sziasztok,
Csiri-biri, üdv itt.
nem gyengék a csajos cuccok.
pelus: több kisgyerkőcös ismerősöm azt mondta, hogy a pampers pelus nemjó, mert hátul kifolyik a cucc. a libero meg a huggies amit nagyon dicsérnek, meg a dm és a rossman saját márkás termékei. én még ott nem tartok hogy vegyünk, de sztem a pamerst kihagyom.
éjszakák: 2 hete én is elég korán keltem (6-körül) és szarul is aludtam éjjel, de amióta minden reggel tornázom 20 percet, délutánonként pedig sétálok legalább félórát, úgy alszom mint a bunda. este 10-től reggel 7-ig úgy, hogy fel sem ébredek egyszer sem éjszaka, és ez azért nem rossz.
mocorgás: szerintem Milán sem szereti a hidegfrontot, mert olyan nyugis volt egész hétvégén, alig éreztem valamit. tegnap estétől viszont folyamatosan érzem, szerintem örül a közeledő felmelegedésnek. tiszta anyja.
fogorvos: kb félórája jöttem meg tőle. 3 lyukas fog közül most az egyiket csinálta meg. nem volt vészes, de 2 szurit is kaptam, mert eléggé fájt amikor még csak az elsőt adta be. utána szúrt mégegyet, és jó volt, és végül 4000 forintot fizettem. fényre kötő fehér tömés, itthon megmutattam a férjemnek, nem tudta megállapítani hogy melyik fogamhoz nyúlt hozzá.
orrvérzés nekem nincs, viszont a fogínyem az minden fogmosásnál megindul valahol. ma azt mondta a fogdoki, hogy ez normális, és ettől nem kell kímélőbben mosnom, mert akkor még jól be is gyulladhat.
Apa ma megbetegedett. nem lázas, a vérnyomása is jó, de reggel hasmenése volt meg hányingere, és egész délelőtt szédelgett. most már jobban van, de csinálnom kell neki pirítóst és teát (nyilván, mert ki sem kel az ágyból, aaaaaaaannyira beteg

), úgyhogy lépek is.
ja, és a cicám azóta sem került meg.