A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Megyek mosogatni.

KépKép
benó

sziasztok
tegnap olvastalak benneteket, de nem volt idöm irni,mert addigra Törpe elaludt, én nekiálltam takaritani, megföztem és este már nem volt kedvem jönni.
arra emlészem, hogy Gergö forog, nagy gratula hozzá :lol: :lol:
és Tancsu ne adjátok fel a házat :!: :!:

paradizs:örülök, hogy jól vagytok :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

pont 1 évvel ezelött lett pozitiv a tesztem, ami utánn azonnal bementem dokihoz, aki ezt meg is erösitette :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

De jó, Timi, akkor boldog évfordulót! :D :D :D :D

KépKép
benó

Szóval ha úgy vesszük akkor Törpe 1 éves!!! :D :D :D

Kép
martik77

Vehetjük úgy, az indiaiak (talán) onnan számítják az életet. :D

KépKép
benó

Kimosott a gép még egy adag ruhát. :D

Én is ilyen székpárna szivacsból csináltam meg a kicsikocsi belsejét. :D

Ilyen dolgot megenni más tortáját!!! :shock: :shock: :evil:
Nekünk mindig a kihirdetéskor kapták meg a gyerekek a tortát és gyorsan bevitték az osztályba és már vágták is fel.
De ilyet,hogy egy másik osztály ellopja!!!! :x :x :x

Kép
martik77

A kínaiak én úgy hallottam,hogy mikor megszületsz akkor már 1 éves vagy. :)

Kép
martik77

17 oldallal készen vagyok. 25-30 oldalt kell csak írni,de nekem ez sokkal többre fog kijönni.

Kép
flóra 11

Na, ugye, hogy milyen dolog? Én is ki voltam akadva. És ilyenkor hol volt a tanító? :x Nem, Ildó? A te osztályod biztos nem enné meg más tortáját. :evil:

KépKép
benó

Jaj, de ügyes vagy, már 17 oldal? :shock: :D :D :D :D Szuper, megy ez, mint a karikacsapás! :D :D :D

KépKép
benó

Az Ildó osztálya tuti nem!!!! :)

25-30 oldal??Sose értettem ezt a szakdogát pedig én nagy dumás vagyok mégse tudnék ennyit írni. :?
Vagy az nem függ össze??? :roll: :D

Kép
martik77

Na, akkor a kínaiak. :D

KépKép
benó

Nem. :D Összekeresgélsz mindenfélét, kicsit átírod stb., nem neked kell kitalálni. Az én szakdogáim baromi hosszúak lettek, mert mindig eszembe jutott még egy jó téma, ahhoz új fejezetet kellett nyitni stb., a betyáros olyan szép lett, képekkel, elfogatóparanccsal :( stb. :D :D :D

KépKép
benó

A betyáros szakdogám kb. 100 oldalas lett, és van hozzá egy szöveggyűjtemény, amiben betyáros szépirodalom van (versek, novellák), de nagyon ritkák, még a Országos Széchenyi Könyvtárban sem engedték fénymásolni az egyik könyvet, amit én megszereztem egy antikváriumból :shock: :D :D :D, és azt is legépeltem, tehát tök jó dolgok vannak benne. Szerintem. :lol:

KépKép
benó

Hú akkor ezt én tudnám csak az a baj,hogy nekem is eszembe jut valami más is és utána már csak kusza a az egész mert nem tudnám sorba rakni.

Kép
martik77

Benó, nagyon jó ötlet a székpárna, Te esetleg kivitelezheted majd,nekem azt hiszem van itthon mindenem a házikóhoz,tehát nem veszek semmit.

Kép
flóra 11

Fölvarrtam a hastáncos pénzeimet a manók sapkájára. :D
Most összesen (mindjárt megszámolom) hány manó van kész: 16 db + a Dettinek félrerakott. Az egyikre még kell varrnom pénzt. De egyébként már a fejek, szájak is megvannak. Ebből kettőt a Vivikének, Kittikének szánok, biztos kérni fognak. :D :lol: De sebaj, mert akkor legalább tudom, hogy jók lettek. :D

KépKép
benó

Benó,szép tőled, hogy Te akarod kárpótolni a gyerekeket, de azt az 5.-eseknek kellene. Ha már az oszt. főjük ennyire hanyag,hogy hagyta megenni nekik a tortát, akkor most azzal kellene helyrehozni,hogy kötelezné őket egy ugyanolyan torta megvételére. Ez a minimum. És az egész iskola előtt megrovásban részesíteném az osztályt.

Kép
flóra 11

Oké, Ildó. :D

Persze, Márti, hogy menne, és nekem is kusza volt, nekem mindig egy év kellett hozzá, hogy megírjam. Egy év a gyűjtés elkezdésétől a befejezésig. :wink: :D De így nagyon élveztem. Én az utolsó pillanatban nem tudtam volna megírni, képtelen lettem volna rá.

KépKép
benó

Nekem is hosszúak lettek a szakdogáim,leghosszab az olvasási nehézségről szóló, az kb. 90 oldal. De most szigorúan kikötötték, hogy ne legyen hosszú,mert akkor nem olvassák el. Tehát nekem is rövidítenem kell,mert így lesz 60 oldal is, amit már nem fogadnak el.

Kép
flóra 11

Igazad van, de szerintem ebből nem lesz semmi. Vagy nem tudom. Mindegy, ha nem is kárpótolni, de egy kis örömet okozni nekik....

KépKép
benó

Meg ne gondolják, hogy csak szemétség van. :x :x :x

Mint az Adri igh. szerint a gyerekeknek direkt jó, ha találkoznak szemétséggel, mert arról szól a világ is (pl. nem baj, ha az egyik lóg, nézzük el neki, és a többi hadd gondolja, hogy ez igazságtalan, hiszen az élet is az - iszonyatos baromság; na, ezt a csajt rúgattam én ki, akiről így beszélt az Adri :twisted:, de nem emiatt), én meg azt mondtam, hogy legalább itt tanuljon EMBERSÉGET, ha már kint "car", hátha akkor kint is jobb lesz, naiv vagyok, tudom. :roll: :wink:

KépKép
benó

Benó, eddig én is mindig egy évig írtam a dogákat,ahogy Te,anyaggyűjtés, rendezés,kidolgozás,melléklet.
Ez most egyszerűbb munka és az anyaggyűjtést még decemberben elkezdtem, tehát ha onnan számoljuk és ugye március végén adom majd le, akkor az 4 hónap. Most már a kidolgozásnál tartok, ez megy elég jól, ha van anyag,ugye. Aztán még marad egy hónapom a manikűrözésre, mellékletek elkészítésére.

Kép
flóra 11

Na, ez így tök jó. Gondoltam, hogy nem jövő héten kell leadni, legalábbis bíztam benne. :lol:

KépKép
benó

Megyek ebéd és utána indulás a kolléganőmhöz.
Puszi majd jövök. :D

Kép
martik77

Csak suttogva kérdezem: pirivel még semmi?

KépKép
benó

Menj békével, érezd jól magad, szipákoljál D-vitamint a napból. :D

KépKép
benó

a Napra gondoltam :D

KépKép
benó

Hát ez hülyeség, főleg egy kisiskolás zt még nem fogja fel, hogy az élet kegyetlen is tud lenni. Ő csak relatívan lát, nem tud elvonatkoztatni dolgokat. Pont az előbb írtam a munkámban hasonlóakról,hogyan gondolkodik a kisiskolás gyerek. :wink:

Kép
flóra 11

Ja a következő oldalon gondoljatok rám.
Akkor lesz 500 oldala,hogy beléptem közétek!!! :D :D :D

Köszi Tancsu és köszi mindenkinek!! :D :D :D

Kép
martik77

Ó, olyan régen már? :shock: Gondolunk rád, puszi. :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Adrinak vannak ilyen hülye elméletei, de amúgy rendes ám, csak bolond. :lol: :lol:

KépKép
benó

Á, semmi. Kérdezheted nyugodtan hangosan is. Nekem már talán sose lesz magától pirim és gyerekem sem, sajnos. Nagyon dühös vagyok. :x Miért nem jutott a F. eszébe egy évvel hamarabb a baba? Akkor még teljesen rendben volt a ciklusom. :evil: Én nem is fogok már tesztelni sem, felesleges, hiszen nincsenek tüneteim, csak nincs pirim. De ez havonta ismétlődik. Minek pazaroljam a tesztet. :x

Kép
flóra 11

Akkor Törpe egy éves, Márti meg félszázados. :lol:

Kép
flóra 11

Ó, még egyből ne add fel, nem is mondom, hogy éld bele magad. :roll: :wink: A múltkor hány napra jött meg?

KépKép
benó

Megyek pudingot csinálni, ha jönnek a Tündiék, valamivel meg tudjuk őket kínálni. :wink:

KépKép
benó

Tudom, hogy az Adriról írtad. Tudod, az ilyen elmélet szerintem még nálatok, egy középsuliban sem nagyon állja meg a helyét,de kicsiknél egyáltalán nem,ők a világból azt fogják fel, amit látnak, konkrétan átélnek, tapasztalnak. Ilyen esetből pedig azt vonják le, hogy ha velünk igazságtalanok voltak, akkor mi is azok lehetünk másokkal, legközelebb pedig már ők fognak garázdálkodni. Tehát ezért nem szabad ezt az esetet elhallgatni, hanem igenis példát kellene statuálni, hogy mindenki okuljon belőle, a bűnösök nyilvánosan kérjenek bocsánatot és kárpótolják az osztályt és legyen büntetésük is. Akkor elkerülhető több ilyen eset. De ha hallgatunk róla és elnézzük, az csak agressziót szül hosszú távon.

Kép
flóra 11

Múltkor sem jött meg, szurit kellett kapnom,hogy megjöjjön.Magától képtelen volt jönni. :( Most valamit dolgozott a szervezetem, mert nagyon szurkáltak a petefészkeim és feszültek, fájtak a melleim napokig. De zek a tünetek már annyira lecsillapodtak, hogy szinte nincsenek is.

Kép
flóra 11

Teljesen igazat adok neked, csak sajnos, ebbe nincsen beleszólásom, ugye. :wink: :cry: Pedig szívesen beleszólnék. :x

KépKép
benó

De az a középidőben volt, nem?

KépKép
benó

Nem baj, nem a Te dolgod, hogy rendezd. :D És nem is az enyém. :lol: Tehát csak véleményt mondhatunk, aztán ennyi. :wink:

Kép
flóra 11

Igen, én ezt majd a Vivikének el is mondom, bár az anyja is biztos elmondta, csak hogy érezze, hogy nem tartjuk teljesen "természetes" dolognak a szemétséget. :evil:

KépKép
benó

Más téma, de aztán hagylak, meg nekem is mennem kell:
Nincs ötleted, hogyan lehetne boszit csinálni házilag? Olyan fellógathatósat? Anyu szülinapjára kellene, mert olyat szeretne, de most nincs ötletem, hol lehetne venni, meg úgyis benne vagyok.... :lol: :lol:

KépKép
benó

Szurkált a középidőben, aztán később meg feszült a hasam, főleg a hasam alja,olyan csíkban. Volt, hogy napokig fájdogált, még a nadrág gumija is zavart. A melleim nagyon fájtak, émelyegtem, néha kimondott hányingerem volt. Ha kicsit többet takarítgattam, akkor már nagyon feszült, szurkált a hasam. Komolyan azt gondoltam,sikerült a dolog. De aztán jött a negatív teszt, majd lessan eltűntek a tünetek. Tehát ennyi.

Kép
flóra 11

Akkor szerintem hagyjuk a témát, úgyis csak idegesít téged, aztán majd meglátjuk, mi lesz, meg megkérdezed a dokitól, mi volt ez. :roll:

KépKép
benó

Bocsánat, isten őrizz, hogy beléd fojtsam a szót, ha gondolod, beszélhetünk erről, csak neked ne legyen rossz. :wink:

KépKép
benó

Boszit? Az nagyon egyszerű! Varrj egy rongybabát és adj rá kendőt, valami blúzfélét, szoknyát, kötényt. Aztán a szoknya alá szerkesztesz egy seprűt. Majd az egész boszit ültesd egy botocskára, aminek a két végét rögzíted egy-egy zsinórra, mintha hinta lenne. A boszi kezeit pedig rögzíted a zsinórhoz, mintha tartaná a hintát. Végül a két zsinórt fenn összefogod és rákötöd egy függönykarikára, ennél fogva fellehet lógatni.

Kép
flóra 11

Nekem nem rossz, már túl vagyok rajta.... Márti mondta, hogy neki eleinte csak a mellfeszülés volt. Úgy emlékszem, neked is hasonló volt, mondtad, hogy olyan,mintha izomlázad lenne, de hogy inkább csak érintésre fáj. De biztos nem múlt ez a fájás, hanem erősödött. És hányadik napon voltál, mikor pozitív lett a teszt?

Kép
flóra 11

Egyszerűnek tűnik... :lol: :lol: :lol:
Köszönöm, akkor ez lesz a jövő hét nagy feladata, hogy péntekre elkészüljön. :D

Köszi. :D
Megyek pudingolni, oks? :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: