Jó reggelt mindenkinek!
Egy pocsék éjszaka előnyei, végre van időm fórumozni egy kicsit
Ti hogy alsztok éjszaka? Mert én nagyon pocsékul, már néhány napja. Aztán pedig délben már alig tudom nyitva tartani a szemem:(
Éjfélkor felébredtem, két órán keresztül próbáltam vissza aludni, és most itt vagyok
Szóval mi holnap megyünk méhszáj vizsgálatra (azaz ma délelőtt) azt mondta a dokim, hogy félidő után havi egyszer mindenképpen ajánlatos megnézni. Mi a magánrendelésen 4000 Ft/alkalom fizetünk, de ott nincs ultrahangja, így amikor az Sztk-ba hív be, akkor csak 2-3000 Ft-ot szoktunk adni neki.
A védőnő nekem még sosem mért se szívhangot, sem pedig haskörfogatot...fogalmam sincs, hogy a többi vajon mér-e, az enyémtől nem is várok sokkal többet.
Binyek: Mi kaptunk az esküvőnkre egy légzésfigyelős bébiőrt, szerintem nagyon szuper, örülünk neki.
Őssejt: az hogy még senki nem használta Magyarországon, az betudható annak is, hogy még csak néhány éve lehet levetetni, mi továbbra is gondolkodunk, de egyenlőre az felé hajlunk, hogy levetessük.
Julcsi, a táppénzel kapcsolatban megnyugtattál, én egy hónapja vagyok itthon, de most ijesztően keveset kaptam, remélem a következő hónapban már tényleg több lesz.
A haskeményedés nálam is elkezdődött, olyankor én is magne B6-ot szoktam beszedni, és általában használ is. Nekem azt mondta erre a doki, hogy addig jó minden tünetünk, amíg nem fedezünk fel benne rendszerességet, pl: minden fél óránként keményedik, vagy ilyesmi, mert ha rendszeres, akkor meg kell nézetni.
Vérzésem nekem is volt a 20. héten, akkor írt ki azonnali hatállyal a orvos, azt mondta minden rendben van ugyan, de azonnal fejezzem be a melót, mert a baba fontosabb. Ugyan a melóhelyen nem túlzottan örültek neki, de megértették. Azóta itthon vagyunk, de lehet hogy többet pörgök, mint előtte, viszont semmi stressz, a vérzés sem jött elő azóta.
Azt hiszem mindent leírtam amit akartam
Nagyon szép napot kívánok mindenkinek, és üdvözlöm az új kismamákat!
Szilvi