Sziasztok!
Yokka! Nálunk még nem mutatta magát. Ha minden jól megy, Karácsony előtt lesz még egy UH, akkor eldőlhet a kérdés
Szandri! Hát akkor nem lesz baj, ha a gyorshajtáson múlt a vizsga. Tényleg gyakorolsz kicsit, aztán hajrá! Az jó, hogy a tegnapi szutyok idő ellenére jól ment! Hahh, jó fej a fővállalkozó. Még ha Te építtetted volna a lakást… mindenesetre ez a fajta szellőztetés tényleg jó, én is ezt csinálom. Azért nem 20-30 percet, de jó kiadósat és többször is. Nálunk rengeteg a növény és párologtatok is a radiátoron, úgyhogy kell …
Jut eszembe! Pont ma került a kezembe Praktikeres újság, de abban nem láttam azt a fotelt…

Bár nincs messze, lehet h kinézek.
Anna! Tényleg szuper dolog, ha az ember fejében kezd összeállni a kép! Tök nagy lendületet ad! Csak így tovább. Suliban lesz jó kis vizsgaidőszakod? Nem semmi, hogy így nyomod! És a tegnapi kajádtól én is odáig voltam (mármint gondolatban), príma!

Hát, lassan ideje, hogy átrendeződj a Babóca fogadására, szép kényelmesen (már ha a tágulást kényelmesnek lehet nevezni…)
Orsi! Ilyen kiscsajt. Lehet, hogy nem is a szuri fájt, csak nem fértek össze a kajával

Klassz, hogy ment a kúphasználat is! Huhhh, ez a rota-elleni oltás… durva az ára. Nah, legyen okos az ember lánya, hogy beadatja-e. Azért remélem, hogy nálatok simán lecsúszik!
Vivi! Először is Boldog Névnapot!!!!

Mr Nyikk-Nyikk adott magánkoncertet?

Másrészt

hogy Barnit megviseli a front. Nem csodálom, még a felnőttek is megérzik, hát még ilyen csöpp emberke! Köszi a tippeket a babarucikról! Én is forgattam a fejemben, hogy beszerzek 50-es rugikat is, ha nem kell, akkor na bumm!
Hú, ez a baleset durván hangzik! Nem csodálom, hogy azóta nem mersz vezetni!
Suzy! Kitartááááást! Kár, hogy így alakult a tejcid, de tényleg ne aggódj, Cipike marad vasgyúró!

Pihizz, amikor csak lehet, aztán egyszer majdcsak visszaolvasol kedved szerint. Hú, én örülni fogok, ha ennyire fogom bírni, mint te…

Sajnálom a szájpenészt, remélem, mihamarabb elmúlik.
Menion! Köszi neked is a ruha-tanácsokat és főleg a fürdetőst, ezzel is bővült a listám. Az milyen módszer, hogy a babák egymás cumiját is megkaphatják? Miért?
Nomi! Ejj, ezek a férfiak… olyan fafejűek tudnak lenni. Azért szurkolok, hogy tudj pihenni és ne a látogatókról szóljon minden napod!
Evita! Na Te is… most az egyik suli, februártól a másik… Tuti menni fog és nagyon jó, hogy bevállalod!
Tegnap én is tiszta kóma voltam az idő miatt. Délelőtt a városban voltam, de szinte semmit nem intéztem, mert az első helyen jól felhúztak és ilyenkor nem tudok holmi karácsonyi forgatagra koncentrálni. Ja és végig esett, úgyhogy siettem haza és vettem egy lábfürdőt…
Ma védőnéninél voltam, minden ok. Jövő héten jön ki, akkorra összeszedem a kérdéseimet és jól letámadom
Szép estét!!!!