Sziasztok!
Pöttöm, mielőbbi gyógyulást neked! Remélem nem fog sokáig tartani.
Nekem iszonyú rohanós, de nagyon jó tegnapom volt. Reggel IKEA, totál gáz. Kétfajta pelenkázó van, az egyik nagyon csúnya, a másik, amit kinéztem, élőben fele akkora mint képen és nagyon gagyinak néz ki. Szóval a reggelem eléggé szarvolt, mert persze párommal mentem, aki a vásárlás puszta gondolatától is teljesen begőzöl, így a következő turnust tutira nélküle csinálom. Majd ha megvan az igazi, akkor viszem.
Az ágyak közül meg ami jó lenne méretben annak van lábtámlája, ami nem jó, mert sarokban állna, így Péterem nem tud éjszaka kimászni.
Még megnézünk pár helyet, aztán kénytelenek leszünk csináltatni.
Ezuátn nagyihoz mentünk ebédeltetni, majd nővéremékhez ebédre. Közölte, hogy ebéd majd csak másfél óra múlva de addig mutat nekünk valamit.
Elvitt kocsival Slymár közelébe és indulás hegynek fel. Azt hittem ott esem össze, mert már rég kirándultam, főleg ilyen terepen, de megérte. Kb 20-30 perc sétával elértünk egy olyan erdei dombhoz, ami tiszta kék volt. Most nyílik ott az a kék négyszírmú virág, amit elvileg csak kertben láttam még, de most nem jut ezsembe a neve. Olyan csodálatos volt, mintha kék szőnyegen jártunk volna. ÉS nagyon jól esett a friss levegő.
Szóval menjetek kirándulni, eszméletlen a friss levegő. Utána mintha fejbe vágtak volna, úgy elaludtam volna, de még estére mentünk anyósomékhoz családi talira.
Este nem kellett altatni.
Erdélyt mi is nagyon szeretjük. Van ott egy nagyon közeli barátunk, fafaragó, Hármasfaluban. Vele járjuk a vidéket. Engem is hívtak nagyon a Búcsúba, de én már nem merem bevállalni abban a melegben. Ráadásul amíg felér az ember, hihetetlen tömegnyomor. Pedig egyszer voltam már és fantasztikus élmény volt.
De még nyár elején lehet, hogy egy 4-5 napra kiugrunk, mert a táj nagyon hiányzik, és a tengerhez valószínűleg nem jutunk le.
Ma meg palóclevest főztem és nagyon fincsi lett. Most még ki kell takarítanom, mert ebédre jön apusom, de este, vagy holnap felteszem a receptjét, ha nem ismernétek. Jó tárkonyos, zöldbabos.....hmmmm már nagyon éhes vagyok.