A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Addig társalgok magammal. Hátha közben valaki megjelenik. :wink:

Éjjel akkora ökörséget álmodtam! Én is és az unokatesóm is terhesek lettűnk, de nekem nagy volt a hasam, mert ugye negyedik és lefaragtam belőle,hogy legalább a háj ne legyen ott. A faragás után pedig mandulák álltak ki a hasamból. Benne voltak a bőrömben, oda voltak nőve. Ahogy lefaragtam a hasamból,néhányat félbevágtam,néhány egészben maradt. Szörnyű ronda volt. Jó ökörség,ugye? :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Hú, azt hiszem ettől hülyébb laptetű még nem volt! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: Jobb, ha nem írok egyedül,mert abból csak hasonló hülyeségek származnak majd. :?

Kép
flóra 11

Én itt vagyok mint tejcsanok,csak még nem indult be a nagyüzem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Helló!!!

Kép
martik77

Ilyen hü...get én is szoktam álmodni.De mi lehet az értelme??? :roll: :roll: :roll:

A Fókuszban egy nőt mutattak akit már 10 éve is mutattak benne és újra megkeresték.
Ez valami természetgyógyász féle és meleg köveket tett olyan emberek(nők)hasára akiknek nem jött össze a bab és már a dokik se csináltak semmit .Van aki azóta,hogy nála járt 2 Babot is szült.

Kép
martik77

Helló Márti. Igen, néztem a neten, hogy erről volt szó, csak a videót nem tölti le nekem , nem tudom miért. A BK-ból is van ott részlet, egy órát töltötte, aztán 12 mp játszott belőle le,azt is hand nélkül. :? Hülye az az oldal. :evil:

Kép
flóra 11

Én nem tudom,mit jelentenek az ilyen ökör álmok. Meg van jogsim,de 20 éve nem vezettem, szerintem már nem is fogok. És azt is álmodtam, hogy vezettem, mégpedig több helyen felmentem aolyan szűk vas lemezeken, amiből kettő volt a lépcsők felé helyezve, csak a kerekeknek volt ott helyük. Érted,ugye? És mindig felmentem gond nélkül, aztán gondoltam rá, hogy milyen hülye vagyok, mert most bementem kocsival a lakásba, de lemenni nem tudok,így mehetek gyalog az utamra. :lol:

Kép
flóra 11

Ha zavar benneteket a két biciklis majom bal oldalt,akkor a görgővel menjetek egészen le. Ott már cikkajánló van és nem látjátok már őket. :wink:

Kép
flóra 11

Krúdy féle álmoskönyvből:

Mandula. Kerner szerint: háború. Édes mandula jegyzi: valahol dicsérnek; keserű mandula: betegség

Szülni: szükség. Szülési fájdalom: magtalanság.

Has. Kövér: igen jó; sovány: hosszú pör.

Vágni valamit: jó eredmény

Na kb ezeket találtam :)

Kép
martik77

Krúdy álmoskönyvem nekem is van,de abban néha akkora hülyeség van! A neten is meg szoktam nézni,az nlcafé oldalán van álomszótár. Ott legalább már modern dolgokat felsorol. Nem szültem, ott még nem tartottam. :lol: Szerintem ilyen hü álmok a kimerültségtől, az idegességtől vannak.

Kép
flóra 11

Autót nem találok álomba. :?

Pedig én is sokat álmodtam,hogy vezetek(de én nem tudok vezetni :lol: ).

Kép
martik77

Szerintem is attól álmodik az ember ökörségeket. :?

Kép
martik77

Jó reggelt! :D
De szép vonalzója van valakinek! :D

KépKép
benó

Helló!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Na, jó, egye fene, visszaolvasok.

KépKép
benó

Helló Benó! :D Csak idecsábul mindenki lasscskán. :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Autó
Férfi számára: Saját ereje, képessége kiterjesztése. Szélsõséges esetben a rombolásig, a destruktivitásig. Nõnél: Az intimitás lehetõségei és veszélyei. Szélsõséges esetben félelem (vágy), hogy elragadják ösztönei. Az autóút során megjelenhetnek életútja fontosabb eseményeit szimbolizáló tárgyak. Ha nagy sebességgel halad: legyen óvatos, ne bízzon saját magában se. Autóban utazni: Valamit elérni. Ha a kocsiban más nemû személy ül, szexuális vágyak megjelenése. Autóbaleset: Érzi társadalmi helyzetének, fontos kapcsolatának bizonytalanságát. Bizonytalansága növeli a baleset, a hibázás valószínûségét.

Kép
flóra 11

Vezetni
(autót). Saját sorsát irányítja. Veszélyes foglalkozás. Ha más vezeti: Nehézség saját életének irányításában.

Kép
flóra 11

Nálunk ma olyan köd van. :?

Tegnap verőfényes napsütés most meg egyedül itthon,köd..... :(

Kép
martik77

Közben visszaolvasok egy másik oldalon.

Márti, örülök, hogy te is bőgőmasina vagy, bocsi. :oops: :lol: :lol:
Tancsu, nem foglak kreatívkodásban sem megelőzni benneteket, biztosíthatlak! :lol: :lol: :lol:
Köszönöm mindenkinek anyu köszöntését. :D :D :D
Szerintem a tej nem adóköteles, de a véradáson kapott kifli igen. :lol:

KépKép
benó

Gratulálok a barátnődnek (aki most szült), Márti! :D

KépKép
benó

Benó, inkább írj már valamit! Mi volt a bulin?Jól sikerült? Anyudnak tetszett a bosziés a kreatívkodásod? A szalagdísz is elkészült? Arról nem kaptunk fotót. :roll:

Kép
flóra 11

Tetszett a békatudósító tejcsarnok elnevezés. :lol:

KépKép
benó

Ha sok lesz a tejetek, küldhettek nekünk is, szerintem 2 lurkót én érdekesen fogok tudni ellátni tejjel....

KépKép
benó

Örülök, hogy jót mulattatok névnapod alkalmából, Edina. :D

KépKép
benó

Hoztam reggelit.

Kép
flóra 11

Ügyes a Gergő, hogy így tud ide-oda forogni. :D

Mindjárt jövök, Ildó, már csak 2 oldal van talán. Jó? :D

KépKép
benó

A vonalzó nem tudom, hogyan működik majd,egyelőre igazat mutat. :lol: Sajnos. :(

Kép
flóra 11

Na,jó,csak kibírom. Addig keresek még valamit a szakdogámhoz.

Kép
flóra 11

Közben írok, míg tölt (rohadt lassú), szóval, tegnap este 7-re értünk le anyuékhoz, jó későn, :?, mert a tortával meg egy dísszel szórakoztunk még, ráadásul a torta megint tök vicces lett, folyt rajta a zselé, mint állat. Apu azt mondta, nem sokáig kéne egy cukrászdában dolgoznom, hamar kirúgnának. :lol: :lol: :lol: Mindegy, de finom lett és értékelték, a pofánkok is finomak lettek végül (duplán sütve :twisted:), csak a drágábbik puding nem ízlett se a Vivikének, se a GY.-nak, az olcsóbbik meg igen. Érdekes, nem? :wink:

KépKép
benó

Az a lényeg,hogy anyukád örült.

Mit szólt az ajándékokhoz?? :roll:

Kép
martik77

Gyakran van ez így, hogy az olcsó, a bevált a jó,a drága meg egyáltalán. Csak annak márkája van,azt kell megfizetni.

Kép
flóra 11

Visszatértem.
Én is szoktam ilyen baromságokat álmodni. :wink:

A Gy. lefényképezett mindent, csak egyet nem, talán, a következőt: kaptam tavaly év végén az egyik lányomtól egy olyan ballagásos díszt, ami olyan, mintha egy virágcsokor lenne (egy olyan száras tartó), és arra van ráerősítve egy oroszlán és fog egy bizonyítványt. Na, hát, nálunk ekkora díszek nem férnek el. :oops: Leszedettem az oroszlánt a Gy.-val és a virágdíszalapra pedig ő csinált rózsát anyagból és vettünk a múltkor 2 db díszpillangót, azokat is ráragasztotta meg beleszúrta és tök szép virágdísz lett belőle. :D Egyébként minden nagyon tetszett neki, a tortán meg legalább jót röhögcséltünk. :D

KépKép
benó

Én se tudom, honnan fogja tudni a vonalzód, hogy hány kiló vagy, de mindjárt megnézem.

KépKép
benó

Én meg visszafekszek,vacakul aludtam. Majd jövök. :)

Kép
martik77

Ja, látom, a beállított időtartamot osztja el a kilókkal, szerintem. :roll:

KépKép
benó

Jaj, Mártika,vigyázz magatokra.

Kép
flóra 11

Én már felkeltem 5-kor (meg előtte jó néhányszor, persze), aztán 6-ig lestem ki a fejemből, aztán felkeltem, mosogattam :x meg olvastam, fürödtem, ettem, nem tudtam jönni hozzátok, mert a Gy. még aludt.

KépKép
benó

Én is így gondoltam. Biztos a 10 kilót elosztja majd 12 hónapra.

Kép
flóra 11

Pihenj csak, Márti. De ugye, a pocód rendben van? Mármint a Babos pocód, tehát nem a gyomrod?

KépKép
benó

Igen, szerintem is elosztja. :D

Én közben már varrom ám az összetevőket a kiskönyvhöz stb. :D

KépKép
benó

Tetszik, hogy így csillog a gyümölcs a vonalzódon. :D

KépKép
benó

Nálunk meg a F. tegnap óta teljesen letargiában van. Csütörtökön még nem zavarta őt, hogy a vállakozó nem tudja őt kifizetni. Erre pénteken felhívta őt, hogy valamennyit mégis tud adni, menjen el érte. Elment. Mikor visszajött, azóta elment a hangja. Egyáltalán nem beszél,nem is evett,azt mondta, nincs kedve, csak aludt. Délután 5-től aludt. Közben annyit volt fenn, hogy 15 percre eljött velem este a fánkokért. Megjöttünk és visszafeküdt. Ma persze hajnalban felkelt, csapkodott, zörgött, káromkodott, minden baja volt. Aztán kinyitotta az ajtót is a szobán, gondolta, hogy ideje nekem is felkelnem, mert tovább csapkodott és jó hangosan mondta a magáét, hogy ébredjek fel. Nem mintha addig is tudtam volna aludni tőle. :evil:

Kép
flóra 11

Aztán felkeltem hétkor, mentem pisilni, tüntetőleg nem is köszöntem neki. Láttam, hogy öltözködik, készült át a lakásán befejezni a festést. De mikor ment el, nem is köszönt, csak bólintott. Nem mondott semmit, hová megy. :x Mindegy, inkább ne is legyen itt ilyen állapotban, mert az idegesség átszáll rám isés fenn a gyomrom tőle. :evil:

Kép
flóra 11

Nekem is tetszik, hogy csillog. :wink: Olyan vidám. Nem baj, ha nem fogyok le,mert ettől ugye a kilók még maradnak, sajnos, de legalább valami legyen ott.

Kép
flóra 11

Hát, az tényleg nem tesz jót, ha ilyen állapotban körülötted mufurckodik. :? Neked se túl jó a kedved, nem kell még ez is. :roll:

KépKép
benó

Így van. :D

KépKép
benó

Azon gondolkodtam, hogy a férfiak miért ilyen barmok, bocsi, hogy így belelovallják magukat valamibe és csinálják a műsort, meg ők az áldozatok,őket kell sajnálni, babusgatni, a lelküket gyógyítgatni, stb. Itt a topikon is mindegyikünk írt már hasonló dolgot a párjáról, kivéve a Királyfit! :lol: Hát ugye ő Királyfi, egy Királyfi nem viselkedik így. :wink: Nem engedheti meg magának az etikett miatt sem. :lol: De most viccen kívül,komolyan így van. Rajta kívül mindegyikünknek volt már ilyen problémája a párjával, hogy egy időre megbuggyant valami miatt. :?

Kép
flóra 11

Sajnos, igen, ez népbetegség. :lol: :lol:

KépKép
benó

Hamarosan jövök.

KépKép
benó

Most meg hazajött. :? Csak emlegetni kellett.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: