A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

NA HALI!
ITT VAGYOK ÉN IS!!!
CUKIKA:DRUKKOLUNK NEKED,VIGYÁZZ MAGADRA!!!!KITARTÁS,PANKA MÉG MARADJON EGY PICIT ODABENN!!!!!
MASIKA:VAN EGY TRÜKKJE A BALDACHINSZERELÉSNEK,ELÉG ÉRDEKES POZÍTÚRÁBAN LEHET RÁTENNI A BALDACHINT A VASRA :roll:
MA SÜTÖTTEM ,FŐZTEM,ELFÁRADTAM.MAJD JÖVÖK!!!
geosel.klara

ÉLJEN :32 HETESEK LETTÜNK,VÉGRE!!! Kép
geosel.klara

Sziasztok!

Cukika: Nagyon drukkolok én is, nehogy baj legyen! Tényleg jó lenne neked is kibírni még vagy 2 hetet!

Remélem a dokik találnak valami jó gyógyszert amivel be lehet állítani a vérnyomást. Nehogy császár legyen a vége! :(

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok !

Alig hiszem el ,hogy tényleg kórház lett a vége !! Cuki vigyázz Magatokra , drukkolok ,hogy minden rendbe jöjjön és mielőbb hazamehess!!! Remélem Panka baba mindentől függetlenül jól érzi magát odabent !

Masi : Én is megszenvedtem a baldachinnal. Aztán úgy döntöttem ,hogy nem is teszem fel , mert teljesen leárnyékolja a gyerekágyat , és a baba alig fog benne látszani.
Hogy van a lábad ?
Azt álmodtam ,hogy az enyém is eltörött, és nagyon fájt. :x Gyógyulj meg Te is !!!!

Klári: Gratulálok a 32. héthez ! :lol: :lol: :lol:
Még jó ,hogy nem csak rossz dolgok történnek itt a topikban !

Ma megvettem az illatmentes tisztálkodó szereket a DM-ben , de a pelus akkora csomagban volt, hogy inkább nem cipeltük haza+ a babylove törlőkendő is van vagy 1/2 kg dobozostul.
Így legalább a jövő hétre is marad vásárolni való :P
Estére Apa összeszereli a babaágyat, mert hétfőn jön a matrac és végre elkezdődhet a babaszobában a készülődés !

Mindenkinek nagyon szép , sérülés , görcsölés és egyéb kellemetlenség mentes hétvégét kívánok !
Babák Ti is legyetek jók :wink: !

Kép
sheepy

cuki :( de sajnalom . remelem minden rendben lesz. latod, mindenki most Nektek szurkol ++++++++++ :):)

holnap leszek 34. hetes. repul az ido

mar sokkal jobb ez a szemeremcsont fajas, marmint nem a fajas a jobb, hanem hogy nem faj :)

remelem mindenkinek szep a hetvegeje, szuper ez az idooooo, PONT Jo, nincs hoseg !!! mi delben grillsutesen voltunk, hmhmhm, rengeteget ettem, este mar csak salata marad....

puszi mindenkinek :
bo.
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Szorítok Cukinak, hogy minden rendben menjen!

Látom, mindenki jó elfoglalta magát, balesetekkel vigyázzatok, remélem az utolsó hetek mentesek lesznek a foltoktól. Az én kávéfőzőrobbanásos sebem helye is megvan az oldalamon, Vicsok, az én anyukám is jött ezzel a "foltos lesz a gyerek" bölcsességgel!

Megvolt az utolsó munkanapom, nehéz volt búcsút venni, gondolom Tidi neked is, nem is nagyon köszöntünk még el, mert hétfőn megyek be megint a táppénzes papírral, és még a suli tulajdonosai szerveznek valamikor egy vacsorát is, de a kollégák összeraktak nekem aranyos könyveket (egyet a Gergő és a... sorozatból, Örülj, hogy fiú, Anya, taníts engem) és csináltak a cégnél töltött 6 évemből egy emlékkönyvet, egyes kimutatásokat poénosan átírva, képekkel tűzdélve. Annyira személyreszabott volt, hogy nagyon meghatódtam! Ja és Gergő kapott egy gyapjú kacsát is!

Masi
Köszi a tgyás infót!

Ma voltunk a bababörzén, nem volt annyira jó, de vettem egy játszószőnyeget angol mondókákkal 1000 Ft-ért! Végül a Minimanóban kötöttünk ki és megvettük a nagyobb dolgokat (pl. matrac, kád, ágynemű, pelenkázólap, baldachinvas- már előre rettegek, mit fogok akkor én alkotni vele :)

Tegnap az orvos azt mondta, hogy nagyon lent van a baba feje, kb. 3-4 hét múlva kellett volna így beállnia, a fejméret alapján megint 10 nappal előrébb járok (89 mm), a többi méret csak egy picit mutat nagyobb értéket, de az orvos szerint átlagos méretű gyerek lesz majd- hát remélem! Mondtam neki a keményedéseket és a fájásokat- jóslófájásokról van szó és szerinte a hasamon a bőr feszíthet még. Szerinte nem kell semmi plusz elővigyázatosság, de biztosra mondta, hogy novemberi gyerekem nem lesz ebből! Hurrá, októbeberben szülök!(És remélem, hogy nem túl korán)

Gabi
Pihenjél, nővérem harmadik gyerekénél hasonló dolgok voltak, végül 3 héttel korábban szült, de feküdt ő is (kórházban, mivel a két gyerek mellett nem engedte az orvos az otthonmaradást)

Gerika
Bolodg névnapot utológ is! Húgom is Erika.

Sheepy
Ezt a "sütögetünk, sütögetünk?" reklámot biztos láttad az olajban sütés réméről, abszolút átérzem, én sem szeretem magamon ezt a szagot, főleg a panelben nem működik rendesen a szellőző és van, hogy még a ssomszédét is zsagolnom kell!Anyósnál és anyukáméknál eszünk elég ilyen sütögetős dolgot! De Gergőnek majd nem mondhatom, hogy nem sütök neki ilyeneket....

Szép hétvégét!

Évi

> Kép
evarga

Sziasztok!

Jól beebédeltem csináltam a gulyás mellé egy kis túróstésztát, aztán aludtam egy nagyot.

Apa el akart menni moziba, de nem tudok cipőt húzni a lábamra.
Íg jobbhíjján videótékába ment.
Bekentük este vmi csodakrémmel és egész jól lement a duzzanat, és most már nem kék, hanem szürkés színű a lábam, mintha koszos lenne.
remélem keddig helyre jön és tudok kocsiba ülni! Az utolsó felkészítőt nem szívesen hagynám ki :(

Nagynehezen feltettem a baldachint, rájöttem, hogy középről kell felhúzni azt a vackot. Kész lett Lilicsek lakása!!
Végre az összes babaholmi a helyén van kimosva kivasalva, ágynemű felhúzva, már csak a babóca hiányzik belőle.
Sheepy: nekem nem árnyákolja le, kicsit inkább függöny szerű.
Apának nagyon tetszett megcsodálta rendesen.

Apa Mostanában mindíg érdeklődik, hogy hogy kell megfogni, meg
büfiztetni, olyan kis édes, tényleg bele van szerelmesedve ebbe a gyerekbe :D Ma mesélte, hogy látott egy apukát a római parton egy nagyon pici babával, és már oda akart menni hozzá, hogy megmondja neki, hogy nem jól tartja! :D

Közben a kórházi csomag 80% is kész lett, még 1-2 dolgot vennem kell.

Csajok: két nap alatt akkorát nőtt a pocakom, hogy csak na! reggel vettem észre, de apa is mondta. Mostmár kisebb hordóhoz hasonlítok.

További szép hétvégét!

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

MASIKA:KÉPEKET SZERETNÉNK POCAKRÓL,LILICSEK LAKRÓL!!!!!
NA ÉN IS DOBOK PÁRKÉPET ,HISZ TUDJÁTOK ,MINDEN HÉTFORDULÓNÁL CSINÁLOK!!!! :lol: Kép Kép EZEK A MAIAK! :wink:
geosel.klara

MASI: 2 NAP ÉS 36.HETES LESZEL ,DE KIRÁLY!!!!!! Kép
geosel.klara

Sziasztok! Jobbulást Cukinak! Hiányzik és szurkolok nekik!

Erika! Elmentem, nagyon szép volt, bár nem nyílt ki teljesen, azárt remélem jók lettek a képek. Ha lesz időm feltölteni, akkor hozok Nektek is :) Kicsit el vagyok maradva mindennel...

Holnap jönnek anyóség :shock: segíteni akar babaruhát mosni, meg ilyenek :shock: mintha nyomorék lennék....
De a párom azt mondta, hadd segítsen, különben megsértődik.

Masi! Már nagy pocakod van ;)

Klári, neked is :lol: De most már szép időben vagyunk.

büngyike

masi, nincs is ennel szebb amikor egy ffi csinalja ezeket az aranyos dolgokat. remelem holnapra jobb lesz a labad,,,iszonyu erzes amikor bedagad..
gratula a 36. hethez, ha 1 het mulva szulsz, mar nincs koraszulott bebid ( hivatalosan )

klari, huu, jo nagy a pocakod tenlyeg, de nagyon helyes es biztos jol elfer a bebike bent

eva, orulok, h mar nem fogsz dolgozni, es akkor te is hamarabb szulsz valoszinuleg mind gondoltad ? szerintem sokan leszunk ezzel igy, mert nem pontos ez a szulesi szamitas, a dokik abbol indulnak ki, hogy mindenki felidokor esik teherbe, pedig en is menstrul.legvegen...

mi a szombati programotok ? nekem jon az ocsem at es vmi filmet nezunk azt hiszem
bogyogyorgyi

bungy es akkor egyutt fogjatok a mosogep gombjat nyomni ? :) bocs, nem szeretnek cinikus lenni, de hogyan lehet egyutt mosni ?
na felre a trefat, hogy smint Bungyi?
te mar a 35. heten leszel holnap, mi csak 1 hettel vagyunk elcsuszva, bar meg ki tudja, hogy mi lesz a vegen.
kisbogyom megallas nelkul mozog, nagyon edes - mar most imadom !
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Bogyo! Jót nevettem a mosógép gombbal :lol: Hát, soha nem voltam rászorulva senki segítségére ilyesmiben, most is én szeretném megoldani. Majd meglátjuk mi lesz ma. Megpróbálok jó kislány lenni.
Érzem ez a nap fárasztóbb lesz, mintha egyedül vixolnám végig a lakást :?

Mi is filmet néztünk, valami hülye vígjátékot, nem lesz a kedvencem az biztos, de sokat nevettünk.

Heléna is mozog :) Olyan édes, tegnap kiterítettük a franciaágyra az összes ruháját. Háát... kicsit elszálltam ruhaügyileg :oops:
De sebaj, lesz miből ajándékozni és marad majd Kistesónak is ;)

Szép vasárnapot Csajok!

Ja és még valami. Adri névtelen kislányának, Rebekának:

BOLDOG NÉVNAPOT

büngyike

Kép MAJD JÖVÖK!KÉNE FŐZZEK VMIT ,ASSZEM HÚSILEVES ,CSIRKEPÖRI ,KÁPOSZTASALI LESZ!NA LÉPEK ISZOM EGY LIGHT KÁVÉT,MERT MÉG NAGYON KÉSZ VAGYOK!
BÜNGYI :JÓ MOSÁST!!!!
geosel.klara

BÜNGYI:A VONALZÓD MIKOR ÍR KI VMI SZÖVEGET,TUDOD,OLYASMIT HOGY ANYÁNAK MÁR NAGY HASA VAN,VAGY HASONLÓT?MÁR ÚGY VÁROM.
geosel.klara

HASA= POCAKJA :lol:
geosel.klara

sziasztok kismamak! 8)

jaj, most olvasom Cukit..nagyon szoritok neki, hogy minden ok legyen!!
Masi, pihizz te is sokat!!

nemis reagalok most semmi masra, mert nem vagyok tul jol, 0 energiam van mar megint..tegnap este annyira savam volt, hogy az aznapi összes magamhz vett taplalekot atadtam a wc kagylonak, es remegve, sirva aludtam el, azt hiszem ez mar lelkileg jobban kikeszit, mint fizikailag :cry:

most mindjart takaritok egy kicsit, aztan pihi

holnap ujra betanitok, de igyekszem majd jönni.kellemes vasarnapot!

pusszancs
Vendég

Szegény EVU! Vigyázz magadra nagyon! Pihenj ma sokat!

Klára, szerintem nem ír ki ilyet, vagy nem tudom :roll:
Fincsi kajátok lesz biztos. Mi sajtos Gnocchit eszünk. Ezt még anyósomék is megeszik a vega-repertoáromból :twisted:
Leves nincs, azt csak húst tudnak elképzelni maguknak :x Így nem kapnak.

Na, megyek, nemsokára itt vannak :?

büngyike

EZT OLVASSÁTOK EL:SZEPT.TOPIKBÓL:.. akkor a születés történetünk:

2007. augusztus 15. 8 óra megszületett kislányunk Illés Karolina Minka 3940 g-mal és 57 cm-rel!

De kezdjük az elején …
2006. December 23. Mondtam a családnak, hogy nekem van egy elő-karácsonyi ajándékom és én azt most adom oda mindenkinek! Becsomagoltam egy fadobozba a pozitív terhességi tesztet és megmutattam – ez volt EDDIGI ÉLETÜNK LEGSZEBB KARÁCSONYA!
… és elkezdődött a legjobb várandóság, amit csak el lehet képzelni. Az egész családom a tenyerén hordozott nagyon nagyon imádtam ezt az időszakot. A boldogságunk csak fokozódott, amikor Linike először megmozdult és onnantól kezdve minden alkalommal majd kiugrottam a bőrömből, amikor éreztem a mocorgását. A várandóságom alatt végig a születésére készültem, a férjem észre is vette, hogy sohasem a szülésről beszélek, hanem mindig a születésről. Minden este Linikével hallgattunk zenét, jártam baba-mama kapcsolatanalízisre, beszéltem két csecsemőorvossal, voltam szoptatási tréningen, voltunk szülésfelkészítőn, gyógytornásznál a helyes légzést megtanulni. Mire mindent végigjártunk el is érkezett a várva várt 37 hét. Nem türelmetlen vagyok csak annyira izgultam, hogy rendben történjen a születés és, hogy ne legyen gond a várandóságom alatt, hogy már az elejétől azt mondtam, hamarabb fog Linike megszületni.
Hétfőn elmentünk az orvosomhoz, aki megállapította, hogy a méhszáj puhul és a méhnyak 1-1,5 ujjnyi – úgyhogy várhatóan találkozunk holnap vagy holnapután. A férjem még mindig azon az állásponton volt, hogy szerinte még maradjon bent egy kicsit. egész délután és este izgatott voltam, hogy mi lesz, de nem történt semmi. Aztán kedd este a férjem lefekvés előtt - életében először, ugyanis ő nem az a pocakkal beszélgetős fajta - odahajolt Linikéhez és azt mondta: most már sipirc kifelé. És láss csodát szerda 0 óra 31 perckor elfolyt a magzatvizem ….
Félkettőre be is értünk a kórházba, fölvették az adatokat fájdalmam egyáltalán nem volt. Megkaptuk a szobánkat, Tomi közben elküldte az sms-eket A ROKONAINKNAK, BARÁTAINKNAK: KEZDŐDIK!!!!!!!!!
Fél négyig jól szórakoztunk, vittem be Tominak poharat, kávét, kiskanalat, rágcsát, udcsit; kínálgattam mindennel, de nem kért. Érdekes, hogy idegesek nem voltunk, csak vmi hihetetlen és felfoghatatlan izgalom öntött el minket, ami nagyon jó érzés volt. Aztán elkezdődött; 2 perces fájások – Tominak annyi helyre kellett figyelnie, hogy azt még Napóleon is megirigyelhetné – nézte azt, hogy a Linike szívhangja rendben van-e, mérte az időt a két fájás között, mérte meddig fáj és figyelte, hogy milyen erősek a fájások. Két fájás között pedig beszámolt ezekről, - ezt már előre kitaláltam, hogy „foglaljuk le a gondolataimat”, ugyanis a legfontosabbnak tartottam a születés alatt, hogy a fájásokat nem szabad késleltetni, várni, hogy elmúljon, a fájásokkal együtt kell lenni: én és a fájás! Így is tettünk, amikor elkezdődött a fájás, akkor teljes csendet kértem és koncentráltam csak és kizárólag a fájásra. A fájás idézi elő a születést, a fájás tágítja az utat Linikének és a cél nem az, hogy legyünk túl rajta, hanem, hogy egészségesen szülessen meg Linike. Közben az orvosom elintézte, hogy anyukám is bejöhessen, így ő is végigélhette ezt a csodát! És nem tudom, hogy a málnalevél tea, vagy az, hogy a vajúdás alatt végig álltam, a fájásoknál a szülésznő által mutatott mozdulatokat végeztem, de kb. félnyolc körül fölfektettek az ágyra és kezdetét vette egy hihetetlen élmény eleje, melyet sohasem fogok elfelejteni! Az orvosom azt mondta, hogy minden tolófájásra 3 nyomás lesz, nagy levegő toljuk, toljuk, toljuk kifúj, gyors nagy levegő toljuk, toljuk, toljuk kifúj, gyors nagy levegő toljuk, toljuk, toljuk és kifúj. Utána pihenünk és kezdjük elölről. Amikor a második ilyen menetet csináltuk, akkor éreztem csak igazán, hogy Linike elindult – ezt nem is tudom, hogyan írjam le, minden erőmre szükségem volt a nyomáshoz, de közben akkora boldogságérzés volt, ahogyan éreztem, hogy a csontjaim tágulnak attól, hogy a fejecskéje elindul a világ felé. Különleges érzést vártam, de egy szavakkal le nem írható kivételes élményben volt részem. Még most is boldogságérzés tölt el, amikor rá gondolok – és kicsit potyognak is a könnyeim, annyira csodálatos volt.
Egyre jobban fájt, és egyre erősebb volt a tolófájás. Az orvosom a harmadik nagy fájás után azt mondta:
- Húúúúúú már látszik a haja, apuka nem akarja megnézni?
és képzeljétek Tomi odament és megnézte. És nem volt gusztustalan és nem volt félelmetes, és nem érdekelte a vér sem – semmi! csak és kizárólag az, hogy az Ő kislánya már látszik és ő látja először és nemsokára megszületik!
A következő nagy fájásnál azt mondta a szülésznő, hogy nem tolhatom tovább!!!!!!!!!!!!! Ez volt azt hiszem a legnehezebb rész, mert nagy volt az inger, és nehéz volt uralkodni rajta! A filmekben mindig az van, hogy kiabálnak; nyomja, nyomja, nyomja – és nem azt, hogy NEM NYOMHAT!
Éreztem, ahogyan egyre jobban tágulok, ahogyan a fejecskéje hozzám ér és ahogyan szépen lassan elérkezik a mi kis világunkba. Lelassult minden és én tudatosan éltem át – erre készültem és sikerült, nem gyengített le a fájdalom, nem adtam fel a küzdelmet, hanem vártam, hogy szépen lassan kibújjon a fejecskéje, mindenféle külső hatás nélkül, a természet akaratának megfelelően. … és pontosan 8 órakor megszületett a mi csodaszép KISLÁNYUNK, akinek első mozdulata az volt, hogy bevette az öklét a szájába és cuppogtatta a kis száját – kis falánk oroszlán most is! Rám rakták úgy magzatmázosan és én még sohasem láttam ennyire szép kisbabát! Azonnal abbahagyta a sírást – és a legnagyobb boldogság ami velem történt, hogy akkor ott magamhoz ölelhettem a GYERMEKEM!
Azt kérdezi a férjem: egy regényt írok? „Eddig nem is tartott az egész”
Igaza van, annyira gyorsan ment és olyan élményekkel gazdagodtunk, hogy így visszatekintve egy szempillantásnak tűnik. Ma meg már itt vagyunk együtt és várjuk mikor etetünk …  Very Happy [/b] Kép
geosel.klara

Hali!

Hát Klári ezen is bőgtem egy sort. Olyan szép :D
Egyébként a babafalvás vonalzó írja ki a 35 hét közepétől asszem.

Majd megkérem Apát csináljon pocakképet és felteszem, csak elő kell bányászni a fényképezőt, mert már az is bekerült a kórházi csomagba, akku feltöltve :D

Ma én is szeretnék moziba menni, majd megkisérlek cipőbe bújni, de ha nem megy akkor maradunk itthon.
Már egész jól rá tudok állni a lábamra, bár még fáj.

Holnap asszem 3 napi hidegélelemmel megyek az OEPhez annyi mindent kell intéznem.

Na további szép vasárnapot mindenkinek :D

Kép
masika

Huu, ez nagyon szep volt... :roll:

En is itt, ferjem munkahelyerol.. :wink: Az atallas miatt be kellett jonni, aztan mienk a du.. :)

Szegeny Cuki, nagyon sajnalom, remelem, hamarosan jobban lesz :shock: Meg egy-ket hetet birjon ki babu is benn..

Tegnap mi is betoltottuk a 33 hetet 8) nagyon gyorsulnak az esemenyek...
Masieknal meg foleg..de jo, hogy mar kesz vagytok :wink: mostmar ~csak~ varni kell...

Szegeny Evu meg a savval... :cry:

Hogy sikerult az egyutt mosas?? :wink:

Jovo hetvegen itt lesznek tesomek szombattol-keddig vagy szerdaig /nagy elmeny lesz!!! :? / aztan ugy tervezem, utana kezdek neki a lakasnak + rucimosasnak...

Na, tovabbi jo hetveget mindenkinek :lol:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Hi!!Élek még én is :) ,csak semmi időm!!Majd később visszanézek!!Puszi az összes kismamának!!

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Szépen haladtok előre az időben, jó lesz majd babázni!

Én megint vettem egy csomó ruhát a CA-ban, Ani láttam a kisszerkótokat is :)

De hazaérve felidegesített, hogy a házban lakók közül valaki megint a postaládák elé halmozta a a szemetét (megunt porszvó, háztartási szemét stb.), így írtam egy szerelmes levelet- de szerintem ennek is az lesz a sorsa, mint a korábban mások által kiírt kéréseknek- letépik és folytatják a szemetelést. Én nem ezt szeretném a gyereknem megmutatni a világból!!!!! Annyira el szeretnék már költözni ebből a panelből! Közben meg itt lesz Gergő kiskuckója!

Evu
Kitartás, Vanda nemsokára feledtetni veled ezeket a rossz perceket!

Bogyó
Igen, számítok rá, hogy hamarabb szülök, a fűtési szezon beindulását azonban még meg szeretném várni :) Ráadásul a párom 1 hétig nincs most itthon, így megbeszéltük Gegővel, hogy szépen lent marad a hasamban, ha már ennyire beparkolt oda :)

Most megyek a húgommal találkozni, megünnepeljük a névnapját!

Szép hétvégét!

Évi

> Kép
evarga

Hali!

Na telcsivel csináltam néhány képet.
Ime Lilicsek kis lakása!
Kép
Kép
Kép

És íme az óriás pocak is, bár kicsit csíkos mert elfeküdtem.
Ja és nem ér röhögni apa boxeralsója van rajtam!!! :D

Kép
Kép

Kép
masika

az alsó képet fekve csináltam :D

Na jó hétvégét csajszik, majd jövök holnap egyszer csak!

Kép
masika

Sziasztok Lányok !

Most ébredtem . Délután megküzdöttünk a gyerekággyal , de sikerült össze szerelni ,viszont a szoba egyből a felére zsugorodott, amitől el vagyok keseredve .
A szoptatós fotel alig fér el , és egy kicsit béna az összkép.
Majd ,ha a függönyöket is fellógattam , teszek fel képeket, de egyenlőre nem szeretném ,ha porosodna a karnison.

Masi : Örülök, hogy már jobban van a lábad ! Nagyon klassz így ágyneműstől is a szoba , már tényleg csak egy baba hiányzik belőle :P .

Evu : Szeded még a savas gyógyszert ? Remélem ,hogy az előtted levő 2 hónapban nem lesz végig bajod, és amint vége a melónak Te is élvezheted végre a terhesség hátralevő időszakát !!!

Évi :Hát ilyen kollégáktól én is nehezen búcsúznék el ! Nálunk sajna kimaradt mindez , mert az eleje óta itthon vagyok, úgyhogy irígykedtem rendesen :lol: :lol: .
Csak emlegetni kellett a sütést -főzést, ma megint jól el voltunk látva mindenféle kajaszaggal a szomszédok részéről . :x . Ennél már csak a nyári kánikulában terjengő szemétszag volt rémesebb, de szerencsére jön az ősz !
Nekem a fűtés még eszembe sem jutott, jó hogy írtad , mert nem szeretném ,ha Dani a hideg lakásba érkezne.
Remélem október végéig nem lesz nagy lehülés és a kicserélt ablakok is benn tartják majd a meleget.

Pocak fotók szépek nagyon !

Én Apával közös képeket szeretnék , mert az még nem is készült a 9 hónap alatt, az esküvőt leszámítva és jó lenne így megörökíteni hármunkat :P .

Mindenkinek további szép hétvégét , és jó pihenést !

Shep.

Kép
sheepy

Látom mindenki babaügyben ügyködött :)
Mi összeállítottuk a pelenkázót és kimostuk az összes ruhát, holnap az ágyneműhuzat, takarók és hasonló dolgok jönnek, aztán majd még meglátom, hogy a baldachint mikor fogom "belőni". Most fel van téve, de még nem mostam ki. Majd egy-két hét múlva. Remélem nem lesz késő :roll:

Lányok! Extra sokkot kaptam ma délelőtt! Anyósom elképzelése az volt, hogy csak kézzel mossuk át a ruhákat, ne gépbe :shock:
Gondolom akkor ezért akart jönni. Lehidaltam tőle!
Hogyhogy kézzel? Miért? Hát azért illene tisztességesen 40 fokon kimosni mindent, a gép mégiscsak precízebb, mint mi, neeeem?????

Basszus, mondtam is neki, hogy akkor feleslegesen jött, mert a gombot én is meg tudom nyomni. Na, akkor elkezdte, hogy ne hajoljak be a gépbe, majd ő beteszi-kiveszi :shock:

Minden esetre apósom sokat segített a Drágámnak, kitakarítottak a tárolóban, egy csomó cuccot kilomtalanítottak, így lesz helye Heléna kocsijának bőven :)

Masi! Szép a pocakod és a kiságyatok ! Remélem el tudsz menni moziba.

Évi! Sheepy! A fűtési szezonról mi már lecsúszunk, de reménykedünk az enyhe őszben és a kis hősugárzónkban 8)

Missi! 32 hetes vagy :)

Vicsok! "részvétem" a rokonság miatt :?

Klári! Köszi a történetet, elolvastam.

büngyike

HOLNAP DOKIBÁCSIHOZ MEGYÜNK ,REMÉLEM MINDEN OK LESZ!DE MÁR NAGYON VÁROM HOGY LÁTHASSAM LEGALÁBB 2D -N A LÁNYKÁM.JA MEG KORÁN REGGEL REPÜLÜNK AZ OVIBA,HÁLELUJA!!!! Kép
geosel.klara

BÜNGYI:NEM LENNE AKTUÁLIS A POCAKFOTÓ?HIÁNYOLOM A BLOGODRÓL,PEDIG SZERINTEM MINDENKI KÍVÁNCSIAN VÁRJA(VÁRNÁ) :lol: !!!LÉGYSZI!!!!!! Kép
geosel.klara

Haho!!

Szépek a pocakképek! :)

Én ezen a sztorin nem sírtam,szép volt tényleg meg minden,de vhogy kicsit tul...nemtudom tul olyan...mindegy! :)

Büngyi,a vonalzóm(a felső)"elromlott"...azaz 1 napot csal vmiért mostanában!És csak holnap leszek 32 hetes! :) Az alsó jól írja....

Na vettem holnapra csomo gyümit,mert kedden doki meg védőnők,meg cukorterhelés :? ,a kilokon már nem agyalok inkább!!De remélem nem híztam....mert akkor tuti befektet már! :shock: :shock: :cry:

Ja Masi,amugy én is apa boxerjába szoktam néha bujni :lol: Sexi vagyok olyankor!! :wink:

Cukiról van vmi uj hír??Puszi Evu,Gerika,Klára,Evarga,Tidi,...meg mindenki másnak is!!Bocs ha vkit kihagyok... :?

Én is csináltam ma poci képeket!Íme:
Kép Kép

Missfried
Kép
missfried

Az also képen azért jól látszanak a hurkáim...... :shock: :D

Missfried
Kép
missfried

jajj Büngyi most nézem h az also vonalzomon is 32 vagyok!De miért?? :) Hisz hétfőnként van a "váltás"...nem vágom :roll: :roll: okt 29 is hétfő lesz...az utolsó vérzésem is hétfő..szeríntetek??

Missfried
Kép
missfried

Tényleg!!Chrissyy-vel mizu??Ezer éve nem láttam itt...csakmert ő ugyanannyi idős volt mint én.. :roll:

Missfried
Kép
missfried

Hú, Missi! Nem tudom mi bajuk van veled, nem folysz szét! Nagyon csini vagy! És a pocak is szép :!:
Olyan kis oldalsó hurkám nekem is van ;)

Klári! Sok sikert holnap, remélem jó kedvében kapjátok el Nórát, és szépen látsz majd mindent, ami lényeges 8)
Nekem kedden aktuális a fotó (kéthetente készítem így).
De ti külön kaptok mindig bónuszt ;)

Na, száradnak a babholmik, finom illat van a lakásban. Jól érzem magam :)

Szép éjszakát Lányok és Babák!

büngyike

Nézzétek,itt egy 1 perces részlet Samuka 26 hetes mozijából :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=kJ0PWt4DVus

Missfried
Kép
missfried

na ellépek fürödni ha már így magam vagyok.... :D Szép estét csajok!!

Missfried
Kép
missfried

MISSI:SZÉP VAGY!POCAK MEG PLÁNE!SAMUKA MEG AZTÁN NEM KIFEJEZÉS!!!!!!
NA JÓCCAKÁT MINDENKINEK ,HOLNAP JÖVÖK AZTÁN MESÉLEK MI VOLT A DOKINÁL!!!!!!
PUSZA!
Kép
geosel.klara

Sziasztook!

Cuki Kitartás!! Vigyázz magatokra nagyon! Reméljük hamarosan itthon lesztek megint!! Sok cupp!

Büngyi Köszönjük szépen :lol: Névtelen kislányom nevében is! :lol:

Missi, Klári Nagyon szépek a "házikók" ! :)

Masika a boxeralsó a legkiválóbb dolog, amit ki találtak szerintem. Én azért is szeretem, mert nem csiszolódnak egymáshoz a combjaim... :oops: :D

Mi tegnap voltunk a várban sétálni, olyan szép idő volt. Aztán megnéztük a Titanicot, bedobtam egy pofa sört és aludtam, mint a bunda. Ma meg anyuval voltunk vásárolgattunk egy- két dolgot. Nektek nem fáj a bordátok hátul?? olyan égető érzés, de valami nagyon kellemetlen... Már megint 138 /77 a vérnyomásom! :evil: Mi a szösztől??
Húúú ez a búcsúztatás a munkahelyről nagyon gáááz. Nekem is hiányozni fognak, majd egyszer :roll: :D
Asztalos tegnapra ígérte a bútort. Ki volt kapcsolva egész nap. Én nem tudom mit képzel ez magáról!? Azt hiszem kezembe veszem az ügyet, mert a páromnak ki bírja magyarázni magát, nekem nem fogja! :twisted:
Na megyek relaxációs :D sétára!
Jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!

Huh, esélyem sincs mindenre reagálni.

Kezdek bepánikolni. Már csak max. 3 hét van Nicsi születéséig, és még egy csomó dolgot el kell intéznünk, meg kell vennünk. Az asztalos pl. holnap jön megbeszélni a részleteket.

Kedden megyünk őssejt szerződést kötni, aztán dokihoz, utoljára. Ezután már csak a kórházba kell menni CTG-re. Remélem minden rendben lesz, nem akar hamarabb megszületni.

Néha már fáj a combom köze, ha felkelek az ágyról. Illetve mindig. A pici egyik nap sokat mozog, a másik nap alig. De ha a számítógépen játszok, rögtön felélénkül! Elkezdem a játékot, és jön-megy a hasamban. Nagyon intenzíven. Rugdos, kopogtat. Még nem sikerült megfejtenem, hogy teszik neki, vagy tiltakozik.
Ti tudjátok, hogy ha valamit csináltok, az a babátokra milyen hatással van? Én nem tudom megfejteni.

Cukika
Nagyon drukkolok, hogy minden OK legyen!

Evarga
Írok pü-t!

Gerika
Hogy haladtok a házzal?

Jó éjszakát, vagy szép reggelt!

Ariel

Kép
ariel

ariel, reg nem lattunk, hogy vagy ? en kb arra gondolok, ha sokat mozoga bebi, akkor jol van...

missi, szuper a foto , tok csinos vagy. chrisy a 2007 ben szulunk be ir

bungyi, akkor tulelted az anyost,,es tenlyeg kezzel kellet mosni ? akkor nem is lehet forro vizben, pedig az a lenyeg..foleg az uj ruhakat, hogy a sok sz*r festekanyag kijojjon en mind 95 fokon mostam ( ezert jobb a hasznalt ruha)

adri,jo a Titanocos kiallitas ? megeri megnezni ? drukkolok, hogy elcsipd az asztalost es kesz legyetek hamar...

klara, sok sikert a dokihoz !

masi, miocsoda szoba ! pocak is nagyon klassz...

shepy, szerintem iden is szep osz lesz, tavaly oktober 28 an meg poloban voltunk...

vicsok, jo testverezest

eva, durva, hogy masokat mennyire nem zavar a szemet...pedig ok is ott laknak, nem ? remelem hamarosan el tudtok koltozni. Oriasi kulonbseg van mar kornyek es kornyek kozott, csak sajnos pont a normalisabbja dragabb, ugye - ertelemszeruen.

evu, nagyon sajnalom. es mi lett azzal a porral ami mar segitett neked korabban ?

nem szeretnetek egy Aventes taskat ( vadi uj, csomagolasban ) nekem 2 van hasonlo. majd teszek fel kepet rola..van benne ilyen hutotasak resz is. fekete szinu. nagy

Ti is egyre tobbet gondoltok a szulesre? allandoan ezen jar az agyam, meg probalom elkepzelni a kisbogyonkat, de nem megy...persze ez jo, meglepetes, hogy milyen lesz, kire hasonlit, hogyan viselkedik....
izgalmas ! :):)
bogyogyorgyi

Jó reggelt mindenkinek!

Naggyon csinik a pocik, Missi nem tudom milyen hurkákról beszélsz... :wink: Egyébként szerintem is hétfőn kellene váltanod..

Masi, nagyon csini a babaszoba!

Büngyi, a kézzel-mossunk-babaráhuhát-anyós sztory nagyon jó!! :)

Bogyógy - én is egyre többet gondolok a szülésre..igazság szerint nem birom nagyon a fájdalmat, és ha belegondolok 10-15 órás vajúdásba.. :shock: félek, hogy pánikba esek, márpedig ha én pánikolok, akkor a férjem meg elájul mellettem.. :wink:

Klári, majd mondd, mi volt dokinál!
Én ma hivom, melyik nap menjek a héten, 4 hete voltam utojára :shock:

Ariel, én is így vagyok ezzel, hogy nem tudom, azért mocog, mert jól érzi magát, vagy azért, mert nem tetszik neki amit épp csinálok.. :roll: De állitólag ha mocog, akkor jól érzi magát. A sőgornőmnek mondta az orvosa, ha egy baba sokat mozog, akkor jól érzi magát, azt jelenti van oxigén, meleg, kaja, pia.. :wink:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

ariel, kulonben azert is igaz lehet a mozgassal a teaoria, mert eves utan mindg belendul a Kisbohoc, mert gondolom neki is jo erzes a finom etel, ill. a mi joerzesunk jo neki :)
bogyogyorgyi

a : milyen cuki a vonalzod, most latom csak
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak így ismeretlenül betörök közétek!

Evu! Írtam neked a refluxos topicba, nem tudom, hogy olvastad-e!
Nekem is borzasztó sok gyomorsavam van, ugyanígy hánytam, borzasztó volt. Nekem a robinia pseudoacacia 9ch egész jól bevált! Nem mondom, hogy most tökéletes, de legalább néha végig alszok egy-egy éjszakát, a legritkább esetben hányok, és már nem ülve alszok... :wink:
Remélem tudtam segíteni... :o :D

Amúgy én is októberre várom a pici Szabolcs érkezését, és eléggé félek, mind a szüléstől, mind attól, ami utánna következik... :lol:

Mostanában kezdtelek benneteket olvasni, most visszaolvasok az elejétől! Nagyon jó, kicsit újraélem az elmúlt hónapokat! :) Köszi nektek! Ha nem baj lehet néha írnék, bár nem vagyok egy nagyon aktív topicoló! :oops:

Sziasztok és szép napot nektek!
Vendég

Zsozi!

nem neztem a masik topicot egy ideje, feladtam, hogy reagal valaki :cry: de micsoda örömhit olvasni, hogy megis valaszoltak nekem :lol: nagyon köszi a z infot, mint eddig mindent amit ajanlottak, ezt is tuti ki fogom probalni 8) mert jo lenne egy kis javulas..köszönöm, hogy irtal!

csajok, ma a meglepetes erejevel ert, hogy 2, mondom 2!!!!!!!!! emberket kell ma egyszerre betanitanom..szionte ereztem, hogy az utolso hetem nagyon kemeny lesz..de azert ez forro zuhikent ert :shock:

nem gaz, megoldom :wink:

de ez azt jelenti, hogy ma megint semmi idöm nem lesz irni :cry:

mindenkinek szep, olyan igazi kismamas napot :wink:

ja, vasarnap vettünk Mininek cumit, cumisüveget, egy nagyon szep rugit, es vettem egy hastartot, Noppies Maternity a markaja, nagyon kenyelmes, eleg volt az S-es, en ugy erzem, hogy csökken a pocim, ez olyan furi, de gondolom Minikevel minden ok, hoszen nagyon aktiv a kisasszony :wink:

ja, meg jo, hgy szerdan doki, mert tegnap volt egy kis pecsetelgetesem :shock: nagyon megijedtem, de elmult..remelem, hogy a doki szerint is jo helyen lesz a placentam :shock: mert mindig akkor pecsetelgetek, ha a mehlepenyem rosszalkodik
:cry:

na lepek, mert hosszu nap var ram...

puszik
Vendég

sorry a sok elirasert, siettem.. :shock:
Vendég

Zita, udv itt

evu ,Te nelkulozhetetlen vagy a cegnel,,ugy tunik.. remelem segit ez a szer neked...
bogyogyorgyi

Szia Zita! üdv nálunk...

Evu, kitartás és türelem 8) már csak ez a hét!

Én is úgy érzem, semmit nem nőtt a pocim.. :shock: de majd a héten megmondja a doki, hogy is állunk..

Mi meg voltunk bevásárolni vasárnap, és olyan nehéznek éreztem a pocim, hogy úgy éreztem, le kell ülnöm valahová, nem birom vinni.. :wink:

Hrrr, nálunk nem kaja és szemétszag megy, hanem kopácsolnak valahol..engem meg ez kerget őrületbe... :evil:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok!

Bogyo, Vicsok, akkor jó, mert én is arra gondolok mindig, hogy biztos jól érzi magát ott benn, ha mozog azért, ha nem mozog, azért mert pihen :D

A szüléssel már megbarátkoztam, olyan szerencsés vagyok, hogy a fizikai fájdalmakat rögtön elfelejtem, ahogy elmúlnak. Ezért nem is aggódok amiatt, hogy hogy fog fájni és mennyi ideig, persze nekem a hasi vágás.
Babucit pedig én se tudom elképzelni, hogy milyen lesz. Nekem nagyon új lesz a szitu, hogy gondoskodnom kell valakiről, még kutyám, macskám se volt soha, a párom pedig önjáró. Valahogy úgy gondolom, hogy jó baba lesz, csak nehogy rám cáfoljon!!!

Pocak: nekem nagyon nő. Hétről-hétre. Olyan furcsa lesz, amikor már nem lesz.

Szia Zsozi!

Ariel

Hopp, betöltöttem a 36. hetet!

Kép
ariel

Sziasztok Lányok!

Remélem jól telt a hétvégétek! Mi jól vagyunk, vásárolgattunk szombaton, vettünk babakádat, állvány , szennyestartót stb. Kicsit takarítottunk is és hát elkezdtük mi is a mosását. Először az ágyneműt és pelenkákat mostunk, majd babaruhákat. Nem is gondoltam volna, de kb még 2 adag van hátra, anniyra sokmindent vettünk és kaptunk (persze a plüss játékokat is kimosom). Ráadásul az Anyósom is üzente, hogy vett rucikat a fiúnknak, majd kedden megkapjuk. Szóval tele lesz a szekrényke. A mosást Dreft baby mosószerrel végeztük, de csak kevés mosószert használtunk és öblítő helyert ecetet tettünk be. Nem lett büdi semmi, de nincs is erős mosószer illat sem. (Ugyanis pénteken mostam a saját cuccunkat és a mosószer illatától rosszul lettem, fejgörcsöm volt és majdnem hánytam). Mindent átvasalok még mielőtt elteszem. Az ágyneműt majd a férjem húzza fel, amikor jön értünk a kórházba, nem akarom, hogy addig is porosodjon.

Masika, remélem jobb már a lábad és holnap találkozunk a felkészítőn.

Cukika! Jobbulást és gyere vissza közénk hamar!!!

A szülésre én is sokat gondolok, egyelőre nem félek tőle, majd meglátjuk mi lesz később.

Ma már tényleg összerakom a kórházi csomagot. Már mindent megvettem, de még szanaszét tárolom őket.

Hallottátok, hogy szerdától már csak 13 fok lesz, nekem nem nagyon van kismama melegholmim és már nem is akarok venni, hisz szülés után azért sok le fog menni a pocakról.

Sziasztok, Csilla
csim

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: