Sziasztok!
Katuska nem tudom... Szerintem az eldobható előállítása is nagyon sok energiát fogyaszt, csupa vegyi cucc...

Igazából maga a 6000 db illetve 60 darab arány, ami nagyon elborzasztott. Na, meg az, hogy az eldobhatósokból még a világon legelőször használt sem bomlott le
Nagyon jó a kocsi, amit szereztél! Azt hiszem megyek vaterázom egyet
Vicky: A mosógép mos, nem én

Berakni, meg kiregetni, nem tart sokáig, és amúgy imádom a mosási szertartást, szóval nyüg biztos nem lesz

A család (nagyszülők, és még a dédik) is nagyon támogatja, szóval bevállajuk. Sőt teljesen belelkesültek a mosható pelusért. Gondolom közelebb érzik magukhoz, mint az eldobhatóst! Második gyerkőcnél nem lennék ilyen bátor, de most az vagyok

És az sem mindegy, hogy Apa is támogatja, és ha mást nem is, de teregetni biztos fog
Tény, hogy könnyebb helyzetben vagyok, mint sokatok, mivel nekem Apa 2 napig nappal is kéznél van, és ha van valami be tud segíteni. A nagyszülők sem lesznek messze, szóval szerencsésebb vagyok, mint ti, ezért biztosan ez is közre játszik, hogy be merem vállalni a plusz mosást.
A Bambino Mioval szemezek, de szerintem befigyel majd Kushies is, meg a Monapel, amikor nagyobb lesz, de még bőngészek. Gyűjtöm az infókat az aktív mosható pelus használóktól...
Ha érdekel titeket, majd megosztom ezirányú tapasztalataimat, amikor aktuális lesz nálunk is a pelus használat
poszani: Javasold Apának, hogy a harmadikat ő hordja ki!

Katuskának igaza van, biztos közrejátszik, hogy van egy nagyobb gyerkőc, aki igényli anyát. Na, meg nem hallottam arról, hogy minden terhesség ugyanolyan lenne, sőt...
Pizza, meg tudnék enni egy egészet! Baromi sokat eszem, és mindenfélét (nem éppen diétás)... Akkora leszek szülésre, mint egy víziló
Na, majd kedden kíváncsi leszek a védőnénire, mit szól a plusz kilókhoz...