A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Esküszöm nem direkt csinálom, de megint én vagyok az oldal tetején.... :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Észrevettétek, hogy itt csak úgy potyognak a babák? Senki nem szól, hogy szülni készül..... Pedig én úgy izgulnék, az olyan jó.... :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nem baj, gremese, úgyis olyan jól néz ki az avatarképed! :D

A derült égből babák is nagyon izgik, eddig csak azok szültek meg, akikért még nem aggódtunk... én meg már alig várom a szülésélményeket!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Igazad van. Eddig az összes születés villámcsapásként ért minket, én meg minden egyes alkalommal majd' kiugrottam a bőrömből örömöben! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Kilépek itthonról egy kicsit és micsoda hírek fogadnak!!

Falevél, nagy nagy gratula Sára babához!! Sok boldogságot és nagyon sok tejcsit kívanunk !!!!!!! :D :D :D

Egyébként nekem is ma mondta a barátnöm, hogy jézusom, te hamarosan megszülsz! Pénteken este találkoztunk utoljára, azt mondja, azóta teljesen megváltozott az arcom, olyan, mint közvetlen a szülés elött.
Bár azért még várnék egy kicsit, ha lehet. Nem kéne koraszülött babát szülnöm :? De nem is érzem, hogy esetleg lenne valami.

Timi26, tényleg húzz bele egy kicsit, már nagyon sok a kiscsajszi, kéne egy fiúcska is!
Na persze Miléna is ott van még! Remélem nagyon hamar a kezében tarthatja Zétit. Holnap reggel remélem jó hírrel fogad a babanet! :wink: Vagy jó hírekkel? :wink:

Zsuzsóci, én is épp ezt írtam, hogy a fogigátlótól elapadt a tejcsi, ami elötte bödületes mennyiségben állt rendelkezésre. Szóval most tuti nem lesz tabletta, hanem marad az óvszer.

Na megyek gyorsan zuhanyozni, aztán felpolcolom a lábam, mert annyira be van dagadva, hogy már fáj is.

Pussz

KépKép
KépKép
motiot

Hajni,
tényleg szép a pocid és nem is kicsi! Hozzád pont jó!! Ne aggódj, minden rendben lesz! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Ünnepélyesen bejelentem, hogy mától a bokám, mint olyan megszűnt létezni. Illetve létezik, csak valamilyen furcsa elefántláb mögé rejtőzött.... :shock:
Se a gyümölcs, se az ásványvíz, se a lábfelpolcolás, se a vízhajtó tea nem hatja meg......
Azt állapítottam meg, hogy már Silka lábán is túlteszek......
No de ez is a jó célért van, most már egyre közeledik a szülés, ez ebből is látszik.
Könnyes búcsút vettem a bokáimtól, de megígérték nekem, hogy szülés után újra találkozunk! :D Juhéééjjjj!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !!!

Falevel : millió gartulációm neked Sára babához. Sok tejcit . Kérünk mielöbb képet és beszámolót.

Hát lányok ez nem semmi valaki eltünik és hipp-hopp babával tér vissza.

Hajni : nagyon formás pocid van.

Gremese : már furi lenne ha nem te kezdenéd az oldalt.

Bocsi már nem emlékszem ki kérdezte de a munkám az nem annyira megterheő épp ezért dolgozom még. Ja meg részben családi vállakozás. A nővérem a fönököm így ha nincs kedvem és nincs munka akkor nem megyek. Egyébként meg csak heti két napot járok és még kibírható de szeptember 1-vel teljesen abba hagyom a munkát.

Miléna : megy a drukk remélem reggel mire felkelek már meglesz Zéti. Mindenki nagyon szorít nektek. Jó lenne már a topikba egy fiú is.

Képzeljétek ma lent voltunk a Velencei tónál nagyon jó volt. Kocsikáztunk egyet meg kajoltunk egy jót. Aztán visszafele megálltunk a Bocskai úton egy baba boltba és vettem a pelenkázó szekrényre egy feltétet. Ja és a legjobb akciós volt.

Kép pelenkázó

Ilyen csak édi macis mintával. Majd holnap küldök róla képet.

Tegnap este azt hittem megszülök olyan görcseim voltak.
Alig tudtam elaludni annyira rossz volt. De reggel minden helyre jött. Sajna már két napja nem volt székletem és reggel megtörtént a csoda lehet csak ez volt a baj. Azóta teljesen jól vagyok.
Igaz délutánra elég sokat keményedik a hasam de probálok pihenni és a bokám is kezd kicsit dagadni.
Szóval nálam is elindultak a dolgok.

Ja és a legjobb, hogy a párom gyógy masszőr és már utána nézett olyan masszázsnak ami segít majd a szülésnél meg kereset olyan pontokat is amit majd nyomkodni kell és azok fájdalom csillapító hatásuak.
Szóval ő is készül már.
Azt hiszem holnap elekezdem összepakolni a kórházi pakkomat tutti ami tutti.

Na lépek kicsit aztán majd holnap jelentkezem.
Mindenkinek kellemes éjszakát.

:D :D :D
20200310173350

Kőszegi Timi!

Most naggggyon irigykedem ám!! A párod foglalkozására! :D Csodás lehet. Nálunk ez a masszázs dolog nem annyira jön be. Én akár órákig elviselném, de apa nem kifejezetten kedveli. Mivel nem szereti, ha őt masszírozzák, nem is érti, hogy nekem miért lenne jó. Megcsinálja, ha kérem, de hát ez azért mégsem ugyanaz!!!

Dagadó bokások!
Nézitek a vérnyomásotok!? És a védőnő a fehérjét a vizeletben!?
Nekem - egyelőre - nincs gond. "Ez csak víz" A vérnyomim szokás szerint a béka feneke alatt.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Az én vérnyomim még életemben nem volt ilyen "magas": 120/80. Fehérje nuku.
Ez csak víííz!!!!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

20:40 perckor 3190 g-mal és 56 cm-rel megszületett MILÉNA KISFIA, ZÉTI!
Nagyon jól vannak!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!

Én tudtammm!!!!!!!!!!!!!!! Jejujeeee!!!!!!!!
Az első fiúcska! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hat csak kibujt ez a Zeti gyerek!!! :D :D :D

Hatalmas gratulacio Falevelnek, es Milenanak!!!! Sok boldogsagot a babucikhoz!!!
Vendég

Timi26! Bejött a megérzés. Már épp ki akartam kapcsolni a gépet és készülődtem aludni, de valami miatt még maradtam, mert az volt az érzésem, jön a telefon. És jött!!!! :D
Én úgy örültem, majdnem bőgtem a telefonba. :oops:

Niki! De jó, hogy jelentkeztél, már hiányoltalak! Már csak 10 nap.... :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Végre végre végre!!!! Éljen Zétike és Miléna :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Falevél, Miléna:
Gratulálok! Sok tejcsit, jó egészséget Nektek és a babuccóknak. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Micsoda hírek ezért érdemes volt bekapcsolni a gépet.
Nemrég értünk haza mert nálunk meg motoros találkozó van és kicsit elmenntünk bulizni és tessék ez Nagyon jó.

Gratulálok Milénának és Falevélnek is sok tejcsikét és örömöt a babucikákhoz!
Kérünk fotót is.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kép

Kép
Kép
h@jni

FALEVÉL, MILÉNA, (ÉS KEDVES APUKÁK)! MILLIÓNYI JÓKÍVÁNSÁG A BABÁCSKÁKHOZ! SOK BOLDOGSÁGOT, ÉS AZTÁN AMINT TUDTOK, KÜLDJETEK KÉPEKET! JÓ PIHENÉST ÉS GYÖNYÖRKÖDÉST A PICIKÉKBEN!!!

Kép

Anitja: nem, még nincs net, csak már eljöttünk otthonról a szülőkhöz, hogy közelebb legyünk Pécshez, ha bármikor indulni kell a kórházba. De remélem, nemsoká szerelik, majd Gergő hazaugrik, ha jönnek.

Mosmá megyek aludni, leragad a szemem! De MEGÉRTE FENNMARADNI!!!!!!!!!!! :D :D :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

[b]Falevél! Miléna!
Gratula a babákhoz! Sok boldogságot kívánok nektek!

Sense!
A 15 kg hízás nem sok. Nekem minden lement a szoptatással, sőt, kevesebb voltam 5 kg-mal, mint teherbeesés előtt (Nekem kb. 17 éves korom óta 57 kg a "versenysúlyom", de a szoptatás alatt 52 kg voltam). Mondjuk én nem szedtem fogigátlót, viszont mindent ettem amit megkívántam, egyáltalán nem fogyókúráztam. Sőőőt! Mit mondjak, elég kalóriadús kajákat kívántam, Rubint Réka biztos az orromra koppintott volna :oops: !
Egy dolgot azért megcáfolnék, hogy a szoptatás=fogamzásgátlás. Nekem mindkét fiam sokáig szopott (22 hó, és 17 hó), de mindkettővel szülés után a 4. hónapban már menstruáltam :? . Van akinek 11-12 hónapig (vagy még tovább) nincs még menstruációja. De mivel előre nem tudhatod, hogy nálad hogy lesz ajánlott védekezni. Én abszolút nem vagyok hormon párti, úgyhogy szerintem ilyenkor óvszerrel, spirállal, vagy spermaölő készítményekkel (PATENTEX, PHARMATEX) ajánlott védekezni.
Itt van két ismertető cikk:
http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=171
http://www.pharmindex.hu/gyogyszer-bete ... ?tid=12685

Hajni!
Csini a pocid :D !

Tegnap esküvőn voltunk, Szegedtől 50 km-re, Csongrádon. Visszafelé én vezettem, és volt egy nagyon rossz útszakasz, amikor azt hittem helyben megszülök. De szerencsére nem így alakult, eddig még a megbeszéltekhez tartja magát a csajszi :lol: . Az esküvőről majd holnap teszek fel képet, ami egyben a 37. hetes pocakfotóm is lesz.
Ma du. vendégek voltak nálunk, úgyhogy elég mozgalmasan alakult a 7végénk, megyek feküdni. Ja, és itt sincs semmilyen hidegfront, fülledt meleg van, végig a kertben voltunk.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Üdv mindenkinek!

Ahogy Gremese már beszámolt róla, megérkezett kisfiunk, Zéti!

:D :o :lol:

Paramétereket már ismeritek (viszonylag hosszú 8) )

Íme egy kép -->

Kép

Nagy a Boldogság, Miléna már pihen!

Fantasztikus érzés, csajok! :wink:

Jó egészséget mindenkinek![/img]

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kép Kép

Kép

Kép
granda

Jó reggelt :lol:

Micsoda hírek :lol:
Milénának és Miléna férjének szívből gratulálok Zétikéhez. Nagyon szép legény :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Miléna férje! Mégegyszer tiszta szívből gratulálok!!!! Annyira jó látni ezt a gyönyörű kislegényt, akiért (is) annyit aggódtunk, drukkoltunk!
Nagyon szép a baba!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Részlet az augusztusi topikból:

"kórház: én jól voltam, de nem jöttek, csak a nagyszülők és férjem. de a csajhoz, akivel egy szobában voltam jöttek. pfff. én kikattantam tőlük. ment a buli, kaja, pia. én meg nem tudtam úgy szoptatni, pihenni.......na, de mindegy."

Ez még inkább megerősített abban, hogy az alapítványi szobát válasszam. Most már csak abban kell reménykednem, hogy mikor beesünk, legyen szabad hely (mert ugye az éppen akkor dől el, mikor ott vagy).

Kép
Kép
Kép
gremese

MILÉNA ÉS MILÉNAFÉRJ, HATALMAS GRATULA ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK EHHEZ A GYÖNYÖRŰ KISFIÚHOZ!!!

Gremese, meggyőztél, én is alapítványira pályázom, aztán vagy összejön, vagy nem.
Gyors helyzetjelentés: bokám nekem is nuku immár, az alvás egyre rosszabb (derékbeszakadós), Ádi most már mindig felébreszt néhány jól irányzott csapással (mindig korábban, mint ahogy az ébresztőóra be van állítva... :wink: ). Azt hiszem, már várjuk a Nagy Találkozást mindannyian, igyexem gyűjteni az erőt, de leginkább kifacsart citromnak érzem magam...

Óvatosan a tűzijátékkal, ha bárki megy!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Még este akartam írni, de annyira lelassult a gép, hogy begurultam és kikapcsoltam!!! :evil:

A lényeg: VÉGRE itt van Zéti baba köztünk!!! :D

Annyira örülök, Vége Miléna szenvedéseinek, most már csak sok boldogságot és rengeteg örömet kívánok nekik!!!
Szegény ha már lemaradt az első baba címről, legalább az első fiúbabának járót megszerezték! Sőt ő a csodababa!
És milyen szép !!!

Gremese: gratulálok a megérzésedhez!!!

Banita: óvatosan azzal a vezetéssel! Mondom én, aki a mai napig vezet... :oops:

Kép
Kép
timi26

Akkora vihar volt itt éjszaka, hogy azt hittem robbantanak a szomszédban! És a szemét 2x is visszajött!!!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt,

Miléna, végre!!!!!! Hát ezért érdemes volt bekapcsolnia a gépet!!!
Sok-sok örörmöt és boldogságot kívánunk nektek a kis Zétihez!! Gyönyörü kislegény!!!
Remélem minél elöbb felépülsz te is és mehettek végre haza!

Timi,
bevallom öszintén, én még rád is pályáztam az éjjel, hogy hátha! De nem. :wink: Na majd az esti tüzijáték! :lol: :lol:

Jelentem, én is bokanélküli lettem! A lábfejem meg olyan, mintha kötöttem volna rá egy párnát :shock: . A lábszáraimról ne is beszéljünk, ha megnyomom, akkor kráter keletkezik, ami nagy sokára múlik csak el. Hát remélem, hogy ennél rosszabb már nem lesz, de hát már nem is nagyon lehet.

Csajok, most már tényleg mindenki jelentkezzen be naponta, mert izgulunk! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Miléna : éljen éljen éljen !!! És megnyertétek a topik első fiúcska címet. Nagyon sok boldogságot a legénykéhez. Pihenj sokat rád fér bár gondolom nem tudsz betelni a boldogságtól, hogy végre kezeid között tarthatod ezt a gyönyörű Zétikét. Sok-sok tejcit és mielöbbi haza menetelt nektek. Zéti apuka köszönjük a képet. Nagyon büszke lehetsz mind akettőjükre. Puszi Milénának és Zétinek is.

Lányok megérte drukkolni én bíztam benne, hogy Zéti kibújik mert így neki minden szülinapkor tűzijátéka lesz. És nem is akármilyen.

Hát nálunk akkora vihar volt és az elöttünk lévő parkolóba be is csapott a villám. Még jó, hogy akkor a klotyón ültem tutti bepisiltem volna akkorát szólt. Ja és az én drága kicsi fiam is akkorár ugrott a pocimba azt hittem kiugrik.

Na lányok ki lesz a következő :?: :?: :?: :?: :D :D :D :D

Én lépek most megyünk a dunapartra valami hajó felvonulás lesz azt akarja megnézni a párom.

Sense : hát valóban jó dolgom van. Párom imádja is csinálni a masszázst. Polgári foglalkozása műszerész. A masszázst egyszer kitalálta, hogy ő ezt akar tanulni. Elment egy tanfira ami olyan masszázs, hogy ruhában kell lenni ( shiatsu ) ez akupreszurrás pontok nyomását jelenti. Utána elment egy másik tanfira amin OKJ-s bizonyítványt kapott ez a Gyógy-masszőri. És ezek után az év elején végzett még egy tanfit ami szintén ruhás masszázs annak a neve Jumeiho. Itt a meridiánokon masszíroz sok benne a kimozgatás és a test egyensúlyának a visszaállítására törekszik. Szóval kiváncsileszek mi lesz a következő amit el akar végezni.

Na megyek legyetek jók és délutára itt vagyok. Remélem aki elmegy közben szülni az jelez.
Szép napot. :D :D :D :D
20200310173350

Óriási gratula Milénának és Falevélnek!

Valaki írta, hogy jövő hét kedden lesz oktatás a Madarász utcába, bölcsőhalal ügyben! Hol lehet érdeklődni, hogy mikor lesz még? A honlapjukon nem találtam infót.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Andi, elvileg minden kedden 16 órától van ilyen oktatás a Madarász utcában, nem kell bejelentkezni, csak odamenni (I. em. 209, ha jól emlékszem)!

Kép
Kép
irina

Timi26! Gratulálok a 38. betöltött héthez! :D Ez már a célegyenes, bármikor kibújhat Viktorka! :wink:

Nálunk tegnap éjjel akkora vihar volt, és pont olyan, mint tavaly aug. 20-án a tüzijáték alatt. Félelmetes, hogy megismétlődött, de remélem ma már nem lesz ilyen szörnyűség.
Persze az én kislányomat ez sem érdekelte. :wink:
Én nem megyek tüzijátékot nézni élőben, tiszta káosz a város!
Majd kiállok a teraszra, és onnan nézem. :wink:

13h-kor meg drukkolhatunk Bessenyei Péterért! Hajrá!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jo reggelt!!

Milyen sok babank van mar!! :D Olyan furcsa, hogy most mar sorban fognak jonni, meg sem allnak! :D Nekem nagyon elropult az ido!

Emese, de aranyos vagy, hogy igy szamon tartod a hatralevo napjaimat! :D Nagyon izgulok, igy, hogy tudom a pontos idopontot. (Bar tegnap este is annyira elkezdett gorcsolni a hasam, hogy azt hittem, itt az ido :? ) Csutortokon kell mennem mindenfele vizsgalatokra a mutet miatt.
Motiot! Te is hamarosan megtudod a nagy datumot!!! :D

Szep unneplest nektek, itt hetkoznap van.. :(

Niki
Vendég

Falevél, Miléna!

Gratulálunk Nektek, kívánunk minden jót :)

Silka!
Nekem az allergiámre most jó a Coryzalia nevű homeos bogyó,mivel a gyógyszeremet nem vagyok hajlandó szedni :)

Hajni!
Nagyon csini Lilla-lak :) S igaza van a dokidnak ne ijeszgessék feleslegesen a kismamákat.

Bokám még van,de mira munkából hazaérek már nem látszik :)

itt is hatalmas vihar volt egyfolytában villámlott :( A hasam is úgy fájt...

szép napot :)

KépKép
viranka

Motiot: köszi, nagyon aranyos vagy, hogy gondolsz rám!

Emese: neked is köszi

Most valahogy úgy érzem, hogy a következő pár napban még marad Viktorka, aztán persze sosem lehet tudni, de lelkileg már megnyugodtam, nem akarom sürgetni, amúgy is tényleg max. 2 hét és kibújik! :D

A lábdagadás már nálam is bejátszik már egy hete, na meg most már szó szerint 5 percenként pisilni kell. Éjszaka is!

Kép
Kép
timi26

MILÉNA!
GRATULÁLOK ZÉTIHEZ. NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok Mammikák!

Miléna Férje! Nagyon szépen köszönjük a fényképet! Csodálatos Kisbaba Zétike! Gratulálok!!! Gyors felépülést kívánunk Milénának, sok tejcit, és várjuk Őt nagyon vissza Zétikével! :lol:

Én szívesen megnézném a tüzijátékot, de marad idén is a TV :(
Emese! azért az elég tuti, hogy a teraszról tudjátok nézni! :shock:
A Jánosba is van alapítványi szoba, 1db kétágyas 6000/éj, és 1db egyágyas 9000/éj, ha szabad lesz valamelyik mi is inkább ott töltenénk el azt a 2-3 éjszakát.

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Miléna férje!
Köszi a képet,Nagyon aranyos és formás baba Zéti

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Cukika! Köszönjük a jókívánságokat, igazán kedves vagy! :)
Neked is hasonló jókat kívánok! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Falevél! Gratulálok!!! Sok tejcit! :lol:

Megint egy kislány! Kezdek beparázni. Nem ám a kislányok hamarabb jönnek… :roll:

Milénaaa!!!!! De jó!!! Gratulálok! Várva várt Zétike is megérkezett. De aranyos! :lol:

Na, most már én is elérzékenyültem… :cry:

Kép

Egész idáig takarítottam. Jól elfáradtam…
Párom meg ma Szombathelyre ment koncertre. Úgyhogy Szelina még nem bújhat ki! Én is szeretném a szeptembert megvárni (meg azt, hogy kész legyen a szoba!!! :evil: ).

Alapítványi szoba: Én is pár napja döntöttem el, hogy kérni fogom, ha üres lesz. Közvetlen zuhany, bejöhet Apa is, és max. 2-en leszünk a szobában. Nálunk egyébként 5000, ha 2 fős, 7000 az 1 fős. Ráadásul én 5 napig leszek bent (itt ez a szokás). Dokinak még úgyse fizettem a vizsgálatokért, úgyhogy erre megy a pénz, meg persze a dokinak többet adunk.

Regina
KépKép
mazsola7

Irina!
Köszi szépen. Elküldöm apát, mert én úgy sem tudok elmenni Petykától.

Külön szoba: A SOTE-n 10.000-Ft éjszakánként. Azt gondolom ez enyhén túlzás, ennyiért már szállodába megy az ember. :twisted:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok Lányok!

Húha, most aztán tényleg minden nap be kell nézni, mert kezdenek jönni a babák! :)

Falevél! Miléna!
Nagy-nagy gratula a babácskákhoz! Jó egészséget kívánunk a babáknak és a mamájuknak is! :)

Irina!
ööö, Hajni, Heni, hát meg nem mondom, melyik nevet mondta a dokim... :oops: Majd rákérdezek..

Nagyon kíváncsi vagyok, Vadvirág milyen élményekkel tér haza a Péterfyből. Remélem lesz ideje és energiája megosztani velünk a szüléstörténetet és a körülményekkel kapcsolatos tapasztalatait.

Emese, Irina!
Ti visztek a kórházba a babáknak ruhácskát, vagy a kórházi elég arra a pár napra? A kisbőröndöm már tele van a cuccaimmal és a babáké még sehol...

Textilpelus a kórházba: már nem tudom ki mondta, de köszönöm az ötletet. Már ki is készítettem. :wink:

Pólya: erről még úgy érzékeltem, nem volt szó. Nem gondolkodtatok rajta? Mondjuk sok nagy baba születése van kilátásban, de a a mi gyerkőceink 2,5 kg körülieg lesznek, kis törékenyek, nem lenne célszerű szerintetek? Vagy arra a rövid időre, míg megerősödnek kár beszerezni? Szerintetek?

Mosószóda: aki használ, hol szerezte be? Olyan sok jót írtatok róla, szívesen kipróbálnám...

Anitja!
Én is megszemléltem a teszveszes szopismelltartót. Rá is kérdeztem, hogy nekem való méret van-e. Ha tud szerezni, már rendelem is meg... Köszi :)
Ja, és nagyon csini vagy a legutóbbi pocakosképen! :)

Hajni!
Hát, nem irigyellek a rémhírek miatt. De a lényeg, hogy a dokidnak azért sikerült megnyugtatnia!
És neked is nagyon szép a pocid! :)

Jóslófájások:
nekem is van néhány napja. Főleg éjjel, de ma most is érzem egy kicsit. Tényleg olyan, mintha meg akarna jönni a menzesz. Hát úgy tűnik tényleg mindannyian közeledünk a végéhez... :wink:

Lányok!
Ti nem lettetek ügyetlenebbek így a pocakosodás végére? Én teljesen béna lettem. Minden kiesik a kezemből. Ma már összetörtem egy üveget, és leborítottam a porcukrot is... :oops: Ezek után már inkább nem csinálok semmit a konyhában. Még jó, hogy tegnapról maradt még főtt kaja.

Kicsit csapongó voltam, bocsánat érte!

Puszi Mindenkinek

Gica

Kép
gica1

Irina! HA legközelebb mész a kórházba NST-re, rá tudnál kérdezni az alapítványi szobák áraira?
Sajnos én különböző infókat hallottam, és nem tudom, mire készüljek. Az egyik az, hogy fix áras, a másik az, hogy kapunk egy csekket, amelyen akkora összeget fizetek be, amekkorát gondolok.
Persze csak ha nem nagy teher... :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Gica!

Én nem viszek Babukának ruhát, csak a végén a hazahozósat. Vihetsz sajátot, de kapnak végig kórházi rucit.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gica! A textilpelust is én mondtam, illetve kérnek 5 db-ot a kórházban.

Kép
Kép
Kép
gremese

Szia, Cukika! Gyere, és mesélj a terhességedről meg a babócáról!

Gica, csak igen kevés rucit tettem be a babának, ha jól emléxem, egy bodyt (hátha allergiás lenne a kórházira), egy rugit, egy kis kardigánt, kissapit és azt hiszem, egy zoknifélét. Meg textilpelust (inkább majd a hordozóba kell alá, meg nekem, ha megindul a tejem -- igaz, arra ott a papír törlőkendő is). Szerencsére a babácskáknak igen kis helyet foglal a cuccuk... ;-)

Gremese, persze, rákérdezek az alapítványi szobákra (csak el ne felejtsem), szerdán megyünk legközelebb NST-re.
5 db textilpelus? Ilyen sok minek kell a kórházba? Én csak 3-at raktam be, mert gondoltam, amúgy is viszek eldobható pelusból egy egész zacskót...

Kép
Kép
irina

Ja, Gica, ezeket a rucikat (a body kivételével) én is "hazarucinak" szántam, a kórházban tudtommal adnak ruhácskákat a babákra.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Nálunk nem volt semmilyen vihar, de most már ne is legyen, mert fél 8-kor megyünk hajókázni a Tiszára, ott vacsizunk, meg onnan nézzük a tűzijátékot.

Gica!
Volt már szó korábban pólyáról. Nekünk van (még az enyém volt), szerettem (igaz csak a 2. gyereknél használtuk, az elsőnél valahogy elfelejtettük). Ha nem lenne, nem tudom beszereznék-e (attól függ mennyibe kerül, pláne nektek, hogy kettő kell). Esetleg nem tudsz kölcsönkérni, v. használtan venni? Mert tényleg nem túl sokáig használja a baba, de addig jó szolgálatot tesz.

Küldöm a szombati esküvői képet (Marica is így kezdte, aztán elment szülni :lol: ). De nekem még sok dolgom van, 1 hét múlva a fiúk szülinapja lesz, meg a dokim is szabadságon van 28.-áig. Szeretném kivárni a szeptembert :wink: !

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok. :)

Jaj, itt szörnyű idő van. esik, dörög, villámlik. :cry:
Marcimék reggel lementek Balatonra, hát kifogták az időt. :evil: :evil:

Rucik:
én vittem Marcinak, most is fogok. Igaz adnak, de pl. ő allergiás lett a H-i tisztítószerre. Tiszta piros folt lett és üvöltött.
De itt örülnek is, ha visz az anyuka, mert mindig kevés a kisruha. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Ja igen, holnap reggel 7-re megyek a h-ba. Szorítsatok.
Ha bentfognak akkor írok sms-t, elmentettem Emese számát. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: