A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Drága Napocska!
Miután így, több ezer km-s távolságból nem tudom eldönteni, hogy miért fáj a lábad, ötletem sincs... max. annyi, hogy vegyél be Algopyrint...
A távgyógyítás mesterségét még nem okítják az egyetemen... :lol: :wink:
Vendég

Jucu!
Ezek szerint lehet, hogy tényleg 27-én fog születni a babókád?
Húúú az már nagyon közel van...
Először én is ezt a dátumot néztem ki a házassági évfordulónk miatt, de most kicsit eltoltam a babó születési időpontját, inkább aug. 7-én jöjjön...

Márkanyuka!
Hát ilyet még én sem hallottam, hogy a nagy mennyiségű víznek rossz hatása lenne... meg a dinnyének, meg a baracknak, ha a cukroddal nincs gond... Szerintem kérdezd meg a dokidat is!

Mandala!
Sikeres baba növesztő programot kívánok az elkövetkezendő hetekre! Pihenj sokat ( márha a gyerkőcök engedik), szedjél vitamint és tényleg egyél csokit!

Huni!
Vedd a férjed Quadot? ( Tudom ez nem a quados fórum, csak múltkor újságoltam a férjemnek, hogy vannak itt más motorrajongó apucik is és ő kérte hogy kérdezzelek meg)

Kép
mirosz

Csajok!

Csak kapkodom a fejem... azt látom,hogy mindenki szülés-lázban ég... :) Eddig paráztunk ezerrel, most meg már a babarecepteket osztjuk-szorozzuk... Úristen.... mindjárt megszületnek... Már egyébként tutira azt várom, hogy melyik nap nyitok be ide arra, hogy vk. már babázik.... :)

Márkanyuka: ja, hát néhány filmet én is láttam... :wink:
Amúgy meg sztem le ne mondj a dinnyéről és a barackról!!! Az istenért, a világ egyik legjobb dolga!!!!

Jucu: be van kapcsolva a mobilom éjjel-nappal... hadd jöjjön az üzenet... :)

Képzeljétek mit kaptam anyósomtól: fagyigépet vett nekem! :) Meg hozott egy nagy csomó gyümit, hogy holnap készíthessek igazi gyümifagyit... :) Azt gondolom, hogy a sárkányeregetést elhalasztom kicsit... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Halihó!
Üdv mindenkinek :)

Hát.... mi ma végiglustálkodtuk a napot. Apa ment ma ki a gyerkőccel, délelőtt fél óra után bemenekültek, délután (este) viszont fél 9-ig kint voltak. Én meg olvasgattam közben... Úgy látszik, a héten átállunk éjszakai üzemmódra :)

Mindenkinek kitartást, aki ebben a hőségben dokihoz, meg erre-arra mászkál.... szerdán nekem is lesz egy kórház-köröm. Nem hiányzik.

Sabine!
Mondjuk azért a 2-3 fokot kicsit hidengek találom, de a kettő között félúton kiegyeznék.

Mandala!
Szerintem se aggódj, nem lesz semmi gond Emesével. Max. nem lesz 4 kilós, na bumm. És próbálj meg többet pihenni.

Tényleg nagyon közel járunk a végkifejlethez. Hamar elszállt ez a 8 hónap. Nekem kissé hihetetlen, hogy 1 hónapon belül egy picurival gazdagodik a csálád. Azért remélem, kevésbé lesz orditozós, mint a tesója.

Kép
Kép
pfranciska

[quote="pfranciska"]H írta:pfranciskaalihó!
Üdv mindenkinek :)

Tényleg nagyon közel járunk a végkifejlethez. Hamar elszállt ez a 8 hónap. Nekem kissé hihetetlen, hogy 1 hónapon belül egy picurival gazdagodik a csálád. Azért remélem, kevésbé lesz orditozós, mint a tesója.

Ez tetszik... :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

2-3 hete olvasgatlak benneteket. most azt hiszem, szeretnék már írni is. nagyon tetszik ez a fórum, és jó a társaság is! remélem, befogadtok ;)

üdv
holly85

Holly
Üdv... :lol: :lol: :lol:

Részleteket kérünk...
Mikor?
Merre?
Mennyi?
Hogy?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sabine :lol:
ha a mikor az az, h mikor érkezik a baba, akkor augusztus 13-ra vagyok kiírva, h akkor is jön-e, az kérdéses, anyu a tesómat és engem is a 41. hétre szült. ha a merre az a merre lakunk, akkor külföldön. ha a mennyi az a gyerkőcök száma, akkor Nyuszika, hivatalos nevén Emma lesz az első baba. a hogyra arra nem találok publikálható választ :lol:

neked ikrek lesznek, jól látom? gratu!!

Kép
holly85

Holly
Külföld? Merre?
Mi Argentinában, Buenos Airesben élünk...
Igen, ikreket várok...
Aug. 14-re beszéltem meg az érkezést a fiúkkal...de előbb megszületnek...
Vendég

Sziasztok!

Nategnap mégsem tudtam jönni, most is csak gyorsan bejelntkezem!!!

Remélem mindneki jól van!?

Holly:Gyere gyakran és üdv köztünk!!!

Bebi: Ha gondolod nagyon szívesen elküldöm privibe, hogy mit tapasztaltam a Jánosban.....Csak szólj!!!!

Képzeljétek holnap mentünk volna végre 4d-re, erre tegnap felhívtak, hogy nem tudunk menni, mert elromlott a gép! Legeelőbb hétfőn.... :? Persze előtte beszéltem meg a kis manókámmal, hogy anya és apa végre megint látja majd, erre tessék..... :oops:

Tényleg csajok nektek ebben a melegben mennyire aktívak a babók??? Nekem tegnap nem nagyon erőltette meg magát..... :? Nyugtassatok meg....

És képzeljétek régóta nem volt ilyen, de szinte végig aludtam az egész éjszakát :P

Na jó visszaolvassok és jövök ma még....

Addig is óvatodan ebben a melegben és vigyázni magatokra és a babókra nagyon!!!

Kép
kis pupu

Sziasztok!

Húúúú,de dög meleg van már most :( .A lakás is csak 24 fokig hűlt le.

Mirosz,igen vett.Tegnap volt érte.Mondtam is neki,hogy esténként nem is fogom látni,,mert meg van érte őrülve,és jár ki a pályára.Alig,hogy hazaér megy is ki.De úgy vagyok vele hagy menjen,mikor megszülök úgysem járhat ki annyit.Megírom a paramétereit,de gondolom neked nem mond semmit.A férjed biztos érti.Honda trx sportmax 450r.
Én meg kapok egy klímát a házba :lol: .Akinek van,mennyiért szerelték be?Ugyanis tegnap volt itt felmérni a szerelő és 250+áfa+szerelési költség :shock: .Ma apa felhív egy másikat is,mert nagyon sokaltuk.Bár a motorhoz képest ez sehol sincs :lol: .
Bocsi,hogy untattalak benneteket ezzel.
További szép napot,és pihenjetek!!

Kép
Kép
huni

Szép napot ebben a hőségben.
Én nem bírom...kivagyok mint a bili.... :cry:
Sabine
Örülök ,hogy manókkal minden okés.Hideg miatt kicsit irigyellek,de ennyire hideg :x nem kéne.

Dincus
Nekem nem vett kenetet a doki :oops: ,azt mondta hétfőn minden vizsgálat meglesz!
Szép méretei vannak a babókának :D
Férjem kollegájának akik itt laknak nemmessze ,nekik volt vesemedencetágulat ,de nekik afp is mutatta.Rendszeres ellenőrzés mellett ami 1 évig volt,semmi baj nem lett elmúlt.De bízz a dokiban ,bizti tudja mit csinál.

Mikegirl
Lehet nem akar kínozni engem ebe a melegbe,vagy mér tudják a Diussal az előzményeket és mivel 2.ezért programoz be.Vagy már most óriásom van? :shock: :D
Kiváncsi vagyok héltfőn okosabb leszek.

Táppénzt jó hogy írtad mert a hétfői megbeszélés után akkor el kell intéznem a maradék 2 hetet ,mert utána tgyás jön :-) :lol: pár nap múlva...

Mandala
Fagyika..nyami nyami .......anyóst a gép miatt kivételesen én is szeretném,imádnám... :roll:
Én is kívánom, de nem merek enni már jóformán semmit csak gyümit,mert dagadok.

Márkaanyu
Igazad van é is itthon mérem ,jól teszed miért is mászkálnál be hetente ha otthon is figyelemmel kísérheted.
Bevásárlás,2 óra vasalás :twisted: ebben a hőségben...le a kalappal ....én már nem vagyok semmire sem használható. :roll:

Judit
Örülök ,hogy minden oké volt dokinál?és nem nyílsz:-)
Uh val nézik áramlást igen igen :lol:

Üdv.Holly
Mesélj magadról majd még kicsikét.

Idegesítő ,hogy ennyire használhatatlan vagyok ma.sőt holnap is meg hoolnapután is az leszek....
Nem is tudom ki írta ma megy doki stb ...ebbe a m elegbe....hú nagyon vigyázzatok magatokra. :lol:
Tesóm az előbb telcsizett ha akarom vigyük ki diust hozzájuk és neki is jobb lesz ,meg én is nyugiba leszek.Meggondolandó....
Tényleg már csak 1 hét pár nap és 8 éves lesz a kiscsajom. :P
Na iszom egy kávét és leszaladok gyorsan a boltba amíg nem forr fel a fejem...
Jucu

Kép

Kép
jucu

Hello!

Itt ülök a tök sötét szobában, alig látom a billentyűzetet is!

Mandala: Én is átkukkantottam a júliusi topikba, hát hirtelen két emberkét is láttam akik már a 40. héten vannak túl...éppen ma indítják az egyik csajszinak, ugyhogy ma is lesz babásuk!:)

Jucu: Én teljesen elhagytam a kávét, szerintem attól volt magas a pulzusom! most végre nem 100 fölött van! Lehet, hogy azért nem siet a doki a kebettel, mivel ugyis császár lesz!

Üdv Holly!
Huuuuu, mennyi baba lesz itt is! :lol:

Szép napot!
Judit

mamiblue

kebettel=kenettel

mamiblue

Huni: a klímáról bővebben... hány egységes? Split? (asszem így írják...) szóval bővebben és a párom nyilatkozik.... :)

forum.index.hu nézd meg, keresd a házépítés témánál a klíma topicot.... ott vannak infok, van bent 2-3 klímaszerelő is, vállalnak munkát is, szóval vedd fel velük a kapcsolatot... és infokat is gyűjthetsz.... a párom soxor olvasgatja a topicot...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Dincus: https://www.babanet.hu/faq/ivar07.php

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Megpróbálom mégegyszer, hátha bemásolás nélkül, csak rákkattintva is hozzájutsz... : http://www.babanet.hu/faq/ivar07.php

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Holly: Üdv köztünk! Gyere gyakran és mesélj magadról! Mona-nak majd később megküldheted az elérhetőségeidet, hogy bekerülj a topic igazi vérkeringésébe... van ám értesítési láncunk.... :) Ha vk. lebabázik, smst küld vm-ik topic-társnak, aki feldobja a híreket a többieknek... így tudunk egymásról... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Pattogo: utólag gratu a nagy pocidhoz! El voltam a magam kínjával, nyalogattam a sebeimet, hogy kicsi a babám, és nem dícsértem meg kegyed púpját! :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Kis pupu: nyugi.... :) Most megnyugodtál, ugye? :wink: :lol:

Emese babci most nagyon aktív... nem tom mi lelte, de majd kiugrik a hasamból... tegnap egész nap aludt, nem is éreztem a létezését... aztán este beindult, mint a gép... most ugrál, aztán sztem álomba merül és este ismét rázendít... amúgy a napokban nagyon aludt... szinte semmi nem történt néhány jóleső nyújtózkodáson kívül... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jucu: azt hiszem fontold meg a tesód tanácsát! :) Rád fér egy kis pihi... aztán nemsokára indul a buli... :) Akkor már nem lesz módod szusszanni egy kicsit!
Nahát, a kicsi lányod szép szülinapi ajándékot kap... egy rég áhított kistesót! :)

Mamiblue: nemsokára nálunk is zápor lesz... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Tegnap én is megjártam két orvost,mind a körzetit,mind a terhesgondozást.
Brutál volt abban a melegben.
Nekem már levette az orvos a kenetet,szerencsére negativ lett.
Ctg-re csütörtökön 14-re megyek,nagyon kiváncsi leszek rá.

Mandala:én is olvasom a júliusi topikosokat,tegnap mondtam is páromnák,hogy hányan szültek.Istenem lassan mi is a kezünkbe tartjuk.

Andi

Kép
f.andrea

Andi: :) Bizony ááááááááááám!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Hát lányok...isten csapása ami lent van......folyik a seggemről a víz.

Judit
Én nem főzött kávét iszok, csak 3in1 ben felét egy ivásra. :lol:

Megfogadom jótanácsot,azt hiszem holnap este kidobjuk Diust egy pár napra.Legalább ott fürcsizik és játszik az uncsitesóval.Itthon én úgysem vagyok társaság neki.És türelmetlen is vagyok ettől a dög melegtől.Megint hiszis pi...a vagyok...mindenen tudnék bőgni ,pedig reggel semmi bajom nem volt még.

Kép

Kép
jucu

Sziasztok Kismamik!
Üdvözöllek holly85, érezd jól magad a "kis" társaságunkban!
Már vagy egy órája olvasom a hozzászólásokat, rendesen termeltetek a 7végén! :o

Gyönyörűek a pocis képek, jó volt látni Titeket!
A babaszobás fotóktól meg egyenesen meg vagyok hatódva! Én is már az utolsó simításokat végzem a szobán! Már csak a sötétítő függönyre várunk és az ágynemúre, mivel azt varratjuk. ígéretet kaptunk, hogy a héten készen lesz! Már várom, hogy én is dobhassak róla képet!

Az újjaim nekem is virslisek és fizikai fájdalmat okoz behajlítani, sőt a bal kezem egyik újja be is szokott görcsölni, ha bahajlítom és úgymarad.... Megyek ma a JÁNOS Kórházba a Szülésfelkészítőre, remélem megnézhetjük a szülőszobát!

Én is nagyon parában vagyok már, minden este úgy fekszem le, hogy mostmár bármelyik nap jöhet babó! Tesóm már mondta, hogy úgy megyek, mint egy vemhes viziló, csoszogok, dölöngélek, bicegek.... :?

A nyomtatónk, képolvasónk kicsit megadta magát, ezért még mindig nem tudtam felrakni a múlt heti UH-s képet :cry: , remélem nemsokára megjavítják!

Ti még elmentek a nagy nap előtt fodrászhoz, kozmetikushoz??? Ma megyek a rőzsét rendbekapatni, mert később nem lesz rá módom. Az arcomnak sem ártana egy kis kezelés, mert újra előjöttek a ragyáim.

Nagyon vigyázzatok magatokra ebben a hőségben !!!!!

Kép
h.bogesz

NA, mit vettem észre............ :oops:
Állok a tükör előtt, megfordulok, hogy megnézzem a telihold hátsómat, majd megdöbbenek :shock:
Emlékeztek múltkor tárgyaltuk, hogy mell alatt a melegtől, izzadságtól némelyikünknek kipirosodott, kiütéses lett a bőre és már a púderen keresztül a Fenistilig mindent kipróbáltunk. Na, ugyanezt vettem most észre a sejhajomnál. Kivagyok........... Basszus, az embernek nem elég ez a nagy meleg még a ...... is kipálik, pfujjj, már bocsi, hogy ilyen vulgáris vagyok!
Szóval ami a cickóm alatt bevált, hogy Dove dezóval kenem és semmi jele a pirosodásnak, most viccesen, akrobatikus mozdulatokkal a popsimat is kezelem, közben röhögök a saját kínomon!

Kép
h.bogesz

Sziasztok!
Reggel óta most szálltam le a robogóról... Utolsó darabok beszerzése a kórházi csomagba, meg némi kaja is elkelt már itthonra.
Azt is 5 perc alatt (kivételesen) el tudtam intézni a h.dokivan, hogy ne kelljen innen a János-laborjába beutaznom, hanem Monoron vegyék le a vért és analizálják is. Képzeljétek, a doki megkérdezte, hogy elfogadja-e a János-labor a monori eredményeket. Mondom, hogy a fenébe ne fogadná, hát nem ugyanúgy mérik ők is????? Azt mondja doki, hogy nem mindegyik labor fogadja el másik labor eredményeit. Mondtam, h ebben a hőségben nem vagyok hajlandó fél napot utazgatni 5 perc vérvételért, úgyhogy majd elfogadtatom velük. Egyébként is a dokinak kell, nem? Kicsit azért felháborodtam. Ja, nektek is csinálnak ellenanyag szűrést meg vércsoportot? Neked már volt mindkettő, erre most megint..... Szerintem ezek az értékek nem változnak.... vagy igen?

Bogesz, csináld az ujjtornát, biztos jobb lesz. Asszem Jucu mondta, hogy neki bevált...

Az én hasamban is most van buli, tegnap csend volt... Remélem, ez még nem a vihar előtti csend...

Holly, üdv a csapatban.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Bogesz: már épp hiányolni akartalak, nem volt kedvem visszaolvasni, de biztos írtad, hogy pár napig nem leszel.

Holly: üdvözlet közöttünk, kitartás, már nem sok van hátra.

A gyerekek éppen társasoznak, alig tudtam kirobbantani őket a számítógép elöl. Mondjuk a Niki szokott betelepedni, a Márk nem is jut hozzá, de megfogadtam, hogy nem idegesítem magam rajtuk, inkább ráhagytam. De most már mondtam nekik, hogy játszannak valami mást, számítógépezni külön-külön is lehet, majd amikor mindenki hazament, akkor azt csinálnak amit akarnak. Tegnap már kiborult a bili, jól összevesztek, egyik az egyik szobába, másik a másikba bevonult, a Niki még sírt is, felhívta az anyját is telefonon. 9 órakor jött le vacsorázni. Pedig 7 órától fél 8-ig könyörögtünk nekik, hogy jöjjenek, fél 8-kor már azt mondtuk, hogy aki nem jön le fél percen belül, az nem kap vacsorát. A Márk le is jött, de a Niki nem. De azért a kapott vacsit. Megbeszéltük, hogy ma eldönti, hogy mit akar, mert ha kell, akkor a párom hazaviszi, de ma azt mondta, hogy marad. De szerintem ma is ugyanaz lesz a műsor, már unják egymást. Bocsi, hogy én meg titeket untattalak ezzel.

Ma délután megyek UH-ra, majd estefele beszámolok, hogy mi volt.

Mindenkinek kellemes napot ebben a dög melegben, aki teheti, maradjon otthon.

Kép
Kép
márkanyuka

Mandala!
Szerintem megérezte az anyósod, hogy mire készülsz... gyakrabban kell őt elrettenteni...

Holly!
Üdv itt köztünk!

Bogesz!
Én az egész terhesség alatt nem mertem elmenni kozmetikushoz, mert vhol. olvastam, hogy az az iontoforézis ( bocs ha nem jól tudom a nevét) nem ajánlott terhesség alatt.
Most meg már nem merek elmenni sehova, ahol egyhelyben kell ülni vagy feküdni 1-2 órát, meg most már nem érdekel semmi, csak hoigy túl legyek a szülésen...
Majd ha a baba megszületik szépítkezek, futok, erobikozok...tudom naív vagyok

Huni!
Este elújságolom apucinak, biztos nagyon fog irigykedni... mert nagy álma egy quad...

Nekem ma elkezdett fájni a torkom, 40 fokban torokfájás... nem hiszem el... így egy pár napig feküdni fogok, hogy nehogy belázasodjak.... remélem láz nélkül most már nem árt a babónak egy ilyen kór...

Kép
mirosz

Agnesbogoly!
Nekem most csináltak a terhesség alatt harmadszor ellenanyag szűrést, meg vércsoportot, de én sem értem minek?

Tényleg lányok végülis ki vetet le köldökzsinórvért?

Bocs a kérdésért, de nagyon amatőr vaygok a témában:
Már vajúdás közben is szükség van normál vagy extra vastag betétekre?

Kép
mirosz

Mirosz,ahol én szültam,és szülni fogok,vajúdás közben ami lent szülőszobán van betét azt adták.Cserélni lehetett amikor akartam.Bugyit viszont már nem vehettem fel,amin csodálkoztam,hogy akkor a betéttel mi lesz.De nem esett ki,mert úúúgy szorítottam a lábammal a fájások között is,hagy csak na.

Megyek lezuhanyzom,mert csavarni lehet a ruhámból a vizet :cry: .Pedig még vasalnom is kéne.Lehet majd éjjel mikor hűvösebb lesz :D

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Most jövök a városból...az utcán biztos azt hitték, összevizeltem magam, úgy izzadtam! :oops: Hihetetlen ez a meleg...És nekem is mennem kell védőnénihez délután 3kor! Áááááá... :?
Mandala! Szuper lehet az a fagyigép, majd meséld el légyszi, milyen fagyit tud... Kíváncsi vagyok! Mi most párommal a Carte D'or Tiramisura (na itt a reklám helye... :D ) vagyunk rákattanva...Hú, hogy az milyen isteni! :D
Köszi a linket a tágulatról, ezt már én is olvastam, persze rögtön beleástam magam a témába! De sajnos túl sokat nem írnak a neten erről, pedig elég gyakori... :?
Holly85! Üdv itt, írja majd sokat! :D
Kis pupu! Remélem jól sikerül majd a 4d. Mi másodjára a 30. héten voltunk, és az ég világon semmit nem láttunk, mert Emma babánk beletúrta a fejét a placentába.. Kis zsivány! :D Remélem, nektek nagyobb szerencsétek lesz! Majd tegyél fel képet! :D
Babó elég aktív még mindig, állati jól érezheti magát, de ilyenkor már teljesen normális ha többet alszanak... :D
Jucu! Szerintem is a császár miatt nem vett kenetet...ez akkor fontos, ha a baba természetesen úton jön, nehogy fertőződjön!
Nekünk sajna kimaradt az afp... :( Viszont akkoriban voltam 3 uh-n, egyiken sem láttak semmit. Ezért fura, hogy most hirtelen itt van! Hát, nem mondom, hogy nem aggódom, de nagyon reménykedek benne, hogy teljesen egészséges lesz! A magzatvíz mennyisége átlagos, nincs arra utaló jel, hogy Babci nem ürít rendesen.
Pár hét, és végre láthatom... :D De megnyugtató, hogy általában tényleg nyomtalanul eltűnik! :D
Nekem is állandóak a hangulatváltozásaim! Most pihenj, amíg lehet, használd ki, ha kicsit egyedül lehetsz! :D
Bogesz! Én is el akarok még menni fodrászhoz meg kozmetikushoz...Remélem, összejön...valószínű, hogy csak a jövő héten jutok el odáig!

Most itt van Apósom, csináljuk a lakást, még van egy pár dolog Emma érkezése előtt! Remélem, a fontosabbakkal kész leszünk!

Én is úgy várom már a kicsi lányomat, teljesen be vagy zsongva... :D

Mindenki fokozottan vigyázzon magára!!

KépKép
dincuska

Jucu: hidd el, Diusnak is jobb, ha társaságban van (már gyerektársaságban) és pancsizhat ebben a "kellemes langy melegben"... Én tegnap bőgtem... ja, tegnap előtt... na mindegy... amikor a négyes ikreket mutatták a tvben.. de amúgy képes vagyok elsírni magam az időjárásjelentésen is.... meg tegnap este anyóssal bőgtünk egy jót, amikor beszélgettünk a szülésről és szó került arról, hogy milyen édes volt Encsi amikor megszületett és a szülőszobán rákapott az apja kisujjára.... valahogy ráakadt és azt szopta nagy cuppogva.... :) A kis majom... :)

Bogesz: ne aggódj, én úgy nézek ki, mint a Michellin (nem tom hogy írják...) gumiemberke... :) Nincs az a dezodor ami a hurkáim közé férne.... :) De az akrobata mutatványodat láttam lelki szemem előtt.... :lol:

Agnes: Nem semmi ekkora pocival robogózni..... :) Hülyeség ez a vércsoport ellenőrzés háromhavonta!!! Nekem csak az elején csinálntak... pedig mondtam, hogy ugyanaz a gyerekem apja, aki volt az előző háromnak is, vért, vérkészítményt nem kaptam, és nem hiszem h. megváltozott a vércsoportom... na, jó eccer csináljanak... de kéccccccer???????!!! Erre van pénze a tb-nek, a sok hülye felesleges vizsgálatra... de az elkötést és a fogamzásgátlókat nem támogatják... mint ahogy a lombikban is szigorítottak... nem értem én ezt.... :roll:

Márkanyuka: puffogj csak nyugodtan nekünk! Mi is kiadjuk a fáradt gőzt... ezért vannak a barátok! Meghallgatunk, és a lelked is könnyebb lesz... :)

[quote]M írta:ajd ha a baba megszületik szépítkezek, futok, erobikozok...tudom naív vagyok

Na, ja.....
Amúgy Mirosz: a páromnak 39 fokos láza van, folyik az orra, és fáj a torka.... most is alszik... nem találkoztatok véletlenül??? :lol: Kapjad befele a vitaminokat dobozszám.... nehogy itten belázasodj!
Köldökzsinór vért?: mi nem....
Vajúdás közben folyik a cucc.... de a szülőszobán nem mindegy?! Oda nem kell semmi csak egy nagy adag kurázsi... hogy kibírd a többit... :lol:

Huni: alám lepedőt gyömöszöltek... arra ment a nyunyi.... betétet csak akkor kaptam, ha sétálgatni vágytam.... de én is úgy, amolyan szorongatósan... :) Aztán szülés után a szülésznő letörölgetett, rendbe rakott, zuhanyozni nem engedett, mert sok vért vesztettem, meg remegtem a kimerültségtől, mint egy epilepsziás... kb 3 vastag pléd volt rajtam..... szóval azt mondta inkább reggel zuhanyozzak, most ne.... lemosott egy szivaccsal, és ő adta rám a bugyit... mondtam is, hogy le már sokszor vették rólam, de fel még senki sem adta rám.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Dincus: amikor bent feküdtem a klinikán, volt benn egy csajszi hasonló gondokkal, és azt mondták, hogy a baba simán kinövi, ne aggódjon....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Köszi Mandala, annyira reménykedek benne... :D

KépKép
dincuska

Szórom szét frutti helyett:

"Egyik este, múlt héten, feleségemmel feküdtünk az ágyban. Már
lángolt a vágy és a hormonok, amikor mondta:
- Nem tudok most, nincsen kedvem..... Csak akartam, hogy megölelj egy
kicsit.
- MIII??? ? mondtam ? ez most mit jelentsen?
És akkor kimondta a mondatot, amelytől fél minden férj a bolygón:
- Te egyszerűen nem érted az én érzelmi igényeimet, amelyekre szükségem van
mint nőnek, hogy kielégítsem a te férfi testi szükségleteidet.

A furcsa arckifejezésemre csak azt mondta:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerűen magam miatt, és nem csak azért amit az
ágyban csinálok veled? Rájöttem, hogy nem lesz semmi, elfordultam és
elaludtam. Következő nap felhívtam a főnököm és kivettem egy szabadnapot,
hogy egész nap a feleségemmel legyek. Elmentünk ebédelni, aztán elvittem
egy
nagy bevásárlóközpontba ahol egy fél emeletnyi női ruha üzlet volt. Körbe
mentem vele, amíg kiválasztott néhány drága ruhát. Nem tudta eldönteni,
hogy
melyiket vegye meg, így mondtam, hogy megvesszük az összeset. Cipőt is
akart, amelyik illik a ruhához, mondtam hogy vegyünk mindegyik ruhához
valót. Elérkeztünk az ékszerboltig, ahol vettem gyémánt fülbevalókat.
Mondhatom, hogy itt már naagyooon izgatott volt. Biztos arra gondolt, hogy
a
csőd szélén vagyok. Arra gondoltam, hogy próbára tesz amikor kérte a tenisz
csuklópántot, mert még ha életben nem fogott tenisz ütőt. Biztos
gondolkodásba ejtettem, amikor így válaszoltam:

- Persze, drágám.
Szerintem már közel volt a szexuális csúcshoz az óriási izgalomtól. Végre
mosolyogva szólt:
- Azt hiszem, hogy ennyi lesz. Menjünk a pénztárhoz.
Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek, amikor válaszoltam:
- Nem tudok most, nincsen kedvem.
Az arca eltorzult és teljesen elsápadt:
- MIIIII?
Akkor elmondtam:
- Csak azt akartam, hogy az öledben tartsad egy kicsit ezeket a
ruhákat.....
Te egyszerűen nem érted az én pénzügyi gondjaimat, amelyekkel meg kell
küzdenem mint férfinak, hogy kielégítsem a vásárlási vágyadat, mint nőnek.

És amikor rám nézett úgy mintha ölni akarna, hozzátettem:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerűen magam miatt, és nem csak azokért a
ruhákért amiket veszek neked? Szóval, ma este sem lesz..."

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sabine ezt Neked találtam... :) A Ti repülésetek alkalmával nem hangzottak el hasonlók? :D

A légiutas-kísérők időnként komoly erőfeszítéseket tesznek, hogy a repülés
> előtti "repbiztonsági monológjukat", amit mindenki un, egy kicsit
> szórakoztatóbbá tegyék. A következők valóban elhangzottak a fedélzeten:
>
> "A szeretőnket ötvenféle módon hagyhatjuk el, viszont a repülőgép
elhagyása csak négyféle módon lehetséges."
>
> "Gondolunk rá, hogy legyen dohányzó részleg ezen a gépen; akinek muszáj
> rágyújtania, keresse meg a személyzet egy tagját, és mi majd kikísérjük a
> repülőgép szárnyára."
>
> "A mosdókban tilos a dohányzás. Akit rajtacsípünk, hogy dohányzik a
> mosdóban, annak azonnal el kell hagynia a gépet."
>
> "Ha a kabinban leesik a légnyomás, a fejük fölötti rekeszekből oxigénmaszkok
> ereszkednek le. Fejezzék be a sikoltozást, ragadják meg, és helyezzék a
> maszkot az arcukra. Ha kisgyerekkel utaznak, előbb saját maszkjukat
> rögzítsék, utána az övét. Ha két kisgyerekkel utaznak, döntsék el,melyiket
> szeretik jobban."
>
> "Az üléspárnák fennmaradnak a vízen, tehát vízre történő kényszerleszállás
> esetén vegyék őket magukhoz a jókívánságainkkal együtt."
>
> Leszálláskor:
> "Mielőtt elhagyják a gépet, kérjük, vegyék magukhoz minden holmijukat.
Amit itthagynak, azt igazságosan szétosztjuk a légiutas-kísérők között. Kérjük,
> hogy gyereket, feleséget ne felejtsenek itt!"
>
> "Aki utoljára száll ki a gépből, annak kell kitakarítania."
>
>
> A pilóta közleményei:
>
> "Örülünk, hogy nekünk vannak a legjobb légiutas-kísérőink... Sajnos azonban
> ezen a járaton egy sincs itt közülük."
>
> "Emberek, most értük el az utazómagasságot, úgyhogy mindjárt kikapcsolom az
> "öveket becsatolni" jelzést. Szabadon mehetnek, ahova akarnak, de kérem,
> maradjanak a gép belsejében, amíg le nem szálltunk... odakint egy kicsit
> hideg van - mínusz 50 fok -, meg aztán, ha a szárnyon járkálnak, az
> befolyásolja a repülési pályát."

Na, jó most már abbahagyom, mielőtt végleg kiutáltok... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jó reggelt!

Kicsit még kómás vagyok... kell egy nagy bögre kávé, hogy valamilyen szinten funkcionáljak....

Mandala
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Már jó régen voltam, de már végre jó a net-ünk.
Jó sokat írtatok 2 napig csak azt olvastam. Üdv az újaknak!
Times nagyon szépek a pici babák!
Ma nem nagyon merek kimozdulni olyan meleg van.
Én már napok óta alig alszom. Olyan 4-5 napja folyamatosan fáj a derekam és a szeméremcsontom. Szörnyű! Úgy megyek mint aki besz..t. Nektek van hasonló problémátok?
Sziasztok és kitartás ebben a dög melegben.

KépKép
dudu_84

Jaj,mandala... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Babaméret:szerintem nem kicsi,csak megint az okos orvosok.Már rutinból ilyesztegetnek téged.
őssejt:mi nem.

fagyi:nekünk is a tiramisus a kedvencünk.

Nálunk 32 fok van a lakásban.Kezdek kidőlni.áldom az eszem,hogy vasárnap megfőztem a hétre.

A férjem a haverjánál betonozik.Úgy irigylem..

Nem tudom,hogy írjam,hogy ne legyen vulgáris,de nektem nem fáj a csontotok ott lent?Nekem már egy hete olyan,mintha a megfeszítettem volna a spárgával.Nagyon kellemetlen.Más bajom nincsen,de ez nem tudom mi.
tuza edit

na dudu,azt hiszem mi egymásnak írtuk a kérdést.de nekem nem jutott eszembe,hogy szemérem csont.Ciki :cry:
tuza edit

Dudu: Láttad az E.T.-t? Na, pont úgy vánszorgok én is... :) Ide-oda dűlöngélek, szinte egyenes lábakkal.... tiszta gáz.... annyira fáj nekem is a két combom közti hajlat, hogy elmondani sem tudom.... a derekam is... szóval, csak mint egy tapír.... Most voltam kint... belocsoltam a két fundit... nagyon meleg van.... kaptak csirkecombit is, mert utálják a hideg vizes zuhanyt és másként nem tudom odacsalogatni őket.... nagyon szófogadó kutyák... :D Csak a férjemre hallgatnak... engem kiröhögnek... ja, mert én nem vagyok elég kemény velük....
Szal ki nem menjetek, csak ha naggggyyyyyyyyyon mucáj!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Amúgy nagyon szépek a képek!
Én is rakok fel egy friss pocisat.A baba amúgy nekem is egyre lustibb.Egy kicsit aggaszt is, ráadásul én csak 38 hetesen megyek nst-re. Kép pocak

KépKép
dudu_84

Amúgy nagyon szépek a képek!
Én is rakok fel egy friss pocisat.A baba amúgy nekem is egyre lustibb.Egy kicsit aggaszt is, ráadásul én csak 38 hetesen megyek nst-re. Kép pocak

KépKép
dudu_84

Asszem a vonalzókat újra kell gyártanom... nem tom miért, de nem sikerül négyet feltennem... azt írja ki, hogy túl hosszú aláírás... pedig már láttam, hogy vknek sikerült... nekem nem megy... de látom most még gázabb, mint valaha is volt.... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

bocs! kétszer ment el

KépKép
dudu_84

Dudu: hát Te is növesztettél jó nagy pocit.. :) Nagyon szép! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

A medencét alkotó csontoknál, az alapesetben feszes izületek ilyenkor fellazulnak... szüléskor 1-2 cs-nyi plusz tágulást engednek... ezek a fellazult izületek fájhatnak... pihenés a gyógymód

Dudu
Manóka szép kis lakosztályt épített magának :lol:
Vendég

Mandala
Párodnak jobbulást!

Köldökzsinór-vér
Nem vetetjük le...
Vendég

Ismét itt:)

Szép pocak Dudu, babóca bizti jólérzi magát odabent!!!

Kezdek rájönni, hogy nem vagyok normális kint 1000 ok, bent sincs sokkal kevesebb, erre mit találok ki? Rakottkrumplit csinálok.... :shock: Már nyolcszor megbántam.....

Nekem egy időben nagyon fájt a derekam, ésúgy közlekedtem mint egy csípőficamos pingvin.....:) De szerencsére elmúlt.....reméljük nektek is idővel jobb lesz!!! :lol

Köldökzsinorvéren mi is gondolkoztunk, de szerintem nem lesz belőle semmi....majd meglátjuk mondjuk :oops:

Mandala: Mostmár sokkal nyugodtabb lettem :lol: Na jó persze nem , de azért közsönöm!!!Remélem babóka csak a meleg miatt lustult be....

Nem kívánok enni, de ua. olyan lelkiismeret fodalásom van, ha nem eszem babókám miatt, hogy ezzel árok neki! Ugye nem?! :oops:

Kép
kis pupu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: