A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

lányok!

már megint kezdenek beszélgetni a h1n1 virusról,meg az oltásról.nektek mi a véleményetek rola?

én ha egy mód van rá akkor nem adatom be,nem merném,tavaly is anyuék beadatták és több napig tiszta betegek voltak.igazábol évek óta még egy megfázásom sem volt,sok vitamint fogok enni mint eddig is meg gyülölcsöket.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Monka, örülök, hogy nincs komolyabb gond, remélem, nem lesz szükség antibogyóra, drukkolok!!!

Avrenim, akkor az isten állatkertje, hogy borzasztó! Hozzám párom és anyukám jött, most csak a párom fog, anya vigyáz Lexire.

Nono, Lexit 4 hetesen vittük ki először 5 percre, aztán emeltük fokozatosan az időt.

Nyufó, jövő hétvégén megyek, köszönöm az érdeklődést. :wink:

bettike, tavaly beadattam, szerintem idén nem fogom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

azt mondták hogy az oltó anyag fél évig hatásos.most mondták a tévében.

KépKép
bettike83

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:48-kor.
szonce82

Ció Nyufó!
Nem hiszem,hogy felkéne raknom a halászlét, sokan tudnak jó halászlét csinálni, és halászléből is annyi féle ízeket lehet előhozni. Hát neked még nincs közel a Uh időpontot...
Ha se szülésznőt,se orvost nem kell fogadnod, akkor végülis olcsóbban megúszod a gyermekvárást, vagy kell vmiért fizetni? mennyi ideig kell kórházban maradnod majd? ott is ilyen nyitottan mennek a látogatások?

Monka: szekérről kép? a barnázás csak a sok állás fokozza, úgy vettem észre.jaj de jó volt ez a két nap otthon, holnap koránkelés és minden másnap meló :(

Betti: én nem vagyok oltáspárti, tavaly is kaptam volna ingyen de nem adattam be, anyumék mind beadták maguknak..de én pont akkor a nőgyógyon dolgoztam és láttam egyet és mást...azért azt nem nyomatták a hírekben,hogy hány vetélés és halvaszülés történt az oltás után 2héttel! :evil: jó nem lehetett erre bizonyítani, de azért az a bűvös 2hét mindig ott volt..és nem volt se köldökzsinór a nyakon,se placenta leválás...
de ha vmelyik orvos azt nyilatkozta,hogy nem ajánja a kismamának, azt rögtön meglincselték...szóval mindenki csak annyit mondott,a szakmai kollégium szerint ajánlott..
Mindenki döntsön a saját belátása szzerint

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Jah csajok a gasztro fórumunk is pöröghetne egy kicsit, mások nem rakják fel amit éppen főztek aznap?

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Krisz sajnálom az antibiotikumot, de lehet biztonsággal szedni egy-két fajtát, nekem is kellett szednem 5 hetes terhesen, azért paráztam, első 12 hétben nem túl szerencsés, de sok helyen utána néztem és akkor tudtam meg hogy van amit tényleg lehet szedni. Nekem nincs gyomorsavam, abban nem tudok segíteni. Mikor mész dokihoz? Meg kéne kérdezned, hátha van rá valami ami segít :cry:

Bettike h1n1 karácsonykor amikor voltunk otthon, akkor beoltattuk magunkat, Regit is, egyikünknek sem volt semmi baja utána. Itt most még nincs szó róla, de ha otthon esetleg belobban, terhesen az a baj, hogy mivel ilyenkor le van gyengülve az immunrendszer, mert félig idegen test van benned az apa révén, ezért nem tud úgy védekezni és a kismamák azért vannak nagyobb veszélynek kitéve és ezért bele is halhatnak, amíg különben ritka azért hogy komolyabbra fordul. Tavaly amikor vaciláltam télen hogy oltassuk-e magunkat vagy nem, akkor olvastam ezt és azért döntöttem úgy hogy oltassunk, mert akkor már szóban volt a pici és gondoltam akkor inkább terhesség előtt oltatok. Itt tavaly ősszel oltották a kismamákat, most még nem. Apát és Regit is csak azért oltottuk hogy ők se hozzák be a családba. Azért remélem hogy még ebben a pár hónapban nem indul itt be és nem lesz oltás, mert terhesen meg azért bennem lenne a para, nehogy gond legyen az oltástól esetleg. Szóval csak ússzuk meg ezt a négy hónapot, aztán utána biztos hogy nem fog foglalkoztatni többet a dolog, mert nekünk két gyerkőc a tervezett létszám :lol: .

Szonce tesód még szüleiddel lakik és hamarosan költözik Budapestre? Vagy már ott van? Azért nem semmi ha hajlandók költözni szüleid nyugdíjas korukban, azért az nagy dolog. Az még mennyi idő különben?

Beze akkor megy a drukk, de biztos nem lesz gond!!!!

Avrenim engem érdekelne a halászleved, mert több helyről raktad össze és az mindig érdekes :lol: az UH időpont nincs közel ja, és ha nem lenne gond még ez se lenne, mert itt ugye kettő van, egy a 10-14 hét között, egy a 20. hétben és annyi. Ingyen van minden, de azért kb. annyit kapsz mint otthon ha sztk-ba jársz, vagy még annyit se. Kórház, hát ha minden rendben van, akkor első babánál szüléstől 24 órán belül, második babánál már szülés után 6 órával kiraknak a kórházból, nincs napokig kórházban tartózkodás mint otthon. Látogatás, jöhet mindenki csak nem tudom hány éves kor alatti gyerek nem. De hát nem nagyon kell jönni látogatni, mert hamarabb kint vagy. A gyerek végig veled, nincs olyan újszülött szoba mint otthon. Szóval nagyon más. Szülésnél is csak szülésznők vannak, ha gond van akkor jön csak orvos.

KépKép

KépKép
nyufó8

Avrenim nah igen, én ma zöldborsólevest csináltam, azt is gondolom mindenki tud főzni. Én is úgy vagyok vele hogy csak az extrábbat raknám fel, azt meg ugye ritkán csinál az ember.

KépKép

KépKép
nyufó8

sziasztok lányok

bocsi, de semmi időm nem volt. most megpróbálom a lehetetlent és visszaolvasok :D
amugy minden rendben, most jöttem haza a dokitól. állítólag vérszegény vagyok, felírt vasat, de ezen kívül semmi különös. a babával minden rendben van :D

bettike: én sem hiszem hogy beadatom az oltást. az én családomban is ez volt. anyuméknak meg bátyáméknak beadták mert ott lakott velük a csecsemő unokaöcsém, de ők is lázasak lettek tőle. én félnék, hogy nagyobb bajt csinálok :?

krisz: sajnálom a betegséget, remélem hamar meggyógyulsz. sajnos az idő most kedvez a vírusoknak :(
amugy engem is kínoz a gyomorsav sajnos. de nekem korábban is megvolt ez a probléma. én a reni-t szedem, azt mondta a dokim azt lehet

timi: nagy nagy drukk a holnapi naphoz. szorítok hogy kiderüljön ki van a pocidban. majd jelentkezz az eredményekkel

nono: na igen. ezek az átjáróházak a kórházban nagyon nem tetszik nekem sem. és valóban influenzajárvány meg egyéb vírusok tombolnak télen. sógornőm tavaly szült, na nála tényleg zárlat volt. szegényke sírva hívott minket minden nap mert senki nem mehetett hozzá. na azt sem szeretném

avrenim: biztos front van, nekem is fáj a pocim. jobbulást neked is
és biztos túl vagy már rajta, de azért jó étvágyat a halászléhez, biztos nagyon finom lett

szonce: köszönjük a listát. a bölcső meg nagyon szuper. de a gyerkőc benne szuperebb :D

monka: sajnálom ezt a hasfájást. csak most olvastam :( pihenj sokat, szorítok hogy ne legyen semm gond. de most tényleg kíméld magad. vigyázz magadra. és gratula a szekérhez

én is elteszem magam mára lányok, mert ma különösen fáradt vagyok. holnap majd részletesebben válaszolok. akit meg kihagytam attól elnézést.
szép estét és vigyázzatok magatokra

KépKép
Kép
rebeka85

Sziasztok!

Salsi
Nagyon jó a sál! Itt tényleg nagyon ügyes mindenki. Én sajnos semmi ilyesmivel nem dicsekedhetek.

Kis- csillag
Akkor szorítok, hogy összejöjjön a doki!

Nyufó
Nem vártam meg az Uh-t a bejelentkezéssel. Így is 13-ra kaptam időpontot (ami szerintem elég késő). A dokim egyébbként is el akart küldeni a korom miatt, csak eddig mindig leráztak. Most az Afp eredmény miatt rögtön kaptam időpontot.
Nagyon jó lett a tv. Nekünk polcon van és állandóan tele van kis tenyérlenyomatokkal. :)

Bettike
Részvétem párod papája miatt!

Msi
Nagyon jók a végleges nevek! :) Tetszenek!
Én csak ovis tippeket tudok adni. Oda kell benti szandi, benti nadrág és minden ruhából egy váltás, ha esetleg piszkos lesz. Aki ott is alszik, annak pizsama és egy saját lepedő. Azért az jó, hogy szimpik a bölcsisnénik.

Anka
Apósodnak jobbulást!
Aranyos a kis ufó. :)

Timi
Gratulálok, hogy már te is érzed a babát!

Spumilla
Nagyon szép helyen voltatok.

Avrenim
Nagyon szépek a munkáid neked is!
Az I-és Nőin az a jó, hogy a kórterembe nem jöhet be senki (még apuka sem), csak a folyosón lehet megmutatni a babát (ami mondjuk télen borzasztó huzatos és hideg)
Ügyi vagy a halászlével.

Monka
Örülök, hogy nincs komolyabb baj! Pihenj sokat!

No-no
Nekem a két nagyobb télen született. Én már 2 hetesen kivittem őket (persze nem órákra). Már nincs az a nagy szigor. Annyit mondtak, hogy 0 foknál ne legyen hidegebb kint és mondjuk azért ne fújjon orkán. Az más tészta, hogy zsúfolt helyre nem túl jó ilyenkor menni az influenza miatt. Az ovit még én sem tudom hogy oldom meg, de valószínüleg onnan a nagy is hazahoz minden nyavaját, úgyhogy azt a pár percet amíg átöltözik valahogy kibírjuk, majd letakarom a babakocsit, hogy ne prüsszögjenak rá. (túlélésre játszunk, ahogy írtad :) )

Krisz
Jobbulást neked! A gyomorsav engem egyenlőre elkerült, de biztos, hogy előjön előbb-utóbb. Én Renniet (lehet, hogy nem így kell írni) rágótablettát szedtem rá, abból be lehet venni naponta többet is.

Bettike
Én tavaly beadattam, nekem szerencsére semmi mellékhatása nem volt. Idén majd meglátom (bár influenzás én sem nagyon voltam még).

Megyek is, mindenkinek jó éjszakát!

Kép
illda

helló
olvasgatni még úgy ahogy de energiám írásra nem sok. A mosódiót spumi nem felejtettem el, csak hát.... de egy nyomtatott cuccost már kaptam csak be scanelem kérdés, hogy mikor:) Viszont az ár nem rossz. én a 1/2 kg héjat vettem 2000 ért. De tény, hogy mosószódával együtt hatásos. Viszont vannak különböző praktikák azon a bizonyos lapon:) az öblítő aki ragaszkodik hozzá csak 1/2 kell, több nem én van hogy ezt van hogy azt használok:) illó olajból érdemes egy párat beszerezni de érdemes normálisat venni, mert annak van tovább illata. meg hatása levendula moly, teafa fertőtlenítő,stb. A dió egyébként színmegőrző hatású, úgy hogy szineshez is teljesen ok. A színeshez 2 ek mosószóda a fehérhez több 3-4 de lehet pl csak szódával is, de jobb sztem ha együtt, Viszont most hallottam még a boraxról, hogy az is fehérítő. De a papíron sokminden van citromsav vízkőre, stb.
Avrenim te vagy dagi?? Neked én kép zavarod van:) Nagyon csinos vagy!!!! sokaknak szerettem volna válaszolni de ko vagyok ismét talán ha a gyerekek már suliba lesznek..
jóccakát!
K

KépKép
Kép
krisztin76

mondjuk én avrenim véleményén vagyok,mert arról tényleg senki nem beszél h sima infulenzában vagy bármiben mennyi ember hal meg,csak ez az uj influenza,rengeeg doki megmondta h csak ijesztgetés az egész,és ha valaki ki áll mellette akkor mindenki lehurrogja.és mikor a kismamák is meghaltak,igen sajnos,és én is sajnáltam és szörnyű,de ha figyeltetek,mindegyiknek volt valami kronikus betegsége,vagy a tüdejével,szivével,cukor betegség stb stb.
és igen,aki nem oltatja be magát,válalja a kockázatatot,de megvan az esély h a babának nem lesz baja,ha beadatjuk akkor pedig ugye a virust adják be nekünk,ami lázt,bármit okozhat,és nekünk ez nem kell,mert baja lehet a babának.igy inkább a sok gyümölcs,vitaminok,c vitamin és kerülni a nagyobb közegeket...ennyi amit megtehetünk.
én sima infulenza elleni oltással sem oltattam magam soha,de a környezetemben sokan,és utánna olyan betegek voltak mint a kutya,én meg vigan elvoltam.
azért megdöbbentő amit irsz avrenim,tényleg ennyi baj volt a kismamákkal oltások után?ez azért nagyon durva,de persze ezt senki nem hangoztatta.

KépKép
bettike83

Oltás tavaly ősszel amikor ez nagy téma volt otthon, mindenki erről beszélt, már akkor is nagyon megosztotta az embereket, megvolt a két nagy tábor. A sok infó alapján mindenki maga tudja csak eldönteni miben hisz, melyik oldalra áll, az igazság az más tészta, mert mindkettő mellett vannak komoly érvek és ellenérvek, szóval azt hiszem mi ezt nem tudjuk eldönteni, csak azt hogy melyik vezióban hiszünk jobban. De azértt az lenne a legjobb ha tehesen nem kerülne rá sor, úgyhogy reméljük hogy nem lesz megint olyan járvány szerű idén és nem kell ezen komolyan elgondolkodni!

Illda nekünk is azért került ilyen magasra a tv, mert az utóbbi időben Regi előszeretettel nyomkodta, meg tologatta rajta az autóit :lol: Az időpontod tényleg elég későnek tűnik, de ha abból indulunk ki hogy nincs semmi gond, akkor mindegy mikor mész :lol:

Bettike én figyeltem és sajnos egészséges kismamák haltak meg amiatt amit írtam. Mások akik meghaltak a kismamákon kívül azoknak voltak különböző egyéb egészségügyi gondjai. Ezért is mondom hogy ha nem terhességről van szó, különben nem adatnám be, hisz sokan, több tízezren megkapták és nem lett gond, csak annál a pár esetnél. Nem is adattam be soha semmilyen ilyen védőoltást, se influenzást, se semmit. Ha megkapja az ember esetleg, akkor jó két hétig esetleg szar, de kimászol belőle aztán kész. Idős korban a gázosabb, ezért is szokták oltatni az időseket influenzára. Nekünk semmi bajunk nem volt az ég világon, Reginek se és többnek a környezetünkben aki oltatott nem volt gondja, úgyhogy ez se törvényszerű hogy ha oltatsz akkor beteg leszel. Nekünk azt mondta az orvos hogy a h1n1 nem élő, így nem lehetsz tőle beteg! A sima influenza legyengített vírus, attól az esetek kis százalékában tényleg előfordul a betegség. De nem meggyőzni akarlak, mert ahogy írtam én is terhesség előtt oltattam magam mert nem akartam azt a szitut hogy terhesen kelljen esetleg, azért nem kockáztat az ember ha nem muszáj, mert hall ezt is, azt is.

Spumilla megint csöndeske üzemmódban vagy pár napjra, remélem minden oké!!!!

Timi nem is tudom hányra mész, megy a drukk!!!!

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó

abban bizom h nem lesz akkor járvány mint tavaly és kihuzzuk oltás nélkül januárig.

bár a hirekben tegnap azt mondták kb január mire ujra felüti a fejét a dolog ha lesz is.erősen bizom,ne keljen ezen agyalni,mert örülni kell a kismamaságnak és nem azon agyalni,jót teszek vagy sem ha oltatok.nem akarok ezen agyalni,de sztem egyikünk sem.

tegnap megnyertem 2 aukciót,egyik balhachin tartó vas,másik pedig polya 2 gyönyörű huzattal,nem sokért,1700ft postával egyűtt.meg az ikres oldalról rendeltem kk overált,az 1000ft és szép állapotú.

KépKép
bettike83

Pár napja olyan kellemetlenül érzem magam,állandóan teltségérzetem van,fel vagyok puffadva,mintha megettem volna egy ökröt,pedig nem,nem tudok egyszerre sokat enni,és mégis.
nálak is van ilyen?ahogy költöködik fel felé a méhem,lehet nyomja a belső szerveket,nem?

KépKép
bettike83

Jó reggelt :D

Na most úgy jártam mint Nyufó :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry:

írtam egy kisebb regényt és puff, elment :lol: :lol:ezért bocsánat, de most nem tudom megint elkezdeni, de az biztos, hogy mindenkinek köszönöm, aranyosak vagytok :D már jobban vagyok, de még azért pihennem kell, mert még előjön a húzódás :( a H1N1-ről én is Avrenim véleményét osztom, de azért majd meglátom, hogy alakul a járvány :roll: a szekér kép kész, mindjárt azt is felteszem :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Bettike ügyes vagy, fotó jöhet ha megkapod postán! Igen, amit írsz teljesen osztom, ússzuk meg és ne is kelljen ezen komolyabban elgondolkodni, mert attól csak paráznék hogy ha oltanának pocakosan! Szóval megy a drukk hogy otthon úgy üsse fel a fejét hogy már ne kelljen rajta gondolkodnotok! Itt még nins róla szó, remélem nem is lesz! A puffadást nem tudom, a teltség érzet, az Regivel is az utolsó vagy két hónapban nagyon megvolt, alig bírtam enni, mert már fent volt annyira a baba, hogy pár kanál kaja után nem kaptam levegőt, akkor a sokszor keveset étkezés bevállt. Mi most még nem tartunk ott azért, de lehet hogy ez azért segíthet neked is, nem tudom.

Monka sajnálom :twisted: Mondjuk tegnap én voltam a béna, mert mellé kattintottam (a laptopon van az egér, nem külön, nehezebb kicsit irányítani) és betöltött egy másik oldalt és még nem másoltam ki, pedig már pont kész voltam. Örülök hogy javulsz, pihenj csak sokat, akkor rendben lesz minden! A járvány meg reméljük hogy később tör ki és nem kell komolyan elgondolkodni rajta, terhesen én se vagyok híve az oltásnak, én se merném bevállalni valószínű, úúgyhogy nem akarok parázni és ezen gondolkodni :cry: Itt amint olyan szintű a járvány, oltják a kismamákat egyből, még egyenlőre nem jött semmi értesítés, itt szerintem még nem várják. Helló, hol marad a kocsi? :lol:

De különben aki hisz Czeizel Endrében (orvos, genetikus) vele több cikket is olvastam,nagyon ki volt akadva a kialakult közhangulaton, tavaly tűzbe tette a kezét az oltóanyag biztonságáért a kismamáknál és szakmai felelősséget is vállalt a kijelentéséért. Szóval nagyok az ellentmondások.

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok Kismamik!!!!!

Remélem mindenki jól van, még vissza nem olvastalak bennetek, majd próbálkozom.

Megjöttünk hétfőn, Korfu szigetéről, bocsi de eddig gépet sem volt időm bekapcsolni.
Életem legvadregényesebb nyaralása volt, összesen 3 éjjel aludtank ágyban a 10 éjszakából, a többit kocsiban, vadkempingezve sátorban (néha a hegyekben 2200 magasan a tehenek közt, ez komoly), vagy jade köveken a tengerparton a szabad ég alatt egy hálózsákban, még mindig nem hiszem el magamról én a kényes Picsa (Bocsi) ezt végigcsináltam, 3500 km mentünk, szinte az összes járható utat bejártuk a szigeten, fantasztikus volt. Sziklát másztunk, hegyi folyómederben gázoltunk,a fiaim vizesésekben fürödtek nekem nagyon hideg volt az alig 10 fokos víz, na és persze a gyönyörű változatos tengerben dobáltak a hullámok. Nem is tudom mit írjak le belőle.

Fura volt hazajönni a 40 fokból az esőbe és hidegbe, rögtön iskolakezdés, könyvkötözés mosás hegyek és meló, visszacsöppentünk a hétköznapokba.
Már a 23 héten járunk, hihetetlen a Nanó-manó ( ahogy a fiaim elnevezték a pocaklakót, mert neve még mindig nincs a kiscsávónak) szinte egész nap lubickol, remélem, ha kijön kicsit többet fog aludni.
Biztos élvezi a nyugit a sok menés, hegymászás, túra után.
Sajnos képeket nem tudok lekicsinyíteni így nem tudok felrakni.

Mennem kell, igyekszem jönni mielőbb.

Kép
nlzs

na árasztom a képeket :D még van pár tartozék (esővédő, táska.....), amiket nem tettem fel a kocsira, így azok kimaradnak

hordozó:
Kép

mózes:
Kép

hordozó:
Kép

sportrész (állítható fekvőfelület):
Kép

sport + lábzsák:
Kép
Kép

mózes:
Kép

Kép
monka1

Jöttem jelenteni...
Most nagyon le vagyok törve, mert mégsem tudtam ma menni a dokihoz, mert egész nap műtött, most meg szül egy kismámája, szóval ugrott a mai UH. Pénteken kell mennem hozzá fél 11-re.
Amivel önmagában semmi baj nem lenne, csak az még 2 nap :(
Már annyira vártam pedig, és annyira reméltem ma megtudom kit is várok, de hát most csúszik az egész.
Egyébként jól vagyok, semmi gond! A babát most nem érzem kb 2 napja. Már hiányzik!

monka: jó a baba szekered :)

nyufó: örülök, hogy olyan sokat írtál nekem :)
Közben persze jövök azért, meg ha kész leszünk akkor biztos több időm lesz.
A névadó nagyon jó volt, kis szépike volt a babuci :) én lettem az egyik névadó szülő :) Jó volt! Örültem neki!
Tegnap elmaradt a baba látógató, mert itt annyira esett az eső, hogy mire melóból elértem a buszig állt a cipőmben a víz, és igy inkább haza siettem, mint még barátnőzni, aztán meg fözés meg ilyesmi, este meg már nem mentem át. Ma rendelni megyek, szóval holnap lesz a baba délután :)
Ma ha minden igaz védőnőhöz is holnap megyek, de ma még fel kell hívnom.
Szóval igazából minden oké, csak most elkenődtem, hogy elmarad a mai Uh :( de 2 nap azért nem a világ, kibírom!
Pedig apa is annyira várta... :) (de ez a 2 nap még fokozza a kiváncsiságunkat :)
Most megyek, mert 1 óra és indulok rendelni.
Puszi!

Mindenki vigyázzon magára! és öltözzetek fel ebben a hidegben, nagyon nagy VACC van itt :(

KépKép

KépKép
t.timi

Nlzs de jó hogy jöttél!!!! Küld a képeket e-mail-ben, már kicsinyítem is, had gyönyörködjünk. Ahogy így meséled, csuda klassz lehetett!!!! Jó hogy elmentetek. Örülök hogy Nanó-Manó is jól van, te is jól viselted akkor ezek szerint a nem könnyű fizikai kirándulást. Fantasztikus lehetett ez a vadregényes túra és nagyon nehéz lehetett visszacsöppenni a hétköznapokba, főleg így rossz időbe, sulikezdésre.

Monka csini a szekér :lol: :lol: El tudom képzelni hogy egész este fel-alá tologattad a lakásban :D

T.timi nagyon sajnálom, elhiszem hogy most nehéz még két napot várni hogy így rákészültél. De az is lehet hogy szerencse, mert lehet most nem akarta volna magát megmutatni, pénteken meg meg fogja!!!! Csak optimistán. Ilyenkor amikor le vagyok törve valami miatt mindig keresek ilyen hülye kapaszkodókat, ami persze lehet nem igaz, meg lehet fordítva is, de kell valami bíztatás azért! Tarts ki és megy tovább a drukk péntekre a kiscsajsziért! Mi lett a babó neve? Akkor gyorsan el fog telni a két nap, munka, barátnőzés! Te is vigyázz magadra és várjuk nagyon a híreket!!!!

KépKép

KépKép
nyufó8

monka

csuda klassz babaszekér :) és örülök h azért már jobban vagy,vigyi magadra.

timi

sajnálom,tudom én is milyen vacak érzés mikor várod és mégsem lesz,multkor én is igy jártam.csak türelem és mostmár tudni fogod.

KépKép
bettike83

Nlzs Nagyon szuper lehetett a kirándulás :D majd azért ha mégis sikerül a kép, akkor jöhetne :D Jól tettétek, hogy kirándultatok egy hatalmasat:). Nagyon szuper lehetett ez a vadregényes túra, jó kis állóképességed lehet :D
Nyufó na igen,apa már rám szólt, hogy pihennem kéne , de én mint a hüle gyerek, ott pörögtem, raktam fotóztam :lol: apa meg már mérges volt, hogy megint nem pihenek rendesen :( de hát neked se kell akkor bemutatnom, hogy ez milyen csudijó érzés :D
Timi köszönöm :D nagyon meg tudlak érteni, velem ilyen az elején volt és tök szar érzés.....de fel a fejjel, még két röpke nap és minden várakozást megér a látvány :D :wink: én 1 hét múlva megyek csak :( szegény dokidnak akkor jó sűrű napja lesz :( a védőnőt nem várod meg a genetikai eredménnyel?
Bettike köszönöm, aranyos vagy :wink: vigyázok magamra ígérem (na jó, néha kicsit bepörgök), de szófogadó vagyok azért :D

Kép
monka1

Sziasztok csajok!

Spumilla: aranyos vagy, hogy aggódsz értem, jól vagyok, csak idöhiány miatt nem voltam.

Avrenim:
Elöször is igazán csinos vagy! Durva, mert nekem is pont úgy szokott fájni a hasam, mint a tied. Mintha izomlázam lenne, és kisugárzik a combba. Viszont semmi barnázás nincs (hálistennek). amikor utoljára voltam orvosnál, én is megnézettem magam fertözés miatt, de semmi nem volt. Már gondolkodtam azon, h. megint megnézetem, csak a biztonság kedvéért is. Az általad említett kórházi állapotokról emlékek jutottak eszembe. 1996-ban szültem, és akkor a baba-mama szoba ujdonság volt (legalábbis vidéki korházban), alig volt kismama, aki bevállalta, így egyedül voltam a szobában. Csak 1 személy jöhetett be (persze apa), és az is csak beöltözve ilyen egyszer használatos korházi ruhába. Ja, és minden szobában volt fertötlenitö kézmoso, ahogy bejött kezet is mosott vele. Az ujabb felfogás szerint, állitólag a babának elöbb-utóbb ugyis hozzá kell szoknia a kül. bacikhoz, ezért engednek be boldog-boldogtalant a mamához. Nem tudom melyik felfogás a jobb...... Bár mondjuk az apukákban lehetne annyi tapintat, h. kimennek addig mig a másik kismama szoptat.

Monka:
Remélem, hogy jobban vagy :!: Szép kocsid lett, gratula hozzá!

T.timi:
Hát én biztos hülyét kapnék, ha elmaradna az uh. :evil: A köv uh-n tudom meg a baba nemét, már alig várom. Na meg itt a családban "hatalmas" fogadások vannak a nemét illetöleg. :lol: így mindenki türelmetlenül várja, az "eredményt". :D

Lányok vicces, de kicsit azért durva dolog történt tegnap este. Öhm....szóval, hogy is mondjam.....miután apával házaséletet éltünk :oops: , konkrétan megrúgott a baba. :shock: Apa szerint méltatlankodott. Nekem meg eszembe jutott a vicc, amikor megszületik a kisbaba, apukája felveszi, majd a gyerek a mutatóujjával megbökdösi apuka homlokát és megkérdezi: Jó ez neked?
Szóval kicsit elbizonytalanodtam, a "dolgot" illetöleg.

A téli baba levegöztetésen már én is gondolkodtam. Egy ismerösöm, szinte minden nap jól beöltöztette a kicsit és egy kis idöre kitette babakocsiban a legnagyobb télben is. Hát nem tudom :shock:

Kép
zsuzs35

monka

amúgy is nekünk kismamiknak vigyáznunk kell magunkra :wink: :)

KépKép
bettike83

Zsuzs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nah kinevettem magam :lol: :lol: :lol: én egy filmben láttam ilyet :lol: :lol: :lol: szerintem ha nem fáj, akkor nyugodtan, amíg a doki nem tilt és nem kellemetlen, akkor miért ne? elvégre zárt a méhszáj :D de azért tetszett a vicc :lol: Köszönöm, már valamivel jobban vagyok :D és köszi a járgányt is :wink: annyira meleg a bundazsák hozzá, meg olyan kis babás rucik vannak hogy szerintem jól beöltöztetve én is kiviszem kicsit, ha mást nem, akkor a nagy teraszra, mert ott szélvédett legalább :D mert a zsák az teljes mérető (nem csak a lábára elég) és abba + még a babatéli ruciba simán mehet kicsit, kitolom az erkélyre egy ici picit és tologatom :D
Bettike na igen, ami nekünk jó, az a babának is és fordítva is igaz a dolog :!: ezért igyekszem minden olyat csinálni ami nekem jó és csak addig amíg érzem, hogy a picimnek is :D ez már anyaság, igaz?

Én is nézegettem ezeket a mosható pelusokat, hát nem is tudom, érdemes lenne kipróbálni azért

Kép
monka1

monka

igen,ez már az anyaság :) gyakorlatilag már csak a pici körül forog a gondolatunk,az életünk :)

zsuzs

tényleg vicces,de a baba nem tudja mit csináltok,csak jelzett,lehet azért mert örült a dolognak,mert elvileg az orgazmus a babának is jót tesz ám :wink: :D

anyukám minket is kitett mindig jól beöltöztetve, a nagy hidegben is,ha csak negyed orára is de utánna olyan jót aludtak a tesóim is,kiszivta őket az a jó kis friss levegő,erre már én is melékszem,vagy ha nem, birt velük,akkor is kitette és utánna nem volt semmi baj,aludt mint a kisangyal.szoval ne féljetek,nyugodtan ki lehet őket tenni egy picit,jól beöltöztetve,nem lesz tőle semmi baja.

KépKép
bettike83

Bettike ez így van, mindenünk körülöttük forog :D és ez olyan szép :D én tuti kiviszem a bebugyolált babót, ha mást nem, akkor a teraszra, ott nagy hely van és szélvédett :D tényleg jót tesz az orgazmus??? mert akkor aktivizálom apát :lol: most a húzódásaim miatt hozzám se mer nyúlni :cry: bár nekem utána mindig keményedik a pocim, de hamar elmúlik, nem szoktam aggódni miatta :roll:

Kép
monka1

igen monka,ezt olvastam,a babát is ugyanugy jó érzéssel tölti el,szoval jó hatással van rá :) ami jó a mamának az jó a babának is :wink: :)
megértem ha nem mert hozzád nyulni.félti ő is a babát.
én ma görcsölök egy kicsit,de mostanában nem volt jellemző,most erre a hűlye bolondos időre van az tuti.

KépKép
bettike83

Köszi Monka! Örülök, h. jobban vagy! :D
Hát én olyanban gondolkodtam, hogy a szoba alapos szellözetetése alatt is friss levegön van a baba. Viszont lehet egy kis "séta" a friss levegön sem árthat.

Nyufo:
azt hiszem Te érdeklödtél korábban ki mit föz. Mivel képem nincs, ide is leírhatom, tegnap magyaros krumplileves és farsangi fánk volt a menü. Baromira büszke voltam magamra, elöször is a sütésben abszolút kétbalkezes vagyok, másodszor mert elöször készitettem fánkot és finom lett (bár némelyik kicsit avantgard formáju lett). Zsofi lányom ujitott, mert nutellával ette a fánkot, nem rossz, bár kicsit édes.

Kép
zsuzs35

Bettike:
Hm, oke, hiszek Neked! A dokim sem tiltott, úgyhogy éljen a jelmondat, miszerint AMI JÓ A MAMÁNAK, AZ JÓ A BABÁNAK IS! :lol:

Kép
zsuzs35

tettem sok receptet a receptes topicunkba.ezek mint kiprobált,bevált receptek.

mosható pelus:

kényelmességi szempontból nem jobb az tuti,meg télen száritgatni sem egyszerű.megoszlanak a vélemények,van aki pártolja,van aki nem mert kifolyik belőlle stb stb.meg ha mindent megveszünk elég nagy kiadás,még használtan is drágán adják,bár szivesen nem vennék használtat sem.meg nekem elég sok melóm van a virágokkal itthon és időm sem lenne mosogatni a pelusokat.mondjuk nem tudom,majd még lehet kigondolom,veszel pár dbot,főleg az elejére jó volna mert akkor sok pelus elmegy és ha már megvan akkor későbbre is jó volna mert ugye állitható.majd meglátom.ha belegondolok az első pár hétben lehet nem ahhóz lesz kedven h a pelusokat is mosogassam,alig alszunk,egész nap a gyerekkel vagyunk stb és sztem csak pup lenne a hátunkra még plusszban a pelus mosás is.

KépKép
bettike83

Jó napot kívánok Kismamik :D

Kicsit sokat kell visszaolvasnom, így kétablakos módszerrel haladok szépen sorban :D Úgyhogy ha valami már tárgytalan, bocsi :) :D Vagy ha megoldódott, majd rájövök, s folytatom azzal :lol:

Avrenim: Alkotásaid nagyon jók, szépek, tetszenek, a tükör nagyon tipitopi! Én nekem van egy tök aljafajta fali órám, 100Ft-ot sem ér, 8szög alakú, fekete peremmel, most terveztem, hogy kagylóragasztós módszerrel feldobom. Kagyló- és kavicsgyüjtő mániám van, de szeretném látni a hasznukat is :D
A babapuzzle gondolom a gyerkő mellett lesz a falon, igaz? :) Ennek az Anne Geddesnek a babás képei annyira jók, nem mondom van benne néhány olyan is, ami nagyon mű, és nagyon nem jó, de többségében szépek :)
Lista - szuper! Kiírom magamnak a füzetembe és szeptemberben én azt hiszem összepakolok és beállítom a sarokba. Inkább legyen ott, mint hogy szegény apának kelljen kapkodnia, ha valami baj miatt bekerülök :(

Spumilla: köszi a linket, regisztráltam, kedvencek közé mentetten, aztán majd meglátjuk.

Rita: vérnyomásod sajnálom, bár ez sokat nem használ tudom, de legalább időben elkapták, nem csak amikor már gondot okoz. Nekem pl. nincs is itthon mérőm :? pedig olykor-olykor elkelt volna :? Kitartást a gyogyóhoz! :)

Bettike: kitartásod csodálom, nagyon erős nő vagy. A temetés mindig megviseli az embert, ha pedig várandós, természetes hogy mégjobban :( :cry:
A mozgás periodicitását már magamon én is észlelem, de még mindig olyan piszkok, hogy külön ébrednek fel.
HINI (nekem csak ez a név jön be rá :lol:): tavaly az uram a HINI láz kellős közepén belázasodott, alig állt a lábán napokig, épp egy sikertelen lombik után voltam és a háziorvos rögtön hívatott oltásra. Túléltem, de nem voltam akkor terhes. Most azt hiszem ha az influenza szezon előtt megszülök, akkor hazajövetel után beoltatom magam (állítólag így nem árt a babának, az anyatejen keresztül..). Biztos vannak emberek akik érzékenyebben a HINI-re, tavaly is sok kismama megbetegedett, sőt, távozott, de azt gondolom, hogy felesleges magad, magunkat előre beparáztatni egy lehetséges infuenza járvány miatt. Amíg terhes leszek, addig nem oltatom be magam, semmi ellen sem. [Hülyeség ellen meg pláne nem.. :lol:]
Puffadás: ismerős, nekem mindennapos, és mindig délután kezdődik, este pedig a legrosszabb.

Monka: de jó, látod, semmi baj nincs, BabyMonka jól van és virgonckodik odabenn :D
Remélem a pihit betartottad :wink: Azért ez a tépésérzés furán hangzik :shock: de biztos nem lehetett jó érzés :( Szekér nagyon tipitopi! Gratulálok hozzá :D

Nyufó:: melyek azok az ételek, amikhez odakint nem kapsz nyersanyagot? :o :shock: :)
Íráselszálláshoz jó trükk - szöveges dokumentumba írom a piszkozatom és innen másolom be a beíró ablakba :) Ez csak akkor száll el ha a winfos is :lol: :)

Szonce: piknik ötlet nagyon jó! Remélem lesz vénasszonyok nyara - és ezt senki ne vegye magára mert örjöngeni kezdek :lol:
Magácska hol hozza világra gyermekét, melyik kórházban? A János kórház listáját tetted fel, akkor most is ott? Tetszik a bölcsőd :)

Krisz: nekem is volt pár hét, amíg megszenvedtem a gyomorsavval, de lekopogom, egy hete csak inkább a savasabb kajcsiktól jön elő, de kezelést nem igényel :) Egyél tőle, csak olyanokat is, ami megköti, keksz pl. Vagy egy kis savlekötőt, Rennie, Tisacid.

Illda: köszi, lentebb beszámolok róla :) :D Séta télen, én is ezt hallottam, hogy 0 fok felett legyen! :)

Nlzs: hétköznapokba való beilleszkedéshez sok sikert, ha vannak publikus képek, hozhatnál párat a 40 fokos Korfuról, ebben a hidegben már a látvány is melegítene :D [Látom, Nyufó már kérte is :lol:]
Nanó-Manó, nagyon aranyos :D

Timi: a 2 naphoz kitartást, vacc az itt is van, nem is picit :( Holnapi babadélután biztos jó lesz :)

Zsuzsi: öhm az apás sztoris vicc nagyon jó :D de szerintem nem méltatlankodott, hiszen Ő még erről semmit nem tud, hogy mit csináltatok :roll:

Voltam tegnap az új orvosnál, ugyan sztk-s rendelésen, de jó döntés volt. 32 éves, fiatalos, lendületes, figyelmes és emberszámbaveszi a kismamát :D
Vizsgálat, UH nem volt, de nem is nagyon lenne szüksége, max. a méhszáj állapotára lennék kiváncsi, bár ha azzal baj lenne, gondolom észrevenném. I-es női klinikán szeretnék szülni, bármikor mehetek ha gondom van, azért legközelebb, ha megyek a dokihoz, megbeszélem vele, hogy én azt szeretném, ha a csacszit is ő csinálná.. stb.. Türelmes, odafigyelt, jó volt. Kaptam beutalókat, 3-at is. Egyik a terheléses cukor lesz holnaphoz 3 hétre (+recept), aztán még mennem kell magzati szív UH-ra Hajdú professzorasszonyhoz és genetikai tanácsadásra a klinikára azért, mert lombikbabák. Az amniót is említette, de én mondtam, azt nem vállaltam volna fel, mert nem kockáztattam volna, meg könyörgöm, 29 éves vagyok! Mindegy, szimpatikus, és aranyos :) Hirtelen ennyi, azt hiszem. Babák mocorognak, tegnap este távirányító táncoltatás volt, telóval próbáltam felvenni, de még nem az igazi :lol: Újabban egyre többször érzem, hogy a rúgás helye már a köldök felett 2-3 harántujjnyival van :) A köldökmelletti bőrpanaszomra azt mondta a doki, hogy lehet hogy egy bőrideg okozza :( okosabb nem lettem, de borzasztó rossz, néha megmozdulni is nehéz tőle. Most megyek. Fáj a fejem, hidegfront okozta. A múltkori babcsiruhákról hoztam képeket, lekicsinyítettem őket, mert a HSZ-om így is baromi hosszú lett :(

Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
Kép Kép Kép

[Ez csak pár db, az éppeni kedvenceim közül :) Vannak közötte olyanok is, amiket még 2007-ben vettünk :roll: :D]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kis-csillag 2010.09.01 13:44-kor.

Kép
kis-csillag
Tököl

Bettike ez az idő külön kikészítő, azért ez már durva :( de igen, még ha nem is beszélnek a babáink, akkor is érzi és tudja az ember, hogy most jól érzi magát :D na igen, apa félti őt és ezért nem nyúl hozzám olyan sűrűn, de ezért néha elkapom a grabancát :lol: :lol: :lol: nekem az együttlétek után kb 2 percig kemény a hasam :(

Zsuzs bármilyen receptet elfogadunk, még az avantgard stílusú fánkot is :lol: szerintem ha tiszta az idő és jól bebugyoláltuk, akkor miért is ne :D remélem mikor megszületnek, már sokat fog sütni a nap, mert az olyan szép így télen és szerintem az még a picinek is nagyon jó: igazi, tiszta, friss, üde és feltöltő érzetű levegő :D

Kép
monka1

zsuzsi

a fánk az nagyon jó ötlet,én is imádom.mostanában állandóan sütnék valamit,de nem lehet mert meghizunk a gyerkőccel egyűtt :D

KépKép
bettike83

Szia Kis-csillag!
De szuper, hogy ilyen kedves, jó orvost fogtál ki! Akkor most gondolom megnyugodtál, hogy jó kezekben vagy!
Édesek a kisruhák, föleg a kismacis hálózsák tetszik! :D

Monka:
rendben dobom a receptet a kajás topikba! :D

Kép
zsuzs35

Kis-csillag végre te is megvagy :D ooooohhhhh, az a kis macis, jajj meg jujj, az összes, annyira aranyosak :D nekem még egy darab sincs :( de lesz :lol: :D ürülök, hogy jó lett az új doki, legalább jó kezekben vagytok :D köszi a tip-top szekeret :D hát...a pihit néha nem tartom be :oops: de igyekszem :oops: amennyit csak lehet :D na igen, a babókám jól elvan :D majd megzabáltam hétfőn :lol: ahogy ott csücsült :lol:

Kép
monka1

Köszi láyok az üdvözléseket, nem Korfun, hanem KORZIKÁN voltunk, csak pont anyámmal beszéltünk elötte telefonon és ő említette, hogy gondolkodtak Korfun, ott nincsenek is 2500 magas hegyek, mint Korzikán. Már küldtem képet párat Nyufónak lekicsínyíteni, még Pisáról is ahová visszafelé bementünk. Csak kíszedtem párat amin rajta vagyok, mert még végig sem néztem őket.
Jaj a nanó-manóról is van képünk, azt is el kéne küldenem, már ki is ment a fejemből olyan rég voltunk a 4D-n.
Ti mikor mentek a 24 hetes vérvételekre és uh-ra?

Kép
nlzs

Köszi Zsuzs :wink: minden recept jól jön, főleg, hogy most rákattantam a fánkra :lol:

Kép
monka1

Lassan majd bekapcsolódom az aktuális témáitokba is, csak még nem tudtam visszaolvasni.

Kép
nlzs

most volt anyosoml,hozott nekünk több kiló gyümölcsöt,lehet habzsolni,és a bébi is mozgásba kezd az tuti

:D a temetés napján,a mise után bementem boltba gyümölcsért mert ha nincs akkor nagyon hiányzik,és már előző nap sem ettem,nálunk nem volt lóvé,kértünk anyóstól.hozzá teszem h még apósomnak nem volt semmi féle hozzá szolása a kisunokához,beszálok a kocsiba és mondja,ez az ő ajándéka a kisunokának :shock: :) ejha mondom,ilyen sem volt még,de jól esett.ma meg anyós hozta a rengeteg vitamint,rendes különben :)

csillag

dehogy baj ha sokat irsz,örülünk neki,látod én soha nem irok sokat,nem vagyok annyira bőbeszédű,csak ritkán.jó nézni a rucis képeket,olyan hihetetlen h nemsokára benne lesznek a picurok is.

nlzs

én még nem tudom mikor megyek,jővő hétfőn megyek vádőnőhőz,meg kint lesz a doki is és majd mondják a továbbiakat.

monka

azt nem tudom miért keményedik a poci,jó kérdés.de nem hinném h ártana.

néztem mosható pelsut 1990 ft dbja a betéttel egyűtt,de gondolom ehhez még kell plussz betét is amit a nagydolog után a wcbe lehet dodni nem?én nagyon nem értek ehhez.

KépKép
bettike83

Pár kép Nyufó gyors segítségével, sajna nem valamin profi a gépünk, életben még szebb minden: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nlzs

nlzs

gyönyörű helyen voltatok :) és mekkora fiaid vannak,biztos oda vannak értük a csajok :wink: :) vagy még korai? :D

KépKép
bettike83

kis-csillag
lehet már írtad is de nektek már megvan milyen babakocsitok lesz? most kezdem nézegetni és hát lövésem sincs mi legyen...bergon meg a chipolino van versenybe a többi vagy nagyon drága vagy nem jó újszülöttnek...

KépKép

KépKép
msi22

Bettike ezt a pelus dolgot én se értem még teljesen, de ha ki is próbálom, akkor se az elején, amikor annyi más új dolgot is meg kell tanulnom :lol: Gyümölcstámadás indul :D apósod nagyon aranyos ember lehet akkor :shock:

Kép
monka1

Nlzs nagyon szép helyen voltatok, én csak irigykedem itt :D a toronytámasz kép nagyon király :lol: és bakker: milyen jó alakod van :D nekem is ez jutott eszembe, mint Bettikének, hogy bizti buknak a fiúkra a csajok :wink:

Kép
monka1

Monka teljesen megértem, szerintem ma is már tologattad, de vigyázz magadra azért :lol: :lol: :lol: Amikor meg már a pici is benne lesz, az lesz aztán főleg a csudijó :D Az orgazmus méhösszehúzódásokat okoz, azért keményedik utána a pocid. Most hogy fáj, lehet addig nem kénre erőltetni a témát, majd ha helyrejössz!

Zsuzs és milyen az arány a családban, melyik nemre fogadnak többen? Avrenim reklamálta (jogosan :lol: ) hogy a gasztro topikunk eléggé döcög. De jó hogy írtad mit csináltál, feldobnád a fánk receptet? Engem érdekelne!!! Ha jól sikerült, jobb egy bevált recept, mint egy ismeretlennel próbálkozni, főleg hogy még nem csináltam :D Jót nevettem azon amit írtál, pedig ismerem én is ezt a homlok kopogtatást :lol: De ha minden rendben van a terhességgel, akkor nyugodtan lehet ám, csak nem vadul :D Most láttam hogy felraktad a fánk lelőhelyét, el is mentem :lol:

Bettike reméljük tényleg csak az idő miatt görcsölgetsz, de azért figyelj oda rá, nehogy gond legyen! Szuperek a receptek köszi, el is mélyedek majd benne :lol:

Kis-Csillag már érett nálam a dolog hogy hiányollak :lol: Oké, egy újabb hasonlóság, tele van a ház kagylóval, kövekkel, tobozokkal nálam is, nagy tálakban, meg egy csomó a virágcserepek között dísznek, polcokon :D A módszerem nem lenne rossz, csak én voltam a hülye, mert mellé böktem és ráhívtam az oldalra egy másik honlapot :lol: Külön írással az a bajom, hogy akkor meg az emotikonok nem jönnek át jól esetleg. Bár mondjuk neked is ott van. Hááát, sok minden ám, itt nincsenek belsőségek, csirkénél nyak, láb, zuza, ilyesmi, juhtúró, húsokból sok féle nincs, csirkéből egyedül egész csirkét árulnak kipucolva, mellett, combot, disznóból csak a leszeletelt színhúsok, semmi csontos hús, most így nagyon elsőre ezek a legrosszabbak. De pl. itt nincs fehér tök, zellerzöld, tv paprika, karalábé, fehérrépa, már nem is tudom mi nincs itt, mert már megszoktam, de sokáig rossz volt. Szuper hogy szimpi az orvos! Viszont a bőrproblémára nem is adott semmit? Az a sétáló macis hálózsák annyira édes! Ne foglalkozz vele hogy hosszú a hozzászólás, szerintem mindenki szívesen olvassa, a képeket meg máskor nagyobban tedd fel, mert nehéz kivenni az édes mintákat :lol:

Nlzs gyönyörűek a képek és a családod is! Az embernek egyből kedve támad elindulni Korzikára :lol: Küld Nanó-Manót is, őt is lekicsinyítem, ha hazajöttem, mert most lelépek pár órára.

KépKép

KépKép
nyufó8

itt irnak a mosható pelusrol,hogy jön ki pénzben.
kontra eldobható pelus.

http://wonderoos.e-baba.hu/index.php?op ... &Itemid=73

KépKép
bettike83

monka

após érdekes ember,jó szándékú ő csak magának való.anyós más,ő rendesebb sokkal.após tudta nlkül vette meg a bababutort is mert após nem dijazta,magunknak csináltuk a gyereket :shock: :D de mi nem is vártuk el,anyós elvielg a babaágyat vette volna,de ugye lett ez az akció és rávágta h akkor megveszi az egészet a picinek,de titokban.ezért is irtam h az első gesztusa volt apósnak az unokájával kapcsolatban,de jó esett,főleg tőle,mert nem megszokott :D

nyufó

már megszoktam a görcsöket,de hála az égnek nem volt egy jó ideje ilyen bajom,csak most erre az időre,de a babuci sem olyan virgonc,alszik :)

ha igy megnézzük a mosható pelust,elég nagy kiadás,majd 120e ft,meg a sok munka,mosás,stb..hát fene tudja.

KépKép
bettike83

Bettike köszi a linket :wink:
Nyufó igazad van, amíg nem jövök helyre, addig nem kapok el apát :lol: nem tologattam még, majd este, mert már dolgozok megint :( de ha hazaérek, agyon tologatom :lol: de úgy várom, hogy a picikém is benne legyen :wink:

Mára ellécelek, holnap jelentkezem :D pocaksimis estét mindenkinek :D

Kép
monka1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: