A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Jó reggelt!

Hááát, csak itt nem akar havazni egy szép nagyot :cry: Ahogy Manama is írta, béna az idő nagyon.

Ééés én is ma megyek be a városba. A tavaszi bukásom óta ma megyek először vezetni. Nem akarok :cry: Utálom ezt a hülye jogsi dolgot. És rohadtul félek. :oops: :cry:

Hát vidámabb, melegebb, szebb napot kívánok mindenkinek :!:

KépKép

Kép
szandriii

Jo reggelt, Kismamik!

Regen voltam mar, delutan jövök reszletesebben, most csak beköszöntem, rohanok matektanárhoz!

Ovatosak legyetek ma, ónoseső lesz, nehogy elpadlozzon vki!!! (Szandri, te is jokor mesz vezetni! :-/)

Puszi,

Anna

Kép
presario

Jaj lányok!Ez az idő olyan sz@r! :cry: :twisted: Teljesen kedvtelen vagyok,pedig apa is itthon van :?

Orsi!
Mesélj mi volt a dokinál?Dalmus hogy bírta a szúrkálódást?

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok Lányok!

Megjöttem a suliból! Túl éltem! :lol: Nemsokára neki állok főzni!
Eléggé ki vagyunk halva itten! :? :? :cry: :cry:

Szandri
Milyen volt a fővállalkozóval a tali? Mit sikerült elintézni! Sajnálom,hogy emiatt nem tudtál tornára menni! :cry: :cry:
Bizony megkapja Emma Lillus ruháit! Ez így könnyebbség! Amúgy is már ezer éve mi tároljuk a kinőtt ruhákat, mert tesómék tök kicsi lakásban laknak és nem volt hol tárolniuk! De már én is egy részét lepasszoltam anyunak, hogy tegye el,mert már én sem fértem el tőle! :lol:
Milyen volt a vezetés?

Yokka
Sajnálom,hogy volt egy kis összezörrenés Apácskával! Nem túl jó,ha van munkahely probléma! :cry: :cry: Tök jó így akkor, hogy fiúcska lett, mindenki erre vágyott. Milyen érdekes,hogy a legtöbb esetben az lesz, amire nagyon vágyunk! Mi nagyon kislányt szerettünk volna, lám kislány. Ugyanez Nomiéknál is! Ez tök jó! :lol: :lol: :lol: És nincs kép Babuciról, 4d-és esetleg? :lol: De persze bármilyen jó! :lol: :lol:

Anna

Milyen volt a matek? Várunk nagyon!

Gabi
Sajnálom,hogy kedvtelen vagy! A havazást nem szereted vagy azt,hogy most csúnya eső esik rá??? :cry: :cry: :cry:
Én a havat nagyon szeretem! úgy szeretem amikor szép fehér minden! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Haho Lányok!

Érdekes dolog ez a matek...amég nem erted, addig a vilag legocsmanyabb dolga, de egy kicsit kapisgalod mar, akkor azert nem olyan rossz... :P Pont a tanar mellett lakik egyik legjobb baratnom, gondoltam, felugrom hozza...na, annak 3 ora trecsi lett a vege, uh csak ilyen 3 körül értem haza. Azota meg foztem bablevest, meg tejfolos-gombas-paprikas karajszeletet, most varom haza a ferjemet.

Hulla vagyok...mintha a hatfajasom enyhulni kezdene, erre marhara elkezdett fajni a labam között. Tudjatok ugy, mint amikor vmi tornan hanyattfekve terpesz-zár gyakorlatok utan izomlazad van... baratnom szerint tagul a csipom, medencem, es ez okozza a fajdalmat, nem kellemes... :(((

Evita, milyen isibe voltal?

Szandri, hogy ment a vezetés?

Megyek, lepihenek egy kicsit, abbol baj nem lehet! :P

Kép
presario

Halihó!

Szuri:
Kettőt kaptunk..egyiket az egyik combiba a másikat a másikba....
Az első szurit egy szájgörbitéssel megúsztuk....a kettő között még egy vigyor is belefért...aztááán..jött a második szuri....na az alatt és után elég keményen eltörött a mécses, szegénykém levegővétel nélkül vörös fejjel....üvöltött! :( :cry:
Kb. 3 percig....potyogtak a könnyek....jól bele is izzadt!
Aztán csend lett.....akarom letenni, hogy visszaöltöztetem..erre megajándékozott egy nagy böfivel..amivel természetesen jött az előtte háromnegyed órával bekajált tejci is.....pffffffff....a gatyám, a felsőm....a csizmám.... :) :lol: :D
A doki mondja..."jajjaj ezt Mi okoztuk!"
Aztán kivittem felöltöztettem, de közben már nevetgélt, gőgicsélt.....! Hazajöttünk......kúp....a doki kifejezetten kérte, hogy adjam be neki...Én megtettem, megelőzésképpen. Szépen sikerült feldugom, nem jött ki és kaki se jött.....
Most kajáltunk és alszik!

Kiváltottam a ROTA virus elleni cseppeket is....ezt mindenképpen szerettem volna beadatni neki..mert annyira jelemzőek mostanában a hasmenéses-hányásos megbetegedések. Ha ők elkapják...hajajj...! Az egyik ismerősünk pont most szabadult a babával a kórházból Rota miatt, elkapta a kisgyerek és a belei a sok hasmenéstől egymásba csúsztak....majdnem meg kellett műteni..hiányzik a fenének egy hasfelvágás ilyen picurin!
Na szóval emiatt Mi ezt kértük...ezt 6 hónapos korig lehet beadni neki, szájon át a doki adagolja...viszont ezt Nekünk kellett kiváltani, mert nem TB támogatott szer....és nem occsóóó......19.691 Ft. :? :shock:
Evvan.....!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok!

Csak gyors helyzet jelentés:
megvagyunk, jól vagyunk, csak ismét hideg-front van és nekem izomlázam lett a sok Barni cipeléstől... Mire megnő Mr. Nyikk-Nyikk addigra én olyan vállas-izmos csajszi leszek, h csak na! :shock: :? :)

Orsi
Drukk, h ne legye Dalmus lázas!

Andi
Köszi, h megosztottad velünk a tapasztalataidat!
Milyen az új lakásban lakni? Megszoktátok már?

Anna
Én tök szerettem a matekot! (mérnökként végeztem, ott analizis I-II, numerikus matematika, valószínűség számítás és matematikai statisztika volt. :D :) )

Nomi
Sajnálom az összezördülést!
Nagyon másképp gondolkodtok a férjeddel a gyerek kérdésben? Vannak tradicionális különbségek is? Kitartást!

Yokka
Neked is sajnálom a vitákat! Kitartást!

Szandri, Manama
Olyan jó, h ilyen kis fittek vagytok! Hajrá torna!

Mindenkinek jobb éjszakát, mint a miénk volt!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok Csajok, Babák :!:

Bocsánat, de csak annyi időm van, h magunkról írjak egy pár sort, nem tudok visszaolvasni, olyan rossz, h fogalmam sincs kivel mi van :oops: :oops: :oops: nem tudom mikor fogom mindezt bepótolni, nem tudom ki hogyan csinálja, csinálta, de nekem nem megy, olyan gyorsan eltelik a nap, 3 óránként etetés ugye, sterilezés, és még nem is mi főzünk, hanem anyós, és apácska is itthon van...nagyon nehéz az eleje, de ezt nem kell ecsetelnem :!:

Ma volt a gyerekorvos, megvizsgálta Cipikét, nagyon erős babának ítélte, még le is pisilte a doktor nénit a kis drágánk :lol: jók a reflexek, viszont a klinikán összeszedtünk egy szájpenészt, amit most kezelni kell, boraxos ecseteléssel, Cipike nagyon ügyesen tűri a száj törlést, igazán ügyes babóca :!:
Én folyamatosan idegeskedem, h ha alszik miért alszik olyan mélyen, ha nyűgös akkor mi a baja...hát elindult az anyaság teljes izgalommal, de majd csak rendeződik minden és idővel tudom, h minden kialakul és ha tudok többet pihenni nem lesz ez ilyen nehéz :!: :roll:

Sokat gondolok Rátok, hiányoztok, sajnálom, h nem tudok alaposan visszaolvasni :!:

Nekem fel sem tűnt, h hamarosan itt a karácsony és már első advent vasárnap volt, csak h Evita írta kedvesen :!: :wink:

Puszi Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

orsi
a doki azt mondta kenjem a seggkenőccsel n meg a gabi fürdetőt is kiiktattuk két napja és receptes fürdetővel fürdünk...szerintem ma már szűnik a hámlás vagy száradás....igen apák rosszak :twisted: de majd megbánja! kimarad a jóból
suzy
jó hogy otthon! minden jót nektek a saját kuckóban végre tejcsit sajnálom!mit mondtak róla?nem lehet hogy késöbb lesz majd?bár 10 nap...
nomi
akkor add fel postán az én csajszim tuti beszippantja :lol: eddig 3 féle cuccot kapott (2 féle tápot és anyatejet)ma meg még vizet is és nyakló nélkül eszi bármit adok...nem válogat de nekem meg nincs tejem :(
szandrii
szerintem kell legalánn 68db ahoz hogy ne kelljen úgy mosogatnod db-onként mint nekem az első 44-es méreteket...de ki gondolta volna hogy 44-esről indulunk majd ...nekem 56-os volt az is csak 2-3 hogy babonából legyen az is de nagy babára számítottam hisz én 4 kiló felett születtemmi badyra veszünk fel rugit és az elég a szobába és egy ideig nem megyünk ki...még ha a body hosszu újjú akkor is a rugi megy rá így is hideg a kicsi keze...de kaptunk kis pulcsit és zoknikat is de azt nem tudom hogy tegyem rá ha kint leszünk...
ehh jogsi az nekem is nehéz volt a drukk miatt....az oktatóm könyörgött hogy vagy igyam le magam vagy vegyek be nyugtatót mert a sima órán minden ok volt de amint beült a vizsgabiztos azt se tudtam ki vagyok...pl azt kérte mondjak számot 6-9ig erre szorítottam a kormányt és azt mondtam: "három" :oops: :lol:
orsi
uhhh ennyi a ára? akkor sz@rban leszünk...mesélj még mi mennyi had kéküljünk fel rá
suzy
juj szájpenész :( sajnálom én is féltem tőle mert volt hogy más cumiját is kaptuk....ott is volt egy babának de nem tudom hogy néz az ki...az én kicsimnek a szája néha felázik és jön le róla kis bőr db-ka de az olyan mintha az elhalt hámsejt lenne és egy napig volt aztán ahogy lejött nem volt utána...és azt hittem én is hogy penész de azt mondták az sokkal durvább és fáj is a babának...

mi eddig hámlottunk de 2 napja patikai fürdetővel pancsizunk és a popsikrémet rákentem 2x és már az is elmúlik ....
csak a tejcsi nem gyün...
2480gr az esti pucér mérlegelés :lol: már egész tokás és hörcsögös a pofija :lol:

Kép
menion
Budapest

Szep jo reggelt!

Szandri! Koszi,ha utananezel te is. Remelem a vezetes jol sikerult :wink:

Yokka! Hat....en most minden pasit kinyirnek. Az ilyeneken en nagyon fel tudom huzni magam :(

Vivi! Sajnalom ezt a hidegfrontot,es azt hogy Barni ilyen nehezen viseli. Eddig meg tradicionalis kulonbsegek nem voltak,csak annyi,hogy kertem,par hetig ne jojjon boldog-boldogtalan babanezobe. Ha jol tudom ez az elso 6 hetben nem is szabad...erre o,hogy naluk az elso naptol mindenkit fogadnak. Hat....ebbol mar voltak problemak :(

Suzy! A kepeken is latszik,hogy Cipiketek igazi kis vasgyuro. Majd belejossz (belejovunk) a dolgokba. En is alig varom,jojjon anyum,meg 2 het van addig. Oszinten,en a haztartasbol nem csinalok nagy ugyet,csak ha mar nagyon muszaj. Szerencsemre,egyutt lakunk a baratnommel,o besegit ha szabadnapos. Fozni en sem fozok,a ferjem megcsinalja maganak a csupacsili kajakat(ez eddig is igy volt),en meg inkabb leveseken elek.
Az ejszakak milyenek?

Orsi! Ugyes kislany Dalma :wink: Remelem,azota nem lazasodott be. Vicces ( :?: :?: :?: ) ahogy mindig a dokinal produkaljak magukat. Mi ugy mutatkoztunk be a noverkenel,hogy tetotol talpig osszekakilta magat Mirike(ugy nezett ki,mintha 1 hete nem tettem volna tisztaba)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Csajok! ez a gyogyszertari furdetokrem mennyi ideig eleg? mennyibe kerul? es meglehet csak ugy vasarolni? vagy venykoteles?

Menion! szivesen kuldenem a tejcsit... Anna baba szepen fejlodik :wink: Le a kalappal :D

nomi77

Sziasztok!

Anna
Szerintem is jó a matek! Érdekes! Én most spanyol szakra járok, amit ebben a félévben befejezek, majd csak a szakdoga és záróvizsga fog maradni! Viszont februártól folytatom a másik sulim (most halasztottam 1 évet, ami lejár) az pedig gyógypedagógia, hallássérült szak, az levelezős! Azt szeretem nagyon csak hát Emma mellett azért nem lesz könnyű, de megoldjuk! :lol: :lol:

Orsi
Nem semmi,hogy ilyen drága a ROTA. :? :? Hát remélem nekünk is lesz pénzünk rá, vagy esetleg anyum ingyen be tudja szerezni...hm :roll: :roll: Meg is kérdezem tőle majd! :lol: :lol: Milyen vicces lehetett a böfi! :lol: :lol: Ügyes lány volt nagyon! Érthető,hogy már kettő sok volt neki! :?

Suzy
Érthető,hogy nem tudsz visszaolvasni! Örülünk nagyon,hogy legalább arra tudsz jönni,hogy magatokról mesélj! Nagyon érdekel minket minden Rólatok! Cipike szép erős baba! Én ilyen újszülött babáknál még soha nem látom,hogy kire hasonlítanak,de Cipike annyira rád hasonlít,hogy csak na! :lol: :lol:
Szájpenészt sajnálom, remélem hamar rendbe jön.

Menion
Tök jó,hogy múlik a hámlás, és bevált a gyógyszertári fürdető! :lol: :lol: Remélem a tejcsi is beindul! Anna baba szépen fejlődik! Nagyon ügyes csaj! :lol: :lol:

Nomi
Tök jó,hogy nemsokára megy anyukád hozzátok! Milyen jó is az! :lol: :lol: Az is szupi,hogy a barátnőd tud segíteni!!! :lol: :lol:

Vivi
Milyen kis izmos leszel! Szegény babák, ezek a hülye frontok... :cry: :cry: :cry:

evita10
Budapest IX. kerület

Vivi! boldog nevnapot,ha ma unnepled !!!!!

nomi77

Sziasztok, én is befutok így ebéd utánra!

Hát halljátok, lehet, hogy minket is ez a front dolog ütött ki már tegnap, de nem voltunk az igazik. Értem ezt magamra is meg hát kis fiúcskára. Olyan durván izgága volt tegnap, főleg délután este, hogy csak na. Órákon át tudnám nézni, hogy mit akciózik, de fázik a hasam :lol: Meg aztán ma reggel is, döbbenet. De jó értelemben. Annyira cuki :D :D :D

A vezetés, hát hogy is mondjam, jó volt. Ügyes vagyok, jól vezetek állítólag, csak kicsit fel kell elevenítenem a dolgokat. Gyorshajtás miatt vágtak meg mind a kétszer.
De köszönöm, hogy gondoltatok rám :lol: . Legközelebb kedden reggel megyek :?

A vállalkozóval nem sokra mentem. Állítja. hogy a belső vizesedés az én hibám. Természetesen. De olyan durva már a helyzet, hogy reggelre csöpög a fejünkre a víz :?
Végül csak azt tudta tanácsolni, hogy szellőztessek gyakran és szakszerűen. Ami azt jelenti, hogy nyissam ki az összes ablakot, ajtót teljesen és hagyjam nyitva kb 20-30 percig. Végülis nem hülyeség, mert így nem tudnak kihűlni a falak, megtartják a hőt, viszont a pára kimegy. Szóval tegnap óta ezt csinálom. Ilyenkor aztán gyorsan visszabújok az ágyba, olvasok :lol: . Ez a legjobb a szellőztetésben :wink:

Orsi, cuki lehetett Dalmus :P És ez a rpta... Durva. De azért biztos én is fogom majd kérni. Biztosamibiztos.

Menion ezt a gyógyszertári fürdető kenőcsöt vagy mit már sokaktól hallottam, hogy klassz. Sztem én is erre fogok ráhajtani :)

KépKép

Kép
szandriii

Jaaa, tegnap láttam a Praktiker akciós újságágban, hogy relax fotel lesz akciósan 3-ától 7000 ftért. Olyan, amilyen Gabi fotói között is látható. Mi veszünk :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Most talán van egy kis időm rendesen írni:

Manama
kérdeztétek a ruhákat:
Én sem arra készültem, h a 36.héten megindul a szülés, és így sok 50es body kellett... Mehettem pluszba beszerezni. De ez olyan helyzet, amire nem lehet készülni.
De szerintem vegyetek 2-3db 50es rugit és bodyt (biztos ami biztos) és 5-6db 56ost mindenképpen. Aztán érdemes 62ből még alaposan felszerelkezni. (Bár mivel mi kis súlyról kezdünk, most lassan a második hónap felé kezdenek majd jól lenni a 62esek.)

Nomi
Köszönöm! :D
(Igen ma tartom.)
A gyógyszertárit nekünk gyerekorvos írta fel, de bizti lehet recept nélkül is venni. Szerintem ez nagyon jó. Nekünk bevált (hajmosáshoz is.) Mi nem is próbáltunk mást.

Orsi
Nagyon tanácstalan vagyok ismét! Iszonyú drága a rota. Már én is érdeklődtem, de nekünk azt mondta a doki, h nem vagyunk veszélyeztetett kategória. (nincs ovis-bölcsis nagytesó, nincs állat a lakásba, tisztaság van..stb. ) és h volt olyan gyerek aki egy az egybe kiköpte az oltást. (mert ezt szájon adják 2részletbe.... 2X20.000Ft repült a kukába....)

Menion
Grat a gyors gyarapodáshoz!

Suzy
Megnéztem a fotókat! Hogy milyen édes nagyhajú baba ez a Cipike! :) :D :D
Ne aggódj, bele fogsz jönni mindenbe!

Szandri
Ügyes vagy a vezetéssel.
Én a baleset óta nem merek vezetni... (Tudom, h gyáva vagyok, de majd szépen lassan visszaülök a nyeregbe. :) )

Mégsem sikerül mindenre írni úgy tűnik... Nyikk-nyikk van..
Bocsi, majd folyt. köv.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi, Isten éltessen ;)
Milyen baleseted volt?

KépKép

Kép
szandriii

Vivi
Isten éltessen névnapod alkalmából!Remélem jól vagytok! :D :wink:
Puszi

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

VIVI!!!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Köszi a Cipike dicsiket Csajok :wink:

Ma voltunk apácskával elintézni a papírokat, végre mindent sikerült, most már várjuk a sok-sok pénzt :roll: :wink:

3 óránként eszik Cipike, de továbbra is tápszerezünk, mert egyáltalán nem indult be a tejem, nem vgyok egy szerencsés fajta ebből a szempontból, de a férjem azt mondta minden nekem sem sikerülhet :!: a klinikás védő nénivel sokat beszélgettünk erről, h ha nincs azt kell elfogadnom, most mit tudok csinálni :?: muszáj elfogadni, mert ha nem teszem ebbe bele fogok őrülni...majd a második babónál, ahogy Ti is írtátok kedvesen :!: :wink:

Fürdető krém: mi is a felírt gyógyszertárit használjuk :!:
Popsi törlőnek nekem a neogranormon van, popsi krém pedig Sudokrém :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat!
Nagyon aranyosak vagytok! Csudi jól esett, h gondoltatok rám! :D :) :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szandri
Autóbaleset: 33hetes terhes voltam Barnival, belénk jöttek és felborultunk az autóval. :( Azóta még nem mertem vezetni. :? :? :roll:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Yokka! Nálunk még nem mutatta magát. Ha minden jól megy, Karácsony előtt lesz még egy UH, akkor eldőlhet a kérdés :)

Szandri! Hát akkor nem lesz baj, ha a gyorshajtáson múlt a vizsga. Tényleg gyakorolsz kicsit, aztán hajrá! Az jó, hogy a tegnapi szutyok idő ellenére jól ment! Hahh, jó fej a fővállalkozó. Még ha Te építtetted volna a lakást… mindenesetre ez a fajta szellőztetés tényleg jó, én is ezt csinálom. Azért nem 20-30 percet, de jó kiadósat és többször is. Nálunk rengeteg a növény és párologtatok is a radiátoron, úgyhogy kell …
Jut eszembe! Pont ma került a kezembe Praktikeres újság, de abban nem láttam azt a fotelt… :roll: Bár nincs messze, lehet h kinézek.

Anna! Tényleg szuper dolog, ha az ember fejében kezd összeállni a kép! Tök nagy lendületet ad! Csak így tovább. Suliban lesz jó kis vizsgaidőszakod? Nem semmi, hogy így nyomod! És a tegnapi kajádtól én is odáig voltam (mármint gondolatban), príma! ;) Hát, lassan ideje, hogy átrendeződj a Babóca fogadására, szép kényelmesen (már ha a tágulást kényelmesnek lehet nevezni…)

Orsi! Ilyen kiscsajt. Lehet, hogy nem is a szuri fájt, csak nem fértek össze a kajával :D Klassz, hogy ment a kúphasználat is! Huhhh, ez a rota-elleni oltás… durva az ára. Nah, legyen okos az ember lánya, hogy beadatja-e. Azért remélem, hogy nálatok simán lecsúszik!

Vivi! Először is Boldog Névnapot!!!! :) :) Mr Nyikk-Nyikk adott magánkoncertet? ;) Másrészt :( hogy Barnit megviseli a front. Nem csodálom, még a felnőttek is megérzik, hát még ilyen csöpp emberke! Köszi a tippeket a babarucikról! Én is forgattam a fejemben, hogy beszerzek 50-es rugikat is, ha nem kell, akkor na bumm!
Hú, ez a baleset durván hangzik! Nem csodálom, hogy azóta nem mersz vezetni!

Suzy! Kitartááááást! Kár, hogy így alakult a tejcid, de tényleg ne aggódj, Cipike marad vasgyúró! ;) Pihizz, amikor csak lehet, aztán egyszer majdcsak visszaolvasol kedved szerint. Hú, én örülni fogok, ha ennyire fogom bírni, mint te… :oops: Sajnálom a szájpenészt, remélem, mihamarabb elmúlik.

Menion! Köszi neked is a ruha-tanácsokat és főleg a fürdetőst, ezzel is bővült a listám. Az milyen módszer, hogy a babák egymás cumiját is megkaphatják? Miért?

Nomi! Ejj, ezek a férfiak… olyan fafejűek tudnak lenni. Azért szurkolok, hogy tudj pihenni és ne a látogatókról szóljon minden napod!

Evita! Na Te is… most az egyik suli, februártól a másik… Tuti menni fog és nagyon jó, hogy bevállalod!

Tegnap én is tiszta kóma voltam az idő miatt. Délelőtt a városban voltam, de szinte semmit nem intéztem, mert az első helyen jól felhúztak és ilyenkor nem tudok holmi karácsonyi forgatagra koncentrálni. Ja és végig esett, úgyhogy siettem haza és vettem egy lábfürdőt… :oops:
Ma védőnéninél voltam, minden ok. Jövő héten jön ki, akkorra összeszedem a kérdéseimet és jól letámadom :D

Szép estét!!!!

KépKép
manama

Vivi
Én még nem is mondtam :oops:

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Halihóóóóóó!!!!

Roli baba ma fél 7-kor kelt először :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tegnap mondjuk későn evett,11-kor :roll: de annyira jó lenne,ha erre beállna. :D :)

Ma mi is megyünk oltásra :? Jaj,de izgulok,hogy mit reagál......... :roll:

Rotát tegnap megbeszéltük apával............mi nem adatjuk be :? Olvasgattam meg kérdezősködtem barátnőktől is és a nagyobb része nem adatta be.(5-ből 4 nem.)Hát.......... azért nehezen jutottunk dűlőre,vannak kétségeim. :?

Délután még jövök,ha Roli nem lesz nyügi!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Tök jó! Milyen ügyes ez a Roli baba! Csak így tovább!!! :lol: :lol: :lol:
Milyen volt az oltás! Biztos minden rendben volt! Hát igen ez a Rota elég gáz! mi még erről nem beszéltünk! Majd ha ott tartunk, addig is van bőven kiadás! :lol: :lol: :lol:

Manama
Sajnálom,hogy tegnap felhúztak, és utána nem tudtál semmit intézni! Gyűjtsd is össze a kérdéseidet a védőnéninek, és írd is le, mert különben el fogod felejteni! :lol: :lol: :lol: Én legalább is mindig így járok!! :lol: :lol:

Suzy
Tök jó,hogy sikerült minden papírt elintézni! Most már menjen is a sok-sok pénz nektek!!! :lol: :lol: :lol: Tényleg fogadd el,hogy nincs tejed! Nincs ezzel semmi gond! Nem jó,h a emiatt idegeskedsz! Cipikének így is nagyon jó!!

Nálunk a felújítás elég jól halad! Már bent van az új elektromos vezetékek! Az álmennyezetnek a tartó vasa fent van, le van kaparva a a falról, a festék vagy mi, ami rajta volt eddig. :roll: :roll: Holnap Laci és apósom fel teszi az álmennyezetet, és meg lesz az első réteg vakolás is! Egy képet fel teszek G-re a plafonról! Elég vicces most! :lol: :lol: :lol: Holnap már ez nem fog látszódni! Mst már tuti,hogy lesz új fürdőszobánk! Olyan boldog vagyok! Szörnyű ronda ami most van! Már hányok tőle! Bár mennyire is takarítom, ugyan olyan csúnya! Beleszerettünk egy csempébe Lacival, amit a Praktikerben láttuk, de nagyon drága, és most van az újságban,hogy 15től pont azt akciósan lehet venni! Olyan boldog vagyok! Sajnos lehet,hogy nem lesz bordűrje, mert arra már nem lesz már keret, de majd meglátjuk! És külön lesz a wc is! Ami eddig nem volt! Úgyhogy szupi!!! :lol: :lol: :lol:
holnap megyünk el Emma ágynemű garnitúrájáért is! :lol: :lol: :lol: Szóval nagyon happy vagyok! :lol: :lol:
A hasam viszont ma olyan kemény volt és fájt! :? Nem tudom mitől lehetett, és Emma se nagyon mozgolódott, amitől kicsit ideges voltam, most esete már éreztem 1-2 rúgást, amitől megnyugodtam, de azért még örülnék, ha rugdosna!

evita10
Budapest IX. kerület

Látom ma mindenki hétvégézik...
Szandrii!Csodálkoztam is volna ha nincs, jó pár évet töltöttél Te is itt :)
Mivel örökölni nem tudunk lassan felfedező körútra kellene indulnom babaruci ügyben. Ha 56-62-vel készülök szerintetek az jó lesz?

KépKép
yokka03

rólunk aztán olvasok ha van még annyi idő pancsizásig :D

hát tegnap estére jött ki hogy az "idegen" anyatejet megittuk pedig nap közbenre szerettem volna időzíteni mert azt mondták hasfájást csinálhat...na de lekopogom semmi gond nem volt!
becuppantotta meg se kottyant neki :lol:
nem fog ki ezen a lányon semmi kaja :D

titokbaba elfelejtettem mondani hogy nem is 3 hanem 4 félével birkózik meg a kis gyomra! mert 2 féle tápot is írtak neki mivel a kórházból olyannal jöttünk ki ami nem koraszülött táp így a doki olyat is írt fel így megy 2 féle tápszer és mostmár 2 féle anyatej is :P

tegnap elvittek vásárolni :roll: akartam menni hogy végre megvegyem amiket akartam de szinte semmi nem volt...teljesen lerabolt polcok voltak :cry: semmi választék...
a végére meg totál kifáradtam...hiába rég nem voltam sehol és sokat talpaltam(vagy 2-3órát)
a tekkóba sokkal nagyobb a választék ami itt van a szánkban erre elmegyünk egy messzi hodályba és ott túrázunk a semmire :(
na de így is lement 12e de esküszön nem 0tudom hogyan...

kutyák felé is óriási a restanciám már lassan megszakad a szívem hogy mennyire elhanyagolom őket!talán ha itt leírom akkor sikerül megtartani:most 7 végén legalább 1 órát szánok rájuk szeretgetem őket!

lányok ne kövezzetek meg de a cicát nem bírom kitenni a szobából :oops: amióta hazajöttem a sarkamban van 24órán át!még ha tápit csinálni megyek le a konyhába akkor is követ sőt mikor Laci rávert mert épp etettem a kicsit és mondtam hogy lökje le akkor is ellenállt és csak sírt hogy ne bántsuk hagy maradjon :?régen erre világgá rohant volna
mindent szigorúan takargatok ami a gyereké sehol nem érintkezhet azzal ahol a macska járhatott és minden nap felmosok és persze csak az én heverőmön fekszik a cica amire nem teszem rá a gyereket csak ha az ágytakarót is letakarom pelussal szóval agyon bonyolítom de lényeg hogy nagyon vigyázok és a cicus se akar sehova menni ami a gyerek helye csak annyit akar szegény hogy ott lehessen a közelemben és még simogatást se igényel csak ritkán...annnyira hiányoztam neki már a telefonban a hangomra is sírni kezdett...14 éve vagyunk együtt nem tudom kidobni! első éjszaka kicsuktam de nem aludtam tőle kaparta az ajtót....vessetek meg érte de nekem olyan ő is mint a gyerekem :oops:

Kép
menion
Budapest

nomi
nálunk is vita téma ez a látogatás dolog de nem a férjem és köztem :? volt már olyan hogy elmondtam nem lehet erre:"na de hát csak megnézniakarjuk"??? :shock:
fürdetőkrém receptes sajna 100gr egy tégely de hogy meddig jó nem tudom mert nem írták rá mikor készült így azt se tudom mennyi ideig jó..én a tesómtól kaptam mert neki megmaradt de az ő gyereke 3,5éves neki sokáig ez volt a fürdetője allergia miatt...szerintem évekig tartja a minőségét
szandrii-nomi
csak az a baja ennek a fürdetőnek hogy nem nagyon oszlik el a vízben vagyis ott úszkálnak kicsi db-ok benne de ez nem baj attól még tényleg szuper...meg azt mondta a védénő hogy fel lehet oldani vízben és "mikróba is rottyantani rajta" és úgy akkor olyan állaga lesz mint egy tusfürdőé és bele lehet tenni a szappankinyomóba...én eddig ezt nem csináltam mert engem nem zavar hogy darabos kicsit...kezembe teszek egy kicsit és a vízzel összemorzsolom és ez megy a babára...eddig tökéletes! a bőre gyönyörű azóta! nem is kenem semmivel
wivi
boldog névnapot!
ROTA ügyben én is dillemmázok 40000 az sok de nekünk ott tesóm 3,5éves ovis gyereke viszont a védőnő elmondta amit a gyógyszergyár nem fog!ez az oltás csak egy féle rota törzs ellen jó de van több is!!!így ha nem azt kapja el gyerek akkor is fosás-hányás és kórház a vége...szóval ezt még ki kell nyomoznom mire elég 40e...
suzy
így van ! tejcsi ügyben én is már azt kezdem mondogatni magamban hogy majd legközelebb...(már ha lesz )
sudókrémre azt mondták az nagyon zsíros nekem abból is patikai van
manama
hát elvileg nem kapnák meg de ugye a valóság messze van ettől...2x volt hogy cumit is akartak adni nekünk hogy vigyük mert az a miénk :shock: nem volt cumija a gyereknek sőt egyáltalán nem akar cumizni hiába kínálgatom neki...
evita
vigyázz ne dolgozz hiába van kosz meg csúnya mert ha keményedik a hasad az baj! egy barinőmnek azt mondta a doki hogy sokat keményedig az nem jó s 24hetesen szült meg...
szóval hagyd a családra a munkát!

Kép
menion
Budapest

jaj mennem kell fürcsi van amit nem szeretünk
de utána olyan fincsi szépek leszünk :lol:

Kép
menion
Budapest

MENION!
Csinálj már babás vonalzót légyszi!Nem is tudom mennyi idős most Anna baba!
:oops: :oops: :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

hát igen pontosan ma lett 4 hetes :lol:
én meg azóta se vagyok ügyesebb ilyesmiben a vonalzó ami van kb 2 hétbe került mire sikerült :oops: de megcsinálom hamarosam!

Kép
menion
Budapest

na lássuk...

Kép
menion
Budapest

SZUPER! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

emléklapot is csináltam nagyon édi lett de ide nem tudom betenni...
megy a gmail-ra csináljatok ti is olyan cuki! :D

Kép
menion
Budapest

na menek tápit csinálni...jó éjszakát!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Menion! Egy hónapos Anna? Döbbenet... hogy múlik az idő... :shock: Látom, nagyon jól alakultok, kiscsaj eszik rendesen, gondolom nő, mint a gomba, kell ennél több? ;)
Megértem, hogy a cicussal "bajban vagy". Ha ennyire figyelsz, akkor sztem nem teszed ki nagyobb kockázatnak a bébit, mintha az ő szobájába be sem menne a macsek...
Megnéztem az emléklapot! Ekkora szemeket... édes! :P
Szép lett a vonalzód!

Evita!
Igen, felírom én is a kérdéseimet, mert vizsgálatkor is kérdezek, de azt veszem észre, hogy a kapott infók nem egyszer új kérdéseket generálnak :lol:
Hát, nem semmi az a plafon!
Igaza van Menionnak, pihizz, amennyit csak lehet!!! Tényleg baromi idegesítő, ha minden poros, de most más idők járnak... Ja és a klasszikus tanács: magnézium és relaxálás! Emma baba meg lehet, hogy épp nem volt rugdosós kedvében! ;)
Megvan az ágyneműgarnitúra? Milyen?

Gabi! Hogy ment az oltás? Roli tűrte vagy eltörött kicsit a mécses? És kezdtek beállni? Drukkolok, az tök jó lenne!

Vigyázzatok magatokra, bébikre!
Jó hétvégét (ami maradt belőle... :) )!

KépKép
manama

nem nagy itt most a forgalom :D biztos mindenki kihasználja a 7végét

manama
igen nagyon gyorsan szedi fel a grammokat :D tegnap már 2620 volt(3 nap alatt 140gr) és már nézegeti a szobát és kezdi felmérni az ágyikójában a játékokat is...a fekete-fehér tehénkét nagyon alaposan megvizsgálta már :lol:...és már jelét adja az uncsizásnak is...tegnap addig nyögött amíg ki nem vette apa az ágyból és úgy már nem volt egy hangja se :lol:
asszem nemsokára rájön mit kell csinálni ahoz hogy az legyen amit akar

Kép
menion
Budapest

Jajj menion, de irigyellek hogy Ti is már itt tartatok :oops:
Aki már volt cukorterhelésen: Azt értem hogy a cukrot venni kell patikából, de pl a 2,5dl vizet vigyem vagy ott kimérik...na meg a citrom leve az még plusszban jöhet a 2,5dl vízhez vagy azzal együtt kell annyinak lennie. Lehet buta kérdés, de ha mondta is a centrál védőnőm én nem emlékszem rá :?
Suzy! ha lesz egy kis időd leírnád nekem lécci mire volt szükség bent a klinikán! jajj meg friss infókat is kérünk Cipikéről!!!

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Menion
Szupi az új vonalzód! Nem semmi,hogy már egy hónapos a lányzó! 4 féle kaját eszik... nem semmi! :lol: :lol: Hát ne is válogasson a Drága,hanem növekedjen szépen! Tudja,hogy ez a dolga! :lol: :lol:
Ó jaj, kezdi már próbálgatni,hogy mire képes egy kis nyöszörgéssel??? :roll: :roll: Rafkósak ezek a gyerekek nagyon, hamar rájönnek a dolog nyitjára! :lol: :lol: :lol:
Megértem, szegény cicusodnak nem lehet könnyű, megszokni a "kis tesót" :lol: :lol: Féltékeny a drága! :lol: Nem lesz semmi baja Anna babának tőle! Nagyon szupi lett az emléklap! :lol:
Igyekszem pihenni! Olyan sokat nem keényedik, de azért már általában kezdem érezni a nap végére,hogy fájdogál! Tegnap is bevásárolni voltunk. Több órát el szöszmötöltünk, és már estére éreztem a pocakom. Nem hiába, már egyre nagyobb. Nem álldogálhatok én sem annyit.! :cry:

Manama
Megvan az ágynemű garnitúra! Nagyon kis szép! Úgy örülök neki! :lol: :lol:

Yokka
Sajnos ebben a cukormizériában nem tudok segíteni, mert nekem ilyen volt. Én tejet és zsemlét ettem! Kórháza válogatja, hogy csinálja. Remélem majd más tud segíteni neked!

Mindenkinek további szép vasárnapot! Holnap nem hiszem,hogy tudok jönni! Egész nap én vigyázok Lillusra. Este meg programom van, úgyhogy majd meglátjuk! Sok puszi mindenkinek!

evita10
Budapest IX. kerület

yokka
ne irigykedj neked is lesz ilyen
az az igazság hogy nekem hiányzik az a másfél hónap ami kimaradt én szerettem volna végig megtapasztalni de nem volt rá lehetőségem....ezért nem is töröltem a várandós vonalzómat hogy láthassam most épp hol tartanék
szóval tedd meg helyettem és élvezd ki minden pillanatát :D

evita
bizony egyre kevesebbet kell már talpalnod...nekem se vette be a központ hogy már nem lehet...engem mindig sajnos figyelmeztetnie kellett a babónak (volt görcs és vérzés addig nem maradtam)és azt nem kívánom neked! látod hogy milyen hamar történnek a bajok...kíméld magad! úgyis minden meglesz anélkül is hogy hajtod magad...

Kép
menion
Budapest

Yokka, a vizet ott adjak, és ahhoz teszed hozza a citromlevelet. Igazabol nem a viz es a citromle mennyisege a lenyeg, ha tudod, akkor egy deci vizzel is megihatnad, de ugysem tudod! :lol: Én kutyultam magamnak egy kellemes limonadet, es par slukkra megittam. Volt mar rosszabb is! :)

Lányok, kesobb meg jövök, most csak beneztem, most ertem haza karacsonyi vasarlasbol, ki kell meg pakolnom. :roll:

Szep estét nektek! :)

Kép
presario

Boldog Mikulást mindenkinek:)
Tettem fel a gmail-re egy képet, én ezzel kívánom, hogy mindenkinek sok ajándékot hozzon a miki:)

andicsiga

Sziasztok :!:

Csak egy pillanatra jöttem, megnéztem a képeket a gmail-en, gratulálok mindenkinek a bébikhez és szépek a pocakok is :!: :wink: hiányoztok nagyon, de még időm az nincs ideülni hosszasan :!:

Vigyázzatok magatokra és a bébikre, pocaklakókra :!: :wink:

Boldog Mikulást!!!

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Cipike nagyon jó kisfiú, múlt éjszaka nem ébresztettem fel, annyira békésen aludt, most úgy csináljuk, h kitoljuk a fürdetést, tegnap 10 után fürdettünk, utána evett és csak fél 4-kor legközelebb, ma mondta a védő néni, mert meglátogatott, h nem is baj, h nem ébresztettem, mert nem sárga már, így nem kell éjszaka a 3 óránkénti etetés :!: napközben eszünk 3 óránként, szombaton nagyon nyűgös volt, pocak baj, de megoldottuk szélcsöveztünk és azóta saját magától sikerül neki a nagy dolog, remélem így is marad, nem fogja anyukájától örökölni a jó kis székrekedést :!: :roll: nem sírós, nem nyűgös, csak ha baja van, ja és olyan hangosan nyög, amikor végzi a dolgát :lol: annyit szoktunk rajta nevetni :lol: :oops:
fürdeni imád, egyáltalán nem sír, sőt sztünk jól esik neki mindig :!:
kaja: 80-90-ket eszik, tápizunk továbbra is, de ezt elfogadtam mostanra :!: :wink:

Nálam: a hegem nagyon szép, a hasam iszonyat lötyi, vérzek még mindig eléggé :!:

Yokka
Kórházba:
3db gombos hálóing, de érdemes kérni az első két napban az ottanit a vérzés miatt!
Szoptatós tea, amit a férjem mindig itthon megcsinált
5 zokni
Tenna Lady
WC papír, fontos, mert sehol sincs!!!
Papír WC ülőke
Glicerines kúp, adnak, de jó, ha van
Papírzsepi
Borotva
Tusfürdő
Fogkefe
Fogkrém
fésű
5db bugyi
3 törölköző
Fürdőköpeny
Zuhanyzós papucs
Benti papucs
Bögre
Kés
Villa
kanál
tányér
Mentes víz (Naturaqua)
fényképezőgép –elemek
telefon/telefontöltő
iratok (személyigazolvány, lakcímkártya)
Házassági anyakönyvi kivonat/apasági nyilatkozat
Orvosi papírok, terhességi kis könyv
Személyigazolvány fénymásolata
Pénzt ne vigyél!!!
A babának semmit nem vittem, mert nem kellett a benti tartózkodás idejére, csak a haza menetelhez, de az akkor is ráér, amikor mentek haza!
Mivel, mi 10 napot töltöttünk bent, így be be hozattam a saját cumit és cumis üvegünket!
Van a klinikán szopi párna nagyon jó dolog!
A pólyát utáltam, Én mindig kibontottam és úgy etettem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

A penész már nem látszik a védő nő szerint, köldök csonk sincs már, sokat kellett kezelgetni, mert a klinikán nem úgy mutatták, ahogy kellett volna :!: :evil: hidrogén-peroxiddal kezeltük, pezsegtettük és mostanra olyan szép tiszta :!:
Olyan kis pufók a mi kis Cipikénk :lol: sokat puszilgatom, ringatom, de emiatt nincs lelkiismeret furdalásom, hiszen nincs szopi :cry: és muszáj, h másképpen érezzen engem és legfőképpen, h nagyon szeretem :!: :D

A férjemről mindig is tudtam, h bármikor, bármiben számíthatok rá, de most aztán igazán látom, érzem, h fantasztikus apuka, komolyan :!: :lol: mindig Ő csinálja a kajcsit, amíg Én pelenkázom :!: :wink:

Most kaptunk a szomszédból egy elemes hintát, már össze is szerelte, du-án hintázás lesz :!: :lol:

Yokka
otthon kell feloldanod a cukrot, amit kiváltasz a patikában :!:
Én úgy csináltam, h egy fél literes üvegbe beleszórtam a cukrot és rámértem 2,5 dl vizet, de ne hideget, mert nem oldódik fel és utána hűtőbe tettem egy éjszakára, mert úgy nincs egyáltalán rossz íze, a citromlevet is másnap tettem bele :!:

Evita
Pihizzél sokat :!:

Menion
gratulálok az 1 hónapos bébihez :!: :wink:
milyen tápit eszik Anna :?:

Többieket is pusszantom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Látom hétvégén mindenki elfoglalt volt. Remélem mindenki a karácsonyra készülődik már. Most jöttem rá, h már Advent 2.vasárnapja volt. Nagyon repül az idő

Gabi
Oltáson túl vagytok? Volt láz? Végül adtál kúpot?

Orsi
Hogy vagytok?

Menion
Nagyon durva, h 2féle tápszer és 2féle tejcsi, és a kiscsaj megse érzi! Nagyon ügyes kemény kiscsaj! Barni azt is észreveszi, ha valami olyat eszek ami puffaszt...

Evita
Örülök h halad a felújítás! Vigyázz meg ne erőltesd magad!

Andi
Nagyon édes a kiscsajod! Nagyon cuki kisMikuláslány! Mi is vettünk Barninak Miki-sapkát, majd próbálok feltenni képet én is!

Suzy
De jó, h ilyen ügyes Cipike, h átalussza a fél éjszakát! Csak így tovább! Helyes kis vasgyúró fiúcska! Maradjon is így!
Örülök, h jól vagytok! A tápi miatt tényleg ne idegeskedj! Ez csak egy körülmény - így alakult- majd legközelebb!

Rólunk:
Tudom, h nálatok nem olyan nagy szó, de sikerült szombaton 50g-ot felszedni Barninak. Úgy tűnik lassan kijövünk a gödörből és szépen hizogat is nemcsak nődigél. (60cm már(!), és kb.3,5kg. :( )

Jaj, a főnök szólít! Majd folyt!
Szépe napot!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Helló lányok!!!

Jaaaa hát igen bocsi,de az oltás után már nem írtam :oops:

Túl estünk ezen is..........végig üvöltötte a 2 szúrást,de nagyon hamar megnyugodott a kezembe :lol:
Tegnap 37.5-re nyomtam neki egy kúpot,ami egyszerűbb volt,mint gondoltam.Simán beszippantotta a popsija :shock: Kicsit furcsa volt a szombat-vasárnapunk,de mára rendeződött minden!

Sajnos a védőnő is említette már,hogy a köldöke nincs rendben :cry: nagyon kidudorodik,tapaszt kell használnunk,48 órát van rajta és 24 óra pihi :cry:
Na de ez a mi formánk...............az első gyógyszertárba amibe bementem nem volt a tapasz és mondták,hogy hiánycikk :twisted: szaladjak át a másikba ami szintén az övéké ott még van 2 db. :twisted: Hát holnap bejárom a környék összes patikáját és beszerzek még egy pár darabot.
Tegnap vettük le az elsőt és már mintha bentebb lenne. :roll:

Suzy!
Jó,hogy jöttél,jó hallani rólatok is!!!!!
Szájpenész nekünk is volt,de nekünk az antibiotikumoktól és nekünk a boraxos cucc nem is használt,gyógyszertárba kevertek nekünk receptre. :? szegény annyira sajnáltam amikor a gézzel töröltem ki a kis száját :cry: de ő is hősiesen bírta. :lol:

Mindenkinek nagy puszi!

Képek nagyok jók!

Andi!
Jövőre nekem is lesz mini mikulásom! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Ismét jól eltűntem, de a hétvégén vizsgáztam és arra kellett készülnöm ezerrel.

Remélem mindenki jól van és mindenki vigyázzon magára nagyon!

Mi jól vagyunk éssss ma voltunk 4D-n éssss végre megtudtuk, hogy pöcsösünk lesz. :lol: Apa is nagyon boldog volt, olyan jó érzés volt látni, le sem lehetett törölni a mosolyt a fejéről.

Tök rendes volt a doki és mindent megmutatott, meg elmagyarázott. Méretei alapján, a mi kicsi Domink kb. 30 hetesnek felel meg és 1550 gramm a súlya.

Majd próbálok a DVD-ből képet csinálni, na meg amit kaptunk azt is valahogy feltenni a gmailre. De csak a hétvégére ígérem.

Mégegyszer vigyázzatok magatokra és a babókra!

Kép
gyevacska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: