán kényeztetni akarom magam, akkor egy kis tejszínhab és csipet fahéj a tetejére. Ugyanez egy gombócka vanília fagyival maga a csoda! :lol:
Vannak méregdrága szirupok is, amikkel lehet ízesíteni, nagyobb italkereskedésekben lehet ezekhez hozzájutni. Azok közül nekem a mogyorós a kedvencem.
Tejhabosítás: nekem IKEA-s van, kb 300 Ft volt, és a célnak tökéletesen megfelel, bár csak akkor van rá szükségem ha vendégek jönnek mert én nem csípem a tejhabot.
Bocsi ha túl részletes voltam, kicsit elragadtattam magam! :oops: :lol:

Most megyek és iszom egy kv-t! Úgy megkívántam hogy csak na! :P
Vendég

Nah, kávé lecsúszott, utánaugrott még néhány maradék lagzis aprósütemény :lol: ... most már folytathatom! :wink:

Teó - Nagyon cuki cuccokat vettél az Auchanban! Tervezzük hogy megyünk a 7végén, remélem itt is lesznek hasonlók!
Köszi a tippet a térdfarira, most hogy mondod, én is emléxem hogy láttam a C&A ban még valamikor ősszel. Meg is nézem majd valamelyik nap ha arra járok.
(& = Alt Gr + C :wink: )

Terek Kriszti - a 18. heti uh-nak a 18. és a 20. hét között kell megtörténnie, úgyhogy nem aggódj, nem késtél le semmiről! Én valahogy ilyesmi időben voltam! :wink:

Hahhh, csajok! Annyian írtátok ezt a lángos, hogy kezdek én is baromira ráizgulni a témára! Van egyáltalán valaki rajtam kívül aki még nem csinálta meg? :twisted: :lol:

Apának ma céges bulija van, úgyhogy egyeül töltöm az estét. (Tudom nem szép dolog, de jó irígy vagyok hogy nem mehettem vele! :? ) Nem is tudom mit kéne csinálni... túl nagy kedvem nincs házimunkázni, úgyhogy lehet hogy előszedem az üvegfestékeimet és rajzolok valamit.

Holnap megyünk bababútorokat nézegetni!!! Juppijéééé! Kika és RS az elsődleges uticél. Van ötletetek hogy hol érdemes még megnézni? :?: ? :?: ? :?: ? :?:
Vendég

Kriszti - kicsit értelmetlen lett amit neked írtam, több lett egy M betűvel és a VALAHOGY elől lemaradt egy IS. Bocsi :oops: :D
Vendég

szia, Wera, micsoda kreatív csaj vagy te!!! Jó lesz a gyerkednek... :D
Bútorboltok közül szerintem érdemes még megnézni az V. kerületben a Magyar utcában lévő boltot (asszem Dinoland vagy ilyesmi neve van), nemcsak a bútorok nagyon jók, de a többi textildekoráció (függöny pl) is szuper. Persze bazi drága, úgyhogy én csak apával megyek majd vásárolni, hogy rácsapjon időben a kezemre...
Amúgy mi is az RS-ben akarunk nagyobb típusú gyerekágyat venni. Ja, és az RS-ben vettük a bébiágyat Szonjának, az nagyon bevált! 140X70 cm, felemelhető aljú, kivehető középső rudakkal, minden, ami kell. Még mindig jó neki, már heverő ként használja(leszedhető a teljes rács is). Csak az állatai nem férnek el benne, azért kell valami nagyobb!

A többiek mind apáznak... de jó nekik!!! Na, nemsokára én is indulok haza végre :roll:

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Ági!
Gratula a kiskukacoshoz! :lol:
A boltos csajszival meg ne foglalkozz, sajna manapság egyre több bunkó van, mi meg csak győzzük kerülni őket :roll: Legalább Pesten van elég nagy választék kismamiboltokban, úgyhogy nézhetsz egy szimpibbet :wink:

Marcsi!
Remélem rendeződtek a dolgaitok apával! Nekünk hála Istennek soha nem volt ilyen gondunk, pedig már hat éve vagyunk házasok :D :D :D

Wera!
A névvel kapcsolatban: szerintem a Nóra semmiképp nem ajánlott (meg más N betűvel kezdődő sem) - nem hangzik jól, ha a csal.név utolsó és a vez.név első betűje ugyanaz. Az Eszter viszont az egyik kedvencem :wink: vagy nem gondolkoztatok 2 neven? akkor választhatna mindkettőtök egyet :lol:

Ami!
Én mostmár lemondtam a sorozatokról, egy volt amit néztem, a Bűvölet, és annyira idegesített hogy mindig le voltam foglalva este :oops: inkább egy focimeccs hébe-hóba:lol:
Én is megyek végre fodrászhoz, most már jó lenne frissíteni a melíromat, engedélyt kértem a nőgyogyimtól :lol: (eddig ugyanis még mind paráztam hogy nem-e lesz baja a bébinek tőle :oops: )

Bondi!
Mikor koffeinigényem van- és nemcsak akkor :wink: - én pepsi-t szoktam keverni ness-kávéval :P IMÁDOM :lol: :lol: :lol: (ne szidj Wera :lol: )

Voltam Dokinál, méhszájat is megvizsgálta végre, minden rendben :lol:

Szly!
Megjöttél a 4D ről?
Várjuk a képeket :wink:

Kép
kimma

Képzeljétek, voltam ma egy kínai boltban, láttam kismama farmer-kertésznacit, csak 2800 Ftvolt, sajna csak XXL-es méretben :cry: de lehet hoznak köv. hetekben- mellékesen megjegyzem hogy felpróbáltam tegnap a kertésznacimat, azt hittem hogy hű de jó lesz (mindig nagy volt) erre úgy néztem ki benne mint egy májashurka :shock: :lol: Gyorsan el is suvasztottam a szekrény aljába...

Kép
kimma

Sziasztok Kismamik!

Teszek Nektek egy képet magamról amin fejem is van és egy kicsit még csini is vagyok rajta! 25hetesen és 4 naposan készült és ebben a ruciban mentem a Színházba!
Kép
Vendég

[/quote][/url]http://www.babazo.hu/bebi/20080228-emlekek-gyujtese-a-gyereknek-idodoboz.html

Na nem tudom, sikerült-e beillesztenem a linket, az Origo babázó oldalán van, mi is gondoltunk rá, h csinálunk hasonló kis csomagot a babának, van a cikkben 1-2 jó 5let.

Wera, nem mindent az Auchanban vettünk, hanem 1 kínai boltban a tipegőt, meg bodykat a C&A-ban (Jippi!köszi az &-ért), egy nagy tárolóba ki van öntve egy csomó body, azt hiszem, ott 590 egy db. Még a kínaiban is 1500-ért láttam bodyt.
De amúgy biztos tudtok venni pár dolgot, mert nagyon édes cuccok voltak, mármint Auchanban, pl spagettipántos bodyk, amiktől kész voltam, de már csak elég nagy méretben voltak.

Bondi, én is jókat szórawkoztam, olyan vicceseket bírnak mondani és ugyanakkor tök logikusakat.

Kimma, Pepsi kávéval? Azt hogy kell csinálni? Biztos felér egy Red Bull-lal.

Kép
teó

Teó!
Egy pohár Pepsi-be teszel egy kiskanál cukrot LASSAN, hagyod egy picit amíg lenyugszik, csak utána kavarod meg, majd ugyanúgy óvatosan hozzáadsz 1-2 kiskanál ness-et. Fincsi és jó habos :P

Megyek vízszintesre helyezni magam :wink:
Jó éjt lányok!

Kép
kimma

Sziasztok!

Bondi, nagyon jók Oti beszólásai!!! :lol:
Babuli, nagyon szép pocak!!! Csini vagy! :wink:
Voltam ma dokinál és minden rendben!!!! :lol:
Most visszavonulok!

Jó éjt!!!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Nem semmi míg avégére értem a mai napnak! Jó sokat írtatok!

Teó és Titi nagyon jók a rucik!!!!

Újpesten tarthatnánk már találkozót a turiban :D :D :D :D

Babuli jó a pocakfotó!

Ági: ne izgasd fel magad holmi eladók miatt, különben is vagyunk itt olyanok is akik irigyeljük a nagy pocakosokat nem??? :D :D :D :D :D

A múltkor írtam, hogy izgulok mert keveset mozog a baba, ma mag mintha megkergült volna, ki akar ugrani a hasamból!

Ja kávé téma, én nagyon szerettem a az erős kávét is régen de ha mostanában iszom, szegény kicsi teljesen bepörög. Pedig nekem is volt már olyan alacsony a vérnyomásom, hogy muszáj volt inni!

A takaróbal, meg fejvédővel egész jól állok! :lol: :lol:
Vendég

Ezt nézzétek! :lol: http://youtube.com/watch?v=W0h3bVtplKY&feature=related :lol:

Ági - szerintem is jók az Rs-es bababútorok. Nekem volt időm gyönyörködni bennük - ott dolgoztam! :D Csak másik részlegen. Köszi a tippet, lehet hogy elnézünk holnap a Deák felé is! Nekem Apa olyan aki nem nézi az árakat ha tetszik neki valami, úgyhogy nem tudom beengedjem-e a Magyar utcába! :lol: Bár máshol is el kell néha rángatnom biztonyos dolgok elől... na nem azért mert nekem nem tetszenek, de nem vagyok hajlandó irreális összegeket fizetni olyan dolgokért amiket olcsóbban is megvehetek. Más persze ha különlegesen szép, egyedi cuccról van szó! Nah, majd beszámolok mennyire engedtük el magunkat! :wink:

Kimma - Pepsi kávéval??? :shock: :shock: Attttyaúristen!! :twisted: És én azt hittem nekem már nem tudnak újat mondani kaja-pia téren! És akkor jöttél Te!!! :lol: :lol: :lol:

Babuli - tényleg nagyon-nagyon csini vagy!!! És milyen hegyes pocid van! Állati helyes!!!! :D :D

Én is akarok menni színházba! Valami ajánlat :?: :?:
Apa most tudta meg hogy még a jövőhéten is szabin van!! Jupppijééééé! Anyagilag nem a legjobb, de azért én nagyon örülök neki hogy itthon lesz velünk!

Jóéjt!! :D
Vendég

:shock: :shock: :shock: Húúúú.....megnéztem, Wera!
Csak lestem és ámultam! Tiszta rémisztő. :lol:
Nem gondoltam hogy ennyire látszik kívülről! Vajon mindenkinél lesz ilyen???

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

hát nem tudom ki hogy van vele. én meg néztem a kisfilmet, meg még egy párat...
nekem őszintén szólva elsőre nagyon rémisztő volt. eléggé beparáztam. persze tudom nem kell tőle félni, de igy elsőre nagyon megijedtem. lehet azért is mert pl. én még eddig egyetlen egyszer éreztem hogy megmozdult. az is vasárnap volt. én még nem érzem a kis mozgásokat se :oops:

Kép

Kép
timi1982

Timi - szerintem nincs miért aggódnod ha az orvos mindent rendben talált! Adottság kérdése hogy mennyire érzi az ember, és a babától is függ, hogy mennyire aktív, vagy hogy hogy fekszik! A kisfilmben azok már mind 9 hónapos pocakok szerintem!!
Mondjuk az enyém már szokott hasonlóan elképesztő dolgokat produkálni, de hát van köztünk 6 hét!! :wink: És ez egy hyper-izgága gyerek!! Ha ilyen marad már soha többet nem alszom ebben az életben!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nekem nagyon tetszett ez a kisfilm! :lol: Néztem már egy pár ilyet. Noki is csinál hasonlókat, csak kicsiben. :lol: De majd ha 2 kilóval több lesz! :wink:

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Én is megnéztem a videókat,kicsit tényleg ijesztő!
De mire odáig eljutunk már teéjessen hozzászokunk!
Sziszkának igaza van már most is ezt csinálják csak kissebb kivitelben,de így is teljesen jól érezhető és látható ha beindulnak!!
Végre elértem a bűvös 100napot!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Wera: marha jó a kis film (én miért nem találok ilyeneket?)
Ja nem tudod hol lehet olyan szirupot konkrétan kapni? Én úgy szeretnék.... (hmmm nagyon szeretem a fincsi kávékat) jó neked, hogy értesz hozzá!
Vendég

Szisz - zsírkirály az új vonalzód!!!!!! :D :D :D Nagyon tetszik!! :D

Kata - Pesti vagy? Mert akkor hozatok neked nagykerből.
Vendég

Wera, köszi! :lol: Gondoltam, ha ilyen ügyes volt és megmutatta hogy mije van, csinálok neki egy jó kis csajos vonalzót! :wink:
Ami, szalad az idő!!! :shock: :lol:

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza!

Voltunk tegnap 4D-n, nagy élmény volt. Édes volt a pici. A lába közét nem hagyta lefényképezni, de tuti, hogy kislány. Az arcocskáját mindig mutogatta. Rágta a köldökzsinórt, ásított, grimaszolt.
Egy gondom van, nem tudom kimenteni a képeket a Dvdről, így nem tudok feltenni. Nincs valami ötletetek hogyan kell? A video végén vannak a képek.

Nézegettünk tegnap babakocsikat is és az lett a vége, hogy vettünk egyet. Pedig még nem akartuk megvenni, csak úgy gondoltuk szétnézünk. Így nem is vittünk elég pénzt. Most csak lefoglaltuk és holnap megyünk érte.
Top rider Sr 9800-as, piros.

Kép Kép

Kép
szly27

szly!

megkérdezhetem hogy ti mennyiért vettétek ezt a babakocsit? ehhez ugye nincs hordozó?
azt külön kell hozzá venni, igaz? mert én is néztem ilyet is, amihez nincs hordozó. és nem tudom hogy igy vegyem és külön a hordozót, vagy olyat amihez azt is adnak.
ha ilyet veszek és külön a hordozót az is van hozzá illő színben, és rá tudom szerelni a kocsira?

nektek ajánlották az olyan babakocsit amihez azt is adnak és rászerelhető? vagy azokkal tényleg annyi gond van? letörik az illesztőpöcök meg ilyenek? nektek ezekről mondtak valamit??

köszi

Kép

Kép
timi1982

szly-megállitod a videot nyomsz egy printscreent,aztán jobb gomb másolás. Paint megnyit,ott beilleszted és szerintem onnan már megy,de ha mégse szólj. Igy bárhonnan kiszedhetsz képet.
Vendég

ja bocsi, nem kell obb gomb másolás elég rögtön beilleszteni
Vendég

Szly! Ez totál hasonló mint a miénk, csak más márka! Mennyi volt?

Timi - én nem vagyok híve a hordozós megoldásnak mert abban nem teljesen egyenes a baba háta. Csak akkor fogom abba tenni a bébit ha muszáj. A picúrkáknak még a teljesen vízszintes fekvés a legjobb!
Vendég

Huh, micsoda film... tényleg elég ijesztő!
(nekem Szonja ennyire sose mutatott ijesztő mozgásokat, bár nagyon aktív bébi volt már akkor is! Ez a kis fiúcska sokkal nyugisabb most)

Babuli, nagyon édes a pocakod! Arra tippeltem, hogy fiad lesz, és hát persze!!!

Ibm, gratula, hogy már elérted a 100 napot!!! Már nem sok van hátra... Lehet visszafelé számolni...

Wera, te az RS-ben dolgoztál? Akkor mindent tudsz a bababútorokról!
Színházi programot szívesen ajánlok, csak mondd meg, mifélére gondolsz. Vidámra, Komolyra? Zenésre? Versesre? Át tudom böngészni a budapesti színházakat, mire van jegy.

Ja, pepsi - képzeljétek, Szonja születése óta nem iszom semmiféle colát, nem kívánom. Jó, a tonic nyáron jólesik, de az édesek nem hiányoznak!!! A mostani terhességem alatt meg még a csokit sem kívánom... mi lesz velem...
de azt a kefíres lángost, azt nagyon megenném most is!!! :wink:

Fúj a szél marhára... már megint vérezni fogok? Meddig lehet így kihúzni? Komolyan, én minden napnak örülök, és számolom, hogy a 28. héttől már életképes lesz ez a kicsi baba, addig mindenképpen ki kell húznom. Hülye vagyok, mi?

KépKép
szkagi

sziasztok!

még élek.... :roll:

Elnézést, hogy a múltkori savanyú bejelentkezésem után nem jöttem eddíg... :oops:
Kicsit zűrös még minden.
Na, nem apjukkal, hanem csak úgy...
A suli még tart, lassan vizsgázom ismét, dokihoz vittem a nagyobbikat, meg tegnap a kicsinek is nyílt nap volt a suliban, úgyhogy délig ott dekkoltam...

Ági!
Szerintem nem vagy hülye!
Én is számolom a napokat!

De jó hír is van!
Van egy lány, akivel fura módon itt ismerkedtem meg, fura módon még egy városban is lakunk, egyszerre szoktunk dokihoz menni....
Szóval az ő méhe a 18. héten nyílt így ki, mint az enyém.
Az éjszaka született meg a kisfia, 5 nap túlhordás után, túl két napi oxytocyn terhelésen... :roll:
Nem tudom, hogyan fejezték be a szülést, de mindenképpen jó hír, hogy így is ki lehet hordani, sőt!

Én a 36. hetet céloztam meg, akkor már korababa sem lesz... :roll:
Addíg még van egy kicsi...

Szly!
A mi babakocsink is hasonló!

Osztom Wera véleményét, mi vettünk hordozót, de kizárólag autóban közlekedés céljából...
Amíg kicsik, jobb helyük van vízszintesen fekve...

Még jövök ma!
Vendég

Beleléptem a 23. hétbe!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Ezek a videók nagyon durvák, azért annak örülök, hogy írtátok, hogy nem minden bébi produkál ilyet, mert tényleg ijesztő.

Én is néznivalót ajánlok figyelmetekbe, most láttam a tévéújságban, hogy 21-én a National GC-n lesz az Élet az anyaméhben. Én régebben láttam, nagyon érdekes, fel is vettem videóra, de aztán persze fogalmam sem volt, hogy melyik kazira.
10-kor lesz az úgymond sima, 11-kor pedig az ikrekről szóló változat, ez gondolom főleg Mavericket érdekelheti.

Sly, tök jól néz ki a babakocsi, biztos jó könnyű is.

Lehet holnap szükségem lenne a Pepsi-kávé koktélra, mert lánybúcsúra megyek, és azt hiszem nem fogom sokáig bírni, álmos fáradt leszek hamar.
Ráadásul, mivel úgy gondolták a többiek, h a menyasszonynak nagy álma a limuzin, ezért lesz egy órás limuzinozás is, amit nem tudom, hogy fogok bírni, mert kocsiban mindig hányingerem lesz, pedig egy órát még nem is autókáztam mostanában. Majd vhol kiszállok legfeljebb, ha már nagyon nem bírom.

Kép
teó

wera, az én bölcsességfogaim 16 évesen egyszerre csak kijöttek, soha nem szenvedtem velük. El sem romlottak,úgyogy nekem eddig nagy szerencsém volt vele. A youtube-os videók nem semmik, én is nézegettem már őket. Nekem a legijesztőbb az a has ami ezerrel szét van repedve... Remélem nekem sikerül megakadályozni...

tagnap reggel negyed kilenckor hívott az egyik tanítványom, hogy akkor fél kilencre ott van. Gyorsan kimásztam az ágyból és próbáltam magam összeszedni. Kinézek az ablakon, látom valami munkásemberek kinn ténferegnek az utcán. Kinézek erre mondják, hogy ők a bontómunkások... Tudjátok, a ház, amit eladtam a tesz-veszen... Csak nem szóltak előtte hogy jönnek. De persze mondtam hogy nyitom máris és kezdhetik... Nagyon örültem neki mert egész addig nem vettük biztosra a dolgot, amíg ezek nem jöttek és tényleg el nem kezdték bontani. :) Úgyhogy tök szuper. Ha minden igaz, akkor jövő hét közepére már nem lesz itt a kisház. ja és közben megkaptuk az árajánlatot a szigetelőcuccokra és nagyon jót írtak, úgyhogy valószínű májusban az is meglesz. Nagyon szuper. Mire jön a bébi, kívülről is rendben lesz a ház. Már alig várom. :)

teo jót vigyorogtam mert beletelt egy kis időbe mire leesett hogy mi az a térdfari

apasági nyilatkozat akkor is kell ha házasok vagytok????

bolti eladó... voltunk valamelyik nap egy bútorboltban és kinéztünk egy kosárszettet. Le volt értékelve 8.000-ről 4-re, de úgy voltunk vele, hogy majd talán visszamegyünk érte. Erre átmentünk egy másik helyre és ott is megláttuk. Csakhogy rosszul volt kirakva az ár. Az volt ráírva, hogy 8.00 FT! És mivel van egy olyan jogszbály hogy kötelesek (lennének) annyiért adni amennyi ki van rá írva... Gondoltam bepróbálkozom. Mert azt akárhogy is nézzük 8 Ft, de még ha rosszindulatúak és azt mondják hogy 800 akkor sem rossz buli... Persze mondanom sem kell hogy megint elfelejtettem hogy Magyarországon élünk... Megint jött a szokásos szöveg, hogy ez hibásan van kirakva stb. Mondom oké, akkor én meg félre vagyok tájékoztatva. Na mindegy, az lett a vége, hogy beírtam a panaszkönyvbe, aminek persze megintcsak semmi következménye nem lesz és még sajnáltam is az üzletvezetőt mert abszolut normálisan próbálta megoldani a dolgot, de mégsem adták ide annyiért ami ki volt írva. És ettől én frászt kapok. Ha van egy ilyen jogszabály, akkor miért kerülhetik ki?????? És miért működik ez külföldön tökéletesen? Na mindegy. Csak az ilyenek kiakasztanak. (Én meg gondolom az eladókat, mert ha van olyan hogy tudatos vásárló, akkor én az vagyok és minden ilyesmit kihasználok (és a vicces hogy azért elég sokszor bejön) legjobb az volt, amikor 26.000 Ft-os adidas cipőt 3.000-ért hoztam el... :)
Na erről ennyit.

babuli mint azt észrevehetted nem sikerült eljutnom a tornára... a kép nagyon jól sikerült, tényleg nem semmi pocak. :)

Na most megyek valami ennivaló után nézni aztán majd még benézek. ADdig is jók legyetek. :)

KépKép
muffin

bébihordozóról még csak annyit, hogy van azt hiszem izi sleep a neve vagy nem emlékszem most pontosan, nem olcsó, de az dönthető vízszintesen. Meg a baj csak az, hogy csak a felsőbb kategóriás babakocsikhoz van hozzá adapter (pl. quinny) de akinek van rá pénze, szerintem nagyon szupi kis hordozók. Mi is nézegettük, de így jobban jártunk hogy minden egybe volt.
Élet az anyaméhben... én megrendeltem a sorozatot, elvileg ma este meglesz, de persze pont az egyes terhesség nincs benne. Az ikerterhesség, az állatvilágos meg a csodálatos gyermeki agy vagy valami ilyesmi a címe a harmadiknak. Kíváncsi vagyok. Az ikreset már láttuk mi is a múltkor, most az egyest szeretném megnézni, de letölteni sem sikerült, meg azt nem árulják sehol. Lehet hogy kintről megrendelem... na mostmár tényleg húzok enni :)

KépKép
muffin

szly, szuper a babakocsi!!! Mennyiért vettétek?
(ja, és köszi a kékítést a táblában - utólag is :) )

Ronix, hol vagy??? Arcüreg, munkahelyvadászat???

Maria, én mindig a legközelebbi kitűzött célnapra gondolok. A 28. hétig MUSZÁJ kihúzni, utána asszem a 32. hetet fogom megcélozni, azután meg bízni fogok már a 36.-ban is... de valójában reménykedem a 38. heti szülésben. :D Ez az én szülési tervem! Ja, és könnyű, gyors szülésre gondolok (de azért érjünk be a kórházba Budakalászról :roll: )

Ma csináltam pocakfotót, de az én tudományom csak eddig terjed, úgyhogy a férjemre vár a feladat, hogy feltegye. Talán hétvégén jut rá ideje :? Vagy meglátja és tiltakozni fog, hogy minek ezt közhírré tenni :shock:

Ja, és ki akarunk menni hétvégén a lakáskiállításra (vagy hogy híják), nézni ötleteket az új lakunkba. A felújításhoz már kértünk árajánlatot, de még nem kaptuk meg. Addig vagyunk nyugodtak!!!! 8)

KépKép
szkagi

az apasági nyilatkozat... csak akkor kell, ha nem vagytok házasok. Mi nem akartunk összeházasodni babonából (az én családomban mindenki elvált, a 18 unokatesóm is...), ezért néztünk utána az apaságinak. De sokkal több macera van vele, mint a házassággal, úgyhogy mégis inkább esküdtünk. A Hivatalban az anyakönyvvezető szobájában, 5 fővel: tanúk + egy unokaöccs. Busszal mentünk esküdni, és azon vigyorogtunk, hogy lógunk a bkv-n...
régi szép idők...

KépKép
szkagi

Feladom! Megnyomtam a pritnscrn-t, beillesztettem paintbe. Elmentettem. Lekicsinyítettem. Feltöltöttem és amikor előnézetben megnézem, csak egy fekete négyzet látható. Nem értem!!!!!
HEEEELP!

Kép
szly27

A babakocsi Top rider márkájú, 89900-ról volt leértékelve 79900-ra. Hordozót mi nem vettünk hozzá, de van színben hozzá illő és a vázra szerelhető több fajta is. Nekünk van külön hordozónk, de azt én is csak autóban fogom eleinte használni, ott is csak azért mert bele lehet kötni a babát és így biztonságos. Én sem vagyok meggyőződve róla, hogy egy újszülött babának egy hordozóban kéne görnyednie.

Olyasmi a babakocsi, mint a Haberkon vagy aPierre Cardin, csak ennek fújtatható a hátsó kereke és nagyobb, valamint az első tömör gummikerék, nem műanyag és nem teleszkóp, hanem rugó van benne így lágyabb rugózású. Egyébként összehasonlítottuk, ugyanaz. De nekem a gumikerék és a rugózás mindig is a heppjeim közé tartozott.

Kép
szly27

na benyomtam egy sajtos stanglit... Tegnap este frissen sültek amikor vettük őket, hazajöttünk, megcsináltam őket szendvicsnek (vacsihoz meg mára a férjemnek, meg egyet magamnak) és így a legfincsibb, amikor már nem vágja szét a szád viszont jó puha... Hmmm. :)

szkagi nagyon vicces hogy a bkv-n lógva mentetek az esküvőre. :)

KépKép
muffin

megnéztem a videókat...
tyú, micsoda óriáshasak!!! Az a szétrepedt nagyon ijesztő!!! :twisted:
Azért remélem, ezt mindannyian elkerüljük :?
Oké, legyen nagy, meg rugdosson is akár az a gyerök, de ennyire ne repedjen szét :!:

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Én először szólok hozzá és még nem igazán értek ehhez az oldalhoz.

A profilt se tudom még igazából beállítani...
Tudtok segíteni?
andkata

Szia Andkata!

Üdv itt!
miben tudok segíteni?
Vendég

Szia, andkata!
megnéztem a profilodat, szerintem elég, ami benne van - legalábbis ennél többet én sem írtam bele.

Gondolom, Te is nyáron fogsz szülni, igaz? Hanyadik héten tartasz? Mit tudsz a kisbabádról?
Milyen orvos vagy? (milyen kérdésekkel zaklathatunk :D )

Ha vonalzót szeretnél csinálni, akkor a többiekét végignézve választhatsz, rákattintasz, és ott beállíthatod a saját adataiddal. Kiad a végén többfajta beillesztési módot, az url-est tudod beilleszteni az aláírásodhoz (a profilodban!!)

Amúgy én sem vagyok egy nagy számítógépzseni, úgyhogy a többiek jobban tudnak segíteni... csak most asszem mindenki ebédel.

Mindenesetre gyere gyakran, mindig van itt valaki!!!

szia

Ági

KépKép
szkagi

Lányok, ezt olvastam a júniusi topikban:

" Én is férjnél vagyok, de csak akkor anyakönyvezik a születendő gyermekünket, ha viszünk a kórházba 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot. Ezt ott állítják ki, ahol házasságot kötöttetek. Nem fontos Neked is elmenni, a férjed is elintézheti. Én két hete intéztem el. "

Kérdés: mi nem Magyarországon házasodtunk, viszont van itteni kivonatunk is (az állampolgárság után kaptuk). Akkor most honnan kell beszereznem az igazolást?Haza kell utazni érte? :roll:

Kép
kimma

Üdv, Andkata! :wink:

Kép
kimma

Sziszkának a kislányhoz, SzkÁginak meg a kis tököshöz gratula!
(ezt még elfelejtettem írni
:oops: )

Szly: jó az a babakocsi, a múltkor a boltban láttam egy ilyet és egész jól mozdott vele az anyuka!

Wera: pesti vagyok, és köszi! (mennyi az a nagyon drága??)

Ági: mlyen jó neked, hogy nem kívánod az édességet!! :( :( :(
én meg sajnos mást se.
Vendég

Maria, milyen sulit végzel? Vizsgáznod is kell?
Én Szonja születése után még egy évig jártam Debrecenbe, havonta egy hetet kellett ott töltenünk... hát... a férjem nem nagyon bírta. Ugyanis neki is kellett jönni, hogy én be tudjak menni az egyetemre. Aztán relaxáció :!: órán csöngött egyszer a telefonom :shock: és ezt mondja: "Így sír a gyerek!!!" - a háttérben meg nagy bőgés... éhes volt a szentem.

Bocs, csak rámtörtek a "szép" emlékek :D (Szonja akkor volt 8hetes. De kemény kiscsajszi, kibírta!!!)

Sokan gondolják, hogy kisbaba mellett jól lehet tanulni. Na, ezt kapásból megcáfolnám! Inkább aludtam volna nagyokat.

KépKép
szkagi

kimma, szerintem kérdezd meg a védőnődet, hogy mit kell tenned ilyen esteben. Illetve... - talán még jobb lenne, ha azt a kórházat kérdeznéd, ahol szülni fogsz. Pl. a Scöpf-Méreiben azt mondták 3 éve, hogy nem kell új házassági anyakönyvi kivonat. A kórházban van a baba-anyakönyvezést végző valaki, és őt keresd. Szerintem ő biztosan tudni fogja!

KépKép
szkagi

Sziasztok,

egy kis reklám, ugyanis iszonyat jó felfedezésre jutottam, no nem magamtól, Beleki dobta be (augusztusi babák topicban), én meg elhatároztam hogy terjesztem a hirt mert érdemes! Pár hete nyilt egy új kismama bolt Budapesten. Iszonyat jó cuccaik vannak, de ami mégjobb, hogy tök olcsón! Drukkolok nekik hogy sikerüljön a boltot jól csinálni, mert nagy hiányt pótolnak, ezért is gondoltam bedobom pár topicba, hátha valaki örül a hirnek, én ugyanis nagyon. És ami még szuper: van sokféle szoptatós cuccuk is, és ha már nagy pocakkal az ember kismamaruhára nem mer költeni, gondoljon a jövőre és legyen egy-két szoptatós cucca - fő a kényelem és a praktika. Én mondjuk kicsit korán, de bevásároltam ebből is :)
itt a forrás: www.bboom.hu
nézzétek meg, sztem érdemes
d
dorikavagyok

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a segítséget, igyekszem vonalzót csinálni.
23 hetes vagyok, Manóka valószínű júius elején fog megszületni.

Gyerekorvos vagyok különben Ági kérdésére válaszolva...

:)
andkata

Köszi, Ági! :wink:

Kép
kimma

Kép

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: