[quote="lombikbaba"]T írta:lombikbabaina
Hogy megy a diétázás? Bírod szedni a gyógyszert?
Sziasztok!
Ircsi, a diétát csinálom, de nagyon sokszor nagyon éhes vagyok. Tegnap este is szerencse volt, hogy még álmosabb voltam, mint éhes, 10-kor gyorsan lefeküdtem. A másik meg, hogy rendelnem kell a kaját, mert nincs időm hétköznap főzni, meg kedvem se, és nem tudom pontosan, hogy mennyi a CH benne. Azt tudom, hogy nincs benne cukor meg fehérliszt, meg kábé kitalálom, de nem pontos. (Olyat rendelek, ahol az van írva, hogy "35 g CH alatti ételek", de sokszor csak natúr hús salátával, szerintem annyi sincs benne...) Eszek hozzá 1-2 teljes kiőrlésű toastkenyeret vagy egy harmad adag barnarizst. A többi étkezésnél még oké. A vércukrot tudom mérni, vettem AkkuCheck-et, a reggeli 6+ értékek máris lementek 5+kevésre.
A gyógyszerrel lekopogom: SEMMI mellékhatás - pedig nagyon utáltam volna az émelygést... a hasmenést nem bántam volna, de semmi. (betartottam a fokozatosságot)
Eddig semmi eredménye nem volt a diétának (úgy értem, fogyás), de ma reggel végre -1.1 kiló!
Hát ennyi. Remélem pár nap múlva már könnyebb lesz, általában a 3. hétre szűkül be a gyomrom.
Neked is nagyon csinos pocakod van, és szerintem nem fogják azt hinni, hogy a kilókat szeded vissza, mert pl a karod vékony marad, nem lesz mondjuk tokád, és hátulról ugyanolyan vékony vagy, stb. Nemsokára a VAK is látni fogja, hogy ez BABA!!!
Lányok, vigyázzatok magatokra, csak mint eddig, kitartást, mindenki nagyon ügyes!!!