A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Rszg, nagyon ötletes a télapó csomag, tetszik! :D Szép kerek pocid van! És nagyon bejönnek a virágaid is!

Nemlajos, nem lehet lefoglaltatni egyet, mire odaérsz?

Pulcsi, mi még nem kelengyézünk. Abban állapodtunk meg, hogy januárban kezdünk neki, így meglátjuk mit hoz a Jézuska.

Kép
Kép
tessza76

Tencsi, Tessza:

mézeskalács tészta:

(kb 40 db-hoz)
250 g méz, 250 g barna cukor, 150 g vaj, 100 g darált mandula, 400-450 g liszt, 1 teáskanál fahéj, 2 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék, fél citrom reszelt héja, 1 tojás, 1 csapott kávéskanál szódabikarbóna, 2 evőkanál rum vagy víz

Méz+cukor+vaj felolvasztani együtt, hűlés után mehet hozzá a többi. Ha a tészta nagyon lágy, még egy kevés liszt mehet bele. Akkor jó a tészta, ha kemény és formázható. Egy éjszakát hűtőben kell pihentetni. Kb. 5 mm vastagra kinyújtani, formaszaggatóval kiszaggatni, 180 fokon előmelegített sütőben kb. 15-20 perc a sütési idő. Rögtön le kell venni a sütőlemezről még melegen, egyébként nem puhul meg. díszítés tetszés szerint...

marq
Kép
Kép
marqueza

Katka: én sem értem miért szól a doki a 10 kiló miatt, nem gondoltam, hogy ez sok. :shock: És terhességi cukrom sincs, nem értem a szigorkodását. A szülésért kért összeg felett még mindig nem tértem napirendre, de nincs merszem másik dokit keresni, úgyhogy gyűjtünk. :oops:

Rszg: Jól néz ki a mikulás zsák, és le a kalappal, hogy képes voltál 35-öt legyártani. :P

Cickók: engem a Jóisten alapvetően nem áldott meg ezen a téren, de most alaposan megnőtt. Állandóan beizzadok alatta, úgyhogy én nem fogom bánni, ha majd visszafogyatkozik majdan. :roll:

marq
Kép
Kép
marqueza

Köszönjük Marqueza! Már nagyon süthetnékem van!!!! :D

Kép
Kép
Kép
tencsi

A kelengye alatt nem feltétlenül csak a kisrucikat értettem, hanem amit a védőnő ad lista, tehát a a babakocsitól elkezdve mellszívó, gyógyszertári kellékek, stb :)
Én is reménykedem egyébként a karácsonyban, hogy kapunk pár dolgot :oops: :roll:
Meg igyekszem mindent használtan beszerezni.
van egy tök jó angol tuti Győrben, szuper kisruhákat vettem. Eddig kb. 25 dbot, 3ezer Ftért. Csak rugik nem nagyon voltak, azok hiányoznak :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

tuti helyett tuRi :D bocsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

A válaszok: Tényleg nem nézek ki annyinak, amennyi vagyok, de ennek örülök. Egyébként lassan elérem a 26-ot.
A letolást azért kapnám, mert a nővérem már hetek óta mondja és írja, hogy küldjek már neki új fotót, mekkora lett a pocakom. Reggel is hívott, hogy hol van már a pocakfotó. :roll:
Nekem a mézeskalácsom valahogy sosem akar puhulni. De az is lehet, hogy nem vártam eleget. Majd most kiderül. Sütöttem, és karácsonyig eldugom :wink:
A mikulás zsák anyagot méteráru boltban vettem. Persze a legutolsóban találtam rá a városban. És hamar készen voltam vele, kb. 5 perc alatt varrtam meg egyet. Bár a gyerekek úgysem értékelik az ilyen dolgokat, csak ami benne van.

Kép

Kép
rszg

tessza: fé4-re megyek vissza a dokimhoz, akkorra lesz meg az eredmény... leszedtek vmi toxo akármire is, miután mondtam, h vizesedek már rendesen... vki tudja mi az?
remélem nekem lesz uh, sajnálom, h neked nem volt :(
amúgy a limonádétól úgy bepörgött a kicsim :D

rszg: csak gratulálni tok, a szép pocakhoz és a zsákokhoz! Naggyon ügyi vagy!

Pulcsi: kelengyét gyűjtögetem, amit nem kapok, majd februárban megveszem :P

Katka, Marqueza: szupik a receptek, én is kipróbálnám már őket

Marq: ez a pénz nagyon dva,az enyém sem kér aszonta, sosem mond összeget ezt nagyon méltányolom :D

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

többek közt,ezért is váltottam dokit, mert az előző 85 vót! Na nehogymá megmondja :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Gabka Én írtam a mézes teát. Azt tényleg nem szabad adni?!?!

Kép

Kép
rszg

Helló!
Csajok nekem stella melltartóim voltak, vannak. Elefániban ugyan annyiba kerül (lehet van 1-2 száz ft eltérés), mint babyfun-ba. Csak kicsit már a környezet. Mi Babyfun-ba vettük az autósülést. Hááááát! Éppen hogy nincs teledohányozva a hely. Mikor ott voltunk megfogadtam, többet oda nem megyek. Mégis csak baba holmikat árulnak. Bocsi, hogy ezen kifakadok. :oops:
Köszi Boti bókokat. Átadtam. Most nagyon öntelt lett. :lol:
Én ma megint vacakul vagyok. Egyszerűen émelyeg a gyomrom, mint az elején. Most üres rizst eszek, talán az bent marad. Bobót alig tudtam megetetni, mert a kaja szagától is rosszul voltam. Pedig tejszínes halacska volt neki.
Reggel vittem pisit újra. Képzeljétek egy apuka vitt egy 1,5 éves kisfiút vérvételre. Ott mondták neki, hogy pisi is kell, és kapott egy poharat. Hát csak nézett szegény. De aztán édesen megoldotta. Én nem tom hogy feltaláltam e volna magam. Hogy pisiltess meg egy ilyen tökmagot, aki közben minden kilincset le akar szedni?
Adryn bocsi, összekeveredtek a napok a fejemben. :oops:
Csibb az én köldököm sem tartott sokáig bent. Ellenben most nincs csíkom. Botival olyan erős volt, mintha tetkózták volna.
Nemlajos szupi a konyha. Jól jönnek ezek a dolgok. Így már a mosogató ingyen lesz, nem?
Hú Tessza te sem unatkozol. ABC sorrendbe a könyvek? Én megrögzötten nagyság sorrendbe rakom. Aztán keresgélünk. Örülök, hogy dokinál a várakozás kivételével minden ok volt.
Rszg nem semmi! Te ilyen rendes ofő vagy? Miért nem hozzád jártam?! :roll: Szupik a zsákok! A pocid meg nagyon helyes!
Katka örülök, hogy jobban vagy! Mi jövő szerdán mézesezünk végül.
Szüléstörténeteket én nem hallgattam meg direkt Botival, mert mindenki belevitt egy kis horrort. Vagyis párat meghallgattam, aztán megkértem mindenkit mesélje el majd utána.
Nekem olyan recept kéne ami 3-5 nap alatt puhul. Olyan nincsen?
Közben berizseztem míg írtam. Már sokkal jobb is. :)
Ja és Kata tegnap megint fesztiválozott. Ugrált a takaró. Néha megkergül. Annyira édes!!!
PApillon drukk hoyg legyen uhu! :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

babakelengye: eddig ugye van egy babakocsi, meg egy hordozókendő, más egyelőre nincs, mert a kombiágyas-járókás-tartozékos cuccot visszamondtam, azóta a lány nem reagál semmire sem, szerintem megharagudott :cry:
De ha egyszer annyira tudom, hogy egy akkora ágyat én nem tudok hogy elhelyezni... Na, azért szégyellem magam, de mégiscsak igazam van!

szóval egyelőre nekünk ennyi, a Zuram azt mondja, a kiságy ráér januárban, ami igaz, de csak most jutott eszembe, hogy mi lesz, ha az új lakásban egy jó ideig nem lesz net...? :shock:

Konyha: ez csak egy viszonteladó, aki máshonnan hozza, szerintem nem rendeli be nekem ütre-főre, hát holnapig már csak nem fogy el! :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

papillon, ha vizesedésre vették le, akkor toxémia, ami magas vérnyomással és vizesedéssel (utóbbit az orvostudomány már cáfolja, hogy tünete lenne) jár, és bizony komoly dolog, hamarabbi szülésmegindítás is lehet komoly esetekben.
De nem is tudtam, hogy ezt vérből szűrik :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én sem, és vizesedek és naon fáj a fejem állandóan. vérnyomásom este 135 volt, agggódom :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

anyám is csesztet, h irassam ki magam. most otthon stresszeli magát és olvas a terhességi toxikózisról....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

És neki van igaza!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pappilon,

A toxémia szélsőséges esete tényleg komoly.
Nekem az első terhességgel volt egy kicsit. Vizesedtem és 150-160 volt a vérnoymásom pikk-pakk. De ennél nagyobb bajom nem lett.
Nagy baj, akkor van, ha fehérje van már a vizeletedben is, akkor be fognak fektetni, de szerintem nem kell előre rémeket látni.... Azt nem tudom, hogy vérképben mit látnak.....
Máról holnapra nem lesz baj, az meg nagyon pozitív hogy a dokid figyel Rád!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

kicsit megnyugtattál katka :) vittem pisit is. Na, izgulhatok az eredmények miatt :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon reméljük minden rendben lesz. Még nem is hallottam ilyenről. :oops: Azért nem is reagáltam előbb. Azért a táppénzt sztem gondold át.
Egy két hét ide oda nem számít sokat, a pihenés viszont igen. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

hátja, de sztem inkább 2-3 napot pihizek, végig nem maradhatok, nagy kicseszés lenne a kollégákkal.
anyu bejött, megmérte a vérnyomásom: 110/60... hehehe, még alacsony is, azért fáj a fejem :lol:
persze anyut ez nem nyugtatta meg, mert ez csak egy tünete a toxikózisnak :x

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

2-3 nap pihi is számít...és a kollégák biztos megértőek!
kelengye: csak azért kérdezem,, mert pl ugye azon nálunk rajta van a mellszívó, vettünk is egy aventet jó drágán..
Erre szülésfelkészítő tanfolyamon azt mondták, az tök felesleges, nem kell.
:?:
érdekes dolgok ezek. elvileg kijön a védőnő ezeket leellenőrizni.
ja és még szülésfelkészítőn egy olyan érdekes dolgot is mondtak, h kismamát a munkáltató nem utaztathat más városba dolgozni. ez érdekel,mert ez engem érintett, megpróbálom kikeresni. Valaki esetleg még hallott erről?

pulcsi

húúú, sajnos én nem hallottam erről az utazós történetről, de az egyik aszódi kolleganő, most szült és szeptember 1-től nem dolgozott. mért? téged nem engednének el, ha kiírnának, pulcsi?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

én már hála Isten szept óta tp-n vagyok, de eléggé szimulánsnak néztek a munkahelyemen( legalábbis én így éreztem). és csak érdekelne, hogy igazából lehet nem is dolgozhattam volna egyébként sem, ha nem lettek volna gondok, akkor sem.

pulcsi

sziasztok
gondoltam bejelentkezem itthonról ;) minden okés.. fülem fájt a gépen de túléltem.. és télleg az apu karjában való landolás segített :D mégis reptéri találkozás lett belőle, mert kevesebb mint egy órával előttem landolt (késett a gépe), úgyhogy ott várt rám a drága :D

vizesedés: nekem az az egyszeri bokadagadás volt eddig, de anyával megnéztük az ásványvizet amit ittunk, és kiderült hogy magas a nátriumtartalma 46 volt (erre ti is figyeljetek!!), na azóta azt az ásványvizet száműztük, találtunk egy olyat amiben csak 14 van, 2 nap múlva már nem is volt semmi víz bennem. 8)

jaj.. "csak" 3 oldalt írtatok tele... és most nem is emléxem mire kéne reagálnom.. :oops:

ja.. Wicca: nekem is júni 21-én volt az első esküvőm.. remélem neked több szerencsét hoz :D

azt egyébként jó lenne tudni hogy télleg mi kell így kezdésnek babának, mamának.. mert mint elsőbabás anyuka tök hülye vok hozzá.. :oops:

KépKép
KépKép
adryn

Papillon nem lesz semmi gond! Folyamatosan mérni kell a vérnyomásodat. Nekem anno azt mondta a doki, hogy ha 140 fölé megy, akkor be kell feküdnöm, de szerencsére nem emiatt kellett később befeküdni.
Mindenképpen érdemes pihizni kicsit, szerintem a kollégák is megértenék. Én már alig várom, hogy leteljen ez a 2,5 hét.

Pulcsi, a mellszívó van akinek létszükséglet volt, van aki tényleg nem is használta. Majd kialakul! Olyat viszont még nem hallottam, hogy a védőnő leellenőrzött volna bármit is. Ezek mind a te szíved jogai, hogy mit és mikor veszel meg a gyerkőcödnek.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Papillon: szorítok hogy király eredmény szülessen ;)

KépKép
KépKép
adryn

Hali

Úgy látom Tencsi megelőzött. A védőnő max javasolhat, tanácsolhat de semmikéép nem kérhet olyat számon, hogy miért nem veszel pl mellszívót.
Ez olyan mintha megmondaná, hogy milyen pelenkát használj.
A védőnő olyat kérhet rajtad számon, hogy miért nem adsz a gyereknek enni, vagy miért vered, vagy miért nem teszed tisztába, miért nem fürdeted, de semmiféle költésre nem kötelezhet.
Tanácsot adhat, de nem kötelezhet senkit semmilyen árú megvásárlására.

Sőt, csak halkan jegyzem meg, hogy nem vagy köteles beengedni, hivogatni, kapcsolatot tartani vele. Persze, ez vonhat negativ dolgokat maga után :)

Kép

Kép
gabka77

adryn ajánlom neked is (meg mindenkinek) a Nestlé Aquarel-t, abban, csak 7.X na-tartalom van.
(ellentétben a Salvus vízzel, ami meg a gyomromra jó, abban meg 7000!!! :shock: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szia Adryn!!!

Nagyon köszi a sok együttérzést :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nagyon jól megfogalmaztad Gabka!
Én nagyon tudtam utálni amikor megjelent nálunk a védőnő, persze mindig rosszkor jött, vagy etetés volt még az elején vagy aludtak a gyerkőcök és persze így rájuk sem tudott nézni. Hozzáteszem én nagyon nem voltam megelégedve az enyémmel, de most új csajszi van, majd meglátjuk ő milyen lesz, bár így többedik gyerkőcnél már nem hiszem, hogy olyan sokat tudna hozzátenni a dolgokhoz, de ki tudja.

Kép
Kép
Kép
tencsi

az aquarell mellett a vera is nagyon jó :D 2 mg Na van benne

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok,

Én nagy ívben kerülöm a védőnőmet. Első gyerekkel szerencsém volt és egy szuper aranyos védőnőm volt, de ez a mostani nem sok újat tud mondani. Én meg is beszéltem vele, hogy majd ha kell akkor kérdezek, de nem zavarjuk egymást.
Mivel én nagyon határozottan tudok fellépni, ezért ezt el is fogadják.
Majd a kórházban fognak pattogni, hogy anya ezt csinálja, meg anya azt csinálja.... De igazából te vagy a gyerek anyukája és te felelsz érte. Ők max tanácsot adhatnak.... Persze, ha találsz egy kedves csecsemőst és kezdő vagy, azért az jól tud jönni.... De nekem a 2. gyereknél már az agyamra mentek a kioktatással és udvariasan ezt meg is mondtam nekik. Azokkal foglalkozzanak, akik igénylik, mi meg köszönöm jól vagyunk....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2008.12.03 14:16-kor.

Katka

katka22

Nekem szerencsém van a védőnömmel, már az én esetemben.
Nálam sok vizet nem zavart. az első 6 hétben jött hetente egyszer, de elötte mindig rámcsörgött,hogy ha ekkor és ekkor jön, akkor jó lesz-e nekünk. megmérte a Levit, megdícsért minket, hogy hű már megint mennyit hízott a gyerkőc, megkérdezte hogy vagyunk, szükségem van-e valamire, kérdések, vagy bármi, amiről beszélni szeretnék.
Aztán szépen elfelejtett jönni és hivogatni. Ugyan mindig a lelkemre csómózta,hoyg ha bármi van hívjam. sosem okoskodott, ha kérdeztem persze válaszolt. elmondta a lényeges tudnivalókat.
Szerintem most még kevésbbé fog "zaklatni", ha nem lesz semmi gondunk.

Kép

Kép
gabka77

még azt leírom nektek, hátha valakin segít, hogy szülésfelkészítőn a következőt ajánlották nekünk "szorult "helyzetekre:D
szezámmag+lenmag+mustármag, rágás nélkül, mint ha gyógyzsre lenne, teáskanállal bevenni, megmozgatja a beleket :)
Férjem vett is nekem :)

pulcsi

Sziasztok!
Voltam ma védőnőnél, olyanokat mesélt, van egy hely, ahol nemrég született kisbaba, és még kiságyuk sincs.babakocsiban altatják rendszeresen :( Erről ennyit.Mit tud csinálni?Venni nem vehet helyettük.
Egyébként a védőnői szolgálatról le lehet mondani :shock: írásban kell nyilatkoznod, hogy nem tartasz rá igényt.Nálunk itt a faluban erre is volt példa :shock:
Én elvagyok vele, bár tény, hogy nagyon fiatal, mindent tankönyv szerint akar csinálni, ettől néha kész vagyok.Legutóbb azzal jött, hogy ha március 9-ig nem szülök, be fognak fektetni, mert az van kiírva a vérzéshez képest 40 hétre, és ez ilyenkor így megy.de mivel pcos vagyok, olyan összevissza ciklusaim voltak, hogy csak na, nagynehezen bogoztuk ki, hogy mikor is történt a dolog :lol: mostanra biztos ez a március 30-31.
Április 1-től viszont visszajön gyesről a régi védőnő, ahhoz nem túl sok bizodalmam van...

Pulcsi!
Ha jól látom, győri vagy, ott Babavilág partnerüzlet a Babyland, Szent Imre út 83/b
A Kismamában különben általában ez a címlap hátulja, az éppen aktuális havi akciók, ott fel vannak sorolva a partnerüzletek is.

Nekünk elég sokmindenünk van már, igyekszünk folyamatosan venni ezt-azt, hogy ne egyszerre legyen sok.
A kiságyat matraccal anyósoméktól kaptuk,ágyneműt mi vettük, plédek, törülközők, textilpelenka,kisruhák is gyűlnek lassan, ja meg a babakocsi.
Muszáj gyűjtögetni folyamatosan, mert semmink sincs, és kisgyerek is közelstávol nem volt mostanság a családban :( mindent venni kell, és a férjemet nem lehet semmi használtról meggyőzni, pedig nem állunk valami jól.
Ma rendeltünk interneten hordozót meg pihenőszéket, itt megyei szinten is olyan gyér a kínálat, hogy katasztrófa, és még postaköltséggel is olcsóbban jön ki ugyanaz, mint amit a boltban kinéztünk :shock:
Ja!Meg mellatartóbetétre is be kellett ruháznom már, pár napja elkezdett folyni a tejem(vagy mi :D )először megijedtem, de most se nagyon örülök.baromi hamar, nem???
Éjszaka is egyre nehezebb megfordulni az ágyban, most elkezdtem bálnának érezni magam, mi lesz még később?A pocakomat büszkén hordom, de ezek a vele járó dolgok egyre nehezebbek, most pillanatnyilag nem viselem valami jól :( és emiatt még lelkifurim is van. :(

Kép
Kép
zazzy

a magokkal vigyázni csajok, csak akkor hatnak, ha elég folyadékot isztok rá, különben pont az ellenkezője!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok. Ha nem bánjátok én is szeretnék csatlakozni a csapathoz. Jó olvasgatni titeket, meg ilyen környezetben az ember lánya talán előbb tesz fel kérdést, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak, mint pl. egy védőnőnek hogy a témánál maradjunk.

KépKép
edina6

Védőnő: Én is hallottam már olyat, hogy a védőnő meg tudja keseríteni az ember életét, de nincs kőbe vésve, hogy annak kell lennie, akit kirendelnek, így sógornőm pl. lecseréltette. Persze tudom ez olyan helyen, ahol több is van, egyszerűbb. Kisebb településen lehet, hogy tényleg csak a lemondás marad. Nekem holnap derül ki, hogy változik e, mert a helyi lapban láttam, hogy a négyből két védőnői helyre embert keresnek. Viszont van egy nagy előnye annak, ha a harci ebeket tartasz, hisz hatszor meggondolja mindenki, hogy be jön e a portánkra? :lol:

Ásványvíz: Mi eddig Balfit vettünk mindig, és pont azért, mert a magas sótartalma (Na: 196) miatt jobban is ízlik. Két hete viszont mást veszek, de nekem sajna nem segített. Múltkor a pihi bejött, így ma a pakolás helyett sziesztáztam. Meg ilyenkor az is eszembe jut, hogy ismerek olyat, aki nagyon sótlanul étkezik, mégis vizesedett terhesség alatt.

Papillon, mikor jössz az eredménnyel?

Kép
Kép
tessza76

Szia Edina! Első lurkó? Mesélj valamit magadról, magatokról?

Pulcsi, többször említetted már, hogy a kollegák lógósnak tartanak. Tudod miért van két füled? Egyiken be, a másikon ki. Ők sem tudhatnak mindent, hogy pl. a helyedben mit csináltak volna. Ilyenkor szerintem a lurkó a legfontosabb! No meg nem utolsó sorban a Te egészséged! Az ártó nyelvek meg elmehetnek a búsba! :twisted:

Kép
Kép
tessza76

Első lurkó. és ezzel együtt természetesen hatalmas várakozás és teljes zöldfülűség a témában. Májusban volt az esküvőnk és manóka szépen meg is fogant a következő hónapban. Eddig szerencsére nem voltak problémák a terhességem alatt, gyorsan le is kopogom. A múlt héten volt egy "kis" riadalom, de ettől eltekintve teljesen panaszmentes voltam, vagyok.

KépKép
edina6

Hát vagyunk itt páran szintén zöldfülűek, de a tapasztalt anyukák nagyon megértőek az apró-cseprő kérdéseinkkel kapcsolatban. :wink: A képen nagyon fiatalnak látszol (úgy is maradjon sokáig!), dolgozol/tanulsz/otthon vagy?

Ja és szita-fejűségem miatt csak most: köszi a mézeskalács recepteket. Azt jól értettem, hogy mielőtt még kihűl, máris dobozolni kell, különben nem puhul be? Akkor hogy díszíted? És a türelmetlenség (azaz a napi leskelődés, hogy megpuhult e már) árt neki?

Kép
Kép
tessza76

Bea hova lett? :shock:
Adryn örülök, hogy rendben landoltál, és apa is ott várt. GOndolom kicsi Nico madj kiugrott. :wink:
Védőnőről én nem is beszélnék. Amúgy itt ha cserélni lehetne se lenne értelme, ahogy a többiekekt is elnézem.
Magok pl. simán mehetnek tejfölbe, joghurtba, kefírbe keverve. Kicsit ártok még jobban is csúszik. ;) Én kifejezetten a lent ajánlom. Azért ne napi egy zacsival :)
Üdv Edina! Gratula a bébihez! A Soma nagyon klassz név! Nagyon tetszik!!!!!!
Papillon én is miattad kuksiztam be. Várjuk az ok-s eredményt.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bea elutazott rokonlátogatóba, de nem emlékszem mikor ér haza. Meg ha jól rémlik, most van az apjuknak is a tárgyalása, amire el akart menni. Remélem sikerrel jártak, és lesz apja a gyereknek.

Kép
Kép
tessza76

hát ez a Papillon jól megvárakoztat minket.... :shock: csak nincs semmi gáz.... :?

Üdv: Edina :D egyre többen vagyunk :D és még egy fiú :D újra kékülünk.... :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Szia Edina! :lol:
Lányok, most kellenek a drukkok, a(u)kcióban vagyok!!! 8)
És ne feledjétek, holnap én is hazautazom konyházni :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

drukk Nemlajos ;) írd meg ha nyertél és mit... :P

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos megy a drukk! :wink: Te mennyi időre mész haza?
Azt hittem Bea rövidebb ideig Kamillázik. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos, megy a drukk!

Most nézem a táblát, hogy tiszta női elnyomásban van része fiamnak itt a hónap végén. :wink:

Papillon, merre vagy?

Kép
Kép
tessza76

köszi a babyland infót!

pulcsi

Nemlajos, én is drukk neked!
Tessza, nyugi. 21-re kerül még egy erősítés fiú fronton a táblázatba :wink:
Próbálok feltölteni egy képet Somáról. A kép 3 hete készült. Már álmos volt a drágám és egy hatalmasat ásított.

Kép

KépKép
edina6

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: