A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hazaértünk az oviból.
Hát a devizahitelt ne is mondjátok, nemrég írtam össze, hogy az elmúlt 8 hónapban (azóta fizetjük a lakáshitelünket) hogy változott a törlesztőnk. Jelentem, 20 ezer (!!!) forintot nőtt ennyi idő alatt az összeg (CHF-erősödés + kamatemelés). Na most ha ez ilyen léptekben nő, akkor meg tudom mondani, hány év múlva nem tudjuk fizetni, mert a fizetések nem nőnek nemhogy ilyen ütemben, de semennyire sem, a reálértékük rohamosan csökken.
Nem tudom, megáll-e valahol a CHF, van-e plafon, de nagyon jó lenne, mert ez így rettenetes.
Vindo, G tud erről valamit, hogy ilyen bizakodó? :-)
irina

Most olvasom, mi van Jubáékkal :shock:
A LEGJOBBAKAT ZINUSNAK, SOK-SOK GYÓGYPUSZI NEKTEK!!!

Mónikám, , nagyon sajnálom, h nem érzed jól magad, jobbulást Nektek (és köszi a jubás hírt!)!!! ++++++++++++++++++

Heni, ez az állás nagyon jól hangzik, szorítok Neked!!!

Vindo, Rugó és a bluetooth :shock:
nagyon kis édes :-)

Tündi, szépségesek vagytok (csinos anyuka vagy nagyon ;-)), a fényképek szerintem is tutik.
irina

Kaqk, örülök, h Emma jobban van! :-)

Boltba el. :arrow:
irina

Juba megy innen is ++++++++++++++++
varga tünde

Jobbulást kívánunk Zinának és Móninak!

Köszi, csajok :D
De szerintem ha más babának is lenne saját telefonja, amivel játszana, akkor másnál is benne a bluetooth-os attrakció :wink:

Irina, én nem tudom, hogy számol Gábor, de pl. nekem javasolta, hogy az adójóváírást se vegyem igénybe tavaly, és biztos igaza van - én fel sem tudom fogni, hogy az mi. Azzal is variáltak valamit, csökkentették. Próbálta elmagyarázni...
Szerinte 260 körül van a lélektani határa a tömeges bedőléseknek, plafonja nincsen. de a kormánytól függ, ha sokat dolgoznak rajta, még elérhetjük :roll: :lol:
De azért nem vsz., mert Svájcnak is kockázatot jelent, ha bedől mindenki, nem kapja vissza a pénzét, bár garanciák vannak rá, de nem biztos. Viszont csökkenteni most nem fogják, mert "túl vannak egy határon"- ezt nem értem én sem, de neki elhiszem. Hú, ezt most abbahagyom :lol: :lol: Amúgy nem tudom, igaza van-e, de bár már középiskolás korában is a Világgazdaságot olvasgatta, és a tőzsdén is ügyeske...

Kép
vindolanda

Vindo, köszi, hát én a jelen politikai és gazdasági körülmények között inkább G-nak hiszek, mint bárki másnak. Ha megállna 260-nál
vagy akörül, az még az "épp kibírjuk valahogy" kategória lenne nálunk, én csak a tendenciától vagyok kiakadva (na, a kamatemelés se volt semmi azért).
irina

Hú, hát most biztos elpirulna, ha nem aludna kinyúlva a nappali padlóján ruhástól :lol:
Amúgy akkurátus lélek, a választások előtt pl. minden párt programját letöltötte a netről, áttanulmányozta, majd közölte, hogy egyikkel sem ért egyet, és nem is ment el szavazni :lol: :lol:

Fürdés :arrow:

Este dolgoznom kell, szóval leszek.

NIKI??????

Kép
vindolanda

Vindo, jó egy G a háznál ;-)
irina

Na, bontok egy sört, és dolgozni kezdek.
Szóval néha benézek 8)

Kép
vindolanda

én is megpróbálok visszanézni, ha sikerül, de még van teendő mára.
jó munkát! ;-)
irina

Zinácskának +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Móni neked is jobbulást ! Mindjárt aludhatsz..Z mindig ilyen sokat dolgozik? 10 után ér haza? hmm le a kalappal előtted ..én nem bírnám.

Vindo: G nagyon tudja...:-)

Tündi: szupi képek!!!

Maggie: szezámos csirke recept????????

Mi apunál voltunk....tegnap volt 62 éves! Csináltam egy gyors tortát. Apu halászlevet, túrós csuszát csinált. jól belaktunk..játszott is + előadásokat tart..:-)

Rákattant az Annapetiésgergő oldalra. kirakózik kifestőzik, mesét hallgat....profin bezárja az ablakokat, az egérrel ( touchpad) simán arrébb tesz dolgokat...
bezárta az ajtót és a térdére téve a laptopot azt mondta "dolgozok"...hm kitől láthatta?????:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

jó munkát!

KépKép
kaqk
Debrecen

Még egy utolsó szóra visszanézek én is. Bercó most aludt el. Jól elfáradt, nagyot hancúroztak Johannával. :lol: Mi meg jót dumáltunk. A kicsik meg hol Dávidra, hol meg Gergőre kattantak rá. Édesek voltak.

http://kicsivu.hu/archives/2007/02/12/C ... tesztaval/
Ezt szoktam csinálni. :lol:

Mónikám, jaj már megint. Jobbulást!

A kicsi Zinára mi is nagyon gondolunk!!!!
dmaggie

Zinánka++++++++++++++ Juba kitartás!!!!

Hoztam pár mai képet:

Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Jöttem elköszönni, megyek, lefekszem :arrow:

Maggie, én inkább majd eszek a te szezámmagos csirkédből :wink:

Kaqk, Emma ügyeske 8)

Heni, nem semmi gyerekeid vannak. Én még életemben nem csináltam ilyet :wink:

Irina, G. még azt üzeni, hogy a svájci királynőn is sok múlik (tudod, a spongya bob rész, mikor rák uram kiárusítást tart) :P

Utálom az andragógiát :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Szépek a fiúk Heni! :) Fánk nyami! Ügyes vagy! :)

Nálunk fiúk bejelentették,hogy Bence tini nindzsa akar lenni,Domika meg pókember.. :shock:

Domi összeszedte a torokfájós vírus.Tegnap este mondta,hogy fáj neki,ma is arra ébredt,és orrában is van sok ami bent van nem akar még kijönni. :(

Jubáékkal mi lehet??? Tudsz róluk valamit Móni? És veled? Te hogyvagy?
varga tünde

Jó reggelt!

Heni nagyon jók a képek
ügyesek voltatok a fánkkal.
Ma talán én is sütök.

Tündi gyönyörű helyen laktok

Vindo szerintem svájc nem hagyja 260-ig. Már 240-nél bedőlhet a hitelek 65 %-a!!! amit nem engedhet meg magának. Mert kevesebb a fedezet. Lépni fognak szerintem hamarabb. Mint ahogy egyszer már léptek mert akkor nem volt más megoldás. Ez az én véleményem. Én is figyeleni szoktam, az eurónkat is a lehető legjobbkor adtuk el. Egy bank se fizetett volna annyi kamatot :roll:

Maggie ez nagyon guszta de nem biztos, hogy lenne türelmem elkészíteni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tündi jobbulást Dominak+++++++

Sajnos nem javult a kicsi Zina :( , sőt a szeme is elkezdett váladékozni, lehet kötőhártya gyulladás. Vettek székletmintát és a nap folyamán vizelet mintát is vesznek. Elküldik tenyésztésre. A láza még mindig magas. Juba egész éjjel az orrát szivatta, inhalátorozta. Szinte semmit se aludtak. Az egész egy egyszerű náthából indult.......

Kaqk igen, Z sokszor jön haza ilyen későn. Nálunk az a ritka ha időben hazaér.
De tegnap este meglepett. Pont kezdtem volna az esti rutinhoz mikor megjött. Átvette és én végre tudtam kamillával inhalálni. Legalább enyhült utána egy kicsit az a szorító érzés a mellkasomban.

Én talán jobban. Tegnap este és éjjel is inhaláltam, sokat segített. Most már nem küzdök annyira a levegőért. Évek óta nem éreztem ilyet. Az allergia miatt volt régebben ilyen rohamom de az sose tartott órákig. Tegnap nagyon rossz volt. De már túl vagyok rajta. Grétike jobban van. Csak éjjel köhög nagyon. Ha az nem változik akkor hétfőn újra megyek vele dokihoz és után járunk, hogy mitől is lehet :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi!

Maggie! Nagyon jól hangzik,megnéztem beindított a fantáziám.Bár most egy dbig mellőzöm a fűszeres kajákat,de egyszer beújítok ezzel el is raktam a receptes oldalt magamnak.Amúgy nagyon csípős,ha ennyi chiliszószt raksz bele?
varga tünde

Jó reggelt!

Szegény Zina és Juba :(
Gyógyulást kívánunk minél előbb :!: :!:

Rugó még a rágcsából is kiszedi a szezámmagosakat, és nekem hozza :P

Móni, gyógyulj meg Te is.
Hát, én a svájci témához nem tudok hozzászólni, csak tolmácsolom a kijelentéseit :wink: :lol:

Gréta, Domi +++++++++++

Az éjjel Rugó bepisilt :shock: Már egy hónapja teljesen szobatiszta, de nem is ivott meg fél liter teát lefekvés előtt :lol: Valamennyi bement, aztán bilire ültettem. De rég aludtunk már abban a kellemes pisi-szagban :roll:

Nekünk szerencsére kutya bajunk, az egész őszt megúsztuk láz nélkül. Lekopogom. Bár mindig tavasszal szoktunk jobban megszenvedni.

Kávézni :arrow:

Kép
vindolanda

Képzeljétek, a szilveszteri lufi még mindig lebeg :shock:
Jó gyártmány.
Rugó így ráköti a benti műanyag verdájára a lufit, és úgy húzza maga után :idea:

Kép
vindolanda

:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

ma a kis szakács megint főzött és evett is :roll: a lényeg, hogy eszik.

Fasirt és Irina féle krumpli volt a menü:-)

Vindo hát az nálunk is nagyon menő volna8) hát a pisi , az megesik, ne csinálj belőle semmit.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Először is nagyon boldog újévet kívánunk mindenkinek!!!

Másodszor pedig jól vagyunk, megyvagyunk, élni nem sok időm van (mint látjátok), de sokat gondolok rátok, hiányoztok!
Remélem mindenki jól van (olvasni sincs időm sajnos :( )

Sikerült pár képet lekicsinyítenem, remélem még emlékeztek ránk!

Sok puszi nektek! :D

Kép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
timi26

Jajj Istenem Juba :( :( nagyon sajnálom, majd írj Móninak, hogy mi újság Zinával. Innen is nagyon szorítok, hogy hamar meggyógyuljon. :( :( ++++++++++++++++

Timi
Ne viccelj, hogy ne emlékeznénk. Tudod itt senki nem haragszik, ha nem tudod követni a fonalat. Szép nagyok lettek a gyerkőcök. Hogy vagytok???

Bocs most csak ennyire volt időm.

KépKép
KépKép
fleur

Helló, lányok!

Csak gyorsan tudok jönni:

Remélem, Juba Zinája jobban van már!
Mónikám, Neked és Grétikének a legjobbakat!!! ++++++

Heni, mindig odavagyok, ha a fiaidról látok képet, annnnnnnnnnnnnnnnyira szépek! :-)
Milyen az az Irina-féle krumpli?! Tök hülye vagyok, de nem emléxem. :shock:

Vindo: svájci királyné :lol:

Timi26, naná, hogy emlékszünk Rátok, nagyon édesek a gyerekek, nem is tudom, kin csodálkoztam jobban, mennyire megnőtt, Vikdan vagy Rebekka... asszem mindkettőn....

Ádinak hőemelkedése lett estére és nem sokat evett egész nap, de betudtam annak még akkor, hogy sokat pörög a szüleimnél, volt már ilyen. De sokat fájlalta a hasát. Szorítsatok, h ne legyen semmi baja, mert S-nak jövő hét közepén külföldre kell utaznia, nekem meg pont akkor bent kell lennem mindenféle egyetemi dolgokat csinálni (szigorlat, bizottsági ülések) és nincs kire hagynom Ádit. :?

Mindenkinek a legjobbakat, jó éjt!
irina

Itt vagyok még én is.

Ma elég mozgalmas napunk volt. Sokat shoppingoltam, próbáltam kicsit rendbe szedni a ruhatáramat, ha már egy csomó félhivatalos helyre kell mennem mostanában. Szegény Rugót végigrángattam-rángattuk fél Debrecenen, bár a próbafülkéket élvezte. Végül nem sok mindent vásároltam, három felsőt meg egy normális kesztyűt, de nagyon tetszenek. Kb. fél-egy éve ugyanabban a 4-5 felsőben nyomom, egy kicsit újítani akartam most a levelezős konzultációk meg egyéb megbeszélések előtt.
Este meg beugrottunk az egyik kollégámhoz, mert Rugónak pisilnie kellett, és ott is ragadtunk fél nyolcig.

Timi, nem felejtettünk el :wink:
Nagyot nőttek a gyerekek. Rebeka le sem tagadhatná az anyját - nagyon hasonlítotok :shock: Remélem, jól vagytok.

Irina, aztán nehogy beteg legyen Ádi!!! Lehet, csak evett valamit, amitől a hasa fájt.

Móni, tudsz valamit Jubáékról?
Nekik továbbra is ++++++++++++
És veletek mi van??

Én lassan lefekszem közben. Ma jól haladtam este, Rugó sem hívott éjjel, így nem kellett rohangálnom visszaaltatni, aztán meg óvatosan kiszökni :x

Majd jövök reggel, mikor kávézok. Addig tessék írni. Remélem, alszom kilencig, mint akit leütöttek :roll: :arrow:

Dóri, mikor van az utolsó vizsgád? Lehet írtad, de elfelejtettem.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Timi jó nagyok lettek a gyerekek :)
mi újság veletek?
Párod megvan még?

Vindo jó anyag került a lufiba 8)
úgy látom nem lesz sok olvasnivalód kávézás közben :roll:
vásárlás de jó :D
de mennék én is shoppingolni :)

Irina Ádó hogy van?
Lehet csak valamivel elrontotta a pocakját anyukádéknál :roll:

Heni én is szoktam együtt főzni Grétivel, de azon kiakadnék, hogy ha minden nap ott sertepeltélne (tuti nem jól írtam) körülöttem :oops:
jó sok türelmed van :D

Jubáékról nincs jó hírem :( Nem javul a kicsi, sőt, most már a széklete is véres és szopizni se akar. Holnap már nem csak az ügyeletes orvos lesz, hátha akkor rájönnek végre, hogy mi is a baj és végre elkezd javulni Zinácska.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt, lányok!

Jubáék, Istenem... :cry:
Őszintén remélem, hogy azonnal javulni kezd Zina állapota!!! (Mondjuk azon agyam eldobom, h nem ügyeletes orvosra kell várni, h vmi kiderüljön -- miért, az ügyeletes o. nem orvos?!)

Móni, és Ti hogy vagytok?

Vindo: felsők :-) hát muszáj néha újítani, én is a múlt héten vettem pár cuccot.

Ádi: jobb a helyzet, mint reméltem, csak én azért izgulok nagyon, mert ugye nyáron kórházban voltunk bélvisszatűrődéssel, és ez bármikor megismétlődhet, úgyhogy nála minden hasfájást többszörösen is komolyan kell venni.
Egyelőre nem tudott kakilni, csak pukizott (ami csak azért fura, mert Ádinál a napi min. 2 széklet a jellemző, tegnap csak egy volt), nem hányt, 37,5 a hőmérséklete. Viszont eszik (!), jó a kedve. Közben nagyon folyik az orra, tüsszög. Nem igazán tudom, mi ez, de holnap átsétálunk a dokihoz, ha nem javul a dolog. Közben délutánra vendégeink is lesznek, de még nem mondtam le.
irina

Irina örülök, hogy jobban van Ádó :D
nyugi, nem lesz gond és kész!
lehet valami kezdődne nála de ha időben elkapjátok, mint mi cicusét, akkor minden oké lesz.
Hová megy S.? Már ha nem titok :roll:

köszi a kérdést. Megvagyunk. Cicus éjszaka alig köhögött, Holnap tuti megy oviba. Itthon szétunja magát, láztalan, még csak hőemelkedése sincs.
Én kicsit nyúzottabban mint Ő, de hát ez van :)
majd lesz ez jobb is :D de legalább a levegőért nem kell küzdenem, így sokkal elviselhetőbb :D

Hát igen, Jubáék helyzete elkeserítő. De sajnos ez a kórház ilyen. Már hónapokkal ezelőtt se tudták kideríteni, hogy mitől véres Zinus széklete. Azt mondták adjon neki Juba tápot és megoldódik az egész. Persze nem, de ez őket nem érdekelte. Remélem holnap tényleg kiderül már valami és végre hatnak az antibiotikumok, infúziók :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, sikerült ideérnem, még most kávézok :oops: :oops: :oops: Fél tízig aludtunk kollektíve :shock:

Gyógyulást minden betegnek :!:

Hát, Rugóval a shoppingolás nem kikapcsolódás, az biztos. Egyszer egyedül voltunk (délelőtt kocsival mentünk kettesben), hát... Hárman már könnyebb volt délután. De a végeredmény számít :P

Jön Rugó.

Kép
vindolanda

Móni, örülök, h jobban vagytok Grétussal! :-)
S Spanyolországba utazik szerdán 4 napra, valami nagy EU-s projekt egyik résztvevője a mhelyén, és most van az első találkozó. Muszáj mennie, csak ugye a jogsim ellenére én nem vezetek (gyerekkel főleg nem), de majd összetoborozzuk a családot, ha eldurvulna a helyzet itthon. Megmondom őszintén, hogy S már 4 éve vezeti a kocsit, de még neki is sokszor gond kuplungozni, főleg hidegben, ez egy ilyen verda, úgyhogy én nem merem vezetni.
irina

Irina húúú én begolyóznék ha nem vezetnék :roll:
Imádok a kormánynál ülni 8) Én apus kocsiját is lazán kezelem, pedig szerinte abban a kuplung nem az igazi, én nem vettem eddig észre :lol:
Spanyolország, de szép helyre utazik.
Csak munka lesz vagy városnézni is tud majd?
Csak pozitívan drága, nem lesz durva a helyzet, minden reggel viszed Ádót oviba és délután meg mész érte.
Ne vonzd be a rosszat csajszi :P

Vindo én is szeretnék már egyszer fél tízig aludni :D
de jó nektek :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Mindjárt ebédelünk, amíg melegszik a leves, gyorsan bejelentkezem. Jaj, annyira jó. Szépen süt a napocska. :lol: Már idejét sem tudom, mikor láttam utoljára a napot.

Mónikám, igen én is szeretnék f10-ig aludni. :lol: Tegnap délben B. aludt, így hn11-kor dőlt ki ismét. Pedig pörgött rendesen, átmentünk szomszédolni, mert itt vannak most a szomszédunk szülei, nagyon jó barátságban vagyunk velük is. Ráadásul hozták Titot is, a teknősüket, őt is megszadizta B. rendesen. Annak viszont örülök, hogy javulni látszik a helyzet. Vicuskáék használnak valamilyen konnektorba dugható sós párásítót, ő arra esküszik, lehet, hogy neked is meg kellene gondolnod? Hátha nem kellene küzdened a levegőért.

Timi, de jó, hogy jelentkeztél. Gyönyörű, nagy gyermekeid vannak. Pusszancs. Gyere, amikor csak tudsz!

Irina, remélem nem lesz baj Ádival!

Jaj, szegény kicsi Zina!!!!! Én is csak azt tudom kívánni, hogy minél hamarabb derüljön ki, hogy mi a probléma! +++++++++++++++
dmaggie

Vindo, éljen, éljen!!!! Megértelek, Bercót is mindig a ruhák alól húzom ki. Az a mániája, hogy neki kell feltakarítania az áruházakban, ennek érdekében állandóan a földön fetreng, gurul, direkt elesik, kúszik, stb. :oops: :lol: :lol:
dmaggie

G. és R. a régi notebookot takarítják - porszívózás, törlés, szétszedés stb. Már nagyon rossz állapotban volt.

Maggie, a takarító Bercó :lol: Rugó kedvence, hogy elsétál, mikor az öltözőfülkében vagyok, vagy széthúzza a függönyt:)

Jó utat S-nek. A vezetéssel tessék próbálkozni, bele fogsz jönni :!:

Én szeretek sokáig aludni, R. szerencsére partner benne :roll: Már kiskorában is jól nyomta, sose szeretett felkelni hajnalban vagy hét előtt. Mikor csana-nap van, olyan szegény, mint egy zombi, fekve öltöztetem, és sokszor pisilni sem akar, olyan kis nyűgi.

Jegeskávézok :wink:

Rugó mondja: Laci (Zsuzsa férje), masni, lábi (láb), George (a majom), rossz, nem jó.

Jubáéknak++++++
Rájöhetnének végre, mi lehet a probléma.

Kép
vindolanda

Zinának+++++++++++++++++++++

KépKép
viranka

Sziasztok!

Zinának nagyon nagyon drukkolok, mielőbbi gyógyulást kívánok!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Mielőbbi gyógyulást kívánok Zinának! ++++++++++++
Érdemes lenne konzultációt kérni, más orvosnak is megmutatni, esetleg más kórházba átvinni!

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Jajj, reméelm, Zináról kiderül vmi holnap... Szegény pici lány... Juba, sok erőt neked, és jobbulást a kislányodnak! Az okos orvosok meg hamar találják ki, mi a helyzet...

Ennyire futja, most talán tanulhatok kicsit, az utolsó vizsgám (a többi már sikerült, hála Istennek), az ismételt anatómia 13-án. Semmit sem tudtam még tanulni, kérem, hogy drukkoljatok, hogy legyen időm felkészülni legalább egy 2es erejéig, mert a családomnak már nay szüksége van rám, és én is kimerültem...

Sok puszi, majd jelentkezem.

Kép
Kép
Kép
zdori

Henikém, a recepteket beírtam a helyére. :lol: Itt is jelzem, hogy a kenyérlángoshoz nincs receptem, de egy linket kerestem hozzá, nem maradsz nélküle. Szerintem én is megcsinálom majd a héten. :wink:

Emese, tüneményesek a gyerkők. :lol: Csak én nem emlékszem, hogy beszámoltál volna Gegi beszokatásáról? Hogy alakul a dolog?

Zdori, nyugi!!!! Olyan ügyes vagy, hogy most sikerülni fog.

Én is ma végre dolgozgattam egy kicsit. De még van némi feladatom. Így megyek is.
dmaggie

Sziasztok Lányok!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Bocsánat, hogy eltűntem. Nagyon sok dolog történt mostanság. Sokat voltunk betegek, utaztunk is, na meg persze ünnepeltünk. És jan 17-én elkezdek újra dolgozni egy vadiúj munkahelyen. Addig is megpróbálok a lehető legtöbb időt a gyerekekkel tölteni. Tele vagyok kétséggel és izgalommal egyaránt. Megpróbálok majd beszámolni mi is történt. (de lehet, hogy el kell kezdenem dolgozn járni, hogy legyen időm. ;) )

Puszi Mindenkinek! Igérem, jelentkezem hamarosan.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kép tegnap, taknyos orral

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok:-)

Jó reggelt!

7 órát aludtam egyhúzomban :roll: Péterke ma már ment oviba, nagyon fel volt tőle dobva:-) remélem nem szed most össze semmit :roll:

Tegnap voltunk az Ikeában, és barátnőmnél....kicsit feltöltődtem:-) gyerekek is, annyira élvezték a kimozdulást:-) nem igen voltunk sehol az utóbbi időben a betegségek miatt...

Timi jó nagyot nőttek a gyerekeid, légy szives :arrow: beszámolni mi van veletek, sokszor gondoltam Rátok, jó, hogy előkerültél:-)

Emese, Sense, irigykedem a fiú-lány kombinációért :D annyira édesek a gyerekek:-) és nagyon láccik, mennyire szeretik egymást!

Sense ++++ az uj munkádhoz! Lotti bölcsibe megy?

Juba drága jobbulást Zinának!

Maggie köszönöm szépen a többiek nevében is:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

A mult het huzos volt, hat nem jutottam ide... :evil: Gyerekek egyszerrek lebetegedtek, nyuglodtek egesz nap, es ejszaka alig aludtunk... penteken vizsgam volt, ugy mentem, hogy alig aludtam egesz heten.. :? (azert bizakodom, hogy sikerult..)

Zinanak drukkolok, jaj, szegeny kis draga... :cry:

Emese, szuper ez a kep, Zsozsi nem semmi kis szineszno :D

Timi, Sense, gyerekek gyonyorusegesek :D
Sense, hogy elrepult az ido...mar Lotti is 2 eves lesz :shock: Irjal am a munkarol!!
Timi, jo lenne, ha irnal par sort magatokrol azert! :D

Vindo, irigykedek a shoppingolas miatt... en gyakorlatilag azota nem tudtam semmit venni, amiota Rania megszuletett....A 2 gyerekkel meg abszolut lehetetlen.... mar alig van normalis ruham. Nem baj, hamarosan eljon az en idom! :D

Ranianak ezerrel ovodat keresek, de egyszeruen sehol nincs hely :x Egyedul olyan helyeken van, ahol az alja-nepseg lakik...(higyjetek el, nem vagyok sznob, de itt az "alja nepseg" meg szazszor rosszabb, mint otthon a "kisebbseg"...) szeptemberben suliba megy, de elotte mindenkepp akarom, hogy jarjon kicsit oviba. Heti 15 ora ingyenes 3 eves kortol, azt mindenkepp ki akarnam hasznalni.

Meg probalok jonni, most reggeli.
Vendég

Niki remélem sikerül helyet találni++++ biztos, hogy jó volna egy kis beszoktatás a közösségbe. egy 4 évesnek, hogy néz ki egy iskolai napja? TAnultunk suliban az angol oktatási rendszerről, de hogy mit csinálnak a 4 évesek, nem igen tudom elképzelni :roll:

Heni
KépKép
heni81

A héten 5 napos diétát tartok, kaptam a barátnőmtől egy koktél port 7és17 a neve. Étkezést lehet vele kiváltani 7 és 17 óra között, reggelit és ebédet javasol kiváltani és könnyű vacsorát javasol mellé. Hát én ebédelni fogok és reggelit és vacsorát váltok ki vele. :roll: NEm birom ki meleg étel nélkül 5ig :oops: + már tornázok egy hete. muszáj 5 kg leadni :evil: :evil: :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni: azt hiszem ezt csináltam én is..:-) Hajrá!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sense: milyen nagyok és helyesek szépek a gyerekeid!!!!!! Munka::???? Bölcsi???

Timi: milyen nagyok és helyesek szépek a gyerekeid!!!!!! :-) szintén!!! mesélj azért ..akár oda!

dolgozok..

Emma oviba..annnnnyira hiányzik!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: