Sziasztok Lányok!
Húha, most aztán tényleg minden nap be kell nézni, mert kezdenek jönni a babák!
Falevél! Miléna!
Nagy-nagy gratula a babácskákhoz! Jó egészséget kívánunk a babáknak és a mamájuknak is!
Irina!
ööö, Hajni, Heni, hát meg nem mondom, melyik nevet mondta a dokim...

Majd rákérdezek..
Nagyon kíváncsi vagyok, Vadvirág milyen élményekkel tér haza a Péterfyből. Remélem lesz ideje és energiája megosztani velünk a szüléstörténetet és a körülményekkel kapcsolatos tapasztalatait.
Emese, Irina!
Ti visztek a kórházba a babáknak ruhácskát, vagy a kórházi elég arra a pár napra? A kisbőröndöm már tele van a cuccaimmal és a babáké még sehol...
Textilpelus a kórházba: már nem tudom ki mondta, de köszönöm az ötletet. Már ki is készítettem.
Pólya: erről még úgy érzékeltem, nem volt szó. Nem gondolkodtatok rajta? Mondjuk sok nagy baba születése van kilátásban, de a a mi gyerkőceink 2,5 kg körülieg lesznek, kis törékenyek, nem lenne célszerű szerintetek? Vagy arra a rövid időre, míg megerősödnek kár beszerezni? Szerintetek?
Mosószóda: aki használ, hol szerezte be? Olyan sok jót írtatok róla, szívesen kipróbálnám...
Anitja!
Én is megszemléltem a teszveszes szopismelltartót. Rá is kérdeztem, hogy nekem való méret van-e. Ha tud szerezni, már rendelem is meg... Köszi
Ja, és nagyon csini vagy a legutóbbi pocakosképen!
Hajni!
Hát, nem irigyellek a rémhírek miatt. De a lényeg, hogy a dokidnak azért sikerült megnyugtatnia!
És neked is nagyon szép a pocid!
Jóslófájások:
nekem is van néhány napja. Főleg éjjel, de ma most is érzem egy kicsit. Tényleg olyan, mintha meg akarna jönni a menzesz. Hát úgy tűnik tényleg mindannyian közeledünk a végéhez...
Lányok!
Ti nem lettetek ügyetlenebbek így a pocakosodás végére? Én teljesen béna lettem. Minden kiesik a kezemből. Ma már összetörtem egy üveget, és leborítottam a porcukrot is...

Ezek után már inkább nem csinálok semmit a konyhában. Még jó, hogy tegnapról maradt még főtt kaja.
Kicsit csapongó voltam, bocsánat érte!
Puszi Mindenkinek
Gica