Sziasztok!
Voltam ma védőnőnél, olyanokat mesélt, van egy hely, ahol nemrég született kisbaba, és még kiságyuk sincs.babakocsiban altatják rendszeresen

Erről ennyit.Mit tud csinálni?Venni nem vehet helyettük.
Egyébként a védőnői szolgálatról le lehet mondani

írásban kell nyilatkoznod, hogy nem tartasz rá igényt.Nálunk itt a faluban erre is volt példa
Én elvagyok vele, bár tény, hogy nagyon fiatal, mindent tankönyv szerint akar csinálni, ettől néha kész vagyok.Legutóbb azzal jött, hogy ha március 9-ig nem szülök, be fognak fektetni, mert az van kiírva a vérzéshez képest 40 hétre, és ez ilyenkor így megy.de mivel pcos vagyok, olyan összevissza ciklusaim voltak, hogy csak na, nagynehezen bogoztuk ki, hogy mikor is történt a dolog

mostanra biztos ez a március 30-31.
Április 1-től viszont visszajön gyesről a régi védőnő, ahhoz nem túl sok bizodalmam van...
Pulcsi!
Ha jól látom, győri vagy, ott Babavilág partnerüzlet a Babyland, Szent Imre út 83/b
A Kismamában különben általában ez a címlap hátulja, az éppen aktuális havi akciók, ott fel vannak sorolva a partnerüzletek is.
Nekünk elég sokmindenünk van már, igyekszünk folyamatosan venni ezt-azt, hogy ne egyszerre legyen sok.
A kiságyat matraccal anyósoméktól kaptuk,ágyneműt mi vettük, plédek, törülközők, textilpelenka,kisruhák is gyűlnek lassan, ja meg a babakocsi.
Muszáj gyűjtögetni folyamatosan, mert semmink sincs, és kisgyerek is közelstávol nem volt mostanság a családban

mindent venni kell, és a férjemet nem lehet semmi használtról meggyőzni, pedig nem állunk valami jól.
Ma rendeltünk interneten hordozót meg pihenőszéket, itt megyei szinten is olyan gyér a kínálat, hogy katasztrófa, és még postaköltséggel is olcsóbban jön ki ugyanaz, mint amit a boltban kinéztünk
Ja!Meg mellatartóbetétre is be kellett ruháznom már, pár napja elkezdett folyni a tejem(vagy mi

)először megijedtem, de most se nagyon örülök.baromi hamar, nem???
Éjszaka is egyre nehezebb megfordulni az ágyban, most elkezdtem bálnának érezni magam, mi lesz még később?A pocakomat büszkén hordom, de ezek a vele járó dolgok egyre nehezebbek, most pillanatnyilag nem viselem valami jól

és emiatt még lelkifurim is van.