A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina, én pedig a rockzenész Ádiért vagyok oda :D .

Azt el is felejtettem leírni, milyen nagy franc a lányom. Minden napra van húzása a kis sunyinak. Vettem neki egy kerek végű ollót, hogy kreatívkodhasson velünk, ne legyen hiszti. Csak egyszer felejtettem elrakni az ollót, ő pedig nem győzte kivárni, hogy fodrásszal vágassam le a csitrijét: elől megnyírta magát :shock: :roll: . Nem vészes, de kicsit igazítani kell rajta. Az egészben az a legnagyobb, hogy az apja, aki vigyázott akkor rá, észre sem vette, csak 2 nap múlva, amikor mondtam neki. Én már akkor gyanakodni kezdtem, amikor éjjel hazaérve egy szőke hajtincset találtam a folyosón 8) .
dettyk

http://kreativkozpont.hu/otlet/hoember- ... t-zoknibol
ez is egy verzió

ez is
http://picibaba.hu/kisgyerekkel/kezugye ... ni-hoember

ez is csak itt nincs kép
http://sporoloblog.blog.nlcafe.hu/index ... jid=118557

most nem találom a kedvencemet :roll: de mennem kell

Dettyk kreatív boltokban van égethető kerámia festék, ráadásul neked még kézügyességed is van hozzá :D
Én is csináltam már a családnak névre szóló bögréket.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Detti, Panka nagyon találékony, eszem a kis okos fejét ;-)

Móni, ez szuper, hálásan köszönöm!!! :-)
irina

Hm, többször visszanéztem, de nincs itt senki. :?
irina

Helló!

ÉN itt nézelődök. http://www.vital.hu/fooldal Próbálok okosodni.

Fiúk meg mellettem sátrat építenek bambuszból meg pokrócból..
varga tünde

varga tünde

Én havat lapátolni megyek kb 45 percenként :) közbe meg csirip és pöti kívánságait teljesítem, na meg bojlert vadásztam, mert tönkrement a mostani és nem sokkal kerül többe egy új garanciával mint a régit javítani

KépKép
Kép Kép
l.móni

Itt még alig van hó... És találtál jót Móni?

Fleur neked hogy van a derekad? Találtam sok-sok okos tippet,cikket : http://www.vital.hu/hatfajas
varga tünde

Gondoltam ám, lányok, hogy nem a hasatokat süttetitek :lol:

Itt folyamatosan havazik (ami tök jól néz ki), szerencsére időnként elmegy egy hókotró, meg néha egy-egy házmesterszerűség elhordja innen-onnan a járdáról a havat.
Közben dogákat javítok csigalassúsággal, még mindig van egy csomó. Szenvedek, na, pedig vannak köztük jók is, de hát ez már csak így szokott lenni.
Háromóránként habos kávéval enyhítem hihetetlen szenvedelmeimet. 8)
irina

Habos kávé :roll: ez igen.. :) tényleg ma én csak egyet ittam :shock: Apáék ma bizonytalan idegi ˝leltároznak˝. Így ma egész nap fiúkkal vagyok kicsit hangosak.Elvoltunk a párom mamájánál is,megvolt a lejelentkezés mivel nagy valószínűleg holnap apa használhatatlan lesz,no nem a munka része miatt.Domi nem aludt most du. Elkezdtek pörögni,lassan vacsi fürcsi kis mese és fektetem le őket.Gondoltam ma iszom egy kis forralt bort,de nem tudom gyalog jön-e haza párom vagy mennem kell érte...
varga tünde

Tündi, akkor utána lehet forraltborozni. :-)
irina

Sziasztok,

itt is havazik 10 óta folyamatosan :roll: 2x lesöpörtem a járdát, majd lesóztam, igy nem marad meg rajta a hó :roll:

Móni na épp ez a bosszantó számomra, születése óta oda figyelünk a cipőire, a benti papucsa is magas száru és lúdtalp betétes :roll:
Valószinű alkati kérdés lesz, Áronnak sokkal formásabb a lába már most.

Ez épp olyasmi lesz minta fogak, hibába mosom az Áronét, romlik, Péterkének gyönyörű fehér fogai vannak :roll:

Próbálkozunk tornával, hátha kicsit javulna neki és szebb lába volna.

Hol van Vindo????????

Heni
KépKép
heni81

Nálunk nem lesz egy hamar takarodó, 4kor ébredtek, ami jó volt, mert kitudtuk festeni a vendég szobát:-) Holnap ki is lesz szépen takaritva és kész:-)

Fiúk mesét néznek :roll: Bár Áron akart kimenni, de nagyon hideg van, meg most már eléggé vizes is ami hullik. MAjd holnap kimegyünk szánkózni:-)

MA X-Factorozunk este, nagyon teccik a gyerekeknek is:-) Táncolnak közben:-)

JAj tegnap végig nézetem a megát is, igazságosan döntöttek!

Heni
KépKép
heni81

Heni, cukik lehetnek, ahogy táncolgatnak a Megára a fiúk ;-)

Én is remélem, h Vindóék nem havazódtak nagyon be. Ijesztő ez a csönd.
irina

A torna nem árthat Heni.. :)

Valószínű alkati kérdés.. :) Ügyesek voltatok akkor ha már be is festettétek.. :) Nálunk mindig úgy jön ki a lépés,hogy nem bírnak magukkal csak fél X- factorig addig bírom én is,aztán reklám alatt fektetem őket. 8) De ma,hogy Domi sem pihent úgy fest előbb lesz henteri. De feltudom venni a kártyára olyan a beltéri izébizé,így holnap megnézhetik a végét.. :)

Irina nem tudom mikor lesz borozás.Tavaly 2után tért haza édes,de du. már mondogatta nem sokára kész vagyunk..ahhoz képest 2re ért :?
varga tünde

Tündi, hát igen, éjjel álmosan borozni már nem annyira romantikus. Bár ki tudja. 8)
irina

No Heni csináltunk egy kis videót a tornáról.. :) Felraktam a facre.. :) Remélem sikerül megnéznetek,mert blokkoltam jó pár embert.. :roll:
varga tünde

Irina!
bár linkeket még nem néztem,de
kartonpapírból csillagokat kivágsz különböző nagyságúakat,színüket,majd vmilyen szép szalaggal/cérnával/zsinórral egymáshoz kötöd esetleg beragasztózod és kreatív boltokban lehet kapni csilámport azzazl mintát szórsz rá :)

azt meg el is felejtettem :) lányom meglepett :) olyan szép fülbevalót fűzött gyöngyből :)
[/b]

KépKép
viranka

Sziasztok

Életjelet jöttem adni.

De megint történtek velünk dolgok és egyszerűen ránk jár a rúd...Kezdődött Petra allergiájával aztán a kéz beszorulása aztán elromlott a tvnk.

Most meg hétfőn éjjel 11 kor eltört a csap alul a konyhában a vízóra felett és mivel panleba lakunk pincébe van a főelzáró csap ahova a gondnoknak van kulcsa robbant egy nagyot és után ömlött a víz kb 15percig mire elzárta.(Szegény Petrusom úgy megijedt annyira sírt alig bírtam megnyugtatni volt vagy fél3 mire elaludt és minden zajra felugrott.) Bokáig állt a víz a lakásunkba...szószerint lábbammal hajottam a vizet kifelé az előtérbe. Brutál volt meg elázott a gyerekszoba is mert az a konya mellett van a nagyszobát még ugyahogy megmentettük próbáltam gátat tenni az ajtóba törülkőzökből amennyire sikerül de igy is befolyt valamennyi...Ez igy karácsony előtt szenzációs....Eláztattuk a mellettünk lakót az az alatt lakót az alattunk lakót és van egy kozmetika is a földszinten és azt is. De van bíztosításunk igy hétfőn már jön is a kárszakértő...meglátjuk mit mond..

Petra viszont "nincs"jól."nem" jár bölcsibe:):):)Hétfőn lesz ilyen karácsonyi közös sütőgetés a gyerekekkel..

Dióhéjban ennyi.Most megyek mert Petra engem akar:)

De hoztam egy képet nektek...:) Kép

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok,
bocs, hogy eltűntem.
Nincs semmi bajunk, hó is csak mértékkel, bár a söprésig még nem jutottunk el. De tervezzük :roll: 8)
Tegnapra R. nagyon fáradt lett, már vagy három napja nem tudott aludni rendesen az orra miatt, és teljesen kialvatlan volt. Így aztán nyűgös és anyás. Azért shoppingolni voltunk 8)

Éjjel aztán kidőlt, és fél tízig aludt :shock: Velem együtt 8)
Ma eddig takarítottam, most ültem le enni.

R.nak is jobb napja van, kreatív ötleteinek pedig nincsenek határai:

Kép

Táplálkozás ételhordóból a bilin ülve :idea:

Ágica, ez a beázás szar dolog :?
Remélem, hamar túl lesztek az egészen :!:
Petra nagyon szép, és a haja is csinos :D

Jön R.

Kép
vindolanda

Műanyag moci, amire hajgumikkal gps-t rögzítettünk. Rugó nagyon boldogan furikázik vele benn.

Kép

Kép
vindolanda

Halihó!

Ágica, ez a csőtörés rémes lehetett, remélem, nemcsak idére, de jövőre sem fog Veletek semmi rossz történni!
Petrus egyszerűen gyönyörű!!! :-)

Vindo, hola! :-)
Rugó 2 in 1 megoldása nagyon imponáló ;-)

Ma voltunk Halász Judit-koncerten, kicsit be volt rekedve szegény.
Ádi nyugisan végighallgatta, csak a végén reklamált, amikor megkérdeztem, hogy tetszett neki, hogy "de a Bóbita miért nem volt?". Jogos kérdés, az kimaradt. A nézőtér egyik fele a Liptai--Gesztesi-exházaspár jelenlétének megfigyelésével foglalkozott. :lol: Mondjuk G-t el sem lehetett kerülni, mert egy böhöm fekete dzsippel érkezett meg a színház felhajtójára. Ezennel a bulvárrészt berekesztem ;-)

Most itt minden oké Ádival, a mhelyemen van néhány dolog (emberi), amin kiakadtam, igazából megint elszállt az az illúzióm, hogy egy helyen meg tudnak az emberek lenni irigység, szarkavarás és sértődés nélkül, hát nem igazán.
Este dolgozom, de már az utolsó hét kezdődik, halleluja.
irina

Vindo, a 2 in 1-t még a bilis dologra értettem. A GPS-es kombinációra már nem is találok szavakat. :lol:
irina

Sziasztok!

Már régen voltam, nem is tudtalak Benneteket olvasni... :(
Jól vagyunk, megvagyunk. Bár Szelikének kötőhártyagyulladása van. Csütörtökön kezdődött, még kicsit olyan a szeme, de gyorsan javul. Holnap még nem viszem bölcsibe. Kapott rá szemcseppet, nagyon utálja... :?

Bent nagy volt a hajtás. Talán most már lesz egy kis szusszanásnyi időm. Remélem, újra vissza tudok kapcsolódni!

Dobok képet! :)

Kép

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Jo reggelt!

Ma nagyon suru napom lesz, es mindent a 2 gyerekkel... :? hat, nem vartam a hetfot..barcsak mar jovo csutortok lenne! :D

Vindo, mindig amulok a kreativitasotokon Rugoval! :D az gps nem semmi :lol:

Agica, ratok is ratok jar a rud am! Mi se panaszkodhatunk, most a mosogepunk doglott be! :evil: Petra tenyleg gyonyoru. milyen hosszu haja van! :shock:

Regi, jo, hogy jottel, nagyon szep Szeli! Biztos, elvezte a havat! :D
Rania is imadja, itt sajnos ritkan van... Azt mondta: "snow is my favourite and my best!" :lol:

Most reggelizunk, aztan becsomagolok par csomagot, aztan bank, posta, bevasarlas, utana hazajovunk lerakom Alexet, fozok, anyagot rendelek, es ha felkelt, irany az ugyved, ki kell kerdeznem a tenyleges allaspontrol az en esetemben, mert ezekkel a segelyekkel minden helyen mast mondanak....Aztan meg nem lesz vege a napnak, este suliba is megyek.... :?
Vendég

Jó reggelt!

Épp tejeskávézok, a többiek az ágyban fekszenek, kakaót isznak és mesét néznek.
G.nek ma szabadnapja van, de délután azért bemegy a munkahelyére :roll:
Viszont elviszi Rugót az orvosi vizsgálatra, és nem nekem kell szerencsétlenkednem vele a védőnőnél...

DEttyk, de jó, hogy megkerültél :D
Meg Regina is :D Szelina nem semmi leányzó :P

Niki, szegény Te :? Hülye zsúfolt napok :roll:
Ezt a segélyt tényleg helyre kell tenni. Azért idegesítő, na meg ők is hibáztak, ha odaítélték.

Irina, elfogytak a dolgozatok?
Én még a kölcseyn sokat idegeskedtem a plagizált, félig vagy teljesen netes dolgozatok miatt (amiket aztán visszadobáltam, ezen meg a hallgatók fel voltak háborodva), úgy hogy ahol lehet, a szóbelire törekszem vagy tesztet íratok :roll:
Lesz új tárgyad a félévben?

Na, megyek is dolgomra

:arrow:

Kép
vindolanda

Helló, lányok!

Épp az egyetemen vagyok, jegyeket írok be, aki akar, javíthat is, a maradék időben meg javítom a fennmaradó dolgozathegyeket. De azért már látszik az alagút vége :-)

Regi, de jó, hogy jöttél, hiányoztál innen! Szelina csodás! Róla sem mondanám meg, hogy 3 éves...

Niki, hajrá a mai napnak (nem semmi pörgést csapsz...), a segéllyel kapcsolatban drukkolok!

Vindo, engem nem annyira zavarnak a plagizált dolgozatok, mert szerintem elég könnyű kiszúrni őket, magyar szakon az első bevezető órák egyikén elmondjuk, hogy ez mivel jár (azonnal egyes), a nyelvészetben a hivatkozást amúgy is vérkomolyan veszik (mint más normális tudományokban is ;-)). Szóval az azonnali egyes. Én szóbeliztetni nem szeretek, mert vajszívű vagyok, egy pontozásos összetett írásbeli sokkal objektívebb.
Most ez nem volt gond, mert abszolút saját vizsgálatot kellett előre megadott témákból végezni kérdőívestől, ezt azért kevesen tudják meghamisítani. De ötletszerűen rá is szoktam keresni túl jól hangzó vagy más szempontból feltűnő sorokra a neten.
Aranyos vagy, h kérdezed, képzeld, lehet, hogy nem lesz új órám (!!!), csak a doktorin, azzal lesz mondjuk munka, de amúgy is annyira elmaradtam az egyéb dolgaimmal, hogy lesz mit a tavaszi félévben behoznom.
Miért nem szeretsz a védőnőhöz járni Rugóval? :wink: :lol:
irina

Sziasztok!

Regi de jó, hogy jöttél :)
Szelike igazi nagylány :D

Vindo na mit mondott a védőnő?
Nekünk is kéne menni Gergivel :roll: már hívott, hogy a 3 hós státusz óta nem voltunk :?

Tündi sikerült venni, már be is lett üzemelve :D

Niki jó pörgést :)
ügyvéd mit mondott?

Olyan furcsa most itthon. Csirip ma ment oviba és csend van. Mondjuk nem tudom meddig fogja bírni. Azt mondta Z, hogy összesen 10-en voltak, és az ovónő is elég rosszul nézett ki :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

ma itthon van Péterke, voltunk kint is, meg takaritom is a vendégszobát, már a helyén vannak a bútorok is, szép zöld lett 8)

Tegnap voltunk anyuéknál, és Péterke overálban utazott, lehet melege lett, meg mondta, hogy fáj a pocim, aztán miután megérkeztünk hányt is.
Igy ma nem ment oviba, biztos ami biztos, hogy csak az utazástól lett rosszul, de jól van, igy holnap megy.

Irina nagyon rendes vagy, ha javitani is lehet 8) majdcsak készen leszel a javitásokkal.

Niki +++++++++

Regi de édes Szeli:-) jó, hogy irtál pár sort!

Vindo mi volta védőnőnél????

Heni
KépKép
heni81

Na, itt vagyok, Gáborék hazajöttek.
Nem volt semmi. Engem rettenetesen frusztrál ez az egész, mert hol fehér a bőre és karikás a szeme (milyen meglepő ez, ha rám néznek, talán ismerős lehet a dolog), meg kicsi a súlya, és nem beszél meg egyebek.
Most annyit mondtak, hogy egy urológushoz el kell vinni a rudija miatt, ami nincs vészesen letapadva, de azért meg kell nézni. Vsz. nem lesz műtét, de rá kell nézni.
A beszéddel kapcsolatban meg megkérdezték, hogy mond-e ragokat (igen), próbál-e bonyolultabb szavakat kimondani (igen), szóval majd beindul neki. Állítólag :( :roll:

De jó lesz valakinek a következő félévben. Én a rendezvényszervezést lepasszoltam, és kapok helyette új tárgyat, ami egyfajta modul, de szociológia lesz (Ha minden jól megy. A témát is én választottam, településszociológia lesz.). Viszont elment egy óraadó, akinek meg kell tartani az óráit. Andragógia :?

Írnék még, de rángat.

Kép
vindolanda

Szóval a netes dolgokat tényleg egyszerű kiszúrni és 2 mp ellenőrizni, csak azon húztam fel magamat, hogy a református tanítóképző fősulin pl. volt olyan hallgató, akinek visszadobtam a dolgozatát, és ezért tajtékozva futott ki az órámról. Szóval fel voltak háborodva... Itt Böszörményben nincs ilyen, eddig egy plagizáltat kaptam. De ha tehetem, nem kérek beadandót. Vagy olyat adok ki, ami nincs a neten. A levelezősökkel viszont sokat szenvednek a többiek, én velük csak tesztet íratok.

Heni, és ma volt baja Péterkének?

Megint hív.

Kép
vindolanda

Móni, sajna mindenki beteg mostanában...

De hogy valami vidámat is írjak. R. ment a gps-es mocijával, és egyszerre csak megszólalt: túllépted a sebességhatárt :shock: A lakásban furikázott vele.

Kép
vindolanda

Vindo nincs baja, jól van, de tegnap azért elég nyomi volt, de szerencsére ma már kutya baja:-)

Szerdán mennek koncertre és nem szeretném megfosztani ettől az élménytől:-)

Ne aggódj, minden rendbe van Rugóval!

Heni
KépKép
heni81

Rugó száguldozása :lol: :lol:

Heni képet teszel a szobáról:
ügyesek vagytok nagyon :)

Z a szülinapjára megkapta a szülinap+karácsony+évfordulós ajándékot. Egy androidos telefont (akcióba vettem) Gréti perfekt módon kezeli. lazán fogja, előhívja a kedvenc játékát, ha megunja vált. Mondtam szombaton főzés közben, hogy mindjárt megnézem a leveleimet, erre kihozta, hogy tessék anyu, beléphetsz a gmailre :shock: :lol: csak lestem. Roppant természetesnek veszi a kezelését :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ami lemaradt. Szerintem a védőnő neked csak azért mondja, mert látja hogy mérgesít vele :roll: Minden redben Rugóval az a lényeg!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi, Heni.

Ja, amúgy 94 cm és 12,3 kg.
:roll:

Kép
vindolanda

Szóval nőtt is, meg hízott is :wink:

Móni, nagyon ügyes akkor Gréta :D Rugóis profi telefonkezelő :roll: Mindent megcsinál rajta :shock:

Milyen az az androidos telefon? :oops:

Kép
vindolanda

Tök jó lehet a mobillal való netezés:-) Pláne, hogy ha a gyerekek is kezelik. Én nem igen engedem meg az ilyen dolgok kezelését, laptop is magason van, nem érik el, hát már tutira kora tette volna a 2 lurkó:-(

Heni
KépKép
heni81

Heni, nagyon ügyesen megtanulják kezelni a kezdeti bizonytalanság után :wink:

Nekünk van egy olyan telefonunk, amiben nincs kártya, az a Rugóé, érintőképernyős, hogy tudja használni. Annak már minden csínját-bínját ismeri. Pl. bluetooth bekapcsolása, galéria megtekintése, videofelvétel készítése, telefonálás (sajnos a rendőrségnek, mert azt kártya nélkül is lehet), zenélés stb.

Kép
vindolanda

Gyakorlatilag egy mini számítógép amivel lehet telefonálni is. Érintőképernyős. Nincs rajta gomb egyáltalán. Van benne gps, mp3.................
Z-nek kellett a munkályához.

Heni Ha nem vagyunk mellette nem kezelheti, de Z szerint fontos, hogy otthon legyen a gyerek a számítógépek világában. Alig bírtam lebeszélni arról, hogy Grétike egy használt de jó laptopot kapjon karácsonyra :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nekünk van a jó laptopunk, amit G. használ, mi meg Rugóval közösen használjuk a régit :lol: Napközben Rugóé, most is azzal bíbelődik, éjjel az enyém.

Móni, jó dolog akkor 8)

Jön.

Kép
vindolanda

Vindo vicces, hogy Áron is 12 kg:-) pedig ő nem kövér egyáltalán, még husinak se mondnám. Péterke meg 20 , de ő sem kövér. Ők ilyen alkatok:-)

Telefonálni szeretnek az én gyerkőceim is, de ha nyomogatni kezdik, mindjárt a neten vannak :roll:
Laptopot meg marhára féltem, nagyon Lalinak se adom oda :oops:

Heni
KépKép
heni81

Szegény Lali :lol:

Rugó sem husi ám :wink: De van amúgy pocakja :roll:

Kép
vindolanda

Rugó kirakós játékot játszik a neten. Nem sok látszik belőle, de magától a helyére teszi a darabokat, aztán megnyomja oldalt a piros gombot, ha kész.

http://www.youtube.com/watch?v=aDWBg9XSEf0

Kép
vindolanda

Na, konyhatündérkedni kezdek. Csinálok olívás salátát meg estére sütök fasírtgolyókat :roll:

Heni, milyen koncert lesz?

Ma megint meghalt egy neonhal :(

Kép
vindolanda

Gondolkodni kezdek :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo valami karácsonyi zenés gyerekeknek való koncert, egész délelőttös program, kisbusszal mennek be Gyarmatra. Biztos nem lesz egyszerű az óvónőknek, de hát a gyerekek biztos élvezni fogják.

Heni
KépKép
heni81

Fruzsi is 12 kiló :lol: Pedig szerintem ő sem kövér. 92-es ruhákat hord. És mindenki 2 évesnek nézi :)
Tegnap pedig megtanult ugrálni, azóta folyamatosan ugrál, és nagyon büszke magára :)
Illetve kimondta az első mondatát is: "Hol van csillag?" :) Szóval haladunk.

Nekem meg csütörtökön lesz genetikai UH, hááááát, izgulok, izgulok...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Nálunk az első mondata Áronnak: Anya mit csinálsz? Meg anya hol vagy? :-) JAj annyira édesek:-)

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Csajok, hol vagytok?!?!?!?!

Panndi drukk csütörtökre, majd gyere a hírekkel :D
Tuti minden rendben lesz, ne aggódj :D

Heni cicus ovijában nem szerveznek ilyen programokat csak a nagyobbaknak
Péterke biztos el lesz varázsolva :lol:

Vindo halacska :(

Itt nagyon hideg van és reggelre esett egy kevés hó is. Brrr..............

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: