A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Hello,
Köszi az aggódást, de még mindig itt vagyok, csak ma egész nap úton voltunk!
Hangolka, de voltam ott, ezek szerint veletek találkoztam a harmadikon, amikor jöttetek át az üvegajtón, én megálltam, és kiengedtelek titeket, nagy kék poncsóban voltam... :) Még gondoltam is arra, hogy megszólítalak, de milyen hülyén nézett volna ki, ha nem te vagy az, és még a neved sem tudom :) AZt hiszem te is kékben voltál. Aztán benyitottam a szobába, és egy idős bácsi szorongatott egy kisbabát csupán. Remélem rendben hazaértetek!
Szóval az van, hogy csütörtök reggel fél hétkor megyünk be, és rögtön meg is csinálja a dokim a császárt. :) Így tutira nov 6. lesz a születési dátuma édes kislányomnak! AKYRA, együtt szülünk!!!!!! :)
Judit, kitartás, lehet te is a csütörtöki kismamák táborába költözhetsz a beragadtak közül :wink:
Sclara, hogy vagy? SZerintem is észreveszed, ha annyira fáj.
GABI! Hatalmas gratuláció Lacikához!!! Igazán szép nagy baba lett!

Kép
Kép
dalminha

Katinka
Gondolok rád sokat, de már lehet babázol.

Sclara
Folyamatosan görcsöl bármit is csinálsz? Mert ha tevékenységet váltasz és elmúlik akkor csak jósló fájás, de ha nem szűnik akkor szerintem lehet már a szülési fájás is.

Ma sütöttem kelt kalácsot, benne fahéjas vajas töltelékkel. Elsőre nem is lett rossz, de kell rajta még változtatnom. Igaz már alig van belőle, tehát az íze nem rossz. :wink:

ma megint jól kifárasztottam magamat. Egész délután úton voltam, de alig csináltam valamit.

Kép
Kép
nati80

Katinka!!!! Szorítok nagyon-nagyon, hogy sikerüljön szépen szülnöd!

Kép
Kép
dalminha

Katinka! Hajrá! :)

Dalma!
Mi voltunk! Bocsi, fényképek alapján nem ismertelek meg! Emlékszek Rád! Néztem is, h.ez a kismama hamarosan követ engem! :) Sajnálom azt az 1 percet, amin múlott! :(
(Egyébként jót nevettem most! Képzeld, a bácsi a kislányát fogta! :) Nekem is beletelt 1 napba, amíg lejött! A párom is beszólt: első unoka? De nagyon aranyosak voltak együtt :) )
Akkor hajrá csütörtök! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Ajjaj, oldalváltás volt közben...remélem nem marad ki senki...

Gabi, elképesztő, mekkora lett Lacikád!!Gratulálok hozzá!!Simán szülted?Képzelem, mekkora lett volna, ha végig bent marad... :roll: így megbocsájtom, hogy Te is beelőztél. :)

Katinka, hát itthagytál... :cry: :) remélem azóta megvan a kislányod és lehetőleg műtét nélkül!!!Sokat gondoltam Rád!!!Remélem írsz sms-t!!!

Vera, ne haragudj, nem emlékszem, hogy írtad-e, de van valami speckó oka annak, hogy ha nyílik a belső méhszájad, már jövő héten megindítják a szülést?Esetleg a lepény miatt?

Akíra és Dalma, szerintem tök jó dátum a november 6.!!Nekem is tetszik!!Nagyon szorítok Nektek!!
Akíra, ne izgulj, nem lesz semmi baj Kírával, hamar meggyógyul majd, mire hazamentek, már kutya baja sem lesz!Megértem a takarítós-főzős-bevásárlós-Kíra-hiányolós fílingedet, de lesz ez még sokkal jobb! :) Remélem sikerül a kh-ból netezned!
Dalma, érted is nagyon izgulok csütörtök reggel, remélem, hamar jelentkezel majd!!!

Sclara, így látatlanból szerintem ma még azért nem szülsz...csak készülget a méhed. Aztán persze ki tudja...Reméljük Picilányod megvárja még a holnapi színházat!

Nati, jól hangzik ez a fahéjas kalács!!Ügyes vagy! Azt tudod, hogy a fahéjnak jó kis szülésindító hatása is van? :wink: (meg a szegfűszegnek, meg a gyömbérnek is...)

Hangolka, de jó Nektek, hogy már otthon lehettek!!Nagyon várom már a szüléstörit s a képeket!!

Anikó, néhol kiakasztó volt még olvasni is a szülési élményeidet, nemhogy átélni...de minden jó, ha a vége jó!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Judit
háát nekem mind indították és azzal is hiper szüléseim voltak. Mi lenne ha magától megindulna? :lol: :lol: én nem akarok kockáztatni most meg rizikós hogy hány hetes is vagyok a vetélés miatt meg a fogantatás miatt is. Így jövőhéten már 38 betöltött leszek papírilag és jöhet a babó nyugiba. De majd meglátjuk.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sonny, köszönöm kérdésed, valamivel jobb a kedvem, de nagyon babáznék már!!
Sensi, csodaédes Lillád, nagyon szép!!!!Történet is jöhet majd!! :wink:

Sosem hittem volna, hogy a november legeleji időpontommal ennyire az utolsók között leszek szülés tekintetében...Lassan többünknek van már meg a babája, mint aki pocakos...
Olyan jó nézegetni a szebbnél-szebb babaképeket!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Egy mai kép rólunk:
40 hetes várandósan, háttérben huncutkodó kornél

Kép

Kép
Kép
dalminha

Vera, jaaa, értem!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Dalma, ugyanolyan csinos vagy így 40 hetesen, mint korábban!
Tök jó ötlet a pocikép, elvégre ezek az utolsók...

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Engedjetek meg még két képet!

Kornél 2 évesen

Kép

Jókisfiú a hugija birodalmában!

Kép

Kép
Kép
dalminha

Katinka üzeni:

"19:51-kor megszületett Nati, végül császárrral. 3700g és 54cm, sok hajjal."

Gratulálok!!!!

beszteri

Judit, köszi, pedig nem ám, csak kivételesen jó kép készült.
Hajrá többiek is! :wink:

Kép
Kép
dalminha

Nagyon édes!!A szeme tisztára a Tiéd! (vagy nem?) És ez a szőke haj!!Mindig úgy szerettem volna egy szőke, kék szemű gyereket!Ám a barna szememhez, hajamhoz, sikerült egy fekete-barna színű pasit találnom... :roll: :)
Utólag is Isten éltesse!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Katinka!!!! Nagyon sok boldogságot nem is olyan kicsi kislányodhoz!!! :wink: :D

Kép
Kép
dalminha

Gratulálok Natihoz, Katinka!!Milyen szép nagylány lett!Remélem nem szenvedtél sokat!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Dalma!
Nagyon csini vagy! Kornél meg nagyon édes, gyönyörű kisfiú. Az avatarotok nem adja vissza, mennyire angyali kis pofija van! :)

Judit!
Örülök, hogy jobb hangulatod van! Nemsoká már te is babázol!!!!
(Persze tudom, hogy ez most még nem vigasztal, de majd te is írhatsz nekem ilyeneket, ha már alig várom Julcsikát... :) )

beszteri

Szívből gratulálok Gabinak és Katinkának a babákhoz.
Vendég

Dalma nagyon szép kismama vagy. A hasad teljesen olyan mint az enyém. próbáltam képet tenni, de túl nagy a mérete, és sehogy se tudom feltölteni :-(
Vendég

Sclara: MI a helyzet veletek? Lehet hogy jócskán megelőzöl minket. Én nem érzek semmit, csak a nagy pocak miatti kellemetlenséget. A jóslók is megszűntek.

Judit: Lehet én is úgy járok mint te, hogy nem akar kibújni a baba. De jó, hogy nálad már nyílik a méhszáj, hamarosan babázol.

Reni: Merre jársz. Te is én is az 5-ét tippeltük. Nekünk nem fog összejönni, de nem is bánom. Jobb lenne inkább 7végén. Te esélyes vagy még.

Velünk minden rendben. kenet negatív streptóra. Ctg jó lett, volt egy egész nagy összehúzódásom, de pont nem nyomtatott a gép a papírra, pedig szép kis hegy volt. Még a héten lesz asszem pénteken még egy ctg.
Ma elmentem fodrászhoz,még pár intézni való van, és tényleg kész vagyok.
Vendég

Ez nem ér! Nem ment el a 8 körül Akírának írt üzim, vagy vak vagyok?? Reggel lehet be sem néz? De ha mégis a lényeg annyi volt, h.nekem havi 80Mb elég.

KépKép
KépKép
hangolka

Nem fértem géphez, holnap talán vdok jönni és újraírni...

KépKép
KépKép
hangolka

Helyzetjelentés. Már kínomban vettem kézbe a gépet, nem tudok aludni. Éjfél óta 10-7-5 percess fájásaim vannak, de nem jók, mivel nem fentről indul, hanem alulról. Mint Kornélnál. Kéttenyérnyi magzatvíz távozott, tettem be eübetétet, így nem tudom jött-e még.
Várom a reggel 6 órát, akkor telózok anyuénak, hogy jöhetnek gyerekvigyázni. A kórházba 7-8 körül bemegyünk, addig nem akarom a dokit sem zargatni. Amíg leírtam ezt a pár sort, 2 fájásom is volt. Álmos vagyok nagyon váááááá.... Majd írok ide, vagy dobom az üzit.
Hangolka váltjuk egymást.

Kép
Kép
dalminha

[b]Katinkának:[/b][b][color=red]GRATULÁLUNK[/b][/color

Dalma: Hú,de izgi! :D :shock: Nagyon szorítok! :D Hát ez a kisasszony nem bírt ki még 1 napot :wink:

Rólunk: Jövő hét szerdán kkell befeküdnöm és 13-án csütörtökön születik meg Szonja! :D Már mi is nagyon izgulunk :D

Beszteri:Ha priviben elküldenéd a tel. számod,akkor megköszönném és értesítenélek Titeket,ha már mi is megszülettünk :D

Kép

Kép
melcsi82

Dalma!
Nem lesz ebből csütörtök! Panna nagyon kiváncsi! :) Remélem a dokid is ráér és nem lesz már tömeg az osztályon! Megy a drukk! Ügyesek lesztek! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!

Jöttem egy utolsó bekukkantásra mielőtt megyünk a kórházba, épp gondoltam szólok Dalmának, hogy tartsa ám bent Pankát, hogy tényleg had legyen egy napon Panka és Fanni szülinapja, erre nem már szül is :D
Hát nem semmi! Nekem tuti fog sms-t írni de azt én már nem fogom tudni tolmácsolni nektek valószínűleg, szóval előre is gratulálok neki :) Gondolom Zsé majd hozza az üzijét :)

Hangolka, köszönöm szépen a választ, akkor egy napra gondolom elég lesz a 10 mb, szóval kipróbálom :)

Judit, drukkolok, hogy te is hamar babázhass már, talán pont veletek lesz egy napon a szülinap :wink:

Én egész éjjel nem aludtam annyira izgulok, hogy minden ok legyen! Utálok kórházba lenni, nem is értem miért kell befeküdnöm hamarabb, de hát ha itt ez a szokás... :roll:
Csak az éltet, hogy holnap ilyenkor már előkészítenek, szóval kicsit több mint 24 óra és a lányom a kezemben lesz :)

Katinka nagy nagy gratula nektek! Gyors felépülést!

A képeket előbb le kell kicsinyíteni max 600X600-asra beagle, és akkor sikerülni fog feltölteni! :)

Ha nem tudnék jönni telefonon keresztül akkor drukk mindenkinek aki így a végén jár, kitartást, sok gyönyörű babát :)
Jövőhéten hétfőn reményeim szerint itthon leszünk és akkor jelentkezem képekkel és minden jóval :)

Addigis nagy virtuális ölelés mindenkinek :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Katinka, nagy-nagy gratula Nektek! Gyors felépülést, és sok-sok tejcit![/b]

[b]Dalma, Akira
mennek a drukkok! Gyertek vissza mihamarabb babástól!

Judit, neked külön is megy a drukk, hogy mehess szülni! De nyugi engem csak nem vársz meg (mi még festünk, uh nem ajánlanám :wink: )

Úgy látom rohamosan fogy a pocakosok táblája...
Eszter lehet, majd együtt sopánkodunk itt a hó végére, hogy szülnénk már :shock: :shock: :shock:
(bár a tegnapi kisnyanytornán valamiért volt egy olyan érzésem, hogy a jövő hetin már nem leszek... megérzés, vagy ki tudja... majdmeglássuk :))

Én a fele ügyintézéssel végeztem tegnap, bár a szülési szabimat persze elcseszték, így simán betegszabin vagyok, ami nekem nem jó. Olyan könnyen játszanak más pénzével, és itt nem is arról a párezer ft-ról van szó, amivel megkárosítanak, hanem magáról az elvről... na mindegy, majd utólag megpróbálom elintézni...
Meg voltam gyógyszertárban, beszereztem ezt-azt, uh mondhatjuk, hogy haladok én is azért.

Szép napot mindenkinek!

Kép
pipal

Dalma, Akíra!
Mennek a drukkok!!!!!! :)

Hangolka!
Várjuk, hogy jelentkezz. És kérünk képeket is!!!!! :)

Melcsi!
Elküldtem. :)

Beagle!
Örülök, hogy nálatok is minden rendben! Hú, fodrászhoz nekem is jó lenne még eljutni, de lehet, már nem fog beleférni. Apának elég szörnyű hétköznapjai vannak, későn szokott most jönni. És nekem még van tennivalóm. Bár már tegnap addig eljutottam, hogy végiggondoljam, mit kell összepakolnom a kórházi cuccba. :)

beszteri

Pipal!
Most látom, hogy közben te is írtál. Hát, igen, lehet, hogy majd csak sopánkodunk itt hó végén. :) Mondjuk te már tényleg szülhetsz, azért előttem vagy. Remélem, Julcsika még megvárja, hogy legalább a pakkom össze legyen készítve.
beszteri

hát igen, akár szülhetek is már....

most ugyan még azon drukkolok, hogy a héten ne, hogy legalább csak a nagyszoba maradjon festés nélkül, meg hogy eljussak még a fogorvoshoz, ill. a házassági papírt kiváltsam, de jövő héten már biztos azon fogok parázni, hogy jajj túl fogom hordani :D
ismerve okos önmagam...

Kép
pipal

Katinka
Gratulálok Nati születéséhez! gyors felépülést kivánok és sok-sok tejcsit!

Ma megyünk ctg-re, de most délután, lehet már fog végre mutatni fájástevékenységet a gép. Eddig mindig reggel voltunk és egyszer sem volt semmi. Bár még azért nem szeretnék ott maradni.

Tábla:
Lehetne azt is jelölni valahogy a táblázatban, hogy ki szült császárral és ki természetesen? Engem pl az is érdekelne még.

Babásaink hogy vagytok? Hozzátok ám a fotókat a picikről!

Kép
Kép
nati80

Pipal!
Hú, a papírt még nekünk is el kell intézni. Az agyamra mennek ezekkel a szabályozásokkal, hogy nem jó az eredeti. Persze tudom, biztos megvan ennek is az oka, de akkor is, olyan macera.

Nati!
Drukk a ctg-re!!!! :)

Tábla-császár. Ha elkülditek, hogy ki hogy szült, akkor szívesen beleteszem. De arra nem vállalkozom, hogy visszakeressem, ki hogy szült. :oops: Ahhoz már nincs elég türelmem. És sajna nem emlékszem mindenkire, butaságot meg nem akarok betenni.

Csuri!
Remélem, minden rendben, és csak azért nem írtál még, mert nagyon lekötnek a gyerkőcök.

Sensi!
Ha hazamentetek, te is jelentkezz!!!!!!

beszteri

Szülésnél mikor a kitolási szakasz jön, miért kell a szemünket becsukni? Elméletileg hasból kell nyomni és nem arcból. vagy csak azért kérik, hogy csukjuk be, mert sokan nem tudják CSAK hasból nyomni? Na ez egy jó kérdés. valakinek van erre válasza?

Kép
Kép
nati80

Beszteri
Écike, Katica, Kornéliusz, Zsé, Katinka császárral szült
Eagleszem, hangolka, Sensi biztosan simán
A többiekben én is bizonytalan vagyok.

Kép
Kép
nati80

Nati, csak hogy nehogy bevérezzen a szemed az erőlködéstől. Könnyen magpattannak az erek a nagy nyomástól.
Az meg hogy az ember elméletben tudja hogy kell nyomni...hááát ott helyben minden eszébe jut csak nem ez. :) az egész olyan ösztönszerűen jön, kinek jól kinek rosszul.

Dalma, naagyon szorítok!!!!!

Akíra, ügyes legyél benn, szorítok, hogy gyorsan teljen a mai nap!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért. Gratula minden friss anyukának, és drukk a pocakosoknak.

nati: Tavaly mikor szültem a lányomat találkoztam olyan anyukával, aki nem csukta be elsőre a szemét. Mire kijött a babája és felért a kórterembe addígra gyönyörű vörös szemei voltak. Abszolút Bevérzett neki. Gondolom pont emiatt kell becsukni. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Nati, nekem is azt mondta a kisnyanytornat tarto gyógytornász, hogy azért kell becsukni, mert bevérzik az erőlködéstől, ha nyitva hagyod...

Kép
pipal

Én láttam ismerősöm szemét,aki nyitva hagyta...hát nem volt szemgolyója, csak a nagy pirosság. Kb egy hónap volt mire teljesen felszívódott... jobb becsukni.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap délben értünk haza! Mindketten (sőt Annával és apával együtt) mind a négyen jól vagyunk!!!

Katuska nagyon jó baba (félek, hogy ez még csak a beetetés...). Sokat és sokszor eszik, ami nekem is nagyon jó, mert estére már kezdett begyulladni mindkét mellem.

A szülésről írok majd pár sort, csak összeszedem magam kicsit!
Az már biztos, hogy elírtam a pontos idejét (talán nem a szülőszobáról kellett volna sms-ezni :D )
Szóval 12.50-kor született meg ez a kis nudli (mondjuk így is rapid volt)

Üdv: Kép a szülőszobán
Kép a lányok első találkozása

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri!

Nagyon szép mindkét kislányod. Várjuk a szülsétörténetet is.
Vendég

"Örömmel tudatjuk, hogy ma délelőtt fél tízkor megszületett Panna babánk 2850 gramm, 48 cm. Gyönyörű kislány! Nagyon jól vagyunk!" Dalma

Gratulálok!!!

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Jajj de örülök!!!Gratulálok Panna babához!!!!!Isten éltessen sokáig Titeket!!Milyen pontos volt a Kisasszony. :)

Csuri, gyönyörűek a lányaid!!!!!Nagyon várom h mesélj!!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Csuri!
GYönyörűek a lányok!!!!!!

Táblában javítom az adatot.

Dalma!
Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!

beszteri

[b][color=indigo]Dalma! Nagy gratuláció Pannához![[/color]/b] Látod, mégse 6-a lett, pedig milyen biztosra mondtad tegnap! Panna máshogy gondolta... :D :lol: :lol:

Kép
pipal

:) Gyorsan bejelentkeztem a nagy hírrel, mert aztán már dobtam is a válasz sms-t Dalmáéknak! De ezúton is kívánok jó egészséget, nagyon sok boldogságot és örömöket!!! November 5. Tökéletes ;)

Katinka! A jó Istenke éltessen Benneteket sokáig! Nektek is sok-sok tejcsit, erőt, egészséget és rengeteg szépséget!!!

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

[color=red]Csuri,[/color] gratulálok mégegyszer, gyönyörűségeid vannak!

És most látom Dalma az előzőleg feltett képeket! Csodaszépek! :)

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

De szeretek babahírre érkezni :D

KATINKA, DALMA, gratulálok a babákhoz! Sok tejcsit, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek! :)

Csuri: nagyon szép lánykák :) Majd gyere, ha lesz egy kis időd ;-)

Judit
Kép
sonny

Jajj lányok, annyira irigykedek már, hogy babázhattok! Már annyira vágyom rá, hogy megfoghassam a kisfiamat!!!
GYÖNYÖRŰ babáink vannak! Egytől-egyig csodaszépek!

Judit
Kép
sonny

Dalma, szívből gratulálok, örülök hogy jól vagytok és minden rendben van.

Judit,Zs: Dalmi császárral szült? vagy a kislány kibújt magától?
Vendég

Csuri: gyönyörű a kisbabád :lol: örülök,hogy már otthon vagytok

dalma: gratullálok!!!!!

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: