A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Zsuzsi írtam a gyomrodra de nem írtad van e valami gyomigyógyszered! :shock: :shock: :shock: :roll:

Kép
martik77

Hülye nő. Utálom az ilyeneket.
Ezt nem tudom, hogyan lehetne megoldani. :roll: Esetleg úgy, hogy tudomást se veszel róla. :roll:

KépKép
benó

Márti,nagyon aranyos az a szőnyeg!

Igen, meg esetleg, ha elmegyek onnan.

Kép
flóra 11

Ildó én is szenvedek az új libával!!!! Tegnap reggel veszekedtem épp vele, nyalakszik és lusta dolgozni!!! Tegnap délelőtt névnapot tartott, etette a főnőkőket sütivel, én meg úgy ünnepeltem, hogy az ő munkáját is meg kellett csinálnom. :evil: :evil: :evil: :evil: Akkora önbizalam van, hogy szétdurran a fejem tőle!
Tegnap közölte a főnökkel, hhogy megfertőztem mert picikét náthás......
ÉS add Uram,hogy épségben és egészségben megérjem a májust, tarts távol a hülyéket tőlem, kérlek...........

Kép
muzsuzska

Ugye jó??És összehajtva bújócskázhatnak majd később benne vagy Benóék magukkal viszik ki a szabadba stb.

Kép
martik77

Az új csaj is Zsuzsi, Zsuzsi?

Jó a játszószőnyeg, de ilyet HOGYAN??? :shock: :lol: :lol:

KépKép
benó

Klassz a szőnyeg!!!! Lányok a babák tudják, hogy a szőnyegen kell maradni játszani.......... :roll:

Kép
muzsuzska

Nem mindig lemennek róla. :D :D :D

Zsuzsi!!Gyomor??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Igen Benó, pont zsuzsi!!!! :evil: :evil: :evil: Még a nevem is lenyúlta!
De a főnökeimnek tetszik hogy ott csacsog nekik!

Márti, nincs semmi gyomorgyógyszerem, de valaki ül a hasamba és markolássza a gyomorszájam, független a kajától.......... :evil:

Kép
muzsuzska

Én azért szeretnék ilyet szőnyeget:
1. hogy kipróbáljam magam
2. hogy ne csak a sima szőnyegen lehessenek
3. hogy várjam őket valamivel
4. meg különben is amúgy tök drága :twisted:

KépKép
benó

törölném:
1. hogy jó kis játékuk legyen

KépKép
benó

A köhögéstől a rekeszizmom és a fejem fáj. Az orrom és a szám körül tiszta seb vagyok, tök horroros az állapotom, most már csak túl kell élnem valahogy.

Kép
muzsuzska

De gáz, hogy még Zsuzsi is mellé.... :? :x
Láttad, hogy Paradizs boldog névnapot kívánt? :D

KépKép
benó

Áthúztam a lepedőket. És szellőztetek. Bocsi, de én nagyon finnyás vagyok a szagokra. :oops:

Kép
flóra 11

Igen!!!!!!!!!! Paradizsnak is boldog Zsu-t!!!!!

Kép
muzsuzska

:?: :roll:

KépKép
benó

Oké, már tegnap írtam neki. :D

KépKép
benó

Ja,és nálunk megint totálisan sűrűn,de nagyon-nagyon sűrűn havazik! :x Tavaszi szünet! :evil:

Kép
flóra 11

Ildó, mi nem büdösítettünk az orrod alá!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi családban valakinek nincs ilyen bogyó??

Mert az jó lenne!!
Losec,lanson,controloc,quamatel,umeren,zantac,omeprazol??
Ezek közül bármelyik jó lenne.

Kép
martik77

Elmegyek aludni így ebéd után! :wink:

Kép
muzsuzska

Én is lepihenek.

Majd jövök. :)

Kép
martik77

Csak Rennym van......... Valahogy csak elmúlik, de furcsa ami eddig nem volt. :roll:

Kép
muzsuzska

Mi tartjuk tovább a frontot? :lol:
Akkor hozok kaját. :D

KépKép
benó

Mi van, büdiszagoló? :lol: Merre jársz? :D

KépKép
benó

Apu hozott tofut, azt eszem kenyérrel, de ritka rossz így, mert ez nem füstölt, nem túl jó íze van. :roll:

KépKép
benó

Gy. ma le akar lőni egy rühes rókát. :(
Drukkoljatok, hogy ne találkozzon vele, jó? :cry: :wink:

KépKép
benó

Ezt nektek fotóztam:

Kép Kép Kép

Kép
flóra 11

Zsuzsi,én nem is vádoltalak benneteket. Eszembe sem jutott. :lol: Áthúztam már mindent, de még mindig érzem. Pedig az ablak is nyitva. Mindegy. Ki tudja, mi a fenét érzek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.20 16:11-kor.

Kép
flóra 11

Ennyi cérnád van? :shock: Jó sok. :D

KépKép
benó

Ugye szépek? Úgy tetszenek. :lol: Mint egy kisgyerek,olyan vagyok, ugye? :lol:

Kép
flóra 11

Melegítek a F.-nak ebédet. Az előbb jött haza. De vagyok. :wink:

Kép
flóra 11

Irigyellek a néma lábasok miatt...... :wink: :wink: :wink:

És a baba kb 2 perc alatt lemászik a szönyegről....néha gyorsabban is....:P

Kép

Kép[/
tancsu

Én még nem kaptam meg a fütésszámlám,gondolom már csak hétfőn....
Ha a 73 ezres törlesztőre én is kapok egy ilyen aranyos számlát,asszem én is menek a Dunába..... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Én meg rájöttem, hogy le van merülve a telefonom és várom, hogy hívjon a Detti. :shock: Aztán gyorsan ráraktam töltőre és látom, már hívott 4x. :oops: :oops: Felhívtam gyorsan, és azt mondja, most már nem jön, mert nagyon fáj a feje. :( Akkor lehet, hogy így akarta a sors, hogy pihenjen inkább. :wink:

KépKép
benó

Eddig ebben a hónapban a számlákon kivül elköltöttem 52ezret....és nem vettem semmi extrát,próbáltam spórolni......és még csak 20.-a van..... :cry:

Ugyanerre jövőhónapban max 40ezrem marad..... :cry: :cry: :cry:

Rejtély hogy fogom megoldani.... :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Menek teregetni...

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon gáz a helyzet. :(

KépKép
benó

Majd nem eszünk Tancsu,meg nem mosunk. Nem költünk tisztítószerekre sem, tehát nem takarítunk. Nem vasalunk,hogy spóroljunk. :D :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.20 16:33-kor.

Kép
flóra 11

Ildó, szerintem tök jó ilyenekkel játszani, jó, ha van hobbija az embernek. Nekem amúgy ti vagytok a hobbim meg az olvasás.

Most hívott szegény IDB-s (diákönkormányzatos) utódom, hogy hogy kell a bulikat szervezni stb., ő is már próbált ma néhányszor.... :oops: :oops:

KépKép
benó

De most nem olvasok, manózom. :D

KépKép
benó

varrsz?

KépKép
benó

Közben bedobtam egy kenyeret sülni, mert elfogyott a tegnapi. Csak a vége maradt. Hiába, túl finomakat sütök. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.20 16:37-kor.

Kép
flóra 11

az a jó :D

KépKép
benó

Most már igen. :lol: De tudod,muszáj közben ezt-azt megcsinálni, hogy ne álljon a munka. Menjen a háztartás is. :wink:

Kép
flóra 11

Állandóan javítgatok magam után. Folyton elírok valamit. :x

Kép
flóra 11

Nálunk áll a háztartás. :D Szinte mindig. :D Állókép.

KépKép
benó

Sziasztok,

csak azért jelentkezem, hogy jól vagyok, de ma kezdtük árulni a Madonna koncertre a jegyeket és annyian vannak.... :shock: :shock:

Zsuzska, boldog névnapot Neked! :D (Kicsit megkéstem, de annál nagyobb szeretettel!!!)

Remélem Mindenki jól van, én egész hétvégén dolgozom, mert az új csaj még mindig "beteg" :evil: Most így egybe 7 napot! 11 órában :evil: :evil:

Puszi, majd holnap igyekszem jönni!

Kép
szilzi

Majd egyszer megnézem ám Benó! Aztán nehogy csak itt adod a nagyot, közben meg mint a képekből is kitűnik, nagyobb a rend nálatok, mint nálunk. :wink:

Kép
flóra 11

szia
szegééééény :(

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: