A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Igen,a párom a hétvégén vette ezeket a Tescóba....volt még egy pár édi ruci....Most már csak attól tartunk,hogy azt mondják,bocsi,mégis fiu....:-)
hol tudok vonalzót csinálni és hogyan tudom feltölteni?
Vendég

Én is vásárolgattam ma.
Ha nem bánjátok,teszek fel képet...

Kép
Kép
Kép
Kép

A kisrugikat pizsamának vettem,mert hálózsákot nem akarok használni.Egyiknél sem használtam.
Vettem textilpelenkát is 189.- Ft-ért/db.
Meg Pampers Sleep&Play pelust...

Ja,és holnaptól egy pár napig nem leszek,mert festünk...
A gépek valszeg ki lesznek húzva...

Kép
orsitigris

sziasztok!

bari ugysem bírod ki, hogy ne gyere, annyira már sztem megismertünk:))Persze jót tennének a mentes napok.

meli tök csini vagy, a felső képen alig van pocid, az alsón meg kicsit eltakarod a kezeddel, de szép, amennyire látni.én is teszek majd fel képet, az enyém az utóbbi napokban horribilisre nőtt, legalábbis szerintem, pedig még csak 22 hetes vok.

almaani drága szerintem fogadd el a rucikat és átválogatod, én a válogatásba is már négyszer belefogtam, negyedszerre meg arra jutottam, hogy egy csomót kell vennem..elosztogattam a karitaszba...
szval tényleg nincs annak semmi baja, alig hordták, s fogsz találni szépet.ami meg gagyi majd visszaadod, mikor kinőtte volna))

Üdv csiri-biri
nemtom hol van rajtad az a 81 kg.szépek a lányaid, jó a kocsi, milyen márka?

Kép
Kép
eyi

Csiri-biri: üdv közöttünk! :lol: Mi lesz a kiscsaj neve? (lehet, hogy írtad, de nem találtam)
Nagyon szép ruhákat vettetek és a babakocsi is szuper!

Nekem át kellett programozni az agyamat a ruhák terén, mert ugye kislányra készültünk, csupa rózsaszín ruhácskával. :roll: :D
Mióta tudjuk, hogy fütyis, épp az a természetes. :lol: Úgyhogy nálunk a vagány, "pasis" cuccok a menők, kis kapucnis pulcsit vettünk tegnap és GOOOOL feliratú rugdalózót. :wink: Majd este rakok róluk fotókat!

Mi most nagy készülődésben vagyunk, mert jövőhéten kezdjük a lakás festését és laminált padló lerakását. Szép nagy munka lesz! Apa csinálja egy barátjával, a padlót már kiválasztottuk, a szobák színe is megvan, a lényeg, hogy húsvétra kész legyen!

almaani
Kép
almaani

olyanokat rugdos mostanában a kis Csucsu, s egyre erősebbeket.
ja orrvérzésre reagálva, nekem egy, másfél hónapja volt hogy hetekig majdnem minden nap vérzett, de nem is kicsit, ráadásul akkor lettem influenzás, s még az is rádobott. Nődokim mondta, hogy lehet kapni rutascorbint gyógyszertárban vény nélkül, nyugodtan szedjem be, azóta már csak elvétve vérzik.nagyon gyengék az érfalaim, viszereim is voltak, szept 20-án műtöttek lézeresen, de akkor már terhes voltam, csak nem tudtam róla, remélem nem volt rá rossz hatással, eddig ezen még nem is gondolkodtam

Kép
Kép
eyi

[/quote]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 11:35-kor.
Vendég

Lányok!Gyönyörű rucik!Imádom a rózsaszínbe öltöztetett babákat (is)!
"Bírnám",ha lányom lenne! :lol:

Csiri-biri:miért gáz,hogy a cicidre mennek a kilók?Apa nem örül neki?

Eyi:köszi.Rakjál te is!

Kép
melike

Csiri-biri! Nekem is a Kata tetszik jobban, de a Zoé is aranyos, különleges.
Mikor raksz fel vonalzót? Itt az kötelező!! :wink: :D

Tiszta dili vagyok ma ebben az időben. Jó sokat kellene ma dolgoznom, de el-elnézelődöm és pl. olyan dolgokon gondolkodok, hogy járjon-e majd bölcsibe a pici (legalább csak 1-2 órára a közösség miatt), sportoviba menjen-e, vigyem-e babaúszásra? Szóval nem a leglényegesebb, így a 6. hónapban, de olyan jó ezeken agyalgatni. :lol: :lol: 8)

almaani
Kép
almaani

Apa még csak-csak örül neki,bár elötte sem hordtam 85/b-nél kisebb cicifixet,de a derekam és a bőröm már kevésbé tolerálja... :lol:
Vendég

NEM TUDOM HOGYAN TÖLTSEM FEL A VONALZÓT!!!!
SEGÍÍÍÍÍTSÉÉGGGGGGGG!!!! :oops: :?:
Vendég

A babafalva oldalon kiválasztod,majd kapsz egy kódot.Ezt kell a profilodba az aláíráshoz beilleszteni.Azt hiszem.

Kép
melike

Sziasztok!

Ma egész nap szundikáltam és feküdtem, próbálom helyrehozni magam.

Úgy látom lehet valami a levegőben (front) vagy csak a pocakosodás miatt, hogy mindenkinek ilyen vakbélgyanús tünetei vannak, de mára végre elmúlt! Remélem nektek is!

Bogi - én is néztem a Penny-s cuccokat én a Micimackós dolgokért vagyok oda teljesen.

Orsi - édes babarucikat vettél! :lol: :lol: :lol: Nemsokára mi is hozzálátunk.

Csiri-biri - gratulálok a lányaidhoz, nagyon aranyosak és persze a legkisebbhez főleg! Szép ruhákat sikerült venned és jól néz ki a babakocsi is!

Most megyek, megpróbálom magam hasznossá tenni, ha már itthon vagyok! Így a nap vége felé! :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

MELIKE:visszajelöltem!és még közös ismerősünk is akadt.... :wink:
Vendég

Aha,tényleg.Honnan ismered?Én együtt dolgoztam vele és a feleségével is.

Kép
melike

Ö küldte a meghívómat,de én személyesen nem imerem!Majoros Csaba az ismerősöm,és általa találtam Rá!
(Bocs mindenkitől ezért a személyes kitérőért)
Próbálom a vonalzó készítést....
Vendég

A Majoros Csabit is ismerem,ő is ott dolgozott ahol én.Ráadásul az egyik barátnőmmel is járt régen.

Kép
melike

Hol vannak a többiek?Mia,pironya,szilva stb.????

Kép
melike

Egy óra hosszát ültem a háziorvosi váróban,pedig időpontra mentem...Este pedig a fogdoki második felvonása következik. :cry:

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:49-kor.
pironya

Sziasztok!

Életjel :D

csiri-biri: üdv közöttünk és gratulálok a 3 lányodhoz, nagyon szépek :D

bárány: nagyon sajnálom, hogy kinyílt a méhszájad, de ne aggódj, a környezetemben sok kismama kihordta már így a terhességét, csak pihenés, pihenés és pihenés (már amennyit tudsz). Azért néha kukkants be hozzánk :wink:

orsi: nagyon szép ruhákat vettél, tényleg nagyon aranyosak :D

pocakfájás:
nekem nem fáj, hanem rendszeresen keményedik, de úgy, hogy mikor érzem, hogy pisilnem kell, akkor hirtelen bekeményedik és légszomjam is lesz. Ez pár másodperc alatt el is múlik. Fura egy érzés, de nem aggódok :? csak egy ici-picit :lol:

orrvérzés:
nálam mindig orrfújáskor jelentkezik, meg vannak duzzadva a hajszálerek.

fogdoki:
Bejelentkeztem én is, 27-én megyek. ÁÁÁÁÁÁÁ :shock:

Mi jól vagyunk, egy kicsit aggódtam a kissrác mozgása miatt (mintha kevesebbet mozgott volna az lemúlt két napban), de ma rájöttem, hogy átköltözött a jobb oldalamról a balra, de ma visszaúszott :D Sokszor azt sem tudom, hogy melyik hol mozog, ki hol van és kinek hol milye van :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

csiri-biri: te is nagyon szép dolgokat szereztél be :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Pironya - a sétával én is így vagyok. Pénteken nagy bátran elindultunk a párommal, egy sétával egybekötött bébibolt nézőbe, ez kb. 2,5 óra volt, de kár volt, mert alig bírtam hazavánszorogni és a hasam iszonyatosan bekeményedett, utána pedig azon paráztam miért nem mozdul már meg szegénykém. Szóval ezek után a hosszú séta kilőve és autózni fogok mindenhova. És még csak nemrég kezdődött el a 24. hét.

Az alvással, illetve fekvéssel, forgolódással hogy álltok?

Manka

Kép

Kép
mankabi

mankabi: kész káosz az este, előre félek mindig tőle :? Ha a jobb oldalamon fekszek, onnan jön a reklamáció, ha a balon, akkor onnan, háton meg már nem esik jól :?

Én sem bírok már nagy sétákat megtenni és ráadásul én is keményedek. A védőnőm azt javasolta, hogy a sétát korlátozzam le fél órákra. Fél óra séta, utána próbáljak meg leülni valahova, pihenjek, utána megint séta (de csak ha nagyon muszáj)

Szilvi

szilvaqueen

Örülök,hogy megjelentetek!
Most viszont én indulok a fogdokihoz.Szorítsatok!
Még jövök.

Kép
melike

Ja, és nem tudom, hogy észre vettétek-e, de névváltozás történt. Apa engedett a nyomásnak :lol: :lol: (na jó, azért nem kellett nagyon hisztiznem :lol: :lol: :lol: )

Szilvi

szilvaqueen

Kész lett a vonalzóm,kíváncsi vagyok,hogy müködik-e!
Vendég

22+5 pocifotó Kép Kép

szerintem horribilisen nagy
[/img]

Kép
Kép
eyi

melike: ne félj, nem fog fájni :wink: Szorítunk :D

eyi: tényleg szép nagy a pocid :D

Lehet, hogy már ismeritek:

http://www.bababutik.hu

Szilvi

szilvaqueen

Szilvi

szilvaqueen

Na valami nem oké!!!!
én úgy tűnik,hogy ehhez béndzsó vagyok!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:50-kor.
pironya

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:51-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:51-kor.
pironya

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:52-kor.
pironya

SIKERÜLT!!!! 8) :lol:
Vendég

van köztetek valaki akit császároztak már érzéstelenítéssel?
Engem mind a kétszer altattak és köldöktől vágtak lefelé,kb 20 centisen,de nagyon csúnya a seb,hegesedek és majdnem 5 év kellett ,hogy ne tünjön úgy,mintha be lenne gyulladva!
Most megbeszéltem a dokimmal,hogy vágjon keresztbe!Viszont nem tudok dönteni,hogy ltasson vagy érzéstelenítsen!Ezért vagyok kíváncsi a tapasztalatokra,véleményekre!
Vendég

Szilvaqueen - ismerős az érzés, pedig nekem csalók egy pocaklakóm van.

Melike - szorítunk a fogdokihoz!

Eyi - hűha :shock: szép nagy pocakfotó!

Manka

Kép

Kép
mankabi

csalók=csak :oops: :oops: :oops: :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Szilva - visszatérve Debihez egyébként nekünk is a nyugati utcai boltot ajánlották, hogy ott a legjobbak az árak. Majd számolj be a szerzeményekről, ha jól emlékszem írtad, hogy menni fogtok.

Manka

Kép

Kép
mankabi

sziasztok,

Csiri-biri, üdv itt.

nem gyengék a csajos cuccok. :D

pelus: több kisgyerkőcös ismerősöm azt mondta, hogy a pampers pelus nemjó, mert hátul kifolyik a cucc. a libero meg a huggies amit nagyon dicsérnek, meg a dm és a rossman saját márkás termékei. én még ott nem tartok hogy vegyünk, de sztem a pamerst kihagyom.

éjszakák: 2 hete én is elég korán keltem (6-körül) és szarul is aludtam éjjel, de amióta minden reggel tornázom 20 percet, délutánonként pedig sétálok legalább félórát, úgy alszom mint a bunda. este 10-től reggel 7-ig úgy, hogy fel sem ébredek egyszer sem éjszaka, és ez azért nem rossz.

mocorgás: szerintem Milán sem szereti a hidegfrontot, mert olyan nyugis volt egész hétvégén, alig éreztem valamit. tegnap estétől viszont folyamatosan érzem, szerintem örül a közeledő felmelegedésnek. tiszta anyja. :D

fogorvos: kb félórája jöttem meg tőle. 3 lyukas fog közül most az egyiket csinálta meg. nem volt vészes, de 2 szurit is kaptam, mert eléggé fájt amikor még csak az elsőt adta be. utána szúrt mégegyet, és jó volt, és végül 4000 forintot fizettem. fényre kötő fehér tömés, itthon megmutattam a férjemnek, nem tudta megállapítani hogy melyik fogamhoz nyúlt hozzá. :)

orrvérzés nekem nincs, viszont a fogínyem az minden fogmosásnál megindul valahol. ma azt mondta a fogdoki, hogy ez normális, és ettől nem kell kímélőbben mosnom, mert akkor még jól be is gyulladhat.

Apa ma megbetegedett. nem lázas, a vérnyomása is jó, de reggel hasmenése volt meg hányingere, és egész délelőtt szédelgett. most már jobban van, de csinálnom kell neki pirítóst és teát (nyilván, mert ki sem kel az ágyból, aaaaaaaannyira beteg :lol: ), úgyhogy lépek is.

ja, és a cicám azóta sem került meg. :(

mia_snow

Sziasztok!

Csiri-biri: Üdv köztünk!

Mindenki nagyon édi cuccokat vásárolt!
Ma nagyon rosz napom volt, nem is volt a teljes mai napi termést visszaolvasni rendesen..... (bocsi)
bszilvi25

Szilvi - remélem azért minden rendben veletek és jól vagytok!!!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Hát Őszintén?
Egész nap sírtam, (és most is) néha már nincs is kedvem élni, és szegény gyerek fogadok, hogy mindent érez ebből a rohadt pénz körül forgó világból, meg az én idegálapotomból!!!!
Szoktam is sajnálni őt
bszilvi25

Bszilvi, én múlt héten itattam az egereket 3 napon át... kirúgták pár nagyon kedves kollégámat... :cry:

Forgolódás: én azt csinálom, hogy ilyenkor megfogom a púpomat alulról, és segítek neki átfordulni. Van egy henger alakú párnám, amire ráteszem a felső lábamat, meg picit a hasamat, azzal sokkal jobb aludni. A szoptatóspárna is jó erre, itt az ideje beszerezni.

Gábor is elég lusti volt vasárnap, ma mintha élénkebb lenne picit. De nem sokkal. Holnap megyek dokihoz kontrollra, szerintem UH is lesz, majd akkor úgyis kiderül, hogy minden oké.

Most momentán az a bajom, hogy úgy tűnik, kiirthatatlan a gombám :/ Volt 4-5 nap nyugi, és most megint visszajött. Már nem tudom, mit csináljak vele, mégsem dugdoshatom állandóan a kúpot....:( Lactacidot használok, de szenteltvíz.

Kép
elan

Megjöttem.Túléltem.Nem fájt egy cseppet sem,még a szuri sem.Fehér tömés és ingyen volt!

Eyi:egyáltalán nem nagy,pont jó poci.

Szilva:ezek a ruhák újak vagy használtak?
De a Mia ára sem olyan vészes,ha tényleg olyan szép.

Szilva:mi a baj?Ne idegeskedj!

Kép
melike

Sziasztok Csajok!!!
Bárány várunk vissza!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Addig is ezt neked küldöm.
Kép
Jo sokat irtatok. Mai nap ithon jo forgalmas volt.
Holnap megyek terheléses vércukorra,félek h.kitaccsolok. :cry: :cry: :cry:
Üdvözöllek Csiri-biri,jo hogy ránk találtál,jo kis csapat. :D :D :D :D
Szilva!!! Hivtam az Uh-os nőcit. Nagyon aranyos kedves hölgy lehet.Azt ajánlotta h.25-26 hetesen menjünk,mert akkor már vannak a posikáján zsir párnák,és akkor már jobb arc kép készithető.
b.szilvi25!!! Ne idegeskedj!! Én rájöttem nincs értelme senki,és semmi miatt. Én 1hete idegeskedtem,hu-de nagyon kiborultam,zokogtam. Rájöttem értelme nincs,mert a baba ezt érzi. Sőt ebben az időszakomba nem is mozgott annyit a baba. Most már h.lenyugodtam,mondhatni h. ma élénkült be. Beszélgetek hozzá,h.nyugi van. Meg bocsánatott kérek tőle. Nem ér annyit az egész. Meg lelki ismeret furdalásom is volt utána.

Pussz-pussz mindenkinek!! :lol: :lol: Holnap jövök!

Kata&Milán

oszman777

Szilvi - próbálj meg megnyugodni, mert az tényleg nem tesz jót a babának! Megérzi! Akármi is a probléma, nektek most az a legfontosabb, hogy nyugalom legyen. Tudom ezt nagyon nehéz megvalósítani és egyébként is bagoly mondja....., mert én is mindenen ki tudok borulni. Néha pedig hasonló dolgok miatt szorongok, mint amit leírtál, mert még nem látom előre hogyan is fognak alakulni a dolgok és szeretem előre eltervezni vagy látni a dolgokat. Szóval tényleg próbálj meg kikapcsolódni egy kellemes zenével vagy egy jó könyvvel, aludj egy jót, vagy bújj oda a férjedhez vagy olvas valami mesét a picinek, én ilyeneket szoktam és még ha nem is múlik el a probléma, legalább oldódik a hangulat. Mindig az jut eszembe, amit egyszer valahol olvastam vagy hallottam, hogy ha a baba megijed vagy érzi hogy gond van, akkor sokáig tart mire megnyugszik és helyreáll a szívverése. Ezt pedig nem akarom, nekünk kell rá vigyázni! Szóval fel a fejjel!!!!!!!!! :wink:

Elan - én már hetek óta csak szopipárnával vagyok képes aludni, mindenkinek nagyon ajánlom. Nekem is vannak a gombával problémáim és már az őrületbe kerget. Az esküvő után (okt.) leszedettem a műkörmeimet és az egyik alatt begombásodott. Már sok dokit megjártam, de nem nagyon javul a helyzet, néha jobb, máskor újra indul. Most azon vagyok, hogy lenőjön a probléma, de nem igazán akar. A gondom az az egésszel, hogy nem szedhetek gyógyszert, pedig az hamar megoldaná és olyan ciki. Neked mit ajánlott erre egyébként a dokid? Én korábban mindig összeszedtem az uszodában vagy a strandon valamit, tehát tudom hogy milyen rossz, de nekem pl. a Canesten nem igazán használt soha.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Aranyosak vagytok, köszi a biztatást, és a nyugatatást!
Igazatok van, nem ér az egész annyit, mondjuk nekem a megélhetésem függ a dologtól.
Jelzálog hitel intézősben vagyunk, és nem megy olyan egyszerűen ahogy én azt elterveztem, de megoldjuk.
El tudok szontyolódni az ilyeneken, de a baba nyugalma tényleg többet ér!

Sziasztok, most megyek aludni, jó lesz biztos.

Visszatérve, nekem az elmúlt 2-3 napban sokkal intenzívebben mozgott a kicsi, mint eddig! Olyan JÓ érzés!!!!!!!!

Jó éjt nektek!

Holnap jövök
bszilvi25

Mankabi, nekem az Augmentintől lett gombám, amit a hólyaghurutomra kaptam... Canesten kúpot és kenőcsöt ajánlott a dokim, de attól volt a múltkor az a durva vízszerű folyásom, amivel elrongyoltam az ügyeletre, mert azt hittem, a magzatvíz szivárog.... Holnap megkérem, ajánljon mást.
Az a durva, hogy én korábban soha de soha nem voltam gombás, pedig évekig jártam minden hajnalban úszni, és nem kaptam el soha semmit... :roll:

Kép
elan

Elan - igen ez is az antibiotikumok egyik nemkívánatos hatása. Remélem a dokid tud ajánlani valami hatékonyabb megoldást!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: