Én nem tudom kizárni a hülyéket, sajnos! Itde az irodába annyi ökör jön, hogy Füreden szerintem öt év alatt nem találkozok ennyivel, mint itt egy hónap alatt! Ide koncentrálódnak! Remélem nem befolyásolja a babásodásomat...
Zsuzska, rúgd ki Te is az új csajt! A legjobb megoldás! Én nem is értem hogy bírod, met én mióta eldurvult a helyzet, állandóan "vele" idegesítettem magam!
Én is így gondolom Zsuzsi.
A mi barátságunk(Edinával)is csak rajtam múlott meg azon,hogy 6évig együtt laktunk.
Mindegy nemek nem hiányzik,meg már amúgy is annyit okoskodik,hogy minden második mondatán csak felhúzom magam.
Szilvi b.nőm más ő egy öntörvényű és őt így fogadtam el.
Vele is volt,hogy 4 hónapig nem taliztam,mégis utána ott folytatódott a beszélgetésünk ahol abbahagytuk.
De kb Tancsuval is ez a helyzet.
Több évig nem taliztunk hiába nem messze laktunk egymástól,és most mégis eltudunk beszélgetni bármiről.
Zsuzsi, én is a nyugalom miatt mondtam,hogy ha bántani fognak munkában, akkor jövök haza. Megyek a dokihoz, megmondom, kikészültem idegileg,elmegyek neurológushoz és itthon meredok táppénzen.
Ja, nekem is van olyan b.nőm, akivel csak hébe-hóba talizunk,de bármikor ha szükségem van segítségre, kis dumcsira vagy bármire, mindenben segít. Feltétel nélkül.És én viszont.
Nem tudom Szilvi,nem foglalkozom ilyenekkel. Főleg a pénzzel nem.Mindig van valahogy. Most pl. hétfőn hoznak nekem megint gépelést, tehát ha nem csurran, cseppen.
Meg alkalmi munkát mindig tudok vállalni. Ha csak hetnte egy-két alkalommal,de akkor is. Aki nagyon keres, az biztos talál valami megoldást, nem félek attól, hogy pénz nélkül maradnék. Mindig megoldottam, most is meg fogom oldani. De annak, hogy gyomorgörcsökkel járjak munkába, nincs értelme.
Szilvi,megtaláltam a neten. Tehát minden bankban 2010 végéig térítésmentesen váltják. Utána már csak a nemzeti bankokban, viszont ott nincs határidő. Tehát valahogy úgy,ahogy mondtam.
Márti, nekem jan-febr. hónapban kb 90 óra túlórám van és egy forintot nem kapok érte! Ráadásul a köcsög vezérigazgató azt a jutalékot sem fizeti ki, amit 100%-san mi termeltünk meg, minden iroda a magáét!
Nálunk is most azért van a para mert a fizu már papíron megvolt(csak még nem utalták)de a túlóra hiányzik.Ők 15 -ig ígérik de hogy ígérhet ilyet egy olyan munkahely ami 1-től már egy Céghez fog tartozni.
Hát a kreatív barátnőnk és a konyhatündérünk jól lekoptak. Mindketten kivonultak a konyhába. Bár lehet, Zsuzsit közben ostromolja Királyfi a szerelmével. Benó pedig meglep bennünket és elkészíti a szőnyeget ennyi idő alatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.28 12:27-kor.
Igen Márti, én ilyennek ismertelek meg! De ez nam baj ám, te ilyen vagy! Minannyian kiakadunk bizonyos dolgoktól, hiába fogadkozunk, hogy legközelebb már nem! Tehát akadj ki, gyere ide és mond el!
Szilvi, nálunk nagyon pocsék az idő! Borult az ég, a két napig tartó esőtől a sok hó mind eltűnt, maradt a rengeteg pocsolya és sár. Egyáltalán nem szívderítő, inkább ki sem megyek.