Niki
Asszem akkor mégis az van, csak azért nem tudtam, mert nem tudtam eldönteni, hogy a baba nyomakodik ilyen erősen vagy valami más. Azért szerintem nekem enyhébb, mint neked.
Jajj ez tényleg nagyon izgalmas, olyan furi, hogy az ember így előre tudja. Mindenképpen kérjük ám a képeket a picurról.
Hajni
Igen közben már láttam, hogy írtad. Totál megértem. És az a legfontosabb, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogyan te biztonságban érzed magatokat.
Örülök, hogy ez a meszesedés akkor nem olyan gáz.
Boldog névnapot!
Móni
Hát sajnálom, hogy sorstársak vagyunk, de ha valaki igen akkor te tuti megérted mit érzek

.
Pont mi is így gondoljuk, nálunk mindent lehet csak tervezni nem, hogy mi ekkor vagy akkor akarjuk a következő babót. Nektek végül spontán sikerült? Nekünk igen egy sikertelen inszemináció után és én ezt akkora csodának tartom

.
Mi is reméljük nem kell olyan sokat várni a következő pindurra, én szorítok nektek is nagyon!!
Pelus
Én Libero new born-t vettem. Valaki ajánlotta, már nem tudom ki, de szeretném a pelus futáros dolgot is kipróbálni.
Kórházas cuccban Mazsolával teljes egyetértésben vagyok, ha valami kimarad, majd apa hozza

.
Gremese
Jó ötlet, nekem nem tűzték bele. De mondjuk én tuti ami fix, viszem az összes papírt szülni

.
Cukika
Hogy bíztassalak, egyik barátnőmnek is ilyen sok lett és most alig látszik, teljesen el fognak halványodni szülés után.
Jajj de kis édes. Itt már olyan kisbabás

.
Silka
Jézus ez nem hangzik valami jól, melyik kórházba is jársz?
Marica
Jajj hát tünemény

. Amúgy pont ugyanilyen tehénkét kaptunk mi is, csak a miénk zöld

.
Sense
Nekem inkább menszesz közeledte szerű görcs. Amúgy valóban kibírható.
GREMESE JESSZUS hát hova siet Zsófka ennyire. Nagyon szorítok!!!! És még rapid szülés is volt

. Gratulálok!
Vadvirág
De jó, hogy jelentkeztél. Hát nagyon jól néztél ki császármetszés alatt

, komolyan mint egy top modell.
És hát a lányok gyönyörűségesek

.
Timi na ez az köztem meg Emese közt csak pár nap van

. És napok óta az az érzésem, hogy a 4 hetet nem várjuk ki.
Még jó akkor, hogy ma elmentem a friss házassági anyakönyvi kivonatért, mi van ha mi is ilyen hamar szülünk

.
Azért Lili még várhat egy másfél hetet.