Helló, lányok!
Épp az egyetemen vagyok, jegyeket írok be, aki akar, javíthat is, a maradék időben meg javítom a fennmaradó dolgozathegyeket. De azért már látszik az alagút vége
Regi, de jó, hogy jöttél, hiányoztál innen! Szelina csodás! Róla sem mondanám meg, hogy 3 éves...
Niki, hajrá a mai napnak (nem semmi pörgést csapsz...), a segéllyel kapcsolatban drukkolok!
Vindo, engem nem annyira zavarnak a plagizált dolgozatok, mert szerintem elég könnyű kiszúrni őket, magyar szakon az első bevezető órák egyikén elmondjuk, hogy ez mivel jár (azonnal egyes), a nyelvészetben a hivatkozást amúgy is vérkomolyan veszik (mint más normális tudományokban is

). Szóval az azonnali egyes. Én szóbeliztetni nem szeretek, mert vajszívű vagyok, egy pontozásos összetett írásbeli sokkal objektívebb.
Most ez nem volt gond, mert abszolút saját vizsgálatot kellett előre megadott témákból végezni kérdőívestől, ezt azért kevesen tudják meghamisítani. De ötletszerűen rá is szoktam keresni túl jól hangzó vagy más szempontból feltűnő sorokra a neten.
Aranyos vagy, h kérdezed, képzeld, lehet, hogy nem lesz új órám (!!!), csak a doktorin, azzal lesz mondjuk munka, de amúgy is annyira elmaradtam az egyéb dolgaimmal, hogy lesz mit a tavaszi félévben behoznom.
Miért nem szeretsz a védőnőhöz járni Rugóval?