A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Itt vagyok.

KépKép
benó

Most, gondolom, próbálod kicsit puhítani. :roll:

KépKép
benó

Dehogy, hagyom a fenébe! Engem ne idegesítsen! :x Csak felhúzom magam a viselkedésén. :x Fogadhatunk,ha most odamegyek és megkérdem mi van, azt feleli, mi lenne, semmi különös, csak a szokásos.

Kép
flóra 11

Nem kell fogadni, szerintem is kb. ezt mondaná. :wink:
Most a Gy. se szól hozzám, nagyon töri a fejét a kiságyon (valamin, mindegy), és közben látszik, hogy mufurc.

KépKép
benó

Leszedtem a ruhákat, mert a F. csak a sajátját szedte le. :? Na, ez milyen viselkedés? Nagy segítség, ugye? :x Most beraktam egy adagot mosni. Őrület ez a pasas.Ott vagyok mellette, de rám sem néz, nem szól. Megkérdeztem tőle, hogy megettem a reggelijét? Azt felelte, hogy ő korábban kelt. Mondom észrevettem, nem is hagytál aludni. :x A fene a rangját, hát nekem lenne szükségem most lekitámaszra és csak magával van elfoglalva, sőt, valami miatt még haragszik is rám. :evil:

Kép
flóra 11

Elment megint az anyjához, de előtte beolvastam neki kicsit,persze nyugodt hangnemben. Csak elmondtam, hogy elvártam volna, hogy lekiekben támogasson, vigasztaljon, de ehelyett csak rátesz egy lapáttal. Azzal védekezett,hogy ja,mert neki olyan rózsás a kedve! A fene, mondom az csak pénz probléma,nekem ott a munkahelyi gondjaim, a pénz is, mert ugye sokkal kevesebbet kapok, plussz az egészségem, hiszen nem tudom, mi van. Nem egyszerű ezt lelkiekben feldolgozni, hogy egyik nap azt mondják, talán terhesség, aztán meg paff.
Aztán belátta, hogy sok összejött nekem, kicsit enyhült,kezdett már beszélni. Aztán azt mondta, neki az idegességtől fáj a szíve. Ja, nekem talán nem?

Kép
flóra 11

Mindegy, végül egész normális hangulatban ment el,el is köszönt, kaptam búcsúpuszit is. :wink: Remélem az anyjáék nem húzzák fel. De most megbeszéltük azt is,hogy ha a munkában idegesítenek bennünket, összepakolunk és jövünk haza. Nem érdekel a pénz, az egészség a lényeg. Le se sz...om a munkahelyet! :evil:

Kép
flóra 11

Bocsi, ki kellett költöznöm a konyhába, mert a GY. ragasztja az anyagot a kiságyra. Végül nem varrva lesz az anyós által, hanem ragasztva, Gy. által. Úgyhogy húztam. Bocsi. Nem szívom a ragasztót, csak ezt meg akartam nektek írni.

KépKép
benó

Hát ne is szívd! Szegény babok még beszipóznának. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D

Ildikó, akkor megint kijutott Neked! :(

Ez az éjjel, a rémálmok éjszakája volt! Én is felébredtem kb ötször és minden alkalommal arra, hogy ugye csak álmodok?? Szörnyü volt! Ma csak tízre kellett volna, de már bejöttem kilencre, mert olyan szar kedvem volt, hogy itt mégiscsak jobb a kolléganőmmel! Mert ugye a hétvégén megint szalma vagyok! :( De most kirándul a drága férjem, Párizsba... A barátja fizette be Őt és egy másik haverjukat egy hétvégére és most így együtt elmentek egy hétvégére! :D :D

Kép
szilzi

Sziasztok!!!!!!! :D :D
Vagyok csak nagyüzemi konyhám van!!! :D
Alig tudtalak visszaolvasni benneteket! :roll:

Kép
muzsuzska

Helló Szilvi és Zsuzsi! :D

Kép
flóra 11

Én is vagyok, csak közben javítgatom a szakdogámat,néha benézek ide.

Kép
flóra 11

Ó, micsoda kanbuli! :lol: Még ilyet! :roll: Csak úgy elmennek Párizsba! De jó egyeseknek! :wink:

Kép
flóra 11

Sül a fasírtom,, rögtön kész s akkor tudok írni!

Kép
muzsuzska

Én ma nem főzök. Majd holnap a Norbikának.

Kép
flóra 11

Hello! :D

Mire készülsz Zsuzska? Vendégeket vársz? Vagy jövő hétre előre dolgozol?

Kép
szilzi

Én is holnap főzök Ildikó! Már elterveztem: kolbászos tejfölös zöldbablevest, és vettem egy fini knorros alapot, ezzal sütök husit! És szeretnék palacsintát sütni, de azt ma szerintem...
Kedden megyek Füredre 3 napra, A-nak meg kell a kaja!

Kép
szilzi

Csak előre dolgozom egy picit.
Készen vagyok, van egy rakás fasírozott,zöldbabfőzelékkel és egy fazék töltött káposzta. :D :D :D

Kép
muzsuzska

A horoszkópunk amai napra mindkettőnknek azt írja, hogy beszerelmesedünk. :lol: Talán akkor estére megjön a kedve a F.-nak. :wink: Reméljük. Sokkal jobb lenne.

Kép
flóra 11

Helyeslem, hogy Füredre mész! :D :D :D :wink:

Kép
muzsuzska

Akkor szerelemre fel! :wink:

Kép
muzsuzska

Zöldbabfőzelék nálunk is régen volt. Konzervben veszitek, vagy van befőzve?

Kép
flóra 11

Annyi mindent beterveztem Füredre... Elmegyek tüdőszűrésre, aztán orvoshoz, csináltatok egy vérképet, mert már két éve biztos nem volt és megakarom vele beszélni, hogy a lombik idejére majd írjon ki táppénzre, de ne kelljen ezért hazamennem Füredre, hanem én odaszólok, anyám meg elmegy a papirért! Biztos megoldható :roll: , ugye? Aztán megyek még fodrászhoz, kozmetikushoz és kikell hívnom egy gázszerelőt, mert úgy néz ki elromlott a kazán, és ami a legdurvább állítólag már nem gyártanak ilyet és már alkatrész sem kell hozzá... Tehát lehet, hogy a 2002-ben üzembehelyezett kazánomat lekell cserélnem! :evil: :evil: és 2002 óta én összesen 2 telet töltöttem otthon! :evil: :evil: :evil: De nagyon reménykedek, hogy nem kell új! A javításra sincs pénzem, nemhogy egy újra! :evil:

Kép
szilzi

Márti,sajnálom hogy nem tudtad megnézni a babát uh. :cry: Szerencsére nálunk úgy van az uh ,hogy nekem is van külön és ott látok mindent. :roll: Annyira modern, hogy amikor stimulált a doki, még a repedés előtt levő pete érellátását is megmutatta, klassz volt.

Kép
muzsuzska

Én fagyasztott zöldbabot veszek! Zsuzska, ezt jó egybehangoltuk! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ajj,Szilvi. Nem kellemes. Viszont a többi az jó dolog, mert el is intézel sokmindent és magadra is gondolsz, kicsit kikapcsolódsz. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.28 10:52-kor.

Kép
flóra 11

A spárba vettem zacskós, fagyasztott! :D

Kép
muzsuzska

Az a jó, hogy most megint mindent intézhetek el egyedül, mert uye az A. dolgozik! Én már annyira multifunkcionális leszek, hogy csak na! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Akkor Szilvi nem fogsz unatkozni!

Kép
muzsuzska

Ne panaszkodj, A. dolgozik ez volt a vágyad! :evil: Egy gázszerelővel meg csak el tudsz bánni. :D

Kép
muzsuzska

Jó, ezt is összehangoltátok! :lol: Szal akkor fagyasztott. :lol: Bár most a F. úgy gondolta, főzzek ami van itthon,mert egyáltalán nem ment sem piacra, sem üzletbe. :?

Kép
flóra 11

Nem unatkozni nem fogok az biztos! :lol: Ráadásul vonattal megyek haza, mert kocsival jóval drágább lenne, és így 3 óra az út! :shock: Megfogok őrülni! Ráadásul kedden a reggeli 6.18-al akarok menni! :shock: És mire a délibe kiérek...

Kép
szilzi

Szilvi elpáholja a gázszerelőt, :lol: Jól elbánik vele. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Álohá!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Ildikó és Edina szépek a vonalzóitok!!!!!!
Tancsu, a kórháztól kapott pénz az elképzelhető hogy adóköteles!
Benó, úgy ragaszatok mindent, hogy mosni is kell!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Szia Márti!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hú, akkor mikor indulsz otthonról? Fél hatkor vagy hamarabb is? :shock:

Kép
flóra 11

Helló Márti! Jobban vagy?

Kép
flóra 11

Nem panasznak szántam!!!! De mindig úgy jön össze, hogy amikor valami lenne, akkor ő sosincs ott! Amúgy amíg nem voltunk együtt is mindent egyedül intéztem... Ezektől én nem ijedek meg, abszolut megszokott szituáció! :wink: Csak néha úgy irigylek nőket, hogy semmi ilyen dologgal nem kell foglakozniuk, mert természetes, hogy a pasi intézi!

Kép
szilzi

Köszi Zsuzsi! :D

Kép
flóra 11

Helló Márti! :D

Igen Ildikó, fél hat körül! Ez nekem egy kínszenvedés, én nem vagyok koránkelő típus! :oops: :oops:

Kép
szilzi

Lányok,egy pillés jövök. Csakle kell szaladnom,mert a kolléganő jött,hogy bead néhány hímzőfonalat,ami neki nem kell. :wink:

Kép
flóra 11

Ma a piac és a város helyett csak ide le a boltig jutottam. Így kell spórolni......

Tegnap vettem rágót(máskor is) gondoltam újítok veszek narancssárga színű narancsosat! :D :D 2X kérdeztem, narancsos? Persze!
Bementünk a gyárba és én bekaptam egyet, megéreztem az ízét és akkorát köptem , persze pont értekezleti szünet volt és többen ott álltak és néztek és röhögtek, erre én: utálom a sárgadinnyés rágót é s mindent!!!!!! Fúúúúúúj!

Kép
muzsuzska

Köszi,igen.Nem aludtam,mert nem tudtam,de eszembe jutott,hogy a b.nőm(Szilvi)ideadott egy lemezt rajta a tavalyi szülinapi buliján készült képek.Na azokat raktam fel a gépre és tök jó kedvem lett a képek láttán.

És azt nem is írtam,hogy tegnap küldtem sms.t a másik bnőmnek(Edina napra) és egy hónap után felhívott.

De csak általános dolgokról beszélgettünk,nem tudok neki mit mondani. :?

Kép
martik77

Zsuzska, küld el nekem, én szeretem! :D

Akkor jól indult mégiscsak ez a nap Márti! :D

Kép
szilzi

Én igyekszem kerülni az embereket, a hülyéket, a családot stb.....
Kapcsolom ki az agyam és nyugalmat akarok és békességet készülök a májusra. :roll: :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Szilzi érezd jól magad!!Tényleg rád fér egy kis kikapcsolódás!!Szóval pihenjél is amennyit tudsz!!

Mindenkinek olyan szép színes élénk a vonalzója!!Igazi tavaszias!!

Kép
martik77

Márti én leszoktam a barátnőkről, mindig akkor vannak ha én megyek, ha én írok, ha én telefonálok!!! Leszarom őket, ha ők nem tudnak nem akarnak akkor felejthetőek, nem vagyok rájuk szorulva! :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Dr Csernus doki könyveit olvasom............ :lol: :lol:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: