A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hát ez az Szilvi, hogy akkor minek váltottam dokit,ha ez sem csinál semmit? Mondtam nektek még tavaly, hogy nálunk nagyon gyerekcipőben jár még az egészségügy és a nőgyógyászat pláne. Nem is ismernek sok gyógyszert, amiről itt a neten én vígan olvasok.

Kép
flóra 11

De Ildikó, azt ennek a dokinőnek megkéne állapítania!!! Nálunk is úgy van,elvileg, hogy már javaslatra mész a meddőségibe, mert megállapították, hogy nem lehet természetes úton gyermeked! Mi csak azért fizettünk mindent, mert nem Pestiek vagyunk és kb ugyaennyibe került volna ha máshol oldjuk meg! :evil: Az, hogy milyen hormonzavarod van, azt neki kikellene tudni vizsgálnia??? Ezért fizetsz????? :shock: Ennyi erővel maradhattál volna a vénembernél is!

Kép
szilzi

Én nem tudom, mi legyen tovább,de egy helyben toporgok már több mint egy éve és semmi nem történik velem. Csak várjuk a csodát,amihez ha nem segítünk hozzá, akkor nem érkezik meg. És aki segítene, olyan meg nincs. :evil:

Kép
flóra 11

Igen Szilvi, ezt mondom én is, hogy akkor kár volt dokit váltanom.

Kép
flóra 11

Ez hihetetlen, komolyan! :evil: Én tudom, hogy a baba a cél, de az, hogy valami van a méhedben, az nem normális! Az egészségedért is kéne tudni!

Kép
szilzi

És ezt nem mondtad a dokinőnek, hogy akkor azt derítse ki, hogy az mi!!! Miért fizettél akkor nála? Vagy melyik hormonokkal van baj??

Kép
szilzi

Azt mondta, hogy akkor ha nem terhesség,akkor mensi előtti állapotot lehetett látniés biztos meg fog indulni a mensim hamarosan. Na de máskor is voltam már néla uh-n olyankor,mikor késett a mensimés mindig üres volt a méhem. Nem lehetett látni a mensi előtti állapotot.

Kép
flóra 11

Jó lenne keresni a neten egy uh felvételt, ha van egyáltalán a mensi előtti állapotról,hogy megnézzem,olyan volt-e nekem is. Mert egy felvételt találtam 4,5 hetes terhességről,az pontosan olyan volt,mint az enyém. Hogy milyen mensikor, azt nem tudom.

Kép
flóra 11

A hormonokat a ciklus 2-3. napján kellett volna levennie,mert akkor értékelhető. De ő nekem valahogy a 14-15. napon vette le,tehát pont a közepén,sőt,akkor még szedtem ugye a Clostit abban a hónapban és a Duphastont is.Tehát a franc se tudja,mit mutatott ki. Lehet, hogy szépen beállítok hozzá majd most,ha megjön, hogy kérek egy hormonvizsgálatot.

Kép
flóra 11

Ildikó, mindenképp menj el! Kifizetted Őt, nem? :evil:

Most lekell lépnem egy kicsit, majd jövök!

Fel a fejjel, ne legyél szomorú, jó? :?

Kép
szilzi

Itt vagyok, visszaolvasok.

KépKép
benó

Visszaolvastam.

Ez megdöbbentő! :x :x :x :x Kifizettél egy nagy rakás pénzt és meg se nézi, hogy mi van benned? :evil: :evil: :evil: Hát ez normális? Iszonyú. És akkor mi a fene lehetett benned, egész egyszerűen egy érett tüsző vagy pete vagy mi piri előtt? És most mégis mit gondolt, hogy azt mondod, viszlát és nem is érdekel az 24 e vagy mennyi forint, amit otthagytál? (Ezt arra mondom, hogy írtad, hogy mondta neked, menj nyugodtan máskor is, vagy micsoda. :x ) Menj is vissza és kérj hormonvizsgálatot. Vagy megadom az én dokim számát és hívd fel, mondd el neki az összes baromságot, ami történt az összes hülye orvossal és kérdezd meg, mi a véleménye, mit lehetne tenni.

KépKép
benó

Megjött a F., beszélgettünk. Most már vagyok.

Kép
flóra 11

Örülök, hogy jó lett a sütid, Szilzi! :D :D :D :D

Ildó, ezt elfelejtettem átadni: a Gy. véleménye szerint a Norbi csak a bünti felét fizesse ki a zsebpénzéből, de azt fizesse ki, mert akkor legalább legközelebb jobban odafigyel és érzi, hogy súlya is van a dolognak.
Tudom, hogy most ezt pont lesz...., csak eszembe jutott, bocsi. :oops:

KépKép
benó

Helló! Elmondtad neki, hogy mi volt? :wink:

KépKép
benó

Pontosan ezt tervezem, Benó, hogy írok most pár orvosnak,melyiknek mi a véleménye. És persze amint megjön a mensim, rögtön a második napra bejelentkezek vérvételre és kérem a dokinőtől a hormonvizsgálatot.

Kép
flóra 11

Szerintem ez jó ötlet.
Az viszont félő, hogy a dokinő akadékoskodni fog, hogy ezt így meg úgy, nem szokták stb. (vérvételt). Tehát ezt előtte tisztázni kéne vele, nem?
A dokimnak e-mailjét nem tudom, a telefonszámát meg tudom adni. :roll:

KépKép
benó

Üzenem a Gy.-nak,hogy én is így gondoltam, hogy a felét adom neki. Többet nem is tudnék, mert a F. most azzal jött haza, hogy a vállalkozónak nincs pénze és nem tudja őt kifizetni, így csak kb. 80-90 ezer forintot fog kapni ebben a hónapban. Ez pedig csak az ő lakásának a rezsijére, meg az ő számláira elég.

Kép
flóra 11

Ajaj. :? A másik felét meg adja oda az apja.

KépKép
benó

Tehát a pénz miatt is a F., mikor szóbahoztam a meddőségit, rögtön mondta is, hogy nem alkalmas, még a megélhetésünkhöz sem lesz most elég. Én táppénzen voltam,ő meg nem kapja meg..... A tartalékot kifizettem a dokinőre, tehát passz...

Kép
flóra 11

Az ajaj-t a F.-ra és a fizetésre írtam. :?
Sajnálom.
Ez a rohadt pénz mindig! :x

És elmondtad neki a hercehurcát a dokinővel?

KépKép
benó

Az igazgatónőt meg felhívtam, hogy szerdán belépek munkába. Azt mondja, csak szerdán????? Miért nem hamarabb? Már nagyon hiányzo nekünk,mert sokat kell helyettesíteni. Főleg a gyerekeknek hiányzol.-mondja. Erre én rádupláztam,hogy igen, elhiszem, nekem is CSAK a gyerekek hiányoznak. :wink: És jól kihangsúlyoztam a csakot.

Kép
flóra 11

Ign,mindent elmondtam. Nem szól hozzá semmit, csak keveset, de őis dühös. Azt mondja,nem kérdeztem-e meg, hogy minek menjek vissza,ha semmit nem csinál velem.

Kép
flóra 11

Engem megint kidobott az oldal.

Tehát szerdán mész legközelebb. De rossz ez is, hogy így kell visszamenni, gyomorgörccsel. :?
A F.-nal jutottatok valamire pénzügyben? Valami megoldásra, mit kellene tenni a jövő hónapban? Hogy lesz elég a pénzetek? :(

KépKép
benó

Mérgemben ittam egy deci vörösbort. Tegnap a vendégeknek felnyitottunk egy üveg Egri bikavért, de nem ittam belőle, mert ugye nem lehett. Hát akkor ma bepótoltam. :evil:

Kép
flóra 11

De azt, ugye, hogy mennyit kellett fizetni, nem mondtad el neki? :roll:

Igyál is, Ildó, a franc vigye.

KépKép
benó

Mondta keres valami másik helyet. Csak azt is mondta, hogy nem sok hely van, ami van,az is főleg Pozsonyban, 50km-re.Sokat kellen utazni, hulla lenne naponta. Meg külföldön. Erre csak annyit mondtam, hogy ha külföldön vállal,akkor a babáról egyenesen lemondhatunk. :(

Kép
flóra 11

Gyorsan kipakolom, amiket vettem, mert hűtőbe valók, jó? és amint hazajöttem, már nyomtam is be a gépet, szóval itt fonnyadoznak. De mindjárt jövök.

KépKép
benó

De, most elmondtam neki, mert mondtam, hogy akkor hozzá kell majd nyúlnunk a tartalék tartalékához, mert a tartalékból kifizettem a dokinőt. Valahogy fel sem vette, tehát jókor mondtam el.

Kép
flóra 11

Ügyes vagy, Ildó, hogy a tartaléknak is van tartaléka, már elkezdtem nagyon aggódni, hogy most mi lesz....

KépKép
benó

Pakolj csak.

Elküldheted a dokit számát. Felhívhatom őt és esetleg megkérdezem, hogy van-e mailje,mert ez szóban nagyon sok lenne. Bár ahogy írod, ő is elég borsos,de szerintem bármerre megyek, mindenütt ez van.

Kép
flóra 11

Oké, majd leírom priviben.
De lehet menni hozzá a kórházba is szerintem.

KépKép
benó

Én a pénzügyeket valahogy mindig megoldottam. Van, hogy totlogatom a fizetnivalókat, mostanában nem fordult elő.Valamikor régebben igen. Hát a valódi tartalékot azt mind elvitte még az autó. :?

Kép
flóra 11

És szerintem jó, hogy elmondtad a F.-nak, legalább nincs közöttetek semmi nyomasztó titok.

KépKép
benó

Gondolom nekem,mint külföldinek mindegy, mert mindenhol fizetnem kellene.

Kép
flóra 11

Szegény, azért nem csodálom, hogy gyakran olyan mufurc.

KépKép
benó

:lol: Benó, nem nyomasztott ez engem, meg nem szokott titok lenni köztünk. Ezt mindenképp megmondtam volna neki, csak akkor nem volt alkalmas. De látod meddig volt titok. Kedden fizettem és ma már elmondtam. :wink:

Kép
flóra 11

Hát, ezt nem tudom, viszont egy telefont megér, legalább elmondja a véleményét. Remélem, nem fogsz csalódni benne.

KépKép
benó

Akkor jó. :D

KépKép
benó

Én sem,de azért javul. Most azért már szokja a dolgot, hogy el kell mondani és akkor könnyebb. Ma is így volt,amint elmondta nekem, a köv.pillanatban már tudott mosolyogni is kicsit. Megölelgetett, én meg elmondtam,mennyi akadályt gördít elénk a sors. :)

Kép
flóra 11

Ez a jó, én mindig mondom, hogy le kell ülni és megbeszélni, hogy mi van. :D

KépKép
benó

keresek majd a neten is dokikat. Hátha találok olyat,aki valahol közelebb,mondjuk Győrben rendel. Ha meg esetleg kimondottan foglalkozik meddősséggel, az mégjobb.

Kép
flóra 11

Jól van, keress is, azt úgyse tudnád megcsinálni, hogy Pestre járkálsz (idő, pénz stb.), de a véleményeket gyűjtsd szépen össze.

Aztán mi majd kielemezzük őket. :lol:

KépKép
benó

Szerintem is, de ő ugye mindig egyedül volt és nem szokta meg,hogy le kell ülni,hogy beszélgetni kell, hogy köszönni,mikor megjön, stb. Ezt mind most kell tanulnia. Ő itthon javarészt csendben van. :) Nem sokat beszél, az biztos.

Kép
flóra 11

Valami ilyesmire gondoltam én is. :wink:

Kép
flóra 11

Mindegy, majd megtanulja.
A Gy. nagypapája is agglegény volt, míg a nagymama 3. férjéül (vagy hogy kell ezt mondani) le nem csapott rá, azóta egész szociális lény. :lol:

KépKép
benó

Ja, meg az én véleményem az, hogy terhességnek indulhatott a dolog, csak leállt,nem fejlődött tovább.Mert ugye írtam nektek is,hogy voltak tipikus tüneteim, de szépen múltak el. Ez tipikusan arra utal.

Kép
flóra 11

Hát, lehet. :?

KépKép
benó

Szocializálódott. :lol: :lol: :lol:

Most a F. idefeküdt mellém és bedobta a szundit. De előtte még elmondta, hogy írok, mint a cseh csendőr. :lol: Nálunk ezt mondják, ha valaki nagyon buzgón ír. :lol:

Kép
flóra 11

Jó fej. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: