A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na annyira gyors nem vagyok. Ahhoz nekem is anyaggyűjtés kellene,mert tegnap rájöttem, hogy ilyen babamintás már nincs sok itthon.

Kép
flóra 11

Pá, Benó.
Napközben, ha tudok, még benézek,vagy a tanfolyamról esetleg. Tanfolyamról úgy hat körül kellene jönnöm.

Pussz...

Kép
flóra 11

Rendben, majd gyere, aztán még tudsz kreatívkodni.
Nekem sincs babamintás, de az nem baj, majd lesz másmilyenből, nem igaz? :D

KépKép
benó

Tancsu, mi van?

KépKép
benó

Azt hiszem, a Gy. ebédeltetése után (lecsó tojással, borsóleves sárgarépával) felpolcolom a lábam az ágyikón, úgyhogy nem leszek, de majd valamikor azért bekukk megnézni, mi van Tancsuval.
Meg Ildó dokijával.

KépKép
benó

tegnap vissza olvastam, de irni már nem volt idöm, ezért emlékezetböl irok, úgyhogy bocsi, ha valakit kihagyok :oops: :oops:

márti: nagyon jó keresztszülöket találtatok :wink:

benó: nagyon szép a kincsesládikád :wink:

ildikó: szép a házikód :lol:

zsuzska: nem is tudom, hogy magyaro. miért van ekkora válságba :evil: :evil: :evil: szegény kisebbség, aha......

tancsu: nagyon sajnállom :? :cry: após, anyós nem segit ?

szilvi: ez a csaj reménytelen :roll: . lázassan, náthássan jártam a suzukiba dolgozni, mert próbaidös voltam és féltettem az állásom na meg a jóhelyem :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

1 éve nem cigizek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és
Törpe ma 4 hónapos :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

na megyek, mert még nokedli kell szaggatnom :? :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Gratulálunk Törpének és neked is a cigihez! :D :D :D :D :D
Nem muszáj mindig reagálni, Timi, csak írd le, mi van veletek. :D

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Tancsu, nagyon sajnálom! :cry: Remélem találtok valami megoldást! Gyere ha már tudsz valamit!
Ildikó, nagyon szép a házikód! :D Kitartás mára! :wink:
Timi, jó, hogy jelentkeztél már! Azt nem írtad, de remélem minden ok nálatok!
Zsuzska, sajnos én is realista vagyok! Ezzel szerintem rosszabbul járunk, mintha nem tudnánk semmiről! Így annyira tudnak dühíteni dolgok... Én sokáig álmodozó voltam, aztán jött egy pár dolog, amiért próbáltam mindennek a reális oldalát nézni! Lehet, hogy kár volt, mert így rákellett jönnöm milyen nagy sz....r van körülöttünk!
Benó, olyan kíváncsi vagyok a dolgokra amiket csinálsz! Minden rendben lesz ezalatt a tíz hét alatt, sőőőt... :wink: Most épp az omlós kuglófodat sütöm, de nem kuglóf formába, hanem ilyen mély téglalap formába, aminek az alja szűkebb és a teteje felé kitágul.(ezt nem bírtam értelmesebben leírni :oops: ) Remélem így is jó lesz :wink:
Márti, vigyázz is magadra, nehogy eless! De a levegő kell, úgyhogy óvatosan sétálgass azért! Vigyázz a Tancsura, jó? :roll:

Kép
szilzi

Köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteket a munkahelyi gondjaimról... Sajnálom, hogy ilyennel nyaggatlak benneteket! :oops: :oops: De sajnos egyenlőre nem történik velem más... Na de mindjárt itt a tavasz! :D

Kép
szilzi

Szia Benó, itt vagy még????

Kép
szilzi

Megjöttem dokitól. Hát lányok,most menjen a drukk nekem, még eddig nem kértem, demost mindenki pozitívan szuggerálja nekem, hogy minden rendben legyen és legyen a pocómban pocilakó. A dokinő megnézett uh-n, valami van a méhemben,de ő sem tudja megmondani egyelőre, hogy az most terhesség,vagy mensi előtti állapot. Egyelőre nagyon pici valami van ott. Vett vért, ebből vizsgálnak majd hcg-t. Csütörtök délutánra lesz eredmény. Akkor megyek vissza. Addig mehet a drukk. :wink: Én idegileg nem tudom,hogyan bírom ki csütörtök délutánig. :?

Kép
flóra 11

Benó, jó, hogy írtad, hogy nem kell reagálni,mert most nincs is időm. Ennyire futotta. Rohanok a tanfolyamra.

Csak köszönök Timinek és Szilvinek, velük ma még nem voltam. Pussz. :D

Kép
flóra 11

Nos, mentem lányok.

Pá...

Kép
flóra 11

Húúú Ildikó! Nagyon nagyon drullokok! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Kép
szilzi

Hali

Ildó:megy a drukk!!!!!!!!!!!!!

Szilzi:sajnálom hogy ennyit kell doliznod...:(

Márti:majd meséld el a töieknek milyen "zseni" voltál... :wink:

Timi és Törpe:gratulálok a cigimentességhez és a 4 hónaphoz....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Hú, Ildikó!!!!!!!!!!! Bárcsak, bárcsak.................

Tancsu, bank?????????

Mártika mit tettél már megint????????????? :D

Kép
muzsuzska

Na röviden:
irtak levelet a párom és a hitelügyintéző a pesti bank-központba,hogy méltányosségi alapon ne legyen ekkora a törlesztőnk.....30 nap az átfutás,de ha 2 hétig semmi,akkor telón cseszegetni kell majd öket....
Ha nemleges választ kapnánk,akkor van olyan hogy bankok és pénzintézetek országos felügyelete,ott fel lehet jelenteni a bankot....
Mivel a bank kalkulátora a mai napig is a mi törlesztönkre 55 ezret ir,ezért azt tanácsolták,hogy csak annyit hagyjunk a számlán,ne tudjanak többet vonni....

Ennyi....

Kép

Kép[/
tancsu

Valahogy nincs kedvünk lemenni a városba farsangtemetésre! :shock: Szégyeljük is magunkat! :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Igen, ezt hallottam, hogy ha feljelentitek a bankot akkor nem vonhatnak többet amig tart az ügy.

Kép
muzsuzska

Timi én csak három hete nem cigizek(csütörtökön lesz) :D

Kép
muzsuzska

Itt vagyok a tanfolyamon. Varom, hogy sorra keruljek a konzultacioban.
Na megtaláltam a magyar billentyűzetet. :lol:

Kép
flóra 11

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkot. Most rám fér. Huh.... :wink:

Kép
flóra 11

Én nagyon értékelem mindenkinél az igyekezetet, ha le tud szokni a cigiről. Gratula mindkettőtöknek, Zsuzsi és Timi. Egy anya mit meg nem tesz a gyermekéért! Ugye! :wink:

Kép
flóra 11

Elment a netem....:(

Visszajöttem,kerestem gyerekdalokat...ezt hallgassátok meg...nagyon jó!!!!!!

http://egyszervolt.hu/3d/almenu/elem.ph ... 81llatkert

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, helló!

Tancsu, én meg neked drukkolok, hogy menjen át nektek ez a dolog a banknál. Nem veszhet minden, valyhogy meg kell oldani, mindenre van megoldás, csak ugye nehéz megktalálni. :? De drukkolok és sokat gondolok rátok.

Kép
flóra 11

Ezt az ici-pici házikót én ismerem. Egyszer előadtuk a gyerekekkel a suliban anyák napján.

Kép
flóra 11

Halihó.
1 körül értünk haza. :)

Tancsunál voltam fél 11-ig aztán átmentem a b.nőmhöz(Tancsu elég ideges volt én meg igazából nem tudtam megnyugtatni,csak megfájdult a gyomrom).
A b.nőmnél kb egy órát lehettem.Jött értem L. de mivel most ott egy hétig liftszerelés folyik( :shock: )és a b.nőm a 4.-en lakik így ledobtam neki a lakáskulcsom azon pedig a b.nőm kapukulcsát.

Tancsu pont akkor sétált ott Gergővel.

Persze csak dobtam volna egy kis kozmetikai táskában mert félúton felakadt egy fára. :lol: :lol: :lol: :lol:

Én mondtam L.nek másszon fel a fára( :D ).
Fentről nem tűnt olyan magasnak a törzse.
L.morgott,Tancsu röhögött(szóval egy pillanatra de eltudtam felejtetni minden gondját).

Na a végén mint Todi Miki egy nagy rúddal felmászva fél emeletet a bérháznak ilyen kapu fölötti esővédő tetejére letudta szedni a kistáskát.

Persze a fél Avas őt nézte.

De L.azt mondja most írjam le,hogy páratlan profizmussal hősies módon hajtotta végre tettét. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Ildó tök némán Szurkolok neked!!!!! :idea: :idea: :idea:

Kép
martik77

Hazaérve gyorsan aludtam is egy másfél órát!!! :D

Kép
martik77

Igaza van L.-nek,nagyon profi volt....

És Márti közölte vele fentről,hogy pl megrázhaná a fát....tegyem hozzá ember vastagságú,kb 3 emelet magas...azt hiszem Fekete Lacin is kifogott volna.... :wink:
Szóval megállapitottam,hogy Márti ugyanolyan lüke mint 20 éve volt!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Léptem kivasalni a maradék pár ruhát...
Inaska nyüglődött,betettem kiságyba,alszik...:)

Holnap is várlak Márti...találj ki megint valami hibbantságot...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Köszi.

De én családi házban nőttem fel és mindig felfelé láttam a fákat nem fentről lefelé nézve!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Nem jó holnap L.dogozik nem tudom segítségül hívni.
De én megyek!!! :D :D :D

Kép
martik77

És még egy fickó aki ment Tancsuék mellett az úton az is megállt nézni mi történt és röhögött azon amit lekiabáltam.(na ez volt ám a nagy segítség) :? :D

Kép
martik77

Anyám, ennyit írni! :shock:
Mit mondjak, kinek először? :shock:

ILDÓ FÓRUMVEZETŐ, :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Ezt nem tudtam konkrétabban leírni. És meg fogsz őrülni addig, igen. :lol:

Szilzi :D , majd mindent megmutatok neked és érzem, hogy kicsit kipihentebb a "hangod", és jó lett a süti? Remélem, nem túl nagy tepsibe tetted, hanem kicsibe, nehogy összeessen.

Tancsu, ez azért kicsit megnyugtatóbb megoldás egyelőre is, tehát átmenetileg, mint eladni a házat! Én itt annak szurkolok, hogy ne kelljen, mert emlékszem, hogy sírtál, amikor nem volt lakásotok és nem akarom azt neked. :(

Zsuzsi, ezt a mondatot tessék átírni MAGADBAN erre: "Én MÁR 3 hete nem dohányzom."

Márti, még nem olvastam el, mi történt, de remélem, csak valami vicces. :roll:

Folyt. olv.

KépKép
benó

Ez nagyon jó, Márti, én pont ilyeneket szoktam csinálni ugyanilyen dumákkal, L.-nak pedig mondd meg, hogy nagyon belevaló betyár lett volna belőle! :D (A betyárok, gondolom, tudtak fára mászni meg fát rázni stb. :lol:, erről nem írtam ugyan a szakdogámban.... :roll: :wink:.) Mártinak mondom, hogy a többieknek már írtam, nekem egyszer ki kellett ugranom az ablakon, mert bezártam magam (fsz. szerencsére, de tök jó volt az is), meg egyszer a Gy.-nak is le akart dobni valamit a Peti, és ő is egy fára dobta, akkor Gy. mászott a fára stb., voltak itt is dolgok. :lol:

KépKép
benó

Helló!!!

Kép
martik77

Helló! :D

KépKép
benó

Én ma tök unalmas voltam (semmi fáramászás :lol:), nem is kreatívkodtam, kaja után szépen elaludtam és most keltem fel. Mondjuk, éjszaka én is óránként felkeltem, mint Tancsu, pedig ezek itt még bentiek. :lol:

KépKép
benó

Na mondjuk akkor L.egy kissé mufurc volt(bár Tancsu tuti azt mondaná,hogy nagyon :D jobban látta az arcát :D )de úgy látom nem csak velem történnek ilyen dolgok. :D

Kép
martik77

Utólag viszont poén az egész és velünk mindig, velünk csak ilyen baromságok történnek. :lol:

KépKép
benó

Én tegnap este elaludtam kb háromnegyed 10-kor és egyszer ébredtem csak fel(de akkor se mentem ki pisilni nem volt erőm).
És így keltem reggel fél nyolckor.

Szóval kialudtam megint a hülyeséget magamból. :D

Kép
martik77

Egyszer se mész? :shock: Hogyhogy? A Kis Vuk már nem ott van, nem nyomja, vagy hogy van ez? :roll: :D

KépKép
benó

Már rég voltam ilyen helyzetbe.

Persze mikor dogoztam voltak olyan betegeink akik minden műszakra biztosítottak egy jó poént. :D :D :D

Kép
martik77

Egyszer éreztem csak de mondom nagyon fáradt voltam.

Meg nem nyomta úgy a hólyagom mint régebben.
De volt már így,hogy egy hétig szinte minden este ilyen volt,utána meg 2 hétig folyamatos wc-re járás.
De napközbe bepótolom. :? :)

Kép
martik77

Egyébként bárkivel előfordulhat az ilyen. :roll:

Gy. ma meghozza az anyukájának rendelt előszobaszekrényt, mert ezt már egy jó ideje ígérni neki, és remélem, valamelyik nap már el is kezdi felrakni neki, mert addig nem igazán illene ( :?) az ágyáthúzással zaklatni, amíg ő hiába vár a mi munkánkra. Ez így elég izé helyzet, de mindegy, azért nem szabad szemétnek se lenni, hogy a Gy. nem csinálja meg neki, de mi meg azt mondjuk, most azonnal csinálja.
De engem már úgy sürget az idő, szeretném, ha 5 hét múlva már mindennel készen lennénk teljesen, akkor nyugodt leszek. :D

KépKép
benó

Aha, hát nem is baj, legalább most tudsz egy kicsit pihenni. :D

Te 5 hét múlva már... ki tudja..... :D

KépKép
benó

Nem is lenne rossz...5 hét múlva. :) :) :)

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: