ÁÁ hogy tudtok ennyit írni, röpke pár nap alatt
Mesi
Örülök, hogy találtatok egy jó gyerekorvost.
Képek szuperek:
Gegi szülinap, Pandi csini pocak és Juba te is nagyon csinos voltál (nem tudom mi az az oltári sok kiló, amiről írsz a pocakos képen nem látszik) gyerekek is nagyon szépek
Dóri
Hatalmas gratula az anatómiához.
Fogyisok a Cafemadar segít/ett nektek? Lehet én is megpróbálom. Ha már édességet nem kívánnék szerintem sokat lendítene rajtam.
Móni nyűgösség..hét tudod Dani is az volt, úgy hogy szerintem front tuti és fog, nálunk is az van/volt.
Gofris minitalihoz mi is csatlakozunk

ha lehet persze
Képeket megszerettem volna nézni és rájöttem nem tudom a blogod címét....
És sikerült

de jó, hogy írtad Jubának..nagyon édesek. Jajj és Gergő milyen nagyon és milyen jó ruhái vannak
Niki
Húú azta a nagy lányod 18 lett

gratulálok neki!!
Áá én sem írom le a korom inkább....

én még csak 18 vagyok
Vindo
Rugó
Hát ez a kép rólad

nem is te lennél
Irina
Csukd be a szemed

mikor ott jársz a csokibolt közelében.
Kaqk
Sok gratula az orchideához.
Farsang Lilla cica szeretne lenni, már megvan a jelmez. Turiban 1000 Ftért
Remélem azóta Robesz, Mesi család, Jubáék,Ádi és Bercó és Emma is rendbe jött már...
Ágik boldog névnapot!!!
Niki

még jó hogy nagyobb baj nem lett...
Vera
Tegnap nálunk is ez volt, egymást nyúzás....én is kikészültem....
Irina
Gratula Snek
Cumival ügyesek voltatok...
Hú csajok látom téma volt nyugdíj...hát engem nem riasztottak meg a szankciók pont az volt a céljuk

(persze így is szívunk úgyis szívünk, igazából nem lenne joguk ilyesmit tenni, de megtalálták a jogi kiskaput, remélem tényleg elkaszálja azt a részt az Alkotmánybíróság) és amúgy akármit is mondanak nem lesz nyugdíjunk állami intézettől szóval mind1
Szakembertől tudom, apu elég szép beosztásban van a NYUFIG-ban. Már évek óta azt mondja, nem lesz nyugdíjad kislányom...gondolkozz előre.
Szóval mi maradtunk mert 1 mit veszíthetünk és 2 a következő választásoknál, amikor más párt nyer ez lesz az első amit vissza fognak állítani és 30 évig biztosan nem marad ez a kormány.
Ja és az állami nyugdíj nem örökíthető, a magán meg igen....és amúgy az is szép lesz ha egyáltalán lesz valaki aki megéri a nyugdíjas kort, mert annyira felemelik a korhatárt majd. Apunak is már 65 év és nincs munkaidő kedvezmény.
Irina köszi a cikket nagyon értelmes volt a pasas...tényleg jó lenne, ha a kormány is így gondolkozna...nem is értem miért nem...egy csomó embert megnyernének maguknak és nem hiszem, hogy az emberek nem értenék meg, ha attól tényleg jobb lenne az országnak és kikeverdnénk végre
a sz@r-ból.
Jujj a gyerekkori tesiórákat is hagyjuk. Mármint csak az általános iskolait, nekem is rém szemét tanárom volt...pedig nem sok tanáromról tudom ezt elmondani...
Mesi
De ez még a mandula vagy a fülét kell műteni????

sok puszi nektek
Niki Boldogat!!!!
Hétvége Dani és én szempontomból nyűgösen telt. Viszont voltam Breiner Tamás Hatodik c. előadásán...klassz volt
Dani jól. Köhög de doki szerint nem beteg. Bár csúnyának hangzik nekem, de csak visszafolyó taknyi. Lilla is csak taknyos, mi rendben vagyunk.
Sikeresen elkerültük a fosós hányóst. Ha szombaton elmentünk volna bnőmékhez most nálunk is tarolna. De áttettük vasárnapra, amit ők így le is mondtak....mák.
Dani rágófog hegye már látszik.
És megvan a második szó

ja nem is a harmadik. És pedig ama

(alma)