A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Vagyok.

Kép
flóra 11

Én nem tudom kizárni a hülyéket, sajnos! :( Itde az irodába annyi ökör jön, hogy Füreden szerintem öt év alatt nem találkozok ennyivel, mint itt egy hónap alatt! :evil: :evil: Ide koncentrálódnak! :lol: :lol: Remélem nem befolyásolja a babásodásomat... :? :?

Kép
szilzi

Szilvi jötte este az új kolléganő dolgozni, úgy akart nekem pitizni, én meg inkább sűrgőssen pipilni mentem...... :twisted:

Kép
muzsuzska

Én meg megyek lassan mosogatni!

Kép
muzsuzska

Nagyon lassan!!!!

Kép
muzsuzska

Zsuzska, rúgd ki Te is az új csajt! :lol: :lol: A legjobb megoldás! Én nem is értem hogy bírod, met én mióta eldurvult a helyzet, állandóan "vele" idegesítettem magam! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Hová is rohannál Zsuzska? A te edényeid csendesek, nem úgy mint a Tancsué! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Én is így gondolom Zsuzsi.
A mi barátságunk(Edinával)is csak rajtam múlott meg azon,hogy 6évig együtt laktunk.
Mindegy nemek nem hiányzik,meg már amúgy is annyit okoskodik,hogy minden második mondatán csak felhúzom magam.

Szilvi b.nőm más ő egy öntörvényű és őt így fogadtam el.

Vele is volt,hogy 4 hónapig nem taliztam,mégis utána ott folytatódott a beszélgetésünk ahol abbahagytuk.

De kb Tancsuval is ez a helyzet.
Több évig nem taliztunk hiába nem messze laktunk egymástól,és most mégis eltudunk beszélgetni bármiről.

Kép
martik77

Zsuzsi, én is a nyugalom miatt mondtam,hogy ha bántani fognak munkában, akkor jövök haza. Megyek a dokihoz, megmondom, kikészültem idegileg,elmegyek neurológushoz és itthon meredok táppénzen. :twisted:

Kép
flóra 11

Így mennyivel kapsz kevesebb pénzt, Ildikó? És mennyi időt lehetsz táppénzem?

Kép
szilzi

Ja, nekem is van olyan b.nőm, akivel csak hébe-hóba talizunk,de bármikor ha szükségem van segítségre, kis dumcsira vagy bármire, mindenben segít. Feltétel nélkül.És én viszont.

Kép
flóra 11

Nem tudom Szilvi,nem foglalkozom ilyenekkel. Főleg a pénzzel nem.Mindig van valahogy. Most pl. hétfőn hoznak nekem megint gépelést, tehát ha nem csurran, cseppen. :wink:

Kép
flóra 11

Meg alkalmi munkát mindig tudok vállalni. Ha csak hetnte egy-két alkalommal,de akkor is. Aki nagyon keres, az biztos talál valami megoldást, nem félek attól, hogy pénz nélkül maradnék. Mindig megoldottam, most is meg fogom oldani. De annak, hogy gyomorgörcsökkel járjak munkába, nincs értelme. :(

Kép
flóra 11

Én nem merek így gondolkodni Ildikó! :oops: :oops: Nekem annyira kell ez a kis pénz is amit itt fizetnek! :(

Kép
szilzi

Én is mindig a pénz miatt aggódok. :(

Fényes nappal rémálmok gyötörnek,hogy mi lesz ha egyik hónapba valamiért nem kapok pénzt...meg ilyenek. :?

Kép
martik77

Ildikó, nálatok meddig váltják be bankba a koronát? Annyian kérdezik és én nem tudom...

Kép
szilzi

Én rettegni nem rettegek, de kell a bizonságérzet! :roll: Bár szerintem ebben az országban most semmi nem biztos! És úgy néz ki, megint nem kapunk jutalékot! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Igen nem hiába mondják,hogy már Szlovákia is jobban áll mint mi. :)

Kép
martik77

Benó Kint RAGADT a konyhában??? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Nem tudom Szilvi,meddig lehet beváltani,de szerintem nincs határidő.

Kép
flóra 11

Igen a Gy. most megtalálta a taktikát, hogy lehet a Benót elűzni a géptől! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2009.02.28 11:43-kor.

Kép
szilzi

És kint tartani a konyhában. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Köszi Ildikó! Mi már csak márc 31-ig váltjuk!

Kép
szilzi

Szerintem nálunk év végéig biztosan, de nemzeti bankokban gondolom mindig fog lehetni.

Kép
flóra 11

Zsuzska veszekszik az edényekkel? :shock: Vagy eddig mosogat? :shock:

Kép
szilzi

Mosogat, lassan, nagyon lassan. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Kezd kicsit jobb idő lenni.
Ma majd bemegyek a munkahelyre és megvárom ott L.-t
Azután megyünk egy sütit megenni.

De még ez arrébb van. :?

Kép
martik77

Én azt hittem, hogy csak lassan megy mosogatni! :lol: :lol: Nagyon lassan! :lol: :lol: :lol:

Márti, de jó, hogy csináltatok programot! :D Érezzétek jól magatokat! :D

Kép
szilzi

Szilvi,megtaláltam a neten. Tehát minden bankban 2010 végéig térítésmentesen váltják. Utána már csak a nemzeti bankokban, viszont ott nincs határidő. Tehát valahogy úgy,ahogy mondtam.

Kép
flóra 11

Köszi.
Muszáj egy süti már nem oszt nem szoroz és ennyit megérdemlünk.

Ja amúgy nem fizették ki még a túlóráját álítólag majd 15-ig utalják.

Kép
martik77

Köszönöm Ildikó!

Márti, nekem jan-febr. hónapban kb 90 óra túlórám van és egy forintot nem kapok érte! :evil: Ráadásul a köcsög vezérigazgató azt a jutalékot sem fizeti ki, amit 100%-san mi termeltünk meg, minden iroda a magáét! :evil: :evil:

A sütit megérdemlitek, ez nem is kérdés! :wink:

Kép
szilzi

Nálunk is most azért van a para mert a fizu már papíron megvolt(csak még nem utalták)de a túlóra hiányzik.Ők 15 -ig ígérik de hogy ígérhet ilyet egy olyan munkahely ami 1-től már egy Céghez fog tartozni.

Kép
martik77

Nem tudtam visszajutni az oldalra! :evil:

Most olvaom Szilvi, hogy ez a bankjegyekre érvényes. Az érméket csak 2009 június 30-ig váltják be,utána már csak a nemzeti bankban lehet 2013. végéig.

Na,így teljes a tájékoztatás. :wink:

Kép
flóra 11

Köszi, mi érméket nem is vettünk eddig sem, még eurot se! :wink:

Márti, rohadt egy helyzet ez, de neked ezen már tényleg nem kéne idegeskedned! :( Majd én aggódok helyetted is, jó? :D

Kép
szilzi

Oké.

De nem aggódok,tegnap is mondat az L.-nek ha megkapja meg ha nem nem én már nem húzom fel magam állandóan ezen.

De tényleg nem foglalkoztam vele,most is csak leírtam,de nem lettem ideges.Lesz ami lesz. :D

Kép
martik77

így van Márti.Én is ezt mondom, valahogy mindig kialakulnak a dolgok. Nem kell izgulni. :wink:

Kép
flóra 11

Ok Márti :D De azért szerintem ha nem kapja meg felfogod húzni magad! :( :lol: :wink: Ahogy én megismertelek! :wink:

Kép
szilzi

Hát a kreatív barátnőnk és a konyhatündérünk jól lekoptak. Mindketten kivonultak a konyhába. Bár lehet, Zsuzsit közben ostromolja Királyfi a szerelmével. Benó pedig meglep bennünket és elkészíti a szőnyeget ennyi idő alatt. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.28 12:27-kor.

Kép
flóra 11

Ez lehetséges Ildikó! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Tuti!!Ilyen kiismerhető lennék??
Változnom kell.
Úgy látom nem vagyok elég óvatos. :lol:

Kép
martik77

Vagy elmosogat mindent nem csak X%-ot! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Na megyek pihenni,hátha most sikerül.

Süt a nap. :)

Kép
martik77

Igen Márti, én ilyennek ismertelek meg! :wink: De ez nam baj ám, te ilyen vagy! Minannyian kiakadunk bizonyos dolgoktól, hiába fogadkozunk, hogy legközelebb már nem! :wink: Tehát akadj ki, gyere ide és mond el! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ebbe rohadt Tescoban én csak a neonokat látom, a nasütés nem ér el hozzánk! :( De ma csak hatig vagyok... :D Bár akkor már nincs nap... :(

Kép
szilzi

Szilvi, nálunk nagyon pocsék az idő! Borult az ég, a két napig tartó esőtől a sok hó mind eltűnt, maradt a rengeteg pocsolya és sár. :( Egyáltalán nem szívderítő, inkább ki sem megyek.

Kép
flóra 11

Megyek teregetni. A ruha sem fog száradni ebben a nedves levegőben. :?

Kép
flóra 11

Ildikó, vigasztaljon, hogy holnap már MÁRCIUS :wink: Tutira jön a jó idő! :D

Most elmegyek ebédelni és jövök vissza, jó?

Kép
szilzi

Kiteregettem és hoztam magamnak kaját.

Kép
flóra 11

Nem megyek még, mert a szomszéd is most megy és egyszerre nem mehetünk...

Kép
szilzi

Neked jó étvágyat! :D

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: