A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Irina: én jártam pszicho levelezőre a Károlira, de nekem csalódás volt... Én is akkor jutottam be, amikor GYED-en voltam, így maximum ponttal felvettek, de hát mit mondjak? A tanárok közül volt normális, és voltak érdekes órák, de mire eljutottam volna odáig, hogy a szakmában dolgozhassak egyeüdl, ahogy szerettem volna, az nagyon sok év lett volna, és mivel nem 18 évesen kezdtem, így sajnos ez már nekem nem fért bele.

Én is szeretnék még tanulni, és nekem a pszicho volt az álmom, de arról letettem. Na meg nem is éreztem jól magam a csoporttársaim között, elég fura alakok voltak, de tényleg. Csupa defektes csaj, az egyik már a második alkalommal úgy érezte, el kell mondania mindenkinek, hogy nyitot házasságban él a férjével, és ez milyen jó, egy másik meg büszkén mesélte, hogy ugyan két fia van, de amikor a másodikról megtudta, hogy fiú, még hónapokig mindenkinek azt mondta, hogy lány, annyira lányt akart, aztán meg nem győzött tőle bocsánatot kérni a Raffay féle kapcsolatanalízisen. Ááááá, én néha sikítva tudtam volna kirohanni :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Örülök, hogy Robesz ilyen jól viselte a műtétet :)

Zsozsinak jobbulást!

Vindo, jók a képek :)

Holnap megyünk UH-ra, azért izgulok, na...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ja, és Fruzsi úgy döntött, mégsem lesz szobatiszta, napokig ügyes volt, aztán egyszer csak már ne mvolt hajlandó WC-re ülni, szóval újra pelenka van. Annyira nem bánom, majd nyáron ráfekszünk, ráér még :)
Viszont rengeteget beszél! És ami nagyon komoly, hogy magát nem nevén nevezi, hanem én-nek. Én is, én se, én is kérek, stb. Jól nyomja :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, ez tök jó, mennyit jártál be a KRE-re? Azért hadd irigykedjem Rád egy kicsit 8)
Ja, a zizis emberek nekem is feltűntek, anno, amikor az egyetemi gólyatáborban voltam, az egyik szobatársnőm pszicho szakos volt, igazán elmeborult egy csaj volt. :lol: Amúgy az elmebajosokkal semmi bajom, csak ne ők gyógyítsanak. ;-)
De aztán S révén megismertem végzett, jó fej pszichósokat, mindjárt ötöt is (mert ő egyfajta pszi doktorira járt velük, de semmi köze amúgy a pszichológiához). Azok viszont hipernormálisak voltak. Tehát van remény.
De meglátom, ha esetleg elkezdem a szakot (bárhol legyen is az), úgyis megírom Nektek, mi a helyzet. De muszáj ezt a vágyamat kiélnem, mert már 15 éve nem tágít tőlem.
irina

mennyit = mármint mennyi ideig
irina

NIKI,BOLDOG 28. SZÜLINAPOT

KépKép
viranka

nyitot=nyitott.

Irina, nem sokat, mert közbejött Fruzsi, egy ötöst azért szereztem, aztán abbbahagytam :)
Kb négy hónapot.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, ezen a raffaison akkorát röhögtem... :lol:
irina

Hahó!

Maggie! Nővéremnek is volt hasonló,havi négyszer megjött neki,aztán meg hónapokig semmi,bár nincs spirál neki és semmit nem is szed de nem találtak neki semmit,volt uh-n is és minden oké!
Örülök,hogy Bercó is jobban van!

Köszi Móni a kérdésed,minden oké,kopppp,kopppppp!
Lehet jön Zina foga mert ezerrel küldi a nyálát és tömi a kezét.
Minden pasi ilyen ha egy kicsit beteg,eszem megáll.

Heni Én rákérdeztem az otp-nél és ez a választ kaptam:
[quote]A írta: hozam egy részéhez (hozamgarantált tőke feletti összeg ) juthat hozzá a jelenlegi szabályozás alapján ha visszalép a TB-rendszerbe. Ez a hozam 5-25%-ára becsülhető. Pontos számítás nem áll rendelkezésre.
A hozamgarantált tőke feletti összeg felvételének módjáról az Egyenlegértesítőnk mellé csatolt nyomtatványon nyilatkozhat.

Szóval elméletileg a hozam 5-25%-a de szerintem az rohadt kevés :twisted:

Zsozsinak gyors gyógyulást,iszonyat,hogy ennyit szenved szegénykém!

Most ennyire futotta,Zizi kézben,nyűgös napunk van :x

juba0

Panndi: Fruzsinál az én-ezés nem semmi ennyi idősen! :shock:

AZ UH. MIATT NE IZGULJ, GONDOLUNK RÁTOK!!!

Nem tudom, talán mert magyar szakos voltam, ott volt egy csomó lökött nő, lila ködös-öntudatos, én tőlük kaptam kiütést, a mostani diákjaim egy része is ilyen, aztán MA végére egészen szépen rájönnek, hogy nem ők tojták a világegyetemet, csakhát a nagy öntudat 18 évesen
8)
irina

Juba, Zinusnak puszi a fogacskák miatt!
irina

Juba ez tényleg semmi :roll:

PAnndi Áron is hasonlóképp beszél 8) én, enyém :D Péterke még csak most tanulta meg :oops:

Heni
KépKép
heni81

Heni, Ádi is nemrég én-ezik, ezt szokta kiabálni: Most ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN beszélek!
:lol:
irina

Niki, boldog születésnapot kívánunk!!!!

Kép
vindolanda

Igen, éljen soká Niki!!!
irina

Rugónak a babakori kádjában támadt kedve fürdeni, most ott pancsol a nappali közepén :roll:

Maggie, Irina, mindent bele :D

Panndi, hát érdekes pszichológusokat én is ismertem egyet-kettőt a kollégiumból. Viszont tanítottam a pszichó-intézetben három évig, nagyon válogatott diákok voltak :wink:

Panndi, minden rendben lesz.

Szia Juba.

Jött G.

Kép
vindolanda

Szóval diákként nagyon rendesek és ügyesek.

Kép
vindolanda

Vindo, ez azért bíztató. :-)

Ádi a DVD-s interaktív menük nagy rajongója lett az elmúlt hetekben. Nem mondom, h nem unom néha ugyanazt ezredszerre... viszont egyértelműen a szlovákot részesíti előnyben a nyelvek közül.
irina

Sziasztok!

Maggie: neked ide is írok meg oda is.. :D Egy év után kb. nekem is a spirálnál fél évig volt vérezgetés,össze vissza.. hol kevesebb hol sokkal több mennyiségben.. míg nem rávettem magam 1-2hó így eltöltése után,hogy most már megyek dokihoz..semmi extra nem volt,mert csak próbálta kidobni :shock: érzékenyebb lettem rá,így reagáltam rá..doki mondta ha így idegesít kiveheti,vagy így is maradhatok,mert különösebb gondot nem okoz,csak csupán,hogy is fejezte ki magát várjál...ő őőő esztétikai hiba?? ha nagyon zavar akkor menjek vissza..hát még ráhúztam egy-két hónapot ha jól emlékszem,de annyira zavart már a dolog,hogy levetettem,abba is maradt ahogy levette :shock: badarság egyből rosszra gondolni!!

Zsozsinak jobbulást!!! Jaj szegényke.. :(

Kaqk nektek is jobbulást!!!

Meg mindenkinek aki betegecske.!!!

Gyerkőcök voltak oviban.. Azt mondták nagyon jó napjuk volt. :)
Haza jöttünk,aztán elmentünk kakaós csigát venni,ez volt a kérés..Közben vettünk még ezt meg azt.Felvettük apát,itthon meg fiúk felkockázták a gyümölcsöket,ez volt a Beni által kitalált kajcsi,rá megcsináltam a pudingot,közben megették a csigát,aztán vacsi aztán pudingevés,most hallgatják bakelit lemezen a Kököjszi és Bobojszát.. Álmosak.. :)
varga tünde

ÁÁ hogy tudtok ennyit írni, röpke pár nap alatt :D

Mesi
Örülök, hogy találtatok egy jó gyerekorvost.

Képek szuperek:
Gegi szülinap, Pandi csini pocak és Juba te is nagyon csinos voltál (nem tudom mi az az oltári sok kiló, amiről írsz a pocakos képen nem látszik) gyerekek is nagyon szépek

Dóri
Hatalmas gratula az anatómiához.

Fogyisok a Cafemadar segít/ett nektek? Lehet én is megpróbálom. Ha már édességet nem kívánnék szerintem sokat lendítene rajtam.

Móni nyűgösség..hét tudod Dani is az volt, úgy hogy szerintem front tuti és fog, nálunk is az van/volt.
Gofris minitalihoz mi is csatlakozunk :lol: ha lehet persze
Képeket megszerettem volna nézni és rájöttem nem tudom a blogod címét....:(
És sikerült :D de jó, hogy írtad Jubának..nagyon édesek. Jajj és Gergő milyen nagyon és milyen jó ruhái vannak :lol:

Niki
Húú azta a nagy lányod 18 lett :D gratulálok neki!!

Áá én sem írom le a korom inkább....:? én még csak 18 vagyok :lol:

Vindo
Rugó :lol:
Hát ez a kép rólad :lol: nem is te lennél :D

Irina
Csukd be a szemed :lol: mikor ott jársz a csokibolt közelében.

Kaqk
Sok gratula az orchideához.

Farsang Lilla cica szeretne lenni, már megvan a jelmez. Turiban 1000 Ftért :D

Remélem azóta Robesz, Mesi család, Jubáék,Ádi és Bercó és Emma is rendbe jött már...

Ágik boldog névnapot!!!

Niki
:shock: még jó hogy nagyobb baj nem lett...

Vera
Tegnap nálunk is ez volt, egymást nyúzás....én is kikészültem....

Irina
Gratula Snek :D
Cumival ügyesek voltatok...

Hú csajok látom téma volt nyugdíj...hát engem nem riasztottak meg a szankciók pont az volt a céljuk :( (persze így is szívunk úgyis szívünk, igazából nem lenne joguk ilyesmit tenni, de megtalálták a jogi kiskaput, remélem tényleg elkaszálja azt a részt az Alkotmánybíróság) és amúgy akármit is mondanak nem lesz nyugdíjunk állami intézettől szóval mind1
Szakembertől tudom, apu elég szép beosztásban van a NYUFIG-ban. Már évek óta azt mondja, nem lesz nyugdíjad kislányom...gondolkozz előre.
Szóval mi maradtunk mert 1 mit veszíthetünk és 2 a következő választásoknál, amikor más párt nyer ez lesz az első amit vissza fognak állítani és 30 évig biztosan nem marad ez a kormány.
Ja és az állami nyugdíj nem örökíthető, a magán meg igen....és amúgy az is szép lesz ha egyáltalán lesz valaki aki megéri a nyugdíjas kort, mert annyira felemelik a korhatárt majd. Apunak is már 65 év és nincs munkaidő kedvezmény.
Irina köszi a cikket nagyon értelmes volt a pasas...tényleg jó lenne, ha a kormány is így gondolkozna...nem is értem miért nem...egy csomó embert megnyernének maguknak és nem hiszem, hogy az emberek nem értenék meg, ha attól tényleg jobb lenne az országnak és kikeverdnénk végre
a sz@r-ból.

Jujj a gyerekkori tesiórákat is hagyjuk. Mármint csak az általános iskolait, nekem is rém szemét tanárom volt...pedig nem sok tanáromról tudom ezt elmondani...:?

Mesi
De ez még a mandula vagy a fülét kell műteni???? :( sok puszi nektek

Niki Boldogat!!!!

Hétvége Dani és én szempontomból nyűgösen telt. Viszont voltam Breiner Tamás Hatodik c. előadásán...klassz volt :D
Dani jól. Köhög de doki szerint nem beteg. Bár csúnyának hangzik nekem, de csak visszafolyó taknyi. Lilla is csak taknyos, mi rendben vagyunk.
Sikeresen elkerültük a fosós hányóst. Ha szombaton elmentünk volna bnőmékhez most nálunk is tarolna. De áttettük vasárnapra, amit ők így le is mondtak....mák.
Dani rágófog hegye már látszik.
És megvan a második szó :D :lol: ja nem is a harmadik. És pedig ama :lol: (alma)

KépKép
KépKép
fleur

Ja és én voltam Zumba órán múlt héten :lol: hát nem semmi volt, ha holnap eszembe jut és lesz időm elmesélem

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Fleur, zumba, ne is mondd!

Én a baba előtt kezdtem járni, annyira jó volt, hogy csak na! Nagyon beleszerettem, de csak kétszer voltam azt hiszem, aztán terhesen már nem mertem. De nekem nagyon tetszett, igazi csajos bulis pörgős órák voltak :)

9-re megyünk UH-ra, majd jövök utána, ha tudok.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Felkelt reggel negyed hétkor pisilni :x :x :x :x :x :x Bakker, ha megint estig nem alszik, lerágom a kezemet :lol:

Fleur, igen, ezen mi is gondolkodtunk, hogy a következő kormány visszacsinálgatja....
Dani ügyes.
Az almát R. is most kezdte használni, meg azt, hogy enyém, zokni, Patrik, talpi. Ezek az elmúlt két nap termései.

Panndi, majd írd le, mi volt.

Amíg bambul a mese előtt, próbálok e-mailezni :arrow:

Kép
vindolanda

Egy dolog vigasztal nagy álmosságomban, harisnyadiszkontos csomagot kapok ma vagy holnap 8) 8) 8) 8)
Kirúgtam a hámból, másnak nem is rendeltem, csak Rugónak egy zoknit, hogy ne sírjon, mikor bontjuk a csomagot. Rettenetesen izgatott tud lenni ilyenkor :roll:

Kérdezgettem, mi akar lenni, ha nagy lesz.
Nagy meglepetésemre nem kukásautó-sofőr vagy traktoros. A számítógépek tetszenek neki, vagy állatokkal akar foglalkozni :P

Kép
vindolanda

[quote][/quote]hhuhuhu :shock: :oops:

Kép
vindolanda

Ez Rugó volt.

Kép
vindolanda

Aztán lehet meg belőle kukásautó-sofőr. De a familiy frost-os bácsi munkája is tetszik neki :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Meg olyanokkal örvendeztet meg, hogy matat a hűtőben. Meglátja a jegeskávékat. Mondja: Kávé. Anyáé. Aztán lát egy uborkát. "Ubi."

Mára várjuk a szippantós bácsit is.

Micsoda események vannak kilátásban. Postára is mennünk kell.

Kép
vindolanda

Gondolkodni :arrow:

Kép
vindolanda

Vok..

Helló!

Elvittem a fiúkat oviba.. Aztán nekiállok takarítani,és a főzni..

Tesióra kötélmászás áhh...viszont én tudok fekvőtámaszozni... :D
varga tünde

Hú, Tünde, Te nagyon izmos vagy 8)

Postára :arrow:

Kép
vindolanda

Hali

Niki: Boldog szülinapot!!!

Mi itthon, szerencsére tegnap már nem volt láza Emmának csak hőemelkedés, orrfolyás is megállt, köhi is csak elvétve..szerintem holnap még itthon leszünk..aztán ha így marad, hogy jól van, akkor csütörtökön ovi!

Most gyurmázunk, ha lesz kedve Emmának elsétálunk a DM-be, szépen süt a nap!

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki, Isten éltessen!

Szép napot mára!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok,

itt nagyon hideg van :evil: már lehetne március :roll:

nekünk is ki kell menni kenyereshez

hó még itt nincsen , remélem nem is lesz :roll:

Aron ölemben, nézi Dórát, közben iszik és a fülét fogja :roll: és itt kezdődnek a gondok a cumisüveg elvételével, mivel neki ez cumi is :roll:

Tesóm nagy zumba fun, de most nem jár, mert hizni szeretne :roll: igy kondizni jár :roll:

Tegnap megvolt első szülőim, sok okos dolog hangzott el, mivel egy fejlesztő óvodapedagógus is volt.

majd megpróbálom leirni....

Heni
KépKép
heni81

Niki boldog szülinapot!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, hazaértünk :)

Természetesen a megérzéseim most sem jöttek be (sosem szoktak :D ), egészséges, szép kisbaba, és KISFIÚ :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi gratulálok!!!!!!!!!!! :D :D :D jaj de jó!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Gratulálunk, Panndi :D

Akkor egy szőke Gábor a láthatáron? :wink:

Heni, itt is hideg van, de most olyan jó volt kinn. Rugónak is tetszett. Kapott a postás néniktől cukorkát. Mindig produkálja magát nekik
:roll:

Most épp eszik. Gyümölcslevest meg májkrémes kenyeret. A másodikat nem kérte.

Nekem is korog a hasam. Hülye koránkelés.

Kép
vindolanda

írtam,véletlenül másoltam a semmit :twisted: :twisted: :twisted:

szóval:
Panndi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon örülök :) :) tök jó :) fiúrucikat adhatok majd :)

Balu is beteg lett,ennek kevésbé örülök,de 3 hétig kihúzta.Állítólag tegnap az oviban is csúnyán köhögött,itthon egyáltalán nem,de éjjel bepótolta :(
kedden mehet oviba,csupán 2 órát vártunk a dokinál :evil:

:arrow: zombulni :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Niki boldog 28-at

Én kötélmászásban jó voltam :D meg magasugrásban, meg gyűrűn is jó volt, meg atlétikáztam amit a tanulásmiatt kellett abbahagynom 8) :D

Maggie nem semmi csajszi vagy, mindig csak a tanulás :)
Ma hogy van Bercó?

Irina pszichológia. Csodás dolog. Engem is nagyon érdekel. könyvem, jegyzeteim is vannak itthon.
Még a grafológia ami elvarázsol.

Panndi mi újság? mi volt a dokinál?

Juba kitartás a fogzáshoz, Gergike is fogzik ezerrel.
Már 1 hete nem aludtaunk végig 1 éjszakát sem. Kezdek zombulni :)

Mesi Zsozsi :(
Megműtik még a télen?
Gegi?

Vera puszi Míra fájó térdére.

Fleur bármikor benne vagyok egy minitaliban :lol:

magánnyugdíj pénztár: Nem helyeslem a kormány döntését de ez ebben a formában nem volt jó. A fizetésből levont összeg 90 %-a az övék volt, de Ők csak az öregkori nyugdíj 25%-át fizették volna. A működési költségük iszonyatosan sok és az utóbbi 2 évben rengeteg pénzt buktak. Akkor kezdtek el hirtelen nyereségesek lenni mikor az állam megemlítette először, hogy bele fog szólni a dolgokba. Már azon is problémáznak, hogy ki kell fizetniük a reálhozamot, ami a hozam 5-20 %-a, pénztártól függően. Azt a pénzt is saját zsebre teszik. Igen, lehet, hogy egy másik kormány visszahozza majd, de azt csak más feltételekkel lehet. De az is lehet, hogy marad a fidesz és lesz mnyp is csak más feltételekkel.
Ha beleszól az AB akkor is teljesen új feltételekkel kellenne, hogy működjön. Most mindenki szidja a kormányt, mert a maradóknak levonja a pénzét de nem ad érte semmit (engem is felháborít) de senki se szidta a mnyp-at mikor sorra kapta az értesítőket, hogy mennyit buktak, de közben lecserélték az autóparkot, maguknak jutalmakat osztottak és annak ellenére, hogy örökölhető a befizetett pénz nem fizették ki az elhunyt hozzátartozóinak. Egyik se jó a mostani formában változtatni kellett. A végét kell megvárni, az biztos megfelelő lesz mindenkinek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi :lol: :lol: gratulálok :lol: :lol:

Vera gyógypuszik a nagylegénynek++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi: jaj nagyon izgultam!!! De jó , kiskrapek!!!! javul az ivar arány :-)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi kis kukacooos :lol: gratulálok!!!! persze ha lány lenne is ugyanilyen örömmel gratulálnék.

Móni van új vonalzóm :wink: mit szólsz?? Megyünk drága, csak hess már takony. Bár elvileg nem beteg, csak ti is annyit voltatok betegek, hogy nem merek kockáztatni. De ha bevállalod, meggondolom a héten is.... :D :lol:
Mnyp: na én nem szidni vagy védeni akartam egyik kormányt sem. :lol: (sajna már kiderült erről is arról is, amit amúgy is gondoltunk azaz én :D) Elfogadhatónak azt tartanám, hogy mindenki szabadon dönthet saját felelősségére mit szeretne és nem fenyegetettség miatt (teljesen elfogadhatatlan, hogy megfélemlítenek, hogy ha maradok akkor csak öregségi nyugdíj). Anno az sem volt fair, hogy kötelező volt belépni...
No tényleg offolom ezt a témát :lol: a politika manapság tuti csak indulatokat szít...:?

Puszi Bálintnak

Vindo jól elvoltál reggel és a szippantós autó valóban komoly program :lol: és látod milyen kis ügyes Rugó a beszéddel is :D

Panddi
Én is tudok fiú rucikat adni :) :D most Gergőci viseli őket

Csajok megpályáztam egy 4 órás állást tegnap és már fel is hívtak :lol: sajna a fizetés várakozásom alatti, de azért mindenképpen elgondolkodom rajta.

És zumba hát szerintem kissé vicces volt. Fenék rázás és hastánc meg latinos jellegű táncok keveréke, de ez még ok, de időnként akkorát üvöltött az oktató, hogy azt sem tudtam fiú vagyok e vagy lány :lol: amúgy szerintem még próbálkoznék, amennyiben nem külön bérletes lenne, így nekem kiesik, mert nem sok esély van rá, hogy minden héten ugyanarra az órára menjek el.

KépKép
KépKép
fleur

Emma most mondja, hogy ő már érzi a pocakomban...:-) szép is lenne! :-)
és folyton azt mondja hogy Emma lesz a kistesó is! Erről nem tudjuk meggyőzni hogy nem lehet a tesó is Emma. Meg azt hogy 2 tesó kell neki! :-)

Panndi: annnnyira örülök hogy minden rendben

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur: új avatar, vonalzók! Mind nagyon szép! Annyira szép vagy Te is és a gyerekek is!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi, nagy szeretettel gratulálok a kicsi fiúhoz a pocakodban! :) Ügyesek vagytok! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Kaqk
Jajj nagyon köszönöm :D ez jól esett ezen a hideg, hóesős napon...

KépKép
KépKép
fleur

Ja és ++++++++++++++ hogy Emma jóslata valóság legyen

KépKép
KépKép
fleur

Fleur: köszi, bízunk benne!!!:-)

Vera: Báló gyógyuljon+++++++ Míra térde se fájjon! ++++++++

miket is olvastam még?

Rugó és a postás néni :lol:

Emma ma sírva fakadt, mert soká jött a pisi és sajna lemaradt a kukásautóról... :( hogy mi abban olyan jó????

KépKép
kaqk
Debrecen

Aranyosak vagytok lányok, köszi :) Hát, izgi lesz, az biztos, két lány után :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: