A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo,de szép :) még soha nem voltam ott :( na majd ha gyerekek nagyobbak lesznek :)
Mírának mostanában úgyis Nagy Magyarországról kell mesélni :) :)

Irina,sajnálom Ádit+Téged is,de tényleg jó h. időben elkaptátok :)
klassz helyen volt S :)

Nektarin,milyen ügyi Robesz :) :) tetszik ,h. még maradni akart :) :)

Én úgy örülök,h. este van :) :) ma egyfolytában egymást nyúzták gyerekeim reggel f7től :evil: hiába mentek el sétálni apjukkal 2 órát,szinte semmit nem ért :)
+B. csak 1 órát aludt ebéd után :?
amúgy meg nem tudnak egymás nélkül lenni :) ha B. nem találja M-t akkor teljesen kétségbe van esve és kiabál:Tesókám hol vagy :)
Míra dettó :) de ez az állandó egymást piszkáljuk móka... darabig elviselehtő,de ma már betelta pohár :oops:
legyen már tavasz,akkor állandfóan kint lehetnénk s jobban fáradnának :)

jah és Ágik,boldog névnapot :)

:arrow: nyugodalmas jó éjt :)

KépKép
viranka

Dóri,egy kedves ismerősőm,most fejezte be az orvosit(velem egyidős,fiaink pár nap különbséggel születtek :) ) :) rájött az angol tanár állás nem álmai szakmája :) elkezdett mentőzni,majd az orvosin kötött ki :)
ha nyerek kifizetem neked jó ? :)

KépKép
viranka

Viranka, akkor aludj jól!

Jaj, Robeszt meg el is felejtettem megdicsérni. Nagyon ügyes nagyfiú volt. :lol:
dmaggie

Ok, Viranka, ha nyersz, megköszönöm, ha kifizeted! :)

Jó éjt, segítettem anatómiázni még vizsgára készülő csoporttársaimnak...

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

R. felkelt hét előtt, pisilnie kellett :?
Tegnap sikeresen belesz...t a vízbe, de most nem velem fürdött éppen, hanem az apjával :lol: :lol: :lol:
G. csak arra lett figyelmes, hogy barnul a víz, aztán előúszott Rugó háta mögül pár gombócka :lol:

Maggie, itt van nem messze, kb. egy óra volt az út a határátkeléssel.
Fejfájás akkor elmúlt most? Gyerekek alakulnak?

Amúgy most Debrecen van jobb állapotban (nekem legalábbis szebb), de ha szépen kigyúrnák a belvárost, akkor Nagyvárad nyerne. Hiába, egy folyót nem lehet pótolni :P

Dóri, sose lehet tudni, mi lesz az emberből :idea: Ezeket az elképeléseket nem szabad feladni :!:

Ádival mi újság?
Hol is volt pontosan S.?

Gábornak amúgy hosszú haja van, most már hosszabb, mint az enyém. Egyszer volt neki rövid, mióta ismerem, az érettségi tablóképes fotózásra levágatták neki. De akkor épp nem voltunk együtt :roll: Ha velem van, akkor hosszú haja van, és kecskeszakálla 8)

Viranka, majd megálltok a házunknál útközben, itt lakunk a 47-estől 40 méterre :wink:

Niki, mindent bele!!!
Vannak olyan feltorlódós időszakok az ember életében, ezeknek mindig vége van :D

Panndi, mikor mész UH-ra?

Na, most röviden ennyi. A héten csak csütörtökön megyek dolgozni, ha minden jól megy. Éjjeli munkákat tervezek :roll:

Heni, Móni???

Kép
vindolanda

Itt van 2-3 cm hó :roll:
Szép, de kevés 8)

Kép
vindolanda

Hahóóóó :roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vagyok :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

8)

Kép
vindolanda

Hahó, én is leszek ma!

Maggie-m, hát Te sosem pihensz, drága? Tudom, mikor is...? :-(
Pedig Te vagy a családod motorja, muszáj, hogy tudjál lazítani. Fejfájás: remélem, elmúlt már! (Nekem is fájt most 4 napig, úgyhogy biztos valami front...).

Vindo: én is csüt-ön megyek el itthonról, őrzöm Ádit itthon, éjjeli munkázok úgyszintén.
Ja, S Malágán volt, ez Spanyolország egyik legdélebbi része, nagy bortermő vidék.

Lányok, jó hír, S fizetését emelték kicsit, mit küzdött érte szegény. És azt mondták, határozatlan idejűt is kap. Úgy legyen.
irina

A kis karrierista :lol: 8)
Na, ez jó hír :P

Mi egyszer vettünk chilei bort, az is nagyon finom volt. Csak a bortermelő vidékről jutott eszembe.

Na, hív is R.

Kép
vindolanda

Szia, Móni! :-) Hogy vagytok?

Itt is esik a hó. :D
irina

Viranka sikerült és szuper lett :D
most a sapkával szenvedek, már kétszer lebontottam :?

Irina jobbulást Ádónak++++
Még jó, hogy időben kiderült.
Grétike ovónői nem engedik, hogy ilyen hidegben leüljenek a földre az udvaron. A csúszdát használhatják de a homokozó rész tabu. Épp a felfázások miatt.

Mesi örülök, hogy jobban vagytok :D
nem akarlak elkeseríteni de 99% esélye van Geginek a birkára. Szerintem a napokban fog rajta kijönni :roll:

Vindo szép város Nagyvárad.
Írtad párod forgóját, hát vissza kellett tekernem és megnézni :D
Nem is tünt fel addig míg nem szóltál :lol:
Nem is látszik az arcod a képen, közelebbit kérünk szépen :)

Niki hú ez szőrnyen hangzott :(
még jó, hogy nem lett komolyabb baj.
Jó sok minden összegyűlt neked de Te pikk-pakk megbírkózol vele :D

Tündi hogy vagytok?

Maggie én se pihenek mikor pihenőnap lenne :roll:
pont mondtam Z-nek, hogy néha nekem se ártana.
De szerinte én itthon nem dolgozok annyit mint Ő a munkahelyén.

Juba na hogy vagytok?
Zina?
Sajnálom Bertus széklet gondját :(

Nektarin de jó, hogy már minden oké :D
Nagyon ügyesek voltatok mind a ketten :)

Hétvégén Z "beteg volt". Bakker 37,3-as hővel eljátszotta a nagyhalált és egész nap csak feküdt. Én meg csináltam mindent mint mindig csak épp 3 gyereket kellett körbeugrálni :?
Hát most fáradtnak érzem magam :) És reggel Z megkérdezte, hogy mi a fene bajom van, hisz még kötni is tudtam a hétvégén=volt szabidőm :roll:

Na megyek pakolászok de fél szemmel itt vagyok :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt

mi is vagyunk, valahogy mozgalmas lett a hvge, én se pihentem semmit, meg nem is házimunkáztam :roll:
SZombaton voltunk Vácon kicsit vásárolni, majd haza NAgymarosnak jöttünk, hatalmas élmény volt a gyerekeknek a Duna, hajók, magas hegyek. TEgnap pedig mind a 2 nagyszülőt meglátogatták.

Itt az influenzajárvány :evil: :evil: :evil: remélem, hogy Péterke nem hoz haza semmit.

Irina nagyon sajnálom Ádikát, meg titeket is, jobbulást+++++

Vindo csúcs képek:-) jaj hogy nem változol semmit 8)

Még itt hó nincsen, de ami késik , tutira nem múlik, pedig délután szülői értekezlet lesz, szeretnék menni.

Heni
KépKép
heni81

Ja, hát betegek, azok tudnak lenni :roll:
Nekem a nagyobbik bátyám volt képes 37,2-vel egész nap ágyban feküdni :shock:

Jön R.
Visszatérek.

Kép
vindolanda

Irina az de jó :D
és most még az adóvisszatérítés is jobb :)

Mi görögben ittunk egy eldugott kis vendéglő saját borából. Az első kancsó ajándék volt a másodikat már mi vettük. Hát olyan finom bort már régen ittam 8)

Itt is szállingózik a hó. Jó volna ha esne 4-5 centi és akkor mehetnék cicusért szánkóval :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, Z :shock: (főleg azon, hogy Te nem dolgozol annyit, mint Ő, jó ég!) Tegnap lehetett vmi a levegőben, mert én veszekedtem is egy sort (elegem volt, h reggeltől nyalom a lakást, hogy valahogy kinézzen, Ádi rajtam lóg, és még őt is nekem kéne lekötni...)
Megmondom őszintén, nem tudom, mi folyik az oviudvaron, a tök sáros naciról már írtam Nektek.
irina

Móni, görög bor - finom lehetett 8)

Heni, aranyos vagy, igazából Ádi teljesen jól van, csak épp közösségbe nem mehet. Már a pisilést is alig érzi meg, egyelőre a gyomra is bírja az antibiotikumot.
irina

Itt már el is állt a hó. Kár.
irina

Csajok a magánnyugdijpénztárból az egész hozamot kilehet venni? és gondolom ez után adózni kell majd :roll:

vagy mit hogyan érdemes???,

Heni
KépKép
heni81

Heni, a reálhozamot vagy mit, hogy az hogy viszonyul a teljes hozamhoz, nem tudom, de befizetői oldalról lehet, hogy mindegy is. Maradtok a manyupban? Én szeretnék, de S ellenzi (nem politikai okok miatt, hanem amiatt, amilyen szankciókkal sújtják a maradókat, pl. nem kapsz állami nyugdíjat, se rokkantnyugdíjat, ha valami bajod esik).
irina

Nálunk Lali államiban van, neki nem lehetett már átlépni annó, én meg most átlépek, annyi sok rosszat hallani most , bankok tönkre mennek, stb, biztos ami biztos, ha kicsi is, de legyen nyugdijunk ha megérjük. VAn önkéntesem is, inkább oda fizetgetek majd kiegészitésképp. :roll:

MA jött meg az OTPtől a levél, utálom ezeket a hivatalos leveleket, mindig olyan nyelvezetben iródnak, hogy nehogy megértsem első olvasás után :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, ha Te nem érted tolmácsként, akkor senki. :D
irina

Szelíd motoros:

Kép

Állítólag most érdemes menni a szankciók miatt. Ahogy S. mondja.

Kép
vindolanda

Vindo, oltári vagesz Rugó :lol:

Igen, akkora szankciók vannak, hogy a manyup-ban maradni esélytelen. Én maradnék amúgy a magánban, de ekkora büntetésekkel nincs is választási lehetőség (a manyup-okban maradást szorgalmazók arra alapoznak, hogy eltörlik a szankciókat, mert van velük jogi probléma rendesen -- az a baj, h én ebben a jelenlegi kormányzás mellett nem hiszek).
A manyup annak éri meg, akinek van rendesen pénze már benne, jól keres, tud külön is gyűjteni és hisz a csodákban. Én sajna nem hiszek. Na abban sem, hogy számottevő nyugdíjam lesz majd.
Még azt sem tudom, hogyan tegyünk félre (bár most talán menni fog ;-) önkéntesre, meg a gyereknek lakásra meg egyetemre, meg nagy baj esetére (bár életbiztosításunk van), meg nyaralásra. Meg még ki tudja, mire, ugye...
irina

Sziasztok!

vmi tuti volt a levegőben Irina :) :) ma már nyugodt vagyok :)
ügyes S. :) R. is mindig kiharcolja magának :) :)

Rugóval jól elvagyunk skype-on :)

a hó itt is esik :?

:arrow:

KépKép
viranka

jah és mondta R. pénteken du-ra M. csoportjában 5en voltak :shock:
ma reggel hn8kor M és szerelme :shock:
holnap meg elviszem, dokihoz a csajszit,mert nagyon fájlalja a térdét... szerintem megerőltette csüt-ön mert gyógytesi+jazz balett+trambulinoztak itthon :) egész hv-én azt hallgattam jaj de fáj a lábam fáslizzuk be borogassuk... persze mikor elfelejtette semmi baja nem volt :)
de holnap ebéd után elhozom :) szbin lesz du :)

KépKép
viranka

Verus: :-)
Ádinak sem volt múlt pénteken egy kis barátja sem az oviban :shock: és amúgy is kevesen voltak.
Hát nincs kedvem kimenni a hidegbe...
irina

Optimistáknak (manyup):
http://www.mfor.hu/cikkek/Baba_Julianna__90_szazalek__hogy_az_Ab_elkaszalja_a_nyugdijcsomagot.html

Most már tényleg hanyagolom itt a témát.
irina

Leültettem virslit enni, mert már nem bírtam vele. Nem aludta ki magát, zizzent :shock:

Viranka, nem nagyon van most skype-os kedvében R., meg szerintem nem ismer, hiába mondom, hogy már találkoztatok :roll: Egy-két ikonnal meg kell most elégedned :wink:

Heni, csináltatok képeket a hétvégén?

Rugóéknál olyan kevesen vannak a csanában a betegségek miatt, hogy volt nap, amikor egy gyerek volt :shock: Rugónak két haverja van, Balu meg Hanna.
Hanna egy hónapig volt beteg, most jött vissza a múlt héten :roll:

Rugó szerencsére egész fél évben egyetlen napot halasztott betegség miatt. Hát, ezt nem tőlem örökölte, az biztos :roll:

Most meg hív megint.

Na, ez jó kis egoista komment lett, nem is írtam semmi másról szinte, csak magunkról.

Kép
vindolanda

Viranka, remélem, semmi komoly nincs Míra lábával!
irina

Vindo 8) nem semmi micsoda motoros 8) biciklizés , hogy megy Rugónak?

Irina fejlettebb országokban működik a manyup, de hát itt, itt úgy általában semmi nem működik :roll:
Fogyókúra hogy áll???
Én kitartóan csinálom a gyakorlataimat, figyelek a kajára, bár tegnap megettem 2 sütit, de aztán este letornáztam, vagy legalább is ezzel nyugtatom magam :roll:

Egyébként tényleg sokszor nem értem mi van leirva :roll: :oops:

Felmostunk az új felmosóval, aranyos felmosóvödrös felmosó van most a tescoban 500 ftért, ügyes kicsi vödre van :roll:

Vera egyedi méretű matracokat is forgalmaztok?

Heni
KépKép
heni81

Heni,igen írj pü-t h. mi kell milyen mérte most 32%os akció van,de én +5% tudok adni :) jan. 31ig

KépKép
viranka

Heni, nagyon ügyes vagy a fogyival, csak így tovább!
Én szokás szerint felemás módon csinálom, odafigyelek az evésre, de mozgás csak a séta (igaz, az nyargalva). Tudom, könnyű kimagyarázni a nem cselekvést, de most tényleg, így nézett ki a január: vagy Ádival vagyok itthon, ergo nem dolgozom, akkor ha alszik, meló ezerrel meg este is. Ha meg végre ovizik, akkor is a munkát próbálom behozni, tehát ülök egész nap a gép előtt és verem. Ha több időm lenne bármire, elmehetnék futni, de ilyen elmaradásokkal minden időt melóra kell fordítanom (elég hülyén hangzik, de ez van, ha nem tudom a napi 6-8 órát ledolgozni, akkor vissza kell valahogy pótolni, szóval a torna az utolsó, amit csinálni tudok).
Evés: na arra figyelhetnék, de próbálok is, de a régi szép idők, amikor csak saláta + húson éltem hetekig, nekem már nem megy.
Úgy is mondhatnánk, hogy annyira nem akarok lefogyni, hogy marcangoljam magam, ez az igazság.
De ha lesz + fejlemény, leírom Nektek.
irina

Nekem G. értelmezi ezeket a papírokat. Még szereti is csinálni, én frászt kapok tőlük.

Heni, a lakásban nyomul vele, kint a triciklit használjuk :roll:
Nem tudom, féltem, hogy hirtelen kanyarodik, jön az autó meg ilyenek... Majd tavasszal.
Bár nagyon óvatosan közlekedik, figyeli a lámpákat is, pirosnál megáll, ha kimegy az útra, körbenéz, ha autó jön, lehúzódik és megáll. De a triciklit tartom, és nyugodt vagyok.

Nekem is korog a hasam.

A saláta-vacsora viszont nem nekem való. Este hat körül ettem, de kilencre már korgott a hasam, és fél 12-ig voltam fenn. Ha végigzabálom a rágcsákat, joghurtokat, gyümölcsöket kínomban, szerintem rosszabbul járok :lol:
Azért ettem amúgy, mert anyósomék hoztak egy nagy tállal, és még megmaradt.

Heni, csak ügyesen a tornagyakorlatokkal :P

Ti tudtok fekvőtámaszt csinálni? Nekem még soha nem sikerült egyet sem :shock: Vagy béna vagyok, vagy rossz a technikám. Meg függeszkedve sem tudom magamat felhúzni :roll: Lógok, mint egy gyümölcs a fáról, aztán annyi.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Csak gyorsan pár sor!

Irina: Ádi :( remélem hamar meggyógyul

Mesi: Jobban vagytok, de jó.. hátha nem kapja el Gegi a birkát!

Maggie: fiuk?

Niki: Alex?????? :shock: :shock: :shock: :shock: Nem semmi!

Nektarin: Robesz nagyon ügyes volt!!

Huh mit is akartm még.... :oops:

Rólunk: Emma szombat estére belázasodott, vasárnap is lázas, ma csak hőemelkedése van, picurkát folyik néha az orra,..... enni viszonylag tűrhetően evett, amin meglepődtem. Ma már szupi kedve van, pörög játszik...nem tudom mi lesz ebből....ma itthon vagyunk, meglátjuk merre alakul a dolog.
I is belázasodott szombat estére és a torkát fájlalta, de ma már jól van, dolgozik,.....nekem is megfájdult a torkom..:-(

majd jövök még...mikor alszik..:_)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Megjártuk a dokit, meg vásároltunk is. Tök jó pizsiket találtam az A-ban apának, meg Gergőnek. Nem volt betervezve. :oops: Aztán majdnem elfelejtettem megint a mosogatógépbe tablettát venni.
Bercó szerintem jobban van, de a biztonság kedvéért itthon marad a héten. Jól kezeltem, folytassam tovább. Dávid is pihenésre ítéltetett. :lol:

Már csak én hiányzom a sorból. Remélem nem fogok csatlakozni. :wink:

Az a pici hó olyan csúszóssá tette az utakat, hogy csak na. A Kedves direkt telefonált reggel, hogy vigyázzak nagyon.

Rugó olyan nagyfiús. Sokat érett. Gratulálok a szép fejlődéséhez. Még két hónap, aztán... Majd visszasírod még ezt az időszakot Vindo.

Tünde, mi van veletek??? Fiúk?? Remélem nem lett nagy baj!
Irina, nem próbáltad még tejjel beadni az ab-t? Meg már nem emlékszem, de mintha evés közben adnád, az jó. Az orvosok is ezt tanácsolják általában.
dmaggie

Na, most megpróbáltam, egy fél fekvőtámaszt sikerült. Úgy látszik, Rugó emelgetése óta izmos lettem 8) :lol:

Kép
vindolanda

Vindo én sem tudok, nekem gyengék a karjaim, annó sok problémán volt a kötélmászásnál is :roll: erősödtem, de nem eléggé még :roll: viszont az 50 felülés már semmi :shock: pedig az elején 10 ig gond volt :roll:
Tgenap hoztam tesómtól egy ugrókötelet:-) alvásidőben majd azzal nyomom :roll:

Vera mérek :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Na, még nem mehetek.

Vindo, én sem tudok fekvőtámaszt csinálni, szerintem egyet sem. :oops: Pedig a fősulin az egyik félévben talán huszat kellett megcsinálni úgy, hogy a lábunk a bordásfal második fokába volt beakasztva. Meg a bordásfalon lógva a lábunkat a fejünk fölé kellett emelni ötször. :shock: Hú, de nehezen lett meg akkor is. Pedig akkor még aerobicra is jártam.

Jaj, én is elhatároztam, hogy elkezdek mozogni. Remélem Bercó főnök is áldását adja rá. Letöltöttem jópár mozgásos anyagot. Tegnap találtam zumbát is. Asszem Regi jár ilyenre. Tök érdekes. Meg fogom próbálni.

Az étkezésekkel mostanság nagyon rapszodikus vagyok. A hülye hormonjaim állandóan bekavarnak. Két hónap alatt csak hatszor mensiztem. Még várok egy kicsit, hogy marad-e ez a tendencia, ha igen akkor sürgősen orvos. Momó barátnőm szerint beléptem a változókorba. :roll:
dmaggie

Nekem a felülések jól mentek régen, volt egy időszak, mikor csinálgattam.
De a karjaim olyanok, mint a póknak :lol:

Ugrókötél 8)

Jobbulást Emmának és Istvánnak :!:

Maggie, esküszöm, nem fogom visszasírni ezt az időszakot. Csak már elkezdődne az a periódus, amikor vissza kellene sírnom valamit is :lol:
Akkor pihizzetek otthon.

Kép
vindolanda

Irina,szerintem semmi baja nincs,max. izomláz+1-2 kék zöld folt :)
kimenni nekem sincs kedvem :)

Maggie,ügyesen kezeled Bercót :) pizsi :) mosogatógép tabletta :) nekünk most kb. 1/2 évre való mennyiség van itthon :)
Dávidnak mi a baja? Te úgysem leszel beteg :)

Vindo,mi bicajjal járunk mindenhova(persze csak ha nincs hó ) ált.B. szót fogasd,de van h. rohanok utána :) az a ajó ha Míra is ott van mert Ő megy elől és B. követi :) s mindent úgy csinál ahogy a nővére :) én meg futok utánuk :)

:arrow:

KépKép
viranka

Jaj, Viranka, látod milyen süket vagyok. Elfelejtettem. Nem lehet, hogy Míra nő éppen? Mármint magasságra. :wink: :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Na, ennyit rólam. Dávidnak is v.milyen felsőlégúti akármije van. Kezdődik valami, még akármi is lehet belőle. Egy biztos, nem influenza.
dmaggie

De régen volt az, amikor a háj alatt azért volt izom. Most nincs.

Na megyek útra az oviba.
dmaggie

Én pár ismerőstől mindig megkapom, hogy "az embernek arra van ideje, amire akarja". Ezek az ismerősök szinte mind egyedülállók, van, amelyik arra is rácsodálkozik, minek nekem mosogatógép. Mondtam, hogy én talán nem egy, hanem három ember után pakolok :lol:

Ezt a "6 után ne együnk" dolgot ismerem, nekem is az a bajom vele, hogy éjfél - egy körül kerülök ágyba, addig ötször éhenhalok (ráadásul ugye ne vacsorázzunk nagyon be). Ha 10-kor feküdnék, addig még talán kibírnám, de 6-7 órát étlen munka közben?!

De az észosztás idehaza nagy népszokás, miközben a körülmények, hátterek totál különbözőek.
irina

Maggie, Vindo, fekvőtámasz, kötélmászás, ne is mondjátok, nekem sem ment egyik sem soha, a kislabdadobással együtt. Én voltam az osztály bénája pár műsorszámot leszámítva mindig. De nem igazán érdekelt.
irina

Maggie,szerintem is csak nő,és eza baja,csak már nem bírom hallgatni a nyavajgását :) Dávidnak is jobbulást :)
Míra szomorúan mondta,h. barátnője elkapta az újinfluenzát. :?

fekvőtámaszt én sem tudok,de kötelet sem mászni :) hányszor szívatott anno a tesitanárom(+kéziedző) a fekvenyomással... én voltam az egyetlen aki nem bírta 10* egymás után a 20 kg-t kinyomni :) :) állandóan azt mondta erősítenem kellene,mert én vagyok az egyik legjobb :oops: :shock:

KépKép
viranka

Kaqk, jobbulást Nektek!
irina

Hú, de jó, hogy mindenki ilyen béna 8)
Nekem még a kislabdadobás ment nagyon, meg a magasugrás :lol:

Maggie, jobbulást Nektek!
Össze-vissza menstruálás :?

rángat

Irina, az osztály bénája :lol:

Viranka. ügyes gyerekek

Kép